Łóżkowe"wpadki"cz.2 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-07, 19:23   #451
npm_
Raczkowanie

Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2

Cytat:
Napisane przez Wykorkowana Pokaż wiadomość
A to i ja powiem, co mi tam.
Mój juz ex bardzo lubił całować moje stopy podczas stosunku i któregoś tam razu w przypływie namiętności troszkę za mocno pociągnął mnie za jedną z nich, a ja sama w tym momencie chciałam nią ruszyć do przodu i moja pięta.. podbiła mu oko. Jedna wielk i fioletowa plama na oku. Trzeba było coś wymyśleć dla rodziny i doszliśmy do wniosku, że to przez piłeczkę tenisową jakby co.
Dobre!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
npm_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-08, 23:36   #452
JossStone
Zakorzenienie

U nas się zdarzały uderzenia w ścianę, dostanie z nogi/łokcia itp. tak samo jak gorączkowe ubierania się

Ale ostatnio zaliczyliśmy małą wpadkę. Przyjechał na kilka dni ojciec tżta, akurat coś robili na zewnątrz i tż na chwilę przyszedł do domu i naszło nas na amory. Udaliśmy się, więc do łazienki, pewni, że jego ojciec nie wróci, a nawet jakby co to drzwi wejściowe strasznie skrzypią
Trochę sobie pojęczałam (bo w nocy nie było możliwości), myśleliśmy przez chwilę o przeniesieniu akcji do sypialni, ale na całe szczęście zostaliśmy w łazience. Po wszystkim ja jeszcze taka mega rozwalona, tż otwiera drzwi do łazienki.... a jakieś 2 metry dalej na sofie siedzi sobie jego ojciec i coś zaczął do niego gadać o tej robocie, że będą musieli coś kupić itp. Ja tylko spaliłam buraka i unikałam jego wzroku przez cały pobyt xD
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-10, 22:00   #453
Sapphiere_Alice
Raczkowanie

Ja z łóżkowych wpadek pamiętam tylko jedną! I chyba nigdy jej nie zapomnimy z moim facetem! Bo do dziś się z niej zaśmiewamy! Trochę głupio opisywać, ale co mi tam. Taka sytuacja. W moim domu- mama i jej facet, którzy szykowali się do wyjazdu. Ja w swoim pokoju ze swoim chłopakiem, mieliśmy wódkę, robiliśmy sobie drinki- miał zostać na noc Zaczęliśmy się delikatnie całować, potem lekko unikać pocałunków ,uciekać od nich, znów całować, lekko smyrać ,dotykać bardzo delikatnie- bo ja oczywiście lubię powolne gry wstępne, pełne napięcia i emocji No i tak im więcej się piło, tym większa chęć się też pojawiała.. A mama z facetem wciąż nie mogli się zebrać ,by jechać! Ja już sfrustrowana , otwieram drzwi na oścież siedząc okrakiem na swoim chłopaku i mało się nie wydarłam kiedy oni wreszcie pojadą Na szczęście zawinęli się prędko ;p Drzwi zamknęłam. Jeszcze jeden drink, trochę chipsów. I znów gra wstępna, choć już szybsza. Rzuciliśmy się na łóżko, zaczęłam go dotykać, po czym chwilę później chciałam zrobić mu dobrze ustami Więc zaczęłam! Po pewnym czasie to już tak zaczęło mi się kręcić w głowie od alkoholu i tak się napaliłam, że po prostu rozkręcałam się na maksa ;D A jemu było dobrze ,do czasu, bo nagle trochę syknął, że trochę go nadgryzłam, i to trochę jest trochę za mocno, bo aż go zgięło. No ale ja swoje, dalej uparcie, już myślałam, że delikatniej. Po czym czuję dziwny posmak w ustach i nagle się podnoszę po czym rzucam tekst 'już miałeś wytrysk?!'' a on ''COOO?!'' i zaraz on dodaje ''RANY KREW CI Z NOSA LECI!'' ,i moja odpowiedź równie elokwentna jak jego ''COOO?!'' Ja się dotykam koło nosa- kurde ,rzeczywiście krew, ale nie czułam ,by mi leciała! Zaraz patrzę pod kołdrę, większa część łóżka zakrwawiona! I ja ''Łoo, to chyba już wiemy skąd ta krew'' momentalnie wytrzeźwiałam i poleciałam po całą rolkę papieru toaletowego. Domyślacie się skąd krew? Wtedy co było za mocno, po prostu nadgryzłam żyłkę ...A ta krew lała się niesamowicie szybko..aż już się martwiłam. Na szczęście po owinięciu papierem i pół godzinie przeszło Ale pamiątka została! na łóżku ; ) Tzn została do pewnego czasu, bo już jej nie ma. Ale za każdym razem później jak widzieliśmy tą plamkę krwi, której nie chciało się zmyć to zaśmiewaliśmy się z tej 'grozy' sytuacji i naszego zdziwienia, zarzucania ,że on miał wytrysk, a mi rzekomo krew z nosa leciała! Plamkę mamie wytłumaczyłam, że po prostu rozwaliłam sobie łokieć nie uwierzyła chyba XD

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Moami Pokaż wiadomość
Szok w takiej sytuacji jest niezły :P
A jeszcze mi się jedna sytuacja z eksem przypomniała. Otóż tak sobie baraszkujemy i postawiliśmy na pozycję na łyżeczkę. Nie byłam jeszcze bardzo mokra ale udało mu się wejść. W pewnym momencie czuje, że nagle jestem za mokra i coś mi nie pasuje. On dalej swoje ale zwalnia. W pewnym momencie mówi, że coś jest nie tak. Dotykam się i widzę krew. No to ja biegiem do łazienki i ze mnie od razu chlusnęło. Myślę sobie, że coś dziwny ten okres bo krew taka za czerwona. Krzyczę do niego z łazienki, że to tylko okres a on "to nie okres...". Ja wracam do pokoju a tam pełno krwi na pościeli. Okazało się, że wędzidełko mu pękło... prawie zemdlałam wtedy. Na szczęście koniec końców nic mu nie było i się zagoiło, ale strach był ogromny
Jak to fajnie,że nie tylko my mieliśmy 'krwawą' łóżkową sytuację! Rozumiem doskonale z tym strachem, bo miałam to samo jak widziałam, gdy mój krwawił! ;D

Zapuszczam naturalne włosy ;p

Wprowadzam wiele zmian!
Sapphiere_Alice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-10, 22:02   #454
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

coś pięknego
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-11, 14:05   #455
Biedroneczka_8888
Raczkowanie

Koty dziś w nocy pogryzly mój wibrator. Doszczętnie.

Biedroneczka_8888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-11, 14:58   #456
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczka_8888 Pokaż wiadomość

Przeraziłaś mnie... jak to zrobiły? Muszę chyba zacząć go chować...
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-11, 16:13   #457
Biedroneczka_8888
Raczkowanie

Po wczorajszym seksie jakoś się zakamuflowal i go dorwaly bestie. Wygląda jakby stado szczeniaków go dorwalo,a nie koty! Ale ja mam takie spore dwa z psimi zachowaniami,więc może Twoje nie zjedzą

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-11, 16:48   #458
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Po wczorajszym seksie jakoś się zakamuflowal i go dorwaly bestie. Wygląda jakby stado szczeniaków go dorwalo,a nie koty! Ale ja mam takie spore dwa z psimi zachowaniami,więc może Twoje nie zjedzą

Moje jedzą wszystko...nawet żwirek bentonitowy. lepiej dmuchać na zimne
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-11, 18:37   #459
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

A miała któraś z was sytuację, że TŻ wszedł ale nie mógł wyjść?

Ja się już tyle takich historii nasłuchałam, że czasami mnie łapie schiza pod tym kątem xd
MascarpOOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-11, 18:59   #460
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez MascarpOOne Pokaż wiadomość
A miała któraś z was sytuację, że TŻ wszedł ale nie mógł wyjść?

Ja się już tyle takich historii nasłuchałam, że czasami mnie łapie schiza pod tym kątem xd
Ani nie miałam takiego zdarzenia ani żadnym lekarzem nie jestem, ale nie chodzi tu przypadkiem o zakleszczenie się? W sensie, że pochwa ma nagle skurcz i koniec amorów - trzeba jechać na pogotowie. Ja tylko tak słyszałam z opowiadań, ale nie wiem czy nie jest to jakaś urban legend
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-11, 19:12   #461
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Ani nie miałam takiego zdarzenia ani żadnym lekarzem nie jestem, ale nie chodzi tu przypadkiem o zakleszczenie się? W sensie, że pochwa ma nagle skurcz i koniec amorów - trzeba jechać na pogotowie. Ja tylko tak słyszałam z opowiadań, ale nie wiem czy nie jest to jakaś urban legend
Zakleszczenie jest możliwe, ale wszystkie historie jakie słyszałam do urban legend były
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-11, 20:28   #462
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
Zakleszczenie jest możliwe, ale wszystkie historie jakie słyszałam do urban legend były
Moja mama jest pielęgniarką i mówiła mi że raz była u niej w szpitalu taka parka
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-11, 20:32   #463
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Moja mama jest pielęgniarką i mówiła mi że raz była u niej w szpitalu taka parka
nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-11, 20:36   #464
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Śmiech, śmichem ale każdego to może spotkać
Raczej byłam ciekawa czy ktoś tu opisze co robić "bez udziału szpitala"
Stary 2014-07-11, 21:11   #465
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Z tego co mi mama mówiła, to podano babce coś rozkurczowego (chyba zastrzyk) Więc może nospa w domu I się nie denerwować, to podobno też pomaga, bo im więcej stresu, tym mniej "luzu"
Stary 2014-07-11, 21:18   #466
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Z tego co mi mama mówiła, to podano babce coś rozkurczowego (chyba zastrzyk) Więc może nospa w domu I się nie denerwować, to podobno też pomaga, bo im więcej stresu, tym mniej "luzu"
Mnie ktoś kiedyś mówił, że trzeba w kółko powtarzać "soczysta pomarańcza"
Stary 2014-07-11, 22:03   #467
Pastela92
Raczkowanie

Cytat:
z tych domowych sposobów to słyszałam, że trzeba partnerkę niespodziewanie ukłuć szpilką czy igłą
swoja drogą zastanawia mnie w jaki sposób taka zakleszczona para ubiera się, żeby pojechać na pogotowie
Pastela92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-11, 22:09   #468
Meefistofeles
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pastela92 Pokaż wiadomość
z tych domowych sposobów to słyszałam, że trzeba partnerkę niespodziewanie ukłuć szpilką czy igłą
swoja drogą zastanawia mnie w jaki sposób taka zakleszczona para ubiera się, żeby pojechać na pogotowie
Nie ubiera się okrywa czymś.
Ja słyszalam, ze gorąca kąpiel może pomóc.

Telefon czasem mnie nie rozumie
Meefistofeles jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-11, 22:11   #469
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Oni nie pojechali. To po nich przyjechali A potem leżeli pod kocykiem, żeby widać nie było
Stary 2014-07-11, 22:17   #470
Lady_Galadriel
Raczkowanie

Cytat:

A to dobre ale trochę teraz się obawiam, bo też mam kota.. Żeby mu co do głowy nie przyszło

Mój P.

Próbujemy 14/12/2013
Staramy się o małego człowieka 14/02/2016
Lady_Galadriel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-11, 22:35   #471
Biedroneczka_8888
Raczkowanie

Co do kotów i wibratorow lepiej chowajcie w najgłębszych czeluściach ( czy to w sobie czy w szafce, jak kto woli), bo ja straciłam dziś przyjaciela i jakby dorwaly sie do kufra z resztą gadżetów to pewnie nic by sie nie uchowalo. A ja ich zabawek nie tykam..

Jeśli chodzi o zakleszczenie to nie mieliśmy. To chyba występuje w sytuacji naglego stresu. Ja bym w tym szpitalu zapadła się pod ziemię jakby nas jednym " wozeczkiem" wiezli przez hol.

Muszę dodać, że z takiego pogryzionego wibratora da się zrobić mini wibrator ściągając całą gumę, więc dało sie uratować co nieco ))

Edytowane przez Biedroneczka_8888
Czas edycji: 2014-07-12 o 08:25
Stary 2014-07-12, 08:45   #472
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Mnie ktoś kiedyś mówił, że trzeba w kółko powtarzać "soczysta pomarańcza"
Cytat:
Te wszystkie domowe sposoby mają na celu odwrócenie uwagi a przez to rozluźnienie. Bo sytuacja jest zapewne stresująca i tylko będzie nakręcała skurcz.
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-12, 15:54   #473
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Co do kotów i wibratorow lepiej chowajcie w najgłębszych czeluściach ( czy to w sobie czy w szafce, jak kto woli), bo ja straciłam dziś przyjaciela i jakby dorwaly sie do kufra z resztą gadżetów to pewnie nic by sie nie uchowalo. A ja ich zabawek nie tykam..

Jeśli chodzi o zakleszczenie to nie mieliśmy. To chyba występuje w sytuacji naglego stresu. Ja bym w tym szpitalu zapadła się pod ziemię jakby nas jednym " wozeczkiem" wiezli przez hol.

Muszę dodać, że z takiego pogryzionego wibratora da się zrobić mini wibrator ściągając całą gumę, więc dało sie uratować co nieco ))

Ja to bym schowała w twarz w ramionach TŻ żeby mnie Ci wszyscy ludzie nie widzieli

Chociaż też nie widzę powodu by wzywać pogotowie. "Tam" nic nie dzieje się na stałe... jak złapało to i puścić też w końcu musi

Edytowane przez MascarpOOne
Czas edycji: 2014-07-12 o 15:55

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-12, 16:56   #474
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

Chociaż też nie widzę powodu by wzywać pogotowie. "Tam" nic nie dzieje się na stałe... jak złapało to i puścić też w końcu musi
Wiesz to że ty nie widzisz to nie oznacza że TŻ nie będzie widział jak mu pieszczocha za bardzo zaciśnie
Stary 2014-07-12, 20:56   #475
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Wiesz to że ty nie widzisz to nie oznacza że TŻ nie będzie widział jak mu pieszczocha za bardzo zaciśnie
To będzie miał problem bo nigdzie nie pojadę xd
Stary 2014-07-13, 22:00   #476
Dziura_w_bucie
Przyczajenie

GG do Dziura_w_bucie

Kochane, prawie się popłakałam ze śmiechu czytając Wasze wpadki. To ja może też coś dorzucę... Z Byłym TŻ baaaardzo lubiliśmy eksperymentować i kiedyś podczas ostrzejszych zabaw, wymyśliliśmy masturbację dezodorantem, ponieważ wibratora nie posiadaliśmy. Wszystko pięknie, mi jak w niebie i nagle słyszę: "o ku*wa". Zakrętka została w środku ja maksymalnie zawstydzona zwiałam do łazienki i próbowałam ją usunąć, a on cichutko pukał "proszę Cię, wyjdź, ja Ci to wyjmę, może jakimiś szczypcami?" Porażka, ale udało się tego pozbyć.
I jeszcze kiedyś w trakcie zabaw u Niego, wpadła siostra, z takim impetem że zdążyliśmy się tylko przykryć po szyję. I może by to nawet przeszło, gdyby nie podeszła nas poczęstować chipsami, a On się nie poderwał żeby sobie wziąć garść... Zażenowanie obu stron maksymalne.
Stary 2014-07-13, 22:19   #477
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez Dziura_w_bucie Pokaż wiadomość
Kochane, prawie się popłakałam ze śmiechu czytając Wasze wpadki. To ja może też coś dorzucę... Z Byłym TŻ baaaardzo lubiliśmy eksperymentować i kiedyś podczas ostrzejszych zabaw, wymyśliliśmy masturbację dezodorantem, ponieważ wibratora nie posiadaliśmy. Wszystko pięknie, mi jak w niebie i nagle słyszę: "o ku*wa". Zakrętka została w środku ja maksymalnie zawstydzona zwiałam do łazienki i próbowałam ją usunąć, a on cichutko pukał "proszę Cię, wyjdź, ja Ci to wyjmę, może jakimiś szczypcami?" Porażka, ale udało się tego pozbyć.
I jeszcze kiedyś w trakcie zabaw u Niego, wpadła siostra, z takim impetem że zdążyliśmy się tylko przykryć po szyję. I może by to nawet przeszło, gdyby nie podeszła nas poczęstować chipsami, a On się nie poderwał żeby sobie wziąć garść... Zażenowanie obu stron maksymalne.
Jezu ale jego reakcja co normalnie jakbym mojego TŻ w takiej sytuacji widziała xd

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-14, 10:33   #478
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Wyobraźcie sobie jaka sytuacja, jeśli kogoś rodzice pracują w szpitalu.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-14, 11:49   #479
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Mamooo ! Pochwa mi się zakleszczyła z członkiem mojego chłopaka pomóż !

Stary 2014-07-14, 11:52   #480
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
To już byłby hardcore
Kokosaneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości