|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
|
|
|
|
#1442 |
|
Raczkowanie
|
Witam drogie dziewczęta!!
Nie było mnie cały tydzień na wizażu niestety nie miałam chwili czasu ani możliwości internetowych. Miałyscie racje z tym że bez neta będzie szybciej pisać sie pracę ![]() Praca magisterska idzie całkiem dobrze mysle, że w poniedziałek-wtorek będzie gotowa ![]() Teraz muszzę nadrobić co tam naspamowałyście buziaki dla wszystkich
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie, że tak dobrze Ci idzie
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie ze zajrzałas w koncu! masz co nadrabiać ![]() mow jak slimaczki sie miewają ![]() i dietka
|
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co...
choćbym chciała-NIGDY nie zrozumiem facetów... podrzucony mial byc o 21 dzwonie do niego gdzie jest bede za 10minut miales byc 40 minut temu no tak, ale chlopaki maja sie z kims lać, bo ktos wczoraj kotremus powiedział zeby spier*** tamten mu dał w morde i sie ustawili zeby sie prac to chce zobaczyc co z tego bedzie, bo umowili sie pod sklepem , a tu jeszcze nikogo nie ma to nie mozesz sie dowiedziec kiedy indziej jak ich spotkasz?? nie no, ale jestem ciekawe. no 5-10 minut juz Cie nie zbawi. ja jestem nienormalna, czy ten swiat stoi na łbie ![]() EDIT: bamsia poległaś? ![]() i co tu tak cicho?!?!?
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-07-06 o 21:45 Powód: dopisek |
|
|
|
#1446 |
|
sophisticated
|
navi ,jakby Ci tu powiedzieć ...ekhm... jatka na żywo jest dla chłopców bardzo interesująca
taka wiesz, męska zabawa... :mdlej e: wyrośnie z tego z czasem, ale widocznie jeszcze nie teraz ![]() ![]() inna sprawa, to jego zachowanie wobec ciebie wczoraj, ale to zdaje się złożony problem i nie będę się wymądrzać, bo jeszcze ci coś namieszam ![]() Bamsia wiesz, że ja wierny twój kibic jestem po 20.07 czekam na wnioski z badań ![]() |
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
ehh masz racje Brewko. choć on bardziej chcial sie dowiedziec o co poszło i kto zacz. no i okazalo sie, że lany był 16 letni sąsiad podrzuconego, brawa chłopcy...
no i się 'ustawili' na rewanz, ale mlodzieniec się nie stawił, mowiąc ze jakoby nie pamieta ze byli umowieni ![]() a podrzucony mial byc miedzy 20:40 a 21, przybyl o 22:35 z minką a'la kot ze shreka i po 6 piwach (każde 0,5l żeby nie było ) i przepraszał przepraszał przepraszał przapraszał.. chyba się więcej naprzepraszał niz przez cały zwiazek ![]() no ale zla bylam, bo ostatnio duzo pracy, duzo nauki, rzadko czas sami spedzamy, a wczoraj taki piekny wieczorek mogl byc.. ale nie a w ogole co tu taka cisza od wczoraj?!?!!??? a zdjecie wczoraj wstawiłam zebyscie mi troche wspołczucia okazaly ze kolor za ciemny wyszedł, a tu widze nic.. no co za paskudy ahh dzis ciezki dzien.. jedzonko u babci, potem zakupy, przeceny. ojojoj ![]() a wy to gdzie?? oreganka pewnie ciezki wieczór odsypia ![]() a reszta co ma na usprawiedliwienie? |
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
ja spadam... a wy tu spamować grzecznie
![]() hi Bamsia uporałas sie z naszymi spamami tygodniowymi?
|
|
|
|
#1449 |
|
Raczkowanie
|
Musiałam wszystko ładnie nadrobić
tyle mnie ominęło!!WSZYSTKIE jesteście śliczne ja nie mam ![]() Przyjechałam na weekend do domu troszkę "odpocząć" tzn zrobić niewielkie poprawki ![]() Powiem Wam, że zawzięłam się ostro w poniedziałek wracam do Krakowa ale max na 3 dni (bo w czwartek jadę na wesele na mazury ) w środę będę drukować myślę ![]() ale ciii zobaczymy co by nie zapeszyć. Zostało wprawdzie napisanie wstępu (zostawiłam na koniec ) i dokończenie dyskusji więc myślę, że pójdzie dobrze. I będzie ustalanie terminu, myślę że między 18-20 lipca będzie obrona.Z dietką fatalnie: jadłam po 2 posiłki dziennie w odstępach 10 godz, spałam po 2,5 godz max 6 (jak dobrze poszło) więc tragedia ![]() ale popracuje nad tym jak już będę miała tą prace wydrukowaną i oprawioną w ręku Pingiwnek kochany napewno pomoże co ?? Brewko o Tobie nie zapomniałam - wnioski będą ![]() EDIT : chciałam zdjęcie pokazać ale nie potrafię nie wiem gdzie mam i na ile je zmniejszyć głuptok ze mnie ![]()
Edytowane przez bamsia Czas edycji: 2007-07-07 o 12:24 |
|
|
|
#1450 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się w końcu wepchnę w Wasz wątek, bo podczytuję, podczytuję, a nic z tego nie wynika
. Dzień dobry .
|
#1451 |
|
Raczkowanie
|
Witam Rayne!! Dziś to chyba pół dnia przesiedze na tym wizażu
|
|
|
|
#1452 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja od wczoraj wychodzę do apteki
no nie mogę się zebrać, taka pogoda okropna - siedzę i wizażuję. Szkoda, że nie mam kogo oddelegować i muszę iść sama .Edit: ooo, słońce wyszło - to znak, że trzeba ruszyć cztery litery.
|
#1453 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi przecudna kobieto! Masz piękny kolor włosów i te oczy !
ślicznota!ja usycham z tęsknoty, poszłam sobie dzis na solarium, jakoś lepiej sie czuję. bo ze słońcem to u nas kiepsko ... pada i wieje! TŻ pisze że nad morzez to sztormy i urwanie głowy! ale ludzi podobno dużo. Ogólnie to jutro już przyjeźdza, a ja bez niego przez niecałe 3 dni zrobiłam 200km, jeździłam tu i tam .... bo mi tak pusto w domu było. Dobrze że wnocy mam się do kogo przytulkać, moich psiaczków ![]() szczerze to nawet straciłam apetyt, nie no wyć mi się chce .... dawno tak samotna się nie czułam. dobra dieta 4ro dniowa..... dziś ledwo wmłuciłam 1 bułkę ciemną, z szynką i pomidorkiem, i podzieliłam ja na cztery razy .... kurcze dziwnie się czuję, zakopałabym się pod kołdrę i poczekała do jutra ! hmm
|
|
#1454 |
|
sophisticated
|
Navi dopiero teraz fotki wypatrzyłam, śliczności
Bamsiu idziesz jak burza, oby tak dalej, już bliziutko do końca, ale jeść trzeba, bo wstęp do bani napiszesz jak ci sił zabraknie ka.si może sobie jakieś komedie pooglądaj albo horrory, czas szybciej zleci |
|
|
|
#1455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję za propozycję, ale na szczęscie zaraz ide do pracy, a ukochany jutro w południe wraca
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
no to jestem po wczorajszej upojnej nocy
![]() hehe było cudnie wybawiłam się za wszystkie czasy ale chłopaki o 4 już chcieli spadać do domu![]() wiecie co faceci to jacyś dziwni są (nic nowego ) wczoraj byłam sama bez mojego "ktosia" i koledzy aż się wyrywali do tańca, a jak już jest obok mnie "ktosiek" to nikt nie zatańczy.... taniec to zbrodnia czy jak no chyba że ja mam tak zryte pojmowanie zazdrości, związków, facetów itdale fakt faktem wczoraj bawiłam się świetnie, tańczyłam i tańczyłam
|
|
#1457 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rzęska widziałam te wszystkie Twoje zdjęcia na trzydziestkach i musze powiedzieć że nie zła z Ciebie dżaga :P i uwierz mi ze wiele nastolatek może pozazdrościć Ci figury, jestes piękna, kobieca, szczupła ah te baby jak będziesz miała chwilowego dołka to ja Ci chętnie go zakopie ![]() Cytat:
to jest coś na zasadzie rywalizacji terytorialnej guźdźców pospolitych, nic nie poradzisz Cytat:
![]() a poza tym bardzo Ci ładnie ![]() Cytat:
![]() tak to był żenyjący żart forumowiczki :P zapraszamy do spamowania!! ![]() Cytat:
już jutro go przytulisz, wymęczysz, wytrząchasz, wycałujesz, wytarmosisz i wogóle idz wcześniej spaciu to szyciej czas zleci
|
|
#1458 |
|
Wtajemniczenie
|
nie był to miły dzień ...
jak wsiadalam do auta dostałam dziwnych dreszczy, migrena powróciła! ze zdwojoną siła! w ciągu kilku sekund podskoczyło mi ciśnienie tak mocno,że popękały mi wszystkie krwinki w oczach! wsiadłam do auta i ruszyłam do pracy, na ostatnim skrzyżowaniu zasłabłam, w porę nacisnęłam hamulec, dalej nie pamiętam! obudziłam się po chwili jak poparzona i obleciałam dookoła auto, czy aby w nic nie przywaliłam. było OK. dojechałam ledwo ledwo ... od razu prosząc od wejścia o pomoc moich dziewczyn z pracy. przyjechało pogotowie, miałam puls 110, i ciśnienie 160/110. dostałam zastrzyk w tyłek. najbardziej mnie smuci to że jak tylko się obudziłam jak zasłabłam, zadzwoniłam do TŻta, usłyszałam "co z autem?" zrobiło mi się cholernie przykro ! zupełnie zmienił moje nastawienie do jutrzejszego powrotu. naprawdę jest mi smutno! czy oni naprawdę są tacy mało-myślący? "co z autem", a może co ze mną? ![]() a może tylko się użalam nad sobą, może nie powinnam się przejmować. mam prawdopodobnie góza , jak 3 lata wstecz przygrzmociłam głową o wanne i mi czaszka pękła na 5mm i się źle zrosła. czeka mnie tomografia głowy. ale nie ... auto całe! tylko ja w potrzasku! wybaczcie za ten wywód
|
|
#1459 |
|
sophisticated
|
Kasiu, kochanie, nie chcę za bardzo TŻa usprawiedliwiać, ale to Ty zadzwoniłaś, więc wiedział, że się jakoś trzymasz...no głupio wyskoczył, ale nie zdążył może zatrybić z czym się wiąże takie zasłabnięcie... trzymaj się dziecinko
|
|
|
|
#1460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma to jak rada mądrej kobiety. dziekuję, bo zwątpiłam ....
|
|
|
#1461 |
|
sophisticated
|
ale mu powiedz, że zrobił ci przykrość
|
|
|
|
#1462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
facet jak cos palnie to ciężko to zrozumieć, ale nie martw sie na pewno się martwi o Ciebie Brewka mądrze mówi Kasiu oby wszystko było dobrze, wracaj szybko do zdrówka
|
|
#1463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brewko zadzwonił przed chwilą i mu dokładnie tak powiedziałam, w sumie to głupio mu się zrobiło. my kobiety to naprawdę z innej planety jesteśmy! Ecstasy -
|
|
|
#1464 |
|
Wtajemniczenie
|
ojjj jakoś spokojnie tu, pewnie wszyscy imprezują! to jest moja niepamiętna sobota kiedy siedze sama w domu i cisza dookoła, TŻ nad morzem i wszyscy gdzieś densują i grilują.
no cóż głowa rozbolała po południu, zastrzyk na antybiotyku w tyłku tkwi, więc lepiej się nie kusić na zimne driny w klubach. więc w sumie to pójdę spać. D O B R A N O C wszystkim
|
|
#1465 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spamuj spamuj, obijania nie tolerujemy! ![]() Cytat:
![]() no biedactwo.. ja tez za moim tesknie (choc widzielismy sie wczoraj, ale tylko na chwile) ale nie zobacze go dzis, bo siedzi z dwiema siostrami i pije vódke wole nie wiedziec co tam robią ![]() Cytat:
wlasnie ka.si, jakis filmik (np głupia komedia romantyczna ktorej TŻet by nie zdzierzył ) i czas szybciej zleci ![]() no i super! a faceci niestety sa uczuleni, jak jestes z jednym to juz inni Cie do tanca nie wyrwa.. dziwolągi no ![]() Cytat:
Cytat:
![]() faktycznie wypalił jak z armaty.. ale zgadzam sie z Brewką, ze pewnie nawet nie zdazyl sie dobrze zastanowic nad tym co mowi... inna kwestia ze no coz.. wiadomo ![]() ale na pewno o Ciebie martwi sie o stokroc bardziej niz o autko!!! |
|||||
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
no nie no, to ja sie ucieszylam, ze nie jestem tu sama, ze ka.si jest na posterunku, to ka.si sobie idzie ehh
![]() no ale idz idz slicznotko, odpocznij po ciezkim dniu! |
|
|
|
#1467 |
|
Wtajemniczenie
|
wiedziałam że się zjawisz, bo którzby mógł się na koniec dnia zjawić jak nie nasza Navi. mam nadzieję że upojnie Ci upłynął dzień
![]() ja jednak się już położę.
|
|
#1468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
he he he to się minęłyśmy, w sumie troszkę bym jeszcze pospawoała, godzina młoda .... Navi to co dziś się działo ? bo wyparzyłaś około 11 z domu
|
|
|
#1469 |
|
Wtajemniczenie
|
poszła sobie ... w siną dal .... to ja też idę . no .
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
łeeee a ja na 30tkach się zasiedziałam...
no i poszła ![]() zaraz napisze co robilam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

3 facetów

niestety nie miałam chwili czasu ani możliwości internetowych. Miałyscie racje z tym że bez neta będzie szybciej pisać sie pracę 

) i przepraszał przepraszał przepraszał przapraszał.. chyba się więcej naprzepraszał niz przez cały zwiazek 

ślicznota!
może sobie jakieś komedie pooglądaj albo horrory, czas szybciej zleci
jak będziesz miała chwilowego dołka to ja Ci chętnie go zakopie