III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-13, 19:20   #4351
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Misstic wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy... My mamy 1 za tydzień...
Dziękuję
Pyszny obiad miałaś

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Miss wszystkiego co najlepsze :-* i zycze Wam 100 lat razem

A na obiadek dzis frytki domowej roboty bo tak mi jakos ochota naszla na nie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dziękuję
A frytki domowej roboty są najlepsze Kupne się do takich umywają

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
Hehe, skąd ja to znam... U mnie bratowa męża i moja bratowa też już rozpakowane. Cieszę się, że z maluszkami wszytko OK, ale powoli dociera myśl, że wkrótce nasza kolej !

Witam niedzielnie.
U nas dziś był rosół z makaronem, a potem polędwiczka w cieście francuskim z surówką i teraz leżę brzuchem do góry

Misstic, wszystkiego NAJ z okazji 1 rocznicy Nasza już wkrótce, my też lipcowi tylko o kilka lat więcej. Jak ten czas zleciał...

No i kolejny wątek już zbliża się ku 5000 wpisów, szybko się zapełnił.
Dziękuję
My się przyjaźnimy 13 lat, od ponad 5 jesteśmy razem a od roku małżeństwem. Dopiero w tamtym roku było nas stać na skromny ślub, ale jakże był piękny ten dzień

A wąteczek to leci jak szalony

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Hej
Wszystko przeczytane ale przepraszam bo nie bede odnoscic sie osobno do wpisów bo miałam dużo do nadrobienia
Gości wczoraj jakos przeżyłam...teściowa tylko mnie drażniła okropnie najpierw przywiozła mi (no raczej Wiki) lalkę...taka z ruskiego sklepu cała plastikowa dosc duża...jak w googlach wpiszecie wańka wstańka to jest...moze niektórym sie podoba ale dla mnie jest straszna :p i powiedziałam prosto z mostu, ze jest przerażająca (no kojarzy mi sie z horrorem) to teściowa podsumowała, ze dzieci lubią i nie znam sie i zabrała...no sobie myśle ok...dzieci lubią bo wydaje dźwięk i nie upada ale sa ładniejsze wersje takiej zabawki a nie kawał plastiku wielki...
Moze mało taktowne w oczach niektórych sie zachowałam ale to dlatego, ze z moimi teściami sie tak rozmawia...odpowiadam im tak jak oni mi...teściowa bez problemu potrafi mi powiedzieć, ze sie ubrać nie potrafię albo ze gustu nie mam albo ze sie na czymś nie znam wiec ja bez skrupułów powiedziałam, ze lalka jest dla mnie przerażająca... ale jak wszyscy pojechali to w wannie dopadły mnie wyrzuty sumienia (taka wlasnie głupia i miękka jestem) i zadzwoniłam do niej, ze jednak chcemy ta lalkę...to mi po chamsku powiedziała, ze nie ma juz dla nas lalki i ona ja schowa i da małej kiedyś i jeszcze mi sie zrobi głupio jak to bedzie jej ulubiona zabawka
Poza tym u teściów jest moja chrzesnica i teściowa dodała, ze był teraz u nich chrzestny jej i mała dostała pełno zabawek i pieniążki...to było specjalnie mówione bo ja jej nic nie dałam i ten ton...nie wazne, ze na każda okazje dostaje prezent od nas za 300zl a chrzestny 6lat nic jej nie dał
No i sie rozlaczylysmy i sie poryczałam bo zadzwoniłam z wyrzutami sumienia a zostałam potraktowana jak nie wiem kto...tz sie wkurzył ale zabronilam mu robić dym bo jak sam powiedział musze sie nauczyć mieć ich w

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Z rzeczy jeszcze ciekawych uslyszanych wczoraj od teściowej to: powiedziała, ze jeszcze bardzo dużo przytyje do porodu (do tej pory mam 7kg na plusie i 33tydz), jak powiedziałam, ze mam czasem plytsze oddechy no bo brzuch wszystko uciska to mi powiedziała z bezczelnym uśmiechem "Ooo to bedziesz miała bardzo ciężki poród" jak powiedziałam, ze mama tak samo miała i dosłownie nas z siebie wyrzuciła w moment to zostałam wyśmiana, ze ja na pewno tak nie bede miała...no i na próżno było tłumaczenie, ze podaje tylko taki przykład, ze sie myli...następna rzeczą było to, ze odmówiłam dalszego jedzenia po jednej kielbasce z grilla mówiąc, ze mi zle jak sie przejem to teściowa do mnie "to Ty nie wiesz, ze w ciazy nie można sie przejadac???!!!" (chwile wcześniej wciskała mi kotleta ) siostra tz jej powiedziała, ze chyba bym inaczej wygladała gdybym sie przejadala...
No poza tym stwierdziła, ze moje małżeństwo z tz bedzie nieszczęśliwe bo w miesiącu lipiec nie ma "R"
A i tz często wyskakuje z nerwami do niej (nooo dziwneee) i ona wczoraj, ze ona sie martwi, ze tz jak ma takie wyskoki to moze cos w nerwach zrobić dziecku

Ja juz naprawdę nie mam siły do tych ludzi...a w ogole do mojej chrzesnicy której sa dziadkami pytania typu "która babcie bardziej kochasz? A która Ci więcej kupuje? A którego dziadka?"
Chyba bede izolować moje dziecko...

A no i chciała zobaczyć co mam nowego dla małej... To pokazuje ten biały kombinezonik co pokazywalam tu ostatnio...i mam rozmiar 56 ale spokojnie to jest jak niektóre 62 a ona do mnie, ze ładny ale ze jestem niepoważna bo mała szybko wyrośnie a zima jest w styczniu...no to jej mowię, ze to na jesień bo polarek i na zimę chce gruby normalny kombinezon jak kurtka to mi pojechała, ze sie nie znam, ze przegrzeje dziecko i jak w ogole kombinezon z ortalionem jak dziecko brzydko w ortalionie wyglada szkoda tylko, ze sama zapieprza cała zimę w cieplutkiej kurtce...no i wychodzi na to, ze musze kupić małej juz rzeczy na 160cm bo z nich nie wyrośnie

Przepraszam, ze tak długo ale musiałam...
Ja nic nie napisze, bo brak mi słów. Może emotki wyrażą to co czuje i co bym chętnie zrobiła twojej teściowej

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 19:21   #4352
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
My też braliśmy ślub w "r"ipcu i jakoś się kupy trzyma wszystko 8 lat (tfu tfu tfu, żeby nie zapeszyć). Było z górki i pod górkę, jak to w życiu, ale wspólnymi siłami przetrwaliśmy to i owo. Człowiek się z dnia na dzień ciągle uczy siebie nawzajem, trzeba wyciągać wnioski i umacniać tę więź, ale nawet najmniejsze starania muszą być obustronne.
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
co za babsko
ale przynajmniej nie gada ci za plecami tylko mozecie sobie pojechać nawzajem i spokoj bo moje tesciowa do mnie czule i mile a za moimi plecami i do mojej mamy na mnie gada i wyzywa olac takie babsko i tyle bo na stare lata sie nie zmieni i nic nie poradzisz
Miałam ostatnio taką sytuacje, że osoba z mojej rodziny zjechała mi tyłek do innej osoby i powiem ci, że tak mnie to wkurzyło i zasmuciło, że na następny dzień pojechałam do tej osoby i jej to wygarnęłam. Najpierw był wielki szok, potem wymiana zdań. Ale mina bezcenna bo w życiu by się nie spodziewała ta osoba, że JA przyjdę i jej to wygarnę. Powiedziałam sobie dosyć! Koniec z dobrą Martusią co wiecznie dostaje po dupie. Trzeba zacząć walczyć o siebie. I nie, nie było mi łatwo. Miałam stresa cholernego, a po wszystkim jak juz poszłam i wsiadłam do samochodu się poryczałam. Ale byłam z siebie dumna, że w końcu stanęłam w swojej obronie i że pokazałam, że po mnie jeździć nie można.

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Jeszcze więcej miłości dla was Widac u was ta 13-stka szczęśliwa
Dziękuję
I fakt u nas 13 szczęśliwe hehe 13 lipca ślub, 13 października zdałam prawo jazdy, 13 grudnia miałam ostatni okres (jak się okazało potem wyszły 2 kreseczki na teście ), 13 maja zdawałam ostatnią mature z wynikiem bardzo dobrym. Także coś w tym jest hehe

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
A już teksty o ślubie w miesiącu z litera R mnie rozkładają na łopatki ja brałąm ślub w kwietniu, mój brat )o zgrozo!) w maju. A mój szwagier za to w czeRwcu no i po roku megakryzys, który do dziś nie jest zażegnany przez to, co zrobił.

mama mi pofarbowała włosy, od razu lepiej się czuję tylko córeczka lekko rozczarowana, bo myślała, że babcia zrobi mi żółto-niebieskie włosy
Ah te zabobony hehe uwielbiam je
A córcia miała fajną wizję
Ja kiedyś chciałam aby moja lalka miała włosy koloru tęczy i każde pasemko pomalowałam jej inną farbą (plakatową hahaha), zawinełam je w sreberko i położyłam na kaloryferze (bo jak mi wtedy było wiadomo, ciepło przyspiesza utlenianie się farby ) No a potem to wszystko zmyłam w wodzie.. Wyobraź sobie moją minę jak lalka zamiast pięknych tęczowych włosów miała zgniłą zieleń
To było straszne

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
bryyyyyyyyyy
pierwsze co chciałam napisać to dziewczyny absolutnie nei moze byc tak ze nei czuje sie ruchów w 9 miesiacy, mozna je czuć inaczej, delikatniej, zamiast kopniaków dziecko bedzie sie raczej chomikować, ale na pewno nei ma tak ze ruchów nie czuć, jesli tak sie zdarzy to IP musowo(tydzień przed porodem lezałam w szpitalu i ciagle o to pytali i dwa razy dziennie ktg podłanczali zeby sprawdzac) nie ma takiej opcji zeby sie dziecka nie czuło wcale

Mistic gratuluje rocznicy slubu
Dziękuję
a co do ruchów, to dokładnie uważam to samo (tak jak napisałam )
Kochana napiszesz co to za karuzelkę miałaś dla swojego synka?

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Misstic - gratuluję tego pierwszego roku razem i życzę wytrwałości i cierpliwości na najbliższe lata
Dziękuję

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Edytowane przez Misstic
Czas edycji: 2014-07-13 o 19:25
Stary 2014-07-13, 19:29   #4353
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie mogę narzekać na teściów, bo naprawdę są w porządku To mój Małż częściej na nich narzeka, ja do narzekania nie mam powodów
Ale powiem Wam, że już nie długo będzie rok po ślubie, a ja jakoś nie mogę się przełamać i nie mówię do nich "mamo", "tato" ale normalnie Pan/Pani (a mieszkamy razem Może jak Mała się urodzi to będzie łatwiej powiedzieć babcia/dziadek
Ja mówię po imieniu albo bez osobowo Tak jak aisa rodziców mam tylko jednych i jakos nie wyobrażam sobie do tesciow powiedziec mamo i tato i to jeszcze po tym jak ona mnie wkurza a z tesciem nawet nie gadamy tylko jak trzeba bo nie lubie jego zachowania a juz kiedys mieliśmy spinkę dlatego ona i ja uważamy na siebie

Zaraz bedziemy zajadać kukurydzę gotowaną

No tak dziś mecz, bedzie szaleństwo na ulicach jak wygrają dojczlandy

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość

Miałam ostatnio taką sytuacje, że osoba z mojej rodziny zjechała mi tyłek do innej osoby i powiem ci, że tak mnie to wkurzyło i zasmuciło, że na następny dzień pojechałam do tej osoby i jej to wygarnęłam. Najpierw był wielki szok, potem wymiana zdań. Ale mina bezcenna bo w życiu by się nie spodziewała ta osoba, że JA przyjdę i jej to wygarnę. Powiedziałam sobie dosyć! Koniec z dobrą Martusią co wiecznie dostaje po dupie. Trzeba zacząć walczyć o siebie. I nie, nie było mi łatwo. Miałam stresa cholernego, a po wszystkim jak juz poszłam i wsiadłam do samochodu się poryczałam. Ale byłam z siebie dumna, że w końcu stanęłam w swojej obronie i że pokazałam, że po mnie jeździć nie można.

:
Dobrze zrobiłaś
Tylko szkoda że wiesz u mnie teściowa z dziubka mi lizała a do mojej mamy strzelała piorunami A chodziło o chrzciny dziecka w de w listopadzie - gdzie ten listopad nie był pewniakiem
I moja mama miała nas przekonać zeby zrobić je w polsce bo to przecież ja chce w de chrzcić a nie moj tż - a jest na odwrót, tzn. ja sie zgadzam z nim i tyle
Ale ostatnio tż zadzwonił do niej i mówi ze chrzcimy w de i to jest jego decyzja osobista i musi to przyjac do wiadomości a kiedy to wyslemy jej zaproszenie i tyle - zrobi jak zechce przyjedzie lub nie

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 19:30   #4354
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Ja mówię po imieniu albo bez osobowo Tak jak aisa rodziców mam tylko jednych i jakos nie wyobrażam sobie do tesciow powiedziec mamo i tato i to jeszcze po tym jak ona mnie wkurza a z tesciem nawet nie gadamy tylko jak trzeba bo nie lubie jego zachowania a juz kiedys mieliśmy spinkę dlatego ona i ja uważamy na siebie

Zaraz bedziemy zajadać kukurydzę gotowaną

No tak dziś mecz, bedzie szaleństwo na ulicach jak wygrają dojczlandy
Kukurydza!!!
za robienie smaka
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 19:31   #4355
Misstic
Wtajemniczenie

Byliśmy z mężusiem w restauracji azjatyckiej, dostaliśmy takie porcje, że za chiny nie szło wszystkiego wciągnąć Ale było pyszne
Potem poszliśmy na spacer do parku i na huśtawki, ale zaczęło trochę padać więc za długo się nie nabyliśmy. Na koniec zafundowałam sobie (mąż raczej nie je słodkiego,a jak już to mało i w małych ilościach) ciasto bezowe i herbatkę leśną a mąż cappuccino włoskie z bitą śmietaną
A wracając do domku dostałam pięknego kwiata (gerbera- uwielbiam je) z różową wstążką w białe kropeczki
Wiem, że dla wielu z was może to się wydawać śmieszne, bądź mało atrakcyjne ale to chyba jeden z najpiękniejszych kwiatów jakie dostałam
Ogólnie dzień mija bardzo przyjemnie i mam nadzieję, że tak zostanie
A o 22 kibicujemy dzisiaj Niemcom

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Edytowane przez Misstic
Czas edycji: 2014-07-13 o 19:33
Stary 2014-07-13, 19:32   #4356
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Kukurydza!!!
za robienie smaka
aj bacik, dawaj dawaj maleńka

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-07-13, 19:35   #4357
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze zrobiłaś
Tylko szkoda że wiesz u mnie teściowa z dziubka mi lizała a do mojej mamy strzelała piorunami A chodziło o chrzciny dziecka w de w listopadzie - gdzie ten listopad nie był pewniakiem
I moja mama miała nas przekonać zeby zrobić je w polsce bo to przecież ja chce w de chrzcić a nie moj tż - a jest na odwrót, tzn. ja sie zgadzam z nim i tyle
Ale ostatnio tż zadzwonił do niej i mówi ze chrzcimy w de i to jest jego decyzja osobista i musi to przyjac do wiadomości a kiedy to wyslemy jej zaproszenie i tyle - zrobi jak zechce przyjedzie lub nie
Otóż to
Jak by się człowiek tak miał na wszystkich patrzeć, to by przestał mieć swoje życie tylko zaspokajał zachcianki innych.
Można jej też powiedzieć, że bóg jest ten sam i w de i w pl, wiec niech nie marudzi.

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-13, 19:39   #4358
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Otóż to
Jak by się człowiek tak miał na wszystkich patrzeć, to by przestał mieć swoje życie tylko zaspokajał zachcianki innych.
Można jej też powiedzieć, że bóg jest ten sam i w de i w pl, wiec niech nie marudzi.
ona chce spełniac swoje marzenia, ale niestety tak sie nie da, juz wykorzystała swoją szansę
Ostatnio mi mówi, że imie Marika wszystkim sie podoba a ja jej na to, to dobrze, przynajmniej jedna rzecz sie w koncu wszytskim podoba
Nie dogodzisz ludziom niestety, dobrze ze dzielą nas 600 km i przyjezdzaja tylko raz na rok

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-07-13, 19:44   #4359
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Byliśmy z mężusiem w restauracji azjatyckiej, dostaliśmy takie porcje, że za chiny nie szło wszystkiego wciągnąć Ale było pyszne
Potem poszliśmy na spacer do parku i na huśtawki, ale zaczęło trochę padać więc za długo się nie nabyliśmy. Na koniec zafundowałam sobie (mąż raczej nie je słodkiego,a jak już to mało i w małych ilościach) ciasto bezowe i herbatkę leśną a mąż cappuccino włoskie z bitą śmietaną
A wracając do domku dostałam pięknego kwiata (gerbera- uwielbiam je) z różową wstążką w białe kropeczki
Wiem, że dla wielu z was może to się wydawać śmieszne, bądź mało atrakcyjne ale to chyba jeden z najpiękniejszych kwiatów jakie dostałam
Ogólnie dzień mija bardzo przyjemnie i mam nadzieję, że tak zostanie
A o 22 kibicujemy dzisiaj Niemcom
Cudowny rocznicowy dzień
Nie dziwię Ci się, że kwiatek najpiękniejszy, bo dla mnie każdy kwiatek od mojego jest tym najpiękniejszym (a szczególnie te dane bez okazji) A gerbery też strasznie mi się podobają

Ja dzisiaj sama kibicuję... Małż ma służbę, teście pojechali do drugiego syna na mecz (chcieli, żebym jechała z nimi, ale nie byłam zaproszona więc nie pojechałam. Wolę posiedzieć i odpocząć )
Stary 2014-07-13, 19:55   #4360
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Cudowny rocznicowy dzień
Nie dziwię Ci się, że kwiatek najpiękniejszy, bo dla mnie każdy kwiatek od mojego jest tym najpiękniejszym (a szczególnie te dane bez okazji) A gerbery też strasznie mi się podobają

Ja dzisiaj sama kibicuję... Małż ma służbę, teście pojechali do drugiego syna na mecz (chcieli, żebym jechała z nimi, ale nie byłam zaproszona więc nie pojechałam. Wolę posiedzieć i odpocząć )
Nie sama, ze swoją kruszynką kochaną w brzuszku
I też nie chodzę tam gdzie mnie nie zapraszają, głupio się potem czuje..

Martynko już pisałam, ale może gdzieś ci post uciekł. Czy to ty pytałaś o pościel z ochraniaczem na całe łóżeczko?

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-13, 20:03   #4361
Latte88
Zakorzenienie

Ja też dziś sama kibicuje
Mąż na 48 do pracy.
Argentyna da rade hihihi
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 20:11   #4362
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Mąż na 48 do pracy.
Argentyna da rade hihihi
A ja zapomniałam, że my dzisiaj gramy po przeciwnej stronie bramek hehe

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-13, 20:11   #4363
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
A córcia miała fajną wizję
Ja kiedyś chciałam aby moja lalka miała włosy koloru tęczy i każde pasemko pomalowałam jej inną farbą (plakatową hahaha), zawinełam je w sreberko i położyłam na kaloryferze (bo jak mi wtedy było wiadomo, ciepło przyspiesza utlenianie się farby ) No a potem to wszystko zmyłam w wodzie.. Wyobraź sobie moją minę jak lalka zamiast pięknych tęczowych włosów miała zgniłą zieleń
To było straszne
i najlepszym fryzjerom zdarzają się takie wpadki
fajnie spędzona rocznica, lubię takie a kwiatek super, ja uwielbiam wszystkie kwiaty, które dostaję od męża czy to gerber czy róża czy coś innego

ja do moich teściów mówię "mama,tata", ale odkąd urodziła mi się córka to częściej babcia/dziadek mój mąż tez do moich rodziców tak mówi. Ale my się wszyscy lubimy, gdybym nie trawiła np teściowej to bym mówiła jej po prostu bezosobowo.

ja zauważyłam, że najwięcej obgadują osoby, które albo mają nudne życie albo są zawistne. Czasem ich mi nawet żal, ale tylko czasem ale najgorsze, jak się człowiek dostanie w takie towarzystwo, mam jedną taką ciotkę, co jak się widzimy, to cały czas nadaje, kto co ma w domu, kto jaki remont zrobił, skąd w ogóle na to dana osoba miała kasę itp. Strasznie to męczące i irytujące jest dla osoby słuchając. Zwykle wtedy szlag trafia moją dietę bo słucham i wcinam co jest na stole a jak wychodzę od ciotki to głowę mam kwadratową

ja święta też nie jestem, też potrafię o kimś źle powiedzieć, mało jest takich osób, ale zdarzają się. Ale te osoby wiedzą, jaki mam do nich stosunek, nie jestem słodko-pierdząca dla nich. Nie znoszę obłudy, ktoś w oczy jest słodki, a za plecami obgaduje

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 20:12   #4364
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Nie sama, ze swoją kruszynką kochaną w brzuszku
I też nie chodzę tam gdzie mnie nie zapraszają, głupio się potem czuje..

Martynko już pisałam, ale może gdzieś ci post uciekł. Czy to ty pytałaś o pościel z ochraniaczem na całe łóżeczko?
Tak, chyba ja pytałam

Cytat:
Mąż na 48 do pracy.
Argentyna da rade hihihi
Lecia pokibicujemy razem
Stary 2014-07-13, 20:19   #4365
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
i najlepszym fryzjerom zdarzają się takie wpadki
fajnie spędzona rocznica, lubię takie a kwiatek super, ja uwielbiam wszystkie kwiaty, które dostaję od męża czy to gerber czy róża czy coś innego

ja do moich teściów mówię "mama,tata", ale odkąd urodziła mi się córka to częściej babcia/dziadek mój mąż tez do moich rodziców tak mówi. Ale my się wszyscy lubimy, gdybym nie trawiła np teściowej to bym mówiła jej po prostu bezosobowo.

ja zauważyłam, że najwięcej obgadują osoby, które albo mają nudne życie albo są zawistne. Czasem ich mi nawet żal, ale tylko czasem ale najgorsze, jak się człowiek dostanie w takie towarzystwo, mam jedną taką ciotkę, co jak się widzimy, to cały czas nadaje, kto co ma w domu, kto jaki remont zrobił, skąd w ogóle na to dana osoba miała kasę itp. Strasznie to męczące i irytujące jest dla osoby słuchając. Zwykle wtedy szlag trafia moją dietę bo słucham i wcinam co jest na stole a jak wychodzę od ciotki to głowę mam kwadratową

ja święta też nie jestem, też potrafię o kimś źle powiedzieć, mało jest takich osób, ale zdarzają się. Ale te osoby wiedzą, jaki mam do nich stosunek, nie jestem słodko-pierdząca dla nich. Nie znoszę obłudy, ktoś w oczy jest słodki, a za plecami obgaduje
Bo kwiatki od naszych tżtów są najlepsze na świecie

Cytat:
Tak, chyba ja pytałam

Lecia pokibicujemy razem
Bo właśnie nie mogłam skojarzyć na 100% kto to był hehe
A ostatnio jak przeglądałam allegro to mi się w oczy rzuciło.
W każdym razie jak jeszcze potrzebujesz to zobacz sobie tego użytkownika, bo ma różnej długości te ochraniacze i całkiem nie tak drogo
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=24529242

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-13, 20:21   #4366
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, chyba ja pytałam

Lecia pokibicujemy razem
Tak jest hihihi
Stary 2014-07-13, 20:23   #4367
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Bo kwiatki od naszych tżtów są najlepsze na świecie

Bo właśnie nie mogłam skojarzyć na 100% kto to był hehe
A ostatnio jak przeglądałam allegro to mi się w oczy rzuciło.
W każdym razie jak jeszcze potrzebujesz to zobacz sobie tego użytkownika, bo ma różnej długości te ochraniacze i całkiem nie tak drogo
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=24529242
Dziękuję
Stary 2014-07-13, 20:26   #4368
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zapomniałam, że my dzisiaj gramy po przeciwnej stronie bramek hehe
Ale tylko dzisiaj
I tak Argentyna skopie dupke Niemcom sasasasasaa
Stary 2014-07-13, 20:34   #4369
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale tylko dzisiaj
I tak Argentyna skopie dupke Niemcom sasasasasaa
Ja i tak jestem wygrana, bo w razie W jak by się Niemcom noga powinęła to będę się cieszyć z twojego szczęścia hehe

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-13, 20:38   #4370
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
oj Kochana, mi wczoraj też było tak strasznie niedobrze, ale na szczęście dzisiaj jest już dużo lepiej
Ja wczoraj za bardzo się obżarłam i to od tego pewnie
Pij dużo wody, mi to pomogło
Już na szczęście lepiej, chyba mięta mi pomogła

Tż poszedł na meczyk do kolegów, więc zostałyśmy same
Wiecie co, boję się sama zostawać w domu, a jak się ściemni to już w ogóle

Stwierdziłam dziś, że moja jest przerażającej wielkości, a cellulit po kolana 15 na pewno już mam na plusie, ja czuję, że codziennie jestem grubsza

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 20:43   #4371
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja i tak jestem wygrana, bo w razie W jak by się Niemcom noga powinęła to będę się cieszyć z twojego szczęścia hehe

Bo Ty jesteś Anioł nie człowiek
Stary 2014-07-13, 20:45   #4372
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
i

Ja też
Jezu, jak ja nienawidzę takich zazdrosnych ludzików A kobiety są okropne, zazdroszczą wszystkiego - nowej torebki, butów, jak się w życiu komuś układa i jeszcze Ci po chamsku powie, że to masz złe, tamto i w ogóle. Wkur mnie gadanie, że np. za 15 lta na pewno już nie będziemy się tak przytulać z Tż No tak, bo skoro oni tak mają, wszyscy muszą. Żal

Tż ciotka stwierdziła, że długo udawało nam się "nie wpaść", wyobrażacie sobie? Powiedziała tak, gdy dowiedziała się, że jsestem w ciąży, a do mnie mówiła jak fajnie, jak pięknie wyglądam, czy imię wybrane.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Bo Ty jesteś Anioł nie człowiek
Zgadzam się

Ja tam nie oglądam meczu, nie czaję piłki nożnej i nigdy tego nie lubiłam

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-13, 20:48   #4373
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Już na szczęście lepiej, chyba mięta mi pomogła

Tż poszedł na meczyk do kolegów, więc zostałyśmy same
Wiecie co, boję się sama zostawać w domu, a jak się ściemni to już w ogóle

Stwierdziłam dziś, że moja jest przerażającej wielkości, a cellulit po kolana 15 na pewno już mam na plusie, ja czuję, że codziennie jestem grubsza
Oj, ja też nienawidzę sama być w domu wieczorem, a w nocy to już w ogóle...
Raz spałam tu całkiem sama w wielkim domu, to obok łóżka miałam nóż kuchenny , a oprócz tego wizje, że Małż wróci rano z pracy i znajdzie mnie zmasakrowaną na łóżku

A co do tyłka... Też mam o wieeeele większy niż przed ciążą a cellulit był dla mnie zaskoczeniem, bo nigdy go nie miałam tak widocznego a jak już się pojawił to szok myślałam głupia, że jestem odporna na niego
Stary 2014-07-13, 20:57   #4374
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, ja też nienawidzę sama być w domu wieczorem, a w nocy to już w ogóle...
Raz spałam tu całkiem sama w wielkim domu, to obok łóżka miałam nóż kuchenny , a oprócz tego wizje, że Małż wróci rano z pracy i znajdzie mnie zmasakrowaną na łóżku

A co do tyłka... Też mam o wieeeele większy niż przed ciążą a cellulit był dla mnie zaskoczeniem, bo nigdy go nie miałam tak widocznego a jak już się pojawił to szok myślałam głupia, że jestem odporna na niego

Ja mam schiza, że pod drzwiami czai się seryjny morderca i gwałciciel i nasłuchuje czy jestem Serio heh, Tż się dupek śmieje ze mnie, ale od zawsze bałam się być sama w domu

Ja się boję, że do września będę miała +20
Nawet jeśli trudno, ale tak ciężko mi zaakceptować swój wygląd mimo, że tyle komplementów dostaje... Laseczki po mieście w mikro szortach biegają, a ja pierwszy raz w życiu nóg nie odsłaniam i sobie nie wyobrażam je pokazać Całe życie jestem strasznie zakompleksiona i chyba do końca życia mi tak pozostanie Potem sobie tłumaczę, że są grubsze i że mogę tyć byle by tylko moje słoneczko było zdrowe i całe
Tż tylko widzi mnie rozebraną i gin jak to brzmi

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-13, 20:58   #4375
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

Cytat:
Mąż na 48 do pracy.
Argentyna da rade hihihi

Też kibicuje Argentynie ale pewnie Niemcy wygraja
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 21:03   #4376
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
Też kibicuje Argentynie ale pewnie Niemcy wygraja
Małgosiu bądźmy dobrej myśli, że jednak Argentyna da rade

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:

Ja mam schiza, że pod drzwiami czai się seryjny morderca i gwałciciel i nasłuchuje czy jestem Serio heh, Tż się dupek śmieje ze mnie, ale od zawsze bałam się być sama w domu
Weźcie przestańcie bo ja sama dziś śpię.cooooo :strach-drzwi:
A tak serio to po Blair witch project oglądanym z koleżankami za dzieciaka chodziłam po domu z młotkiem do schabow hahahaha
Stary 2014-07-13, 21:03   #4377
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

Cytat:
Małgosiu bądźmy dobrej myśli, że jednak Argentyna da rade
tak jest miłego ogladania i dużo emocji....
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 21:04   #4378
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]

Weźcie przestańcie bo ja sama dziś śpię.cooooo :strach-drzwi:
A tak serio to po Blair witch project oglądanym z koleżankami za dzieciaka chodziłam po domu z młotkiem do schabow hahahaha

Szkoda, że mamy tak daleko wszystkie do siebie, bo takiej zgrai żaden gwałciciel czy zombie nie dałby rady

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-13, 21:11   #4379
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że mamy tak daleko wszystkie do siebie, bo takiej zgrai żaden gwałciciel czy zombie nie dałby rady
Z nożami mlotkami i innym sprzętem kuchennym to już na pewno hahaha

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Komu oni podają :/
Stary 2014-07-13, 21:14   #4380
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Cudowny rocznicowy dzień

Mnie wczoraj 9cio latka zaprosiła na urodziny za tydzien wiem że mnie tam te starsze cipki nie chcą, bo nawet o tym nie pisneły słowem, ale idę Dziecku sie nie odmawia a jak mi maja tyłek obrobić to nie w tym dniu haha

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości