|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18
Czyli nie jestem sama! To w jaki sposób ona mówi brzmi dla.mnie sekciarsko albo jak ten dziad z lat 90.co jego ręce leczyly,taka szamanska gadka.
Ale cóż,pewnie tak mówię bo jestem gruba i leniwa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
a tak w ogóle to ja się dowiedziałam o istnieniu Crocsów dopiero jak obejrzałam ten filmik z Lidla... Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2014-07-21 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
ja lubię je do chaty, są najlepsze.
ale i tak żal mi kasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Zakorzenienie
|
No nie do końca. Brzydkie są ale sa też niesamowicie trwałe i wygodne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
Muszę tutaj napisać, bo nie wytrzymam. Dziwi mnie i jednocześnie szokuje zdanie moich znajomych na temat ginekologa Chazana. Według nich ten człowiek jest biedną ofiarą i został wyrzucony z pracy tylko dlatego, że ktoś chciał mu zaszkodzić. Twierdzą, że facet nie zrobił nic złego. Ba, taką postawę się chwali, a ludzie, którzy uważają, że w przypadku tej kobiety aborcja była dobrym rozwiązaniem, stoją na niższym poziomie cywilizacyjnym. Mało? Usłyszałam jeszcze, że skoro ta kobieta uprawiała seks z własnej woli, to ma rodzić dziecko niezależnie od tego czy jest zdrowe. Powiedziałam, że współczuję tej kobiecie, bo miała świadomość, że jej dziecko umrze tuż po porodzie, a mój kolega na to: "nie ma czego współczuć. Co jej się takiego stało, że urodziła i że była w ciąży? Choroba dziecka nie jest usprawiedliwieniem dla morderstwa, ale Wy, zwolennicy zabijania dzieci, które się nie narodziły, pewnie pozbylibyście się wszystkich niepełnosprawnych ludzi, bo aborcja służy temu, żebyście mogli rodzić tylko mądre, piękne i inteligentne dzieci. Szkoda mi tego biednego lekarza."
![]() Trzęsie mnie, gdy sobie o tym przypomnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Wtajemniczenie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;47400004]Mi to się tylko jedno nasuwa, gdy słyszę o tych jego obrońcach: Ciekawe ilu z nich chciałoby być na miejscu tej kobiety.
![]() Ciemnogrod i tyle tego inaczej nazwać się nie da. To samo ze sprawą chłopaka, którego matka zabrania odłączyć od aparatury bo twierdzi, że zdarzy się cud. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale on już nie żyje, serce nie wytrzymało.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Wtajemniczenie
|
Odłączyli go? Nie byłam na bieżąco.
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
O co chodzi z tym Chazanem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Wierzyć mi się po prostu w to nie chce... Ty tak serio?? Od kilku miesięcy w całym kraju się o tym trąbi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
and cigarettes
|
Nie, serce przestało bić naturalnie.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...?ticaid=113200 http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informac...ej,128526.html Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-07-21 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Konto usunięte
|
Pedofilia pełną parą! W RPA dziewięciolatek ożenił się z jakąś starą, obrzydliwą babą. A jego matka nie ma nic przeciwko. Biedne dziecko!
http://www.buzzfeed.com/robynwilder/...youngest-groom ![]() Ślub jest niby "dla zabawy", jakaś tam ceremonia "nie na serio", ale to jest takie obrzydliwe!! Edytowane przez 0b4ed7929d71ce1abf8e9bf9d423b228cc5dc67a_6068f37255cfe Czas edycji: 2014-07-22 o 01:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Konto usunięte
|
Codziennie na świecie dziewięciolatki wychodzą za mąż, nihil novi niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Zakorzenienie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;47400004]Mi to się tylko jedno nasuwa, gdy słyszę o tych jego obrońcach: Ciekawe ilu z nich chciałoby być na miejscu tej kobiety.
![]() Nikt, jakoś zawsze na pikietach "obrońców życia" brakuje rodziców z bardzo chorymi dziećmi którzy by protestowali przeciwko aborcji i badaniom prenatalnym. Cytat:
Niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
Tez mnie dziwi te opini w sprawie Chazana. Ludziom latwo przychodzi ocenianie czyjegos postepowania gdy ich samych to nie dotyczy.
Inna rzecz... Kiedys wkurzalo mnie, ze tak duzo bylo darmowych stazy, zawsze uwazalam, ze za prace na caly eteat powinno sie zawsze cos dostac, chociazby na pokrycie kosztow dojazdu i stolowke. Ostatio zauwazylam, ze jest coraz wiecej firm co oferoja platne staze, ale platne przez stazyste..... No ja pierdziele.....jeszcze mam placic za mozliwosc pracowania?!? Ostatnio szukalam pracy na stronie z ofertami z calego swiata..... Znalazlam staz w usa, napisane ze platny wiec pisze cv, list motywacyjny i wysylam.... Po kilku dniach mi odpisuja, ze mnie przyjeli i byl podany link do firmy aby cos tam jezcze wypelnic..... wchodze a tam, fakt ze staz platny ( jakies 5.000$ za calosc) ale trzeba zaplacic za zakwaterowanie, wyzywenie i szkolenie co wynsi 10.000$)..... no ja piernicze..... Edytowane przez Zorzoli Czas edycji: 2014-07-22 o 05:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Pani Mizantrop
|
Mnie też
![]() Jeszcze jako kapcie, albo do ogrodu by się nadały, bo na ulicę to bym w tym nie wyszła.
#621 |
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47400611]Wez, mnie wypowiedzi wszystkich tych ludzi podnosza cisnienie. Ludzie bez empatii i tyle.
[/QUOTE] Mi też się agresor załącza jak słucham takich opini. Wracając do stron plotkarskich, to na Pudelku czytałam, że Kaczyńska uciekła z dziećmi od męża, gdyż psuł jej i stryjowi opinie, bo on broni tej kobiety i powiedział zgodnie z prawdą, że Chazan to sadysta. |
![]() ![]() |
![]() |
#622 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Ja mam znajomą mocno katolicką i jak z nią dyskutuję o eutanazji to mówi, że człowiek umrze wtedy, kiedy Bóg chce, że nie można zmieniać jego woli. To równie dobrze można by nikogo nie leczyć, a tych niepełnosprawnych niemowlaków do pieca bo przecież Bóg chciał by sobie w życiu rady nie dali i umarli ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Ja bym tam pudelkowi nie ufała. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Wtajemniczenie
|
bosze bosze bosze.... jak ja nie cierpię takich attention whore....!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! !!!!!!!!!!111 przez ostatnich 10 dni dostawałam regularne smsy typu "Byliśmy dzisiaj na plaży! Ale jesteśmy opaleni!", "Trójmiasto jest piękne!", "Deptak zdobyty!", "Wyjechaliśmy, dojedziemy, damy znać". Bez ŻADNEGO smsa z naszej strony, ktory dałby do zrozumienia, że jesteśmy zainteresowani, co u nich na urlopie (tak, młoda para wyrwała się na pierwszy w życiu wyjazd nad morze). Katowana byłam tymi smsa przez pełnych 10 dni, wrócili wczoraj, ja dostałam już 4 smsy z pytaniem, kiedy się spotkamy, bo chcą nam pokazać zdjęcia z urlopu. Jezu ![]()
#624 |
Konto usunięte
|
Może nie odkryli jeszcze phacebhooka i dlatego Ci tak spamowali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Wtajemniczenie
|
na fb za to żadnych info o urlopie
![]()
#626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ksiądz był na tyle bezczelny, że jak Tż poszedł do tej nieszczęsnej spowiedzi, wszystko powiedział itd a ksiądz go rozpoznał i mówi "czy to już na pewno wszystkie grzechy? jesteś pewien?" ![]()
![]() |
#627 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
adopcja dzieci na nie to jeszcze zrozumiem, ale ratownik? ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- no to lekarze też nie powinni byc rozgrzeszani xd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Konto usunięte
|
Ksiądz ten walczył z przeludnieniem najwyraźniej. Na swój sposób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Pani Mizantrop
|
Ratujesz ludzi, którzy umierają, bo Bóg tak chciał = sprzeciwiasz się Jego woli
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.