Offopowe Zapuszczanie, część 50! - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-17, 10:59   #601
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Świetnie że się stara! Wiadomo, wrócić z pracy, posprzątać, ugotować, to jednak trochę pracy jest. Chyba musisz po prostu poczekać, aż sama będziesz mogła to zrobić

Mi tam takie szczegóły jak zakurzony okap nie przeszkadzają

Mi też cera się poprawia, kiedy jej nie maluję. Zdecydowanie makijaż jej nie służy
Mnie niestety przeszkadzają, lubię jak jest idealnie czysto.
Stara się, stara, jak tylko może, więc nie powinnam narzekać

Każdy ma prawo robić błędy, nie przesadzajmy

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 11:08   #602
Maryha_ah
Zakorzenienie

Pewnie, dlatego podchodzę do tego z humorem. Niemniej jednak o swój język trzeba dbać

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2014-07-17 o 11:10
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 11:20   #603
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Świetnie że się stara! Wiadomo, wrócić z pracy, posprzątać, ugotować, to jednak trochę pracy jest. Chyba musisz po prostu poczekać, aż sama będziesz mogła to zrobić

Mi tam takie szczegóły jak zakurzony okap nie przeszkadzają

Już 21. Pamiętam jak miałaś 18
A mojemu TŻ trzeba wszystko powiedzieć, bo zapomina albo mu się nie chce. Nie powiesz żeby kupił chleb po pracy to nie kupi, bo po co?

Kupiłam sobie wczoraj lakier z lovely z serii I love Summer nr 6. Kolor w buteleczce wydawał się przepiękny.

Po powrocie do domu pomalowałam nim paznokcie. Po czym skończył się mój zachwyt tym lakierem.

Nie wiem czy nie trafiłam na rozcieńczony egzemplarz, bo tworzy straszne smugi i nawet po 4 warstwach kolor nie jest nasycony. Ponadto nie wysycha nawet w ciągu 15 minut. Dam mu jeszcze szansę, ale czuje, że wyląduje w koszu.
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 11:22   #604
pikari
Raczkowanie

Cytat:
Pewnie, dlatego podchodzę do tego z humorem. Niemniej jednak o swój język trzeba dbać
dokładnie
pikari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 12:01   #605
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Ojej, już pierwsza rocznica? Ale zleciało Mikuś
Super, że opuchlizna zeszła. Mi odkąd siedzę w domu i się maluję raz na iks czasu, bardzo poprawiła się cera, nie ma suchych skórek i odpukać naprawdę nieźle wygląda oprócz tych wstrętnych zaskórników. Wczoraj przyszła moja woda termalna i użyłam dwa razy, a buzia jest taaaaaka gładka, oby tak dalej tylko.
Noo sama nie wiem kiedy Mała ma już 8 miesięcy. Jeszcze trochę i będzie raczkować i chodzić

Moja cera póki co nie sprawia mi większych problemów. Zaskórników pozbyłam się już jakiś czas temu po zmianie pielęgnacji. Teraz tylko muszę pozbyć się tej paskudnej alergii. Może do soboty uda mi się trochę to nawilżyć.

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4733931 5]

należy ci się chwilka dla siebie

a jak tam z TŻ, ogarnął się? [/QUOTE]

Tak, jest lepiej Może jeszcze nie idealnie, ale parę spraw zrozumiał.

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
To już!

Szybko zleciało

Mam dzisiaj trochę luzu w pracy, więc mogę do was zaglądać
No nie?

Cytat:

To świetnie! Jaką imprezę robicie? Dla znajomych? Rodzinną? U mnie nie było żadnej
Rodzinną Robimy u teściów, bo tutaj nie zmieścilibyśmy się. Myślę właśnie nad jedzeniem i chyba zrobię dwie sałatki - gyros i królewską, jajka faszerowane, na słodko rafaello. Moja mama będzie piec kurczaka. Dziadek zrobi ciasto z truskawkami. Teściowa na miejscu zrobi już mizerkę, jajka w majonezie. Wiadomo wędlina itp. Nie wiem tylko czy robić jeszcze jakieś przekąski.

Co podajecie na stołach z przekąsek? Potrzebuję inspiracji, bo chęci są Nie wiem tylko jak ogarnę to czasowo. Chyba część zrobię w piątek wieczorem jak mała spać pójdzie. Tż ma teraz drugą zmianę, więc raczej mi nie pomoże, no chyba że po 23 dopiero.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Mam wolne, a wzięłam się za szorowanie łazienki Powiem Wam, że jak wstaję regularnie mniej więcej o tej samej porze czyli teraz około 7 to mam o wiele więcej energii niż kiedyś jak się spało do 10 Spodobało mi się wczesne wstawanie, bo dzień wydaje się taki długi. Mała ma teraz kiepski okres, bo idą jej górne zęby i jest bardzo marudna, ale jakoś to przetrwamy

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=23880

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 12:04   #606
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Noo sama nie wiem kiedy Mała ma już 8 miesięcy. Jeszcze trochę i będzie raczkować i chodzić

Moja cera póki co nie sprawia mi większych problemów. Zaskórników pozbyłam się już jakiś czas temu po zmianie pielęgnacji. Teraz tylko muszę pozbyć się tej paskudnej alergii. Może do soboty uda mi się trochę to nawilżyć.

No nie?

Rodzinną Robimy u teściów, bo tutaj nie zmieścilibyśmy się. Myślę właśnie nad jedzeniem i chyba zrobię dwie sałatki - gyros i królewską, jajka faszerowane, na słodko rafaello. Moja mama będzie piec kurczaka. Dziadek zrobi ciasto z truskawkami. Teściowa na miejscu zrobi już mizerkę, jajka w majonezie. Wiadomo wędlina itp. Nie wiem tylko czy robić jeszcze jakieś przekąski.

Co podajecie na stołach z przekąsek? Potrzebuję inspiracji, bo chęci są Nie wiem tylko jak ogarnę to czasowo. Chyba część zrobię w piątek wieczorem jak mała spać pójdzie. Tż ma teraz drugą zmianę, więc raczej mi nie pomoże, no chyba że po 23 dopiero.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Mam wolne, a wzięłam się za szorowanie łazienki Powiem Wam, że jak wstaję regularnie mniej więcej o tej samej porze czyli teraz około 7 to mam o wiele więcej energii niż kiedyś jak się spało do 10 Spodobało mi się wczesne wstawanie, bo dzień wydaje się taki długi. Mała ma teraz kiepski okres, bo idą jej górne zęby i jest bardzo marudna, ale jakoś to przetrwamy

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Z tym wstawaniem o 10:00 to tak jest. Ja sama wiem po sobie jak mam dzień wolny i śpię do 10:00. Ogarnę się, ugotuje obiad, zrobię coś i już 17:00. A jak wstaję do pracy o 8:00 dzień wydaje się strasznie długi...
Stary 2014-07-17, 12:15   #607
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:

To dobrze. Najważniejsza jest rozmowa. Trzymam kciuki żeby się poprawiało. Wiem, co to znaczy naprostowywanie potencjalnego trutnia domowego

Zależy jak bardzo chcę się popisać ale zazwyczaj nie robię takich przystawek w stylu talerz wędlin, galareta i pasztet. Dla mnie to przeżytek, i tak nikt tego nie je. Może koreczki? Jakieś proste, oliwka, serek, może być też camembert z żurawiną. Ostatnio zakochałam się w takich rulonikach z boczku. Bierzesz plasterek i zawijasz ze śliwką i jednym migdałem w środku śliwki. Cudowne

Lubię też grzanki. Może być do nich co sobie zamarzysz: guacamole, krem z praktycznie wszystkiego (bakłażan, soczewica, krem z kurek i serka twarogowego etc).

Uwielbiam gotować na przyjęcia tylko małe, bo przy 25 osobach można zapomnieć o kreatywności i ekstrawagancji

Cytat:
A mojemu TŻ trzeba wszystko powiedzieć, bo zapomina albo mu się nie chce. Nie powiesz żeby kupił chleb po pracy to nie kupi, bo po co?

Kupiłam sobie wczoraj lakier z lovely z serii I love Summer nr 6. Kolor w buteleczce wydawał się przepiękny.

Po powrocie do domu pomalowałam nim paznokcie. Po czym skończył się mój zachwyt tym lakierem.

Nie wiem czy nie trafiłam na rozcieńczony egzemplarz, bo tworzy straszne smugi i nawet po 4 warstwach kolor nie jest nasycony. Ponadto nie wysycha nawet w ciągu 15 minut. Dam mu jeszcze szansę, ale czuje, że wyląduje w koszu.
Mój to samo on nawet nie wie, że trzeba chleb do domu kupić, dopóki mu nie powiem

Zdarzają się takie lakiery, że pomimo 4 warstw są smugi zazwyczaj tak mam z jasnymi, pastelowymi kolorami, np delikatny cytrynowy żółty. Przetestowałam już z 5 lakierów w tym kolorze i żaden nie kryje tak jak powinien

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2014-07-17 o 12:17
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 12:18   #608
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
[...]

Co podajecie na stołach z przekąsek? Potrzebuję inspiracji, bo chęci są Nie wiem tylko jak ogarnę to czasowo. Chyba część zrobię w piątek wieczorem jak mała spać pójdzie. Tż ma teraz drugą zmianę, więc raczej mi nie pomoże, no chyba że po 23 dopiero. [...]

ważne, że postępy są

ojoj, ale będzie żarełka

Mała Księżniczka
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 12:31   #609
Maryha_ah
Zakorzenienie

Miki, cieszę się, że chociaż Ty wyciągnęłaś wnioski ze sprawy Soleilki i zdjęcia są w albumie
Stary 2014-07-17, 12:33   #610
Asia19x
Zakorzenienie

Ja uwielbiam koreczki i grzanki np. czosnkowe, na to pomidorek i mozzarella.
Koreczki ze wszystkiego można zrobić, a fajnie wyglądają. Lubię też pomidory pokrojone w plastry,na to plastry mozzarelli, polane oliwą z ziołami i czosnkiem
Może deska serów? Lubię też plastry sera zawinięte, a w środku np. szynka parmeńska. Kurde, aż się głooodna zrobiłam

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 12:52   #611
Maryha_ah
Zakorzenienie

Deska serów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-17, 12:53   #612
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwielbiam koreczki i grzanki np. czosnkowe, na to pomidorek i mozzarella.
Koreczki ze wszystkiego można zrobić, a fajnie wyglądają. Lubię też pomidory pokrojone w plastry,na to plastry mozzarelli, polane oliwą z ziołami i czosnkiem
Może deska serów? Lubię też plastry sera zawinięte, a w środku np. szynka parmeńska. Kurde, aż się głooodna zrobiłam
Caprese można też zrobić w formie koreczków - mini mozarella + pomidorki cherry a do tego np. jeszcze czarna oliwka
Roladki z łososia wędzonego np. z serkiem typu Almette, kieszonki z ciasta francuskiego...

Teraz takie upały to aż się prosi o jakieś lekkie sałatki na bazie sałat, rukoli, szpinaku itd. z dressingiem na bazie oliwy. Pomidory teraz takie pyszne, bób, fasolka, świeże owoce.

Jajka w majonezie i sałatki na bazie majonezu to bardziej zimowe menu.

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2014-07-17 o 17:57
otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 15:25   #613
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
No to super

Oooo, a może skutki jednak?

Przetestowałam balsam Seboradinu i mam super włosy po nim, nawet smrodek idzie zaakceptować
Coś czuję, że będzie to miłość na dłuuuuuuugi czas....

Witam się
Co ja bym dała aby poszaleć po mieszkaniu i posprzątać kąty wkur... mnie ten syf, Tż się bardzo stara, naprawdę, no, ale wiadomo, że ni, ale posprząta jak kobieta, bo wielu rzeczy nie widzi, a ja widzę aż za dużo. No, ale trudno, jak mus to mus, wytrzymam.
Grunt, aby mała w brzuszku wytrzymała
oby nie bo biore anty

Tez lubie ten seoboradin

Nie denerwuj sie nerwy szkodza malutkiej
Cytat:
Witam!

Taka ladna pogoda, a ja Alessandro czas w pracy . Na szczescie dzisiaj caly dzien, à jutro tylko do 15:00 i mam weekend wolny

Jutro mam 21 urodziny. Jak czas leci. Pamietam jak dolaczylam do was 3 lata temu.
juz 3 lata
Cytat:
Cześć

Teściowa wzięła małą na spacer, to mam trochę czasu dla siebie Chałupa ogarnięta, obiad zrobiony, żyć nie umierać

Z twarzą lepiej, opuchlizna zeszła. Tylko teraz mam mega przesusz, który baardzo ciężko nawilżyć. Mam nadzieję, że jakoś się uda, bo w sobotę mamy imprezę z okazji pierwszej rocznicy ślubu
to dobrze,ze juz lepiej
Cytat:

Moje damy, po raz kolejny powtarzam, że nie z przymiotnikami w stopniu równym piszę się razem! Bo to aż w oczy boli! Czatul tu nie ma, ale nie zapominajcie, że inne czujne oko na was łypie!

Może mam cycki za małe, dlatego autorytet mniejszy

uwielbiam Cię
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 15:41   #614
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
oby nie bo biore anty

Tez lubie ten seoboradin

Nie denerwuj sie nerwy szkodza malutkiej

juz 3 lata

to dobrze,ze juz lepiej

[/COLOR] uwielbiam Cię
Po 5 minutach od przeczytania zajrzyłam o co Ci chodzi . Wcześniej miałam inny nick. Za bardzo kojarzył się ze mną, a chciałam zostać anonimowa
Stary 2014-07-17, 15:46   #615
astra85
Zakorzenienie

mam 4 cm odrosty i nie wiem co z tym fantem zrobic ,mam kilka opcji:
a. zrobic odrosty sama
b. isc do fryzjera zrobic odrosty
cisc do fryzjera przyciemnic calosc lub zrobic pasemka w kolorze natury
d.nic nie robic

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Po 5 minutach od przeczytania zajrzyłam o co Ci chodzi . Wcześniej miałam inny nick. Za bardzo kojarzył się ze mną, a chciałam zostać anonimowa
wiem,wiem,ze zmieniałas nick tylko w ogole tak ten czas zleciał

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-17, 16:13   #616
ParoleParole
Zakorzenienie

Przyszła moja paka ze Skarbów

Ja bym zjadła sałatkę z brokułem i ze słonecznikiem
Stary 2014-07-17, 17:31   #617
Celestyn3k
Zakorzenienie

Ja dołączyłam do wątku 21 lipca 2011 roku, niedługo rocznica

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 17:46   #618
astra85
Zakorzenienie

umowilam sie na jutro na pasemka
Stary 2014-07-17, 18:58   #619
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
mam 4 cm odrosty i nie wiem co z tym fantem zrobic ,mam kilka opcji:
a. zrobic odrosty sama
b. isc do fryzjera zrobic odrosty
cisc do fryzjera przyciemnic calosc lub zrobic pasemka w kolorze natury
d.nic nie robic

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

wiem,wiem,ze zmieniałas nick tylko w ogole tak ten czas zleciał
Nawet nie wiem kiedy.

Dzisiejsze pustki w pracy mnie dobijają. Zrobiłam wszystko co można było zrobić. A teraz siedzę i się nudzę. Mam nadzieję, że jutro będę miałam więcej klientów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-17, 19:55   #620
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Przyszła moja paka ze Skarbów
testowałes juz cos?
Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Ja dołączyłam do wątku 21 lipca 2011 roku, niedługo rocznica

Gotuje zupe kalafiorowa na jutro juz mnie nie mdli
Stary 2014-07-17, 20:20   #621
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wiem kiedy.

Dzisiejsze pustki w pracy mnie dobijają. Zrobiłam wszystko co można było zrobić. A teraz siedzę i się nudzę. Mam nadzieję, że jutro będę miałam więcej klientów
u mnie za to tłumy były I się totalnie nie wyrobiłam ze wszystkim Jutro będę musiał nadgonić.
Cytat:
testowałes juz cos?

Gotuje zupe kalafiorowa na jutro juz mnie nie mdli
Maskę marokańską Ale mi włosy bosko pachną i się tak łatwo rozczesały Ciekawe jak jutro będą wyglądały

oo ja bym zjadła kalafiora
Stary 2014-07-17, 20:29   #622
astra85
Zakorzenienie

Cytat:

Maskę marokańską Ale mi włosy bosko pachną i się tak łatwo rozczesały Ciekawe jak jutro będą wyglądały

oo ja bym zjadła kalafiora
napisz jutro jakie sa po niej włoski
Stary 2014-07-18, 08:03   #623
Bellitudoo
Zakorzenienie

Ależ skwar znów dziś będzie. Wczoraj chyba z 4 razy wchodziłam pod prysznic. No ale nie narzekam, bo pewnie zacznie padać i będzie lało z tydzień. Niemniej, w takie upały moja astma się daje we znaki, nie czuję się za dobrze. Wczoraj znów zaczęłam brać leki, mam nadzieję, ze po tygodniu poczuję jakąś ulgę, bo trochę wkurzające jest to uczucie niepełnego oddechu. Jak noga przestała boleć to teraz to.
Współczuję wszystkim paniom w zaawansowanej ciąży w trakcie takich upałów.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

W zeszłym tygodniu farbowałam włosy henną Khadi. Jasnym brązem. Nikt nie widzi zmiany. Moim zdaniem, kolor jest odrobinę ciemniejszy. Jestem zadowolona bardzo, bo bardzo lubiłam swój naturalny kolor i nie chciałam zmieniać go zbytnio, ale siwe włosy się sypały. Henna ładnie je pokryła. Tylko nadal czuję zapach zielska na łbie.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Mamy teraz trochę cyrk w dimu, bo babcia i jest w szpitalu, a dziadek jest u nas, bo to już wiekowy (dosłownie, prawie )człowiek. Jak na swój wiek wygląda i czuje się rewelacyjnie, ale raczej nie nadaje się już, żeby cały tydzień był sam w domu. Oczywiście, na początku nie chciał przyjechać, bo on musi być w domu, jak w końcu się zgodził to od razu zapowiedział,ze w sobotę jedzie do domu i nie ma w ogóle dyskusji.
Stary 2014-07-18, 08:05   #624
Celestyn3k
Zakorzenienie

Bell, mi też się skrzą siwuski i zamierzam kupić kahdi, ale boję się szybkiego wypłukania.

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-18, 08:23   #625
Bellitudoo
Zakorzenienie

Ona podobno na początku wypłukuje się szybko a potem jak się robi regularnie to utrzymuje się dłużej. Mam taką nadzieje. Kiedyś farbowałam dwa razy i trzymało się krótko,a le kolory mi się nie podobały, siwych nie było to nie próbowałam robić tego regularnie.
Stary 2014-07-18, 17:18   #626
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
napisz jutro jakie sa po niej włoski
nigdy nie miałam tak błyszczących i gładkich włosów
Zapach do teraz jej czuję
Szkoda, że ona taka droga Będę musiała polować na promocję
Stary 2014-07-18, 20:59   #627
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy nie miałam tak błyszczących i gładkich włosów
Zapach do teraz jej czuję
Szkoda, że ona taka droga Będę musiała polować na promocję
kusisz

Bell jutro tez maja byc upały

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-18, 21:10   #628
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
kusisz

Bell jutro tez maja byc upały
Koleżanka z pracy jak zobaczyła moje włosy to sobie nazwę zapisała i mi właśnie piszę, że już sobie zamówiła

Bonyy upały mnie wykończą NIech już jesień będzie
Stary 2014-07-18, 23:22   #629
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Interesowałam się tylko czy robisz ze świeżych, z puszki czy z przecieru ze świeżych w ogóle mi nie podchodzi, pewnie dlatego, że pomidory w sklepach w ogóle bez wyrazu są
Ze świeżych trzeba długo gotować. Dusić z 1.5 godziny. Taki dżem pomidorowy się robi. Duszone na szybko są niedobre.

Cytat:
mam dla Ciebie odpowiedź na temat jednej kuleczki Można powiedzieć jedno winogrono, aczkolwiek jest to wtedy inny rodzaj, nijaki. Zazwyczaj odnosi się to do jednego krzewu

A jak byłoby "winogron" w liczbie pojedynczej, to w mnogiej musiałyby być "winogrony"
Cytat:
Ja kupiłam pół kilo fasoli szparagowej i właśnie z TŻ wciągnęliśmy. Żałuję, że nie wzięłam więcej, z powodzeniem zjadłabym to sama
Ja mam hektary bobu. A fasolka będzie już niedługo.

Cytat:
Cały sekret spieniaczy polega na tym, że mleko musi być tłustsze i zimne
Chyba ciepłe W kawiarniach spienia się gorącą parą. A ja mam taki spieniacz, jak czajnik. Podgrzewa mleko do ok 40* i ubija taką pianę, że można ją kroić.
Muszę kupić mleko i zrobić sobie deserek. Na co dzień piję konopne.

Cytat:
Przez ciebie pewnie pojadę go kupić, a miałam oszczędzać na primark!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Wybierasz sie do uk?

Cytat:
Moje damy, po raz kolejny powtarzam, że nie z przymiotnikami w stopniu równym piszę się razem! Bo to aż w oczy boli! Czatul tu nie ma, ale nie zapominajcie, że inne czujne oko na was łypie!

Może mam cycki za małe, dlatego autorytet mniejszy
lubię to

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-19, 08:30   #630
Bellitudoo
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!

Robi się gorącą parą, ale musi być zimne, bo inaczej szybko przegrzałoby się i nici z piany. Po spienieniu jest ciepłe.

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Zaraz po napisaniu posta poszłam pobiegać, myślałam,że będzie w miarę chłodno, ale gdzie tam, masakrycznie już grzało. Jak wróciłam to cała pływałam.

Dziadek chyba pozazdrościł mi sportu, bo dziś o 6 rano wsiadł na rower

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Tyle się naopowiada o wojnie, więzieniu itp, tak sobie myślę, że zacznę go nagrywać, będzie co pokazać dzieciom. Chociaż czasami mam wrażenie, że niektóre opowieści są lekko podkoloryzowane.

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Ja bobu nie lubię. Znaczy, surowy mi smakuje, coś jak groszek. Ugotowany... wali mi pleśnią.

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości