|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku | |||
| Już x chłopcy, x dziewczynki, czekamy dalej na nasze kruszynki. |
|
0 | 0% |
| Czopy poszły w zapomnienie, dzidziusiów u Nas zatrzęsienie. |
|
3 | 5,66% |
| Czop odchodzi, sierpniówka rodzi. |
|
4 | 7,55% |
| Sierpień leci, sypią się dzieci. |
|
2 | 3,77% |
| Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. |
|
31 | 58,49% |
| Sierpień piękną datą na zostanie Mamą i Tatą. |
|
15 | 28,30% |
| Coś tak czuję, że się przeterminuję. |
|
2 | 3,77% |
| Mamusie sierpniowe 2014. |
|
8 | 15,09% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
u mnie były tylko próbki Johnsona i Nivea.Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
|
|
#842 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jak wyniki ? ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() zeby nie bylo niespodzianek jak maz wyjedzie
|
||
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuken, jakaś wariatka z tej baby... w 9. mcu ciąży masz latać z miotłą przed blokiem? |
|
|
|
|
#845 |
|
Zadomowienie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;47303988]Zuken my też mamy przeboje z sąsiadem jednym. Mieszka pod nami i ciągle ma pretensje, że hałasujemy. Potrafił przyjść w sobotę o 12 z pretensjami, że on tv nie może oglądać. Ogólnie próbował nas sobie wychować, ale się chyba nie dało
![]() My mamy taką sasiadkę pod nami starą pannę i jak się wprowadziliśmy 10 lat temu i oglądalismy wieczorem tv normalnie, nie jakoś głosno, to stukała po kaloryferze. Pewnego dnia tz sie wkurzył, zszedł do niej i spytał się czy to ona tak stuka. Powiedziała "tak" to odpowiedział że jak jeszcze raz stuknie to będzie to jej ostatnie stukniecie I od tego czasu cisza.
|
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla TZ. Zawsze lepiej tak niz siedzenie w domu.
|
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krotko, zwiezle i na temat
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wyniki jak pisałam. Prawa połkula większa. I tyle. Się nabadali.. 'ostatnie stuknięcie':-D. Ahaha! Kasiu to dobrze trafiłaś! U mnie też tylko próbki. A moich rodziców odwiedziła położna, bo nie wiedziała, ze juz tam nie mieszkam. Też mi przyniosła siatę próbek. Miło Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
gosia u nas nie ma żadnych dozorców
![]() Tu nawet nie chodzi o to, że coś tam mamy zrobić ale czemu sami nam tego nie powiedzieli Tymbardziej, że na przeciwko nas mieszka dalsza ciotka tż-ta![]() Poczuliśmy się jak byśmy mieli jakiegoś kuratora jak przyjeżdżamy pod blok a tam ta babka co nam wynajmuje mieszkanie siedzi z naszymi sąsiadkami i nas prosi na bok, żeby nam powiedzieć, że im się nie podoba coś tam ?Butter tż się też o to wkurzył i mówi, że oczywiście to on pójdzie zamiatać a ja mówię, że nie ma mowy, specjalnie pójdę w weekend z miotłą jak on będzie w pracy, niech im się głupio zrobi a co!! A no i jeszcze mamy zamiatać schody do piwnicy z której wcale nie korzystamy... My ogólnie się teraz czujemy jak jakieś dzieci, które jak nie zrobią tego co do nich należy to od razu ktoś nas podkabluje i dostaniemy klapsa od właścicielki mieszkania
|
|
|
|
#852 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a juz sie wkrecilam w 1 zdanie i mialam pisac ze moj to o niczym nie pomysli... w sumie to i tak twoj jest lepszy z tymi kabanosami ![]() Cytat:
|
|
#853 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) to zaczął walić w sufit. Normalnie następnym razem rzucę nim tak pięć razy :pZastanawiam się czy jak mi widelec spadnie na podłogę to też mu będzie przeszkadzać... Cytat:
![]() ![]() Cięzka sytuacja, a ma malutkiego kilkumiesięcznego synka, a jak jeszcze pomyślę, że jest w wieku mojego męża to słabo się robi
|
||
|
|
|
#854 |
|
Raczkowanie
|
Ale jestem wyrabana dzisiaj, zrobilam zupe-krem brokulowy i krokiety i padam z nog ..
Ide spac, jakby ktos rodzil to pisac...alez mnie zastanawia kto bedzie nastepny.. Ciekawe jak tam Papryczka i Anastazja w domku sie miewaja ale im juz fajnie....dobra ide juz spac, do jutra!!!!
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Tz tylko zjadł, złożył leżaczek i padł
i mi smutno bo on śpi a ja chcę się tulic
|
|
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;47304480]My chcieliśmy po dobroci. Znaczy się za blisko parkujemy, to zaczęliśmy te 30 cm dalej, bo sąsiad się furą nie mieści. Szuramy krzesłami to podkleiliśmy. ALe jak ostatnio spadło mi żelazko przez przypadek na podłogę (niezdarna ciężarówka
) to zaczął walić w sufit. Normalnie następnym razem rzucę nim tak pięć razy :pZastanawiam się czy jak mi widelec spadnie na podłogę to też mu będzie przeszkadzać... [/QUOTE] Takiemu to bym na złość robiła. Nic Ci nie grozi przecież za to że sobie np. poskaczesz po mieszkaniu (już po urodzeniu). Ojciec moich znajomych miał sąsiadów którzy jak wychodzili do pracy to zostawiali psa samego i ten pies wył i szczekał przez pół dnia. To się kiedyś wkurzył i nagrał to szczekanie a nast w weekendy włączał na cały regulator głośniki i wychodził. |
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co dalej z tymi wynikami robicie ? |
|
|
|
|
#858 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To przecież nic z tym nie zrobią... Cytat:
|
||||
|
|
|
#859 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Cytat:
poprosze o interpretacje wynikowCytat:
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;47304480]My chcieliśmy po dobroci. Znaczy się za blisko parkujemy, to zaczęliśmy te 30 cm dalej, bo sąsiad się furą nie mieści. Szuramy krzesłami to podkleiliśmy. ALe jak ostatnio spadło mi żelazko przez przypadek na podłogę (niezdarna ciężarówka ) to zaczął walić w sufit. Normalnie następnym razem rzucę nim tak pięć razy :pZastanawiam się czy jak mi widelec spadnie na podłogę to też mu będzie przeszkadzać... A ja się dzisiaj dowiedziałam, że mój kuzyn ma prawdopodobnie guza na przysadce mózgowej. Zaczęło go oko boleć, a termin do okulisty miał za 3 miesiace. Poszedł prywatnie i po dwóch dniach już leżał w szpitalu. Będą teraz dziada usuwać ![]() ![]() Cięzka sytuacja, a ma malutkiego kilkumiesięcznego synka, a jak jeszcze pomyślę, że jest w wieku mojego męża to słabo się robi [/QUOTE]Oj szybko bym z sasiadem porzadek zrobila ![]() Ojej, az mi ciarki po plecach przeszly. Mam nadzieje ze wylecza kuzyna i guz to beda tylko przejsciowe problemy zdrowotne. Bede trzymala za nich
|
||||
|
|
|
#860 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze wstawimy okna i bedziemy splukani. Powoli dowiadujemy sie o jakis kredyt ale jak narazie bylam w jednym banku i przy zalozeniu ze biezemy 200 tys na 20 lat, splacamy ponad 110 tys więcejCytat:
![]() Cytat:
bylam dzis w buedronce i kupilam dwie bulki i dwa lody, ludzie przede mna z pelnymi koszami ale czy ktoś mnie przepuscil? Gapili sie tylko, a ja lewie stalam ale p $/#&_€&e nie bede o wielka laske prosic. Zadnego milego gestu nie otrzymałam w ciazy od obcej osoby.
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Nie Butter, to wyniki tz. No właśnie nie wiem co to ma znaczyc.. Jakieś żarty. Jutro umawiam tz do lekarza i on bedzie włożył z tych wyników..
H4linka ale się usmiałam :-P super że masz dobry humor Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#862 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba źle na mnie działa taka bezczynność. [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;47301979] [/QUOTE] Tylko, że u mnie jest więcej niż jeden Cytat:
|
|||
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;47304480]
A ja się dzisiaj dowiedziałam, że mój kuzyn ma prawdopodobnie guza na przysadce mózgowej. Zaczęło go oko boleć, a termin do okulisty miał za 3 miesiace. Poszedł prywatnie i po dwóch dniach już leżał w szpitalu. Będą teraz dziada usuwać ![]() ![]() Cięzka sytuacja, a ma malutkiego kilkumiesięcznego synka, a jak jeszcze pomyślę, że jest w wieku mojego męża to słabo się robi [/QUOTE]Bardzo mi przykro Trzymam za niego mocno
|
|
|
|
#864 |
|
Rozeznanie
|
A to co ten Twoj Tz na kanapie robil? Stara chociaż byla?
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie dziwna akcja z tym opisem. A dali płytę chociaż? Jak miałam robiony rezonans, to opis miał chyba z pół strony, mimo że wszystko było ok. Ale jak nic nie napisali, to znaczy, że nic się nie dzieje.
|
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co Was skłoniło do zrobienia badań? Co się działo? Usiadł...o jeden raz za dużo ![]() Kanapa ma 5, może 6 lat... No nic, trzeba kupic nową - trudno! |
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Karoseria ściskam Cię mocno bo wiem co to znaczy z tymi rozstępami
Ja aktualnie mam prawie wszędzie już, wcześniej brzuch i boczki a teraz wychodzą mi na udach od wewnętrznej strony Przeryczałam już chyba każdy jeden i na razie tylko tyle mogę zrobić Mam nadzieję, że jak zblakną będą wyglądać lepiej a jeśli nie to wtedy będę się martwić
|
|
|
|
#868 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja już do swojego nie mam cierpliwości. Bo on albo w pracy, albo odsypia, albo ogarnia chatę. A ja bym chciała sobie tak z nim bezczynnie posiedzieć. Tylko aż mi głupio mówić o tym na głos... A zaraz mały się urodzi i w ogóle zero takich chwil bliskości... |
|
|
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
Halinka licza sie checi 😃 ale czytajac twoj wpis tez bylam pewna ze napiszesz o jakichs swiecach a tu kabanosy 😝
Zaczarowana ty bys sie tylko przytulala 😃 to takie slodkie 😃 Ehh ja na szczescie Nie mam takich problemow z 'blokowymi' sasiadami bo mieszkam sobie na wsi w zwyklym domu i zamiatam swoj chodniczek kiedy chce 😃 ale mam taka sasiadke ktora nie ma swojego zycia i potrafi stac i przez pol godz sie gapic zza ogrodzenia co ja robie.. siedzac na tarasie nie mam zadnej orywatnosci. Alw wzielam sie na sposob i jak ja widze to jej macham, jej sie robi glupio i idzie
|
#870 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

u mnie były tylko próbki Johnsona i Nivea.

zeby nie bylo niespodzianek jak maz wyjedzie

I od tego czasu cisza.
dla TZ. Zawsze lepiej tak niz siedzenie w domu.

i mi smutno bo on śpi a ja chcę się tulic