|
|
#1381 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
![]() aczkolwiek ja też bym się bała dziury w ziemi mam nadzieje ze raczej wcześniej niż później ![]() Cytat:
i jakbym tak schudła to bym była w siódmym niebie ![]() Cytat:
to ja już na wszelki wypadek zacznę trzymać kciuki za finisz
|
|||
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo u mnie ogólnie coś jest na rzeczy z cukrem - całe życie odrzuca mnie od słodkiego a równo o 17stej mam taki spadek że bym zjadła wszystko z regałów jak odkurzacz, i o 17stej MUSZĘ przyjąć słodkie choćby był koniec świata i trzęsienie ziemi ![]() No i rzecz jasna nie chudnę nigdy i przyrost 10 kg.
|
||
|
|
|
#1384 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad bycia beznadziejnym przypadkiem. Pamiętacie jak kombinowałam z wakacyjnymi szortami? Otóż doszłam do wniosku, że i tak nie mam odwagi ich włożyć i kupię sobie na wyjazd długie, luźne, czarne spodnie dresowe
Bosz, jak cienszko być mnom.
|
|
|
|
#1385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z tym ze musiałabyś rozkminić u jakiego lekarza ewentualnie próbować to diagnozować/ ew leczyć ![]() u mnie to wymyśliła gin (oraz wcześniej endokrynolog) ale to dlatego ze u mnie to jest ściśle związane z moim pcos i leczeniem mojej niepłodności Cytat:
|
|||
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
znad bólu lędźwi i ścięgien achillesa, gorących stóp i padania na ryło
![]() Nie, nie, to nie calanetics, naszałam dziś cegły na dach i robiłam przy budowlance a potem dryl wiśni w mega niewygodnej pozycji a potem reszta spraw. Na wieczornym spacerze chuopin chciał dzwonić po taksi ![]() A lędźwia nawalają mi od kilku dni samoistnie, i to ostro Boję się, bo teścia tak połamało ze z bólu nie śpi juz 3 tydzień, mimo 5 serii zastrzyków i fizykoterapii. Nie wiedzą co mu jest a wizyta u orto za 4 miesiące. On twierdzi, że nie wytrzyma, oni że taka kolejka. No i chyba pójdzie na izbę przyjęć no bo jak inaczej Boję się, że mnie tym zaraził
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-16 o 23:06 |
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, tak se myślę, że ja bym obejrzała ponownie Kochanka
![]() i machnę
- korektę zgryzu - wstawienie 5 implantuf ![]() - dojazdy do denta
no i kto mnie dziś przebije? ![]() pozwólcie, iż nadrobię jutro
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt, nikt, wygrywasz Ale co z psem???????? Kurcze, biedak, tęsknił co? Zestresował sie pewnie, jak pogryzienie? niewielkie? |
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A reszta.... Kto ma numer telefonu do Winter, to niech ją budzi i dzwoni szybko. Rejczel? Flo? W E-glamurze dają L'ory za grosze, poniżej 100zł, może się zalapie jeszce . O ile mi się dobrze kojarzy, to ostatnio na All licytowala, ale ktoś jej sprzątnął. |
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się budzić Win Myślę, że tylko Flo ją może zbudzić bez obaw
|
|
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
Korweta wróciła sama
![]() pogryzienie powierzchowne, mam jeden strupek, otarcia naskórka, ślady po zębach (a ma ich tak niewiele ) i siniaki do Win wysłałam sms
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wygląda ta Korwetka na taką złośnicę, no i przeciez dobrze Cię zna chyba? Coś ją musialo nieżle zdenerwować..... |
|
|
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale codzienne życie ludzi, rodzina, praca bladym świtem, wiesz jak bywa, wielu byłoby niepocieszonych będąc wyrwanych ze snu, cały dom pobudzony etc. Win aczkowliek jest wdzięczna, że o niej ktoś pomyślał. Kurcze, piesek wiekowy i nagle nowe otoczenie, psy, koty, pełno obcych(jakby nie było) brak swoich, to duży stres, pies traci poczucie bezpieczeństwa, zwłaszcza wiekowy. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-16 o 23:58 |
|
|
|
|
#1396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Win już ma Lora
też bym chciała ale muszę oszczędzać na zemby ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
a że moje nogi były najbliżej
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do kiedy ta psinka zostaje? Wygląda mi to na klasyczny lęk. A już doczytałam, no to też klasycznie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-17 o 00:06 |
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda straszna (dla mnie) że zajęty już ![]() i wiesz potrzebuję kogoś do zbierania ślimaków ![]() po Korwet pańcia przyjeżdża we piątek
|
|
|
#1399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad kawy |
|||
|
|
|
#1400 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
http://justynaneyman.blogspot.com/20...ekawostka.html
![]() Cytat:
zieleń z pomarańczowym to jedno z moich ulubionych połączeń ![]() co do kupowania czegoś czego nie ma - czytałam w necie, że w wawie multum ludzi kupuje dziury w ziemi, powód - ciekawe mieszkania rozchodzą się jak ciepłe bułeczki. ja gdzie mieszkać mam, myślę o zmianie, o czymś z ogródkiem, a coś z ogródkiem, w odpowiednim metrażu, sensownym rozkładzie i jeszcze wychodzące na dwie strony świata i do tego te właściwe strony świata, nie przy ulicy, nie mówiąc o niekosztowaniu miliona złotych, nie trafia się co dzień... kto nie ryzykuje ten nie ma ![]() zresztą - kawałek osiedla już stoi, reszta się buduje, jakieś strasznie wielkie ryzyko to to nie jest bardziej martwi mnie ewentualna kwestia finansowa... bo coś mi się widzi, że na zamianie raczej stracę niż zyskam.... faktycznie, też przy cmentarzach też zależy, co jest nieinteresujące akurat dla Twojego chłopa mój brat - chłop jak najbardziej - np. lubi komedie romantyczne ![]() Cytat:
Cytat:
wygrywasz....![]() wczesnoporanna kreacja Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-07-17 o 07:33 |
||||
|
|
|
#1401 |
|
Mother of Cats
|
Zanim zapomnę: czy jest na sali Mursz? oraz czy nie myślałaby o rozszerzeniu działalności tortowej? W sensie zdobycia nowych klientów
Twoje torty pod względem estetycznym biją na głowę większość ichniej oferty.
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-07-17 o 09:13 |
|
|
|
#1402 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziękuję dziewczynki za akcję z L'orem
Ale już po południu Skrbtk dała mi cynk smsem, a potem Panda kliknęła dla mnie 30 ml edp. 50 tki i 100 tki już wyszły, ale 30stka mi styknie spokojnie.Wczoraj byłam w Ustce, Darłowie, złaziłam się mocno i dziś mnie wszystko boli
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1403 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Pytanie modowe: takie portki na wyjazd między ludzi będą fajne do luźnej bluzki takiej o (czarnej) czy będę wyglądać jakbym przyjechała odbierać poród? |
|
|
|
|
#1404 | |||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Też mam obów wynoszący mi piętę 12 cm nad podłoże i też twierdzę, że jest wygodny Tak naprawdę wygoda/niewygoda nie zależy od wysokości obcasa, tylko od wyprofilowania buta, słowo.O rany, to już? Ale faktycznie - wakacje już w pełni. W takim też trzymam za pomyślny finisz Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nikt Cię nie przebije Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-07-17 o 10:03 |
|||||||
|
|
|
#1405 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ale bluzka fajna Weź sobie luźne spodnie kup, ale krótkie. a nie będzie Ci za gorąco?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2014-07-17 o 10:34 |
|
|
|
|
#1406 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej. Wpadam powiadomić ze mam już swojego nowego dida
|
|
#1407 |
|
Piers do przodu
|
Polly
foty, foty dida
|
#1408 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() No proszę, jak cichaczem się uwinęła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1410 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Polly_, gratulacje
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

może Ciebie też kiedyś nagle najdzie 

foty, foty dida