Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-14, 11:52   #4861
bardorja
Zadomowienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
no widzisz a dla mnie jest to bardzo eleganckie o gustach się nie dyskutuje
Dokładnie

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 11:52   #4862
activelifestyle
Rozeznanie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
[COLOR="DarkOrange"][CENTER][B]
zmiana kodu!
19 dni do ślubu!!!
Nawet nie wiedziałam, że to już zaczynam się stresować

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:03   #4863
cornflower_girl
Zakorzenienie

TysiaBB Bardzo ładne zaproszenia - podoba mi się Wasz cytat Jedyne, co bym troszkę poprawiła to marginesy - jak będą większe, drukarka nie będzie ścinać tekstu. Gratuluję obrączek grzebyk nr 1 i 2 wg mnie wyglądają świetnie.

Asiulek gratki - dużo zdrowia dla Ciebie i maleństwa Kiecką się nie martw, do ślubu prawie miesiąc, sukienkę w razie czego da się delikatnie przerobić. Wizyta u lekarza bardzo późno...

magdalenka_w_86 Bardzo dużo wódki Wam zostało - najważniejsze, że znalazła nowych wląscicieli

Zły jeż Ciekawe połączenie w obrączkach - muszą świetnie wyglądać Nie znam tej metody. Ivory też dobrze wygląda (jeśli to odcień ivory z sukien ślubnych). Mój naturalny odcień to coś a la zęby nutrii, więc ivory byłoby dla mnie idealne

cude Niestety zdjęcie jest niewyraźne, ale z tego co widzę, sukienka piękna Ale masz talię

Glodomorek W przypadku zimowych ślubów, da radę wcześniejsza godzina

KaMilka4891 Ale tupet ciotki. Ale ta alergia wygląda poważnie - mam nadzieję, że Ci już przeszło i że to nie ze stresu przedślubnego...

Say Świetna hybrydka

Lusija Podobają mi się dekoracje Dorsz brzmi super, wiem, że sprawdzi się też żurek i bogracz. Fajnie sprawdza się też strognoff, zwłaszcza biały.

mojakaren gratuluje protokołu, oby ksiądz nadal miał takie bezproblemowe podejście Piękna sukienka i buty

21klaudyna świetny pomysł na prezent - bardzo mi się podoba, myślę że TŻ będzie zadowolony

pysia Sukienka świetna. Mierzyłaś ją?

oluska Super, że spotkanie udane Jakie były Wasze tematy?

bardorja Oj, szykuj się - już niedługo będzie biegał po Waszym domu

Kasiulenkowo Kuzynki raczej nie wyskoczą w tej samej kreacji, zresztą Twoja jest czerwona, bardziej przykuwa uwagę

Glodomorek To drugie z załącznika jest ładniejsze - będzie pasować do większej ilości sukien. Paski z pierwszego poszerzają. Ale też poszłabym w innym kierunku, Klaudyna dała bardzo ładne inspiracje. Ja bym nawet poszła w kierunku płaszczyka:

krychulec Żakiet byłby świetny. Masz tak elegancką sukienkę, że przyda się coś klasycznego. Parę inspiracji dla Ciebie

activelifestyle Piękne obrączki

Melduję się po panieńskim - działo się Wczoraj chorowałam, dziś trochę też Na szczęście kończyny nieuszkodzone.

Na początku moja świadkowa zabrała mnie na makijaż - sama nie wiedziałam, czego się spodziewać - nie znałam motywu przewodniego, a dziewczyny mówiły, że skompletują mi kreację (ta była tajemnicą). Wróciłam do mieszkania z myślą, że trochę ogarnę mój bałagan - a tu niespodzianka - czekały na mnie dziewczyny - wszystkie ubrane w małe czarne z czerwonymi koralami. jedno spojrzenie na pokój - jest folkowo, kolorowo Przebrały mnie w sukienkę z motywami ludowymi, potem sama plotłam sobie wianek. Całość robiła furorę Po części z pytaniami dotyczącymi narzeczonego (sporo karniaków), udałyśmy się nad Wisłę i tam utopiłam mój piękny wianek. Później miałam sporo zadań do wykonania - tradycyjne zebranie numerów telefonów od wolnych panów tak na wszelki wypadek. Po wykonaniu wszystkich, nawet najbardziej szalonych zadań, ruszyłyśmy do klubu, gdzie czekała ekipa z wieczoru kawalerskiego TŻ-ta - tam bawiliśmy się prawie do rana Uważam, że łączony wieczór dobrze się sprawdził, towarzystwo się zintegrowało.
Tego wieczoru czułam się jak gwiazda wieczoru (a normalnie raczej jestem dość niepozorna i nierzucająca się w oczy ). Jestem pod wrażeniem tego, jak poradziła sobie moja świadkowa - mimo tego, że młoda, to świetnie zogranizowała z pomocą dziewczyn cały wieczór

Z innych spraw - w wielkich bólach uzgodniliśmy dekorację kościoła (różowe goździki), uzgodniliśmy sprawy ślubne z proboszczem i kościelnym, załatwiamy transport dla gości. Na ten tydzień i następny zostały nam spotkania z wykonawcami, moja rehabilitacja i upiększanie. Na deser piękny bukiet w wykonaniu mojej florystki - będę mieć podobny, tylko kolorystyka bardziej łososiowa i koralowa z różem

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:10   #4864
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny , gdzie kupowałyście paski Crest? i które? bo na allegro widze róźne rodzaje
KLIK

mojakaren świetnie wyglądasz w sukience!

karolinuuusia każda kłótnia sprawia przykrość, ale w Waszym przypadku Ty jesteś ogniwem zapalnym a później czekasz aż Tż Cię przeprosi a jak nie to chodzisz naburmuszona i chcesz odwoływać ślub? Wybacz, ale dla mnie takie zachowanie jest strasznie dziecinne i nie prowadzi do niczego dobrego. jeżeli chce aby JEGO świadkiem był brat - powinnaś uszanować Jego wybór. To ma być osoba która JEMU pomoże podczas przygotowań.

TysiaBB1989 śliczne zaproszenia

Asiulek gratulacje

Powoli kończę pisać relację ze ślubu i wesela. Niby pozostały mi już oczepiny a co rusz coś mi się przypomina i dopisuję Wyszły już 3 strony A4 Cyba jakieś streszczenie będzie potrzebne.

W tym tygodniu planujemy wreszcie zrobić plener, od tego momentu ok.1,5 miesiąca oczekiwania na zdjęcia. Pocieszające jest to, że na dniach powinniśmy mieć film
Wczoraj dostałam kilka zdjęć od rodziny i nie mogę się na nie napatrzeć

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:26   #4865
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Na początku moja świadkowa zabrała mnie na makijaż - sama nie wiedziałam, czego się spodziewać - nie znałam motywu przewodniego, a dziewczyny mówiły, że skompletują mi kreację (ta była tajemnicą). Wróciłam do mieszkania z myślą, że trochę ogarnę mój bałagan - a tu niespodzianka - czekały na mnie dziewczyny - wszystkie ubrane w małe czarne z czerwonymi koralami. jedno spojrzenie na pokój - jest folkowo, kolorowo Przebrały mnie w sukienkę z motywami ludowymi, potem sama plotłam sobie wianek. Całość robiła furorę Po części z pytaniami dotyczącymi narzeczonego (sporo karniaków), udałyśmy się nad Wisłę i tam utopiłam mój piękny wianek. Później miałam sporo zadań do wykonania - tradycyjne zebranie numerów telefonów od wolnych panów tak na wszelki wypadek. Po wykonaniu wszystkich, nawet najbardziej szalonych zadań, ruszyłyśmy do klubu, gdzie czekała ekipa z wieczoru kawalerskiego TŻ-ta - tam bawiliśmy się prawie do rana Uważam, że łączony wieczór dobrze się sprawdził, towarzystwo się zintegrowało.
Tego wieczoru czułam się jak gwiazda wieczoru (a normalnie raczej jestem dość niepozorna i nierzucająca się w oczy ). Jestem pod wrażeniem tego, jak poradziła sobie moja świadkowa - mimo tego, że młoda, to świetnie zogranizowała z pomocą dziewczyn cały wieczór

Z innych spraw - w wielkich bólach uzgodniliśmy dekorację kościoła (różowe goździki), uzgodniliśmy sprawy ślubne z proboszczem i kościelnym, załatwiamy transport dla gości. Na ten tydzień i następny zostały nam spotkania z wykonawcami, moja rehabilitacja i upiększanie. Na deser piękny bukiet w wykonaniu mojej florystki - będę mieć podobny, tylko kolorystyka bardziej łososiowa i koralowa z różem
super, że panieński się udał!! cieszę się, że to piszesz, bo my z tż też zdecydowaliśmy się na połączenie naszych wieczorów na koniec zabawy na początku ja jadę do mieszkania świadkowej w Sopocie, a tż robi imprezę w naszym mieszkaniu. później idziemy do różnych klubów w Sopocie, a na koniec łączymy się na plaży lub w którymś z klubów

ja też dekorację kościoła uzgadniałam w wielkich bólach

ja: nie chcę róż
siostra: ale to takie dostojne kwiaty, idealne do kościoła!
ja: to niech będą goździki
siostra: goździkiiii? do kościoła?? absolutnie nie! przynoszą nieszczęście
ja: no to może frezje?
siostra: nie, frezje za małe. muszą być róże i koniec.

nie lubię róż no ale trudno...

do tego mają być świeczki (ale tylko na schodach pod ołtarzem, w drodze do ołtarza nie mogą być, bo siostrze się to nie podoba). i jakieś smętne kokardy (innego materiału siostra nie ma i nie zamierza kupować).
ogólnie masakra... a 300zł trzeba zapłacić
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:46   #4866
Krychulec89
Zadomowienie

Cytat:

O rany mnie też to niedługo czeka. Ale bukiet wymyśliłam z Kalii. Są śliczne białe sobie wymyśliłam Ale kwiaty w kościele chyba zlece świadkowej
Stary 2014-07-14, 12:51   #4867
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Dziewczynyprosze o opinie
Wczoraj probowalam stworzyć coś w stylu kulki - chce takie bukiety na salę m mam okrągłe stoły i wazony typu kielich do martini bukiet bedzie z bialych i zielonych goździków bez frezji i gipsowki

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1405335042226.jpg (85,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1405335067180.jpg (110,5 KB, 28 załadowań)
Stary 2014-07-14, 12:54   #4868
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Chcieć to jedna sprawa, ale co z tego będzie to już druga ... Nie to, że bym nie chciałą tylko różnie to bywa niestety w dzisiejszych czasach...
ja bym się nie zgłębiała tak w temat. Ja chce mieć trójkę ale co z tego wyjdzie? tego nikt nie wie

Co do inspiracji zimowych

bardzo romantycznie -> http://lovemydress.pl/wasze-stylizac...a-panna-mloda/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 139048707215647297_SwX05hCB_c.jpg (33,9 KB, 99 załadowań)
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 13:40   #4869
activelifestyle
Rozeznanie

Mam hit... Wczoraj mój TŻ dostał zaproszenie na wesele na 30 sierpnia (nasze 2go) o treści: "... zapraszamy Marcina B z osobą towarzysząca..."

activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 13:45   #4870
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Activelifestyle my też takie dostaliśmy na ślub 20 września a nasz jest 13, i najlepsze jest to, że od osob które będą na naszym ślubie

Stary 2014-07-14, 13:46   #4871
rabbitka
Rozeznanie

Asiulek gratulacje kochana jakby trzeba to napewno suknie dopasuja, wiec tym sie nie martw.

Cude slabej jakosci to zdjecie, ale nawet na nim widac, ze suknia prezentuje sie bardzo ladnie, robi Ci swietna talie

Say fajnie pazurki wyszly, ale ja tez wole bardziej zaokraglene hybryda jest swietna, szkoda, z ze wzgledu na prace nie moge sobie na nia czesciej pozwolic

Pysia swietna sukienka koniecznie jakis duzy naszyjnik do niej zaloz, mysle, ze super by pasowal

Klaudyna bardzo ladny ten zegarek, co wkleilas, mysle, ze TZ bedzie zadowolony , ja tez myslalam o zegarku, ale kupilam mu na ostatnie urodziny, wiec nie chcialam sie powtarzac :P

mojakaren za protokol, fajnie, ze tym razem bez problemow! sukienka super! slicznie wygladasz, buty tez swietne

Glodomorek niestety nie podobaja mi sie bolerka co wkleilas za to propozycje od Corn jak najbardziej

Corn super, ze panienski udany, swietny pomysl z motywem ludowym, widac, ze dziewczyny sie spisaly dobrze, ze bez urazow konczynowych, bo juz masz wystarczajaco z Twoja lapka bukiet zapowiada sie bosko

Bachara bardzo fajnie Ci ten bukiecik wyszedl w sumie podoba mi sie z gipsowka, moze moglabys ja tez dodac to finalnej dekoracji?

przyszly tes uknienki co sie Was radzilam i powiem Wam, ze mierzenie wcale mi nie pomoglo bo obie mi sie bardzo podobaja chyba bedzie musial maz zadecydowac :P
wklejam Wam fotki pogladowe sorki za selfie :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image(5).jpg (18,9 KB, 134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image(11).jpg (16,2 KB, 133 załadowań)

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 13:49   #4872
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Rabbitka - długa:love :

Stary 2014-07-14, 14:00   #4873
cornflower_girl
Zakorzenienie

say Z całego serca polecam połączenie wieczorów w klubie - raz, że towarzystwo lepiej się poznaje i intergruje, a dziewczyny nie są narażone na nachalne zaczepki panów. To drugi łączony wieczór, na jakim byliśmy - zarówno ja, jak i TŻ polecamy.

Co do siostry - współczuję. Chyba chce Cię wrobić w najdroższe kwiaty. Moglabyś próbować z liliami, mieczykami. One nie giną we wnętrzach sakralnych.

activelifestyle A kto to takie fo pa popełnił? I forma rodem z sms-a

Bachara Bardzo ładna kompozycja

rabbitka Obie piękne, miętowa ma piękny kolor, za to żółta bosko eksponuje nogi. Może zostaw dwie, na pewno mąż będzie tego samego zdania

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 14:16   #4874
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Tutaj wrzucałam moją suknię.
Zastanawiam się nad etolą skoro tak polecacie + długie rękawiczki. Ale mi generalnie jest ciągle zimno, stąd myślałam nad długim futerkiem. Boję się, że zamiast cieszyć się ślubem będę całą Mszę szczękać zębami
Błagam tylko nie rękawiczki! To jest wg mnie straszne.
A z tych bolerek które wrzucałaś, żadne. Żakiet lub etola

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Było extra Tylko nóg nie czuję :P
Super że się dobrze bawiłaś

Cytat:
Melduję się po panieńskim - działo się Wczoraj chorowałam, dziś trochę też Na szczęście kończyny nieuszkodzone.
My też chcemy łączony wieczór Fajnie że było.. fajnie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Powoli kończę pisać relację ze ślubu i wesela. Niby pozostały mi już oczepiny a co rusz coś mi się przypomina i dopisuję Wyszły już 3 strony A4 Cyba jakieś streszczenie będzie potrzebne.
Żadnych streszczeń!

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Mam hit... Wczoraj mój TŻ dostał zaproszenie na wesele na 30 sierpnia (nasze 2go) o treści: "... zapraszamy Marcina B z osobą towarzysząca..."

My daliśmy koledze Tż zapro z osobą a oni 5.07 wzięli ślub i bylismy u nich. No ale Tż nic nie mówił jak dopytywałam, a o ślubie dowiedział się już po wręczeniu zaproszenia. Trudno, czasu nie cofne. Ale Tż miałam chęć zamordować

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
przyszly tes uknienki co sie Was radzilam i powiem Wam, ze mierzenie wcale mi nie pomoglo bo obie mi sie bardzo podobaja chyba bedzie musial maz zadecydowac :P
Ta żółta wygląda na taką wygniecioną wg mnie Dla mnie długa

Dziewczyny, potrzebuje pomocy. Gdzie mogę kupić kosze na podziękowania dla rodziców? Na allegro? Gdzieś stacjonarnie?
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 14:20   #4875
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuje pomocy. Gdzie mogę kupić kosze na podziękowania dla rodziców? Na allegro? Gdzieś stacjonarnie?
u nas takie gotowe kosze można znaleźć np. w Tesco - od 50 do 200zł, w zależności od zawartości. w środku są bomboniery, wina, kawy. Można też znaleźć je w dobrze zaopatrzonych delikatesach czy sklepach monopolowych. a same kosze to w sklepach z wystrojem wnętrz, w Obi nawet widziałam ostatnio. No i internet oczywiście
Stary 2014-07-14, 14:31   #4876
Dotka90
Zakorzenienie

Rabbitka,miętowa!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 14:34   #4877
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
u nas takie gotowe kosze można znaleźć np. w Tesco - od 50 do 200zł, w zależności od zawartości. w środku są bomboniery, wina, kawy. Można też znaleźć je w dobrze zaopatrzonych delikatesach czy sklepach monopolowych. a same kosze to w sklepach z wystrojem wnętrz, w Obi nawet widziałam ostatnio. No i internet oczywiście
O dzięki za odpowiedź Zapowiada się maraton po sklepach
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 14:34   #4878
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Radziłam Ci tą długą i miałam racje bo jest piękna super się komponuje z Twoim tatuażem. Żółta też ładna ale zdecydowanie ta długa mi się bardziej podoba.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 14:37   #4879
jumapili
Raczkowanie

rabbitka a ja obstawiam krotka!! Szkoda chowac takie nooogi!!
jumapili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 14:53   #4880
mimi_77
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, witam się po weekendzie bardzo leniwym...

Jutro przymiarka i próbna fryzura. Boję się. Jeszcze zaczęla mi skóra schodzić w pleców no nie miała kiedy tylko wczoraj!! nawet nie czułam, że sie tak mocno zjarałam ostatnio . Jestem dzis bardzo zła...

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 15:27   #4881
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
W Tesco możesz zapytać, czy Ci skomponują kosz na życzenie. U mnie to tak działa, jeśli kwota jest odpowiednia (no tak chyba koło 100 to bez problemu). Wybierasz co chcesz, jaki kosz i dziewczyny robią.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 15:35   #4882
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
W Tesco możesz zapytać, czy Ci skomponują kosz na życzenie. U mnie to tak działa, jeśli kwota jest odpowiednia (no tak chyba koło 100 to bez problemu). Wybierasz co chcesz, jaki kosz i dziewczyny robią.
o, to fajna opcja nam kosze zrobi florystka, ale będą skromne - bo dokładamy bransoletki dla Mam i pióra dla Ojców.
Stary 2014-07-14, 16:10   #4883
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Błagam tylko nie rękawiczki! To jest wg mnie straszne.
A z tych bolerek które wrzucałaś, żadne. Żakiet lub etola

Super że się dobrze bawiłaś

My też chcemy łączony wieczór Fajnie że było.. fajnie

Żadnych streszczeń!

My daliśmy koledze Tż zapro z osobą a oni 5.07 wzięli ślub i bylismy u nich. No ale Tż nic nie mówił jak dopytywałam, a o ślubie dowiedział się już po wręczeniu zaproszenia. Trudno, czasu nie cofne. Ale Tż miałam chęć zamordować

Ta żółta wygląda na taką wygniecioną wg mnie Dla mnie długa

Chodzi ci o gotowe kosze ? Czy o zwykły kosz a prezenty kupicie sami?
U nas takie gotowe kosze można nabyć w kawiarni a zwykły kosz na targu
My właśnie chcemy sami stworzyć kompozycję i zakupimy zwykłe kosze na targu i sami dobierzemy co do środka.Dziewczyny mam taki pomysł ,że zamiast bukietu dookoła kosza ułożę czerwone róże a pośrodku prezenty ,co o tym sądzicie?

Edytowane przez ewapucy
Czas edycji: 2014-07-14 o 16:13
ewapucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 16:17   #4884
misia880
Zakorzenienie

kosze zwykle w kwiaciarni. na alegro sie nie oplaca bo wysylka droga.
ja jestem dogadana z kwiaciarnia ze ja dostarczaj rzeczy do kosza a ona za kosz i spakowanie skasuje mnie 25 zl

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 16:25   #4885
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość

O? Jak miło..

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Activelifestyle my też takie dostaliśmy na ślub 20 września a nasz jest 13, i najlepsze jest to, że od osob które będą na naszym ślubie

Eh to wiedzieli że się pobieracie i z os tow??

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 16:53   #4886
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo ładne obrączki.

kasilenkowo, a nawet gdyby wyszły w tych samych sukienkach to jest jakikolwiek problem? Ja bym się cieszyła, że mam dobry gust

mojakaren, śliczny pierścionek

kiss12550, piękna data, 5 dni po naszej 7. rocznicy pierwszego spotkania się
Ja chyba zamówię taki biustonosz Dalia Ivette, w Esotiq nie łapię się w rozmiarówkę.

Idę w tym tygodniu do kancelarii pogadać nt ślubu jednostronnego i chcę od razu zaklepać konkretny termin i godzinę (żeby na spokojnie szukać już sali). Czy powinnam od razu coś płacić?

Wzór protokołu: http://1lo.zory.pl/zadania/pliki/458...rzedslubny.pdf

Super, dzięki za protokół, ja się bałam pytania czy mieszkamy razem ale widzę, że nie ma takiego.

Za pierwszym razem jak byliśmy w Kościele ustalać termin, to nic nie płaciliśmy, zresztą myślę, że w razie czego Ksiądz Ci coś zasugeruje.
pozdrawiam

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Głodomorku takim bolerkiem to zniszczysz cały urok sukni. One sa okropne. Ja na twoim miejscu postawiłabym na etolę ! wygląda to mega klasycznie i elegancko

Tu akurat na przykładzie mojej sukni: http://www.allurebridals.com/blog/po...ndmattswedding

a tu z fb naszej opium : https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Świetne są te etole!
Stary 2014-07-14, 16:58   #4887
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Wymyśliłam sobie, że chce dać Tż mały prezencik ode mnie jako od żony po weselu jak się obudzimy na drugi dzień w hotelu (sala nam zapewnia apartament na noc) Z uwagi na to, że Tż nie chodzi w zegarku pomyślałam nad oryginalnym ale praktycznym prezentem i wybrałam to...(dom nasz będzie urządzony w stylu prowansalskim i shabby chic) Kieliszki idealnie się wpasują http://deqper.wordpress.com/2012/03/...szek-na-jajko/
do tego taki kubek z napisem najlepszy mąż i ksywka mojego Tż
http://allegro.pl/kubek-najlepszy-ch...339380171.html
Myślicie, że mu się spodoba?
Nie wiem jak Twój tż, ale mój by się raczej z kieliszków nie ucieszył bo to raczej taki babski gadżet :P

Cytat:
Długa! Krótka jest ładna, ale taka zwyczajna błękitna za to robi wow
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 18:12   #4888
TysiaBB1989
Rozeznanie

.
Stary 2014-07-14, 18:14   #4889
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny , gdzie kupowałyście paski Crest? i które? bo na allegro widze róźne rodzaje
proszę: http://allegro.pl/paski-wybielajace-...316262872.html

Cytat:
Tutaj wrzucałam moją suknię.
Zastanawiam się nad etolą skoro tak polecacie + długie rękawiczki. Ale mi generalnie jest ciągle zimno, stąd myślałam nad długim futerkiem. Boję się, że zamiast cieszyć się ślubem będę całą Mszę szczękać zębami
bierz etolę i bez rękawiczek - wytrwasz emocje będą grzały

Cytat:

zmiana kodu!
19 dni do ślubu!!! : D

dziś lecimy na spotkanie z menagerką. mam listę 35 pytań, obym o niczym nie zapomniała
gratuluję zmiany kodu

ale długaśna lista

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj u księdza, przypadkiem dowiedziałam się, że są ozdoby kościelne i to za darmo Cieszę się
Wczoraj miałam spotkać się z drugą parką, ale nawet nie mogłam się do nich dodzwonić, aby dogadać szczegóły. Nie wiem na co oni liczą.
o jaka miła niespodzianka, że coś dają za darmo

TysiaBB super macie zaproszenia

Cytat:
cieszę się bardzo, że miałaś tak udany panieński musiała być świetna zabawa

a ten bukiet, który wrzuciłaś jest zjawiskowy

Cytat:

do tego mają być świeczki (ale tylko na schodach pod ołtarzem, w drodze do ołtarza nie mogą być, bo siostrze się to nie podoba). i jakieś smętne kokardy (innego materiału siostra nie ma i nie zamierza kupować).
ogólnie masakra... a 300zł trzeba zapłacić
też nie przepadam za różami, ale w niektórych bukietach czy ozdobach wydają się być wręcz niezastąpione
na pewno będzie pięknie

Cytat:
bierz miętową, leży wspaniale

kochane dziekuję za miłe słowa o weselnej stylizacji! buty mają wysokość ok. 8cm, ale są mega wygodne, że się tego nie czuje

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 18:21   #4890
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć jakie macie księgę gości?? zamawiałyście z allegro??
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości