Wszystko o Avonie - Część III - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-07, 22:10   #721
martusia5554
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
serki Avon? a to ciekawe

chyba bym ich w mailu wysmiala
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 22:14   #722
paulinkosia
Rozeznanie

Pare wrażeń z paczuchy

- trochę rzeczy z Planet SPA dla mamy TŻeta
- zamówiłam sobie tą czerwoną kosmetyczkę z wyprzedaży - fakt jest niewielka ale właśnie do torebki będzie idealna..zmieszczą się drobiazgi kosmetyczne
- baza pod makijaż - maznęłam na rękę troszeczkę bo klientki - swietnie rozświetla Jak będzie na promocji zamówię sobie Będę stosowała ją jako kremik koloryzujący, tzn bez nakładania podkładu
- lakier CT dazzling Peach - jaki śliczny Taki jasny różowy z drobinkami migoczącymi Nie żadne kawałki brokatu tylko takie iskierki Chyba też sobie zamówię Śliczny..taki delikatny,migoczący
- inne drobiazgi które wszyscy znają

Nie wiem jaki Avon chce ubić interes z tym Active od Danona ?? Ale chyba coś będzie skoro mają swoje stoiska na "polka potrafi" i OMS ploty rozpuszcza...jejku.

Edytowane przez paulinkosia
Czas edycji: 2007-07-07 o 22:17 Powód: dopisek
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 22:19   #723
emi26
Raczkowanie

Cytat:
serki Avon? a to ciekawe
niektore z was narzekaly na to ze za duzo gadzetow itp. w zagranicznym avonie a tu bedziemy serkami handlowac hihi

juz o 100% wole te gadzety

aha a co do tego tuszu z CT fioletowego z tym brokatem to naprawde tak jak juz ktoras avonka napisala pomylka to jest chyba bezbarwny tusz no doslownie nic na rzesach nie widac tylko skleja eh

buziaczki
emi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 22:22   #724
Nillette Flow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
Zdecydowanie sie oplaca. Kokosów na tym nie zbijesz ale przynajmniej zarobisz pare złotych albo kupisz za to sobie jeden kosmetyk więcej w miesiącu
Początkowo dasz katalog w pracy koleżankom, teściowej, mamie.. zawsze te 150 sie uzbiera... A potem będzie juz tylko lepiej bo jak koleżanka zamówi i powie swojej koleżance to ona też u Ciebie zamówi Jeszcze jak jej powie że zwasze dwa produkty w każdym katalogu masz taniej niż normalnie lub że zawsze dodajesz próbke

Jakieś pytania jeszcze co do początków??
Dzięki za odp. Ja teraz wybieram się do liceum. Mała ilość dziewczyn w klasie (tylko 9) mnie nie przeraża, jakoś da się przeżyć. Z drugiej strony wiem które z moich znajomych inwestują pewne sumki w Avon, ale głupio mi kiedy pomysle, że miałabym jakoś kombinować aby je przeciagnąć ,,na swoja stronę'' bo jestem ich koleżanką z klasy, przyjaciółką czy dobra znajomą. Ba, trochę też mi głupio, że pozbawiam jednej klientki tamte inne dziewczyny.

A jeśli nie uzbiera mi się 150 zł, ile muszę to tego dopłacać?
Muszę jeszcze nad tym pomyśleć. Kurczę, popołudniu byłam pełna optymizmu, teraz jestem przygnębiona.

Czy wam też na stonce kosemtyki-tanio.pl zamiast stron z 11 katalogu wyskakuje stonka pracuj.pl czy jakoś tak? Jeśli nie, to proszę, sprawdźcie mi czy na stronce z serią Clearskin jest peeling do twarzy lub preparat oczyszczający z glinka w cenie 9,90 lub innej (jak innej to jakiej). Z góry dziekuję ;D
Nillette Flow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 22:27   #725
emi26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nillette Flow Pokaż wiadomość
Dzięki za odp. Ja teraz wybieram się do liceum. Mała ilość dziewczyn w klasie (tylko 9) mnie nie przeraża, jakoś da się przeżyć. Z drugiej strony wiem które z moich znajomych inwestują pewne sumki w Avon, ale głupio mi kiedy pomysle, że miałabym jakoś kombinować aby je przeciagnąć ,,na swoja stronę'' bo jestem ich koleżanką z klasy, przyjaciółką czy dobra znajomą. Ba, trochę też mi głupio, że pozbawiam jednej klientki tamte inne dziewczyny.

A jeśli nie uzbiera mi się 150 zł, ile muszę to tego dopłacać?
Muszę jeszcze nad tym pomyśleć. Kurczę, popołudniu byłam pełna optymizmu, teraz jestem przygnębiona.

Czy wam też na stonce kosemtyki-tanio.pl zamiast stron z 11 katalogu wyskakuje stonka pracuj.pl czy jakoś tak? Jeśli nie, to proszę, sprawdźcie mi czy na stronce z serią Clearskin jest peeling do twarzy lub preparat oczyszczający z glinka w cenie 9,90 lub innej (jak innej to jakiej). Z góry dziekuję ;D
tu powinien byc katalog 11 sprobujhttp://www.speedyshare.com/275946754.html albo kliknij str 20 tego watku i w podpisie reevy znajdziesz katalogi.
emi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 22:39   #726
Nillette Flow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emi26 Pokaż wiadomość
tu powinien byc katalog 11 sprobujhttp://www.speedyshare.com/275946754.html albo kliknij str 20 tego watku i w podpisie reevy znajdziesz katalogi.
Dzięki, ale ta wersję już posiadam i mam mały problem z powiększeniem podpisów przy jednakowo wyglądających tubkach. Na kosmetyki-tanio.pl skany są super, ale mi link do 11 jakoś nie działa.

Kupiłam dziś spray mago i passiflora u tej dziewczyny koło katowickiego Empiku. W zeszym tygodniu kupując spray dla siebie kupiłam tez katalog (09). Kupując dzis katalog dla znajomej dostałam katlog 08 z próbka czegos z lini anew ;D. zabawne
Nillette Flow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 22:52   #727
kasia2439
Zakorzenienie

Witam!

Myślałam że będzie gorzej w katalogu 9 a tu jak narazie zamówienie na 519,60zł samych kosmetyków z katalogu, nie wliczałam opłat za katalogi,próbki,demo,inte rnetową A jeszcze moja teściowa mi zbiera do 29 lipca bo 30 wysyłam zamówienie, dopiero na III termin bo 14 lipca wyjeżdżam na wczasy do Chorwacji i terminy mi nie pasują wcześniejsze. Nie ma źle
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 23:12   #728
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nillette Flow Pokaż wiadomość
Dzięki, ale ta wersję już posiadam i mam mały problem z powiększeniem podpisów przy jednakowo wyglądających tubkach. Na kosmetyki-tanio.pl skany są super, ale mi link do 11 jakoś nie działa.

Kupiłam dziś spray mago i passiflora u tej dziewczyny koło katowickiego Empiku. W zeszym tygodniu kupując spray dla siebie kupiłam tez katalog (09). Kupując dzis katalog dla znajomej dostałam katlog 08 z próbka czegos z lini anew ;D. zabawne
Na tej stronie nie ma jeszcze zamieszczonego katalogu 11 dlatego Ci sie nie wyswietla.Ten napis to jedynie informacja ze w tym miejscu owy katalog sie pojawi.
malwilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 23:26   #729
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
ja przez ostatnie kampanie hmm 700-800zł na całe zamówienie
dla siebie tyle.nie do wiary<szok>:eek :
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 23:27   #730
pAtiŚ
Zakorzenienie

Ja dla siebie z K9 wezmę:
- wodę Blue Rush
- może kolczyki Titania
- cień CT z oferty int.
Mało, w porównaniu z zamówieniem z 8

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 23:47   #731
agnes188
Zakorzenienie

ja z 09 wezme tylko kremiki sss rozowy i fioletowy no i pewnie japonki
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-08, 00:09   #732
aiso87
Rozeznanie

Raaany!!!Wróciłam po kilku dniach nieobecności i normalnie tak sie przestraszyłam,że koniec wątku!a tu tyle do czytałnia (na szczęscie )

Muszę sie przyznać,ze dla mnei k08 było najlepsza dotychczasowa kampanią (moją 8) i oby tak dalej
Choć 09 mnie nie zachwycił,ale mam chrapkę na nowe torebki w k10 chyba czas na nie zacząć oszczedzać

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 05:54   #733
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
- może kolczyki Titania
wez bo sa naprawde ładne szczegolnie jesli masz naszyjnik
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 07:15   #734
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
- wodę Blue Rush
- może kolczyki Titania
- cień CT z oferty int.
Mało, w porównaniu z zamówieniem z 8

Apropo wody Blue Rush ona jest IDENTYCZNA jak damski Mexx. Przynajmniej mi się tak wydaje
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 07:21   #735
isa666
Zakorzenienie

Hej Widzę, że się wczoraj dyskusja toczyła o amerykańskich katalogach. Lubę je przeglądać, ale szczerze mówiąc chyba jednak wolę nasze, bo tam jakby za dużo jest innych rzeczy - buty, ubrania, jakieś spreje na owady itp A to przecież nie ma być katalog typu Otto czy Quelle a katalog z kosmetykami
Może i mają fajną biźu, ale np. nie mają niektórych rzeczy które są u nas np. Naturalsów czereśniowych i wogóle seria Planet Spa u nich jakaś uboższa Nie mają np. serii Sake Nie mają też Sensesów.

Myślę, że nie jest tak źle z naszymi katalogami
Jedyne czego mi trochę żal, ze nie ma u nas to płyny Bubble bath o takich zapachach jakie oni mają - malinowe, bita śmietana itp.
Ale moze do nas dotrą wkrótce
Tak samo niektóre fajne Naturalsy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-08, 07:33   #736
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hej Widzę, że się wczoraj dyskusja toczyła o amerykańskich katalogach. Lubę je przeglądać, ale szczerze mówiąc chyba jednak wolę nasze, bo tam jakby za dużo jest innych rzeczy - buty, ubrania, jakieś spreje na owady itp A to przecież nie ma być katalog typu Otto czy Quelle a katalog z kosmetykami
Może i mają fajną biźu, ale np. nie mają niektórych rzeczy które są u nas np. Naturalsów czereśniowych i wogóle seria Planet Spa u nich jakaś uboższa Nie mają np. serii Sake Nie mają też Sensesów.

Myślę, że nie jest tak źle z naszymi katalogami
Jedyne czego mi trochę żal, ze nie ma u nas to płyny Bubble bath o takich zapachach jakie oni mają - malinowe, bita śmietana itp.
Ale moze do nas dotrą wkrótce
Tak samo niektóre fajne Naturalsy
Gdzieś na Allegro widziałam pomadki z Avonu z postaciami z bajek Disneya o smakach poziomkowych , arbuzowych itp
Stary 2007-07-08, 08:16   #737
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
wez bo sa naprawde ładne szczegolnie jesli masz naszyjnik
Nie mam naszyjnika

Cytat:
Apropo wody Blue Rush ona jest IDENTYCZNA jak damski Mexx. Przynajmniej mi się tak wydaje
Nie wąchałam Mexx

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 09:23   #738
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam naszyjnika

Nie wąchałam Mexx

No nie musisz są identyczne jak Blue Rush, aż sie zdziwiłam jak powąchałam stronę zapachową
Stary 2007-07-08, 09:25   #739
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wydaje nic na ciuchy bo moi rodzice mają sklep odzieżowy , i na bieliznę nie wydaje bo też mają tak owy sklep no i kosmetyczka i fryzjer odpada bo moja mama ma salon kosmetyczno-fryzjerski..tak się jakoś udało;-)
No to faktycznie możesz sobie pozwolić na takie wydatki w Avonie

Cytat:
tak wyjątkowo w kampaniach 8 i 9 tak zamówiłam a tak na ogól mam około 200-300zł
Póki co to nie mam pracy , mam wakacje i mam nadzieję ,że od października zostanę studentką na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi
Cytat:
no , teraz są moje ostatnie miesiące szaleństwa w Avonie. Jak już wspomniałam od października studia (o ile sie dostane:P) , obowiązki , opłata za mieszkanie itp to wszystko kosztuje i na pewno na kosmetyki nie będzie mnie stać. Zapasy mogę porobić:p w końcu kosmetyki Avonu mają 3 lata ważności
3mam kciuki, abyś się dostała
ja też w tym roku byłam maturzystką (teraz to jestem "bezszkolna" :P)
i czekam na wyniki czy sie dostałam na studia
Obyśmy sie dostały, tam gdzie chcemy iść
A to taki mały offtopik:P

Cytat:
Gdzieś na Allegro widziałam pomadki z Avonu z postaciami z bajek Disneya o smakach poziomkowych , arbuzowych itp
Ja też widziałam tą aukcję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-08, 10:04   #740
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe dlaczego niektóre produkty Avonu są odkąd pamiętam( np zapach Far away) a niektóre jak np moja ukochana seria truskawkowa wsiąkła... przecież była cudowna i na pewno cieszyła się dużym powodzeniem
Ja mam probki Far Away i uwielbiam ten zapach a jestem dosc mloda
I mam jeszcze Avonokulca do pach Far Away.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 11:46   #741
slodziutka_a
Raczkowanie

Dziewczynki kochane mam do was male pytanko Mam 2 klientki ktore zawsze zamawiaja u mnie wody perfumowane Today.Akurat teraz zlozylo sie tak ze obie chca je na ten sam termin.I jestem ciekawa o co chodzi w tym znam polecam.Moge zamowic sobie jedna wode po 51.90?Czy musze przekroczyc jakas sume w zamowieniu zebym mogla ja dostac?Bo widze ze mona tylko jedna za ta kwote otrzymac to druga bym zamowila normalnie z katalogu.Wiem ze troche chaotycznie napisalam ale mam nadzieje ze zrozumialyscie mnie o co chodzi
slodziutka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 12:07   #742
paulinkosia
Rozeznanie

W K08 do oferty na etui wchodzą strony 28-41 i 124 ....na stronie 40 są lakiery do paznokci ale nie wszystkie odcienie zostały umieszczone na str.40..reszta jest na str.44 ( ale też w promocji- 13.90)..więc jeślibym zamówiła odcień lakieru ze str 44 to by mi zaliczyli to do tego etui ??
Bo wiem że któraś pisała że miała taką samą sytuację i błędnie naliczyli.
Jak to jest,wiecie ??

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 12:32   #743
aniaszew
Raczkowanie

Wstyd się przyznać ale ja dopiero przymierzam się do złożenia zam z 08.A tu już 18 wchodzi kat 09, dla mnie to chyba za szybko , szczególnie teraz w wakacje.Ciągle nie wiem jaką wodę w demo kupić ,jak czytam że ktoś wzioł London to chcę London, a zaraz potem czytam że piękne jest Paris to chcę Paris.Nie cierpię tego niezdecydowania.I w ogóle mam kichowate zamówienie, zarobię tylko na waciki.
aniaszew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 12:40   #744
lemoorka
Zakorzenienie

witam dziewczynki

Szukam aktuanie odpowiednika dla kuler rozświetlających z Avonu i zastanawiam się nad rózem z Avonu- na KWC ma same pochlebne opinie A któraś z Was ma go może i jaki kolorek??

pzdr.
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 12:59   #745
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
witam dziewczynki

Szukam aktuanie odpowiednika dla kuler rozświetlających z Avonu i zastanawiam się nad rózem z Avonu- na KWC ma same pochlebne opinie A któraś z Was ma go może i jaki kolorek??

pzdr.
a może zastępępstwem mógłby być żel brązująco-rozświetlający odcień Rose Bronze za 8,90 z netto? Ja go polecam

To zalezy czy chcesz aby to zastępstwo dawało różowy odcień czy rozświetlało.

Cytat:
Napisane przez slodziutka_a Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane mam do was male pytanko Mam 2 klientki ktore zawsze zamawiaja u mnie wody perfumowane Today.Akurat teraz zlozylo sie tak ze obie chca je na ten sam termin.I jestem ciekawa o co chodzi w tym znam polecam.Moge zamowic sobie jedna wode po 51.90?Czy musze przekroczyc jakas sume w zamowieniu zebym mogla ja dostac?Bo widze ze mona tylko jedna za ta kwote otrzymac to druga bym zamowila normalnie z katalogu.Wiem ze troche chaotycznie napisalam ale mam nadzieje ze zrozumialyscie mnie o co chodzi

Możesz wziąść tylko jedną wode ze Znam-Polecam (już nie pamiętam czy jedną wode czy po jednym zapachu). Nie musisz spałniać żadnych warunków- jesteś konsultantką to juz warunek Swoją drogą nic tylko pozazdrościć - aż dwie panie zamawiające wody za 100 zł....
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 13:04   #746
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaszew Pokaż wiadomość
Wstyd się przyznać ale ja dopiero przymierzam się do złożenia zam z 08.A tu już 18 wchodzi kat 09, dla mnie to chyba za szybko , szczególnie teraz w wakacje.Ciągle nie wiem jaką wodę w demo kupić ,jak czytam że ktoś wzioł London to chcę London, a zaraz potem czytam że piękne jest Paris to chcę Paris.Nie cierpię tego niezdecydowania.I w ogóle mam kichowate zamówienie, zarobię tylko na waciki.
a z tymi demo to też różnie bywa ..niestety.... zamówiłam wszystkie 3 demówki Urban Flowers i przyszła mi tylko jedna:|
Stary 2007-07-08, 13:07   #747
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
a może zastępępstwem mógłby być żel brązująco-rozświetlający odcień Rose Bronze za 8,90 z netto? Ja go polecam

....
żel nie za bardzo, bo róz albo kulki dobrze się nakłada pędzlem takim ogromniastym a żelem bym się tylko wymalowała jak dzieciaczek
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 13:08   #748
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:

Możesz wziąść tylko jedną wode ze Znam-Polecam (już nie pamiętam czy jedną wode czy po jednym zapachu). Nie musisz spałniać żadnych warunków- jesteś konsultantką to juz warunek Swoją drogą nic tylko pozazdrościć - aż dwie panie zamawiające wody za 100 zł....
po jednym zapachu
Stary 2007-07-08, 13:08   #749
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slodziutka_a Pokaż wiadomość
ze znam-polecam możesz zamówić po 1 sztuce każdego zapachu. nie musisz spełniać żadnych warunków.
Stary 2007-07-08, 13:32   #750
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez basienka:) Pokaż wiadomość
nie przyszedł mi żel Celebrate me i jeszcze czerwony...
A mi przyszedł balsam Celebrate Me. Tzn zamówiłą go sobie moja kumpela bo byłą ciekawa zapachu. Moim zdaniem jest okropny... :/
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości