|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
Nie przepraszaj bo ja w takich chwilach bym użyła dużo gorszych słów co do niego ale trzymam je tylko w myślach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
:confuse d: nie ma to jak rodzina bo on akurat wie, jak może się czuć kobieta w ciążymój szwagier bywa taki madry, znaczy się odnośnie ciaży nigdy takich tekstów nie sypał, ale lubi się mądrować, ja kiedyś już nie mogłam go słuchać to mówię mu, że kaznodzieją powinien zostać może nie od razu, ale jednak sen proroczy może być
|
|
#4083 |
|
Konto usunięte
|
Co za beznadziejny dzień! Jakoś nie za ciekawie się czuję i poleguje od popołudnia. Trochę mi dziś znów twardnial brzuch
Od rana wstałam jakaś taka nie kumata i teraz się za mną ciągnie. Podczytywałam mamusie lipcowe, te to.jadą z tym.koksem już równo hehe Aisa co za teść co on płaci za to Twoje zwolnienie że go to tak.boli! Masakra. Szkoda nerwów na niego
|
|
|
|
#4084 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47266217]Co za beznadziejny dzień! Jakoś nie za ciekawie się czuję i poleguje od popołudnia. Trochę mi dziś znów twardnial brzuch Od rana wstałam jakaś taka nie kumata i teraz się za mną ciągnie. Podczytywałam mamusie lipcowe, te to.jadą z tym.koksem już równo hehe Aisa co za teść co on płaci za to Twoje zwolnienie że go to tak.boli! Masakra. Szkoda nerwów na niego [/QUOTE]No a najlepsze jest to, ze sam wymięka jak ma 37,5 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak tej wagi aż nie czuję, ale wiadomo jak jest Kuzynka tz przytyła 28 kg, ale cos czuję że ja przebiję
|
|
#4086 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47266217]Co za beznadziejny dzień! Jakoś nie za ciekawie się czuję i poleguje od popołudnia. Trochę mi dziś znów twardnial brzuch
Od rana wstałam jakaś taka nie kumata i teraz się za mną ciągnie. Podczytywałam mamusie lipcowe, te to.jadą z tym.koksem już równo hehe Aisa co za teść co on płaci za to Twoje zwolnienie że go to tak.boli! Masakra. Szkoda nerwów na niego [/QUOTE]Mój teść miał jakies ale do tego, że przez 2 lata chce byc na wychowawczym- płatnym z pracy ale juz chyba przestało go bolec, bo bedzie miał wnusie ![]() Także ja wiem jak to jest z rodziną
|
#4088 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A to 33 tydzień u mnie...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś spałam z małą koło południa - już dawno mi się to nie zdarzyło! Zasnęłam wcześniej niż ona, obudziło mnie własne chrapanie, a córka w łóżeczku siedzi i mówi, że ma bubu na nodze....
|
|
#4089 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4090 |
|
Rozeznanie
|
Kontynuuję wcześniejszy post, bo mnie zawołali córka i tż.
W dzień spałam dłużej niż córka! Bo przyszedł tż z pracy i bawił się z córką, a ja dosypiałam, nie byłam w stanie wstać! A obiad nie gotowy. Już wczoraj zapowiedziałam, że muszę jechać do biblioteki, bo czeka na mnie zamówiona książka. No to pojechałam od razu nie robiąc obiadu. Jeszcze musiałam prezent kupić dla 8-miesięcznej dziewczynki.... wsiąkłam w sklepie z zabawkami... no straciłam poczucie czasu! aż sama poczułam głód! Chyba półtora godziny mnie nie było! Ale obiad był szybki - sos szpinakowy z jajkiem i makaron. Potem szybkie pakowanie na weekendowy wyjazd. Jedziemy 200 km do Krakowa i jeszcze kolejne 50 km dalej do szwagierki. Trochę mi sie nie chce po dzisiejszym cięzkim dniu, Przymulasta jestem niesamowicie! Trochę Was poczytałam i fajnie jest być w Waszym gronie ![]()
|
#4091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A za bób wielkie dzięks |
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Ekaterina jednak dziewczynka! Gratuluję!
Wiecie,aż się boje czy u mnie synek zostanie synkiem, nie dlatego,ze nie chce corci,ale dlatego,nze ja się przyzwyczaiłam do mojego Kubunia... |
|
|
|
#4093 |
|
Konto usunięte
|
Tez mam troche stracha czy na pewno będzie Zosia bo jak nie to Karol będzie występowal ma różowo ;-)
|
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47267103]Tez mam troche stracha czy na pewno będzie Zosia bo jak nie to Karol będzie występowal ma różowo ;-)[/QUOTE]
U mnie też może byc jednak Oliver Ale co jak co ale body z napisem Daddys little sweet - na rózowo i i.m a boy na niebiesko mam dla każdego A reszta bedzie noszona po domu najwyżej a nie do ludzi
|
#4095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super,że wszystko ok a w ciuszkach się zakochałam,Ty to masz gust Cytat:
Mam nadzieję,że już Ci przeszły te skurczybyki.Cytat:
Ehhhh posegregowałam ciuszki i aż nie chce mi się tego prac. Na razie piorę 56-68 żeby miec na zaś i nie wiedziałam,że mam tego aż tyle... A jeszcze kilka nowych muszę pokupowac,jeszcze ktoś mi pokupuje,pościel,kocyki,p ieluchy
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|||
|
|
|
#4096 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się...
Gratuluję wizyt. Ja jakas nie do życia dzisiaj. Wstystko przeczytałam ale już was nie zacytuję. Strasznie boli mnie łono, wspomnialam o tym mojej pani dr ale ona sprawdzila tylko szyjkę i powiedziała nue ma skurczy jest dobrze. A mi każdy krok sprawia ból. Skończyłam robić ciacho na jutro i będę świnka i się pochwalę. Uwaga chwalę się ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4097 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47267103]Tez mam troche stracha czy na pewno będzie Zosia bo jak nie to Karol będzie występowal ma różowo ;-)[/QUOTE]
To u mnie tak samo hehe Jak z Roksanki przy porodzie wyjdzie Maksiu to będzie chodził w sukienkach i spał w różowej pościeli hehe ![]() Właśnie uszczupliłam swoje konto o skromne 94zł Zamówiłam materacyk gąbkowy na pierwsze kilka myć do wanienki (potem jak już się przyzwyczaję do trzymania bobaska takiego małego to już tylko będę pieluszkę tetrową rozkładać), rożek niemowlęcy (miałam nie zamawiać ale 13zł to nie majątek a jakoś mnie tak ciągło hehe ), pościel 2-el., jeszcze jedne majtki siateczkowe 2szt., krem na brodawki avent oraz spray do noska dla maluszka nosefrida.Zostaje mi tylko jeszcze jedno zamówienie z tej apteki i jestem gotowa do porodu ![]() Koniec z zakupami hehe
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47259217]Dziewczyny których męczy zgaga
Wiem, że macie swoje sposoby i jak Was ratują to super, ale jak coś to podam co mi ginka poleciła do stosowania kiedy to migdały i inne już nie zadziałają:Tabletki do gryzienia Gaviscon, są dla kobiet w ciąży, tutaj opinia o nich ![]() https://mamotoja.pl/gaviscon-przelom...8429,r1p1.html A i sie pochwalę co kupiłam małej w Smyku ![]() [/QUOTE]Tak myślałam, że o kims zapomniałam ![]() super zestawik
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
dobryyy wieczór
![]() Kasia gratki potwierdzonej dziewczynki , to teraz ruszasz na odbój różu ![]() Modragorka udanej wycieczki-korzystajcie ile sie da dziewczyny w szpitalach i z bólami trzymam kciukasy, aby końcówka ciąży wam troche odpuściła Asia dobrze ze na wizycie lekarz powiedział co i jak no i mam nadzieję ze nie odezwie sie ten kamień do konca ciazy |
|
|
|
#4100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mmmm pysznie wygląda
|
|
#4101 |
|
Rozeznanie
|
http://wpolityce.pl/polityka/204167-...zy-to-standard
Coś czuję, że będzie ogromna burza w mediach... Przerzucanie się osądami.... Chociaż może wszystko przycichnie... Prawdy i tak nigdy nie poznamy
|
#4102 |
|
Rozeznanie
|
Jaki płaczliwy dzień miałam dzisiaj.... no koszmar
ale Tż zrozumiał że go potrzebuję, nie pojechał na swoją imprezę 2 dniową, zostaję w naszym mieszkanku, tulił się do mnie i uspokajał, Mały wariował jak tatuś smyrał pobrzuszku, i Tż chyba dopiero zrozumiał że Mały będzie. Mały wypchnął głókę i podskakiwał i Tż w oczach hormony ciążowe mi tak dają znać dzisiaj że nie wiem co sie dzieje Gratuluję wizyt, zakupków itp ![]() Czekam aż Tż wróci z psiakiem i idziemy się tulić dalej Tego mi brakowało Bliskości i zrozumienia że boję się być nocami ciągle sama. A jeżeli on zrezygnował z tej imprezy i został ze mną to jestem szczęśliwa i moje nadzieje wróciły że jednak nas kocha i zależy mu Buziaki kochaniutkie Do jutra
|
#4103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poradźcie mi: Jaka telewizja najlepsza? Myślimy o cyfrowym polsacie i idziemy jutro obczaic ofertę,bo w sumie w domu nie narzekałam ale moi rodzice płacą 90 zł i mają jeszcze starą umowę a teraz są nowe oferty a my chcemy trochę tańszą,żeby miec te najważniejsze kanały...Chociaż tak do 50 zł miesięcznie. Macie coś godnego polecenia?
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
||
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4105 | |
|
Konto usunięte
|
III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
Ja zawsze polecam nc+ mam z nimi umowę jeszcze odkąd była to sama telewiza n i jestem zadowolona tylko, ze ja mam mały abonament bo zawiwralam umowę jako pracownik firmy tym handlującej ale mama tez ma i płaci 59zl za wszystkie kanały (wszystkie pakiety) jakie sa poza typowo filmowymi (canal +, hbo). Ale jak jest teraz z cenami to musisz spojrzeć teściowie mieli Polsat cyfrowy i sie pozbyli na rzecz nc+ mieli z tamtego dekodera gorsza jakość obrazu i w ogole cos im wariował ten dekoder i raz były kanały w hd raz nie...ale pewnie każda tv ma swoich zwolenników i przeciwników ja jestem za nc+ ![]() No a moze mama płaci 49 jak Latte chyba tak ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
moi rodzice tez mają nc+ ale nie ze wszystkimi kanałami
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
równiez mam nc+ mamy full kanalów lącznie z canal plusami i jakies sportowe na ktorych zależało mezulkowi, nie narzekamy, cene tez mamy supr ale zostala wynegocjowana przy przedluzeniu umowy
|
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Bo trzeba negocjować z nimi właśnie przy przedłużaniu tak jak Asia pisze
mi coś tam jeszcze włączyli na chyba rok czasu jakieś Cinemax ale od razu powiedziałam,proszę wyłączyć bo rok szybko.minie zapomnę i będę płacić za coś czego nie oglądam
|
|
|
|
#4109 |
|
Wtajemniczenie
|
88Ekaterina88 akurat ja tez mam sporo kg na plusie
pokrzywe max raz dziennie ale tak naprawde pije gdzies co drugi dzien,nie przepadam za bardzo za nią![]() Misstic haha no te sny mnie wykończą ale spokojnie, poczekam z nastepną ciążą do porodu![]() Mo_onika_ika oby wam się ulozylo i zebys byla szczesliwa ale uwazaj zeby to znowu nie byla chwilowa zmiana...
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie moja siostra ma eNkę i sobie chwali,bo nie mają żadnych jazd a cyfrowy polsat to jednak miewał swoje widzimisie i mimo,że moi rodzice tyle płacą to potrafiły byc czasem zakłócenia całodniowe...
Mi tam dodatkowe kanały niepotrzebne,bo nie lubię filmów na Cinemax ale kusi mnie to,że jak ktoś ma produkt z polsatu tudzież plusa to ma 50% obniżkę na telewizję... Muszę zobaczyc wszystkie oferty,bo mieliśmy czekac aż na święta znowu coś wymyślą,ale tu na kablówce mało kanałów jest a ja uzależniona od Tvn style jestem więc szukamy coś na teraz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

sam nigdy nie byl i nie bedzie w ciazy a swoimi madrosciami wali
przepraszam ze to powiem, ale niech spada na bambus
ja tak naprawde w ogole nie biore zadnych witamin, zuzylam az jedno opakowanie tych witamin, troche tab. DHA bo mialam z warsztatow i 2 listki magne b6 i to wszystko przez cala ciaze. Gin moj mowi ze poki sie dobrze odzywiam i mam dobre wyniki (a mam wzorowe) to nie musze suplementowac wit. A zamowie teraz to opakowanie, bo chce troche sie wspomoc juz przed porodem 

nie wiem od czego sie zaczęło w sumie ale dotyczyło mnie w ciazy...teść nie moze przeżyć, ze jestem od poczatku ciazy na l4...8 miesięcy mu tłumacze, ze w kodeksie jest nawet taki zapis, ze w ciazy nie można peacowac w delegacjach ale nie dociera...chyba mu wydrukuje z internetu...no i nerwowo uniesiony, ze moje zwolnienie to oszustwo i w ogole
:confuse d: nie ma to jak rodzina
oszaleć idzie

[/QUOTE]