Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz roczek skończą dzieci 7 21,21%
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz pojdą nasze dzieci 0 0%
Mocno grzeje słońce. Wkrótce samodzielnie wszyscy biegać będziemy po łące 0 0%
Pilnuj mamo mnie, bo ciekawość świata ponosi mnie 0 0%
Świętujemy roczki i pierwsze stawiamy kroczki 1 3,03%
W tym wątku świętujemy. Pierwsze świeczki zdmuchujemy 2 6,06%
Wakacji czas szybko zleci i już roczek będą miały dzieci 1 3,03%
Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę 14 42,42%
Chodzi, pełza i raczkuje każdy dzieciak też ząbkuje 0 0%
Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek dam rodzicom w prezencie na roczek 0 0%
Małe stópki stawiam śmiało, jestem zuszek jakich mało 8 24,24%
Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-16, 00:42   #3751
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

hejaa
dopiero skonczylam sprzatac w domu, ale mi zeszlo od 20
nie chce mi sie nic pisac za bardzo bo ni mom siły ale dziekuje za odpowiedzi i jutro sie do nich odniose

zycze wszystkim przespanych nocek

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 06:48   #3752
ewacia85
Wtajemniczenie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

dzień dobry moja kawalerka spi a ja na nózkach od 5
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 07:43   #3753
kaska87
Zakorzenienie

hej ho

Czarna od kiedy Ty jesteś w PL? bo P. ma dać znać jakie dni chce mieć wolne w sierpniu to się do BB kulniemy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 07:50   #3754
doughnut_agg
Zadomowienie

dzien dobry nie spimy juz
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 07:52   #3755
Brydzia_
Zakorzenienie

Igor spi a ja zamulam :p spac mi sie nie chce ale wstac tez nie :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 07:52   #3756
bajka1807
Zakorzenienie

hello
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 07:55   #3757
MsLullaby
Zakorzenienie

Witamy

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 08:02   #3758
Isabell12
Zadomowienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
dawalam pare razy przeciwbolowy ale to nie to, w nocy tez raczej spi wiec nic ją nie boli.Julka ma chyba silny ten lek separacyjny....no nie wiem.Na podlodze placze, no chyba ze mocno ją zabawie to jest ok ale za 5 min znowu zaczyna plakac.Caly czas włazi na mnie i sie wspina i raz sie cieszy z tego powodu raz placze, nie wiem o co jej chodzi. Mąż ją wezmie i bawi sie z nią chwilke, a jak tylko mnie zobaczy to zaczyna plakac i pełza/raczkuje w moja strone. Mysle, ze nic ją nie boli bo na rękach jest spokojna raczej. Tak samo rano...wstala o 5 pojęczała i zaczela sie wspinac w lozeczku i zaraz juz strasznie plakala a spac juz nie bedzie, na lozku ze mna lezec nie bedzie, w lozeczku swoim tez nie i na podlodze tez placze...wiec oczywiscie nosimy....
To juz trwa ponad 2 tygodnie....minie to? ja juz nie mam do niej siły na prawde, nie wiem o co jej chodzi. Julia zawsze byla wymagającym dzieckiem ale to juz jest jakas masakra.

Spacery działaja bo na nich jest spokojna, ale dlugie spacery ją nudzą a na kocyku na ogrodzie jest fajna zabawa tylko chwile tak jak i na podlodze w domu.Nie mam ostatnio nawet jak zjesc ani isc do toalety ani sie umyc, masakra
powiedzcie ze to minie...

ogolnie jak jestem dalej niz pol metra to zaczyna strasznie plakac[COLOR="Silver"]

[
czaszka kochana ciężko masz, ale na prawdę nie wiem co poradzić, może faktycznie jak dziewczyny piszą zapytaj pediatry o radę, cierpliwości Ci życzę i siły duużo

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Właśnie uczuliśmy go papa prawa reka a robi lewa, je przeważnie lewą, piłkę podaje bardziej lewa i inne zabawki też. Moj teść jest leworęczny a moja mama była ale ją próbowali przestawić tzn pisze prawa, ale prasuje, kroi itd lewą.. słyszałam teorie że to po dziadkach się dziedziczy jak kolor oczu
mój klusek papa też lewą ręką robi

Cytat:
Napisane przez Little_Spark Pokaż wiadomość
hej!
u nas tez nastaly gorsze dni albo jaki skok jak to piszecie albo zabki albo nie wiem co, ale coś musi być na rzeczy
objawy:
-brak apetytu
-problemy ze snem- nocki beznadziejne, zasypia na noc ok 22-23 budzi sie po kilka razy, dzisiaj w dzien spal pol godziny i teraz dopiero padl
-generalnie wszystko na nie- non stop chodzi i gada nienienie, ewentualnie wspina sie po nie i kaze nosic, juz mi głowa peka
,
w ogóle jakieś kryzysy wątkowych maluchów dopadły

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Hej

Dzwoniłam dziś do pediatry, bo Młodemu już dwa tygodnie strasznie ropieją oczy, a dolne powieki ma ciągle zaczerwienione. Jak się budzi, to nie jest w stanie oczek otworzyć podawałam już jedne krople, ale w ogóle nie dały rezultatu, teraz kazał kupić typowo przeciwalergiczne i mam nadzieję, że pomogą.

A w ogóle to się zbieram już któryś dzień wstawić zdjęcia sukienek, bo nie wiem w której iść na wesele i jakie dodatki do tego, ale kurcze zawsze coś.
i
zdrówka dla maluszka
dawaj te kiecki, napewno coś doradzimy

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
wybaczcie ze tak wylatuje ale mam pytanie
moje dziecko ostatnio zyło głównie na mm teraz to i z tym trochę lipa chce zrobić jej kanapki i wiem że już to było tu pisane ale mi umknęło jaki chleb jej dać? i jaka wedlinke kupić ?
jakie jeszcze pokarmy treściwsze jej wprowadzić? ona nie lubi kaszki ewentualnie przemycam jedna lyzeczke do mleka ale to wszystko inaczej ma odruch wymiotny z obiadkami róznie, ale więcej niż pół miseczki nie zje na bank..sa to czasem małe słoiczki a czasem cos co sama zrobię... pomóżcie bo moje dziecko budzi się po tysiąc razy i będzie się budziła dopóki jej nie zrobie mm a chciałam to jakos troszkę wyeliminować bo wychodzi ze się nie najada w ciągu dnia i potrzebuj e w nocy
klusek też nie lubił kaszki, ale dawałam mu z owocami i przyzwyczaił sie do jej smaku i teraz je, a próbowałaś dawać kleik np.kukurydziany on ma troszeczkę inny smak, moja sis jak jej mała nie chciała kaszki i żadne oszustwa nie pomagały, to dawała na kolację np. kluseczki lane i przyjęło się u nich i mała zajadała aż miło

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Jutro na 10 mamy lekarza i mały będzie miał kontrolę tą między 10 a 12msc życia oby wszystko było ok

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Hej. Melduję że żyjemy.
Wróciłam do pracy, a ponieważ etat plus wychowanie trójki dzieci nie zostawiają zbyt wiele czasu dla siebie nie mam czasu na wizaż i pewnie mieć go nie będę. Dlatego pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
[B]

bede sie chwalic
bylismy dzis z Kubusiem na ostatniej kontroli u neurologa i dr rehabilitacji.
i byla to ostatnia kontrola w ogole
byly same ochy i achy panie powiedzialy, ze nie dosc, ze maly nadrobil rowiesnikow, to jeszcze ich przegonil i ze studenci mogliby sie uczyc na jego przykladzie
takze ani sladu po naszym wczesniactwie (nareszcie !)
mamy sie zglosic na kontrole po ukonczeniu trzeciego roku zycia.
jedynym zaleceniem jest noszenie bucikow z twarda pieta.
Panie dr powiedzialy, ze na kazdym twardym podlozu typu panele, terakota, beton musza byc takie butki i polecaly elephanty z deichmana.
musimy zakupic
alez sie ciesze z postepow mojego szkraba i jestem mega dumna

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
:hej:
witam się po zumbie- dokładnie po maratonie zumby, jestem padnięta ale zadowolona, było super

poza tym u nas bez większych zmian. myślę, że Szymuś ominie etap raczkowania, bo dalej pełza, ale wspina się już na meble (i w zasadzie na wszystko co się da) i staje na nóżki przytrzymując się czegoś

...a teraz mam w ręku malinowe piwko i mam czas co nieco nadrobić
u nas też chyba klusek pominie raczkowanie

Edytowane przez Isabell12
Czas edycji: 2014-07-16 o 08:22
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 08:06   #3759
gorgulek
Zakorzenienie

gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 08:21   #3760
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:
A slyszalyście tą teorię o leworęcznych osobach? oglądałam kiedyś program, że jest udowodnione naukowo że osoby leworęczne tak naprawdę powinny mieć swojego bliźniaka ale niby we wczesnym etapie ciąży silniejszy płód jakby "wchłonął" swojego bliźniaka i dzięki temu ma wzmocnioną lewą półkulę mózgu i jest leworęczny. Np moja sąsiadka na pierwszym usg została poinformowana że będzie miała bliźniaki a już na kolejnym płód był tylko jeden i jej syn jest teraz leworęczny

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
moj ojciec nie powinien miec dostepu do pralki wrzucil nowe zielone spodenki z nowa biala koszulka i koszulka wyszla zielona
ech te chłopy teraz będzie miał komplet

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Ja też wspominam zeszle wakacje -jak to zlecialo
noooo

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Moje kp chyba dobiega końca piersi są jakieś puste. Wychodzą dwa karmienia na dobę ale każde z jednej piersi bo Miłosz nie chce dwóch na raz oprozniac. Smutno mi ale wiem ze i tak musiało to nastąpić zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie. Na razie zamierzam przy stawiać jak do tej pory czyli po kąpieli i nad ranem.

Jade na poszukiwania stroju i czuje ze wrócę z niczym a raczej z rzeczami dla dzieci. Kto wie gdzie znajdę tankini?
i u nas chyba też koniec kp mały już 3 dni nie chce ssać, szkoda trochę

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

anutka- co za historia
Cytat:
Julce tez idzie lewa dwojka, a po prawej juz ma. myslelismy z tz, ze to trojki, ale jednak dwojki
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
[

[/COLOR]Mój Filip będzie leworęczny czy macie juz jakieś spostrzezenia w temacie?
ja nie zauważyłam żeby szczególnie jakoś dominowała któraś ręka, ale zwrócę na to uwagę
Stary 2014-07-16, 08:22   #3761
ja-ika
Zakorzenienie

Witam z rana

Na początek życzenia dla małych solenizantów:

10 miesięcy kończą: Maciuś, Bartuś, Adaś i Kubuś
Wszystkiego Najlepszego dla Chłopaków

U nas pierwsza nocka bez kp Emilka obudziła się po 4, a że już było jasno, to odmówiła cyca. Zrobiłam jej mm z 90 ml wody i musiałam dorabiać 60, ale dopiła tylko trochę i pospała do 7:20
Stary 2014-07-16, 08:25   #3762
Isabell12
Zadomowienie

kurczę jestem jakas padnięta, od samego rana jest takie ciężkie powietrze i duuszno! idę rozruszać się przy sprzataniu

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Witam z rana

100 lat, sami faceci

Edytowane przez Isabell12
Czas edycji: 2014-07-16 o 08:36
Stary 2014-07-16, 08:28   #3763
nena_milka
Wtajemniczenie

młoda szalała w nocy od 3 do 5
a o 7 ją budziłam, żeby potem poszła spać na norweskim moim no nie wyspałam się...
ale ale, dziś zaczynam pranko, szykowanko bo w piątek spadamy na weekend, o ile auto naprawimy Nina będzie zdobywać szczyty, szkoda tylko że tżtowi coś weszło w krzyże i możliwe że to ja ją będę wnosić

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

zdrówka dla świętujących dzieciaków
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 08:29   #3764
bajka1807
Zakorzenienie

remont klatki mi robia, dzizas... dom wariatow i tak przez miesiac najgorzej ze wiercenia i obie me cory lacznie z kotem wscieku dupy dostaja...

sto lat dla solenizantow!
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 08:30   #3765
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Witam z rana

U nas pierwsza nocka bez kp Emilka obudziła się po 4, a że już było jasno, to odmówiła cyca. Zrobiłam jej mm z 90 ml wody i musiałam dorabiać 60, ale dopiła tylko trochę i pospała do 7:20
najlepszego

za spanie
Stary 2014-07-16, 08:33   #3766
kaska87
Zakorzenienie

Miki dorwał moją małą torebkę i chodzi z nią po pokoju jak tinki łinki dobrze, że Piotrek tego nie widzi

Stary 2014-07-16, 08:37   #3767
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam z rana

Sto lat dla chłopaków

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-07-16, 08:48   #3768
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć.

Napisałam się i skasowałam...wrrr

Rodzice wrócili! W końcu będzie z kim (oprócz męża) zostawić Tusię i pojechać na zakupy

Cytat:
Coś mam dziś dzień kiepski więc się pożale. Spalam nie całe 5h, Bartek pół dnia marudził, sprzedałam stół który ważył z 50kg jak nie więcej i pomagałam go wznieść i mam porysowana ścianę i drzwi od strony korytarza, poza tym jestem strong women bo razem z tym kupcem wsadziłam ten stół na dach vana, nie wiem skąd miałam tyle siły po ledwo go z domu wytargałam a teraz nie mogę Bartka do jego pokoju położyć bo jakieś dzieci biegają i piszczą centralnie pod jego oknem a chcieliśmy film oglądać. A i nie mogłam zapłacić rachunku za wodę ciągle jakiś błąd strony był, wczoraj czynsz, dziś woda, czy to znak że mam rachunków nie płacić? A i jeszcze w czwartek jakaś Wandy przyjdzie mi robić szkolenie bo mi się zachciało zostać konsultantką oriflame

no to miałaś dzień.
nawet mi nie mów o przenoszeniu, bo my zawsze jak postanowimy coś zmienić na ładniejsze to są inne szkody-popękane kafelki, porysowane ściany czy podłogi... teraz chłopaki wynosili starą lodówkę-o wiele cięższą niż te nowej generacji- i mam wielkie rysy na pół salonu:/

Spotkasz się z Łendi?tak jak ta z pitera Pana?

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Hej. Melduję że żyjemy.
Wróciłam do pracy, a ponieważ etat plus wychowanie trójki dzieci nie zostawiają zbyt wiele czasu dla siebie nie mam czasu na wizaż i pewnie mieć go nie będę. Dlatego pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki

dzielnaś
Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego dla Ewy, Igora i Szymka

moj chrzesniak tez wszystko lewa rasia robil i myslelismy,z e bedzie leworeczny tak jak jego chrzestny (brat ojca).
ale mu przeszlo i teraz prawa raczka operuje.
moze jeszcze za wczesnie na ocenianie?
jakub na razie obu raczek uzywa, choc czesciej prawa

bede sie chwalic
bylismy dzis z Kubusiem na ostatniej kontroli u neurologa i dr rehabilitacji.
i byla to ostatnia kontrola w ogole
byly same ochy i achy panie powiedzialy, ze nie dosc, ze maly nadrobil rowiesnikow, to jeszcze ich przegonil i ze studenci mogliby sie uczyc na jego przykladzie
takze ani sladu po naszym wczesniactwie (nareszcie !)
mamy sie zglosic na kontrole po ukonczeniu trzeciego roku zycia.
jedynym zaleceniem jest noszenie bucikow z twarda pieta.
Panie dr powiedzialy, ze na kazdym twardym podlozu typu panele, terakota, beton musza byc takie butki i polecaly elephanty z deichmana.
musimy zakupic
alez sie ciesze z postepow mojego szkraba i jestem mega dumna
super, brawa dla Kuby!!

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
:hej:
witam się po zumbie- dokładnie po maratonie zumby, jestem padnięta ale zadowolona, było super

poza tym u nas bez większych zmian. myślę, że Szymuś ominie etap raczkowania, bo dalej pełza, ale wspina się już na meble (i w zasadzie na wszystko co się da) i staje na nóżki przytrzymując się czegoś

...a teraz mam w ręku malinowe piwko i mam czas co nieco nadrobić
wiesz co, niekoniecznie. Tusia zaczęła nieporadnie raczkować, 2 dni potem siadła i kolejne 2 dni później stawała. I wtedy przestała raczkować, tylko pełzała i stawała. myślałam,że ominie ją raczkowanie, a jednak wzięła się w garść

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Jestem za

Oo,ciekawe.. nigdy o tym nie słyszałam

Ostatnio napomknęłam Tż,że fajnie by było pojechać w któryś dzień do Bielska A może jak będzie ładnie, to zrobilibysmy taki mimi zlot w Wiśle?

Witam wieczorem
Byłam 5 h na zakupach i nogi wchodzą mi do d.u.p.y

Kupiłam sobie krótki jeansowe spodenki,ale nogi mam tak blade,że wstyd mi będzie je ubrać. Nie lubię samoopalaczów, a niestety na słońce nie mogę tutaj liczyć Pozostaje jechać mi do Polski biała bielusieńka

STO LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW !!!
no możnaby zrobić ja mam do Wisły 20 minutrk drogi, bo tą autostradą na Cieszyn jadę, a mam ją spod domu praktycznie

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 08:57   #3769
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
no to mnie pocieszyłaś.............. ......................... .................... teraz będę o tym ciągle myśleć i strzelę sobie w łeb...

Chillout Ostatnio poznałam na urodzinach małą Maję, której zęby szły dopiero w 16 miesiącu, a jej bratu w 22, także I nic się złego nie działo. Tak jak ktoś napisał - to, że komuś się tak stało, nie znaczy, że każdemu.

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Jestem za

A może jak będzie ładnie, to zrobilibysmy taki mimi zlot w Wiśle?

Jestem za!

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 09:10   #3770
MsLullaby
Zakorzenienie

Motylku tak z Łendi hehe

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 09:17   #3771
czaszka_
Zakorzenienie

Heja

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 09:19   #3772
doughnut_agg
Zadomowienie

moje dziecko na sniadanie wtrabilo jajecznice z dwoch jajek i zapilo 120ml mleka
Stary 2014-07-16, 09:24   #3773
anutka171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Anutka, to wy też przed czasem wyskok?? w którym tc i ile już macie, kurczę, będzie mi raźniej co do obuwia to nam fizjoterrapeutka tez polecała elephanty
No Jakub sie pospieszyl, urodzil sie 4 tygodnie przed czasem.
w porownaniu z Twoim malenstwem to niewiele mu brakowalo i byl prawie donoszony. ale jednak traktowali go jako wczesniaka. wiec pelno kontroli w poradniach musielismy przejsc :/
teraz skonczyl 10 miesiecy, wiec skorygowane 9.
ale nadrobil wszystko, lacznie z waga, bo ma juz gdzies okolo 9.500g

wpadlam sie przywitac i uciekam, bo zaraz jade w odwiedziny do kuzynki, ktora ma termin porodu na polowe wrzesnia
przy okazji zobacze moja wyrodna matke chrzestna, z ktora nie mam zadnego kontaktu, bo na stale mmieszka w szwecji i akurat przyjechala na urlop

a w ogole przespalam dzisiaj pierwszy raz od stycznia cala nocke
Maly nie budzil sie, nie plakal, nie jadl tej nocy, wiec bylam w szoku
fakt, obudzil sie o 5.30, ale siedzial grzecznie w lozeczku jeszcze prawie godzinke, potem zjadl i wstalismy.
chcialabym, zeby nie byla to jednorazowa sytuacja, ale nie robie sobie poki co nadziei, ze tak juz bedzie

milego dzionka
Stary 2014-07-16, 09:26   #3774
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
moje dziecko na sniadanie wtrabilo jajecznice z dwoch jajek i zapilo 120ml mleka
ma moc bo ja przeważnie nie dojem z dwóch jajek

Stary 2014-07-16, 09:32   #3775
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Dziewczyny szukam takich botek jazzówek sznurowanych http://jazzowki.pl/galeria/?mj282-bo...owane-brown-40, jeżeli którejś się coś rzuci w oczy w necie, czy gdzieś w sklepie to będę wdzięczna za informację

Mama foka
Stary 2014-07-16, 09:35   #3776
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
wybaczcie ze tak wylatuje ale mam pytanie
moje dziecko ostatnio zyło głównie na mm teraz to i z tym trochę lipa chce zrobić jej kanapki i wiem że już to było tu pisane ale mi umknęło jaki chleb jej dać? i jaka wedlinke kupić ?
jakie jeszcze pokarmy treściwsze jej wprowadzić? ona nie lubi kaszki ewentualnie przemycam jedna lyzeczke do mleka ale to wszystko inaczej ma odruch wymiotny z obiadkami róznie, ale więcej niż pół miseczki nie zje na bank..sa to czasem małe słoiczki a czasem cos co sama zrobię... pomóżcie bo moje dziecko budzi się po tysiąc razy i będzie się budziła dopóki jej nie zrobie mm a chciałam to jakos troszkę wyeliminować bo wychodzi ze się nie najada w ciągu dnia i potrzebuj e w nocy
http://www.niam.pl/pl/artykul/1453-n...y_dla_dziecka_
o wedlinach mozesz poczytac tutaj
ja chleb swojej daje normalny jasny taki jak dla nas kupuje...
na sniadanie moja jada samo mleko, lub jajecznice i zapija mlekiem jak dzisiaj mozesz sprobowac z twarozkiem i do tego kanapka z maslem.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ma moc bo ja przeważnie nie dojem z dwóch jajek
oczywiscie z malych
Stary 2014-07-16, 09:38   #3777
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Idę oglądać seriale... Dziś marudzenia dzień drugi. Nie nadaję się do dyskusji. Miłego dnia

Mama foka
Stary 2014-07-16, 09:40   #3778
dirtymagic85
Zadomowienie

dzień doberek badzia witaj

jak córka da to piekę biszkopty dziś na tort...
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 10:17   #3779
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
hmmm, to u mnie na odwrót, małą odrzuciła z mc temu całkowicie picie mm z butelki, a to i tak było możliwe tylko w nocy, bo od 7mca tylko łyzeczka, nie chciałą za nic butelki...ja zaczęłam kanapki od białej bułeczki, ale skórke ciężko jej memlać, to biały cxhlebek bez skórki idzie łatwiej, wędlinka na razie drób: kurczak pieczony, albo szynka pieczona z indyka-takie mam pewniaki z mięsnego obok od tego zaczęłam.
dzięki
Stary 2014-07-16, 10:41   #3780
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Poziomka, chciałam Ci jeszcze napisać że na fb pokazało mi się na tablicy że polubiłaś zdjęcia ślubne pewnej pary, i normalnie ale ten facet jest przystojny!!! no mój ideał, mój typ konkretnie. Nie zasnę dziś albo będę miała brzydkie sny
Haha no przystojny ale pierwsze co sie rzuca w oczy przy poznaniu to to ze jest nadpobudliwywszędzie go pelno. To mąż mojej przyjaciółki.
I ma niezłą profesję bo jest leśniczym temu maja takie stylizacje na tej sesji. Na polowańia lazi itp w ogole to nie pasuje do jego wyglądu hihi.

Potem nadrobie resztę bo ogarniam Leona i jedziemy za sukienka dla mnie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości