Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz roczek skończą dzieci 7 21,21%
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz pojdą nasze dzieci 0 0%
Mocno grzeje słońce. Wkrótce samodzielnie wszyscy biegać będziemy po łące 0 0%
Pilnuj mamo mnie, bo ciekawość świata ponosi mnie 0 0%
Świętujemy roczki i pierwsze stawiamy kroczki 1 3,03%
W tym wątku świętujemy. Pierwsze świeczki zdmuchujemy 2 6,06%
Wakacji czas szybko zleci i już roczek będą miały dzieci 1 3,03%
Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę 14 42,42%
Chodzi, pełza i raczkuje każdy dzieciak też ząbkuje 0 0%
Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek dam rodzicom w prezencie na roczek 0 0%
Małe stópki stawiam śmiało, jestem zuszek jakich mało 8 24,24%
Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-11, 16:49   #3301
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
jeju straszne,dobrze,że nic im się nie stało!

a kiedy zaczynasz pracę?
W poniedziałek
Ale już mam poprawione te druki do ZUSu i jutro je na poczcie wyślę
Także w poniedziałek rano na spokojnie już pójdę do pracy

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 17:21   #3302
MsLullaby
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Poziomko cale szczescie ze Leosiowi i siostrze nic nie jest!

agusiamaskota zapodaj ten przepis na tego kurczaka w coli

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 17:46   #3303
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
T. mi wczoraj powiedziała, że mam nie dotykać ząbków pszczole, bo mogą jej się powykrzywiać

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Powoli pakujemy torby i około południa ruszamy w trasę😃 muszę się wam pochwalić że po 10 latach bez jeżdżenia samochodem,wzięłam 3 jazdy doszkalające i instruktor stwierdził że starczy,już dwa razy jechałam naszym samochodem i dziś chyba też się odważne jak wyjdziemy poza Warszawę to wygonie męża do tyłu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
i jak driverko ??
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Heeej

Najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!
Julek,Erni-sto lat!~!!!

przyznaję,że nie jestem na bieżąco, ale mignęło mi,że Dirty się pojawiła-akurat kilka dni temu o Was myślałam!

Ech, widzę,że u Was zęby wychodzą jak grzyby po deszczu a u nas nadal nic. Co więcej-kiedyś to ja widziałam chociaż jakieś symptomy, a teraz nic-ani śliny, ani rozpulchnionych dziąseł.
I o ile wcześniej mnie cieszyło,że jeszcze nie ma zębów tak od tygodnia zaczęło mnie to niepokoić

no nic, w przyszłym tyg. pediatra to popytam co i jak...
Motylku niepokoić może brak ząbków po 13- stym miesiącu- tak mówi moja pediatra... mojej sis mały miał pierwszego ząbka dwa tygodnie przed roczkiem

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
a ja dalej męcze bułe kiedy to wycie sie skonczy, juz mam dosc
juz mi sie chyba jakas depresja zaczyna bo sama wyje tez juz ktorys dzien z rzedu. Ile to jeszcze będzie trwac?
współczuję i sił życze

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Hahaha ,widzialam ten wpis. Jestesmy juz na miejscu😃

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Bylam u fryzjera no i
Siedzę na fotelu i robi mi ten fryz i siostra dzwoni ze miala stłuczke. Jechała z Leosiem moim samochodem. Na czas mojej wizyty miala isc na spacer wózkiem ale umyślila ze pojedzie na działkę. Dałam jej moj samochód bo byl w nim juz fotelik. Leos ani nie zaplakał bo jechała bardzo wolno ale oczywiście z jej winy. W tym roku to juz chyba z 4raz. I jak ja mam komuś powierzyć opiekę nad Leosiem całe szczęście nic mu sie nie stało. Tylko w samochodzie cały przód do wymiany.

Dodam ze wieczorem mialam jechac do domu 200km bo jutro mam gości, przyjeżdżają kuzyni jeden z krakowa z dziewczyna a drugi z londynu. Malo sie widzimy bo trudno sie tak zgrać. I nie wiem czy ich odwolać czy jak mam dojechać

ale pech... współczuję przeżyć... dobrze że się Leosiowi nic nie stało
Stary 2014-07-11, 18:00   #3304
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja juz po wizycie u endo, zbijamy tsh do 1, wiec mam brac euthyrox 25. a odnosnie mojej nieprawidlowej glikemii na czczo to dwie opcje, jedna zrobic usg i zobaczyc w jakiej kondycji jest watroba, jak w sredniej to leki przez pol roku typu silimarol czy co tam na watrobe, a jak nie to metformina wieczorem. moja watroba nie ogarnia i za duzo glukozy tworzy

to od jutro wypedzam lenia lekami

ide dalej palowac sie projektami domow
Bajka chyba czas przejść na dietę i jeść regularnie i zdrowiej. to Ty chyba na poczekalni pisałaś że masz MC pod domem i bierzesz sałatki na wynos?
Stary 2014-07-11, 18:12   #3305
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
probowalam sobie to jakos rozpisac ale sie nie da
Da się ja rozkminiłam

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
ja tez juz na nogach od godziny, marcin w nocy goraczkowal, bidulek chyba sie przeziebil od pluskania w ogrodzie. w ogole dzieciaki jakos niespokojnie śpią przez te upały .
Zdrówka

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Dzisiejsi solenizanci to:

Juluś, który kończy 10 miesięcy
i Erni, kończy 9 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego!

Dzieciaczkom mam, które się nie udzielają, też życzymy wszystkiego najlepszego:

Mateusz z okazji 10 miesięcy
Iga, Tymon z okazji 9 miesięcy
Dołączam się do życzeń

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
u młodej z badań wyszło, że to jakiś stan zapalny dostała antybiotyk i do niedzieli się musimy kisić w domu

Zdrówka
Pokaż te dmuchawce

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Gorgulek zrobiłam właśnie omleta Poli a drugiego dla siebie i zaraz będziemy stanąć z truskawkami od babci z ogródka tadam!
Wygląda smakowicie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
A wiecie ze moj Bartek zaczal sie chowac jak chce kupe zrobic?
Niedługo będzie się chował za drzwi i wyganiał Ciebie jak zapytasz co robi

Cytat:
mądre dzieci a Wy lubicie widownię w toalecie?
Ja nie lubię ale zawsze mam
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 18:17   #3306
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Bajka chyba czas przejść na dietę i jeść regularnie i zdrowiej. to Ty chyba na poczekalni pisałaś że masz MC pod domem i bierzesz sałatki na wynos?
mc donalda? mam owszem, ale nie chadzam, wiec cos ci sie musialo pomylic z tymi salatkami

dieta akurat nie miala najmniejszego wplywu na moj cukier na czczo niestety. glownie sie rozchodzi zeby nie jesc pozno i weglowodanow, ale u mnie to nie dziala, wszak przez cala ciaze na diecie cukrzycowej nie moglam ogarnac cukru na czczo

a ostatnio jadam regularniej i zdrowiej, cukier i slodycze odstawione. no nic, trzeba isc zrobic usg i zobaczyc co w trawie piszczy. tak czy siak cukrzyca mnie dopadnie bo u mnie dziedziczne.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 18:24   #3307
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
mc donalda? mam owszem, ale nie chadzam, wiec cos ci sie musialo pomylic z tymi salatkami

dieta akurat nie miala najmniejszego wplywu na moj cukier na czczo niestety. glownie sie rozchodzi zeby nie jesc pozno i weglowodanow, ale u mnie to nie dziala, wszak przez cala ciaze na diecie cukrzycowej nie moglam ogarnac cukru na czczo

a ostatnio jadam regularniej i zdrowiej, cukier i slodycze odstawione. no nic, trzeba isc zrobic usg i zobaczyc co w trawie piszczy. tak czy siak cukrzyca mnie dopadnie bo u mnie dziedziczne.
jakoś kojarzysz mi się z zamawianymi pizzami i sałatkami z mc donalda w kwesti jedzenia, sama pisałaś tez niedawno że jadlaś 1 obfity posiłek,

nieno badania trzeba porobić, jestem zdaniem że lepiej teraz póki można coś zaradzić niż później.. no i zero alko przy cukrze i wątrobie..

a wiecie że ja jak zjem cos nie zdrowego to łapie mnie takie coś co znalazlam u lekarza google "skręt kiszek" normalnie mam wszystkie objawy książkowe i następnym razem jak mnie złapie jade na IP bo to taki ból że nie idzie wytrzymać..
Stary 2014-07-11, 18:53   #3308
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
O kurcze Dobrze, że nic im się nie stało!!!

Tata też dzwonił przedwczoraj, że jego kolega zjeżdża ze Stanów do PL, bo jego 21 letnia córka zginęła w wypadku. Zderzenie czołowe, zginął też kierowca drugiego auta, wypadek z jego winy podobno. A ta dziewczyna zostawiła 3 letnią córkę

http://www.lublin112.pl/kolacze-ofia...ego-zderzenia/
masakra ((

Cytat:
Jeździ jak zakochana tak nasz ojciec mówi bo na nic nie patrzy malo ostrozna jest. Tak czwarta stłuczka od jesieni. Jej samochód to ma wgniecienia z każdej strony. Chyba mi odbilo zeby ich gdzieś razem puścić. No ale z drugiej strony każdemu sie mogło zdarzyć(tylko jej jakos bardziej)

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Szkody tamtego kierowcy z jej oc a nam ma oddać za części.
Tylko ze sa trudnodostępne, do tego mam złoty samochód co sie za często nie zdaza wiec pod kolor sie nie kupi.

stale te wypadki.
U nas w rodzinie taka dalsza kuzynka jechała z synkiem zimą i mały jej bardzo marudzil. Odpiela go z pasów i wpadła w poślizg. Dziecko zmarło nie wyobrażam sobie tego. Od razu jak mi zadzwoniła pomyślałam o tym

czyli siostra buja w obłokach
ale może pogadajcie z nią, może jakieś jazdy doszkalające? bo kurcze kiedyś może się to gorzej skończyć niż tylko wgniecenia na samochodzie (tfu tfu, oczywiście aby nie!)

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

byłam u kuzynki i znów napatrzyłam się na chodzącą Lenkę jak to słodko wygląda jak dzieciaczek tupta, taki malutki przecież a Lenka jest troszkę niższa niż Ola i w ogóle taka fajna jest kumata, jak się jej mówi żeby coś zrobiła czy poszła do taty czy coś to rozumie ahhhhhh

i jak sobie noski noski robiły, albo buziaki dawały
no ale żeby nie było za słodko po głowie Ola też od Leny dostała
Stary 2014-07-11, 19:07   #3309
kaska87
Zakorzenienie

Hej ho
Nadrobilam teraz spadam zrobic kaszke Myszy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 19:16   #3310
Asiek84
Wtajemniczenie

ale mi się spać zachciało... aaaaaaaaaa a Hubi bawi się w najlepsze, juz wykąpany, jeszcze miseczka kaszki mam nadzieję że przed 20: 30 będzie spał
Stary 2014-07-11, 19:17   #3311
bojatoja
Zakorzenienie

heja
Witam w przewie od notatek
Wczoraj zlożyłam dokumenty i czekam na termin obrony.
Cytat:
Bylam u fryzjera no i
Siedzę na fotelu i robi mi ten fryz i siostra dzwoni ze miala stłuczke. Jechała z Leosiem moim samochodem. Na czas mojej wizyty miala isc na spacer wózkiem ale umyślila ze pojedzie na działkę. Dałam jej moj samochód bo byl w nim juz fotelik. Leos ani nie zaplakał bo jechała bardzo wolno ale oczywiście z jej winy. W tym roku to juz chyba z 4raz. I jak ja mam komuś powierzyć opiekę nad Leosiem całe szczęście nic mu sie nie stało. Tylko w samochodzie cały przód do wymiany.

Dodam ze wieczorem mialam jechac do domu 200km bo jutro mam gości, przyjeżdżają kuzyni jeden z krakowa z dziewczyna a drugi z londynu. Malo sie widzimy bo trudno sie tak zgrać. I nie wiem czy ich odwolać czy jak mam dojechać

Dobrze, że nic nie stało się Leosiowi i siostrze!
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
hehe

A kupiłam wczoraj bidon z canpola, i ku mojemu zdziwnieniu Fifko zajarzył i do śniadania i obiadu pił wodę z bidonu dumna jestem z niego
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 19:18   #3312
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
jakoś kojarzysz mi się z zamawianymi pizzami i sałatkami z mc donalda w kwesti jedzenia, sama pisałaś tez niedawno że jadlaś 1 obfity posiłek,

nieno badania trzeba porobić, jestem zdaniem że lepiej teraz póki można coś zaradzić niż później.. no i zero alko przy cukrze i wątrobie..

a wiecie że ja jak zjem cos nie zdrowego to łapie mnie takie coś co znalazlam u lekarza google "skręt kiszek" normalnie mam wszystkie objawy książkowe i następnym razem jak mnie złapie jade na IP bo to taki ból że nie idzie wytrzymać..
salatke w macu jadlam raz w zyciu i to lata temu pizze tez jem raz na ruski rok wiec nie wiem skad te skojarzenia

jeden posilek jadlam, dopoki nie zaczelam cwiczyc czyli do 5 czerwca.
wiadomo, trzeba sie zdrowo odzywiac jak sie chce uniknac tego i owego. tylko tak jak napisalam, myslano ze u mnie to skutek ciazy, dieta przez 8 miesiecy a nijak to nie pomoglo na moj cukier na czczo. wszak okazalo sie ze byl to juz problem przedciazowy.
w sumie mam sprawdzic czy watroba jest otluszczona lub czy ma slaba echogenicznosc bo to moze wlasnie powodowac takie wyzuty glukozy z rana. pozyjemy zobaczymy. marskosci nie mam bo nie chlustam alko mi szkoda nie bedzie bo tez rzadko pijam.

a moj organizm kiepsko reaguje na bita smietane serio, juz trzy razy mi sie to zdarzylo w przeciagu ostatnich 2-3 miesiecy. wczoraj bylam na roczku i zjadlam kawalek tortu i efekt czyszczenia byl ekspresowy wiec to byl moj ostatni tort w zyciu hehe.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 19:39   #3313
dodinha
Wtajemniczenie

Hej życzenia dla wszystkich solenizantów i zdrowia dla potrzebujących.Grarulacje nowych umiejętności i ząbków. U nas minął trzeci tydzień mojej pracy,jak to zleciało.Jeszcze tydzień i wakacje.Aa i Helka pełza i to jak szybko,zwłaszcza,żeby dopaść kabelki

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-07-11, 19:55   #3314
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Hej życzenia dla wszystkich solenizantów i zdrowia dla potrzebujących.Grarulacje nowych umiejętności i ząbków. U nas minął trzeci tydzień mojej pracy,jak to zleciało.Jeszcze tydzień i wakacje.Aa i Helka pełza i to jak szybko,zwłaszcza,żeby dopaść kabelki

Wow, faktycznie szybko to minęło, bo jeszcze niedawno pisałaś, że idziesz do pracy
I brawa za nowe umiejętności
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-07-11, 19:58   #3315
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Wow, faktycznie szybko to minęło, bo jeszcze niedawno pisałaś, że idziesz do pracy
I brawa za nowe umiejętności
Dziękuję,czas pędzi jak oszalały

Stary 2014-07-11, 20:09   #3316
bojatoja
Zakorzenienie

HP w tv
Kaśka coś dla Ciebie na wieczór
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-07-11, 20:25   #3317
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

hehe ja jeszcze nie, bo jak potrzebuję, to musi chwilę posiedzieć w łóżeczku
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

byłam u kuzynki i znów napatrzyłam się na chodzącą Lenkę jak to słodko wygląda jak dzieciaczek tupta, taki malutki przecież a Lenka jest troszkę niższa niż Ola i w ogóle taka fajna jest kumata, jak się jej mówi żeby coś zrobiła czy poszła do taty czy coś to rozumie ahhhhhh

i jak sobie noski noski robiły, albo buziaki dawały
no ale żeby nie było za słodko po głowie Ola też od Leny dostała
a jaka jest różnica wieku? Słodko to musiało wyglądać te noski i buziaki, a jak oberwała, to płakała?
Cytat:

HA! Mówiłam Ci, że Helcia nim się obejrzysz to zacznie śmigać. Dzielna dziewczynka, super dla Niej
Stary 2014-07-11, 20:26   #3318
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
HP w tv
Kaśka coś dla Ciebie na wieczór
wiem, już dzisiaj reklama była i małż do mnie, żeby nie włączała tvn-u o 20:00 bo tv wybuchnie jest takim fanem hp jak ja

oglądam eska tv i jaram się figurą tej Oli co prowadzi

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-07-11 o 20:28
Stary 2014-07-11, 20:33   #3319
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:

a jaka jest różnica wieku? Słodko to musiało wyglądać te noski i buziaki, a jak oberwała, to płakała?
Ola jest młodsza 2,5 miesiąca no jak zbliżały główki i się przytulały to słodkie było zapewne w niedzielę Ola też tak będzie z dziećmi robiła
coś zakwękała ale nie płakała na szczęście, kuzynka mówiła że Lenie chodziło o to że Ola ma kucyka i chciała go starmosić albo co
Stary 2014-07-11, 20:35   #3320
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wiem, już dzisiaj reklama była i małż do mnie, żeby nie włączała tvn-u o 20:00 bo tv wybuchnie jest takim fanem hp jak ja

oglądam eska tv i jaram się figurą tej Oli co prowadzi
az wlaczylam zeby zobaczyc ale reklama zaraz oblukam :P

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 20:38   #3321
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
az wlaczylam zeby zobaczyc ale reklama zaraz oblukam :P
daj spokój co chwilę reklamy

Stary 2014-07-11, 20:44   #3322
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Ola jest młodsza 2,5 miesiąca no jak zbliżały główki i się przytulały to słodkie było zapewne w niedzielę Ola też tak będzie z dziećmi robiła
coś zakwękała ale nie płakała na szczęście, kuzynka mówiła że Lenie chodziło o to że Ola ma kucyka i chciała go starmosić albo co

wlasnie u nas jest kuzynka Alka 3 latka ma , i ciagle go glasczze przytula i caluje a on ucieka od niej albo tak smiesznie probuje ugrysc za nogi

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
daj spokój co chwilę reklamy
dlatego ja slucham open fm

fajny ma brzuszek ale nie widac reszty ;p

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 20:44   #3323
butterfly20
Zakorzenienie

Dzięki odp dziewczyny

Mojej kosmetyczki córce też wyszedł pierwszy przed roczkiem i wychodzą jej wolno i prawie bezobjawowo, więc to już jakaś nadzieja,że nie musi być masakry

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 20:44   #3324
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

wlasnie u nas jest kuzynka Alka 3 latka ma , i ciagle go glasczze przytula i caluje a on ucieka od niej albo tak smiesznie probuje ugrysc za nogi

jeju piszecie takie rzeczy i ja się normalnie nie mogę doczekać, aż Myszka moja będzie mieć rodzeństwo

ale! na weekend będziemy u 2 tygodniowej Lenki

Motylek mojemu chrześniakowi na 13 miesięcy ząbek pierwszy wyszedł

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-07-11 o 20:45
Stary 2014-07-11, 21:03   #3325
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe ja jeszcze nie, bo jak potrzebuję, to musi chwilę posiedzieć w łóżeczku

HA! Mówiłam Ci, że Helcia nim się obejrzysz to zacznie śmigać. Dzielna dziewczynka, super dla Niej
Dziękuję,może zacznie nadrabiać teraz

Stary 2014-07-11, 21:38   #3326
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:

Brawo!

A moj Bartuś wyrwał dziś córce mojego ojca garść włosów, masakra a ta nawet nie zapłakała tylko stała bez ruchu ja patrzę a ten ją za włosy trzyma biedna mała nie dość że ma mało włosów to ten jej jeszcze wyrywa za karę chciała mu wynieść z 90% jego zabawek :P

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-11, 21:41   #3327
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
probowalam sobie to jakos rozpisac ale sie nie da
ja miałam to samo jak to czytałam

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
za 7 zebolka, piekne uzebienie

moja jak wczoraj robila baram buc to mi tak przywalila ,myslalam, ze juz guz bedzie
ale wreszcie to opanowala

dzien dobry nie moge juz spac. Jula chrapie w najlepsze, a w ogole kaszki na noc nie tknela. nastowiona bylam na nocna pobudke, ale nie obudzila sie na szamke
ojej mam nadzieje że guz nie wyszedł

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
nie mam pojęcia, może do 14, może do 15, a może do 16 no nie wiem. Zależy też jaka będzie pogoda.

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Dzisiejsi solenizanci to:

Juluś, który kończy 10 miesięcy
i Erni, kończy 9 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego!

Dzieciaczkom mam, które się nie udzielają, też życzymy wszystkiego najlepszego:

Mateusz z okazji 10 miesięcy
Iga, Tymon z okazji 9 miesięcy
wszystkiego naj dla solenizantów
Stary 2014-07-11, 21:45   #3328
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Brawo!

A moj Bartuś wyrwał dziś córce mojego ojca garść włosów, masakra a ta nawet nie zapłakała tylko stała bez ruchu ja patrzę a ten ją za włosy trzyma biedna mała nie dość że ma mało włosów to ten jej jeszcze wyrywa za karę chciała mu wynieść z 90% jego zabawek :P
DziękiHehe dobree,jaki delikatny,nie ma co
Stary 2014-07-11, 21:45   #3329
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
hej mamusie

piszę szybciutko, że u nas w porząsiu

u młodej z badań wyszło, że to jakiś stan zapalny dostała antybiotyk i do niedzieli się musimy kisić w domu

ale postanowiliśmy to z mężem wykorzystać i odświeżyć mieszkanie (ściany pomalować i lekkie przemeblowanie w salonie ) i tak mieliśmy się za to zabrać, ale dopiero w przyszłym tygodniu. A z racji tego że młoda chora to ją zawiozłam do dziadków, śpimy tam obie, a mąż działa na mieszkanku ja tylko dojeżdżam jak już moi rodzice z pracy wrócą i mogą się małą zająć

namalowałam dmuchawce na ścianie w salonie

a dzisiaj będę chyba u małej w pokoju malować Kubusia Puchatka

no dlatego teraz tez nie wizażuję bo czasu brak, ah no i smuteczek mnie ogarnia bo chciałam być na zlocie w Krk, a tu kupa bo antybiotyk do niedzieli no cóż, może innym razem

uciekam bo do 12 jestem jeszcze z młodą, a poźniej lecę już powoli kończyć ten remont

poza tym Alicja ma dzisiaj dzień marudy, także uwielbiam takie dni
zdrówka
Stary 2014-07-11, 22:00   #3330
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:

kochane dzieci

Cytat:
Brawo!

hahah
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości