Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVI - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-16, 11:34   #2041
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVI

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
A jaki to produkcik? Czyżby anastazjowa pomada do brwi? (Filmu nie będę oglądała, nie mam nerwów.) Ale jeśli chodzi o sprawy rzęsowe, to kilka rzeczy z Anastasia BH mam przemaglowanych i chętnie Ci od-brzydzę je
Tak, chodzi o pomadę Anastasia BH Marzy mi się ona i Brow Wizz i jeszcze zestaw do konturowania
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 11:41   #2042
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
tak w ogóle to mam dzisiaj 18 urodziny jestem już dorosłym i poważnym hejterem
Naaaajlepszego! 100 lat!
kimkimmy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 11:42   #2043
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Tak, chodzi o pomadę Anastasia BH Marzy mi się ona i Brow Wizz i jeszcze zestaw do konturowania
Aaaa, no to bierz je- oba są zacne! Szkoda, że jesteś blondniejsza (o jakie ładne słowo mi wyszło) ode mnie, bo bym Ci pokazała kolory, których dopasowanie zajęło mi dwa tygodnie internetowania
Pomada dośc szybko przysycha w opakowaniu i zmienia formułę na bardziej przyjaną naturalnemu wyglądowi, a Brow Wiz skończył się po 2 miesiacach niecodziennego użytkowania- ale wtapiał się we włoski idealnie i jest wart swojej ceny. Karola musiała się bardzo postarać, żeby wyglądać w tych produktach źle... Umiar trzeba znać!
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 11:48   #2044
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Sto lat, sto lat niech żyje hejter nam, niech żyje nam!
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 11:52   #2045
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Aaaa, no to bierz je- oba są zacne! Szkoda, że jesteś blondniejsza (o jakie ładne słowo mi wyszło) ode mnie, bo bym Ci pokazała kolory, których dopasowanie zajęło mi dwa tygodnie internetowania
Pomada dośc szybko przysycha w opakowaniu i zmienia formułę na bardziej przyjaną naturalnemu wyglądowi, a Brow Wiz skończył się po 2 miesiacach niecodziennego użytkowania- ale wtapiał się we włoski idealnie i jest wart swojej ceny. Karola musiała się bardzo postarać, żeby wyglądać w tych produktach źle... Umiar trzeba znać!
Ahhh... Dzięki za opinie U wszystkich te produkty wyglądają mega tylko Karoli coś nie wyszło A jakiego pędzelka używasz do pomady? Bo mam skośny z Sephory, a w najbliższej przyszłości skośny Zoevy z zestawu rosegold i ciekawa jestem czy się sprawdzą...
Stary 2014-07-16, 12:00   #2046
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Ahhh... Dzięki za opinie U wszystkich te produkty wyglądają mega tylko Karoli coś nie wyszło A jakiego pędzelka używasz do pomady? Bo mam skośny z Sephory, a w najbliższej przyszłości skośny Zoevy z zestawu rosegold i ciekawa jestem czy się sprawdzą...
Spoczko, każdy skośny pędzelek się nada, nie trzeba specjalnie inwestować w jakiś megahiper, produkt się broni i naklada sam. Ja mam jakiś Maestro za 10zł.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:06   #2047
chariaaa
Raczkowanie

Piękny przykład jak niedobrany makijaż odbiera urodę:

https://www.youtube.com/watch?v=N9ey...qpbpsHnhUiI4UQ ,

najgorsze ze wszystkiego jest to, że nasza cudowna wizażystka przez cały filmik opowiada co robi, wszystkowiedzącym tonem, a wystarczy spojrzeć na dolną powiekę ( różowy cień, tak tak, to nie naturalne zaczerwienienie w wewnętrznym kąciku oka modelki tylko celowe działanie "makijażystki" ) i już widać, że ona nie wie co robi. Dirtymakeup dostaje bardzo duże ilości kciuków w dół i wniosków nie potrafi wyciągnąć, miała piękną modelkę w tym filmiku no i dziewczynie krzywdę zrobiła.

Wiecie, ja bym się na to wszystko tak nie oburzała gdyby nie fakt,że ona bierze pieniądze za swoje "dzieła", ile nie znających się na makijażu dziewczyn i kobiet do niej pójdzie i potem będzie myślało, że mają piękny makijaż.
Sama ma takie doświadczenia, parę lat temu kiedy mój makijaż składał się tylko z korektora i tuszu do rzęs, pani makijażystka nieźle mnie załatwiła robiąc czarno-fioletowe smokey eyes na wesele, "no bo oko trzeba mocno podkreślić na taką okazję, koniecznie trzeba też zrobić hennę brwi i rzęs" a wy macie jakieś doświadczenia ze słabymi makijażystkami z okresu "nieświadomości makijażowej"?
chariaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:11   #2048
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:21   #2049
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez chariaaa Pokaż wiadomość

najgorsze ze wszystkiego jest to, że nasza cudowna wizażystka przez cały filmik opowiada co robi, wszystkowiedzącym tonem, a wystarczy spojrzeć na dolną powiekę ( różowy cień, tak tak, to nie naturalne zaczerwienienie w wewnętrznym kąciku oka modelki tylko celowe działanie "makijażystki" ) i już widać, że ona nie wie co robi. Dirtymakeup dostaje bardzo duże ilości kciuków w dół i wniosków nie potrafi wyciągnąć, miała piękną modelkę w tym filmiku no i dziewczynie krzywdę zrobiła.
Jest w tej dziewczynie coś co mnie niesamowicie irytuje, mam wrażenie, że jest strasznie wyniosła i nie ma pokory, nie potrafię jej oglądać.
A sam makijaż... 2 czarne plamy wyciągnięte w kocie oko, w dodatku niesymetryczne (!). Modelka ma piękne, duże powieki, a ta czerń powoduje, że wydają się ciężkie, przymknięte, dolną powiekę przemilczę...

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
100 lat! Zjadłaś już swoją urodzinową paczkę cipsów?
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:36   #2050
Sasabina
maskott

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;47322502]Karolina bardzo zbrzydła na przestrzeni paru miesięcy (lat to już w ogóle - jeszcze 4 lata temu wyglądała zupełnie inaczej). Pewnie duży wpływ miało to "upiększanie". Te pontony są po prostu straszne, do tego dziwny grymas na twarzy i jakby wszystkie zmarszczki się spotęgowały. Ostatnio oglądałam jakiegoś car vloga, gdzie podkręlała, że włosów nigdy w życiu nie zetnie, bo to jej największy atut.... taa... inne cięcie, jakas fajna grzywka na bok i koniecznie zmiana koloru i wydaje mi się zupełnie inna dziewczyna, niepotrzebne były by jej te pontony. W ogóle zauważyłam od kilku lat straszne parcie na długie włosy, obojętnie jakby to nie wyglądało. Sama mam długie, więc może nie powinnam się wypowiadać, no ale nie każdemu to pasuje. Teraz na ulicach widzę na prawdę ogrom dziewczyn z długimi, lichymi, zniszczonymi włosami, totalnie nie pasującymi do sylwetki.. aa i oczywiście przedziałek na środku - do którego moim zdaniem trzeba mieć też odpowiednią twarz :P[/QUOTE]

no tak, bo tłuste, przyklapnięte włosy z widocznym ciemnym odrostem są takim atutem. litości.
a co do ulicy: im by się przydała taka szczera opinia to może by zauważyły, że z tymi włosami jest coś nie tak (ja kilka lat temu od babki na ulicy usłyszałam "no włosy jak u konia" i nie powiem, zmobilizowało mnie to do ścięcia suchych końcówek i większego dbania to kitę )
do przedziałka na środku zgadzam się: pasuje tylko nielicznym
Stary 2014-07-16, 12:49   #2051
Bellitudoo
Zakorzenienie

withi as, mój chłop chwali sobie żel do włosów w sprayu Hegron
Stary 2014-07-16, 12:51   #2052
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez kimkimmy Pokaż wiadomość
o to, to ! Karo jest "męska" troszkę jak dla mnie. Nie chodzi tylko o brwi ale całokształt.
dla mnie również - i sylwetka, i wygląd, i styl bycia. A do tego w ciuchach wesołej gimnazjalistki -.-

Cytat:
no tak, widać jak bardzo siebie akceptuje

wygląda okropnie dziwię, że w pogoni właśnie za kanonem piękna można dawać tak się powoli oszpecać

Ja właśnie myślę, że Karola tymi tekstami o samoakceptacji starała się pomóc w pierwszej kolejności sobie. Często mówiła, że w szkole było jej ciężko, była nieśmiała, a poza tym mocny trądzik... A dalej poprawianie ust i chyba coś jeszcze (ciężko mi określić, bo aż tak się nie znam, ale na bank coś majstrowała coś jeszcze przy twarzy, ostatnio wstawiałyście fotki). Nie chcę się bawić w psychologa, po prostu to jest moje pierwsze wrażenie kiedy słyszę z jej ust, ze warto się akceptować.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:53   #2053
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
no tak, bo tłuste, przyklapnięte włosy z widocznym ciemnym odrostem są takim atutem. litości.
a co do ulicy: im by się przydała taka szczera opinia to może by zauważyły, że z tymi włosami jest coś nie tak (ja kilka lat temu od babki na ulicy usłyszałam "no włosy jak u konia" i nie powiem, zmobilizowało mnie to do ścięcia suchych końcówek i większego dbania to kitę )
do przedziałka na środku zgadzam się: pasuje tylko nielicznym

Tez czasem zwracam uwage na wate cukrowa na glowie, ale nigdy bym nie zwrocila nikomu uwagi
Stary 2014-07-16, 12:54   #2054
jagoda29xx
Raczkowanie

https://www.youtube.com/watch?v=T70pPpRX2i0

Historia naszych łobuzów
jagoda29xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:56   #2055
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
100 lat! Zjadłaś już swoją urodzinową paczkę cipsów?

dziękuje wszystkim to może własnie jakas urodzinowa paczka chipsów dla wizażowych hejterów?

a tak odnośnie brwi Karoli

Stary 2014-07-16, 12:57   #2056
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagoda29xx Pokaż wiadomość
Nie wiem czy jestem gotowa to obejrzeć
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:02   #2057
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
Tez czasem zwracam uwage na wate cukrowa na glowie, ale nigdy bym nie zwrocila nikomu uwagi

ja to usłyszałam od jakiejś szamanki ulicznej ale nie chodzi mi aby będąc w sklepie mówić: "zetnij włosy" "umyj włosy" ale tak po prostu jak z kimś się znasz dobrze to czemu nie doradzić?
Stary 2014-07-16, 13:04   #2058
susuanne
Wtajemniczenie

Nie rozumiem tego nowego filmiku Łobuzów. Ile oni są razem? Bo nagrywają jakby znali się conajmniej 10 lat i byli 5 lat po ślubie xd
Czuje się trochę zażenowana oglądając ten filmik. Zdradzają moim zdaniem bardzo wiele "sekretów" ich związku i dla mnie osobiście jest to troche zbyt intymne... Jeszcze chwila i będę się czuła jakbym zaglądała im do łóżka. To nie jest fajne...
I nie rozumiem co ten filmik ma wnieść do życia przeciętnego widza? xd

Edytowane przez susuanne
Czas edycji: 2014-07-16 o 13:08
Stary 2014-07-16, 13:09   #2059
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
Przypomina mi to trochę taka zabawę weselną... pan młody mówi o żonie, pani młoda o mężu..

Edytowane przez kimkimmy
Czas edycji: 2014-07-16 o 13:21
kimkimmy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:09   #2060
Munkaa
Zakorzenienie

Darek i Karolina wyglądają jakby mieli łzy w oczach
DG co chwilę powtarza: 'śmieszkuję'
a jak już słyszę o tym, jakim to Karolina jest dobrym kierowcą (po raz setny), albo że dziewczyny tak już mają, że bardziej okazują uczucia, to mnie coś bierze
no i oczywiście 'faceci nie sprzątają'
taka kreatywna, taka ę, ą trąbą, a leci stereotypami równo :P

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2014-07-16 o 13:19
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:10   #2061
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie wierze, ze to pisze, ale fajnie im to wyszlo :P pokazali sie z innej, normalnej w koncu, strony
Stary 2014-07-16, 13:10   #2062
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chariaaa Pokaż wiadomość

Według makijażystki, mówi to na początku filmu, jest to makijaż smokey .Okej, może jakaś niedokształcona jestem, ale smokey chyba znaczy przydymione a nie napaćkane czarnym. To różowe coś wygląda jakby modelka miała zapalenie brzegów powiek.
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:11   #2063
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Nie rozumiem tego nowego filmiku Łobuzów. Ile oni są razem? Bo nagrywają jakby znali się conajmniej 10 lat i byli 5 lat po ślubie xd
Czuje się trochę zażenowana oglądając ten filmik. Zdradzają moim zdaniem bardzo wiele "sekretów" ich związku i dla mnie osobiście jest to troche zbyt intymne... Jeszcze chwila i będę się czuła jakbym zaglądała im do łóżka. To nie jest fajne...
I nie rozumiem co ten filmik ma wnieść do życia przeciętnego widza? xd

Filmik nic nie wnosi, jak caly ten kanal, ale przyjemnie sie ogladalo
Stary 2014-07-16, 13:11   #2064
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wierze, ze to pisze, ale fajnie im to wyszlo :P pokazali sie z innej, normalnej w koncu, strony
Filmik sam w sobie fajny. Moim zdaniem to świetny pomysł np. na jakąś rocznicę ślubu/związku etc. gdy partnerzy podarują sobie taki filmik, ale na yt?
Oni są pod tym względem strasznie dziwni. Oboje jeszcze chwila i pokażą ujęcia z toalety Ja strasznie szanuje prywatność swoich relacji z przyjaciółmi, chłopakiem i dziwnie się czuje gdy ktoś dzieli się szczegółami swoich związków ze mną.

Edytowane przez susuanne
Czas edycji: 2014-07-16 o 13:15
Stary 2014-07-16, 13:18   #2065
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
matko kochana ale żenada, gorzej niż podstawówka jeśli to w ogóle możliwe pominę glow na twarzy i usta po użądleniu os
Stary 2014-07-16, 13:30   #2066
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
matko kochana ale żenada, gorzej niż podstawówka jeśli to w ogóle możliwe pominę glow na twarzy i usta po użądleniu os
wytrzymałam do pytania o spodnie w związku. nie na moje siły ich filmiki
Stary 2014-07-16, 13:30   #2067
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Filmik sam w sobie fajny. Moim zdaniem to świetny pomysł np. na jakąś rocznicę ślubu/związku etc. gdy partnerzy podarują sobie taki filmik, ale na yt?
Oni są pod tym względem strasznie dziwni. Oboje jeszcze chwila i pokażą ujęcia z toalety Ja strasznie szanuje prywatność swoich relacji z przyjaciółmi, chłopakiem i dziwnie się czuje gdy ktoś dzieli się szczegółami swoich związków ze mną.

Masz racje, rzeczywiscie na tego typu okazje moze to byc super prezent

Nie rozumiem tylko czemu dg zamiescil to na swoim kanale...
Stary 2014-07-16, 13:31   #2068
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz racje, rzeczywiscie na tego typu okazje moze to byc super prezent

Nie rozumiem tylko czemu dg zamiescil to na swoim kanale...
No właśnie. Na cholere jest ten trzeci kanał?
Stary 2014-07-16, 13:46   #2069
Ilike_it
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Ciekawe co Doncelita sobie kupiła http://instagram.com/p/qen_nKwNee/?modal=true
torebkę
Cytat:
100 lat!

Gagateczka, kręcisz jeszcze filmiki?

matura 2014
2.09.14 - prawo jazdy
studentka

blog

Edytowane przez Ilike_it
Czas edycji: 2014-07-16 o 13:47
Ilike_it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:46   #2070
madziaraaa
Raczkowanie

Filmik jak filmik. Najbardziej zdziwił mnie komentarz na youtube, że dziewczyna popłakała się (chyba oglądając ten film)... Serio???
madziaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości