Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-11, 11:58   #4291
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Ifwka ja podawałam Hani na noc czopka jak Jej zęby szły. przez 3 czy 4 dni z rzędu chyba.
a co do rowerku. Hania na tym psie z fp nie pojedzie ale na rowerku już tak
Dzięki, widze że się męczy w nocy a potem marudna i niewyspana. Ale nie chce przesadzac z lekami przeciwbólowymi.
Musze w takim razie spróbowac taki rowerek.
Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
hej

Z naszą stulejką już chyba ok, byliśmy w poniedziałek na kontroli i dostalismy jeszcze maść z antybiotykiem na stan zapalny który się zrobił ale teraz już ładnie zaczerwienie zeszło więc jestem dobrej myśli. Jeszcze tylko mamy na jedna kontrole jachać w przyszłym tygodniu.

Zabieram dzisiaj Bartka na wizyte do ginka bo nie mam go z kim zostawić. Ciekawe jak będzie się zachowywał mam nadzieje że nie będzie mi uciekał. A w czwartek na usg genetyczne, troszkę się boje w związku z tym moim podwyższonym TSH, naczytałam się troszke na necie.
Super że skończyło sie jednak dobrze.
Ja też tak myślę ze do gina to razem z Oli będe musiała iść, pewnie mi tak wizyta wypadnie ze nie będe miała jej z kim zostawić.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 12:02   #4292
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
ifwka ja jestem stanowczo przeciwna podawania lekarstw podczas zabkowania. Tak jak piszesz, to niepotrzebne faszerowanie. Dyskusja byla o szczepionkach a wiecie, ze bardziej malym dzieciom podawanenierozsadnie srodki przeciwbolowe i przeciwgoraczkowe?
Wiemy i popieramy, gorączka to nie wróg, a mechanizm obronny, nie podam Wam żadnego źródła, bo nie zapisałam, ale kiedyś wpadł mi w ręce artykuł, że takie naprzemienne podawanie środków z paracetamolem i środków z ibuprofenem jest bardzo obciążające dla organizmu, chyba przede wszystkim dla wątroby, może meneq coś na ten temat więcej będziesz wiedziała?
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 12:14   #4293
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
ifwka ja jestem stanowczo przeciwna podawania lekarstw podczas zabkowania. Tak jak piszesz, to niepotrzebne faszerowanie. Dyskusja byla o szczepionkach a wiecie, ze bardziej malym dzieciom podawanenierozsadnie srodki przeciwbolowe i przeciwgoraczkowe?
Ja wiem ze gorączka to nie wróg, chociaz nie wiem czy pamiętacie jak pisałam że u nas goraćzka ma taki przebieg w ciagu pół godziny z 37 skacze do 39 i zaczynają się drgawki.
Teraz nie ma gorączki, chodzi o sam ból, bo ewidentnie ją boli, wkłąda sobie rączki, pieluszkę do buzi, gryzie łóżeczko. I chodzi mi o podawanie w celu przeciwbólowym a nie przeciwgorączkowym.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 12:34   #4294
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Wiem, dzięki za troskę, dzisiaj ostatni dzień, a Tz przywozi Oli do Rzeszowa więc nie będę się śpieszyć w drodze powrotnej.
Mam nadzieję że to powrót do bezstresowych kąpieli

Nieźle

Dziewczyny z góry zaznaczam że potrzebuję rady:
Oli ząbkuje, wychodzi gorna 4, górne 2, i chyba coś jeszcze. Ogólenie w dzień jest ok, ale w nocy śpi nie spokojnie, budzi się często, a nad ranem budzi się z histerią i ciężko ją uspokoić/ululać. Jak podam jej wieczorem nurofen, noc przysypia spokojnie, budzi się raz na jedzenie, rano nawet jak się obudzi to bez problemu dosypia jeszcze w wózku. I teraz: faszerować ja przeciwbólowym co wieczór czy "męczyć" ją i nas i przeczekać??

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Nie wiedziałam że w biedrze takie cuda

Super Moja Oli by sobie chyba nie poradziła, bo mamy Lwa pchacz/jeździk i do jeżdżenia jej nie ciągnie.
Moja mała pa Pieska z FP. I jakoś nigdy jako jeździk jej nie kręcił. Siądzie czasem, ale to przejedzie do przodu i tyle. A na rowerku wczoraj 2,5 h pomykałyśmy z przerwami na zakupy w lidlu, spacery i jak mamusia woziła a Ola trzymała nóżki na podnóżku.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Ifwka ja podawałam Hani na noc czopka jak Jej zęby szły. przez 3 czy 4 dni z rzędu chyba.
a co do rowerku. Hania na tym psie z fp nie pojedzie ale na rowerku już tak
U nas dokładnie tak samo, jeździk FP to tylko zabawka edukacyjna dla Oli.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 12:41   #4295
hope01
Zakorzenienie

Nina ale cudna już tak dobrze sobie radzi? mój tata chciał Młodemu kupić rowerek biegowy, ale stwierdziłam że za wcześnie. Ma na razie 3w1. No i pchacz dalej jest ciuchcia z Smily Play i szczeniaczek z FP. To tą ciuchcią zaiwania po całym mieszkaniu. Pies od czasu do czasu używany i zastanawiam się czy go jeszcze jest sens trzymać ?

Lady ja ostatnio Dadunia zachustowałam wtulił się, ale jak się znudziło to sygnalizował że chce wyjść

Przebiła nam się górna trójka lewa a prawa lada dzień razem mamy 13 zęboli

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 12:54   #4296
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hope, z przodu czy z tyłu???
My dzisiaj z tyłu, no i młody odlot w minutę, bo to była jego pora drzemki, ja chciałam spróbować chustowanie a młody se kimnął i problem mam, bo mam zamiar go nosić w wakacje, a podejrzewam, że podobnie będzie się działo ze spaniem główka mu leci bardzo do tyłu.... i o ile w mt mamy taki kapturek który się przewiązuje do przodu i trzyma główkę z przodu, o tyle w chuście nie ma takiej możliwości no i się zastanawiam, jak sobie z tym poradzić

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 12:59   #4297
marsi11
Zakorzenienie

Lady, proszek zasadowy plus dieta bogata w warzywa i owoce=mniej więc 70% stanowią warzywa i owoce, 30% białe mięso,ograniczenie nabiału,
jest poprawa ale jeszcze bez rewelacji
Kiedyś ezzo pisała o diecie nie pamiętam nazwy,przleeciałam ją z gory na dol i ona mi wyglądała własnie na odkwaszającą, może mi przypomnisz Ezzo nazwę

Iffonka dobrze,że już lepiej, kciuki za wizytę

Nina- ale mala super łobuziara

cos miałam jeszcze powiedzieć ale zapomniałam
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 13:02   #4298
ezzo
Zadomowienie

dieta dr Dąbrowskiej, ja oczywiscie nie wytrzymałam na niej do końca, ale moja mama wytrwała i wygląda i czuję się rewelacyjnie, powiem wam, że na twarzy ma conajmniej 15 lat mniej po tych 6 tygodniach, gdyby nie to, że od my mamy w najblizszym czasie 5 wesel to sama chyba bym sie jeszcze raz za nią wzięła.
Stary 2014-07-11, 13:03   #4299
hope01
Zakorzenienie

Lady z przodu z tyłu w chuście nie próbowałam

Stary 2014-07-11, 13:14   #4300
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
dieta dr Dąbrowskiej, ja oczywiscie nie wytrzymałam na niej do końca, ale moja mama wytrwała i wygląda i czuję się rewelacyjnie, powiem wam, że na twarzy ma conajmniej 15 lat mniej po tych 6 tygodniach, gdyby nie to, że od my mamy w najblizszym czasie 5 wesel to sama chyba bym sie jeszcze raz za nią wzięła.
Lady, wygoogluj tą dietębo zakwaszony organizm "gnije" od środka
fakt,że tej diety nie da się ciągnąć dlugo bo ona ma mało białka i wogóle ale przy odkwaszeniu jest idealna
Stary 2014-07-11, 13:28   #4301
ewulkaaa
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

przepraszam, że się nie odzywam, ale tyle kłopotów nam się zwaliło że głowa mała
jest źle, podróż poślubna odwołana i generalnie humory stanowczo nie dopisują.

Jak będę miała chwilę czasu to napiszę w k.

A tymczasem was pozdrawiam, buziaczki kochane!!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 13:31   #4302
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

przepraszam, że się nie odzywam, ale tyle kłopotów nam się zwaliło że głowa mała

Ojej Kochana, to nas zmartwiłaś

Stary 2014-07-11, 13:34   #4303
marsi11
Zakorzenienie

ojej Ewulka
Stary 2014-07-11, 13:40   #4304
ewulkaaa
Wtajemniczenie

coś tam skrobęłam w k. bo ania śpi

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-07-11, 13:59   #4305
ewulkaaa
Wtajemniczenie

dla niefejsbukowych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wziaz 2.jpg (114,5 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz1.jpg (105,7 KB, 60 załadowań)

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-07-11, 14:06   #4306
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Marsi dziekuje za cynk pojde do biedry wieczorem bo zaraz jedziemy na reha a przy kp mozna takie kwasy , spojzalam na ten pilnik i chyba lepszy ten z rossa ale u nas nie ma pójdę to na zywo zobacze ale skaroety napewno kupie

Nawjko niestety łyżka zostala odrxhcona calkiem nawet ja karmię Jula reka znaczy nie jemy ostatnio zup tylko wkladke z zupy ani jogurtow bo reka sie nie da

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 14:23   #4307
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Nawjko niestety łyżka zostala odrxhcona calkiem nawet ja karmię Jula reka znaczy nie jemy ostatnio zup tylko wkladke z zupy ani jogurtow bo reka sie nie da

Da się

u nas narzędziem jest "nuś" resztę wsuwa ręką.

Chyba wcześniej wam nie pisałam, ale u nas od kilku tygodni jest szał na ziarna, uwielbia słonecznik, dynię i migdały.
Stary 2014-07-11, 14:34   #4308
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć kochane,
Mniej mnie bo coś mi telefon z którego nadawałam nawalać zaczął (chyba Debrah taki ma i ona zachwalała a ja narzekam ),teraz pisze ze starego a ten też nadaje się ... tylko do czytania
Możecie mi polecić jakiegoś dobrego tableta?

Ostatnio jestem taki flak że to ludzkie pojęcia przechodzi. Czuje brak snu ale jak położę się z małym to albo nie usne w ogóle i się męcze albo pośpię godzinę i wtedy jest już ok. Ale tak jest prawie codziennie a ja nie mam czasu na spanie w dzień
Dobija mnie to powoli.

Poza tym u nas w domu (całym) remont więc nie jest łatwo przy ciekawskim dziecku

Ewulka-wyglądałaś jak księżniczka W ogóle taka piękna kobieta z ciebie Można pozazdrościć
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 15:13   #4309
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Cześć kochane,
Mniej mnie bo coś mi telefon z którego nadawałam nawalać zaczął (chyba Debrah taki ma i ona zachwalała a ja narzekam ),teraz pisze ze starego a ten też nadaje się ... tylko do czytania

Ostatnio jestem taki flak że to ludzkie pojęcia przechodzi. Czuje brak snu ale jak położę się z małym to albo nie usne w ogóle i się męcze albo pośpię godzinę i wtedy jest już ok. Ale tak jest prawie codziennie a ja nie mam czasu na spanie w dzień
Dobija mnie to powoli.

Poza tym u nas w domu (całym) remont więc nie jest łatwo przy ciekawskim dziecku

Ewulka-wyglądałaś jak księżniczka W ogóle taka piękna kobieta z ciebie Można pozazdrościć
ja pisałam o g2 mini - co się wkurza?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 15:55   #4310
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Ja wiem ze gorączka to nie wróg, chociaz nie wiem czy pamiętacie jak pisałam że u nas goraćzka ma taki przebieg w ciagu pół godziny z 37 skacze do 39 i zaczynają się drgawki.
Teraz nie ma gorączki, chodzi o sam ból, bo ewidentnie ją boli, wkłąda sobie rączki, pieluszkę do buzi, gryzie łóżeczko. I chodzi mi o podawanie w celu przeciwbólowym a nie przeciwgorączkowym.

A moze nie boli a swedzi? I to ja denerwuje?

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Wiemy i popieramy, gorączka to nie wróg, a mechanizm obronny, nie podam Wam żadnego źródła, bo nie zapisałam, ale kiedyś wpadł mi w ręce artykuł, że takie naprzemienne podawanie środków z paracetamolem i środków z ibuprofenem jest bardzo obciążające dla organizmu, chyba przede wszystkim dla wątroby, może meneq coś na ten temat więcej będziesz wiedziała?

Kazdy lek jest obciazajacy dla watroby, akurat nie wiem, co te beda obciazac, ale skutki moga miec fatalne.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

Nina ale cudna już tak dobrze sobie radzi? mój tata chciał Młodemu kupić rowerek biegowy, ale stwierdziłam że za wcześnie. Ma na razie 3w1. No i pchacz dalej jest ciuchcia z Smily Play i szczeniaczek z FP. To tą ciuchcią zaiwania po całym mieszkaniu. Pies od czasu do czasu używany i zastanawiam się czy go jeszcze jest sens trzymać ?

Lady ja ostatnio Dadunia zachustowałam wtulił się, ale jak się znudziło to sygnalizował że chce wyjść

U nas za pchacz robi wiaderko od klockow Duplo

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

mika ciesze sie, ze sie w pracy udalo. Tej dziewczyny w ogole nie kojarze, ale najwazniejsze, ze sie spisala.
ewulka pieknie wygladalas!!

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Jest! W koncu! Doczekalismy sie pierwszego samodzielnie wypowiadanego i swiadomie uzywanego slowa - "miau miau".
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 16:12   #4311
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
hej

Z naszą stulejką już chyba ok, byliśmy w poniedziałek na kontroli i dostalismy jeszcze maść z antybiotykiem na stan zapalny który się zrobił ale teraz już ładnie zaczerwienie zeszło więc jestem dobrej myśli. Jeszcze tylko mamy na jedna kontrole jachać w przyszłym tygodniu.

Zabieram dzisiaj Bartka na wizyte do ginka bo nie mam go z kim zostawić. Ciekawe jak będzie się zachowywał mam nadzieje że nie będzie mi uciekał. A w czwartek na usg genetyczne, troszkę się boje w związku z tym moim podwyższonym TSH, naczytałam się troszke na necie.
super, że już lepiej
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

brawo!
Cytat:
cześć dziewczyny

przepięknie wyglądałaś na ślubie
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Cześć kochane,

Dobija mnie to powoli.

ja polecam nexusa mamy tablet i Tż ma telefon i jesteśmy bardzo zadowoleni
Cytat:

Jest! W koncu! Doczekalismy sie pierwszego samodzielnie wypowiadanego i swiadomie uzywanego slowa - "miau miau".

moje Dziecko na obiad je sam makaron

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 16:15   #4312
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
U nas za pchacz robi wiaderko od klockow Duplo
a u nas sracz z fisher price
Stary 2014-07-11, 17:05   #4313
nafiyqa
Zakorzenienie

Zagadka pt. zgadnij kto to (wybaczcie jakosc)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0374.jpg (139,9 KB, 68 załadowań)

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 17:11   #4314
nafiyqa
Zakorzenienie

Lady, pytalas mnie o rower ostatnio.

Nawijka nie przeplaca, przyfarcilo mi sie z uzywka za 200zl

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 18:04   #4315
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Zagadka pt. zgadnij kto to (wybaczcie jakosc)

Jak sie spotkanie udalo?
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 20:22   #4316
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Ezzo Julek tezvlubi slonecznik i dynie z tym ze dynie gryzie a slonecznik nie specialnie i nie wiem czy dawać po potem w kup i e widac cale ziarenka

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 21:45   #4317
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej kochane

Wreszcie dwa dni wolne
Dziś był strasznie męczący dzień
Byłam nieprzytomna dziś w pracy. Daria pół nocy płakała coś ją boleć musiało. Oby tej nocy było lepiej

Ja tak tylko na szybko nadrobię dzisiejszy dzień i idę się kąpać i spać.

Harry Potter leci - luuubię

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Silver - ja wiem, nie jest to moja sprawa, decyzję podjęliście, ale jak cię czytam to muszę ci to napisać - czy ty jesteś pewna, że 2tygodniowa rozłąka z Darią to dobry pomysł?? Po Twoich postać już czuć że niekoniecznie....
My ci tu pomożemy się uporać z tęsknotą, wiadomo, ale jak ty czujesz tam w środku w środku?.
Wiem że będę potwornie tęsknić , ale wiem też że Daria tam będzie miała super. Jest duży dom, ogórd, taras, świeże powietrze, lasy, sosny, basen.... będzie miała przy sobie tatusia i dziadków... Gorzej ze mną ...
No ale.. jutro z nią tam jadę i będę do niedzieli. Potem pracuję od poniedziałku do piątku , weekend mam wolny a poniedziałek sobie zaspiałam że chcę wolne więc w piątek wieczorem od razu po pracy wsiądę w pociąg i będę z nimi tam do poniedziałku jakoś dam radę....może. No i oczywiście codziennie będę do nich dzwonić. mamy w telefonach wideorozmowy MUSZĘ dać radę choć wiem że będzie ciężko.
Poza tym teraz w pracy urlopy się zaczęły więc mało będę w domu siedzieć bo dużo godz w pracy mam. Przynajmniej jakoś ten czas zleci. Nie będę aż tyle myśleć.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Sytuacja przy śniadaniu, Leoś je śniadanko, skończył platki, na talerzyku ma pomidorek, ogórek,pieczywo biały ser, drze się w niebogłosy, TZ zaczyna się irytować,obserwuję sytuację od dobrych 3 minut, Leoś nadal się drze, Tz puszczają nerwy i rzuca nawet cholerą że nie wie o co małemu chodzi. Podchodzę ja i mowię. Co synuś nie da się pomidorka jeść łyżeczką? ( od płatkow co mu została) mamusia już daje widelczyk. Synuś szczęśliwy uspokaja się i zaczyna ładnie jesć piękne! a mina TZ bezcenna
mama zawsze wie o co chodzi
Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
A my przygodę z rowerkiem biegowym już rozpoczęliśmy.
Taki mały offtop z racji, ze Oli dawno nie pokazywałam

?
Ale super!!! Duża dziewczynka
Cytat:
Silver udanego wypoczynku dla was W kolejny weekend też będziesz miała możliwość do nich dojechać?
napisałam u góry
Cytat:
cześć dziewczyny

ojej może zaraz wskoczę do k.

Cytat:

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-07-11 o 21:48
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 22:15   #4318
Feltharis89
Przyczajenie

Nazywam się Magda i jestem studentką Pedagogium w Warszawie. Piszę pracę magisterską na temat przedszkoli montessoriańskich. Do zakończenia pracy brakuje mi jeszcze paru wypełnionych ankiet przez nauczycieli, którzy pracują w przedszkolu montesoriańskim oraz rodziców, których dziecko uczęszcza do takiego przedszkola. Bardzo proszę o pomoc i o uzupełnienie ankiety. Z góry dziękuję za poświęcony czas

Ankieta dla nauczycieli:
http://moje-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/respond-67574.html

Ankieta dla rodziców:
http://moje-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/respond-67575.html
Feltharis89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 22:27   #4319
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
ja pisałam o g2 mini - co się wkurza?
A to ja jednak mam inny bo lg swift l5 i jeśli któraś z was będzie miała okazję taki nabyć to szczerze odradzam. Telefon jest duży( ale to akurat wszystkie teraz takie są na jedno kopyto wielgachne ),nie poręczny,zamula strasznie i długo trwa uruchamianie go. Zanim się wszystko zaktualizuje to trwa wieki,a zawiesza sie raz na dwa dni tak że trzeba go wyłączyć i zresetować bo inaczej nic nie chce się uruchomić. Mąż mówi że może go tak mulić dodatkowa karta pamięci ale nie wiem,nie powinien.

Mój syn to ostatnio kaskader ,wczoraj zlecial mi z trzech schodów przed domem ale na szczęście nic się nie stało,potem obdarł kolana bo tak uciekał przed szczekajacym psem-wiecie pojechał jak zawodowy piłkarz który z radości ze strzelonego gola rzuca się na kolana i tak jedzie w chwili uniesienia na murawie,mój syn zrobił to identycznie, a dziś wywalil się z rowerkiem kiedy ja rwalam mu porzeczki-to była sekunda jak się wychylil i bam! A potem w domu nie zauważył kapci taty i uderzył buzka o łóżko,akurat tam gdzie są deski i tu niestety krew się polala,nie wiem dokładnie co sobie zrobił ale chyba obruszal jeden albo dwa ząbki,może się mylę ,oby! ale wyglądało to nieciekawie

Ciekawe jak dzisiejsza noc bo wczorajsza to jakiś koszmar był,Oskar przesypia już całe noce a tamtej nocy obudził się i płakał tak że go uspokoić nie szło. Nic nie pomagało więc poszłam zrobić mleko i jak wyszłam do kuchni to usłyszałam że zamykają się drzwi od łazienki(łazienka jest na werandzie kawałek od kuchni ale słyszałam dokładne trzasniecie),w pierwszym momencie pomyślałam że któryś z rodziców tam jest ale patrzę do pokoju a oni śpią. No to druga myśl że drzwi od dworu były otwarte i ktoś się wkradł,więc wyszłam na tą nieszczęsną werande sprawdzić,ale zamknięte,idę więc do łazienki a one normalnie na klamke zamkniete,a wiecie trzasniecie było takie jakby przeciag był ale skoro okna były pozamykane,drzwi też to kurna jakim cudem trzask i huk? Poszłam jeszcze siku ale powiem wam że czułam jakbym nie była tam sama:strach-drzwi:
I nie wiem co to ma znaczyć,czy Oskar mógł się tego wystarczyć czy to zbieg okoliczności byl.

I ostatnio miałam straszny sen,śniło mi się że Oskar wpadł do studni(mamy taką na podwórku jak to na wsiach bywają ,jest ogrodzona i zamknięta),dziś mój tata brał z niej wodę i akurat mały pobiegł w jego kierunku kiedy on sięgał tą wodę i był do niej pochylony prawie że do połowy ,dziewczyny lecialam z prędkością światła mając przed oczami ten sen i złapałam go tuż przed nią,mój tata mówi że nawet go nie zauważył. Nie wiem być może mały by się zatrzymał przed nią i po prostu patrzył co dziadek robi a być może chciałby zobaczyć co jest w środku i by się nachylil,ten sen był taki realny że do tej pory jak o tym myślę to łzy stoją mi w oczach i mam kluche w gardle
A dziś bliski był spełnienia

Przepraszam że tak tyle o nas ale w ciągu dnia nie mam czasu a dawno wam nie pisałam co u nas i musiałam wam o tym wszystkim powiedzieć bo strasznie mnie to męczy.

Misia,dziękuję za odpowiedz w sprawie tableta
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 08:41   #4320
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej.
Jestem już z Darią w pociągu oczywiście zaczepia wszystkich ludzi
Nie będzie mnie przez weekend. Moze bede tylko trochę podczytywac jak Daria bedzie spać.

Miłego dnia

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości