20+ - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-06, 20:30   #1441
navi
Zakorzenienie

GG do navi
Dot.: 20+

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
już jestem odpicowana, gotowa ruszyć do knajpy czekam tylko na przyjezdnych 3 facetów
kurna taka to pożyje...
a ja na podrzutka czekam
navi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 20:47   #1442
bamsia
Raczkowanie

Witam drogie dziewczęta!!
Nie było mnie cały tydzień na wizażu niestety nie miałam chwili czasu ani możliwości internetowych. Miałyscie racje z tym że bez neta będzie szybciej pisać sie pracę
Praca magisterska idzie całkiem dobrze mysle, że w poniedziałek-wtorek będzie gotowa
Teraz muszzę nadrobić co tam naspamowałyście buziaki dla wszystkich
bamsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 20:57   #1443
rzęsa
Zakorzenienie

GG do rzęsa

Cytat:
Napisane przez bamsia Pokaż wiadomość
Nie było mnie cały tydzień na wizażu niestety nie miałam chwili czasu ani możliwości internetowych. Miałyscie racje z tym że bez neta będzie szybciej pisać sie pracę
Praca magisterska idzie całkiem dobrze mysle, że w poniedziałek-wtorek będzie gotowa
Bamsia no to gratuluję
fajnie, że tak dobrze Ci idzie
Stary 2007-07-06, 20:58   #1444
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez bamsia Pokaż wiadomość
bamsia bamsia!!
ale fajnie ze zajrzałas w koncu! masz co nadrabiać
mow jak slimaczki sie miewają
i dietka
Stary 2007-07-06, 21:43   #1445
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Wiecie co...

choćbym chciała-NIGDY nie zrozumiem facetów...

podrzucony mial byc o 21
dzwonie do niego gdzie jest
bede za 10minut
miales byc 40 minut temu
no tak, ale chlopaki maja sie z kims lać, bo ktos wczoraj kotremus powiedział zeby spier*** tamten mu dał w morde i sie ustawili zeby sie prac to chce zobaczyc co z tego bedzie, bo umowili sie pod sklepem , a tu jeszcze nikogo nie ma
to nie mozesz sie dowiedziec kiedy indziej jak ich spotkasz??
nie no, ale jestem ciekawe. no 5-10 minut juz Cie nie zbawi.

ja jestem nienormalna, czy ten swiat stoi na łbie

EDIT:
bamsia poległaś?
i co tu tak cicho?!?!?

Edytowane przez navi
Czas edycji: 2007-07-06 o 21:45 Powód: dopisek
Stary 2007-07-07, 08:47   #1446
Brewka :)
sophisticated

navi ,jakby Ci tu powiedzieć ...ekhm... jatka na żywo jest dla chłopców bardzo interesująca taka wiesz, męska zabawa...:mdlej e: wyrośnie z tego z czasem, ale widocznie jeszcze nie teraz

inna sprawa, to jego zachowanie wobec ciebie wczoraj, ale to zdaje się złożony problem i nie będę się wymądrzać, bo jeszcze ci coś namieszam

Bamsia wiesz, że ja wierny twój kibic jestem po 20.07 czekam na wnioski z badań
Stary 2007-07-07, 10:38   #1447
navi
Zakorzenienie

GG do navi

ehh masz racje Brewko. choć on bardziej chcial sie dowiedziec o co poszło i kto zacz. no i okazalo sie, że lany był 16 letni sąsiad podrzuconego, brawa chłopcy... no i się 'ustawili' na rewanz, ale mlodzieniec się nie stawił, mowiąc ze jakoby nie pamieta ze byli umowieni

a podrzucony mial byc miedzy 20:40 a 21, przybyl o 22:35 z minką a'la kot ze shreka i po 6 piwach (każde 0,5l żeby nie było ) i przepraszał przepraszał przepraszał przapraszał.. chyba się więcej naprzepraszał niz przez cały zwiazek
no ale zla bylam, bo ostatnio duzo pracy, duzo nauki, rzadko czas sami spedzamy, a wczoraj taki piekny wieczorek mogl byc.. ale nie

a w ogole co tu taka cisza od wczoraj?!?!!???
a zdjecie wczoraj wstawiłam zebyscie mi troche wspołczucia okazaly ze kolor za ciemny wyszedł, a tu widze nic.. no co za paskudy

ahh dzis ciezki dzien.. jedzonko u babci, potem zakupy, przeceny. ojojoj

a wy to gdzie?? oreganka pewnie ciezki wieczór odsypia
a reszta co ma na usprawiedliwienie?
Stary 2007-07-07, 11:05   #1448
navi
Zakorzenienie

GG do navi

ja spadam... a wy tu spamować grzecznie
hi Bamsia uporałas sie z naszymi spamami tygodniowymi?
Stary 2007-07-07, 11:46   #1449
bamsia
Raczkowanie

Musiałam wszystko ładnie nadrobić tyle mnie ominęło!!

WSZYSTKIE jesteście śliczne !! a zwierzątka macie cudne!!
ja nie mam

Przyjechałam na weekend do domu troszkę "odpocząć" tzn zrobić niewielkie poprawki

Powiem Wam, że zawzięłam się ostro w poniedziałek wracam do Krakowa ale max na 3 dni (bo w czwartek jadę na wesele na mazury ) w środę będę drukować myślę ale ciii zobaczymy co by nie zapeszyć. Zostało wprawdzie napisanie wstępu (zostawiłam na koniec ) i dokończenie dyskusji więc myślę, że pójdzie dobrze. I będzie ustalanie terminu, myślę że między 18-20 lipca będzie obrona.

Z dietką fatalnie: jadłam po 2 posiłki dziennie w odstępach 10 godz, spałam po 2,5 godz max 6 (jak dobrze poszło) więc tragedia ale popracuje nad tym jak już będę miała tą prace wydrukowaną i oprawioną w ręku
Pingiwnek kochany napewno pomoże co ??

Brewko o Tobie nie zapomniałam - wnioski będą

EDIT : chciałam zdjęcie pokazać ale nie potrafię nie wiem gdzie mam i na ile je zmniejszyć głuptok ze mnie

Edytowane przez bamsia
Czas edycji: 2007-07-07 o 12:24
Stary 2007-07-07, 11:51   #1450
Rayne
Wtajemniczenie

A ja się w końcu wepchnę w Wasz wątek, bo podczytuję, podczytuję, a nic z tego nie wynika.
Dzień dobry.
Stary 2007-07-07, 12:02   #1451
bamsia
Raczkowanie

Witam Rayne!! Dziś to chyba pół dnia przesiedze na tym wizażu
Stary 2007-07-07, 12:51   #1452
Rayne
Wtajemniczenie

Ja od wczoraj wychodzę do apteki no nie mogę się zebrać, taka pogoda okropna - siedzę i wizażuję.
Szkoda, że nie mam kogo oddelegować i muszę iść sama.
Edit: ooo, słońce wyszło - to znak, że trzeba ruszyć cztery litery.
Stary 2007-07-07, 14:00   #1453
ka.si
Wtajemniczenie

Cool Dot.: 20+

Navi przecudna kobieto! Masz piękny kolor włosów i te oczy ! ślicznota!
ja usycham z tęsknoty, poszłam sobie dzis na solarium, jakoś lepiej sie czuję. bo ze słońcem to u nas kiepsko ... pada i wieje!
TŻ pisze że nad morzez to sztormy i urwanie głowy! ale ludzi podobno dużo. Ogólnie to jutro już przyjeźdza, a ja bez niego przez niecałe 3 dni zrobiłam 200km, jeździłam tu i tam .... bo mi tak pusto w domu było. Dobrze że wnocy mam się do kogo przytulkać, moich psiaczków
szczerze to nawet straciłam apetyt, nie no wyć mi się chce .... dawno tak samotna się nie czułam. dobra dieta 4ro dniowa..... dziś ledwo wmłuciłam 1 bułkę ciemną, z szynką i pomidorkiem, i podzieliłam ja na cztery razy .... kurcze dziwnie się czuję, zakopałabym się pod kołdrę i poczekała do jutra !
hmm

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 14:29   #1454
sophisticated

Navi dopiero teraz fotki wypatrzyłam, śliczności

Bamsiu idziesz jak burza, oby tak dalej, już bliziutko do końca, ale jeść trzeba, bo wstęp do bani napiszesz jak ci sił zabraknie

ka.si może sobie jakieś komedie pooglądaj albo horrory, czas szybciej zleci
Stary 2007-07-07, 14:51   #1455
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Brewka :) Pokaż wiadomość

dziękuję za propozycję, ale na szczęscie zaraz ide do pracy, a ukochany jutro w południe wraca

25/09/2010 wedding
Stary 2007-07-07, 18:01   #1456
oreganka
Zakorzenienie

no to jestem po wczorajszej upojnej nocy
hehe
było cudnie wybawiłam się za wszystkie czasy ale chłopaki o 4 już chcieli spadać do domu spałam niewiele,a dzisiaj grilujemy, będzie sporo ludzi i mam nadzieję że ogródek będzie cały po imprezie

wiecie co faceci to jacyś dziwni są (nic nowego) wczoraj byłam sama bez mojego "ktosia" i koledzy aż się wyrywali do tańca, a jak już jest obok mnie "ktosiek" to nikt nie zatańczy.... taniec to zbrodnia czy jak no chyba że ja mam tak zryte pojmowanie zazdrości, związków, facetów itd
ale fakt faktem wczoraj bawiłam się świetnie, tańczyłam i tańczyłam

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 21:17   #1457
Ecstasy1985
Raczkowanie

GG do Ecstasy1985

Cytat:
Napisane przez rzęsa Pokaż wiadomość
czy Wy mnie musicie zabijać
Waszymi śłicznymi mordkami?

jeżu! dajcie tu chociaż jedno brzydactwo
żeby ciotka się podbudowała
oho paszczak sie odezwał rzęska widziałam te wszystkie Twoje zdjęcia na trzydziestkach i musze powiedzieć że nie zła z Ciebie dżaga :P i uwierz mi ze wiele nastolatek może pozazdrościć Ci figury, jestes piękna, kobieca, szczupła ah te baby jak będziesz miała chwilowego dołka to ja Ci chętnie go zakopie

Cytat:
Napisane przez navi Pokaż wiadomość
Wiecie co...

choćbym chciała-NIGDY nie zrozumiem facetów...

podrzucony mial byc o 21
dzwonie do niego gdzie jest
bede za 10minut
miales byc 40 minut temu
no tak, ale chlopaki maja sie z kims lać, bo ktos wczoraj kotremus powiedział zeby spier*** tamten mu dał w morde i sie ustawili zeby sie prac to chce zobaczyc co z tego bedzie, bo umowili sie pod sklepem , a tu jeszcze nikogo nie ma
to nie mozesz sie dowiedziec kiedy indziej jak ich spotkasz??
nie no, ale jestem ciekawe. no 5-10 minut juz Cie nie zbawi.

ja jestem nienormalna, czy ten swiat stoi na łbie

EDIT:
bamsia poległaś?
i co tu tak cicho?!?!?
taaaa to jest coś na zasadzie rywalizacji terytorialnej guźdźców pospolitych, nic nie poradzisz

Cytat:
a podrzucony mial byc miedzy 20:40 a 21, przybyl o 22:35 z minką a'la kot ze shreka i po 6 piwach (każde 0,5l żeby nie było ) i przepraszał przepraszał przepraszał przapraszał.. chyba się więcej naprzepraszał niz przez cały zwiazek
no ale zla bylam, bo ostatnio duzo pracy, duzo nauki, rzadko czas sami spedzamy, a wczoraj taki piekny wieczorek mogl byc.. ale nie
a w ogole co tu taka cisza od wczoraj?!?!!???
a zdjecie wczoraj wstawiłam zebyscie mi troche wspołczucia okazaly ze kolor za ciemny wyszedł, a tu widze nic.. no co za paskudy

ahh dzis ciezki dzien.. jedzonko u babci, potem zakupy, przeceny. ojojoj

a wy to gdzie?? oreganka pewnie ciezki wieczór odsypia
a reszta co ma na usprawiedliwienie?
oho...to ile tym razem mineło czasu od ostatniego farbowania? tydzień?
a poza tym bardzo Ci ładnie

Cytat:
Napisane przez Rayne Pokaż wiadomość
A ja się w końcu wepchnę w Wasz wątek, bo podczytuję, podczytuję, a nic z tego nie wynika
Dzień dobry
witamy witamy i rozmiar buta pytamy
tak to był żenyjący żart forumowiczki :P
zapraszamy do spamowania!!

Cytat:
Napisane przez ka.si Pokaż wiadomość
ja usycham z tęsknoty, poszłam sobie dzis na solarium, jakoś lepiej sie czuję. bo ze słońcem to u nas kiepsko ... pada i wieje!
TŻ pisze że nad morzez to sztormy i urwanie głowy! ale ludzi podobno dużo. Ogólnie to jutro już przyjeźdza, a ja bez niego przez niecałe 3 dni zrobiłam 200km, jeździłam tu i tam .... bo mi tak pusto w domu było. Dobrze że wnocy mam się do kogo przytulkać, moich psiaczków
szczerze to nawet straciłam apetyt, nie no wyć mi się chce .... dawno tak samotna się nie czułam. dobra dieta 4ro dniowa..... dziś ledwo wmłuciłam 1 bułkę ciemną, z szynką i pomidorkiem, i podzieliłam ja na cztery razy .... kurcze dziwnie się czuję, zakopałabym się pod kołdrę i poczekała do jutra !
hmm
kasiu nie smutaj się już jutro go przytulisz, wymęczysz, wytrząchasz, wycałujesz, wytarmosisz i wogóle idz wcześniej spaciu to szyciej czas zleci

59 miech!!!!
_________________________ _________________________ ____

Misja w Zambii!! Pomóż!!

Ecstasy1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 21:31   #1458
ka.si
Wtajemniczenie

Unhappy Dot.: 20+

nie był to miły dzień ...

jak wsiadalam do auta dostałam dziwnych dreszczy, migrena powróciła! ze zdwojoną siła! w ciągu kilku sekund podskoczyło mi ciśnienie tak mocno,że popękały mi wszystkie krwinki w oczach! wsiadłam do auta i ruszyłam do pracy, na ostatnim skrzyżowaniu zasłabłam, w porę nacisnęłam hamulec, dalej nie pamiętam! obudziłam się po chwili jak poparzona i obleciałam dookoła auto, czy aby w nic nie przywaliłam. było OK. dojechałam ledwo ledwo ... od razu prosząc od wejścia o pomoc moich dziewczyn z pracy. przyjechało pogotowie, miałam puls 110, i ciśnienie 160/110. dostałam zastrzyk w tyłek.

najbardziej mnie smuci to że jak tylko się obudziłam jak zasłabłam, zadzwoniłam do TŻta, usłyszałam "co z autem?" zrobiło mi się cholernie przykro ! zupełnie zmienił moje nastawienie do jutrzejszego powrotu.
naprawdę jest mi smutno!
czy oni naprawdę są tacy mało-myślący? "co z autem", a może co ze mną?
a może tylko się użalam nad sobą, może nie powinnam się przejmować. mam prawdopodobnie góza , jak 3 lata wstecz przygrzmociłam głową o wanne i mi czaszka pękła na 5mm i się źle zrosła. czeka mnie tomografia głowy. ale nie ... auto całe! tylko ja w potrzasku!

wybaczcie za ten wywód

25/09/2010 wedding
Stary 2007-07-07, 21:48   #1459
sophisticated

Kasiu, kochanie, nie chcę za bardzo TŻa usprawiedliwiać, ale to Ty zadzwoniłaś, więc wiedział, że się jakoś trzymasz...no głupio wyskoczył, ale nie zdążył może zatrybić z czym się wiąże takie zasłabnięcie... trzymaj się dziecinko i przebadaj dobrze, będzie przynajmniej wiadomo na czym stoisz i co dalej
Stary 2007-07-07, 21:55   #1460
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasiu, kochanie, nie chcę za bardzo TŻa usprawiedliwiać, ale to Ty zadzwoniłaś, więc wiedział, że się jakoś trzymasz...no głupio wyskoczył, ale nie zdążył może zatrybić z czym się wiąże takie zasłabnięcie... trzymaj się dziecinko i przebadaj dobrze, będzie przynajmniej wiadomo na czym stoisz i co dalej

nie ma to jak rada mądrej kobiety. dziekuję, bo zwątpiłam ....

25/09/2010 wedding
Stary 2007-07-07, 22:01   #1461
sophisticated

Cytat:
nie ma to jak rada mądrej kobiety. dziekuję, bo zwątpiłam ....
z tą mądrością to ja bym nie przesadzała
ale mu powiedz, że zrobił ci przykrość trzeba chłopaków uczyć jak się obchodzić z dziewczynami
Stary 2007-07-07, 22:01   #1462
Ecstasy1985
Raczkowanie

GG do Ecstasy1985

Cytat:

jak wsiadalam do auta dostałam dziwnych dreszczy, migrena powróciła! ze zdwojoną siła! w ciągu kilku sekund podskoczyło mi ciśnienie tak mocno,że popękały mi wszystkie krwinki w oczach! wsiadłam do auta i ruszyłam do pracy, na ostatnim skrzyżowaniu zasłabłam, w porę nacisnęłam hamulec, dalej nie pamiętam! obudziłam się po chwili jak poparzona i obleciałam dookoła auto, czy aby w nic nie przywaliłam. było OK. dojechałam ledwo ledwo ... od razu prosząc od wejścia o pomoc moich dziewczyn z pracy. przyjechało pogotowie, miałam puls 110, i ciśnienie 160/110. dostałam zastrzyk w tyłek.

najbardziej mnie smuci to że jak tylko się obudziłam jak zasłabłam, zadzwoniłam do TŻta, usłyszałam "co z autem?" zrobiło mi się cholernie przykro ! zupełnie zmienił moje nastawienie do jutrzejszego powrotu.
naprawdę jest mi smutno!
a może tylko się użalam nad sobą, może nie powinnam się przejmować. mam prawdopodobnie góza , jak 3 lata wstecz przygrzmociłam głową o wanne i mi czaszka pękła na 5mm i się źle zrosła. czeka mnie tomografia głowy. ale nie ... auto całe! tylko ja w potrzasku!

wybaczcie za ten wywód
bidulka
facet jak cos palnie to ciężko to zrozumieć, ale nie martw sie na pewno się martwi o Ciebie
Brewka mądrze mówi

Kasiu oby wszystko było dobrze, wracaj szybko do zdrówka

59 miech!!!!
_________________________ _________________________ ____

Misja w Zambii!! Pomóż!!

Ecstasy1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 22:06   #1463
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ecstasy1985 Pokaż wiadomość
bidulka
facet jak cos palnie to ciężko to zrozumieć, ale nie martw sie na pewno się martwi o Ciebie
Brewka mądrze mówi

Kasiu oby wszystko było dobrze, wracaj szybko do zdrówka

Brewko zadzwonił przed chwilą i mu dokładnie tak powiedziałam, w sumie to głupio mu się zrobiło. my kobiety to naprawdę z innej planety jesteśmy!

Ecstasy -

25/09/2010 wedding
Stary 2007-07-07, 23:16   #1464
ka.si
Wtajemniczenie

Talking Dot.: 20+

ojjj jakoś spokojnie tu, pewnie wszyscy imprezują! to jest moja niepamiętna sobota kiedy siedze sama w domu i cisza dookoła, TŻ nad morzem i wszyscy gdzieś densują i grilują.
no cóż głowa rozbolała po południu, zastrzyk na antybiotyku w tyłku tkwi, więc lepiej się nie kusić na zimne driny w klubach. więc w sumie to pójdę spać.

D O B R A N O C wszystkim

25/09/2010 wedding
Stary 2007-07-07, 23:18   #1465
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez Rayne Pokaż wiadomość
A ja się w końcu wepchnę w Wasz wątek, bo podczytuję, podczytuję, a nic z tego nie wynika.

Dzień dobry.
hi spamuj spamuj, obijania nie tolerujemy!

Cytat:
hmm
ojej ojej ojej
no biedactwo.. ja tez za moim tesknie (choc widzielismy sie wczoraj, ale tylko na chwile) ale nie zobacze go dzis, bo siedzi z dwiema siostrami i pije vódke wole nie wiedziec co tam robią

Cytat:
Navi dopiero teraz fotki wypatrzyłam, śliczności

Bamsiu idziesz jak burza, oby tak dalej, już bliziutko do końca, ale jeść trzeba, bo wstęp do bani napiszesz jak ci sił zabraknie

wlasnie ka.si, jakis filmik (np głupia komedia romantyczna ktorej TŻet by nie zdzierzył ) i czas szybciej zleci

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
ale fakt faktem wczoraj bawiłam się świetnie, tańczyłam i tańczyłam
no i super! a faceci niestety sa uczuleni, jak jestes z jednym to juz inni Cie do tanca nie wyrwa.. dziwolągi no

Cytat:
Napisane przez Ecstasy1985 Pokaż wiadomość
taaaa to jest coś na zasadzie rywalizacji terytorialnej guźdźców pospolitych, nic nie poradzisz

Cytat:

naprawdę jest mi smutno!

wybaczcie za ten wywód
ło rety
faktycznie wypalił jak z armaty.. ale zgadzam sie z Brewką, ze pewnie nawet nie zdazyl sie dobrze zastanowic nad tym co mowi... inna kwestia ze no coz.. wiadomo
ale na pewno o Ciebie martwi sie o stokroc bardziej niz o autko!!!
Stary 2007-07-07, 23:20   #1466
navi
Zakorzenienie

GG do navi

no nie no, to ja sie ucieszylam, ze nie jestem tu sama, ze ka.si jest na posterunku, to ka.si sobie idzie ehh
no ale idz idz slicznotko, odpocznij po ciezkim dniu!
Stary 2007-07-07, 23:22   #1467
ka.si
Wtajemniczenie

wiedziałam że się zjawisz, bo którzby mógł się na koniec dnia zjawić jak nie nasza Navi. mam nadzieję że upojnie Ci upłynął dzień

ja jednak się już położę.

25/09/2010 wedding
Stary 2007-07-07, 23:23   #1468
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
no nie no, to ja sie ucieszylam, ze nie jestem tu sama, ze ka.si jest na posterunku, to ka.si sobie idzie ehh
no ale idz idz slicznotko, odpocznij po ciezkim dniu!

he he he to się minęłyśmy, w sumie troszkę bym jeszcze pospawoała, godzina młoda ....

Navi to co dziś się działo ? bo wyparzyłaś około 11 z domu

25/09/2010 wedding
Stary 2007-07-07, 23:30   #1469
ka.si
Wtajemniczenie

poszła sobie ... w siną dal .... to ja też idę . no .

25/09/2010 wedding
Stary 2007-07-07, 23:34   #1470
navi
Zakorzenienie

GG do navi

łeeee a ja na 30tkach się zasiedziałam...
no i poszła
zaraz napisze co robilam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości