|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
|
|
#4862 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
TysiaBB Bardzo ładne zaproszenia - podoba mi się Wasz cytat
Jedyne, co bym troszkę poprawiła to marginesy - jak będą większe, drukarka nie będzie ścinać tekstu. Gratuluję obrączek grzebyk nr 1 i 2 wg mnie wyglądają świetnie.Asiulek gratki - dużo zdrowia dla Ciebie i maleństwa Kiecką się nie martw, do ślubu prawie miesiąc, sukienkę w razie czego da się delikatnie przerobić. Wizyta u lekarza bardzo późno...magdalenka_w_86 Bardzo dużo wódki Wam zostało - najważniejsze, że znalazła nowych wląscicieli ![]() Zły jeż Ciekawe połączenie w obrączkach - muszą świetnie wyglądać Nie znam tej metody. Ivory też dobrze wygląda (jeśli to odcień ivory z sukien ślubnych). Mój naturalny odcień to coś a la zęby nutrii, więc ivory byłoby dla mnie idealne ![]() cude Niestety zdjęcie jest niewyraźne, ale z tego co widzę, sukienka piękna ![]() Glodomorek W przypadku zimowych ślubów, da radę wcześniejsza godzina ![]() KaMilka4891 Ale tupet ciotki. Ale ta alergia wygląda poważnie - mam nadzieję, że Ci już przeszło i że to nie ze stresu przedślubnego... Say Świetna hybrydka ![]() Lusija Podobają mi się dekoracje Dorsz brzmi super, wiem, że sprawdzi się też żurek i bogracz. Fajnie sprawdza się też strognoff, zwłaszcza biały.mojakaren gratuluje protokołu, oby ksiądz nadal miał takie bezproblemowe podejście Piękna sukienka i buty ![]() 21klaudyna świetny pomysł na prezent - bardzo mi się podoba, myślę że TŻ będzie zadowolony ![]() pysia Sukienka świetna. Mierzyłaś ją? oluska Super, że spotkanie udane Jakie były Wasze tematy?bardorja Oj, szykuj się - już niedługo będzie biegał po Waszym domu ![]() Kasiulenkowo Kuzynki raczej nie wyskoczą w tej samej kreacji, zresztą Twoja jest czerwona, bardziej przykuwa uwagę ![]() Glodomorek To drugie z załącznika jest ładniejsze - będzie pasować do większej ilości sukien. Paski z pierwszego poszerzają. Ale też poszłabym w innym kierunku, Klaudyna dała bardzo ładne inspiracje. Ja bym nawet poszła w kierunku płaszczyka: ![]() krychulec Żakiet byłby świetny. Masz tak elegancką sukienkę, że przyda się coś klasycznego. Parę inspiracji dla Ciebie activelifestyle Piękne obrączki ![]() Melduję się po panieńskim - działo się Na szczęście kończyny nieuszkodzone.Na początku moja świadkowa zabrała mnie na makijaż - sama nie wiedziałam, czego się spodziewać - nie znałam motywu przewodniego, a dziewczyny mówiły, że skompletują mi kreację (ta była tajemnicą). Wróciłam do mieszkania z myślą, że trochę ogarnę mój bałagan - a tu niespodzianka - czekały na mnie dziewczyny - wszystkie ubrane w małe czarne z czerwonymi koralami. jedno spojrzenie na pokój - jest folkowo, kolorowo Przebrały mnie w sukienkę z motywami ludowymi, potem sama plotłam sobie wianek. Całość robiła furorę Po części z pytaniami dotyczącymi narzeczonego (sporo karniaków), udałyśmy się nad Wisłę i tam utopiłam mój piękny wianek. Później miałam sporo zadań do wykonania - tradycyjne zebranie numerów telefonów od wolnych panów tak na wszelki wypadek. Po wykonaniu wszystkich, nawet najbardziej szalonych zadań, ruszyłyśmy do klubu, gdzie czekała ekipa z wieczoru kawalerskiego TŻ-ta - tam bawiliśmy się prawie do rana Uważam, że łączony wieczór dobrze się sprawdził, towarzystwo się zintegrowało.Tego wieczoru czułam się jak gwiazda wieczoru (a normalnie raczej jestem dość niepozorna i nierzucająca się w oczy ). Jestem pod wrażeniem tego, jak poradziła sobie moja świadkowa - mimo tego, że młoda, to świetnie zogranizowała z pomocą dziewczyn cały wieczór ![]() Z innych spraw - w wielkich bólach uzgodniliśmy dekorację kościoła (różowe goździki), uzgodniliśmy sprawy ślubne z proboszczem i kościelnym, załatwiamy transport dla gości. Na ten tydzień i następny zostały nam spotkania z wykonawcami, moja rehabilitacja i upiększanie. Na deser piękny bukiet w wykonaniu mojej florystki - będę mieć podobny, tylko kolorystyka bardziej łososiowa i koralowa z różem ![]()
|
#4864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mojakaren świetnie wyglądasz w sukience! karolinuuusia każda kłótnia sprawia przykrość, ale w Waszym przypadku Ty jesteś ogniwem zapalnym a później czekasz aż Tż Cię przeprosi a jak nie to chodzisz naburmuszona i chcesz odwoływać ślub? Wybacz, ale dla mnie takie zachowanie jest strasznie dziecinne i nie prowadzi do niczego dobrego. jeżeli chce aby JEGO świadkiem był brat - powinnaś uszanować Jego wybór. To ma być osoba która JEMU pomoże podczas przygotowań. TysiaBB1989 śliczne zaproszenia Asiulek gratulacje Powoli kończę pisać relację ze ślubu i wesela. Niby pozostały mi już oczepiny a co rusz coś mi się przypomina i dopisuję Cyba jakieś streszczenie będzie potrzebne.W tym tygodniu planujemy wreszcie zrobić plener, od tego momentu ok.1,5 miesiąca oczekiwania na zdjęcia. Pocieszające jest to, że na dniach powinniśmy mieć film Wczoraj dostałam kilka zdjęć od rodziny i nie mogę się na nie napatrzeć |
|
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że to piszesz, bo my z tż też zdecydowaliśmy się na połączenie naszych wieczorów na koniec zabawy na początku ja jadę do mieszkania świadkowej w Sopocie, a tż robi imprezę w naszym mieszkaniu. później idziemy do różnych klubów w Sopocie, a na koniec łączymy się na plaży lub w którymś z klubów ja też dekorację kościoła uzgadniałam w wielkich bólach ![]() ja: nie chcę róż siostra: ale to takie dostojne kwiaty, idealne do kościoła! ja: to niech będą goździki siostra: goździkiiii? do kościoła?? absolutnie nie! przynoszą nieszczęście ja: no to może frezje? siostra: nie, frezje za małe. muszą być róże i koniec. nie lubię róż no ale trudno... do tego mają być świeczki (ale tylko na schodach pod ołtarzem, w drodze do ołtarza nie mogą być, bo siostrze się to nie podoba). i jakieś smętne kokardy (innego materiału siostra nie ma i nie zamierza kupować). ogólnie masakra... a 300zł trzeba zapłacić
|
|
#4866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale kwiaty w kościele chyba zlece świadkowej
|
|
#4867 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynyprosze o opinie
Wczoraj probowalam stworzyć coś w stylu kulki - chce takie bukiety na salę m mam okrągłe stoły i wazony typu kielich do martini bukiet bedzie z bialych i zielonych goździków bez frezji i gipsowki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale co z tego wyjdzie? tego nikt nie wie ![]() Co do inspiracji zimowych ![]() bardzo romantycznie -> http://lovemydress.pl/wasze-stylizac...a-panna-mloda/
|
|
#4869 |
|
Rozeznanie
|
Mam hit... Wczoraj mój TŻ dostał zaproszenie na wesele na 30 sierpnia (nasze 2go) o treści: "... zapraszamy Marcina B z osobą towarzysząca..."
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4870 |
|
Rozeznanie
|
Activelifestyle my też takie dostaliśmy na ślub 20 września a nasz jest 13, i najlepsze jest to, że od osob które będą na naszym ślubie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4871 |
|
Rozeznanie
|
Asiulek gratulacje kochana
jakby trzeba to napewno suknie dopasuja, wiec tym sie nie martw.Cude slabej jakosci to zdjecie, ale nawet na nim widac, ze suknia prezentuje sie bardzo ladnie, robi Ci swietna talie Say fajnie pazurki wyszly, ale ja tez wole bardziej zaokraglene ![]() Pysia swietna sukienka koniecznie jakis duzy naszyjnik do niej zaloz, mysle, ze super by pasowal ![]() Klaudyna bardzo ladny ten zegarek, co wkleilas, mysle, ze TZ bedzie zadowolony , ja tez myslalam o zegarku, ale kupilam mu na ostatnie urodziny, wiec nie chcialam sie powtarzac :Pmojakaren za protokol, fajnie, ze tym razem bez problemow! sukienka super! slicznie wygladasz, buty tez swietne ![]() Glodomorek niestety nie podobaja mi sie bolerka co wkleilas ![]() Corn super, ze panienski udany, swietny pomysl z motywem ludowym, widac, ze dziewczyny sie spisaly dobrze, ze bez urazow konczynowych, bo juz masz wystarczajaco z Twoja lapka bukiet zapowiada sie bosko ![]() Bachara bardzo fajnie Ci ten bukiecik wyszedl w sumie podoba mi sie z gipsowka, moze moglabys ja tez dodac to finalnej dekoracji?przyszly tes uknienki co sie Was radzilam i powiem Wam, ze mierzenie wcale mi nie pomoglo bo obie mi sie bardzo podobaja chyba bedzie musial maz zadecydowac :Pwklejam Wam fotki pogladowe sorki za selfie :P
|
#4872 |
|
Rozeznanie
|
Rabbitka - długa:love :
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
say Z całego serca polecam połączenie wieczorów w klubie - raz, że towarzystwo lepiej się poznaje i intergruje, a dziewczyny nie są narażone na nachalne zaczepki panów. To drugi łączony wieczór, na jakim byliśmy - zarówno ja, jak i TŻ polecamy.
Co do siostry - współczuję. Chyba chce Cię wrobić w najdroższe kwiaty. Moglabyś próbować z liliami, mieczykami. One nie giną we wnętrzach sakralnych. activelifestyle A kto to takie fo pa popełnił? I forma rodem z sms-a ![]() Bachara Bardzo ładna kompozycja ![]() rabbitka Obie piękne, miętowa ma piękny kolor, za to żółta bosko eksponuje nogi. Może zostaw dwie, na pewno mąż będzie tego samego zdania
|
#4874 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A z tych bolerek które wrzucałaś, żadne. Żakiet lub etola Super że się dobrze bawiłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie długaDziewczyny, potrzebuje pomocy. |
|||||
|
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Rabbitka,miętowa!
|
|
|
|
#4877 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4879 |
|
Raczkowanie
|
rabbitka a ja obstawiam krotka!! Szkoda chowac takie nooogi!!
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, witam się po weekendzie bardzo leniwym...
Jutro przymiarka i próbna fryzura. Boję się. Jeszcze zaczęla mi skóra schodzić w pleców
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam kosze zrobi florystka, ale będą skromne - bo dokładamy bransoletki dla Mam i pióra dla Ojców.
|
|
#4883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzi ci o gotowe kosze ? Czy o zwykły kosz a prezenty kupicie sami? U nas takie gotowe kosze można nabyć w kawiarni a zwykły kosz na targu ![]() My właśnie chcemy sami stworzyć kompozycję i zakupimy zwykłe kosze na targu i sami dobierzemy co do środka.Dziewczyny mam taki pomysł ,że zamiast bukietu dookoła kosza ułożę czerwone róże a pośrodku prezenty ,co o tym sądzicie? Edytowane przez ewapucy Czas edycji: 2014-07-14 o 16:13 |
|
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
kosze zwykle w kwiaciarni. na alegro sie nie oplaca bo wysylka droga.
ja jestem dogadana z kwiaciarnia ze ja dostarczaj rzeczy do kosza a ona za kosz i spakowanie skasuje mnie 25 zl ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4885 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eh to wiedzieli że się pobieracie i z os tow??
|
|
#4886 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super, dzięki za protokół, ja się bałam pytania czy mieszkamy razem ale widzę, że nie ma takiego. Za pierwszym razem jak byliśmy w Kościele ustalać termin, to nic nie płaciliśmy, zresztą myślę, że w razie czego Ksiądz Ci coś zasugeruje. pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
|
|
#4887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
błękitna za to robi wow
|
||
|
|
|
#4888 |
|
Rozeznanie
|
.
|
|
|
|
#4889 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale długaśna lista Cytat:
![]() TysiaBB super macie zaproszenia ![]() Cytat:
musiała być świetna zabawa ![]() a ten bukiet, który wrzuciłaś jest zjawiskowy ![]() Cytat:
na pewno będzie pięknie Cytat:
kochane dziekuję za miłe słowa o weselnej stylizacji! buty mają wysokość ok. 8cm, ale są mega wygodne, że się tego nie czuje
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
jakie macie księgę gości?? zamawiałyście z allegro??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.

o gustach się nie dyskutuje

zaczynam się stresować 

Na szczęście kończyny nieuszkodzone.

jakby trzeba to napewno suknie dopasuja, wiec tym sie nie martw.
koniecznie jakis duzy naszyjnik do niej zaloz, mysle, ze super by pasowal
bukiet zapowiada sie bosko