|
|
#751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Cytat:
może sama sie skusze póki co dziś zrobiłam zakupy bo już sie w nic nie mieszczę, a jedziemy w środę do Świnoujścia i trzeba jakoś wyglądać, są jeszcze koleżanka przyniosła mi kilka ciuchów takich większych bo ona lubi takie luźne a na mnie sa ok ![]() A co do tego kombinezoniku to naprawdę większe wychodzą jak miałam w rękach ten 68 to jakis strasznie duży sie wydawał chyba wyszedlby na lato
|
|
|
|
|
#752 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na początku to w nim spał, bo maluszki lubią być ciasno otulane jak w brzuchu, nosiłam go też w tym, jak gdzieś tam szłam do kogoś to kładłam go na nim, potem jako kołderka miałam też ten z usztywnieniem, ale jak położna zobaczyła to kazała od razu mi to wyjąć, bo jak lekarz zobaczy to ochrzani... nie zagłębiałam się wtedy tylko posłusznie wyjęłam, pewno może coś o kręgosłup chodzi? albo o to, że nie czuć wtedy tak dobrze dziecka i może się wysunąć. W każdym razie nie włożyłam już tego i nie brakowało mi... teraz na pewno też beciki kupię, ale tylko dwa, żeby mieć na zmianę Cytat:
![]() ja dziś popełniłam pierwsze zakupy w SH były po 2,5 dziecięce ciuszki i kupiłam 13 sztuk Pani pytała czy przesądna nie jestem ![]() a poza tym to Jaś mi dziś zarzygał cały przedpokój po południu..... bidulek mój...... ja we wtorek on dziś.... czym my się tak załatwiliśmy.... ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- myślę o tym kombinezonie.... i nie wiem.... w sumie ostatnio wielkiej zimy nie było nie lubię tych ortalionów na takich maluchach, sztywne toto.... może jakiś misiakowy kupię, włochaty... i tak na dworze to tylko w wózku na leżąco, albo w foteliku do samochodu.... można kocem nakryć...
|
|
#753 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam wyladowany aparat
![]() Cytat:
Cytat:
moze wez ten smykowy naprawde jest cieplutki, jak bedzie mrozno to przeciez i tak kolderka czy spiworek do wozka dodatkowo, a w foteliku tez mozna kocem przykryc dodatkowo i te oslonki jeszcze sa
|
|
#754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ten smykowy już niedostępny
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Kupowala ktoras z was leginsy ciazowe 3/4 na all ? ktore polecacie?
tez chyba kupie bo moje zwykle mnie cisna, a lubie nosic leginsy bo wygodne
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#757 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tyle tych ciuszków już wszystkie mamy, ze ho ho ho ![]() Cytat:
wlasnie, to może być problem z 56 rozmiarem. a mam kolezanke, co kupuje na 50, bo twierdzi, ze skoro sama była malym noworodkiem, to tez takiego urodzi. ja bym nie ryzykowala, bo lepiej chyba ciut większe zalozyc, a nie bujac się z rozmiarem 50. chyba, ze z sh, ale ona nowe kupuje, wiec trochę mi jej szkoda, ze tyle wydaje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale mnie tez zdecydowanie najlepiej w leginsach czuje się wygodnie, mimo ze nie mam szczuplcych nog, a ud to już w ogole....
|
|
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
Indra, w końcu się doczekalas
życzę Ci spokojnego i udanego L4 ![]() Silesiana, byłam kiedyś na Metallice jak grali na Bemowie. Tego nie da się opisać, trzeba to przeżyć ![]() Cudne te Wasze zakupy ciuszkowe. Ja póki co kupilam 3 pary skarpetek i laktator Jutro z tz jedziemy do Polski. Trzymajcie kciuki bo to 1500 km
|
#759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupowalam i 3\4 i dlugie u sprzedajacego wmoichprogach. Tanie sa a fajne. Tylko ja mam rozm M bo kupilam z 2 miechy temu, juz przydalyby sie L . Ja kupowalam czarne i z panelem na brzuszek ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Dzis zauwazylam, ze nie widac mi kostek w nogach heh, chyba zaczelo mi sie puchniecie nog heh zobacze jak bedzie rano po nocy jak wstane... Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-07-11 o 22:43 |
||
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja chyba znow jakas infekcje podlapalam grrrrrr... jutro do apteki ide po provag i nie wiem co jeszcze ![]()
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jesli masz infekcje to lepiej do lekarza idz, niech przepisze cos konkretnego... Ja srednio co 3 tygodnie lecze jakies ustrojstwo
|
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gynazolem leczyłam i wlasnie provagiem. moja gin teraz na urlopie wlasnie, przepisala mi pro forma receptę jakas z micromirorem<?> nie pamiętam nazwy i może to wykupie. nie chce dopochwowych, wiec lactovaignal odpada, ale przejde się jutro do apteki. kurcze,a we wtorek wyjazd i chciałam na termy iśc i nawet kostium kupiłam (żeby wielki brzuch odslonic i pokazywać )
|
|
|
#763 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
powiem Wam, że mnie to przeraża, przecież to dziecko ma na starcie gorzej tylko dlatego, że matka o nie nie dbała. Przecież odmówić sobie tych fajek na trochę ponad pół roku to nie jest aż takie wyrzeczenie... choć nie wiem, nie znam się, nigdy nie paliłam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja dziś z M. na wsi cały dzień. Pogoda mega zmienna, ale przynajmniej się dzieć na trampolinie wyszalał padam już na twarz i znów zdjęć nie zrobię moim łupom, ale obiecuję, że jutro już się poprawię. Wasze zdobycze też super! Też mi się czasem wydaje, że u mnie nie ma takich fajnych rzeczy, ale to chyba zależy od dnia i dostaw. Czasem jest mnóstwo super fajnych ciuszków, a czasem nie ma na czym oka zawiesićDobrej nocy Dziewczynki! |
||||||||||
|
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana!!!Ja znowu nie mogę spać...kurcze a myślałam że przy sobocie sobie poleniuchuję
Ale zacznę się pakować bo jedziemy z małżem do domku nad jeziorko wracam w pon mam nadzieję że będę miała co czytać Miłego weekendu życzę buziaki!!!!!!!
|
#765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bawcie się dobrze zazdroszczę jeziorka, bo my w tym roku tylko remont, wyprawka itp. Od wtorku teście wyjeżdżają na 3 tygodnie więc, będziemy mieszkać u nich i podciągać nasz remont, bo nie wiem czy do porodu się wyrobimy. Miłego weekendu dziewczyny
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za duza dziewczynke![]() Cytat:
Milego wypoczywamia nad jeziorkiem ![]() U mnie pogoda ponura od wczoraj i nie zanosi sie na lepiej, musze ogarnac po wczorajszym i zabrac sie za dzisiejsza impreze, tzeta wyslac na zakupy, upiec ciasto i moze skocze gdzies do sh na chwile ![]() Ciuszki cudne wklejacie
|
||
|
|
|
#767 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello!
![]() U nas dziś pada i w zwiazku z tym tescie jada juz po obiedzie juppi! Ale jestem wredna co... Justyna fajnie Ci z tym jeziorkiem, zazdroszczę Frau Gizela ja tez lubie te stare babcine metody moja babcia jak nie raz opowiadala co sie robilo w okreslonych sytuacjach to az sie wierzyc nie chce... Ide robic sniadanko... Miłej soboty! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas też szaro, buro i ponuro dzisiaj ![]() Fiorella szerokiej drogi ![]() Justyna miłego odpoczynku ![]() A ja wczoraj soę trochę przeforsowałam, bo ogarnęłam miekszanie, a potem z mężem piwnicę i na wieczór strasznie rozbolał mnie kręgosłup w dolnym odcinku...dziś na szczęście trochę lepiej. Mam nauczkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Kasia! Niech żyje wolność ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Frau Gizela, ja paliłam. Dwa miesiace przed ciąża fajki odstawiłam. W pierwszej ciazy tez nie paliłam, po prostu sumienie by mi na to nie pozwoliło więc również nie rozumiem matek, które dzieci trują ;/ Tez po porodzie leżałam z typiarą na sali, która latała na fajke i dziecko bardzo małe urodziła.
Moja siostra rowniez palila, ale na okres ciąży rzuciła wiec mozna, to tylko kwestia ruszenia mózgiem. Zycie jest dość długie, zdążą się jeszcze napalić. Ja pewnie tez bede palila, ale na pewno mniej, a moze i wcale ![]() Frau Gizela, ściągać się, tzn. co? xDD Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2014-07-12 o 08:51 |
|
|
|
#770 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Fiorella, bezpiecznej drogi ![]() Znam kobiety, które paliły i na wieść o ciąży rzuciły, trochę ciężko było, ale miały motywację. Ja już bardziej zaakceptuje odrobinę alkoholu niż palenie. Moja dziewczynka znajduje się 50centylu, więc może wielka nie urośnie. Mam taką nadzieję ![]() Bardzo się cieszę, że już wolne. Muszę odgruzować mieszkanie i może znajdę trochę czasu na latanie po sh i na rynek wyskocze i filmy zaległe czekają. Mam co robić. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Kasiu, nie jesteś wredna jak goście są fajni to się ich nie chce wypuścić, szkoda, że to akurat rodzina taka niewychowana U mnie dziś pada, zły TŻ poszedł do pracy a ja ze Stasiem idę na 12 na teatrzyk dla dzieci ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
A co najdziwniejsze, zawsze te palące w ciąży mówią, ze lekarz zabronił im rzucić, tylko kazał ograniczyć ;/ często to słysze, ciekawe ile w tym prawdy...
|
|
|
|
#772 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
we wtorek idę do endo więc się dowiem szczegółów![]() Cytat:
ja nawet wózek chyba kupię niebieski, nawet jak będzie dziewczyna![]() Cytat:
w wyrównaniem od stycznia stwierdziłam więc że z wózkiem mogę zaszaleć a jeszcze potem koło października zmieniamy auto i męż chce kupić jakieś "młodziutkie" więc kasiorka się przyda )Fiorella jedzcie ostrożnie i róbcie częste przystanki!!! Szczęśliwej drogi! ![]() ps. czy Twój nick ma związek z serialem? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że nigdy już do tego nie wróci )przepraszam, że nie odniosłam sie do wszystkiego ale dwa dni nieobecności i tak ciężko Was nadrobić teraz mam bardzo zabiegany okres w pracy i nie ma czasu wejść tutaj do Was;/ ciuszki kupujecie śliczne, ja ostatnio dostałam od koleżanki z pracy takie nosidełko i z reklamówę ciuszków, wczoraj przejrzałam co tam w ogóle jest coś na pewno się wybierze ale już normalnie zazdroszczę Wam tych łowów u mnie w lumpkach nie ma chyba takich rarytasów![]() sprawdzę jak dowiem się płci wtedy to zaszaleję ![]() dzisiaj dniówka w pracy ale jeszcze tylko chwilę i chyba wybiorę się na Lato Agatowe dzisiaj ma byc chyba Video a jutro Sylwia Grzeszczak
|
|
#773 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() martha - ojj rozmiar 50 to faktycznie malutki, raczej na wcześniaka Ja mam ten provag, ale żel i sobie chwalę Frau - dokładnie. Dla mnie do idiotyzm i egoizm palić w ciąży. Jak mamuśka nie potrafi z fajek zrezygnować, to mogła o tym myśleć zanim się bzyknęła bez zabezpieczenia i w ogóle sobie dziecka nie robić Ojj jestem uczulona na takie panienki.Wczoraj było już lepiej na noc, ale w nocy a raczej nad ranem znowu mnie nerka zaczęła bolec Nie chcę szpitala znowu Pojadę do takiego w którym nie byłam jeszcze, bo widzę na stronie, że mają i urologów i ginekologów, a tak to jak gdzieś jeżdżę to nie ma albo jednych albo drugich i jest zamieszanie, bo muszą się konsultować przez tel. co mogą ze mną robić żeby nie zaszkodzić.Jakbym już się nie odezwała to wiecie gdzie jestem. |
||
|
|
|
#774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Justana - ja mam akurat błękitny wózek dla dziewczynki ![]() Jakoś mnie dzisiaj mdli...ide sobie mięte zaparzyć, ogarnąć kuchnie i za obiod się brać
|
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiara, trzymaj się
![]() Justana, jak dobrze się czujesz to pracuj ja pracę mam dość lekką, ale długi i dość uciążliwy dojazd, teraz na zwolnieniu niestety pozbawiam się części dochodów że zleceń, ale nie chcę przegiaćAnuszka, to nieprawda z tym nagłym odstawieniem fajek, dla dziecka to wyłącznie korzystne, matka może mieć syndrom odstawienia, ale trudno Idziemy na teatrzyk, a potem z moimi rodzicami na basen, Staś uwielbia spędzać czas z dziadkiem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#776 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze mam awarię neostrady i nie wiadomo kiedy mi włączą internet ;( musze pisac z tel tylko ;(
Ja nie pale od 8 lat... w gimnazjum i Lo kopcilysmy z kumpelami , a po maturze od razu rzucilam moj maz pali, ale wychodzi na dwor albo na taras, w domu nigdy sie nie zgodze na palenie.. Co do laktatora to ja mialam, ale niestety nic tak nie oproznilo cycka jak dziecko... a pozniej sobie sama reka rozmasowywalam i sciagalam bo po laktatorze jednak guzy mleka mi zostawaly... reka szlo jak po masle... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#777 |
|
Rozeznanie
|
Kobietki... Dzisiaj znowu zrobiłam dla małej zakupy
wieczorem się pochwalę miałam się już ograniczyć.... No ale.... ...na dole buciki, które wcześniejsza dorwałam to juz na przyszła wiosnę/lato.
|
#778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bylam z mama na zakupach jako doradca, ale skusilam sie i kupilam sobie sweterek na guziczki ,dlugiii w sinsay za 19zl i balerinki bo mi sie rozeszly![]() Posprzatalam i odpoczywam ale czuje ze glowa zaczyna mnie bolec, a maja znajomi przyjechac po mnie i corke bo jedziemy do nowo otwartej knajpy gdzie malz pracuje(prowadzi restauracje)
|
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe, podobnie jak i ja, mamusie
Wczoraj przypadkiem trafiłam na wątek, pobieżnie przeczytałam praktycznie cały, bardzo fajnie piszecie mam nadzieję zagoscić wśród Was na dłużej Termin mam na 11 listopada i prawdopodobnie będzie dziewczynka. Pozdrawiam
|
|
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

może sama sie skusze
póki co dziś zrobiłam zakupy bo już sie w nic nie mieszczę,
a jedziemy w środę do Świnoujścia i trzeba jakoś wyglądać, są jeszcze koleżanka przyniosła mi kilka ciuchów takich większych bo ona lubi takie luźne a na mnie sa ok 

I filet z kurczaka w sosie kurkowym na drugie
za duza dziewczynke
23.06.2011
01.06.2013