|
|
#1471 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
Mam tak niewiele przyjemności w życiu, ze polegiwania na słońcu odmawiała sobie nie będę. I takk mnie kiedyś szlag trafi. Albo to chyba shar pei takie pomarszczone są, nie chciało mi się sprawdzać.....
|
|
#1472 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
tzn. śmieję się z hipstera, bo zestaw jak zestaw, cokolwiek wymyślisz będzie ok moim zdaniem, ludzie wszystko noszą i ważne żebyś się Ty dobrze czuła Cytat:
ale wiem że bym się wściekła ![]() Cytat:
a zawsze myślałam, że o wnętrze Cytat:
a wczoraj nawet byłam w okolicy dziury w ziemi i część osiedla jest i ten "mój" budynek też już stoi... ale że byłam tam w okolicy południa, w sandałach itepe, w dodatku po paru godzinach bycia na mieście, a wokół budowa, piach, gorąco, to sobie odpuściłam poszukiwania biura sprzedaży i przejdę się tam któregoś wieczora w przyszłym tygodniu...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#1473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jest, shar pei ![]() Cytat:
Większość przypadków to jednak normalne deale.
|
||
|
|
|
#1474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł s gorąca
Cytat:
![]() 2 A właśnie moje obserwacje potwierdzają Twoją teorię.Zresztą noworodek podobny jest bardziej do ojca po to aby nie odrzucił ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
To w Twoich oczach wyglądasz obleśnie... 2 Makarony to bluzka na widok której moja Mama powiedziała Boże ...
|
||
|
|
|
#1475 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Jak to maiwał Ross z Przyjaciół "I bruise like a peach" 2. Ja co prawda mówię to z przymrużeniem oka, najprawdopodobniej to nie ma nic wspólnego z faktami
|
|
|
|
|
#1477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
2 Super łup |
|||
|
|
|
#1478 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
1 haaaa zemsta balerinów III
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Idealne połączenie galoty Red i moje porostytuckie buty ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Ale po wyschnięciu powinno przejść. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- |
|
|
|
|
#1480 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. wg mnie wyglądało spoko, stritłerowo i nindżopszowo Ale jednak bardziej by pasowało facetowi lub jakiejś nastolatce.Ad sinupret dziury w ziemi, o co chodzi z tymi ogródkami? Że będą dwa należące do bloku czy byłyby konkretnie Twoje? Ale takie cuda to pewnie tylko na parterze? Cytat:
) a te zdjęcia z mikrofali i z oddali nie oddają rzeczywistości. Musiałabym sobie makro zrobić ![]() 2. poka! 3. teraz się zgubiłam. Też nie pisałam o wakacyjnych ciuchach tylko o tym, co z defektów osobiście ukrywam. I tego tematu wolę nie ciągnąć bo nie chcę nikogo niechcący urazić. Cytat:
Ja właśnie ze względu na swe lenistwo zrezygnowałam z opalania.
|
|||
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1482 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Popieram w całej rozciągłości
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to nadciąga burza stulecia, zaraz rypnie Takich burz się boję. A miałam dziś jechać nach der stadt Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-18 o 12:20 |
|
|
|
|
#1484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Właśnie się moczą w praniu ale na pewno pokażę 3 No właśnie słowo pisane. Ja ogólnie o samoakceptacji chciałam pisać 4 A ja mam bardzo złe doświadczenia z opalaniem bo byłam opalana na siłę bo takie blade to dziecko. ... To było bolesne ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
Kurka wodna uważasz że Red wygląda niekorzystnie w czymkolwiek. Toć piękna kobieta Ale ok wiem że człowiekiem z jakąś chorą misją jestem... Jusz się uspokajam ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() Ale nos mnie nie boli .... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-07-18 o 12:21 |
|||
|
|
|
#1485 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Więc jeśli Red będzie cichaczem narzekać to może tak źle nie będzie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1486 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Inna sprawa, że nawet wg siebie przeginam jakby to był wyjazd sponsorowany przez Pudelka i mieli się tam pętać fotoreporterzy z całego świata a potem oklejać moimi kompromitującymi fotkami przystanki autobusowe No po prostu stresa mam bo od kilku lat nie nosiłam ciuchów odsłaniających ciało, nie było konieczności. Trudno się przełamać więc tak se zrzędzę i kombinuję. Cytat:
Ale na poważnie, kiedy przychodzi klient i siada bliziutko to widzę różnicę pomiędzy zwykłym nosem z porami a nosem porowatym, świecącym i zaczerwienionym, którego właściciel najwyraźniej nie ma zamiaru używać pudru. Jasne, wolna wola (i już nie wnikajmy w choroby, zagubienie pudru na trasie, bieganie po mieście od 6 rano podczas upału), niemniej w swoim przypadku staram się co jakiś czas upudrować kinol i nie ma że boli, że się spieszę, że piesek i podwiązka ![]() 2. ja się kompletnie zgubiłam
|
||
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Hmmm ja będąc dzieczynką poniżej 4 lat kompletnie nie pamiętam jak wyglądała moja mama i jakie wiodła życie. Wszystko uleciało w eter. 3. Nie, bo się nie pokazuje niekorzytsnie, i tak jak wspomniała wcześniej, nie widujemy się na żywo, a szkoda, gadka szłaby nam płynniej , bo racja, słowo pisane ma ograniczenia ![]() Co do braku akcpetacji napiszę na własnym przykładzie, cery, żeby było sprawiedliwie (bo ciało sama zapuściłam a cerę taką otrzymałam i basta ) Ten cały trąd to była zmora, trądowate wiedzą jak wielkiego kalibru. Większość mojego życia spędziłam na wstydzie, łuszczeniu twarzy i szukaniu podkładu który będzie symulował ładną cerę. Co było awykonalne, gdyż jak kiedyś Mić zauważyła, pryszcze są 3 D Już mam mocno zaleczony trąd, ale krajobraz po bitwie pozostał, i wciąż spędzam ogrom czasu mego życia na szukaniu, testowaniu podkłądów. Tylko nie za każdym razem o tym wspominam, choć i tak częściej niż przeciętna kobieta. I mimo, że już w większości zaakceptowałam obecny stan rzeczy (trądzik różowaty, naczynkową cerę, rumień, blizny, pory, przebarwienia, dziury) i chodzę bez makijażu, to jednak WIEM, że moja cera, zakryta podkładem wygląda po prostu lepiej, a czasem lubię wyglądać lepiej niż gorzej Jednak znienawidziłąm podkłądy, uważam, że skóra pod warstwami kolorówki ma sie gorzej, nie jest to dla niej dobre, i odkąd mniej stosuję tym lepiej ona wygląda. Dlatego tak się dziwię osobom, które mają nieskazitelną cerę a mimo to stosują podkład? Szczerze, to moim skrytym marzeniem jest, aby nadeszla moda na nieużywanie podkładów. Żeby nagle normą stało sie, że do pracy ludzie chodzą bez mejkapu Ależ byłaby ulga No, ale to taka fanaberia. Bo jak chodzę na miasto nieumalowana to uchodzę za "dziwaka" i to mnie lekko wkurza.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-18 o 13:16 |
|
|
|
|
#1488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda że u nas tak trochę jest że jak kobieta urodzi to już inni postrzegają ją przez pryzmat macierzyństwa. Rozumiem że masz stresa przed odsłonięciem ciała. Mogę do twojego wyjazdu powtarzać w każdym poście żebyś się nie stresowała bo nie masz ku temu powodów i będę w tym tak uparta jak Ty w krytykowaniu samej siebie Oooooo już wiem czemu jestem taka dla siebie łaskawa - 4,25 heheheheh 2 A ja nie idę jak przecinak ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
2 Ok zgoda ale potem pamiętasz? 3 Heheheh widziała Red na żywo 4 Całkowicie rozumiem każda kobieta chciałaby wyglądać dobrze ale dążenie do nieskazitelności jest pułapką. Odnośnie podkładu to już nie używam na co dzień przez co moje pory są widoczne tylko przypudrowane sypkim transparentnym . Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-07-18 o 13:28 |
||
|
|
|
#1489 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tam szczytem makijażu jest tusz na rzęsach i bezbarwna pomadka, ja na tym tle zazwyczaj wyglądam jakbym szła na gotycką imprezę albo do teatru... kabuki, jako aktor ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Rany, zupełnie nie kojarzę, musiałam się zgubić w natłoku nowych osób
|
||
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2
|
|
|
|
|
#1492 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W każdym razie wieki temu, śmiem twierdzić, że nieco wypiękniałam, ohoho
|
|
|
|
|
#1493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
jest z innego pokolenia, które często nie przystaje do norm następnego i tak w kółko. No i też byli inne czasy etc etc. Dzisiejsze nastolatki bardziej obchodzi to jak wyglądają rówieśnicy ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- No właśnie nie, kompletnie się nie interesowałam wyglądem własnej matki. Ale jak pisałąm do Betyy, to byli inne czasy Pewnie teraz jest całkiem inaczej.
|
||
|
|
|
#1494 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja nawet ładna nie jestem jak się nie umaluję.
|
|
|
|
|
#1495 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Mam też brzydkie cycki jak stanika nie założę i brudne uszy jak ich nie wyczyszczę ![]() Znam naprawdę mało kobiet, które są ładne bez mejkapu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęściara
, ja się obracam w towarzystwie samych ładnych au naturel to Ty nie jesteś już umalowana? Nocuję u przyjaciółek, widzimi się rano, etc, ba! studiowałyśmy razem, akademiki i te sprawy, każda z nich nie musiała używać mejkapu. W sumie, mało która używała, tylko wieczorami do knajpy, na tańce jakaś kredka do oczu etc. Czyli znów zatoczyłyśmy koło oczywistych oczywistości
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-18 o 14:20 |
|
|
|
#1497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się boję tylko takich inwestycji gdzie nawet jeszcze łopaty nie wbili a już sprzedają udanego oglądania w takim razie Cytat:
pewnie zacznie jak wyjdę z robo (czyli już za 0,5 godziny ) ano ![]() ja znam jedną i to akurat jest z mojego bardzo bliskiego otoczenia, więc patrzę na nią często i zazdroszczę
|
||
|
|
|
#1498 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Z podobnych przypadków mam pewną koleżankę, często imprezowałyśmy razem podbierając sobie kosmetyki (właściwie to ona podbierała moje, norma ). No więc wyglądało to tak, że przed "tańcami" szłyśmy do wc upudrować noski i podmalować sobie oczy na czarno. Pierwsze moje zdziwko - jej wystarczyło lekkie pociągnięcie moim czarnym cieniem i już miała Kruka, ja musiałam się napacykować a na końcu i tak cień wydawał się szary. Potem szłyśmy w pogo, po dwóch godzinach kontrola makijażu - u niej bez zmian, na oczach Kruk, cera matowa i tylko lekkie rumieńce, u mnie panda odbita nad i pod okiem, w załamaniu powieki kopalnia, twarz świecąca, nos czerwony. Nie ma sprawiedliwości ![]() Cytat:
EDIT ! miałam koleżankę z super cyckami bez, ciągle latała w samej koszulce i to było strasznie dołujące kiedy szłyśmy razem na podryw ![]() EDIT 2 co do drugiej części zdania nie wiem jak jest, w uszy nikomu nie zaglądam
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-07-18 o 14:51 |
||
|
|
|
#1499 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia Baru
Redzik, pomyśl, dlaczego nie chcesz iść w tych szortach? Masz cudowne nogi. Ryli i bez ściemy. Po co chcesz je ukrywać? Ludzie dookoła są baaaaardzoooo różni. Nawet jak ktoś sobie coś pomyśli o Tobie, to niech sobie myśli, ma prawo, ale czemu Ty sama siebie tak krytykujesz? A taki/taka z błyszczącym nochalem i porami wielkości kraterów może w ogóle tego nie zauważać, nie przykładać do tego tak wielkiej wagi, być zadowolonym pomimo tego? Jesteś piękną kobietą. Czemu tego nie widzisz? Sorki, ale musiałam Ci to napisać... Wiele kobiet nawet latami ćwiczeń i pielęgnacji nie jest często w stanie osiągnąć tego, co Ty masz od natury i koniecznie chcesz to zakryć spodniami chintkiej położnej? ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- W ogóle to weszłam pogratulować Polly. Gratulacje i niech się chowa zdrowo (jak i Ty też i wszyscy Twoi ).---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- I chciałam przez moment wymazać to wyżej - Redzik, nie odpowiadaj, po prostu sobie o tym pomyśl, sama dla siebie. Cały Bar Ci mówi, że super wyglądasz, Ty sama czujesz inaczej. Każdy ma jakieś niefajne rzeczy w sobie, których nie lubi, normalna rzecz. Jedź na wakacje i - najważniejsze - ciesz się, N. i sobą. I przepraszam, bo jakoś tak bez sensu naszło mnie na moralizatorstwo ![]()
|
|
#1500 |
|
Mother of Cats
|
Co do wpływu matki na dziecko - także podświadomego: naprędce wyszukany cytacik stąd:
"Poprzez całe dzieciństwo matka i córka są dla siebie jak lustra. Zwłaszcza córka stara się sprostać wizji matki. Jednocześnie dziewczyna znajduje się cały czas pod wpływem samooceny matki – tzw. modelingu. Jeśli matka ma realistyczny stosunek do swojego ciała, modeling jest zdrowy. Niestety matka, która czuje się źle z jakimś aspektem swojej cielesności lub psychiki, na przykład matka która obsesyjnie skupia się na swojej rzekomej nadwadze może wpoić córce przekonanie, że ta jest zbyt gruba nawet jeśli nie ma w tym krzty prawdy". I drugi, z tego samego miejsca: "Nie wzbraniajmy się przed włożeniem kostiumu czy tańczeniem na weselu – robiąc to wysyłamy córce sygnał: „Tylko ci, którzy wyglądają idealnie mają prawo do zabawy.“ Jednym słowem nie wpędzajmy w kompleksy naszych córek i po prostu... bądźmy dla nich dobre". ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- A tak w ogóle to macham znad gorączkowania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

Bo to się pracuje na to włąśnie latami 

tzn. śmieję się z hipstera, bo zestaw jak zestaw, cokolwiek wymyślisz będzie ok moim zdaniem, ludzie wszystko noszą i ważne żebyś się Ty dobrze czuła
i zgłupiałam.
ale wiem że bym się wściekła 
) wyglądało IDEALNIE, i to jest kolor uwaga dadadadaaaaaaaaaaaaaaaaaa aam limonkowy 

Większość przypadków to jednak normalne deale.

Boże ...

Ja właśnie ze względu na swe lenistwo zrezygnowałam z opalania.

Takich burz się boję. 

to Ty nie jesteś już umalowana?