|
|
#4441 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
Ostatnio miałam na nodze niezidentyfikowanego siniaka i co go przyuważyła to mówiła 'ała' i mi dmuchała
|
|
|
|
|
#4442 | ||
|
Zakorzenienie
|
hEJ
![]() Cytat:
Cytat:
tak strasznie Ci współczuję a rozmawiałaś z mężem czy tylko trzymasz to w sobie?? tulę mocno!
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tz wczoraj odkryl, ze w pewnym sensie opieka nad dzieckiem jest nudna - rutyna, pelna uwaga poswiecona dziecku i te sprawy. Podczas karmienia Yae nie mogl kwadransa wytrzymac bez komorki - efekt taki, ze Yae nic od niego nie zjadla a w pokoju urzadzila jesien sredniowiecza przy pomocy swojej kolacji. Juz nie wspomne, ze noce mamy koszmarne i oczywiscie zero pomocy z jego strony. Takze mala rozumiem Cie i przytulam. |
|
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow, kochana! WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO
Spełnienia marzeń. Oby wszystko Ci się poukładało
|
#4445 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mała, a nie pamiętam, macie nosidło czy co? skoro młody na rękach tylko, to może byłoby prościej tak? przynajmniej ręce byś odciążyła... Cytat:
Cytat:
natomiast ja bym np. palaczom kazała więcej płacić za opiekę, leczeni - skoro na fajki ich stać... Sąsiedzi zza ściany, ci których mops ma na oku dzięki mnie - przestali swego czasu czynsz płacić i gadka, że wydłużyć termin. Wpieniłam się - bo na fajki było! 300-400zł miesięcznie. Napisałam pismo z groźbą wyrzucenia i zgłoszenia do KRK - Eureka! kasa nagle się znalazła. I do teraz nie zwlekają z czynszem. Cytat:
BTW, wyobraźcie sobie - uwaga, do niewiedzy się przyznaję - ze gdy A. miała rok z hakiem, wakacje, pojechaliśmy nad wodą z normalną pieluchą - nie miałam pojęcia, że takie do pływania są ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4446 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cześć!
Zasnęłam wczoraj pół godziny po Myszy, bo tak mnie głowa bolała, że nie mogłam się ogarnąć. A miałam grać z tz... od paru wieczorów tłuczemy w Cywilizację po paru miesiącach przerwy. Aktualnie jestem w stanie wojny z Imperium Ottomańskim , a tz rozwija program apollo, więc już chyba wiecie, kto komu strategicznie pomaga Cytat:
). A o ślubie dowiedziałam się z wszechwiedzącego FB ![]() Cytat:
Ale fakt, system przyjęcia do przedszkoli i żłobków jest chory. I wkur*ia mnie to, jak o tym myślę. Cytat:
Cytat:
Silver, a wiesz, że już pojutrze piątek? Zobacz, jak szybko czas leci. Jeszcze trochę i jedziesz do Darii i tz ![]() Cytat:
![]() Julka nad morzem też atakuje fale. W ogóle się nie boi. Na początku był lekki dystans (coś jak Dorka Szai), ale wystarczyło parę minut i przepadła ![]() Co do ubierania na plażę - zakładam koszulkę i majteczki lub kostium. Z reguły i tak trzeba Mychę przynajmniej dwa razy przebrać Na golasa jakoś tak... no nie wiem... nie przemawia to do mnie, choć sporo dzieci tak biega.Cytat:
Pstryczek w formie ![]() W ogóle to po 2 latach i 3 miesiącach dostałam pierwszy okres. Jaki lajcik, szok. Tz zaproponował, że zrobi obiad z tej okazji ![]() Miłego! |
||||||
|
|
|
#4447 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jedzenie Cytat:
Ja mieszkam na wsi i u mnie z pocałowianiem w ręke biorą dzieci, z tym że do przedszkola takie około 3 letnie, ale za to nie ma żłobka i jakby nie mama to bym miała problem. W tym roku dopiero w miasteczku obok otwierają żłobek ale czy przyjęli by dziecko przed 6 rano??? Nie wiem i dobrze że nie musze sprawdzać. Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47318750]My pól dnia dzisiaj nad jeziorem, Dorka zachwycona! pierwszy raz była w sumie i pamiętam, że A. w jej wieku bała się raczej a ta po pierwszym szoku (mokre, zimne!) wyjść nie chciała, no i piasek pokochany pełną gębą. Ona działa tak, że jeśli czegoś nie zna - jest lęk, a jak tylko się przemoże - jest szał [/QUOTE]U mnie identyko, najpierw strach a jak już się przełamie to ok. Cytat:
Dzięki,l wczoraj zauważyłam jeszcze jedno długie i głębokie rozcięcie we włosach Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla męża.Ja na swojego narzekam ale teraz mi naprawdę dużo poamaga, większość przetworów on zrobił, no i wieczorem w kuchni tez pomaga więc na razie ok. Fakt że Młodej nie ma i lżejsza atosfera przez to jest. Wpadam wczoraj do biedry w nadzieji że ten jeden stolik się ostał a tam ich z 10 chyba jeszcze było, więc oczywiście wziąłam. Złożyliśmy, wody nalaliśmy i dziecka całe popołudnie nie było ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() Yellow 100 Lat
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47322521]Na tego pana spuszczam zasłonę milczenia, bo mi się ciśnie na usta.
Mała, a nie pamiętam, macie nosidło czy co? skoro młody na rękach tylko, to może byłoby prościej tak? przynajmniej ręce byś odciążyła... no bo niestety takie przepisy są :/ kontrowersyjne, u nas pewnie by to nie przeszło bo u nas ludzie na emeryturze to z reguły biedota :/ takie emerytury mamy, więc byłoby to skazanie ludzi na śmierć tak naprawdę, od razu natomiast ja bym np. palaczom kazała więcej płacić za opiekę, leczeni - skoro na fajki ich stać... Sąsiedzi zza ściany, ci których mops ma na oku dzięki mnie - przestali swego czasu czynsz płacić i gadka, że wydłużyć termin. Wpieniłam się - bo na fajki było! 300-400zł miesięcznie. Napisałam pismo z groźbą wyrzucenia i zgłoszenia do KRK - Eureka! kasa nagle się znalazła. I do teraz nie zwlekają z czynszem. Nie toleruję nagich dzieci nad wodą czy na basenie. ANi nie wiadomo, kto podgląda, nie wspominając o tym, że jednak to są delikatne części ciała i bardziej narażone na choroby, a strój jakoś tam zawsze stanowi barierę. Dorka w pieluszce do pływania, Agatka odkąd odpieluchowana - w stroju. Wcześniej też pielucha wodna. BTW, wyobraźcie sobie - uwaga, do niewiedzy się przyznaję - ze gdy A. miała rok z hakiem, wakacje, pojechaliśmy nad wodą z normalną pieluchą - nie miałam pojęcia, że takie do pływania są ![]() Yellow, spełnienia marzeń, poukładania życia, radości z Synka i powodzenia w byznesach [/QUOTE]A wlasnie w Pl mogloby przejsc. Po pierwsze tzreba byloby porownac jaki odsetek spoleczenstwa przekracza bariere wieku i ile wynosza koszty leczenia. W Japonii jest bardzo stare spoleczenstwo i tak naprawde wiekszosc kosztow idzie na leczenie nieuleczalnych, bo starych i bardzo starych. Wedlug mnie wszystko ma swoje granice i jestem przeciwna na sile przedluzaniu zycia. Powiedzmy sobie szczerze, po co properqcja wstawiania by-passow u osoby osiemdziesieciokilkuletni ej. Albo nie przezyje operacji w ogole, a jesli juz przezyje, o pozyje ile, kilka tygodni dluzej? Pomysl o kosztach, a mozna byloby za to ratowac dzieci i ludzi mlodyvh. |
|
|
|
#4449 |
|
Konto usunięte
|
A moim dziewczynom wystarczy piłka, coś do piasku (wiaderko, łopatki, woda) i to, że mają siebie - i jest wesoło
![]() Wczoraj żal mi było takich dzieciaków, rodzice ze znajomymi na kocu, normalni wydawałoby się, bez piwa na plaży, bez fajek, ale... strasznie egoistyczni, w nosie tego chłopca i dziewczynkę mieli (3 lata na oko oboje), dzieciaki bez zabawek, nudziły się bardzo, no bo ile można przy brzegu się tylko taplać? aż dziewczynka wyszła z wody i widzę, że idzie gdzieś - to się mamuśka ocknęła i ryczy na nią że gdzie ona lezie. Już miałam jej powiedzieć - co się kobieto dziwisz, dziecko znudzone na maksa (bo to ze 3h w sumie trwało, taka nuda) to idzie szukać czegoś ciekawego.
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączę się z Wami w bólu. Mój tzt ciągle delegacje a w weekend na działce. Tak więc... jak znajde jakąś korzystną job to on tez musi zmienić, bo sobie nie wyobrażam tak całe życie na odległość Jedziemy dziś z A. do miasta, pochodzić, bo na tej wichurce już mi sie nie chce siedzieć, wczoraj powiedziałam włascicielce, ze sie wyprowadzamy 1.09;] do t.... mam nadzieje, ze szybko się uporamy z dołem, bo nie mam zamiaru mieszkać dłużej niż 3 msc u tesciów. Najgorsze ze zaraz płytki musze wybrać i tą kuchnie= masakra;P
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inferno |
|
|
|
|
#4452 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Na codzien staram sie tym nie przejmowac i nie rozkminiac, za duzo mam na glowie swoich 'malych' problemow. Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47322521] natomiast ja bym np. palaczom kazała więcej płacić za opiekę, leczeni - skoro na fajki ich stać... Sąsiedzi zza ściany, ci których mops ma na oku dzięki mnie - przestali swego czasu czynsz płacić i gadka, że wydłużyć termin. Wpieniłam się - bo na fajki było! 300-400zł miesięcznie. Napisałam pismo z groźbą wyrzucenia i zgłoszenia do KRK - Eureka! kasa nagle się znalazła. I do teraz nie zwlekają z czynszem. Nie toleruję nagich dzieci nad wodą czy na basenie. ANi nie wiadomo, kto podgląda, nie wspominając o tym, że jednak to są delikatne części ciała i bardziej narażone na choroby, a strój jakoś tam zawsze stanowi barierę. Dorka w pieluszce do pływania, Agatka odkąd odpieluchowana - w stroju. Wcześniej też pielucha wodna. BTW, wyobraźcie sobie - uwaga, do niewiedzy się przyznaję - ze gdy A. miała rok z hakiem, wakacje, pojechaliśmy nad wodą z normalną pieluchą - nie miałam pojęcia, że takie do pływania są ![]() Yellow, spełnienia marzeń, poukładania życia, radości z Synka i powodzenia w byznesach [/QUOTE]jestem za! Moja matka tak steka, ze nie ma kasy ale jak przychodzi albo jestesmy u niej to co godzine fajka ;/ I na nic tlumaczenia, ze smierdzi dziecku i mi. Jak zobaczylam ostatnio cene papierosow... Sory tylko idioci moga tak marnowac pieniadze! Co do niewiedzy Kiedys tez musialas jakos ja zdobyc ![]() Cytat:
Niepubliczne mamy w poblizu chyba z 4! Panstwowe chyba jedno. Nie wierze, ze dostalybysmy miejsce. Mieszkamy w scislym centrum, wiec wszyscy rodzice pracujacy w okolicznych biurach, sklepach wysylaja dzieciaki tutaj. Przez to zlobek do ktorego mialam wyslac mala jest wypelniony po brzegi. Babka mowila, ze nie mamy szans na miejsce nawet do konca roku . Co do tza Twojego Za dobrze masz Moj to jedynie herbate potrafi mi zrobic. Co prawda sama mu kiedys zakazalam tu pichcic- kuchnia to moje krolestwo, ale zeby chociaz sam wpadl kiedys na pomysl, ze moglby mi cos ugotowac to nie ![]() Aa zapomnialam pochwalic sie Moje dziecko nie placze juz wcale w zlobie! Sama idzie do pani lub dzieci, wybiega usmiechnieta Panie mowily, ze ladnie angazuje sie w zabawe z dziecmi. Dumna jestem A wczoraj nauczyla sie w koncu sama zakladac kapcie na wlasciwa stope A przy jej wysokim podbiciu to nie lada wyczyn.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-07-16 o 09:31 |
|||
|
|
|
#4453 | |||
|
Wtajemniczenie
|
mała
Przykro mi bardzo Mój TŻ bardzo mi pomaga...w niedzielę np zabrał młodego na 4 godziny (u teściów byli trochę, w zoo, na placu zabaw) a ja "ładowałam baterie". Tez bym była taka zrezygnowana i sfrustrowana jak Ty gdybym nie miała czasem takich chwil dla siebie.silver - dzielna Daria i super ma tatę! zobacz jak szybko czas leci, już niedługo ją zobaczysz i wycałujesz ![]() szaja - jak się tłumaczył TŻ z tej lodówki bo Ciekawa jestem co chłop w takiej sytuacji miał na swoje usprawiedliwienie ? :P Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i za świetną adaptację i za te kapcie!Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- A jeszcze coś chciałam... tak jak Was nadrabiałam wczoraj to mi się rzuciło w oczy że BAAAARDZO dawno nie było laurki
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2014-07-16 o 10:41 |
|||
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Hello,
już w domku jestem a w zasadzie to w robocie, moje dziecko nawet nie zauważyło,że mamy nie było, dziad jeden No fakt, Laurka odkąd poszla do pracy nie pojawila się wiecej,szkoda, często myślę o nich Mała, ojej ja bym nie wytrzymała, u mnie czasem Tz robi takie wycofania ale ja natyhmiast podnoszę alarm, co Ty kobieto tak nie można, przecież zwariujesz. To dla higieny potrzebne. Bardzo mocno przytulam. Szaja, też nie toleruje golych dzieci w miejscu publicznym, w ogrodzie młody śmiga ale ja i tak najchętniej wciskam mu gacie na dupkę No własnie też jestem ciekaw jak tam historia lodowkowa się potoczyła |
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj przywieźli meble, skręcaliśmy z chłopakami cały dzień Jakbyście widziały jak się Dawid śrubokrętem posługuje muszę mu kupić warsztat do pokoju ![]() Iwfka biedna Mała Ezzo strasznie im współczuję ![]() Mała całuję w czółko ) a on za Dawidem przed blokiem chodził i później warczał na mnie że ja plotkuję a on za dzieckiem musi chodzić. Heloł, to po co dziecko dziadu stary chciałeś ![]() Ill masakra z tymi przedszkolami. W ogóle to ja się zastanawiam nad tym czy cywilnego nie wziąć zanim Młody pójdzie bo on ma moje nazwisko (TZ ma przejsć na moje) no i żeby na niego głupio nie patrzyli? noo... ja takie schizy mam głupie. Jakbym chciała to też bym mogła przykombinować, ale po co? Przeciez on też będzie uczestniczył w życiu przedszkolnym Dawida, mieszkamy i wychowujemy go razem. Przedszkola mam do wyboru 3. W tym jedno gminne przy mojej klatce. I z tego co zdążyłam się zorientować, to problematycznie podchodzą do dzieci właśnie 2,5. A ja bym Dawida chciała we wrześniu za rok dawać już. 1 prywatne (nie zorientowałam się w kosztach) nie robi podobno problemów dla pieluchowych i smoczkowych, jest grupa takich maluszków. No i ostatnie, nowootwarte, alejkę od naszego osiedla. Muzyczno-taneczne. I z tego co mi właśnie sąsiadka mówiła kosztami podobnie jak z tym przy naszej klatce. Ona córkę dawała na pół dnia do 12 i miesięcznie płaciła 150 zł plus 6zł/dzienne wyżywienie dziecka. Dodatkowe zajęcia płatne rzecz jasna osobno. No i tu przyjmują dzieci od lat 2 pampersowe i smoczkowe - no problem. No i nie wiem na razie gdzie będę uderzać.. |
|
|
|
#4456 |
|
Wtajemniczenie
|
marsi - jak się czujesz, jak znosisz wysokie temperatury? Brzusio rośnie mocno?
fewciu - widzę Cię Napisz co u Was
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
No i co do TZta jeszcze to u nas jest bez zmian, w sensie nie ma mowy, żeby on sam Dawida gdzieś sam od siebie zabrał itp. Już się przyzwyczaiłam
natomiast nie dam mu Młodego żeby sam z nim jechał do t. Bo albo mi się wydaje, albo czasy gdzie t. była super, z czasem miła, potem w porządku i do wytrzymania, zaczynają się kierować na to, że t. zaczyna mieć duży problem z sama sobą. Tym, że G z domu poszedł, ostatnio bardzo często kąsliwe uwagi typu, że ona z Wiolusią sobie same radzą itp. No i mam podejrzenia,że najchętniej to by moje metody podburzyła, gdyby została z TZ i młodym sama na dłużej. Zaczynają się na powrót podchody z wciskaniem Dawidowi słodyczy itp. Ostatnio, nie pisałam, ZNOWU (po raz 5) spotykałą się z tym samym facetem, ba ten facet prawie 2 tygodnie mieszkał z nią, wszyscy nim zachwyceni a, ę, ja miałam święty spokój, bo w końcu ktoś robił koło niej, a nie TZ, ale też jak to ja, podejrzliwa sucz i w ogóle widziałam pewne rzeczy które każdy puszczał bokiem, aż pewnego dnia owy pan wziął sie za sprzątanie garażu TZ, decydowania czy mamy dać jego matce okap z tego mieszkania, lodówkę (wymienialiśmy całe AGD) i przy obiedzie tekst do TZ z którego jasno wyszło że to jest teraz JEGO garaż, i one nie wie czy mu na kanał da wjechać -tudzież się roześmiał, ale jednak jednak coś serio było i tu bam. TZ przejrzał, mówi mi że miałam racje że to idzie w taką a nie inna strone, matka zaślepiona a facet poszedł ZNOWU od neij i ciekawe kiedy po raz 6 t. mu da szansę. Ja już ostatnio jej powiedziałam, że chyba nawet Trudne sprawy takiego odcinka o takiej historii nie emitowały rozumiem, że czuje się samotna, ale helou, skoo facet non stop nie zdecydowany czy ta, czy ta... niech się spotykają, ale nei rozumiem wpuszczania pod swój dach i zamieszkania z tak niepewną osobą.
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś mam wizytę, prosze o kciuki a upały, niestety w tej ciąży nie daje rady, a szkoda bo tak kocham czike
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi to
za wizytę
|
|
|
|
#4460 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
dziękuję za odpowiedzi co do ubioru na plaży mam podobne odczucia. Hania biegała albo w samych majteczkach, albo w pieluszce a jak słońce zaczeło ostro prażyć załozyłam bluzeczkę. nie wiem czemu kostiumu nie chce. może coś Ją tam uwiera czy co, ale leci do nas drugi, mam nadzieję, że ten się spodoba![]() mała brak słów:/ tulę mocno Ultra to żeście wczoraj świętowali Ty jesteś z Gd? Lady ja właśnie nie moge przebrnąć przez to Inferno. czasu brak:/ ale little ja też wierzę w takie rzeczy ![]() szaja wczoraj moja ciotka wróciła z wakacji i co się okazało? że jej brat przyszedł kwiatki podlać a, że młody dość jest to kompa włączył i grał;p co za tym idzie korki poszły i jak wróciła to przywitał ją smród z lodówki ![]() hope u Twojej t. to normalnie jak w Modzie na sukces ![]() marsi kciuki za wizytę!
|
#4461 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hejka!
dobrze ze dzis pochmurnie i slonce od czasu do czasu sie chowa by byla masakra ![]() Cytat:
nic, czekam az lekarz znajdzie zastepstwo najchetniej to pojechalabym gdzies indziej i tam go zaszczepila, nawet prywatnie ale pewnie to nie wchodziw gre mamy w planach w przyszlym tyg jechac nad morze i znow tydz w plecy ![]() mala - brak slow na szanownego Cytat:
![]() Cytat:
![]() popieram "kary" dla palaczy ale znajac zycie zaraz by protesty i manifestacje byly ze brak tolerancji i takie tam inne pierdy ![]() ja kiedys myslalam nawet o tym ze kazda wizyta powinna byc platna, niezaleznie od wieku pacjenta, bardzo symblicznie, np. 1 zl. rocznie w skali kraju to daloby duza sume i za to moznaby np. sukcesywnie wyposazac szpitale. ale znajac zycie te %%^(^$%#$%@*%$# rozkradliby wszystko co do grosza Yellow - najlepszego!!!! Cytat:
![]() ![]() klask i:zgadzam sie! w obecnych czasach fajki to wrecz luksus mnie najbardziej wku.rwiaja Ci to wlasnie pala i jednoczesnie narzekaja! a jak im zwrocisz delikatnie uwage - to po co ćwoku palisz? to jeszcze opierpapier dostaniesz ![]() jak ma kase to niech sie truje nawet 5 paczkami na godzine ale jak jest kiepsko z finansami to niech troche pomysli na czym tu by mozna bylo najszybciej zaoszczedzic... marsi - kciuki za wizyte! kiedy bedziesz miec jakas fote bobasa? |
||||
|
|
|
#4462 |
|
Lurker ;)
|
Wiecie z czym mi matka ostatnio wyjechala jak u niej bylam?
'Powinnas wziac sie za siebie, masz brzuch jakbys byla w ciazy, ja po ciazach wygladalam lepiej niz ty' i to spojrzenie jakby z obrzydzeniem
|
#4463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Jestem cały czas-czytam wsio - ale wiecie pisać nie za bardzo teraz mam jak.
Na POCZĄTEK - YELLOW SETECZKA! W taką czikę za Twoje zdrowie chętnie wypije mrożona kawkę- tak więc STAWIASZ :pMAŁA Twojego tz to trza by było jakąś pałą potraktować:banghead: Dziś pojechaliśmy nad inne jeziorko w okolicy -bo ale ludzi tam masa tyle ze dla dzieci fajnie płytko no i czysty piaseczek-Antonio łaskawie po wielu próbach postanowił stanąć swoją szanowna stopą na nim i dalej już poszło, wszedł nawet sam do wody , usiadł i szał ciał. A tylko na chwilę tam poodjechalismy żeby zlookac miejscowe-bez ręcznika. Wiec pomyślcie cóż za histeria była przy wyjmowaniu go z wody. Aha i znalazłam fajną miejscowe ale pewnie chcą jak kokosy za wynajem. ... http://www.euromazury.pl/oferta-477-830-1339450362.html Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=misiaeel;47325313]hej dziękuję za odpowiedzi co do ubioru na plaży mam podobne odczucia. Hania biegała albo w samych majteczkach, albo w pieluszce a jak słońce zaczeło ostro prażyć załozyłam bluzeczkę. nie wiem czemu kostiumu nie chce. może coś Ją tam uwiera czy co, ale leci do nas drugi, mam nadzieję, że ten się spodoba![]() Ja też tak na naguska bym n i e puszczała- wiadomo ile dziwolagow po plaży łazi? W czike same majtusie u nas. Cytat:
nieładnie. Aż się boje pomyśleć co by powiedziała o mnie...:banghead:Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-07-16 o 13:38 |
|||
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skoro jest taka czadowa chudziutka paniusia to moglas jej powiedziec ze niech sie cmoknie w ta koscista doope ![]() jestes extra mega laska a takimi durnymi ☠☠☠☠☠☠☠ami sie nie przejmuj! |
|
|
|
|
#4465 |
|
Zadomowienie
|
Skoro jest tu kilka osób dajacym choć trochę wiary w teorie spiskowe, to rzućcie sobie okiem na na youtuba na wykład dr Rath o powiązaniach lekarzy nazistowskich z istniejącymi do dzisiaj koncernami farmaceutycznymi czy też o ich rolach w kształtującej się wówczas unii europejskiej...
Byłam dzisiaj na pogrzebie tego małego aniołka, piękny miał pogrzeb, ksiądz dał mądre kazanie, tylu ludzi przyszło go pożegnać. I wiecie, ja wierze w to, że temu maluszkowi tam w niebie będzie lepiej, tyle się tutaj nacierpiał, ale niewyobrażalne jest cierpienie jego rodziców. Tacy dobrzy ludzie, rodzice, tak dzielnie walczyli o jego zdrowie, a dzisiaj musieli się z nim na zawsze pożegnać. Serce płacze Marsi kciuki za wizytę
|
|
|
|
#4466 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
przepraszam, że tak wpadam i wypadam, ale wiecie jak jest :/ teraz tż z t. po pracy prosto do szpitala, wracją to już Ania ma kąpiel, więc jestem wykończona. Dosłownie, bo panna anna postanowiła w taką czikę nie urządzać sobie drzemek, bo czasu szkoda, lepiej krzyczeć płakać, pokładać się, byle nie zasnąć. A we mnei tyle negatywnych emocji się rodzi, bo po 1. pomocy znikąd, po 2. atmosfera jest jaka jest, po 3. nawet nie ma do kogo japy otworzyć, po 4. tż się zamknął w sobie na tyle, że nawet wieczorem nie gadamy ![]() że wstaję o 5 30 rano i ćwiczę z chodakiem, coby się trochę rozładować, więc jak tż z anią wstają po 7 to ja już jestem po treningu, wykąpana i ze świeżymi bułkami na śniadanie. No i mam do was 2 pytania: 1. czy są na wątku dzieci, które już W OGÓLE nie śpią w dzień? 2. czy są na wątku dzieci, które już normalnie przesypiają całe noce bez pobudek, nie tylko w drodze wyjątku? bo zaczynam wątpić w drugie, a coraz bardziej wierzyć w pierwsze ![]() ![]()
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Śpi. Ma jedną drzemkę od 1h do 1,5h. 2. Budzi się. Straciłam nadzieję, że prześpi kiedyś całą noc ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Wróciłam dziś od mamy. Specjalnie dziś a miałam zostać do jutra, bo mieliśmy dziś jechać na działkę pozbierać wiśnie i porzeczki i maliny. I co ??? Grzmi i leje |
|
|
|
|
#4468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pamietaj, ze masz nas. 1. Yae spi w dzien od godziny do nawet 4. Tyle, ze u nas noce sa zle i bardzo zle. W sumie spi 10-11h na dobe |
||
|
|
|
#4469 |
|
Zadomowienie
|
pamiętacie mnie jeszcze? Ola chyba ma ospę
Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

Ostatnio miałam na nodze niezidentyfikowanego siniaka i co go przyuważyła to mówiła 'ała' i mi dmuchała

tak strasznie Ci współczuję 

Na golasa jakoś tak... no nie wiem... nie przemawia to do mnie, choć sporo dzieci tak biega.
za jedzenie 

dla męża.
22.05.2008
14.08.2011

noo... ja takie schizy mam głupie. Jakbym chciała to też bym mogła przykombinować, ale po co? Przeciez on też będzie uczestniczył w życiu przedszkolnym Dawida, mieszkamy i wychowujemy go razem.
natomiast nie dam mu Młodego żeby sam z nim jechał do t.
za wizytę
klask i:
nieładnie. Aż się boje pomyśleć co by powiedziała o mnie...:banghead: