Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-21, 12:44   #421
Konkardia
Wtajemniczenie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Tak jak już wcześniej napisałam, czasem można ale na dłuższą metę takie życie mi nie odpowiada i nie wiem czy komukolwiek by to pasowało
Też myślę, że nie jest to komfortowa sytuacja Ale my przeżyliśmy dwa lata w związku na odległość (widzieliśmy się raz na 2-3 tygodnie) i daliśmy radę! Wy też dacie!

Nie myślałam o kwiatku dla świadka, ale to chyba fajny pomysł! Wykorzystam go! Dzięki za inspirację!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 13:17   #422
jumapili
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Dzieki Dziewczyny

No madziara889 nie strasz mnie!! w piatek bylismy u ksiedza i on powedzial ze to juz pro forma tylko. W odziale prawnym maja juz ten caly dekret od biskupa i teraz juz nie ma zadnych przeciwskazan do slubu i wystawienia licencji w tym tygodniu powinna dojsc.

Teraz czekam tez na moje ufarbowane buty w prawidlowwym rozmiarze
jumapili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 13:21   #423
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Przyszły winietki, ale śliczne!!:lov e:

Siedzę teraz je przeglądam!

Say hello- serio już będziesz wysyłać meile do usługodawców? ja myślałam zrobić to za tydzień ale może się mylę..

Mnie jakoś jeszcze stres nie dopada

Co musimy zrobić?

- odebrać spodnie Tż od krawca, kupić koszulę na poprawiny, II przymiarka sukni, solarium, protokół, spowiedź, pojechać na salę zawieść ostateczną listę gości.

i nie wiem co jeszcze ;D dużo rzeczy już zrobionych mamy

Dalej umieram po panieńskim tak mi nogi bolą
pokaz winietki! bo ja tez bede zamawiac i sie zastanawiam jakie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-07-21, 14:09   #424
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Wróciłam z przymiarki!!
Ależ pięknie wyglądałaś!

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Uwaga Uwaga
Pijemy
Dziś są moje urodziny
I 1 rocznica zaręczyn!
Zaczynamy świętować już teraz przy ognisku
Miłej nocy dziewczyny!!!
Spóźnione, ale najlepsze życzenia! niech dzień ślubu będzie niebem na ziemi

Mopslik gratuluję! Przy czytaniu relacji śmiała mi się buzia! Nie załapałam sie tylko na zdjęcia sali, ale samochód - wow!

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Gdybym dostała taką kartkę to posikała się ze szczęścia - jest idealna!!!

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
ZOSTAŁO: 42 DNI aaaaaaa!
Zleci!!! U mnie 26 zostało i już mam motyle w brzuchu

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Już 3 tygodnie minęły! Aż trudno uwierzyć! A za tydzień jaki wysyp ślubów mamy, potem będzie relacja za relacją
O tak, czuję to! Aż nogami przebieram

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 14:28   #425
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dzis wstałam z mega motywacją: trzeba schudnąć- zaczynam od ćwiczen z Ewką. Uwaga: wytrzymalam 3minuty i ręce mi wysiadly calkowicie tak, ze juz nie moge nimi ruszać
Chyba nie jest mi dane byc szczupla panna młodą
Kochana, bo to nie trzeba z grubej rury zaczynać
Zacznij sobie od długich spacerów, marszów, basen, a potem bardziej angażujące ćwiczenia.

No a przede wszystkim to jedzenie, bo naprawdę, dieta to jakieś 80% sukcesu, ćwiczenia zaledwie 20%. Wiem co mówię
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 14:38   #426
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
pokaz winietki! bo ja tez bede zamawiac i sie zastanawiam jakie

http://allegro.pl/winietki-wizytowki...374520463.html model WZ10. Dlatego takie bo mamy identyczne zaproszenia od nich i zawieszki i chciałam żeby był komplet.

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 16:05   #427
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dzis wstałam z mega motywacją: trzeba schudnąć- zaczynam od ćwiczen z Ewką. Uwaga: wytrzymalam 3minuty i ręce mi wysiadly calkowicie tak, ze juz nie moge nimi ruszać
Chyba nie jest mi dane byc szczupla panna młodą
Nie ma co od takich hardcore'ów zaczynać, wbrew pozorom Ewka wcale taka lajtowa nie jest i przy niektórych jej programach ja wysiadam, mimo tego, że ćwiczę mniej lub bardziej regularnie już kupę czasu. Możesz poszukać np. na Fitness Blender treningów o poziomie zaawansowania 3, to wg mnie idealna sprawa na początek Powodzenia!
I tak jak pisze Dotka, ćwiczenia to tylko dodatek!

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
U nas powoli wszystko idzie do przodu ciasta pozamawiane, dekoracje i menu ustalone. Jutro będę wysyłać maile do foto, kamerzysty i zespołu. Jutro mamy tez ostatnie spotkanie w poradni, wiec we wtorek idziemy do kościoła na spotkanie z księdzem donieść resztę dokumentów i zapłacić. Oby te dwa tygodnie były w miarę spokojne
Super, że wszystko idzie do przodu! Sama się nie mogę doczekać tego okresu tuż przed Na pewno wszystko będzie ok!

TŻ mnie rozwalił, bo dzisiaj mijając się w salonie daliśmy sobie całusa i on mnie złapał i odtańczyliśmy tak pół minuty dosłownie to, czego się wczoraj na kursie tańca nauczyliśmy Cieszą mnie bardzo takie małe gesty, bo bałam się, że będę musiała go gonić do ćwiczeń, a nawet takie mini-powtórki na pewno coś dają
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 16:21   #428
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

mojakaren dziękuję

Dotka90 gratki cyckonosza promocja faktycznie super i widzę że zamówiłaś takie same tablice jak my mamy- naprawdę super wyglądają - bardzo dobry wybór

Lemon_Drop ile płaciłaś za literki ze styroduru? Ładnie wyglądają na żywo??

marlenqa22 gratulacje przymiarki sukni - ślicznie wyglądasz i super że panieński tak fajnie się udał

ewapucy buciki najważniejsze że wygodne

Mopslik gratulacje, piękna relacja na fotki się nie załapałam ale na pewno były śliczne

Elrosa pięknie wyglądaliście i dekoracja bardzo ładna jeszcze raz gratulacje

missmalezji gratki zamówionego torcika

bardoja spóźnione ale szczere- wszystkiego najlepszego
Anesthesia super że jesteście zadowoleni z lekcji tańca kogo mieliście zamiast babki? Tomka??? My startujemy 30.07 i już się stresuje dużo par macie w grupie?

oluska227887 ważne że plan jest a teraz już tylko realizacja

hihihi gratulacje załatwionych spraw

Lusiija gratki zmiany kodu i powodzenia na sesji narzeczeńskiej na pewno będzie piękna

pysia1987 powodzenia z chodakowską - na pewno dasz radę moja teściowa nawet ogrania i efekty są na plus

U Nas zaproszenia wszystkie już rozdane - w końcu
Przyszły kokardy na krzesła i bombeczki do powieszenia w okienkach na sali aaa i upominki dla gości: ciasteczka z wróżbą czekamy jeszcze na pudełeczka ozdobne aby je tam włożyć, a winetki będziemy robić sami i jakoś do przodu

ps. czy któraś z Was miała lub będzie miała doczepiane włosy na ślub???

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-07-21 o 16:22
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 16:42   #429
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Czy świadek również powinien mieć kwiatek w butonierce?
U mnie będzie miał

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 16:43   #430
Lusiija
Zadomowienie

Sesja udała się super zamiast 2h trwala 4 plywalismy sobie zaglowka po jeziorze na nic poszło układanie włosów czy prasowanie spódnicy xD mam nadzieje ze zdjęcia będa tak dobre jak się bawiliśmy )) zwiekszylam swoją granicę strachu i robiliśmy chyba na niej wszystko od stania bez trzymanki po czolganie się w stroju kąpielowym

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 21 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 17:04   #431
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jumapili Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!!

dostalismy dyspense od biskupa na slub koscielny.
Teraz czekamy tylko na licencje ( pozwolenie na slub za granica), ktora ma przyjsc w tym tygodniu.

Do slubu 33 dni!!

Wielki kamien z serca mi spadl!!
W zwiazku z tym przygotowan ciag dalszy.
Mam juz jute na biezniki na stol (musze tylko dac ja do krawcowej zeby uciela mi rowne kawalki) , buteleczki na swieczki i czesciowo na kwiaty. Reszte buteleczek i sloiki zakupie w Polsce wIkei bo chyba sie nie zabierzemy samochodemz tym wszystkim
Teraz musze tylko wziac sie za rekodzilo i przyozdobienie buteleczek sznurkiem.
W Polsce bedziemy tydzien przed slubem i szykuje sie to rowniez napiety czas. Lista rosnie.
Gratulacje Miłych przygotowań do upragnionego dnia
ewapucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 17:07   #432
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
mojakaren dziękuję

Dotka90 gratki cyckonosza promocja faktycznie super i widzę że zamówiłaś takie same tablice jak my mamy- naprawdę super wyglądają - bardzo dobry wybór

Lemon_Drop ile płaciłaś za literki ze styroduru? Ładnie wyglądają na żywo??

marlenqa22 gratulacje przymiarki sukni - ślicznie wyglądasz i super że panieński tak fajnie się udał

ewapucy buciki najważniejsze że wygodne

Mopslik gratulacje, piękna relacja na fotki się nie załapałam ale na pewno były śliczne

Elrosa pięknie wyglądaliście i dekoracja bardzo ładna jeszcze raz gratulacje

missmalezji gratki zamówionego torcika

bardoja spóźnione ale szczere- wszystkiego najlepszego
Anesthesia super że jesteście zadowoleni z lekcji tańca kogo mieliście zamiast babki? Tomka??? My startujemy 30.07 i już się stresuje dużo par macie w grupie?

oluska227887 ważne że plan jest a teraz już tylko realizacja

hihihi gratulacje załatwionych spraw

Lusiija gratki zmiany kodu i powodzenia na sesji narzeczeńskiej na pewno będzie piękna

pysia1987 powodzenia z chodakowską - na pewno dasz radę moja teściowa nawet ogrania i efekty są na plus

Przyszły kokardy na krzesła i bombeczki do powieszenia w okienkach na sali aaa i upominki dla gości: ciasteczka z wróżbą czekamy jeszcze na pudełeczka ozdobne aby je tam włożyć, a winetki będziemy robić sami i jakoś do przodu

Ja będę mieć doczepiane. Kupiłam te włosy w takim sklepie u nas w galerii nazywa się Claire's.
Włosy są kręcone i dość długie o kolorze piaskowy blond, identyczne jak moje w tej chwili na takim grzebyku są, nosiłam już je do fryzjerki, powiedziała że tak upnie że nie będzie widać że to doczepione

U nas będzie dwóch świadków- każdy z kwiatkiem w butonierce i dwie starsze, każda ze swoją wiązanką.

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 17:20   #433
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
mi się wydaje, że jeszcze tyle tego ten tydzień to będzie czyste szaleństwo
mam nadzieję, że dziś nam się uda kupić soki, szampana i resztę do koszy dla rodziców ale muszę czekać do jakiejś 17-17.30 na Tżta dlatego mamy mało czasu na załatwianie spraw
Dacie radę! Mój TŻ dopiero od środy ma urlop, a niestety pracuje do 20, więc czasu mamy jeszcze mniej Ale mam nadzieję, że jakoś to wszystko ogarniemy. Matko, poziom stresu osiągnął u mnie chyba apogeum, nie wiem czy potrafię się bardziej stresować
Cytat:

Gratulacje rozdanych zaproszeń!

Będę miała doczepione włosy clip in, mam nadzieję, że nie będzie widać, że to doczepy
Stary 2014-07-21, 17:22   #434
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Dacie radę! Mój TŻ dopiero od środy ma urlop, a niestety pracuje do 20, więc czasu mamy jeszcze mniej Ale mam nadzieję, że jakoś to wszystko ogarniemy. Matko, poziom stresu osiągnął u mnie chyba apogeum, nie wiem czy potrafię się bardziej stresować
mój Tż piątek wolny tylko będzie miał
dacie radę, my też
ja lekko się zaczynam stresować jak teraz masz apogeum, to co to będzie w sobotę

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 17:34   #435
ewapucy
Raczkowanie

Zakupiłam ostatnio sukienkę na poprawiny.Na zdjęciu wygląda na biało ,nie wiem dlaczego może przez oświetlenie,bo nawet w pokoju wygląda na białą,ale w sklepie i na zewnątrz jest lekko pistacjowa.Jaką biżuterię mogę do niej mieć? Mam czarne platformy do tej sukienki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-07-21 17.26.30.jpg (97,4 KB, 64 załadowań)
Stary 2014-07-21, 17:56   #436
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
mój Tż piątek wolny tylko będzie miał
dacie radę, my też
ja lekko się zaczynam stresować jak teraz masz apogeum, to co to będzie w sobotę
Nie wiem, ale czuję, że w stoperan się będę musiała zaopatrzyć
Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
Zakupiłam ostatnio sukienkę na poprawiny.Na zdjęciu wygląda na biało ,nie wiem dlaczego może przez oświetlenie,bo nawet w pokoju wygląda na białą,ale w sklepie i na zewnątrz jest lekko pistacjowa.Jaką biżuterię mogę do niej mieć? Mam czarne platformy do tej sukienki.
Ale śliczna! Ja bym do niej założyła jakiś duży naszyjnik i nic więcej
Stary 2014-07-21, 18:24   #437
re_nata
Raczkowanie

Cytat:

Będę miała doczepione włosy clip in, mam nadzieję, że nie będzie widać, że to doczepy
Ja też chcę mieć doczepiane clip in kręcone ale na razie szukam i u mnie są tylko proste więc zostaje mi internet...
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 18:28   #438
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
Ja też chcę mieć doczepiane clip in kręcone ale na razie szukam i u mnie są tylko proste więc zostaje mi internet...
Jeśli kupisz naturalne clipy, to spokojnie sama możesz je później kręcić lokówką
Stary 2014-07-21, 18:44   #439
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:

Ale śliczna! Ja bym do niej założyła jakiś duży naszyjnik i nic więcej
Jaki naszyjnik mogłabyś zaproponować? Bo jak narazie nie mam zielonego pojęcia jaki
Stary 2014-07-21, 18:58   #440
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
14:00- tam tam taraaaam, tam tam taraaaam, tam tam taram tam taram tam taraaaam (tak, to Marsz Mendelsona w wersji pisanej )

o 15:00 będę już Panią M.
Mi to bardziej zabrzmialo na pogrzebowy

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna - to nasz pierwszy taniec
Dzięki za odpowiedź

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Czy świadek również powinien mieć kwiatek w butonierce?
U nas tak

Zamówiłam dziś stanik do sukni bo mojego rozmiaru nie było Teściowa zakupiła sukienkę-białą
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 19:10   #441
karolinuuusia
Zakorzenienie

http://allegro.pl/podziekowania-dla-...371348995.html

u nas prawdopodobnie będą takie winetko-podziękowania, do środka wrzuce coś słodkiego, ale jeszcze nie wiem co, ale na pewno nie migdały może macie jakiś pomysł?

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 19:14   #442
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/podziekowania-dla-...371348995.html

u nas prawdopodobnie będą takie winetko-podziękowania, do środka wrzuce coś słodkiego, ale jeszcze nie wiem co, ale na pewno nie migdały może macie jakiś pomysł?
Śliczne jaki kolorek wybrałaś ? A do środka coś co się nie roztopi ,przynajmniej ja bym tak zrobiła ,czyli nic czekoladowego
Stary 2014-07-21, 19:17   #443
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
Śliczne jaki kolorek wybrałaś ? A do środka coś co się nie roztopi ,przynajmniej ja bym tak zrobiła ,czyli nic czekoladowego
któryś z odcieni różu, bo wszytsko będzie biało-różowe
a w środek nie mam pojęcia, licze na Wasze propozycję

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 19:18   #444
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

marlenqa22 dzięki za odpowiedź

Cytat:

Dzięki dzięki też się cieszę
Też właśnie myślę o clip in tylko boję się żeby nie było widać tych spineczek jak upięcie będzie do góry A Ty podpinasz włosy czy raczej planujesz fryzurę coś w stylu rozpuszczonych? I ile masz części?
Stary 2014-07-21, 19:26   #445
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Mi to bardziej zabrzmialo na pogrzebowy
Teściowa zakupiła sukienkę-białą
Nie, nie, nie. Pogrzebowy byłby: tam tam taram tam taram taram taraaam (już mnie totalna głupawka z tego stresu ogarnia )

A kolorem sukienki teściowej się nie przejmuj- w Tym Dniu i tak nikt nie będzie piękniejszy od Ciebie

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Dzięki dzięki też się cieszę
Też właśnie myślę o clip in tylko boję się żeby nie było widać tych spineczek jak upięcie będzie do góry A Ty podpinasz włosy czy raczej planujesz fryzurę coś w stylu rozpuszczonych? I ile masz części?
Upinam włosy w luźny, niski kok. W zestawie części jest 7, ale na pewno nie założę wszystkich. Jak noszę na co dzień, to dopinam zazwyczaj tylko 3 najdłuższe i jest to wystarczająca ilość. Robiłam już z tymi włosami koki, kucyki, warkocze, nosiłam też rozpuszczone- w żadnym wypadku nie było widać spineczek. One są naprawdę niewielkie i kolorem mniej więcej odpowiadają kolorowi włosów, więc jeśli dobrze dobierzesz odcień, to nic nie będzie widać
Stary 2014-07-21, 19:29   #446
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
któryś z odcieni różu, bo wszytsko będzie biało-różowe
a w środek nie mam pojęcia, licze na Wasze propozycję
Do głowy tak naprawdę przychodzi mi jedynie to Rafaello,ale to w sumie duży koszt.Jak coś wymyślę na pewno dam znać
Stary 2014-07-21, 20:04   #447
Lemon_Drop
Zadomowienie

Jumapili gratuluję! Mam nadzieję że licencja to tylko formalność

Iliy za literki zapłaciłam 31-32 zł z przesyłką, wysokość 20 cm, grubość 3 cm. Wyglądają naprawdę ładnie, ale pomalowane są tylko z jednej strony, więc samemu trzeba je jeszcze maznąć Zdjęcie literki w załączniku - sorki za jakość ale robiłam telefonem

Lusija super że sesja się udała. W taką pogodę fajnie popływać po jeziorze

Ewapucy śliczna sukienka, gdzie kupiłaś?

Kurcze wkurza mnie kobieta z cukierni! na kilka pytań które wysyłam jej w mailu odpowiada na 1, i to wcale nie za szybko. Chyba muszę tam zadzwonić, ale póki nie wybierzemy się tam chciałam wszystkie ustalenia mieć na piśmie, żeby w razie co nie było wątpliwości..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG01792-20140721-1956.jpg (80,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG01791-20140721-1955.jpg (83,8 KB, 18 załadowań)
Stary 2014-07-21, 20:24   #448
fascinata
Raczkowanie

Zamówiłam dziś swój bukiet (taki jak na zdjęciu tylko będzie miał kilka żółtych dodatków), mniejszy dla świadkowej, butonierki dla TZ i świadka, kwiat do wlosów i kwiaty dla rodziców
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet 3.jpg (82,3 KB, 39 załadowań)
Stary 2014-07-21, 20:40   #449
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

oluska właśnie takiej fachowej odpowiedzi mi trzeba było bardzo Ci dziękuję

Lemon śliczna literka też chciałam takie zamówić ale nie mogę zdecydować jaką wysokość 18 czy 20 cm - cenowo mam bardzo podobnie "&" ile masz cm?

fascinata gratki zamówionego bukietu jest

Stary 2014-07-21, 20:49   #450
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
oluska właśnie takiej fachowej odpowiedzi mi trzeba było bardzo Ci dziękuję
Cieszę się, że pomogłam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości