|
|
#1441 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIII
A poza tym, kto powiedział, ze latem wszyscy muszą być opaleni na czekoladkę?
Jedni lubią, inni nie. A blada skóra się wolniej starzeje Ja się np. jeszcze smażę, bo uwielbiam - ale za parę lat też będę musiała przestać, wolałabym jednak nie wyglądać jak pomarszczony obwarzanek ;D
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
jak się znajdę w jakiejś ciekawej scenerii, to może pokażę
![]() ja się za to musiałam umówić na dalsze oględziny ![]() Cytat:
|
|
#1443 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
akurat nie przeszkadzają mi tego typu komentarze (chociaż ich nie słyszę) bo podoba mi się kontrast jasnej skóry i czarnych ciuchów. Ale niestety wszelkie defekty są bardzo widoczne. Gdybym miała porcelanową skórę bez żyłek, widocznych meszków itp. to super ale niestety... wyglądam raczej jak oskubany kurczak ![]() 2. zapowiadają 38 stopni buty mam za kostkę a od kleszczy się oblukam.Cytat:
I patrz wyżej o defektach.
|
||
|
|
|
#1444 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam jeszcze blizny, siniaki, hot spoty podepilacyjne....
|
|
#1446 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale szybka akcja
gratulacje!!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1447 |
|
Mother of Cats
|
Polly! Gratulacje!
Jaki jest ten nowy did?
|
|
|
|
#1448 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Pisze z telefonu co jest jakaś. Tortury. Poszło szybko bo było cc.dida jest śliczna dziewczynką
|
|
#1449 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) oraz byłabym wdzięczna za nosidło ![]() może niańka elektroniczna? Cytat:
Redziu przepraszam ale Cytat:
wyznaczasz nowe trendy modowe na poranne spacery ![]() ![]() ![]() ![]() melduję że mam sukienkę na wesele. oraz na mniejsze okazje bo taka uniwersalna jest. oraz nie wyglądam w niej jak prosie na wypasie poza tym pogoda zelżała razem z burzą oraz kolejne robo tym razem fatalne, bo z powietrza muszę plany stwarzac nienawidze tego nienawidzę nienawidzę aaaaaaaaaaaaaaa
|
|
#1450 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() Czasem jak wyjdę na plażę okors w czarnym kostiumie i wiśniowymi bądź czarnymi pazurami , to mam wrażenie że moja skóra świeci na biało Te żyłki to tylko Ty widzisz , nikt nie chodzi na kolanach i nogom się nie przygląda bo po co A z daleka ich nie widać 2 No wiem ale do lasu nawet jak jest tak ciepło chodzę w spodniach długich...Bo u mnie lasy gęste i nie ma szerokich deptaków w nich ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- A ja zapomniałam o moich widocznych mieszkach włosowych iiiiiii nic na nie nie działa ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
Miałam identyczne problemy przez moją Mam Ale na szczęście znalazły się osoby w moim otoczeniu które sprawiły że mogłam zaakceptować swój wygląd ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Ja to się cieszę że mam to za sobą ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() 2 O rany no tak żmije zapomniałam o nich ... |
|||||
|
|
|
#1451 | |||
|
Nindżopesz
|
Macham znad przerabiania sukienki na wakacyjną spódnicę
Potraktowałam sprawę poważnie, hehe.Cytat:
![]() 2. jasne, jednak potrzebuję czegoś kryjącego np. na czas jazdy pociągiem kiedy to znudzeni współpasażerowie siądą sobie obok i z nudów zaczną liczyć moje meszki włosowe 3. nie ma szans. Ponadto nie chcę wychowywać jej na jakiegoś bezstresowego zapuszczeńca. Cytat:
Nom Cytat:
|
|||
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Nie rozumiem co Cię obchodzi co sobie pomyśli o Twoich szanownych mieszkach włosowych człowiek który zobaczy Cię raz w swoim oraz Twoim życiu ![]() 3 Co masz na myśli odnośnie zapuszczeńca np Neskę 951 z widocznymi mieszkami włosowymi w krótkich galotach i szerokim uśmiechem na twarzy, pomykającą przez centrum Wawy z makaronami na szyi ?Ehhh to nie jest proste ale skoro nam się udało wypracować takie podejście to jednak się da. To mówiłam ja prześladowana przez całą podstawówkę za białość ,zarówno przez dzieci jak i dorosłych
|
|
|
|
|
#1453 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. co to są makarony? Chodzi mi raczej o nie dbanie o stan skóry czy o figurę. Ale to też sprawa osobista, mnie różnego typu defekty zawstydzają i wolę je chować. Chciałabym dida jakoś ukierunkować nie na chowanie a na prewencję
|
|
|
|
|
#1454 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Skojarzenie mi się nasunęło - względem podejścia. Mnie po 30-tce dopadło AZS. I choćbym nie wiem jak o siebie dbała, są dni, kiedy powinnam chodzić w czadorze - ewentualnie w burce i to takiej z gęsto tkanym otworem na oczy. Ostatnio - odpukać, jest nieźle, ale przy nasileniu stresu (a tego mi akurat nie brakuje) nasilają się i zmiany skórne. I mimo, ze zdaję sobie sprawę, ze widok mojej obłażącej ze skóry, czerwonej mordy nie stanowi dla otoczenia źródła wrażeń estetycznych, w czadorze ni burce nie chodzę.
|
#1455 |
|
Nindżopesz
|
Ale to ekstremalne sytuacje.
Lepiej nie ciągnijmy tematu bo to jak z balerinami
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam już 3 pary tych koszmarnych butow i używam często, a tak się zarzekalam jeszcze niedawno, że nigdy Wychodzi na to,że tylko krowa nie zmienia zdania ![]() Dostalam @ ,że moje perelkowe L'ory już do mnie jadą |
|
|
|
|
#1457 | |
|
Zadomowienie
|
Też się przyłączę do gratulacji i radosnych okrzyków
![]() Cytat:
no, może nawet trochę szersze spodnie, czasem jeszcze jakaś narzutka/kamizelka/szal i pół kilo biżuterii ![]() I w ogóle, to chyba nie jest ze mną tak źle, zazwyczaj nie ubiorę się w coś, dlatego, że wyglądam za grubo na żyłki i żyły nie zwracałam uwagi A, i blada skóra to przecież zaleta! Ja na słońce z domu nie wychodzę bez wysmarowania się filtrem 50
|
|
|
|
|
#1458 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() wow, jak szybko poszło, gratulacje Cytat:
Cytat:
za sukienkę ![]() ja niespodziewanie idę na jeszcze jedno wesele w tym roku, ale tym razem od strony TŻa, więc postanowiłam założyć tę samą kieckę co na poprzednie wesele
|
|||||
|
|
|
#1459 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Do mnie też, chyba- bo być może potwierdzenie do Pandy najpierw trafi.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#1460 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Propozycja stroju dla Red
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1461 |
|
Nindżopesz
|
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Odbija mi już, wymyśliłam nowy wakacyjny zestaw - ciążowe legginsy i bluzka w rozmiarze 46 Niech mnie ktoś dobije żebym się dłużej nie męczyła sama ze sobą
|
|
|
|
#1462 |
|
Mother of Cats
|
Baru, czy to normalne, że płaszcze (częściowo wełniane, jeśli to ma znaczenie) świeżo odebrane z pralni śmierdzą? Starą, zakurzoną, dawno nieruszaną szmatą (na szczęście suchą)
i zgłupiałam.
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-07-17 o 19:49 |
|
|
|
#1463 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1464 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1465 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() W ogóle odechciało mi się jechać, od jutra ostra dieta albo ban na szorty i baseny. |
|
|
|
|
#1466 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Polly! Gratulacje
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1468 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Mam dziś miałą taki zestaw spódnicę w Twoim kolorze scian i ciemny granat bluzkę ( ja ją tak ubrałam ) wyglądało IDEALNIE, i to jest kolor uwaga dadadadaaaaaaaaaaaaaaaaaa aam limonkowy Z dziurą w ziemi - rozumiem. Po prostu nie przejmujesz się reportażami Jaworowicz ![]() Cytat:
2. zdecydowanie poród, ale bluzka sama z siebie fajna, spodnie mam identyczne, wygląda się w nich jak praktyk ZEN ![]() Cytat:
Ja podejrzewam, że ów napad jest spowodowany chronicznym brakiem, i koło się zamyka. Bardziej interesuje mnie przyczyna, powód, dla którego nienawidzę słodkości. Może jakaś właśnie nietolerancja, nieprzyswajalność? Cytat:
Hehe, wyczułaś to wczoraj, dobra jesteś Filmy poczekają. Nie inaczej ! Cytat:
2.Takoż czyniłam, ciut zelżało, ale nie zniknęło Cytat:
Bo to się pracuje na to włąśnie latami Cytat:
Ale skorko klikasz, znaczy że jest dobrze. Gratulejszyn, babiniec na maksa Otóż to!!! - wszystko pasuje, moja wizja ZEN etc ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() No i Ale kłopot sukienki wart świętowania Serio to nie bagatela. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-18 o 00:06 |
||||||||
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Siniaki to mój signature sign
![]() z hot spota padłam, bo obecnie to bardzo popularnew określenie, mój pies miał hot spota Ja obstawiam, według mojej prywatnej teorii, że drugi did to kopia mamusi, w przeciwieństwie do pierwszego (niezależnie od płci) . Taaak, tak wiem, zaraz zgłoszą się Ci co temu swoim żywotem przeczą, ale i tak większość przypadków popiera moją teorię
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znad kawy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

akurat nie przeszkadzają mi tego typu komentarze (chociaż ich nie słyszę) bo podoba mi się kontrast jasnej skóry i czarnych ciuchów. Ale niestety wszelkie defekty są bardzo widoczne. Gdybym miała porcelanową skórę bez żyłek, widocznych meszków itp. to super ale niestety... wyglądam raczej jak oskubany kurczak
buty mam za kostkę a od kleszczy się oblukam.

Redziu przepraszam ale 

A z daleka ich nie widać
Ja to się cieszę że mam to za sobą 
i zgłupiałam.

Ale skorko klikasz, znaczy że jest dobrze.