Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-21, 20:50   #451
kiss12550
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Hej dziewczyny

dzisiaj załatwiliśmy USC i z ciężkim sercem zdecydowałam się na nazwisko Męża po ślubie...

przepraszam Was ale nie będe cytować bo bym zaspamowała

znaleźliśmy cukiernie , zrobią nam tort taki jaki chcemy i to 40 zł za kg a na 80 0sób babeczka powiedziala że wzięłaby tak z 10 kg, cena dla nas bardzo dobra bo we wcześniejszej cukierni która mieliśmy upatrzoną babeczka powiedziała że wyjdzie na 80 osób 550 zl i to jeszcze za tort taki ich katalogowy, za taki który mi się podoba to by chyba z 1000 zawołali

widziałam że na początku był temat @ na ślubie , mi okres poprzesuwał sie przez ćwiczenia i wygląda na to że wypadnie mi dzień przed lub w TYM dniu

a tak przy okazji potrzebuje Waszej pomocy , już kilka razy próbowałam wrzucić tu zdjęcia i nic, może znacie jakąs stronke gdzie można wrzucać fotki a ja po prostu wrzucę wtedy link ze zdjęciami?

edit. udalo mi sie wrzucić zdjęcia zaraz postaram sie wrzucić resztę, tylko powiedzcie mi który tort ładniejszy bo zastanawiam się nad tymi 2 z tym że ten 2 gdybym wybrała byłby bez tego najwyższego piętra kwiaty na 1 i 2 byłyby wrzosowe , Ps 1 zdjęcia pożyczone od którejś PM z wizażu, przepraszam nie pamiętam której
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort (2).jpg (42,5 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (33,8 KB, 37 załadowań)

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-07-21 o 20:52
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 21:03   #452
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Nie, nie, nie. Pogrzebowy byłby: tam tam taram tam taram taram taraaam (już mnie totalna głupawka z tego stresu ogarnia )

A kolorem sukienki teściowej się nie przejmuj- w Tym Dniu i tak nikt nie będzie piękniejszy od Ciebie
Ah no to mi w głowie grał pogrzebowy chyba bo tak się skojarzyło

Wiem ale będziemy się zlewać na zdjęciach

Nie umiem szukać bizu na etsy Chciałam długie, wiszące kolczyki z cyrkoniami i NIC nie widzę
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 21:03   #453
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi który tort ładniejszy
Mnie bardziej podoba się drugi
Stary 2014-07-21, 21:06   #454
bardorja
Zadomowienie

Ale napisalyscie!
My dziś załatwilismy spotkanie z managerem i menu i kosztorys w piątek spisujemy protokół w środę po obrączki w niedzielę kolejna przymiarka
Wszystko nabiera tempa

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 21:45   #455
kiss12550
Zadomowienie

kilka fryzur które ostatnio wpadły mi w oko

co myślicie o tej z 3 zdjęcia, zastanawiam się na nią na ślub

teraz widzę że nie mogę wstawiać tu swoich prywatnych zdjęć, takie z neta wchodzą normalnie...nie wiem o co chodzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura12345.jpg (20,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg włosy122345.jpg (111,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xxxx.jpg (38,8 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzury wesele.jpg (70,9 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-07-21 o 21:47
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 21:48   #456
Linaewen
Zakorzenienie

Buty TŻ
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 21:57   #457
Konkardia
Wtajemniczenie

oluska227887 Kochana! Nie stresuj się tak, bo nic nie zapamiętasz z tego cudownego dnia!!! hihihi Ty również!

ewapucy Prześliczna sukienka!!! :slina Ja bym postawiła tylko na jakieś ładne kolczyki

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Wszystko nabiera tempa

mysza93 Właśnie fajnie, że będzie w białej! Moja sobie granatową kupiła i nie chce się przekonać do niczego jaśniejszego

kiss12550 Też mi było trudno pogodzić się z myślą o zmianie nazwiska I torcik mi się bardziej pierwszy podoba

My dziś wybraliśmy księgę gości, pudełeczka dla gości i przeglądnęliśmy oferty biur podróży. Może jednak gdzieś się wybierzemy!

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

kiss12550 Być może chodzi o ich rozmiar. Ja ostatnio zauważyłam, że właśnie próbowałam za duże tu wklejać i zawsze błąd wyskakuje. Odkąd je zmniejszam nie mam problemu

Linaewen Bardzo ładne! Macie czerwone dodatki? Jaki to numer? Może 45? Wydają się być dość duże, mój ma właśnie podobny rozmiar
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 22:00   #458
re_nata
Raczkowanie

Cytat:

Upinam włosy w luźny, niski kok. W zestawie części jest 7, ale na pewno nie założę wszystkich. Jak noszę na co dzień, to dopinam zazwyczaj tylko 3 najdłuższe i jest to wystarczająca ilość. Robiłam już z tymi włosami koki, kucyki, warkocze, nosiłam też rozpuszczone- w żadnym wypadku nie było widać spineczek. One są naprawdę niewielkie i kolorem mniej więcej odpowiadają kolorowi włosów, więc jeśli dobrze dobierzesz odcień, to nic nie będzie widać
A nosisz naturalne? ja teraz patrzę na takie ogłoszenie 7g - 50 cm długie i 5cm szerokości to takich pasemek to chyba z 6-7 minimum trzeba by było zamówić aby efekt był?

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Zamówiłam dziś swój bukiet (taki jak na zdjęciu tylko będzie miał kilka żółtych dodatków), mniejszy dla świadkowej, butonierki dla TZ i świadka, kwiat do wlosów i kwiaty dla rodziców
Cytat:
Hej dziewczyny

dzisiaj załatwiliśmy USC i z ciężkim sercem zdecydowałam się na nazwisko Męża po ślubie...

przepraszam Was ale nie będe cytować bo bym zaspamowała

znaleźliśmy cukiernie , zrobią nam tort taki jaki chcemy i to 40 zł za kg a na 80 0sób babeczka powiedziala że wzięłaby tak z 10 kg, cena dla nas bardzo dobra bo we wcześniejszej cukierni która mieliśmy upatrzoną babeczka powiedziała że wyjdzie na 80 osób 550 zl i to jeszcze za tort taki ich katalogowy, za taki który mi się podoba to by chyba z 1000 zawołali
oba fajne ale mi bardziej drugie sie podoba chcę coś podobnego..i cena też fajna
Cytat:
kilka fryzur które ostatnio wpadły mi w oko

co myślicie o tej z 3 zdjęcia, zastanawiam się na nią na ślub

teraz widzę że nie mogę wstawiać tu swoich prywatnych zdjęć, takie z neta wchodzą normalnie...nie wiem o co chodzi
3 fajna od razu mi wpadła w oko i dodałam do inspiracji
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 22:01   #459
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
oluska227887 Kochana! Nie stresuj się tak, bo nic nie zapamiętasz z tego cudownego dnia!!! hihihi Ty również!

ewapucy Prześliczna sukienka!!! :slina Ja bym postawiła tylko na jakieś ładne kolczyki

mysza93 Właśnie fajnie, że będzie w białej! Moja sobie granatową kupiła i nie chce się przekonać do niczego jaśniejszego

kiss12550 Też mi było trudno pogodzić się z myślą o zmianie nazwiska I torcik mi się bardziej pierwszy podoba

My dziś wybraliśmy księgę gości, pudełeczka dla gości i przeglądnęliśmy oferty biur podróży. Może jednak gdzieś się wybierzemy!

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

kiss12550 Być może chodzi o ich rozmiar. Ja ostatnio zauważyłam, że właśnie próbowałam za duże tu wklejać i zawsze błąd wyskakuje. Odkąd je zmniejszam nie mam problemu

Linaewen Bardzo ładne! Macie czerwone dodatki? Jaki to numer? Może 45? Wydają się być dość duże, mój ma właśnie podobny rozmiar
43. Mają czerwony pasek, a dodamy jeszcze czerwone sznurówki. TŻ mierzył jedne takie i super to wyglądało.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 22:13   #460
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

kiss12550 tort nr 1 bo uwielbiam kwadraciaki więc to tylko moje zdanie i fryzura nr 3

Linaewen gratki zakupu butów - są super
Stary 2014-07-21, 22:30   #461
marlenqa22
Zadomowienie

Dziewczyny a jakie jest Wasze podejście do tematu: striptizerka na kawalerskim??

Dowiedziałam się dzisiaj przypadkiem że u Tż chłopaki mu planowali taką zamówić, na szczęście coś tam nie wypaliło i nie udało się.
Odetchnęłam z ulgą.

I dzisiaj mam jakieś takie przemyślenia że gdyby taka striptizerka była to nie wiem na kogo bym była bardziej wściekła, na Tż czy na starszego który to zorganizował?;/

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 23:02   #462
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jakie jest Wasze podejście do tematu: striptizerka na kawalerskim??

Dowiedziałam się dzisiaj przypadkiem że u Tż chłopaki mu planowali taką zamówić, na szczęście coś tam nie wypaliło i nie udało się.
Odetchnęłam z ulgą.

I dzisiaj mam jakieś takie przemyślenia że gdyby taka striptizerka była to nie wiem na kogo bym była bardziej wściekła, na Tż czy na starszego który to zorganizował?;/
Jestem na nie i na szczęście TŻ ma identyczne zdanie.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 23:05   #463
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Jestem na nie i na szczęście TŻ ma identyczne zdanie.
Mój Tż też na nie, to był właśnie pomysł świadka (na szczęście nie wypalił).
Jestem tak zła na tego chłopaka że gotowa jestem mu powiedzieć co myślę o takich pomysłach!

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 23:18   #464
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Jumapili gratuluję! Mam nadzieję że licencja to tylko formalność

Iliy za literki zapłaciłam 31-32 zł z przesyłką, wysokość 20 cm, grubość 3 cm. Wyglądają naprawdę ładnie, ale pomalowane są tylko z jednej strony, więc samemu trzeba je jeszcze maznąć Zdjęcie literki w załączniku - sorki za jakość ale robiłam telefonem

Lusija super że sesja się udała. W taką pogodę fajnie popływać po jeziorze

Ewapucy śliczna sukienka, gdzie kupiłaś?

Kurcze wkurza mnie kobieta z cukierni! na kilka pytań które wysyłam jej w mailu odpowiada na 1, i to wcale nie za szybko. Chyba muszę tam zadzwonić, ale póki nie wybierzemy się tam chciałam wszystkie ustalenia mieć na piśmie, żeby w razie co nie było wątpliwości..
Nie było pływania tam jest zakaz bo nikt o to nie dba i jest bardzo brudno bleee

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 21 dni.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:

Odetchnęłam z ulgą.

Jasne. Co więcej sama swiadkowi to podpowiadam

Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 23:20   #465
rabbitka
Rozeznanie

Fascinata moim zdaniem swiadek tez powinien miec kwiat w butonierce, u nas wszyscy 3 druzbowie mieli

An fajnie, ze TZ tak sie zaangazowal w tance super, ze jestescie z lekci zadowoleni!

Iliy gratki za rozdanie zaproszen ciasteczka z wrozba bardzo lubie!

Lusiija no to dobrze, ze sesja udana! Teraz czekamy ma fotki

Karolinuuusia sliczne winetki!

Lemon super literka kurcze faktycznie kiepsko z ta cukiernia, musisz przedwonic i ich pogonic

Kiss a dodajesz zdjecia przez przycisk 'zarzadaj zalacznikami' potem musisz wybrac plik z komputera i powinno dzialac. Tort kwadratowy a fryzura z 3 bardzo ladna!

Linaewen gratki za buty i garniak

Marlenqa ja bym byla zla na swiadka jezeli to jego pomysl na szczescie moj meza striptiz nie kreci, a w dodatku swiadek jest gejem wiec jakby zamawial to meskiego dla zartu :p no ale my takiego problemu nie mielismy i dobrze bo pewnie bylabym zazdrosna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 23:25   #466
Buczorek
Raczkowanie

marlenqa koleżanki mąż miał striptizerkę na kawalerskim. z samego rana była wielka kłotnia ja tam też bym nie chciała żeby mój tż patrzył się na takie wygibasy ;D
Fascinata ja zamówilam butornierki dla tz, świadka, taty mojego i tż

Dzisiaj z tż spotkaliśmy się z zespołem, ugadaliśmy co i jak. Mam nadzieję, że wszystko będzie tak jak być powinno! Bylam też na fryzurze próbnej. Bardzo mi się podobała, jednak kilka uwag miałam, ale da się wszystko zrobić, także myślę, że w sobotę będzie ślicznie najbardziej chodziło o to, że upięcie wolałabym mieć z tendencją na bok, a nie środek głowy. Także luz
co jeszcze? - kupić piwo, zrobić plan stołów, pogadać z księdzem nt. mszy, zamówić autobus....abym o niczym nie zapomniałam
Stary 2014-07-21, 23:30   #467
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość

O chociaż jedna osoba ma takie samo zdanie jak ja
Ja również nie widziałabym w tym żadnego problemu. Niech sobie popatrzy, przecież wiadomo, że taka kobieta ani dotknąć by się nie dała. Ufam mojemu TŻ i na pewno pozwoliłabym mu na to W telewizji albo na plaży często gorsze rzeczy można zobaczyć a to przecież tylko striptiz
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 23:40   #468
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Zamówiłam dziś swój bukiet (taki jak na zdjęciu tylko będzie miał kilka żółtych dodatków), mniejszy dla świadkowej, butonierki dla TZ i świadka, kwiat do wlosów i kwiaty dla rodziców
gratki

Cytat:
ja też z wielkim bólem się na jego nazwisko zdecydowałam

co do @ na ślubie, mnie na szczęście ominie. wypada mi za pare dni, więc na ślubie będę w 26dc bodajże

Cytat:

Odetchnęłam z ulgą.

ja jestem na nie. i już zapowiedziałam Tżtowi że to ja mu zorganizuje kawalerski bo on ma durnych kumpli. ostatnio tak zorganizowali kawalerski kumplowi (oni, mojego tz tam nie bylo, bo byl ze mna i potem mielismy wlasnie ich odwiezc do domów ) ze przyszly pan mlody spał na schodach pod sklepem o 4 nad ranem, jak przyjechaliśmy, jeden został dobudzać PM a reszta się porozchodziła, 7 osób stwierdzilo że jadą na striptiz bo byli umówieni, a że PM spity to jadą bez niego . jak sobie wyobraziłam kawalerski mojego Tż to stwierdziłam że albo go nie będzie miał albo ja go zorganizuję, albo naślę kogoś żeby go pilnował

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-07-21, 23:41   #469
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
Zakupiłam ostatnio sukienkę na poprawiny.Na zdjęciu wygląda na biało ,nie wiem dlaczego może przez oświetlenie,bo nawet w pokoju wygląda na białą,ale w sklepie i na zewnątrz jest lekko pistacjowa.Jaką biżuterię mogę do niej mieć? Mam czarne platformy do tej sukienki.
śliczna też bym stawiała na taki spory naszyjnik, podobają mi się takie
Cytat:
Nie wiem, ale czuję, że w stoperan się będę musiała zaopatrzyć
haha to może lepiej weź, w sukni to ciężko potem
Cytat:
stres mi odszedł potem, tyle spraw do załatwienia, że nie ma czasu się stresować
Cytat:

Odetchnęłam z ulgą.

ja jestem na nie. z resztą wiem, że Tż też. a znając drużbę to bym nawet nie pomyślała, ze wpadnie na taki idiotyczny pomysł

dziś kupiliśmy soki i wodę i 4 szampany tylko bo więcej nie było jutro dokupimy w innym sklepie
do tego skompletowaliśmy wszystko do koszy dla rodziców, kupiliśmy stroczyki i kawę, herbatę i alkohol moja ciocia ma ładnie je skomponować
i jeszcze z orkiestrą się spotkaliśmy, wybraliśmy piosenki, zabawy na oczepiny i tyle
owocny dzień

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 00:04   #470
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

rabbitka

Buczorek & hihihi idziecie jak burza, gratki takich postępów w załatwianiu spraw

Co do kawalerskiego i striptizu zabraniać nie mam zamiaru zresztą będzie go organizował świadek czyli brat mojego TŻ i całkiem możliwe że wpadnie na taki pomysł- więc co ja mogę.... są dorośli to chyba wiedzą co robią a raczej czego zdecydowanie nie robić
Stary 2014-07-22, 00:17   #471
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość

Dzisiaj z tż spotkaliśmy się z zespołem, ugadaliśmy co i jak. Mam nadzieję, że wszystko będzie tak jak być powinno! Bylam też na fryzurze próbnej. Bardzo mi się podobała, jednak kilka uwag miałam, ale da się wszystko zrobić, także myślę, że w sobotę będzie ślicznie najbardziej chodziło o to, że upięcie wolałabym mieć z tendencją na bok, a nie środek głowy. Także luz
co jeszcze? - kupić piwo, zrobić plan stołów, pogadać z księdzem nt. mszy, zamówić autobus....abym o niczym nie zapomniałam
my też dziś spotkanie z zespołem
na pewno dopracujecie fryzurę
też będę miała fryzurę na bok, bo fryzjerka powiedziała, że wtedy ładniej to na zdjęciach wygląda, bo widać jak będę na wprost patrzeć
powodzenia w załatwianiu
Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Buczorek & hihihi idziecie jak burza, gratki takich postępów w załatwianiu spraw

Co do kawalerskiego i striptizu zabraniać nie mam zamiaru zresztą będzie go organizował świadek czyli brat mojego TŻ i całkiem możliwe że wpadnie na taki pomysł- więc co ja mogę.... są dorośli to chyba wiedzą co robią a raczej czego zdecydowanie nie robić
teraz trzeba rach ciach pozałatwiać
oby nie wpadł na ten pomysł
muszę jeszcze iść w końcu zamówić chleb na przywitanie

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 00:33   #472
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
oluska227887 Kochana! Nie stresuj się tak, bo nic nie zapamiętasz z tego cudownego dnia!!!
Postaram się wyluzować
Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
A nosisz naturalne? ja teraz patrzę na takie ogłoszenie 7g - 50 cm długie i 5cm szerokości to takich pasemek to chyba z 6-7 minimum trzeba by było zamówić aby efekt był?
Noszę naturalne, dokładnie z TEGO zestawu. Z tym, że nie zakładam wszystkich taśm, tylko te 3 najdłuższe i według mnie efekt jest zadowalający- nie sztuczny, ale zauważalny
Cytat:
Jestem zdecydowanie na nie, na szczęście TŻ też

Wiecie co? Ja już ku&%@ nie rozumiem tych ludzi... DZISIAJ zadzwoniła do mamy TŻta jego kuzynka, że ona nie ma z kim dzieci zostawić i przyjdzie na wesele z dwójką dzieci Liczba gości potwierdzona, wszyscy rozsadzeni, a ona z dzieciakami wyskakuje! Mało tego- teraz się obudzili, że mamy im nocleg załatwić, bo nie będą 40 km do domu jechać po weselu Powiedziałam TŻtowi, że mnie to nie obchodzi, będą trzymać dzieci na kolanach. A nocleg mają sobie załatwić sami, bo my w tym tygodniu mamy na głowie wystarczająco dużo i nie potrzebujemy dokładać sobie gonitwy za miejscami do spania dla czteroosobowej rodziny.
Stary 2014-07-22, 00:48   #473
cornflower_girl
Zakorzenienie

Kasiulenkowo Gratuluję udanego panieńskiego

flosssy U nas ciasta, ew. dla niepijących wódka na drogę.

Dotka Fajnie byłoby dać 2 paczki, ale jak patrzę na nasze zamówienie, liczyliśmy jedną paczkę na parę, nawet jeśli to są znajomi (czasami naprawdę nie mam pojęcia, jakie to układy między taką dwójką są, czy to związek, czy nie).

KaMilka4891 Gratuluję zakupów - pochwalisz się sukienkami

marlenqa22 Ale fajny panieński

Co do pomysłów na kawalerski - jestem na nie, TŻ też. Znamy więcej fajnych pomysłów na kawalerski bez atrakcji rozbieranych, że naturalna nam się wydaje taka forma wieczoru.

Anesthesia Myślę, że to nawet lepiej, jak zajęcia prowadzi facet - łatwiej mu ogarnąć technikę i wytłumaczyć ją prowadzącym. My kobietki, mamy trochę łatwiej - bo jednak podążamy

Lin O, z opisu wygląda na to, że Twój TŻ będzie miał ciekawą stylizację

oluska227887 Ale ambitny plan Bardzo wcześnie wstajesz, myślałam, że tylko ja będę miała tak wczesną pobudkę

Kuzynki współczuję.

madziara889 Ale dziwna kuzynka

pysia1987 Ja bym odradzała na początek ćwiczenia z Chodakowską, dużo głosów jest na to, że ćwiczenia z nią niszczą kolana. Dotka dobrze Ci radzi

say 2 tygodnie, ale myślę że spokojnie dałoby radę zmienić florystkę. Problem byłby, gdyby do tego dochodziła dekoracja sali i kościoła.

hihihi Ale ambitny plan zwłaszcza z pieczeniem

jumapili Gratuluję, świetna wiadomość

Anesthesia Ale pozytywne takie gesty

iliy Moja znajoma miała, dowiedziałam się po fakcie. Bardzo pięknie skręcone na lokówce - myślałam, że to jej własne

ewapucy Świetna sukienka Też jestem za dużym naszyjnikiem do niej.

Lemon Świetne literki. A co do cukierni - lepiej zadzwonić, niestety.

fascinata Piękny bukiet, podoba mi się kolorustyka.

kiss Podobają mi się Twoje propozycje fryzur, natomiast pytanie do Ciebie - jak bardzo Twoje włosy są podatne? Jak długo utrzymuje się fryzura? Czy sporo tańczysz? Im więcej tańczysz, a włosy prostują się, tym lepiej wybrać bardziej upiętą i stabilną fryzurę.

Plan na ten tydzień:
Poniedziałek(czyli wczoraj): przymiarka sukni ślubnej. Okazuje się, że trochę przybrałam na wadze i trzeba poszerzać sukienkę. Tak, jestem tą wyjątkową panną młodą, jakimś 0,5 %, który nie chudnie przed ślubem (dziękuję moja tarczyco ); odbiór sukienki na pokaz taneczny
Wt: zabiegi kosmetyczne (depilacja, pedicure) plus rzęsy 1:1
Środa: Projekty papeterii oraz spotkanie z foto
Czwartek: Wydruk papeterii, produkcja winietek i innych
Piątek: Rozkładanie winietek i tablicy stołów na sali, spowiedź, próba pierwszego tańca na parkiecie.
Sobota:
6:00 Pobudka
8:30 Makijaż
10:00 Przygotowania w hotelu - makijaż mamy, świadkowej, fryzjerka
14:00 Błogosławieństwo
15:30 Podpisanie dokumentów
16:00 Ślub
17:30 Impreza do białego rana

Z wieści weselnych - kuzynka TŻ-ta dzwoniła, czy da się wcisnąć jej męża (początkowo miał pracować), na szczęście się dało.
Dwa - kolega TŻ-ta mówił, że przyjdzie z osobą towarzyszącą. I ta mu się wykruszyła. Obecnie szuka zastępstwa przez deklaracje na fejsie

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2014-07-22 o 19:54
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 01:31   #474
bardorja
Zadomowienie

Cytat:

jestem na tak. Nie będę wyprawiac narzeczonemu tego wieczoru bo to jego wieczór. jest dorosły chce się bawić w ten sposób więc ok. ufam mu.
O tych wieczorach się nie rozmawia

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość

mój tż mówi że mu to obojętne będzie to będzie, nie to nie
:

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Ja również nie widziałabym w tym żadnego problemu. Niech sobie popatrzy, przecież wiadomo, że taka kobieta ani dotknąć by się nie dała. Ufam mojemu TŻ i na pewno pozwoliłabym mu na to W telewizji albo na plaży często gorsze rzeczy można zobaczyć a to przecież tylko striptiz
Dokładnie.

Ja jestem dziwna. Jaki jest powód by tej stripki Nie było?
Boicię się że będzie lepsza niż wy? że będzie za☠☠☠iscie tańczyć?
Czy że będzie musiał dotknąć jej? Czy jak bo nie rozumiem
Nie mam nic do takiej formy wieczoru kawalerskiego. na dobra sprawę to możecię się nawet nie dowiedzieć że była i byłoby ok.
Potrafią być gorsze zabawy na panienskim Jak np moja kumpela musiała w klubie tak długo flirtowac aż da jej facet nr albo tańczyć z kolesiem na parkiecie bardzo zmysłowych taniec.. o ile nr można wyrzucić o tyle macanki są żenujące
Jestem dziwna bo mi striptizerzy się nie podobają wygoleni mokrzy tłusci ble ale nie miałabym nic przeciwko striptizerce na swoim wieczorze. Nie dlatego że jestem lesb albo bi haha tylko dlatego że uważam że kobiece ciało jest dużo ładniejsze i jest na co popatrzeć . Z kolei kolesie potrafią się fajnie ruszać-tańczyć a nie że dupa wymiatac, bo o poczucie rytmu u facetów czasami ciężko ale takich to wyobserwować można w każdym klubie

---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ----------

Zmiana kodu 3 z przodu !!!!

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 06:21   #475
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
dzięki ale stanowczo za drogie dla mnie

oluska227887 cóż za napięty grafik ostatnich dni oby wszystko poszło zgodnie z planem
kuzynka to do reszty ocipiała sądząc, że kilka dni przed ślubem Wy będziecie biegać i załatwiać dla nich nocleg, bo z miejscami dla dzieciaków chyba większego problemu nie będzie
moja rodzinka jeszcze w ogóle nie potwierdziła, co prawda mają czas do końca miesiąca, ale co emeryci mają do roboty... jedna ciocia zadzwoniła, że jej nie stać, że ma małą emeryturę i nawet nie ma za co sukienki kupić, a co dopiero kopertę jakąś dać, prawie się poryczałam, ale uczciwie powiedziała co na rzeczy jest, a reszta jakby się pod ziemię zapadła

cude strasznie dużo spaw do załatwienia, dzięki Wam mogę sobie uzupełniać moje zakupy, sprawy do załatwienia i w ostatnim tygodniu będę się nudzić

pysia1987 masz jeszcze mnóstwo czasu, a niestety proces odchudzania jest długotrwały jeśli ma byc na stałe, dziewczyny dobrze piszą, najpierw dieta, później ćwiczenia będzie dobrze ale nie wal od razu z grubej rury z chodakowską, bo się tylko zniechęcisz (dla mnie ona jest nudna, wolę Mel B)

jumapili gratuluję dyspensy!!! Mam nadzieję, że z licencją problemu nie będzie btw. Nie miałam pojęcia, że aby wziąć ślub za granicą trzeba przejść jakąś szczególną drogę w staraniach o pozwolenie na to

karolinuuusia my mamy ciasteczka z wróżbą, jak chcesz oszczędzić to kup jakieś twarde landrynki, a może żelki?? Chyba są takie pakowane po kilka sztuk (haribo bodajże, ale pewnie drogie)

fascinata zakochałam się w Twoim bukiecie, jest przepiękny

kiss12550 oba torty boskie, do tego kwadratowego mam słabość, bo strasznie spodobały mi się te literki, nawet zrobiłam takie, ale wydają mi się brzydkie i albo zrobię drugie albo całkiem zrezygnuję z tego pomysłu, ale ten drugi urzeka kwiatami i wysokością brałabym drugi chyba

marlenqa22 ja na striptizerkę jestem na nie, tak samo jak na striptizera (ja bym kompletnie nie wiedziała co się z nim robi, a wcale nie jestem jakąś pruderyjną panienką z okienka), jednak jak by się taka opcja na kawalerskim u TŻ pojawiła, to raczej afery nie robiłabym z tego powodu (tym bardziej, że będzie tam mój brat )

Linaewen Buty TŻ super

cornflower_girl pokażę pokażę, jedną juz z resztą pokazywałam, ale nie mam czasu zrobić jakichś rozsądnych zdjęć
Pytanie mam, dlaczego dopiero dwa dni przed ślubem zabierasz się za robienie winietek? Ja już większość roboty mam odwalone, teraz poszukuję wolnego czasu na wydrukowanie imion i nazwisk i naklejenie ich na podstawę, ale czekam na potwierdzenie od rodzinki, bo papieru szkoda

wczoraj dostaliśmy zaproszenie na wesele, 2.10 cieszę się, bo to tacy fajni znajomi i sukienki nie będę musiała kupować
Stary 2014-07-22, 06:31   #476
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:

edit. udalo mi sie wrzucić zdjęcia zaraz postaram sie wrzucić resztę, tylko powiedzcie mi który tort ładniejszy bo zastanawiam się nad tymi 2 z tym że ten 2 gdybym wybrała byłby bez tego najwyższego piętra kwiaty na 1 i 2 byłyby wrzosowe , Ps 1 zdjęcia pożyczone od którejś PM z wizażu, przepraszam nie pamiętam której
ja będę miała ten pierwszy :P

---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ----------

Cytat:

Odetchnęłam z ulgą.

ja jestem zdecydowanie na NIE !!
Stary 2014-07-22, 07:03   #477
cornflower_girl
Zakorzenienie

KaMilka4891 Tej drugiej jestem ciekawa Wiem, że z winietkami późno - ale dopiero teraz mam czas, a dwa - na dniach goście przypominają sobie i dają znać o imionach osób towarzyszących, czasami nawet potwierdzają. Nasze winietki będą drukowane, więc jedyna manualna rzecz to ich pocięcie

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2014-07-22 o 07:04
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 07:41   #478
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Oczywiście mój Tż jest moim przyjacielem. Nie pamietam kiedy bawił się w gronie swoich starych znajomych wiec chciałabym aby zapamiętał kawalerski prócz tego ufam mu jak nikomu

Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 07:42   #479
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny

tylko powiedzcie mi który tort ładniejszy bo zastanawiam się nad tymi 2 z tym że ten 2 gdybym wybrała byłby bez tego najwyższego piętra kwiaty na 1 i 2 byłyby wrzosowe , Ps 1 zdjęcia pożyczone od którejś PM z wizażu, przepraszam nie pamiętam której
Ja biorę podwójne nazwisko, więc nie do końca rozstaję się ze swoim
Przyzwyczaisz się

Co do trotu, to nr. 1 jest od magdalenka_w_86 Oba są ładne, podoba mi sie bardzo ta kaskada z kwiatów na drugim Chyba bym się na niego zdecydowała, tylko o piętro niższy, tak jak piszesz

corn szczęściaro, to już za 4 dni!

U nas totalny zastój ślubno-weselny. Musimy szampana zakupić i początkiem sierpnia ustalić menu Najgorsze, że goście nie potwierdzają ani nie odmawiają jak na razie...

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 07:45   #480
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Lemon śliczna literka też chciałam takie zamówić ale nie mogę zdecydować jaką wysokość 18 czy 20 cm - cenowo mam bardzo podobnie "&" ile masz cm?
2 cm to niewielka różnica "&" chciałam żeby miało 15-17 cm, ale nie wiem czy takie mi wycięli. Sprawdzę po południu w domu i dam znac

Kiss oba torty są bardzo ładne Ten pierwszy miała Magdalenka

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Lemon super literka kurcze faktycznie kiepsko z ta cukiernia, musisz przedwonic i ich pogonic
Czekam do południa i dzwonię! A przez to że nie potwierdziła mi smaku nie przelałam im jeszcze zaliczki, więc tak właściwie to cukiernia jest niezaklepana

Marlenka ja bym się wkurzyła za stripriz. Mojego TŻ nie kręcą takie rzeczy, świadka raczej też

Czeko masakra! Strach puścić chłopa z takimi kumplami Mój TŻ organizuje kawalerski na naszej działce, to taka wieś że nawet sklepu tam nie ma. Jedyne co mogliby zrobić to podeptać kwiatki

Oluśka co za baba! ja też byłabym za tym żeby sobie dzieci na kolanach trzymali a nocleg we własnym zakresie.

Corn powodzenia na przymiarce! I czekamy na zdjęcia

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości