Panny Młode 2015 cz. 23 :) - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-13, 09:51   #1171
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 23 :)

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Moja mama ma inaczej. Synów wesela byly na remizie u wszystko samemu do zrobienia. Teraz twierdzi, ze wygoda, wszyscy przyjda jak goście, wypoczęci na wesele. A nie tydzien gotowania przed, potem sprzątanie bo ktoś kolejny juz na swoje wesele szykuje.
moja pewnie też tak uważa, ale się nie przyzna i będzie robiła mi na złość

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 09:54   #1172
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
to Ty na złość nie pokazuj, że Cię to denerwuje znudzi jej się może
Stary 2014-07-13, 10:08   #1173
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam babcie coś w tym stylu
Stary 2014-07-13, 10:09   #1174
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
ona ma tendencję do robienia/mówienia mi na przekór. sala jej się nie podoba, bo nie. suknia, bo zbyt wydekoltowana i jak to bez ramiączek?!!!, kolor ciemny czerwony/wiśniowy nie, bo ... nie!

wszystko krytykuje, wyśmiewa, bagatelizuje. porażka. jeszcze mi jej fochy są potrzebne
Przykra sprawa, ale skoro robi to głównie na złość, to nie powinnaś brać tego.do siebie.
Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
Dokładnie!
Stary 2014-07-13, 10:09   #1175
lipstick89

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
A ja mam pędzle, ale i z kolei nie ogarniam jak to się robi pędzlem Dziwne skojarzenie mam, sorry, że tak to brzmi
też tak mam. chociaż podkładu bardzo rzadko używam, częściej bazę, a korektor pod oczy to już codziennie.

Cytat:
Napisane przez chowanna Pokaż wiadomość
Dziewczyny wylało mi się mleko na dywan!!!!!!! Potwornie śmierdzi. Wyprałam, jednak nic to nie dało. Macie jakieś sposoby, pomysły, żeby usunąć ten obrzydliwy smród :/?
jeżeli nadal śmierdzi spróbuj posypać sodą oczyszczoną, wetrzeć i zostawić dwie-trzy godziny. soda pochłania zapachy.

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47279918]Witam się z rodzinnego domu! Dosyć intensywnie mam i nie mam szans nadrabiać, bo mój telefon z tapatalkiem w serwisie
No więc jem, jem i jem. Ale.... Załatwiliśmy noclegi dla gości Mój TŻ nie chciał negocjować noooooooo.... Ale ja zbiłam cenę

Właśnie jednym okiem podglądam płytę z wesela, na którym byłam z kolegą zamiast TŻ... I kurdę - pierwszy raz mogę na siebie na filmie patrzeć... I znów mam zagwozdkę z tym video
W ogóle byłam dzisiaj właśnie u tej "Pary Młodej" z filmu obejrzeć ich córeczkę, która nie ma jeszcze tygodnia. Normalnie to takich małych dzieci nie nachodzę, ale byłam przy okazji u Babci. No i TŻ zachwycony, ja mniej. Przeszedł wersji "wiesz, pasuje tak dwa lata po ślubie myśleć o dziecku" na "pasowało by rok po ślubie mieć dziecko" Ja wymiękam...

Fajnie tak, zrobiliśmy prażone, siedzimy przy piwku. Fajnie, że u mnie w domu też może być fajnie [/QUOTE]

fajnie, że fajnie ) i gratuluję owocnych negocjacji

co do dziecka, niech się takim maluchem pozajmuje chociaż dzień. ba! niech raz pieluchę z kupką zmieni to mu się odwidzi

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
zapisałam nas na weekendowy kurs przedmałżeński na wrzesień
u mnie jeszcze terminów na wrzesień nie ma. chociaż we wrześniu to my się nie wyrobimy, bo TŻ 27 dopiero przylatuje na urlop. więc pewnie zostanie nam pierwszy weekend października.

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Dojechalismy!! czas spoko mimo ulewy... Niecale 5h na 480km pieknie a teraz spacccc!!! Na brzuszku bo mi tylek od siedzenia zaraz odpadnie..

O ja tez znalazlam na wrzesien...30km od wro... Ciezko wygoglowac taki kurs..trzeba na biezaco sledzic ogloszenia chyba...roznych parafii... No wiec chyba bedzieny w 3 soboty dojezdzac sobie

Dobrej nocy...
Ps. Tesknilam!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jak sobie przypomnę 15-godzinną podróż samochodem do Holandii to aż na samo wspomnienie pupa mnie boli...

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
Moi rodzice nie bardzo byli skłonni bym brała ślub w kościele na wsi, a nie w swojej parafii (obok mojego bloku jest kościół). Ale później przypomnieli sobie, że ja przecież byłam chrzczona w tym kościele, więc ze swojej parafii musiałabym wziąć tylko akt bierzmowania
U nas w ogóle jest fajna sytuacja, bo ja mieszkam pod samą salą weselną, a TŻ pod samym kościołem I najpierw TŻ będzie musiał pojechać po mnie, później do niego do kościoła, a później znów do mnie do sali
akt chrztu jest w mojej pierwszej parafii, komunię i bierzmowanie miałam w innej (bo się w międzyczasie przeprowadziłam z mamą ze wsi do miasta), a ślub jeszcze gdzie indziej.

Cytat:
Napisane przez migotka1010 Pokaż wiadomość
O kamerzyte chodziło. Dzięki, że pytałaś

A ja dzwoniłam dziś do proboszcza i mówie, że chcemy godzinę zaklepać i spotkać się i porozmawiać o formalnosciach na to on: Córko, spotkamy się 3 miesiące przed i wszystko się załatwi

Mam zadzwonić w styczniu jak będzie miał kalendarz i sprawdzić, czy nas przepisał na do nowego kalendarza

Jest gigant i na pewno nie będzie z nim problemu.
ja bym się stresowała, że tak na ostatnią chwilę. lubię mieć wszystko wcześniej przygotowane i załatwione.
nam się kazał w II połowie roku przypomnieć, żeby nas przepisał. pójdziemy na przełomie września i października.

Cytat:
to przykre jak najbliżsi zamiast pomóc mają takie podejście ale postaraj się nie odgadywać jej tylko wpuszczać i wypuszczać a wyżalić się zawsze możesz nam takie przekrzykiwanie się tylko pogorszy sprawę. Ja też niestety tak mam, że nie umiem olać tylko wejdę w dyskusję i kaplica...ale czasami serio warto się powstrzymać zwłaszcza, że takie abstrakcyjne argumenty, że "kiedyś było tak" nie prowadzą do niczego no bo było minęło więc co z tego

a co do szarego to ja bym go chciała chyba z brązem połączyć w salonie ale jeszcze nie mam pewności
znowu w sypialni na jednej ścianie uwidział mi się granatowy
i właśnie się Wam wyżalam ona już taka jest. chociaż kiedyś zupełnie inaczej się zachowywała. robi się z niej maruda straszna...

Cytat:
spróbuję

2018
20/52
Stary 2014-07-13, 10:11   #1176
sQuaara
Zakorzenienie

Ooo remontyyyy...ja na wakacjach skoro nie moglam gadac o slubie to omowilismy wizje domu...i chyba bedize dol(salon, kuchnia) bialo niebieskie.)

ja z moja mama o slubie nie rozmawiam bo mam mnostwo czasu..dla swietego spokoju temat zaczne we wrzesniu ale wspolczuje takiego starcia

Stary 2014-07-13, 10:28   #1177
Cady_89
Raczkowanie

Kurcze dziewczyny współczuję Wam - ja z moją mamą konsultuję wszystkie decyzje, jest moim największym wsparciem ale też potrafi krytycznie spojrzeć i doradzić. Ale przez całe czas podejście jest jedno: pomaga nam jeśli tylko o to zapytamy podczas gdy wszystkie decyzje są nasze i tylko nasze Teściowa podobnie z tym, że ona nie bardzo orientuje się w weselnych sprawach (TŻ jest jej pierwszym dzieckiem biorącym ślub, u nas natomiast moja siostra jest już zamężna więc wiemy co się z czym je ). Więc nie dość, że rodzice płacą niemal za calutki ślub i wesele (pierwotnie chcieliśmy organizować sami ale nie było nawet takiej opcji ) to zostawiają nam w zupełności wolną rękę jak chcemy, żeby wszystko wyglądało. A jeśli tylko potrzebujemy porady (czyli dość często ) to zawsze mogę na nie liczyć
Cady_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 10:32   #1178
seductivee
Zakorzenienie

A ja z moją matulą nie mam takich problemów
Rozmawiam z nią o ślubie bardzo często, pytam, ona mi doradza, ale mam wolną rękę Czasem tylko mnie wkurza, bo ona słucha innych i zdarza jej się przekładać czyjeś zdanie nad moje.
Ostatnio mnie zdenerwowała, bo już ustaliłyśmy, że kartacze i babka ziemniaczana nie będą w podgrzewaczu, a goście dostaną je na stoły, a tu ciotka się wtrąciła, że tak nie może być, bo zimne będzie i niedobre I matula już zmieniła zdanie, że nie można ich postawić na stół. Ale dobitnie jej powiedziałam, że ja nie lubię na weselach stać w kolejkach do stołów i podgrzewaczy, dlatego albo będzie na stole albo w ogóle, a i zimne ja z chęcią zjem. I chyba zrozumiała, że zimna babka też jest bardzo dobra, bo przyznała rację

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 10:34   #1179
sQuaara
Zakorzenienie

ja czekam na ten moment kiedy bede mogla na nią liczyć.. poki co "mnostwo czasu....5razyCi sie dziecko odmieni..." i to troche prawda... ot takich dyskusji czy zielony czy niebieski pasuja do srebrnego mam Was

co do mebli z olchy to ja ekspertem nie jestem(bo musialam wygooglowac jaki kolor to olcha) ale jak juz wiem.. to ten szary watpie.. ja mam szary (kolor; poranek jakis tam niby jasno grafitowy) i mam jasne meble.. ciemniejszych tu nie widze...

do olchy jak juz wpisalam w google i szukam czegos pod szary pasuje mi to.. .takie szare wchodzące w sine/niebieskie ;-) cos cieplejszego niz moj szary
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg olcha1.jpg (2,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg olcha2.jpg (27,9 KB, 11 załadowań)
Stary 2014-07-13, 10:35   #1180
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cady_89 Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny współczuję Wam - ja z moją mamą konsultuję wszystkie decyzje, jest moim największym wsparciem ale też potrafi krytycznie spojrzeć i doradzić. Ale przez całe czas podejście jest jedno: pomaga nam jeśli tylko o to zapytamy podczas gdy wszystkie decyzje są nasze i tylko nasze Teściowa podobnie z tym, że ona nie bardzo orientuje się w weselnych sprawach (TŻ jest jej pierwszym dzieckiem biorącym ślub, u nas natomiast moja siostra jest już zamężna więc wiemy co się z czym je ). Więc nie dość, że rodzice płacą niemal za calutki ślub i wesele (pierwotnie chcieliśmy organizować sami ale nie było nawet takiej opcji ) to zostawiają nam w zupełności wolną rękę jak chcemy, żeby wszystko wyglądało. A jeśli tylko potrzebujemy porady (czyli dość często ) to zawsze mogę na nie liczyć

U mnie tak samo Cały czas rozmawiamy o czymś związanym ze ślubem Tylko my mamy jeszcze ciotkę, co niedawno wyprawiła wesele dla swojej córki i 'ona wie najlepiej' co trzeba, a czego nie

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 10:40   #1181
misiaa91
Zakorzenienie

Moja mamuśka, to sama do mnie dzwoni, bo wpadła na jakąś inspirację Generalnie, to już Wam pisałam, że ja pępowiny odcietej nie mam, więc moja mama to dla mnie najważniejsza osoba, w każdej sprawie, ze ślubem także jej rady są strasznie cenne, mam to szczęście, że niczego nie narzuca.
Stary 2014-07-13, 10:48   #1182
Cady_89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
Moja mamuśka, to sama do mnie dzwoni, bo wpadła na jakąś inspirację Generalnie, to już Wam pisałam, że ja pępowiny odcietej nie mam, więc moja mama to dla mnie najważniejsza osoba, w każdej sprawie, ze ślubem także jej rady są strasznie cenne, mam to szczęście, że niczego nie narzuca.
No właśnie mam tak samo TŻ kiedyś śmiał się ze mnie, że z jakimś problemem zawsze dzwonię do mamy a teraz sam jak nie wie co zrobić to każe mi do niej dzwonić uwielbiam to, że tak blisko jesteśmy ale taka relacja jest dobra tylko wtedy, jeśli mama ma zdrowe podejście do życia i nie wtrąca się zostawiając dziecku wolną rękę - i tak na szczęście jest u nas
Cady_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 10:56   #1183
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie mam tak samo TŻ kiedyś śmiał się ze mnie, że z jakimś problemem zawsze dzwonię do mamy a teraz sam jak nie wie co zrobić to każe mi do niej dzwonić uwielbiam to, że tak blisko jesteśmy ale taka relacja jest dobra tylko wtedy, jeśli mama ma zdrowe podejście do życia i nie wtrąca się zostawiając dziecku wolną rękę - i tak na szczęście jest u nas
Dokładnie tak.

Lipstick, a tak w temacie, mozesz to podrzucić mamie.

Edytowane przez misiaa91
Czas edycji: 2014-07-13 o 10:59
misiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 10:59   #1184
lipstick89

Cytat:
ja już dawno odcięłam pępowinę, ale mojej matuli ciężko to zrozumieć.

Cytat:
o to to

Cytat:
Napisane przez mi7siaa91 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak.

Lipstick, a tak w temacie, mozesz to podrzucić mamie.
od tego się zaczęło

2018
20/52
Stary 2014-07-13, 11:40   #1185
asiaczek87
Zakorzenienie

Dzien dobry

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 11:43   #1186
_groooszek_
Zakorzenienie

Ja już w drodze do pracy. Co prawda mam na 14 ale autobusy na tym letnim rozkładzie są przy dobrym układzie co półtorej godziny

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 11:50   #1187
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
ja już dawno odcięłam pępowinę, ale mojej matuli ciężko to zrozumieć.

o to to

od tego się zaczęło
Ale trafiłam
Stary 2014-07-13, 11:54   #1188
MajsterkaANB
Zakorzenienie

cześć wam spałam do 11 dzisiaj, jak nigdy Jarson dziś już wygląda ładnie... już się tak nie drapię mocno na jego widok

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 12:43   #1189
Vivienne
... choć nie Westwood

Dzień dobryyyyyy

Ja niedawno wstałam, zrobilismy wczoraj parapetówkę, opijalismy nasze mieszkanie do rana. cały dzien wczoraj siedziałam w kuchni, potem impreza i dziś się czuję jak cień człowieka ale przynajmniej będę miała czas na ogarnięcie wizazu, nadrobienie wątku i czytanie książek. Czemu weekendy są takie krótkie?

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 13:12   #1190
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 23 :)

Misia myslisz z ta olcha i szarym?

Ex i czesciowo Squarra wlasnie w tym fakt, ze ja chce osiagnac efekt jasnego, przejrzystego pokoju, wiec kolory ścian musza byc dosc jasne... plus na ścianach nie widze ani niebieskiego ani fioletowego ani brązów. A szaro niebieski to juz w ogole. Ewentualnie szary wpadający w bez moze by przeszedł.... I ciemne ciemne ściany na pewno odpadają, ten szary myslalam, ze byłby najciemniejszy, a i tak wyobrażałam go sobie jako średni odcień, bardziej jasny .

Lipstick nas w czwartek czeka droga jakies 21-24h autem tyłki to nam chyba poodpadaja .
A z tymi dziećmi, jak moj młodszy bratanek sie urodził, byłam u brata zeby mu pomoc ze starszym. Brat pechowo dostał grypę i całymi dniami, strasznie słaby albo spał albo prawie przysypiał. Ja sie starszym bratankiem zajmowałam, ktory pechowo miał jakies problemy i non stop śmierdzący pampers. Nie ukrywam, zmiana tego była dla mnie traumatycznym przeżyciem, ale mimo to i tak kocham moich bratanków nad zycie .

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2014-07-13 o 13:16
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 13:43   #1191
Vivienne
... choć nie Westwood

Magda, widziałam twoje pytanie na wątku o kolororze ścian i powiem Cu szczerze, że sama nie wiem co z tym połączeniem. Mi szary i limonka widzi się z jasnymi kolorami drewna lub z białymi (sama tak mam w salonie). Mam wrażenie, ze olcha jest trochę za ciepła do tych kolorów.

Aleeee z drugiej strony jak tak probuję sobie wyobrazić sobie mój pokój u rodziców z tymi kolorami (też zostały tam meble z nieśmiertelna olcha ) to nie wyglądałoby to źle. Ale może jakiś jasny krem z limonka byłby lepszy niż szary?

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 13:57   #1192
sQuaara
Zakorzenienie

o to jak nie takie ciemne to Magda stawiałabym na jasne.. pochodne żółtego czyli te beze, limonki, cytrynke... cos nawiazujacego do koloru olchy...tego miodowego ;-)

szary mam przy jasnych meblach... i jakos u Ciebie go nie widze O_o
Stary 2014-07-13, 14:03   #1193
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Magda, widziałam twoje pytanie na wątku o kolororze ścian i powiem Cu szczerze, że sama nie wiem co z tym połączeniem. Mi szary i limonka widzi się z jasnymi kolorami drewna lub z białymi (sama tak mam w salonie). Mam wrażenie, ze olcha jest trochę za ciepła do tych kolorów.

Aleeee z drugiej strony jak tak probuję sobie wyobrazić sobie mój pokój u rodziców z tymi kolorami (też zostały tam meble z nieśmiertelna olcha ) to nie wyglądałoby to źle. Ale może jakiś jasny krem z limonka byłby lepszy niż szary?
Widziałaś jakie "inspiracje" wrzuciłam, nie? mi się głównie ta biel i szary uwidziały. Jakoś tak od ponad roku taka wizja mi się trzyma, inne kolory tak mnie nie kuszą, żebym czuła potrzebę przemalowania pokoju.....

Cytat:
o to jak nie takie ciemne to Magda stawiałabym na jasne.. pochodne żółtego czyli te beze, limonki, cytrynke... cos nawiazujacego do koloru olchy...tego miodowego ;-)

szary mam przy jasnych meblach... i jakos u Ciebie go nie widze O_o
No way! aktualnie mam pastelowy żółto-zielony pokój, już całkiem mi się znudził. I jest taki delikatny, chcę coś konkretnego. Stąd właśnie biały/szary/elementy soczystej zieleni .

Poniżej zdjęcia. I tak, wg mnie na 1 pasują takie meble, ale dla mnie pokój za ciemny- brakuje mi tutaj zdecydowanie tego białego i szary z zielonym mogłby być jaśniejsze :P. 2 zdjęcie- no ewentualnie taki kolor może bym przebolała- beżowo/szary. 3 zdjęcie tutaj nie wiem w sumie czy ściany są całkiem białe czy minimalnie szare, ale pokój jest dość jasny, więc jest ok. I na 4 zdjęciu- taki kolor szary by mi się podobał .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (22,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (104,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (65,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (9,7 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2014-07-13 o 14:10
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 14:12   #1194
sQuaara
Zakorzenienie

jak rok juz Cie to kusi to nie pytaj tylko maluj!
Stary 2014-07-13, 14:13   #1195
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Tez szukam inspiracji na odcień beżu. Przynioslam katalogi i muszę cos wybrać co będzie padowalo do ciemnych mebli.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 14:14   #1196
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Ale leniwy dzien... Caly dzien bede czekac na mecz

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 14:14   #1197
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Misia myslisz z ta olcha i szarym?

Ex i czesciowo Squarra wlasnie w tym fakt, ze ja chce osiagnac efekt jasnego, przejrzystego pokoju, wiec kolory ścian musza byc dosc jasne... plus na ścianach nie widze ani niebieskiego ani fioletowego ani brązów. A szaro niebieski to juz w ogole. Ewentualnie szary wpadający w bez moze by przeszedł.... I ciemne ciemne ściany na pewno odpadają, ten szary myslalam, ze byłby najciemniejszy, a i tak wyobrażałam go sobie jako średni odcień, bardziej jasny .

Lipstick nas w czwartek czeka droga jakies 21-24h autem tyłki to nam chyba poodpadaja .
A z tymi dziećmi, jak moj młodszy bratanek sie urodził, byłam u brata zeby mu pomoc ze starszym. Brat pechowo dostał grypę i całymi dniami, strasznie słaby albo spał albo prawie przysypiał. Ja sie starszym bratankiem zajmowałam, ktory pechowo miał jakies problemy i non stop śmierdzący pampers. Nie ukrywam, zmiana tego była dla mnie traumatycznym przeżyciem, ale mimo to i tak kocham moich bratanków nad zycie .

Tak, tylko ja to widzę z takim jasniejszym odcieniem szarości.
Stary 2014-07-13, 14:19   #1198
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
jak rok juz Cie to kusi to nie pytaj tylko maluj!
No, ale te meble mi nie dają spokoju. Kwestia jest taka- moje meble są w idealnym stanie, kupno nowych to jednak spory wydatek, a ja w domu jestem łącznie jak dobrze pójdzie miesiąc w ciągu roku, więc trochę bez sensu. Szczerze- szkoda mi kasy :P, bo i tak będę musiała zmienić łóżko, lampę, dywan....a cały pokój od podstaw zmieniać? skoro i tak mnie tam prawie nie ma? trochę bez sensu. A i tak panele i drzwi do pokoju oraz drzwi do garderoby są w kolorze olchy, więc wciąż ten kolor, nawet po zmianie mebli, będzie w pokoju.

Cytat:
Tak, tylko ja to widzę z takim jasniejszym odcieniem szarości.
A ten z ostatniej fotki, co w ostatnim poście wkleiłam, widzi Ci się?
Stary 2014-07-13, 14:51   #1199
kreciorek85
Zakorzenienie

Dobry

Lipstick współczuję przeżyć z matką..Moja jest podobna, dlatego co do ślubu to zostanie postawiona przed faktem dokonanym-czyli dowie się jakieś pół roku przed nie zamierzam słuchać przez najbliższy rok, że głupia jestem, że po co mi to, że życie sobie marnuje itp (bo pamiętacie jak Wam mówiłam że ona M. nie lubi i byłaby najszczęśliwsza gdybyśmy się rozeszli)

Magda z tych inspiracji pokoi co wrzuciłaś, to jakoś najbardziej przemawia do mnie zdjęcie nr 3

Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

Edytowane przez kreciorek85
Czas edycji: 2014-07-13 o 14:52
kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 14:55   #1200
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
No, ale te meble mi nie dają spokoju. Kwestia jest taka- moje meble są w idealnym stanie, kupno nowych to jednak spory wydatek, a ja w domu jestem łącznie jak dobrze pójdzie miesiąc w ciągu roku, więc trochę bez sensu. Szczerze- szkoda mi kasy :P, bo i tak będę musiała zmienić łóżko, lampę, dywan....a cały pokój od podstaw zmieniać? skoro i tak mnie tam prawie nie ma? trochę bez sensu. A i tak panele i drzwi do pokoju oraz drzwi do garderoby są w kolorze olchy, więc wciąż ten kolor, nawet po zmianie mebli, będzie w pokoju.

A ten z ostatniej fotki, co w ostatnim poście wkleiłam, widzi Ci się?
Widzi mi się bardzo. Dokładnie o czymś takim myslalam.

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości