Grudniowe mamusie 2014 cz.II - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-13, 21:46   #1621
Karo89
Zakorzenienie

Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II

Suqub a co ćwiczysz ?

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 21:48   #1622
19Inka90
Wtajemniczenie

Co za mecz Ja się pytam ?! :d i co to za sędzia ...

Emilka
19Inka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 21:49   #1623
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19Inka90 Pokaż wiadomość
Co za mecz Ja się pytam ?! :d i co to za sędzia ...
kalosz :P

Stary 2014-07-13, 22:22   #1624
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Suqub a co ćwiczysz ?
Wpisalam ćwiczenia w II trymestrze i taka sympatyczna blondynka mi wyskoczyła

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 22:32   #1625
antosia5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yanca1 Pokaż wiadomość
Zaczynasz produkcję na tym etapie ciąży czasem zaczyna pojawiać się siara, często tylko w jednej piersi. Albo minie, albo juz do porodu będzie kapać.
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Możliwe że to siara Nie wiedziałam, że tak wcześnie może się pojawić, ale obstawiam ją.
Nie cierpię tego słowa Tak podejrzewalam Ale czemus nie sądziłam ze to jak woda będzie no i tak wcześniej
Cytat:
Napisane przez maczuma Pokaż wiadomość
Mam dziwne pytanie - czy zauważyłyście, że macie więcej włosków na brzuchu, nawet ciemniejszych? Nie podoba mi się to, mam nadzieję, że znikną...
Oj tak, pojawiło sie sporo i robią sie czarne- najwiecej kolo pępka
Cytat:
Napisane przez 19Inka90 Pokaż wiadomość
Moja szwagierka to dzisiaj pierwszy raz oglądała ! No byłam w szoku jak to uslyszalam
Musialam wygooglac co to za film Jejku, mnie 2 lata temu znajoma zmusila ogladnąc, bo podobno każdy musi- wynudziłam sie strasznie A filmy romantyczne lubię
Cytat:
Napisane przez Suqub Pokaż wiadomość
U mnie podejrzewali jakieś problemy bo jesteśmy prawie 2 lata po ślubie i jak to jeszcze dziecka nie ma? no ale zawsze kogos życie jest ciekawsze niż swoje.
.
Hehe, mnie juz na straty skazali, bo juz zaraz beda 6 rocznica
Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Hej hej laski :-D
Donosze uprzejmie z lasu ze drugi dzień mocno czuje malucha we mnie, już nie subtelne ruchy a wiercenie się i kopy :-D fajnie...mile uczucie dość :-D
Ale superZazdroszczę:lo ve:
Cytat:
Napisane przez sasia25 Pokaż wiadomość
To chyba gdzieś mi to umknęło. A jaki dokładnie model się Tobie podoba? Nam peach 2 (może coś myle nazwe, ale chodzi mi o ten bez pompowanych kół, z chromowanym stelażem), a drugi to jogger, ale on już sie tak nie błyszczy, ale za to ma pompowane koła oba super się prowadzą w sklepie, dzisiaj próbowałam. I nie, dla mnie nie jest nisko, ale mam tylko 165cm U mnie koszt tego pierwszego to 1200 euro (gondola, spacerowka i fotelik) no i tak jesteśmy na niego najarani, że zastanawiamy się czy go kupić.
Zauważyłam, że bardzo podobne są wózki firmy Quinny i trochę tańsze (ale np wysuwana rączka nie jest teleskopowa czy jak to się mówi)
A szczerze mówić nie zwróciłam uwagi na model Ale napewno nie miał pompowanych kól, tylko z jakiegos tam specjalnego materialu . Dla mnie była za nisko ta gondola (mam 173cm), ale zobaczę jeszcze inne modele

Dziewczyny, muszę zniknąc na parę dni- mam w czwartek egzamin, a przez te moje cieżkie początki ciązowe ( i zwiększone leniwstwo) mam ogrooooooooomne zaleglości Muszę całkowicie wyłączyć mózg od polskiego i przestawić na niemiecki Bardzo proszę o kciuki podobno te ciążowe najlepiej działają
antosia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-13, 22:41   #1626
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suqub Pokaż wiadomość
Wpisalam ćwiczenia w II trymestrze i taka sympatyczna blondynka mi wyskoczyła

hehehe to poszperam za sympatyczną blondynką

Cytat:
Napisane przez antosia5 Pokaż wiadomość
Nie cierpię tego słowa Tak podejrzewalam Ale czemus nie sądziłam ze to jak woda będzie no i tak wcześniej
możesz zapytać lekarza, ale sądzę że to to.

A za egzamin mocneeeeee kciukasy!
dasz radę!

Stary 2014-07-14, 00:48   #1627
maczuma
Rozeznanie

Piszę w nocy ze szpitalnej sali... Finału do końca nie obejrzałam, bo mnie kuł brzuch tak nisko pod pępkiem i pojechałam na pogotowie a potem do szpitala. Jestem po badaniu ginekolog. mam nadzieję, że jutro będę wiedziała więcej. To taki ból przy ruszaniu się, jak leżę jest ok. Nie wiem, może panikuje, ale naprawdę się przestraszyłam...

Najciekawsze jest to, że od tygodnia w tym szpitalu jest moja mama. Podczas odwiedzin dziś stwierdziłam, że może odwiedze oddział gin-poł, bo niedługo trzeba będzie wybrać miejsce porodu. No to mam okazję poznać oddział dokładnie...
Stary 2014-07-14, 00:53   #1628
TheN4ti
Rozeznanie

Maczuma najważniejsze, se jesteś w dobrych rękach a na pewno wszystko się skończy dobrze. Mam też nadzieję, że Twoja mama szybko wróci do zdrowia. Informuj nas proszę na bierzaco. Zdrowka

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Antosiu to kciuki za egzamin, na pewno zdasz śpiewająco

Stary 2014-07-14, 08:20   #1629
Suqub
Zakorzenienie

Hej :|
Od wczoraj mam mdłości. Dziś to jeszcze zawroty głowy dochodzą. Niech ktoś mi powie, ze do 12 tygodnia tylko są to

Stary 2014-07-14, 08:40   #1630
mysza88
Rozeznanie

maczuma spokojnie będzie ok

a propo tej sympatycznej blondynki do ćwiczeń to chyba ta którą ja wam wrzuciłam fittapy
mysza88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 08:46   #1631
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza88 Pokaż wiadomość
maczuma spokojnie będzie ok

a propo tej sympatycznej blondynki do ćwiczeń to chyba ta którą ja wam wrzuciłam fittapy
O coś takiego tam było

Stary 2014-07-14, 09:57   #1632
PaprikaDzika
Rozeznanie

Dziewczyny z przygodami szpitalnymi - trzymam kciuki i wierzę, że będzie ok

Cytat:

Mam dziwne pytanie - czy zauważyłyście, że macie więcej włosków na brzuchu, nawet ciemniejszych? Nie podoba mi się to, mam nadzieję, że znikną...
ja mam!
w ogóle jestem brunetką i na niedobór owłosienia nigdy nie mogłam narzekać (niestety), i włoski na brzuchu miałam tak czy inaczej - ale dosłownie kilka na linii od pępka w dół. Zawsze usuwane. Teraz jest tego zdecydowanie więcej i na dobrą sprawę, musiałabym woskować cały brzuch ;/
pojawiła mi się też ta osławiona linea negra, chociaż na razie tak dość szczątkowo - ale się zaznacza pomalutku.

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

dziewczyny, pytanie za milion punktów.
zastanawiałam się i zastanawiałam i wyszło mi, że nie ma ku temu żadnych przeciwwskazań i umówiłam się na depilację pastą cukrową do kosmetyczki. Jedna z moich koleżanek regularnie w ciąży chodziła na wosk (nawet mi opowiadała, że ostatni raz była 3 dni przed porodem ), więc założyłam, że skoro tak, to i z pastą (która mniej bolesna) problemu nie będzie.
i głupia to zguglowałam.

znajduję skrajne zalecenia - od kategorycznych zakazów po teksty w stylu "depilacja pastą cukrową jest wręcz stworzona dla kobiet w ciąży"…. WTF??...

Edytowane przez PaprikaDzika
Czas edycji: 2014-07-14 o 10:03
PaprikaDzika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 10:25   #1633
Basjenia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaprikaDzika Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

zastanawiałam się i zastanawiałam i wyszło mi, że nie ma ku temu żadnych przeciwwskazań i umówiłam się na depilację pastą cukrową do kosmetyczki. Jedna z moich koleżanek regularnie w ciąży chodziła na wosk (nawet mi opowiadała, że ostatni raz była 3 dni przed porodem ), więc założyłam, że skoro tak, to i z pastą (która mniej bolesna) problemu nie będzie.
i głupia to zguglowałam.

znajduję skrajne zalecenia - od kategorycznych zakazów po teksty w stylu "depilacja pastą cukrową jest wręcz stworzona dla kobiet w ciąży"…. WTF??...
pastą cukrową podobno prędzej. sama też się zastanawiałam bo przed ciąża chodziłam regularnie na zwykły wosk. a idziesz do jakiejś swojej kosmetyczki?porozmawiaj z nią. może niech zacznie delikarnie małe obszary i umów się na dłuższy czas żebyś mogła w każdej chwili zrobić przerwę-leżenie w jednej pozycji też nie jest spoko już dla nas- ewentualnie zebyś miała komfort że w każdej chwili rezygnujesz..
wiadomo że to jakiś stres dla organizmu i mięśnie się napinają ale może dasz rade?

a wogóle to dzien dobry!
niedawno wstanięta jestem bo i mecz wczoraj i spacerki i po tych przejściach szpitalnych mam wrażenie że jeszcze do siebie nie doszłam...
szykuje się na wyprawę do zusu. prosić żeby mi tylko kawałek emerytury kradli....

aaaa!!! kupiłam namiot!! kąpielowynajwiększy jakiś miękki tylko na fiszbinach w calzedonii za całe 15zł kolor jednolity brązowy okazał się idealnym odcieniem do mojego poprzedniego stroju więc połączę stare gatki z nową górą! witaj basenie!
Basjenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 10:53   #1634
doloresd
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antosia5 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, muszę zniknąc na parę dni- mam w czwartek egzamin, a przez te moje cieżkie początki ciązowe ( i zwiększone leniwstwo) mam ogrooooooooomne zaleglości Muszę całkowicie wyłączyć mózg od polskiego i przestawić na niemiecki Bardzo proszę o kciuki podobno te ciążowe najlepiej działają
powodzenia na egzaminie

Cytat:
Piszę w nocy ze szpitalnej sali... Finału do końca nie obejrzałam, bo mnie kuł brzuch tak nisko pod pępkiem i pojechałam na pogotowie a potem do szpitala. Jestem po badaniu ginekolog. mam nadzieję, że jutro będę wiedziała więcej. To taki ból przy ruszaniu się, jak leżę jest ok. Nie wiem, może panikuje, ale naprawdę się przestraszyłam...

Najciekawsze jest to, że od tygodnia w tym szpitalu jest moja mama. Podczas odwiedzin dziś stwierdziłam, że może odwiedze oddział gin-poł, bo niedługo trzeba będzie wybrać miejsce porodu. No to mam okazję poznać oddział dokładnie...
Maczuma - dużo zdrowia i jak najszybszego powrotu do domu.

A po wczorajszym meczu - Niemcy wygrali i super , ale Argentyna też świetnie grała. Trochę mi się smutno zrobiło, jak zobaczyłam płaczących Argentyńczyków.
doloresd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 11:20   #1635
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:

Maczuma powodzenia! trzymam kciuki
daj znać!

Cytat:
Dziewczyny z przygodami szpitalnymi - trzymam kciuki i wierzę, że będzie ok

ja mam!
w ogóle jestem brunetką i na niedobór owłosienia nigdy nie mogłam narzekać (niestety), i włoski na brzuchu miałam tak czy inaczej - ale dosłownie kilka na linii od pępka w dół. Zawsze usuwane. Teraz jest tego zdecydowanie więcej i na dobrą sprawę, musiałabym woskować cały brzuch ;/
pojawiła mi się też ta osławiona linea negra, chociaż na razie tak dość szczątkowo - ale się zaznacza pomalutku.

i głupia to zguglowałam.

ja się nie znam bo nie stosuję, ale nie czytaj google tylko zapytaj kogoś mądrzejszego

wiem, że wiele zabiegów nie stosuje się ze względu na to, że kobieta w ciąży jest bardziej wrażliwa na ból.

dzień dobry.
ja już w pracy, oddałam dwie fiolki krwi
ale oczywiście chciałam sobie zrobić jeszcze badanie glukozy na czczo i zapomniałam powiedzieć

ja kiedyś zapomnę głowy wziąć ze sobą/.

Stary 2014-07-14, 11:20   #1636
Suqub
Zakorzenienie

doloresd mnie rozczulił Messi. Nie jestem Jego fanką ale jak stał i powstrzymywał łzy a przy odbiorze nagrody tylko się chował aby nie było widać, że już rady nie daje to sama ze łzami w oczach siedziałam. Zresztą ja byłam za Argentyną i żal mi chłopaków. Za Niemcami nie byłam i nie będę.
Będąc na zakupach zaszłam do lumpeksu. Jeju jakie słodkie rzeczy były i to za 3 zł!! A ja oczywiście się twardo trzymam, że jeszcze nie czas kupować

Stary 2014-07-14, 11:29   #1637
blow_ya_mind
Raczkowanie

Dziewczyny, zdrowia dla wszystkich
I gratuluje wszystkim ruchów

Ja też mojego wiercipiętę czuję, i to bardzo.
Miałam trochę jeżdżenia w weekend i zauważyłam że auto nie za bardzo mi służy, ani na miejscu pasażera ani na miejscu kierowcy... strasznie mnie gniecie, nogi mnie bolą, tyłek boli... no masakra jakś... Nie pamiętam w poprzedniej ciąży takich dolegliwości :/

Cytat:
Napisane przez Joanna_JSZ Pokaż wiadomość
A tu podczas badania lekarz mi mówi, że jest jedna rzecz, która go niepokoi. Mianowicie widzi w główce dziecka torbiel splotu naczyniówkowego. Jest minimalnej wielkości, ledwo ją widać, ale niestety jest.
Joanna, moja koleżanka urodziłam pół roku temu synka, któremu też to wykryli przy USG w ciąży, albo nawet dwa miał te torbiele. Miały się wchłonąć do końca ciąży, ale się nie wchłonęly, ale to w niczym mu nie przeszkadza, jest zupełnie zdrowym normalnym dzieckiem. Koleżanka miała straszne stresy przez to w ciąży i teraz jak o tym opowiada to mówi, że żałuje że nikt jej nie powiedział że to jest mimo wszystko częste i rzadko oznacza coś groźnego. Na USG główki jak była po porodzie lekarz jej powiedział, że u niektórych dzieci w ogóle tego nie wykrywają i ludzie żyją z tymi torbielami przez całe życie... Tak więc nie stresuj się, będziesz musiała to kontrolować, ale na pewno wszystko będzie dobrze !
Stary 2014-07-14, 12:05   #1638
mysza88
Rozeznanie

hmmm dziewczyny a czy któraś z was miała twardniejący brzuch? bo mnie od wczoraj tak pobolewa i twardnieje, nie chcę siać zamętu i negatywnie się nakręcać tylko nie wiem czy to aby nic poważnego...
Stary 2014-07-14, 12:12   #1639
Sweet Olcia
Raczkowanie

GG do Sweet Olcia

mysza a ten brzuch Ci twardnieje caly czas czy np. tylko rano? ja od jakiegos czasu mialam takie twardnienia ale tylko rano po przebudzeniu i bez bólu. okazało sie ze to pełny pęcherz mi naciska na macice i stąd takie wrażenie napięcia. Jeśli u Ciebie występuje tez ból albo jakies plamienia to skonsultuj sie ze swoim lekarzem bo to może być cos niepokojącego...

jeszcze mi sie przypomnialo co mowil moj lekarz, jak czujesz ze brzuch sie napina i wystepuja skurcze to nie powinno sie głaskać i uciskac brzucha bo to nasila i powoduje kolejne skurcze...

27.09.2014 Najszczęśliwsza żonka na świecie
Lili już jest z nami 19.12.2014

Edytowane przez Sweet Olcia
Czas edycji: 2014-07-14 o 12:15
Sweet Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:12   #1640
Kasiulka07
Raczkowanie

Hej
Trochę się nie odzywałam ale tamten tydzień miałam cały zabiegany, praktycznie codziennie mieliśmy gości i zasypiałam o 1 w nocy a jeszcze na dodatek musiałam jechać do swojego gina bo źle się czułam, brzuch mi trochę twardniał i dostałam tabletki przeciw skurczą

Kasiulka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:17   #1641
PaprikaDzika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Basjenia Pokaż wiadomość
pastą cukrową podobno prędzej. sama też się zastanawiałam bo przed ciąża chodziłam regularnie na zwykły wosk. a idziesz do jakiejś swojej kosmetyczki?porozmawiaj z nią. może niech zacznie delikarnie małe obszary i umów się na dłuższy czas żebyś mogła w każdej chwili zrobić przerwę-leżenie w jednej pozycji też nie jest spoko już dla nas- ewentualnie zebyś miała komfort że w każdej chwili rezygnujesz..
wiadomo że to jakiś stres dla organizmu i mięśnie się napinają ale może dasz rade?
w życiu mnie to nie stresowało, a wosk - choć bolał, nie jakoś dramatycznie. ja się niemal cała traktuje od lat depilatorem elektrycznym - nogi, pachy, z bikini też daję radę, ale tylko do linii majtek. Na lato zawsze chodziłam na wosk co by więcej tam tego ubyło. Pewnie depilator tez niewskazany, skoro kryterium to ból
gratuluję stroju kąpielowego =))) jeszcze w takiej cenie w calzedonii, jak to zrobiłaś?

Mysza - co do brzucha, ja miałam tak przez jakieś dwa tygodnie, lekarz mówił, że to więzadła macicy plus zmęczenie, a także - być może - gazy… taki pociągający i kłujący ból minął, ale twardawy (o ile w moim przypadku można tak nazwać, bo mam pewnie ze 2 cm tłuszczyku na nim. ale uczucie napiętego brzucha - tak bym to nazwała) raz na jakiś czas się zdarzy. glównie wtedy, jak się trochę namęczę w ciągu dnia, albo zjem coś wzdęciogenne (tak bym to łączyła)
PaprikaDzika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:18   #1642
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm dziewczyny a czy któraś z was miała twardniejący brzuch? bo mnie od wczoraj tak pobolewa i twardnieje, nie chcę siać zamętu i negatywnie się nakręcać tylko nie wiem czy to aby nic poważnego...
Rozmawiałam o tym w lekarzem i powiedział ze jak twardnieje (nawet codziennie) to 2 nospy i 3x dziennie magnez :-D przeszło i od 3 tygodni nie mam

3690 gram szcześcia <3
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:27   #1643
mysza88
Rozeznanie

olcia no nie tylko rano, wczoraj miałam cały dzień strasznie twardy, dziś jest troche lepiej bo juz tak nie boli jak wczoraj ale twardawy jeszcze jest.
o dzięki dziewczyny za radę, może faktycznie kupię nospę bo nie brałam ani razu od początku ciąży. może przejdzie, na szczęście nie plamię to jakby jeszcze to to już bym nie czekała tylko na izbę... a może wziąć luteinę? brałam na początku bo plamiłam... ???
Stary 2014-07-14, 12:29   #1644
Sweet Olcia
Raczkowanie

GG do Sweet Olcia

mysza mysle ze spróbuj z nospa powinno pomóc a luteine moze skonsultuj z lekarzem?

27.09.2014 Najszczęśliwsza żonka na świecie
Lili już jest z nami 19.12.2014
Sweet Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:33   #1645
mysza88
Rozeznanie

racja
Stary 2014-07-14, 12:33   #1646
Kasiulka07
Raczkowanie

Cytat:
olcia no nie tylko rano, wczoraj miałam cały dzień strasznie twardy, dziś jest troche lepiej bo juz tak nie boli jak wczoraj ale twardawy jeszcze jest.
o dzięki dziewczyny za radę, może faktycznie kupię nospę bo nie brałam ani razu od początku ciąży. może przejdzie, na szczęście nie plamię to jakby jeszcze to to już bym nie czekała tylko na izbę... a może wziąć luteinę? brałam na początku bo plamiłam... ???
Jeżeli Cię to niepokoi to może skonsultuj to ze swoim lekarzem, przynajmniej będziesz miała pewność że wszystko jest dobrze
Ja też byłam u lekarza bo się martwiłam czy wszystko jest ok i dostałam Aspargin przeciw skurczą.

Kasiulka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:47   #1647
Basjenia
Zadomowienie

Cytat:
w życiu mnie to nie stresowało, a wosk - choć bolał, nie jakoś dramatycznie. ja się niemal cała traktuje od lat depilatorem elektrycznym - nogi, pachy, z bikini też daję radę, ale tylko do linii majtek. Na lato zawsze chodziłam na wosk co by więcej tam tego ubyło. Pewnie depilator tez niewskazany, skoro kryterium to ból
gratuluję stroju kąpielowego =))) jeszcze w takiej cenie w calzedonii, jak to zrobiłaś?
bikni depilatorem?!jesteś moim mistrzem! ja nawet pach nie mogę znieść. ale wosk a i owszem!wydaje mi się że nie można stawiać kryterium bólowego bo każdy ma inny. jeśli dasz radę to myślę że możesz spróbować. teraz to i ja się zastanawiam czy się nie umówić...
a strój kupiłam w outlecie

natchnęłaś mnie i umówiłam się w piatek na wosk...do swojej stałej kosmetyczki. obiecała że będzie delikatna i będziemy robić przerwy....no zobaczymy!

Edytowane przez Basjenia
Czas edycji: 2014-07-14 o 13:18
Basjenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:54   #1648
mysza88
Rozeznanie

kasiulka poczekam, jeśli się nie zmieni a przybierze nawet na sile to z pewnością pojadę podejrzewam że to może być zmęczenie jak paprika pisała, na weekend sporo chodziłam więc to pewnie przez to
Stary 2014-07-14, 13:15   #1649
madziqqq
Rozeznanie

ostatnio jestem kompletnie bez życia nawet nie mam natchnienia żeby tu pisać cokolwiek, cycki mi wariują i jak nacisnę to zaczyna mi lecieć taka przezroczysta ciecz, wczoraj tylko z prawego dziś i z lewego zaczęło i sama nie wiem czy to już ta siara czy co, aj jakoś nie mam humoru
madziqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 14:44   #1650
niteczka83
Zadomowienie

Hej,
chwilę mnie nie było (wyjechałam do rodziców) i nie wchodziłam na net. Ale już jestem... wybaczcie raczej nie nadrobię tych wszystkich stron, ale będę już na bieżąco

Mała coraz więcej się rusza także jest wesoło, już nawet czasem widać jak brzuch mi skacze
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości