Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-21, 15:10   #571
narcyzowa
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18

Cytat:
Napisane przez jaksy Pokaż wiadomość
spotkałam się też z tym, że nie chcą wynajmować młodym małżeństwom (w domyśle, że pewnie zaraz zaciążą, przestaną płacić, a rodziny z dzieckiem nie pozbędą się tak łatwo).
Szczerze, to też bym nie wynajęła. W Polsce prawo własności nie jest w ogóle szanowane. Lokatorzy to święte krowy. Nie będą płacić, a od października do marca ich nie wywalisz, bo ochrona. Rodzinę z dzieckiem? Zapomnij. Jeszcze pójdą płakać do TVNu, że nie mają gdzie iść, świat taki zły, ojojoj. Jakby to mój, jako właściciela mieszkania, był problem
narcyzowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 15:19   #572
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez _samsara_ Pokaż wiadomość
Jeden z właścicieli u których oglądałam mieszkania. Opowiadał, że są pary lub małżeństwa które wprost się pytają czy jak kobieta zajdzie w ciąże to eksmisja nie będzie możliwa przez te 9 miesięcy i czy ciąża zwalnia z opłat za mieszkanie. Mówił, że miał trzy takie przypadki.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 15:22   #573
narcyzowa
Zakorzenienie

Wiecie, że istnieją "firmy" specjalizujące się w wykurzaniu niechcianych lokatorów? Niech to mówi samo za siebie
Stary 2014-07-21, 15:23   #574
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez narcyzowa Pokaż wiadomość
Szczerze, to też bym nie wynajęła. W Polsce prawo własności nie jest w ogóle szanowane. Lokatorzy to święte krowy. Nie będą płacić, a od października do marca ich nie wywalisz, bo ochrona. Rodzinę z dzieckiem? Zapomnij. Jeszcze pójdą płakać do TVNu, że nie mają gdzie iść, świat taki zły, ojojoj. Jakby to mój, jako właściciela mieszkania, był problem
Zgadzam się.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Wiecie, że istnieją "firmy" specjalizujące się w wykurzaniu niechcianych lokatorów? Niech to mówi samo za siebie
Tak samo jak firmy specjalizujące się w przyłapaniu partnera na zdradzie . W sensie ''uwiedziemy Twojego faceta, zrobimy fotki, żebyś miała dowody na rozwód''.
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 15:24   #575
jaksy
Zasiedzenie

Cytat:
Jeden z właścicieli u których oglądałam mieszkania. Opowiadał, że są pary lub małżeństwa które wprost się pytają czy jak kobieta zajdzie w ciąże to eksmisja nie będzie możliwa przez te 9 miesięcy i czy ciąża zwalnia z opłat za mieszkanie. Mówił, że miał trzy takie przypadki.
Ale pytali właściciela przed wynajęciem? To chyba nic nie znaleźli

Cytat:
No niestety, przez takich cwaniaków cierpią uczciwi ludzie, ale to wszędzie tak jest, nie tylko przy wynajmie.

Wysłane z aplikacji. Przepraszam za literówki - czasem nie trafiam w klawisze.
Stary 2014-07-21, 15:45   #576
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Zgadzam się.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Tak samo jak firmy specjalizujące się w przyłapaniu partnera na zdradzie . W sensie ''uwiedziemy Twojego faceta, zrobimy fotki, żebyś miała dowody na rozwód''.
Trza umieć sobie radzić...?
Stary 2014-07-21, 15:55   #577
aer
O RLY?

Dziwią mnie Panie fryzjerki, które chcą znać pełną biografię klienta.

Dzisiaj podczas 20 minutowej wizyty została zapytana:
- czy pracuję, czy studiuję
- na którym roku
- co mam zamiar robić po studiach
- czy mam rodzeństwo + jakie i ile ma lat
- czy mam własną firmę
- czy rodzice mają firmę
- czy mam faceta - po ślubie - tak, nie a dlaczego?
- ile chce mieć dzieci
- na kogo będę głosować w następnych wyborach
- czy chcę emigrować
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 15:55   #578
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Ja co i rusz słyszę w pracy pytanie, czy jestem mężatką
Do mnie jak przychodza meskie niedźwiedzie z administracji bo cos poszlo na klatce to od razu mowia, pani dawaj męża w tutaj, nie bede pani tłumaczył bo i tak nie zrozumie. A ja tocze piane, ze meza nie mam, mieszkam sama wiec ze mna gadaj dziadu bo ci zara pokaze girl power. To tłumacza mi jak debilowi odstawiajac kalambury przy tym, zeby zobrazować ze jest ruuura a na niej zawór, taka klaaaamka jakby, i to zabralismy, a bez tego nie bedzie woooody, ponimajesz panna?

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam. Moja koleżanka jest tłumaczem i na stałe pracuje z domu, normalnie 8 godz dziennie, a często i weekendy. Wszyscy jednak uważają, że "poszłaby wreszcie do normalnej pracy" i że co to za praca w domu. Praca w domu to nie praca. Ona na pewno kompa odpala i udaje, że pracuje i płacą jej za nic.
Tez bylam tlumaczem na dzialalnosci, zus nawet preferencyjny jest trudny, biura nie placa w terminie nigdy, sady dopiero jak się rozprawa zakończy i przegrany zaplaci koszty procesu. I tak robilam po nocach, reka odpada, forsy nie ma sa podatki.

Cytat:
A zwalnia?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 15:58   #579
_samsara_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaksy Pokaż wiadomość
Ale pytali właściciela przed wynajęciem? To chyba nic nie znaleźli

No niestety, przez takich cwaniaków cierpią uczciwi ludzie, ale to wszędzie tak jest, nie tylko przy wynajmie.

Wysłane z aplikacji. Przepraszam za literówki - czasem nie trafiam w klawisze.
Tak, właśnie pytali wprost czy jak zajdzie kobieta w ciążę to nie muszą płącić a on ich nie może eksmitować. Byłam w szoku, ze oni wprost się o to pytali. I ponoć ich ton głosu wyrażał, że dla nich to oczywista oczywistość, ze im się należy.

Pro po cwaniactwa to moja kumpela niedawno się zaręczyła. Więc pojawiły się pytania kiedy ślub itp. Stwierdziła, że ślubu nigdy nie będzie bo lepszy socjal mają samotne matki i nie opłaca im się brać "legalnego ślubu". Nie są biedni - ale jak ona zajdzie w ciążę to chcą dostać dodatkowe mieszkanie od miasta to będą mogli je wynająć, a do tego wszelkie dodatki z mopsu. Oczywiście tradycyjne wesele planują -z białą suknią, oczepinami itd. Tylko bez ceremonii bo pogorszy im się standard życia.
_samsara_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 16:00   #580
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Do mnie jak przychodza meskie niedźwiedzie z administracji bo cos poszlo na klatce to od razu mowia, pani dawaj męża w tutaj, nie bede pani tłumaczył bo i tak nie zrozumie. A ja tocze piane, ze meza nie mam, mieszkam sama wiec ze mna gadaj dziadu bo ci zara pokaze girl power. To tłumacza mi jak debilowi odstawiajac kalambury przy tym, zeby zobrazować ze jest ruuura a na niej zawór, taka klaaaamka jakby, i to zabralismy, a bez tego nie bedzie woooody, ponimajesz panna?
Bardzo obrazowo
Stary 2014-07-21, 16:03   #581
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
płaczę
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 16:11   #582
limot
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emenemka_ Pokaż wiadomość
współczuje kobietom, które swoje szczęście i poczucie własnej wartości utożsamiają z posiadaniem faceta. I jeszcze próbują wmówić innym, że skoro są same to są gorsze/nieszczęśliwe
Jak ktoś znajdzie miłość i chce z nią żyć- spoko, gratuluje. Ale wiązanie się na siłę, byle nie być samemu jest dla mnie żałosne i zdania nie zmienię
Bardzo słuszna uwaga
Dziwi mnie więc moja sąsiadka który twierdzi że: chłop w domu musi być
A że pijaczyna i nierób to co tam
limot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 16:18   #583
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Reserved ma duże wymiarowo rozmiary, New Yorker tak samo, i C&A. W H&M różnie bywa, innych zawyżonych nie kojarzę.
W H&M ZAWSZE mam ubrania rozmiar mniejsze. Dlatego lubię tam robić zakupy, mam rozmiar 36 i ch...

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
Zupełnie nie rozumiem i DZIWIĄ mnie pytania wprost - czy staram się o dziecko z TŻtem i czemu jeszcze nie. To tak jakby się mnie kto pytał a seks to jak uprawiasz, z gumką/hormonami czy bez? Jeszcze jak ktoś bliski, wyjdzie w dyskusji czy coś to ok - ale naprawdę, nie spodziewałam się tego od tylu osób. I nie tylko pytają się o to ciotunie poprzedniej epoki, ale osoby w moim wieku.

Ja w życiu bym się nie zapytała kogoś znajomego o starania o dziecko - uważam to za bardzo intymną sprawę, na dodatek teraz tyle par ma kłopoty, można kogoś urazić. Albo ktoś po prostu nie chce i to tak jakby zmusza go do tłumaczenia... Oczywiście, rozmawiam na te tematy, ale to są bardzo prywatne rozmowy.

Tak samo nie wyskakuję do jakieś pary "a kiedy ślub" , do niesparowawanych znajomych "czy masz kogoś" i tym podobne.
Zawsze mnie dziwiły osoby wkurzające się na ludzi którzy tak włażą w czyjąś prywatność i uważałam że przesadzają - ale okazało się że nie przesadzają...
O matko, znam to... Do niedawna słyszałam "kiedy zaręczyny?" (a co ja wróżka??). Teraz "a kiedy ślub?". Po ślubie będzie "a kiedy dziecko?", a potem drugie... Nie cierpię takich pytań.
Ostatnio poznałam fajną parę, oboje 25 lat, rok po ślubie. Dziewczyna mi powiedziała, że żyć im ludzie nie dają, że jak to tak, że ona jeszcze nie w ciąży i w najbliższym czasie nie planuje...

Cytat:
Dziwi mnie, ze ludzie nie chcą wynajmować mieszkań parom bez ślubu.
Matko...

Cytat:
Mnie tylko raz się trafiło tak.
Szukaliśmy kawalerki, to było ładne, zadbane i tanie mieszkanie.
Zadzwoniłam, pani z dość "młodym" głosem spytała, kto by mieszkał, odpowiedziałam, że para. Ona na to "a ślub państwo mają?", mówię, że nie, ona na to, że ona nie wynajmie, bo to by było poparcie dla grzechu, i że mam sobie koniecznie poczytać jakieś tam listy Ojca Świętego do młodzieży (?) i się zastanowić nad swoim życiem
Gdyby mój przyszły teść wynajmował mieszkanie to pewnie by to wyglądało podobnie

Cytat:
Tak, właśnie pytali wprost czy jak zajdzie kobieta w ciążę to nie muszą płącić a on ich nie może eksmitować. Byłam w szoku, ze oni wprost się o to pytali. I ponoć ich ton głosu wyrażał, że dla nich to oczywista oczywistość, ze im się należy.

Pro po cwaniactwa to moja kumpela niedawno się zaręczyła. Więc pojawiły się pytania kiedy ślub itp. Stwierdziła, że ślubu nigdy nie będzie bo lepszy socjal mają samotne matki i nie opłaca im się brać "legalnego ślubu". Nie są biedni - ale jak ona zajdzie w ciążę to chcą dostać dodatkowe mieszkanie od miasta to będą mogli je wynająć, a do tego wszelkie dodatki z mopsu. Oczywiście tradycyjne wesele planują -z białą suknią, oczepinami itd. Tylko bez ceremonii bo pogorszy im się standard życia.
Jeeeep

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 16:21   #584
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
O takim rozwiązaniu to jeszcze nie słyszałam.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 17:12   #585
201607231707
Konto usunięte

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47386031]To juz 11 sezon? Im sie pomysly jeszcze nie skonczyly? Beda to ciagnac, az Dean o Sam beda po 70? [/QUOTE]

Sezon 30 - Sam ma problemy z sercem, bo jest starszy niż kurz, więc Dean po raz 872138718231 zawiera układ z Crowleyem żeby go uleczyć, a potem angstują z tego powodu przez pozostałą część sezonu, odizolowani od reszty postaci, żeby nie daj Bór nie zawierali znajomości z innymi postaciami, podczas gdy Cas pojawia się co 5 odcinek na 5 minut żeby streścić część fabuły dziejącą się poza ekranem.
Totalnie to widzę, bez kitu

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
jak dla mnie serial powinien się skończyć na scenie na stacji. Ewentualnie dociągnąć do ślubu.

Cytat:
Tragiczne jest to podejście, Dextera robili za długo, Supernatural, HIMYM, i takie młodzieżówki jak Vampire Diaries czy Pretty Little Liars, gdzie o pojęciu logiki to chyba wcale nie słyszeli
Z SPN to dla mnie nawet nie za długo, tylko od dawna już robią na odpieprz i czysto dla kasy. Od 6 sezonu dałoby się fajnie wszystko poprowadzić (zwłaszcza jeśli robiłoby się z głowną myślą o fanach zżytych z postaciami), ale zrobili to tak bez sensu i na odwal, że aż nie mam słów.

Cytat:
I podejrzewam, że takowym będzie "Sherlock", ale to w ogóle inna kategoria.
Nie mów mi o Sherlocku, nie chcę myśleć o Stevenie Moffacie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47390634]Ja pewnie tez. Ja pod powloka spokojnosci i bycia super mila jestem strasznie uparta i lubie miec rzeczy po swojemu i lubie miec swobode.[/QUOTE]

Ja tak samo, ale ja akurat wiedziałam, że chcę kogoś kiedyś tam mieć (albo szreg ktosiów, co jakiś czas inny ), bo lubię mieć ludzi pod ręką po prostu, nieważne czy czy przyjaciel, TŻ czy seks-przyjaciel.

Cytat:
Mnie tylko raz się trafiło tak.
Szukaliśmy kawalerki, to było ładne, zadbane i tanie mieszkanie.
Zadzwoniłam, pani z dość "młodym" głosem spytała, kto by mieszkał, odpowiedziałam, że para. Ona na to "a ślub państwo mają?", mówię, że nie, ona na to, że ona nie wynajmie, bo to by było poparcie dla grzechu, i że mam sobie koniecznie poczytać jakieś tam listy Ojca Świętego do młodzieży (?) i się zastanowić nad swoim życiem

Cytat:
Ale chyba z tego względu też szukam indywidualistów, nie mogłabym być z przylepą, która oczekuje, że wszystko będziemy robić razem i o tej samej porze. Chyba też nigdy nie wyjdę za mąż
Ja tak samo, mam bardzo nieelastyczne i wąskie granice w kwestii ograniczania mnie :P Np. nie mogłabym być z kimś kto nie rozumie, że chcę wychodzić/wyjeżdżać na wakacje sama z przyjaciółmi. No po prostu nie, kompromis kompromisem, ale czułabym się ubezwłasnowolniona

Cytat:

Koleżance tak też administracja tuż po wprowadzce tłumaczyła, chłopaka wołali żeby on wytłumaczył i w ogóle - koleżanka studiuje inżynierię mechaniczną, chyba by zrozumiała dlaczego rura nie działa
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 17:21   #586
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Popłakałam się.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 18:24   #587
otako
Zakorzenienie

Cytat:

Dzisiaj w pracy odebrałam maila ze słowem "zakóp" w treści...
A ja maila z tytułem "Djeta", a jak zadzwoniłam później do tego pana to odebrał telefon słowem: "No?!"

Zdarza mi się przeprowadzać wstępną selekcję CV jak szukamy nowych pracowników i jak widzę błędy ortograficzne, literówki, adresy mailowe typu niunia120489@buziaczek.pl, albo plik mojecvnajnowsze.txt (tak, czasami to nawet jest .txt ), to nie mam litości. Dalej nawet nie czytam.

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2014-07-21 o 18:26
otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 19:00   #588
jaksy
Zasiedzenie

Cytat:
Oczywiście tradycyjne wesele planują -z białą suknią, oczepinami itd. Tylko bez ceremonii bo pogorszy im się standard życia.
Że cooo? Wesele bez ślubu?
Stary 2014-07-21, 19:08   #589
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
A ja maila z tytułem "Djeta", a jak zadzwoniłam później do tego pana to odebrał telefon słowem: "No?!"
Stary 2014-07-21, 19:08   #590
ladylajla
Zakorzenienie

Cytat:

Haha
Podobne scenki rodzajowe mam na porządku dziennym w sklepach ze elektroniką, w serwisie komputerowym, o loosie. Żebym nie wiem jak zorientowana w temacie nie była i się nie wiem jak nie precyzyjnie wyrażała i konkretne problemy przedstawiała, zawsze wychodzę z takich przybytków z przeświadczeniem, że panowie z obsługi z ośmiolatkiem płci męskiej rozmawiają poważniej niż ze mną A jak się weźmie kogoś płci męskiej do towarzystwa, to prawie jak gwarancja bycia zignorowaną.
Stary 2014-07-21, 19:13   #591
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Dziś oglądałam zdjęcia ze ślubu znajomych. Strasznie zdziwiły mnie skarpetki pana młodego. PMka miała żółte buty, wiązankę z żółtych kwiatów - ok, nawet fajnie wyglądało. A facet miał żółte skarpety. Takie kanarkowe. Kolor swetra Mariusza Kałamagi. Wyglądało to tragicznie, zdecydowanie niefajnie
kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 19:31   #592
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez ladylajla Pokaż wiadomość
Haha
Podobne scenki rodzajowe mam na porządku dziennym w sklepach ze elektroniką, w serwisie komputerowym, o loosie. Żebym nie wiem jak zorientowana w temacie nie była i się nie wiem jak nie precyzyjnie wyrażała i konkretne problemy przedstawiała, zawsze wychodzę z takich przybytków z przeświadczeniem, że panowie z obsługi z ośmiolatkiem płci męskiej rozmawiają poważniej niż ze mną A jak się weźmie kogoś płci męskiej do towarzystwa, to prawie jak gwarancja bycia zignorowaną.
Byłam raz z ówczesnym TŻ-tem w Media Markcie oglądać sprzęt. Sprzęt, o którym ja wiem mnóstwo, którym ja się jaram i na którym się znam. Ale facet i tak gadał tylko do niego, nawet odpowiadając na moje pytania, jemu pokazywał kolejne modele i zdawał się w ogóle nie zauważać, że on nie miał o tym zielonego pojęcia
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 19:32   #593
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
A jak się weźmie kogoś płci męskiej do towarzystwa, to prawie jak gwarancja bycia zignorowaną.
Niestety, to nawet udowodnione naukowo, ze kobiety zawsze oleja inne kobiety i beda słuchać faceta, tak mnie to denerwuje bo nie te czasy zeby sie zachowywać jak zwierzeta z samcem alfa. Ale jak jakas laska pcha sie na przod i nie poddaje temu to beda pretensje. Do tego jak facet nawali to nic, jak laska pomyli sie to koniec, trzeba ja wymienić.

W parku ciagle obserwuje takie haremy. Jeden byczek z brzucholem i stadko dziewczynek, costam trenuja. One posluszne i zaopatrzone w ksiecia pana, nie wazne jak rozlazlego. A on dla nich jest bezwzględny, drze się, a im bardziej drze tym bardziej sie zabijaja o jego wzgledy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 20:31   #594
ladylajla
Zakorzenienie

Coś w tym jest. Jakby Chodakowska była rozlazła, miała boczki, cellulit i się darła na swoje fanki, to by złamanego lajka nie miała na fanpejdżu.

Właśnie sobie przypomniałam, że jak oglądaliśmy z tatą pralki, to ekspedient się jednak do mnie mizdrzył.
Nie że mnie to jakoś zaskoczyło, bo te stereotypy są nie do zabicia, ale kobiety ogarniające gadżety, kompy, elektroniczny sprzęt to aż tak niecodzienne zjawisko, że obsługa się nie umie odnaleźć? W dzisiejszych czasach?
Stary 2014-07-21, 20:37   #595
narcyzowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladylajla Pokaż wiadomość
Coś w tym jest. Jakby Chodakowska była rozlazła, miała boczki, cellulit i się darła na swoje fanki, to by złamanego lajka nie miała na fanpejdżu.
Ja tam lubię, jak trener się trochę podrze, a nie, takie spokojne gadki przy herbacie jak u Chodakowskiej
Stary 2014-07-21, 22:02   #596
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Ja tam lubię, jak trener się trochę podrze, a nie, takie spokojne gadki przy herbacie jak u Chodakowskiej
Skrytykuj ją na FB, a zobaczysz "spokojne gadki"
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 22:05   #597
narcyzowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Skrytykuj ją na FB, a zobaczysz "spokojne gadki"
Słyszałam, że robi wojny
Ale kiedy widziałam te jej wszystkie pseudomotywacyjne gadki na facebooku i te komentarze sikających, egzaltowanych panienek
Ten obrazek mówi wszystko
Stary 2014-07-21, 22:14   #598
chwast
Zakorzenienie

Dla mnie strona na fb Ewy Ch. powinna być usunięta albo moderowana. Czasem mi się coś wyświetla gdy znajomy coś skomentuje lub polubi to czytam te komentarze.
Są straszne.
Wystarczy napisać "kurcze czy serio osiągnęła aż taką rzeźbę w 6 tyg? zawsze wydawało mi się, że tłuszcz owszem tak można szybko, ale rzeźbę?"
No nic groźnego, obraźliwego, prześmiewczego. Po prostu komentarz. Ciekawość. Ale jezu jak laska dostała po tyłku, że gruba pewnie, że lecz się, zamknij, ohyda, że tak inni nie są takimi leniami jak ona bla bla bla...

mam wrażenie, że tam gromadzą się sami chorzy psychicznie.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 22:20   #599
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Słyszałam, że robi wojny
Ale kiedy widziałam te jej wszystkie pseudomotywacyjne gadki na facebooku i te komentarze sikających, egzaltowanych panienek
Ten obrazek mówi wszystko
Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Dla mnie strona na fb Ewy Ch. powinna być usunięta albo moderowana. Czasem mi się coś wyświetla gdy znajomy coś skomentuje lub polubi to czytam te komentarze.
Są straszne.
Wystarczy napisać "kurcze czy serio osiągnęła aż taką rzeźbę w 6 tyg? zawsze wydawało mi się, że tłuszcz owszem tak można szybko, ale rzeźbę?"
No nic groźnego, obraźliwego, prześmiewczego. Po prostu komentarz. Ciekawość. Ale jezu jak laska dostała po tyłku, że gruba pewnie, że lecz się, zamknij, ohyda, że tak inni nie są takimi leniami jak ona bla bla bla...

mam wrażenie, że tam gromadzą się sami chorzy psychicznie.
Mi to przypomina sektę.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 22:22   #600
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

I znowu będzie bitwa w Lidlu http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-632B1...rta.htm?id=356

ale mnie to tym razem nie zdziwi

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości