|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Dzieeczyny z okolic krakowa jezeli macie namiary na tania hurtownie z alkoholem to prosze napiszcie
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Jak czytam te wasze przejścia to u mnie to chyba pikuś. Raz na jakiś czas mam tak ze w 2 Dzień bolą mnie pachwiny i jest nie do wytrzymania ale ja nigdy nie biorę tabl i po słabych proszkach mi przechodzi. Używam te na język rozpuszczalne z aspiryn czy teraz z ibupromu chyba.
Ze mnie natomiast się strasznie leje i chyba tego się najbardziej boje xD Na 9 tego wypada mi 26. Będę ryzykowala jednak. Tż obiecał robić mi herbatki z cytryna i będę jeść witaminę c Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 25 dni.
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w załączniku moja zakupiona wczoraj ślubna bransoletka |
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
tysia
![]() mi tż kupił w poniedziałek biżu na wykupiny i zawieszkę do kolczyków które założę w 2 dzień wesela
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2014-07-17 o 08:54 |
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Aaa się zastanawiam.. nie mam naszyjnika żadnego. I nie wiem czy szukać??? Mam dekold prosty i na to te koronki które mogę zdjąć. Biżu mam tą robiona na zamówienie z kropkami.. wiec nijak cos mi będzie pasowało
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 23 dni.
|
#156 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Wydatków tyle, że końca nie widać, a jeszcze sobie prezenty typu zegarek kupujecie? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() misia880 Bardzo ładna bransoletka! Dziewczyny, no właśnie! Jest sens kupowania bransoletki, jeśli się w nich w ogóle nie chodzi? Czy tylko kolczyki to nie za mało do ślubu?
|
||||
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nie jest to obowiązkowe
|
|
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w nowym wątku
czas leci szybko, a wątek jeszcze szybciej :P
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem co tu jest nie do rozumienia. Wydatki są i bedą zawsze a ze ślubem wiąże się ich znacznie więcej niz człowiek pzewiduje. Nigdzie nie napisałam że nam kasy brakuje tylko że wesele wychodzi więcej niż przewidywaliśmy pierwotnie. Chcemy uczcić swój ślub i uważamy że prezent w takim dniu to miły gest czy to się komuś podoba czy nie.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#160 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wierze, ze bedzie super Ty masz takie piekne wlosy, ze musi byc, a ja mam slabosc do wszelkich fryzur z warkoczami, francuzami itp. mimo wszystko szkoda, ze nie ma fotek.Cytat:
za zamowiony zegarek, z grawerem no nie wiem, ja zawsze wybieram cos po angielsku jakos mi lepiej brzmi, a zreszta dla TZta raczej musze :P co do wydatkow pociesze Cie, ze nie jestes sama u nas bylo tak samo, ze przekroczylismy nasz zakladany budzet, ale z prezentow dla siebie nie zrezygnowalismy i ogolem warto bylo bo dzien mielismy niezapomniany ![]() Cytat:
Co do miesiaczek za nim zaczelam brac tabletki to i 3 ketonale nie pomagaly, pierwszy dzien byl zawsze nie do przezycia spedzony w lozku... Teraz czasem musze wziac jakis 1 ibuprom, ale jest znacznie lepiej, no i ma szczescie nie mam skutkow ubocznych brania tabsow ![]() Cytat:
czy kolczyki to nie za malo zalezy jak zdobna masz suknie.Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#161 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) zwyczaje, tradycje, słowa, itp. Zdaję sobie z tego sprawę! I tak: pierwszy raz słyszałam o tym zwyczaju, tak jak o kotylionach, o których ostatnio rozmawiałyście. U nas się tego zupełnie nie praktykuje, pewnie mamy za to inne zwyczaje, które z pewnością Ciebie by rozbawiły Cytat:
Ja mam nieco inaczej - oszczędzam jak mogę, by mieć za co żyć później, stąd może to moje "niezrozumienie", o którym wspomniałaś...---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- rabbitka Dziękuję za odpowiedź! |
||
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Piękna bransoletka!
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi Żele na wszystkie paznokcie na formie trwają ok 1,5h-2h, hybryda do 1h. Możesz zapisać się na hybrydę, a poprosić o żel tylko na 2 paznokciach, tych problematycznych. Dasz radę
![]() Buczorek Bardzo ładnie wyszły numery na stół. Jak sprawa z bukietem? Lemon Drop Zakupy świetne Ciekawe, czy w Twoich okolicach te kryształki będą dostępne stacjonarnie.Efekt Warsaw Shore - polecam to określenie, ilekroć idę do kosmetyczki czy na upiększanie przed ślubem, mówię, że ma być naturalnie, że mam nie wyglądać jak bohaterki tego programu Dotka Świetnie, że jesteś zadowolona z próbnej fryzury ![]() zakrecona_kropka Bukiet będzie bardzo ładnie wyglądał do Twojej sukienki - uwielbiam dalie, mają tyle pięknych kolorywych odmian ![]() Lin Nie zazdroszczę tych kontuzji, masakra jakaś :glaszcze: Kallina A w tym bukiecie to nie sztuczne kwiatki? One mi trochę dalie przypominają, powinny być we wrześniu ![]() TysiaBB Gratuluję studniówki ![]() Konkardia W niektórych rejonach Podkarpacia też się wykupuje pannę młodą, ale za wódkę. Ukraińską... W załączniku moje żele (przed ślubem pomaluję na inny kolor).
|
#164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co się dzieje? Cytat:
co mi szkodzi wyjsc z sali na 5 minut i dac mu kase do tego czasu pieniądze będa w torebce mojej świadkowej pod jej opieką ![]() taki problem to nie problem
|
||
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Waniliova czy avatar jaki masz to twoje zdjęcie z sesji plenerowej? Jest boskie
![]() Gratuluję! A u mnie 30... Wiesz jak zleci Ci te 100 dni ![]() misia880 przepiękna bransoletka Widzę, że temat @ w czasie ślubu. U mnie jeśli dobrze pójdzie to wypadnie mi na tydzień, półtora przed - daj Pani Boże! Choć wtedy też wypadnie mi moja owulacja na noc poślubną na 90%
|
#166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- nikt nie pisze , że to porblem tylko najgłupsza rzecz jaką mógł lokal wymyślić i jak dla mnie to takie pazerstwo właściciela aby w dzień ślubu zawracać młodym głowę kasą. Nie chciałabym być świadkową która musi 20 tys w torebce trzymać.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą łaskawy pan-pozwoli Wam zejść obiad i zatańczyć w spokoju... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#168 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja za niecałe 1,5 mca będę Panią K Cytat:
![]() bardzo ładna
|
|||
|
|
|
#169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pysia1987 To będzie problem dla świadkowej ![]() 21klaudyna Faktycznie, źle go użyłam. Ale chodziło mi o to, by te miłe gesty były cytatem z Twojej wypowiedzi Dla mnie zdecydowanie też są bez "", w tej kwestii mamy jedno zdanie ![]() cornflower_girl Śliczne paznokcie! mysza93 No to super, że nikt nie narzekał! Oby u Was odbyło się też bez spięć
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi!
Wczoraj dogadaliśmy się z zespołem. Jakoś to będzie ![]() Dziś lecimy kupić buty dla TŻta - upatrzył sobie, ale czeka na moją akceptację ![]() Może biżu dla mnie ![]() No i Kartki dla Rodziców zrobione, jeszcze dosłać tekst i wysyłka ![]() corn, ładne paznokcie Czy żel jakoś je przedłuża? Zupełnie się na tym nie znam.
Edytowane przez cude Czas edycji: 2014-07-17 o 11:32 |
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
cude Tak, moje były przedłużane (ok 4 mm) -naturalne połamały się w połowie. Niestety nie mam zdjęcia paznokci przed, były strasznie krótkie. Wiem też, że żel może być położony na naturalnie długi paznokieć, podobno mniej się wtedy łamią.
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle dziewczyny missmalezji
alucior cude cornflower_girl Sunrise28 oluska227887 ostatnia zmiana kodu na jednocyfrowy!!! 9 dni do ślubu!!!
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2014-07-17 o 11:43 |
|
|
|
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
Tak sie wszystkie paziurkami chwalicie to pokazuje moje aktualne -żel na moich paznokciach
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#175 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wąciszu
![]() Cytat:
Podoba mi się fryzura, ale z bolerka bym zrezygnowała ![]() Cytat:
O jaaaakie fajne! Nie wiedziałam, że takie toppery można znaleźć na aliexpress! Te na etsy są mega drogie L Cytat:
Eee jak będą chcieli wymieszać czy się opić to zrobią to bez względu na to czy się piwo wystawi czy nie U nas na pewno na weselu będzie piwo bo wiem, że są w rodzinie osoby, które nie piją wina ani wódki i piwko na pewno ich ucieszy JCytat:
Cytat:
Bardzo mało J ja płacę 50zł, ale mam sprawdzoną kosmetyczke J Cytat:
Piękna ![]() Fryzura – niskie upięcie Cytat:
Bardzo ładny welon i będzie Ci pasował do sukni Cytat:
Ta pierwsza jest super! Cytat:
Śliczna! Gdzie kupiłaś? J Bardzo ładne paznokietki
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2014-07-17 o 12:02 |
|||||||||
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
bachara w silesi na stoisku obok tesco ze srebrem
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Konkardia, ja będę mieć tylko kolczyki, nie mam naszyjnika ani bransoletki.
Corn, gdzie robiłaś pazurki? ![]() Dziewczyny, uwaga, bo ja się na tym nie znam Czy paznokcie żelowe, to coś innego niż hybryda? A żele i akryl to to samo? Czy żele niszczą płytkę paznokcia? Ile się żele trzymają? +/- jaka cena? |
|
|
|
#178 |
|
Wtajemniczenie
|
bachara Ale śliczne!
![]() Dotka90 Czyli tak też można, dziękuję!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6 Edytowane przez Konkardia Czas edycji: 2014-07-17 o 12:11 |
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie problemem byłoby jechanie na ta sale kolejny raz bo jest prawie 50km od naszego miejsca zamieszkania więc kazdemu pasuje co innego ![]() jeszcze dzis do 19 i 3 dni wolnego, codziennie imprezy po weekendzie przybedzie mi z 5 kg jak nic |
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
dotka... jedni Ci powiedzą że niszczą drudzy, że nie... a prawda jest taka że sama musisz ocenic.
ja od 5 albo 6 lat mam żele cały czas na paznokciach. i nie sądze zeby były zniszczone
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014

poza tym nie jest to obowiązkowe

jakos mi lepiej brzmi, a zreszta dla TZta raczej musze :P co do wydatkow pociesze Cie, ze nie jestes sama
u nas bylo tak samo, ze przekroczylismy nasz zakladany budzet, ale z prezentow dla siebie nie zrezygnowalismy