|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś
Hej.
6 rano (+/- 15 min) to godzina wstawania mojego dziecka...czy pojdzie spac o 21 czy o 19...eh... Maru moze to faktycznie pomylka a jak nie, to i tak da sie to zbic lekami, takze uszy do gory! Bedzie dobrze ![]() Iza, Dominik od razu z grubej rury jedzie a tak na serio to Agata tez podnosila tylek, ale zaczela od pelzania. Nie mnie jednak kazde dziecko jest inne i zaraz mozesz ganiac za malym samochodzikiem...a nachodzisz sie wtedy, ze hej... ![]() Pszczoua, Ty chyba pisalas, ze przeoczylas info o chrzcie. W niedziele odbyl sie chrzest Agaty, mala.przespala calutka msze Na obiedzie goscie posiedzieli 3 godz i rozeszli sie do domow, dla mnie bomba ![]() Co do obiadkow, to za zdrowe gotowanie. Ja teraz gotuje jeden obiad, bo agata je to co my, tylko nie przyprawione. Przez to my jemy zdrowiej ![]() Jestem straszna siostra. Moj brat jest na urlopie.u nas i wczoraj mial wyjscie z kolegami, a ja do niego zadzwonilam o 8 rano, zeby go obudzic co bedzie spal dluzej niz ja ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Czy Wasze maluchy tez czuja taki pociag do mokrych chusteczek Agata tylko czeka zeby dorwac chociaz jedna i polizac
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś
Dzień dobry!
I paczka chrupek na dobry początek dnia ![]() Cytat:
A ja zrobiłam powtórkę, znów się do pracy spóźniłam, będę musiała to wszystko poodrabiać ...
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
cebulova, to w takim razie trzymam kciuki, żebyś nie musiała zbyt długo dietować i żeby efekty szybko przyszły
kwiciu, ale laska z Ciebie. Gdybym nie wiedziała, że jesteś w ciąży to bym się nie domyśliła, że to piękne uwypuklenie to Emma Anteria, fajnie że się odzywasz. Brawa za wagę Radusia, a z kolkami to tak jak dziewczyny mówią - może to być nietolerancja laktozy, spróbuj z dietą beznabiałową iza, mi Julek też w tym wieku zaczął świrować przy piersi w dzień i w końcu zrezygnowałam i podawałam mu mm w dzień a wieczorem, w nocy i rano kp. W wieku 8 miesięcy zrezygnował z tych porannych i wieczornych karmień a niedawno odstawiłam już go całkowicie No i gratki za postępy Domisia ![]() Maru, faktycznie jakiś dziwny ten wynik... Ehh... Mam nadzieję, że to pomyłka. Daj znać jak będziesz mieć dzisiejszy. czarna, to chyba dobrze że nie masz tej ureaplasmy? Sophia, to fajnie że chrzciny się udały. A co do pociągu do chusteczek nawilżanych to u nas nie odnotowałam ![]() Witam się po kolejnej nieprzespanej nocy. Pobudki z płaczem co ok. 1,5 godz. Niech te zębole już wyłażą... A do tego moja mama mnie przed chwilą dość poirytowała. Dzwoni do mnie i mówi że nie może spać w nocy bo myśli o tym, że z Julkiem muszę iść do neurologa. No i wymyśliła cudowny sposób na wzmocnienie jego mięśni - chodzik I ja jej swoje a ona mi swoje, no nie da sobie powiedzieć że to szkodliwe. Ehh... Te babcie...
|
|
|
|
#634 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Współczuję nocki. Miejmy nadzieję, że to się szybko skończy. A co do mamy to nieźle sobie wymyśliła. hahaha... Co to miałoby niby pomóc? ![]() Witam ![]() Korzystam póki Antoś śpi. Pewnie długo nie pośpi znając go. Miłego dnia
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Nie bijcie! Ale nie wiem kiedy ja to wszystko nadrobie.....
Po chrzcinach fajnie, Tymus był bardzo dzielny mimo ze trwały bardzo długo, a wczoraj mieliśmy jeszcze gości na pochrzcinowy obiad. Muszę teraz ogarnąć chatę.. . lojej.... Tymek śpi wiec teraz tylko z ostatnich postów a postaram się nadrobić więcej przy kolejnej drzemce Tymka. Ale to juz na laptopie bo na telefonie nie dam rady Buziaki wielkie bo stesknilam się za Wami!!! Sophia my tez w niedziele mieliśmy chrzest Tymusia ![]() A co do chusteczek to ma na nie podobne parcie ![]() Pszczoua z tymi chodzikami to chyba różnie, ale denerwujace jest jak ktoś naldga na cos kiedy ty itak podjelas juz decyzje ze nie chcesz go używać. Nam brat przyniósł swój chodził ale Tymek nie chce w nim chodzić. I dobrze ![]() I za i cebulka, to chłopaki zaraz będą raczkowac u nas to byla fajna umiejętność bo Tymek zaczął więcej czasu zajmować się sam sobą chociaż trochę wiadomo ze oczy do około głowy trzeba mieć, ale juz wszystko go ciekawilo i nie musiał juz jeczec ze gdzieś chce tylko sam sobie poradził fajnie!
|
#636 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Witam Was dupencje moje kochane. Z chrupkami
![]() Powoli dochodzę do wniosku, że mam coraz mniej czasu dla Was. Dom, dziecko pochłaniają mnie całkowicie. My nawet tv nie mamy czasu włączyć...oprócz mistrzostw, ostatnie 4 mecze. Bo to albo znajomi wpadają, albo rodzinka jedzie do nas na wakacje albo ognisko robimy i ciągle coś się dzieje. Ostatnio mieliśmy akcję, bo nam kot zwiał z domu na noc. Nawet nie byłam tego świadoma. Skapnęłam się rano, bo nie miauczało nic jak zwykle. Rano go szukaliśmy, wołaliśmy, po sąsiadach chodziłam i pytałam - nic. Wywiesiłam ogłoszenie do sklepów, że nam kotka zaginęła. Płacz i lament. Całe dnie starsza szukała i szukała. Pod wieczór mąż ją znalazł pomiędzy naszą i sąsiadów działką, schowała się za jakimś złomem, co sąsiad tam składuje. Nie bardzo chciała wrócić do domu a brudna była Także same widzicie, że nie mam czasu a urlop się kończy i wracam do pracy w czwartek. Cytat:
Padłam z tych chrupek, pisz częściej na telefonie ![]() Cytat:
Uśmiałaś się jak my wszystkie. Rety, kiedy to zleciało. Wszystkiego naj skarbie śliczny. Cytat:
To miłych i owocnych starań. Cytat:
Może do tego czasu ruszy. Kciuki trzymam. Cytat:
Witaj dolna jedyneczko!!!! Cytat:
Kwicia, toć Ty nadal płaska jesteś, chudzino. Cytat:
Czyli dobrze. Czy nie? Idę dalej pielić w kwiatach bo po ostatnich deszczach to tylko zielsko dobrze rośnie. A, i zasadziłam dziś drzewo. Albo olszyna albo żołądź. To się okaże. Takie tyci tyci znalazłam rosnące w rowie to je wykopałam i bach do nas, bo u nas patelnia. Żadnego krzaczka. Niech rośnie. To chrupki dla wszystkich.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||||||
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho!
Isiu fajnie Ci, zazdraszczam swojego ogródka ![]() A u mnie chyba ok, znaczy się dzisiejszy wynik bardziej "mój" bo ok 2,8 I tak trochę za dużo, chyba jednak się skonsultuję z jakimś endo, muszę poszukać w końcu dobrego. W ogóle pani w labie zdziwiona, zrobiła w sumie 4 próby, 2 na wczorajszym i 2 na dzisiejszym i jak dla mnie to wczoraj im się próbki pomyliły ... bo taka zmiana w dobę chyba nie jest możliwa. No i te wyniki wykluczają błąd przy badaniu (wczorajsze 2 wyniki ponad 4 dzisiejsze oba ponad 2) Generalnie zaprosiła mnie jeszcze na poniedziałek, żeby potwierdzić to badanie ... no to skorzystam, czemu nie ..
|
#638 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
halo
![]() Pszczoua, Celubova dziękuję za instrukcje co do gotowania na początku sierpnia kupię parowar i startujemy z gotowaniem Cytat:
do zrzucenia mam 7 kg a po cichu marzę o 10 zobaczymy, może się uda. tak naprawdę gro zależy od hormonów, karmię jeszcze i myślę, że to ma duży wpływ. pierwszy deadline to chrzest 14 września. chiałabym wyglądać ciut lepiej niż teraz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ciekawe jaki moja łobuzica da popis ![]() a co do chusteczek to pociąg jest, ale raczej do opakowania. cała zabawa jest w takim poślinieniu zaklejki, żeby już się nie zaklejała a chusteczki schły ![]() Cytat:
![]() współczuję też chodzikowej molestacji. ja nie wiem, dlaczego ludzie nie rozumieją, że to Ty decydujesz jakich pomocy Julek używa i dlaczego zawsze wiedzą lepiej dla mnie to niepojęte a też się ciągle z tym spotykam. hitem w tym temacie jest moja kumpela (bezdzietna!), która ciągle mi mówi, że powinnam przestać karmić bo jej siostra przestawała jak dzieci miały po pół roku. przyczepiła się do tego strasznie i tłumaczy mi, że będzie mi ciężko odzwyczaić, że już i tak długo, bla bla. a ja tylko nie rozumiem co ją to interesuje? odpowiadam jej, że zastanawiam się czy nie iść za duchem Rodzicielstwa Bliskości i nie karmić dopóki sama Hania nie zrezygnuje-czyli często to jakieś 2-3 lata biedna łapie się za głowę, że co ja wymyślam ![]() Cytat:
a obracaniem się nie przejmuj, wszystko w swoim czasie Cytat:
dobrze, że znaleziony, uff widzę, że mamy tu falę ćwiczeń do raczkowania. u nas aktualnie wygląda to tak: https://www.youtube.com/watch?v=wAUn...8VYAG5gmzPijjA kilka dni temu Pyza 40 min tak stała i ćwiczyła! w szoku jestem, żebym ja miała takie zacięcie do brzuszków dziś za to pierwszy raz usiadła, tylko nie umiała się w pionie utrzymać i podparła się z przodu rączkami
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
||||||||
|
|
|
#639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla Hanusi Jest śliczna i jaka sprawna![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Iza
aaaa Cebulka, Antek jest cudny
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#641 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hania jest niezła akrobatka. Szybko jej idzie. Brawa! I siadanie nawet. Super. Poza tym Pyza jest niezwykłej urody panienką. A co do obracania to Antek na brzuch obraca się od skończonego 3 miesiąca. A tu zaraz 5,5 mu stuknie i odwrotnie dopiero zaczyna kombinować. Cytat:
Hanię tak samo ![]() Maru, ja przy tsh 2,7 zaszłam. Także można
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Cebulki ale z Antosia juz duży chłopak!
cudo ![]() Pszczoua Milo ze pamietalas o chrzcinach Tymus przespał pol mszy, bo mimo ze chciałam go spać wczesniej położyć to się nie dal a później fajnie, tylko długo bo w domu byliśmy dopiero po 21. Ale grzeczny był, dzielny i cierpliwy ![]() A u Julcia oby ząbki szybko wyszły Kwitka figurka super! Iza antybiotyk chyba może zmieniać smak mleka. Tak mi się wydaje... A ja właśnie poklucilam się z M. mam straszny humor. Z jednej strony jestem na niego wściekła a z drugiej jest mi całkowicie obojętny. Sama nie wiem co czuje. Napewno jestem wkurzona i nie wiem kiedy wogole będę miała ochotę z nim gadac. Napewno nie prędko.
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2014-07-15 o 22:16 |
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Dziś laryngolog.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Isiu, fajnie że się odezwałaś
Nie dziwię się, że nie masz czasu... A w ogóle od kiedy się przeprowadziłaś z Twoich postów bije wielkie szczęście Maru, no to już lepszy ten wynik. Pewnie pomylono w labie próbki, bo to raczej niemożliwe żeby tak bardzo się 2 wyniki od siebie różniły... Będzie dobrze Kluska, no takie rady od ludzi którzy nie mają dzieci zabijają po prostu... Przecież to Twoje dziecko i Twoja indywidualna decyzja jak je wychowasz. A co do akrobacji Hanki to niezła gimnastyczka z niej Widzisz, Julek 3 miesiące starszy a jeszcze sam nie chce siadać. Ostatnio tylko łapie czego się da i podciąga do klęku. Klęczy tak na pionowo, z wyprostowanymi pleckami i próbuje na nóżki. Tylko czemu on jeszcze nie chce siadać? Ale sukces jest - posadzony siedzi No i wczoraj u babci wspinał się po schodach ![]() cebulova, spoko - Antonio ma czas do skończonych 6 miesięcy. Julek obracał się z brzucha na plecy w wieku 3 miesięcy, a z pleców na brzuch 2 dni przed ukończeniem 6 miesięcy. A kuzynki córka dopiero w wieku 8 miesięcy zaczęła się obracać z pleców na brzuszek, a teraz ma 11 i chodzi pięknie przy pchaczu ![]() Skierka, co ten Twój M. nawywijał? Mam nadzieję, że dziś już humor masz lepszy... iza, kciukam za wizytę i mam nadzieję, że już w porządku i to tylko kontrola Co do kotów to wczoraj mieliśmy przygodę. Wpakowałam Julka w nosidło i poszliśmy z TŻ do lasu. Spacerowaliśmy po takich nieuczęszczanych ścieżkach i nagle słyszymy miauczenie. Okazało się, że ktoś musiał pozbyć się małych kotków wyrzucając je do lasu i jeden z nich się do nas przyplątał. Łaził za nami całą drogę i szedł aż do domu. Był śliczny i na oko miał ok. 1 miesiąca. Całą drogę próbowałam namówić TŻ żebyśmy go przygarnęli ale nic z tego. Jak już zbliżaliśmy się do domu wybiegły w naszą stronę 2 psy więc ja szybko kotka na ręce żeby go nie rozszarpały. No i przyniosłam go do domu. Pytam sióstr TŻ, dzwonie po rodzinie kto chciałby kota i nic z tego. W końcu wzięłam go w kartonik i jechałam pokazać bratowej, jej synuś tak oszalał na punkcie tego kociaka, że zdecydowali się go zatrzymać. A ja mam spokojne sumienie, że nie zostawiliśmy go w lesie, bo na pewno by nie przetrwał... Edytowane przez pszczoua Czas edycji: 2014-07-16 o 09:36 |
|
|
|
#645 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia. ![]() Cytat:
A co do kotka to masz dobre serduszko. Bardzo się cieszę, że kotek znalazł dom. Witam! Tak na szybko, bo Antek właśnie się wybudził z drzemki. ![]() Muszę pochwalić dziecko moje, bo dziś w nocy nie jadł. Obudził się o 00:30, zmieniłam pieluchę i zasnął. Obudził się potem o 5:30 to go wzięłam do nas do łóżka i zasnął od razu, spaliśmy do 7:30
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
Isia moja poprzednia kotka jak pierwszy raz wyszła na dwór, to 3 dni jej nie było... Już myślałam, ze nie wróci, a tu przyszła brudna jak nieboskie stworzenie, głodna i zmęczona. Potem jeszcze zwiała na dzień czy dwa, a potem się przyzwyczaiła, chodziła na spacery po okolicy i grzecznie wracała na noc
.Skierka, mam nadzieje ze już w porządku. Jak Cebulova napisała, godzenie się może być przyjemne ![]() Iza, kciuki za laryngologa, bądź już zdrowa, no! A ja proszę o magiczne kciuki - dziś USG, mam nadzieje ze z kropkiem wszystko ok, ale strasznie się boję. |
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#648 |
|
Rozeznanie
|
Hej ho,
Nie odzywałam się bom chora bardzo. W końcu poszłam do lekarza i okazało się, że bez antybiotyku się nie obejdzie bo mam zapalenie oskrzeli... Tak więc zdycham na całego. Przepraszam, że nie odpisuję na wasze posty, wszystko przeczytałam i już zapomniałam co pisałyście taki mam mózg zrujnowany tą głupią chorobą :/Musze zadzwonić dziś zapisać się do którejś z klinik... waham się pomiędzy invimedem a novum...
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Chrupkowy spam! Wiecie co, czytam trochę o tym tsh itp, temat nie jets łatwy .. generalnie jeśli nie ma innych problemów oprócz lekko wysokiego tsh to może to być np za mała tarczyca. Niby nic groźnego, więc leków brać bym nie chciała. Tak sobie myślę, że to, czy się w ciażę uda zajść czy nie może właśnie zależy od tego, czym jest spowodowane takie tsh? Jeśli nie ma Hashimoto czy uszkodzonej tarczycy to może to nie wpływa wtedy? Anyway, usg tarczycy zrobić trzeba, dla świętego spokoju nawet .. No i jedną próbę bez leczenia tsh na pewno zrobię skoro w Gamecie są na tak. A potem będę się martwić co dalej z tym fantem
|
#650 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
w każdym razie ma jeszcze czas Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
Cytat:
x 1000!Cytat:
koleżance z pracy w invimedzie robili 2x inv bez kompletu badań, jak trafiła do Białegostoku to lekarze się za głowę złapali. inna rzecz, że nadal się nie udało ale przynajmniej co rusz to nowe badania i hipotezy. no i na nfz ją zakwalifikowali i do jakichś badań nad lekami więc i to taniej choć trochę. pewnie to jeden słaby przypadek invimedu na setki prawidłowo prowadzonych kobiet, ale .... ale. wiadomo. my po spacerze. taki skwar, że prawie cały czas przesiedziałyśmy przy fontannie
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-07-16 o 14:49 |
|||||
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc dalej jest stan zapalny,przedłużył mi antybiotyk i dostałam krople do ucha.Za tydzień kontrola. ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Mamusie jak sobie same deserki to ucieracie surowe owoce czy blendujecie zrobione na parze(te twarde owoce)?
|
|
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
Wpadam zameldowac, ze kropek na 17mm i serce jak dzwon
![]() Dziekuje za kciuki i chrupki dla wszystkich! |
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#654 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na razie robiłam sama tylko banana. To surowego blendowałam. Jabłko jak zrobię to uparuję najpierw. Inne owoce póki co były ze słoiczka. Chyba druga jedynka idzie, bo znów się włączył tryb marudy i łap w buzi. ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Nie boli ale jest przytkane.
|
|
|
#656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ach dziewczyny odnosnie kłótni z M. to szkoda badać w ogóle. Zaczęło się od głupoty a później wygranianie wszystkiego co się tylko da. Byłam wściekła ale dziś mi już przeszło i wszystko wróciło do normy jak gdyby nigdy nic. Może i lepiej bo już mi szkoda nerwów. I za mam nadzieję że szybko wyleczysz się z tego bolacego ucha ![]() Margot pięknie! Gratuluje!
|
#658 |
|
Zadomowienie
|
Hello. Wpadam na chwilke, pozdrawiam i caluje! U mnie bez zmian, brak czasu i milion spraw na glowie. Trzymam kciuki za te ktore potrzebuja! ;-) Papapa!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybko, mam nadzieję że dam radę dziś nadrobić bo Julek rano został użądlony przez osę
Takiego płaczu jeszcze nie słyszałam, bawił się na podłodze wtem zaczął strasznie płakać, aż się drzeć momentami i wymachiwać rączką. Wzięłam go szybko na ręce no i spadła z niego ta wstręciucha Miałam serce w gardle, bo sama jestem śmiertelnie uczulona ale na jad pszczoły (różni się składem od jadu osy). Wiem, że to mało prawdopodobne żeby już niemowlę było uczulone (a może nawet niemożliwe) ale wiedząc co ja przeżyłam strasznie się bałam o jego życie Płakał prawie godzinę aż w końcu zasnął u mnie na rękach. Aż się boje co będzie jak się zbudzi
|
|
|
|
#660 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
Super! ![]() Cytat:
I zdrówka też dla Lady! Cytat:
A masz adrenalinę w zastrzyku? Nawet dla siebie? Nie wiem czy dzieciom można takim małym, dobrze byłoby zapytać lekarza .. A no i spam chrupkowy!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

a jak nie, to i tak da sie to zbic lekami, takze uszy do gory! Bedzie dobrze 
a tak na serio to Agata tez podnosila tylek, ale zaczela od pelzania. Nie mnie jednak kazde dziecko jest inne i zaraz mozesz ganiac za malym samochodzikiem...a nachodzisz sie wtedy, ze hej... 
za zdrowe gotowanie. Ja teraz gotuje jeden obiad, bo agata je to co my, tylko nie przyprawione. Przez to my jemy zdrowiej 

I ja jej swoje a ona mi swoje, no nie da sobie powiedzieć że to szkodliwe. Ehh... Te babcie...
śniło mi się, że przyszłam do Linki z Antkiem Cebulovym
i mieszkanko pomimo tego, że było niewielkie to było piętrowe
Moje dziecko nadal nie chce siadać no i pełza asymetrycznie, co nie podobało się lekarce. Mówiła, że lepiej dmuchać na zimne i neurolog podpowie jak mamy ćwiczyć w domku albo zaleci rehabilitację... Wizytę mamy za 3 tygodnie... Trzymajcie kciuki by moje dziecko samo ruszyło w tym czasie...

zobaczymy, może się uda. tak naprawdę gro zależy od hormonów, karmię jeszcze i myślę, że to ma duży wpływ. pierwszy deadline to chrzest 14 września. chiałabym wyglądać ciut lepiej niż teraz 

cudo