|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Dziewczyny polecicie mi jakąś fryzjerkę, która uczesze u klienta w domu.
|
#2792 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=mahoniowa;47404007]a wchodziłaś na tą stronkę?
No właśnie teraz weszłam Sorry, że poszłam za nazwą strony, że tylko białe Ej Dziewczyny a nie wiecie może gdzie w Kielcach kupić właśnie buty, żeby od razu były gotowe- jakieś takie balerinki z paseczkiem, mogą być kolorowe, albo na bardzo mini mini obcasie w miarę rozsądnej cenie i w szczególności wygodne ??
|
|
|
|
#2793 |
|
Raczkowanie
|
A proszę kilka fotek...ImageUploadedByWizaz Forum1406031501.179829.jpgImageUploadedByWizaz Forum1406031557.242129.jpgImageUploadedByWizaz Forum1406031600.257012.jpgImageUploadedByWizaz Forum1406031646.937242.jpg
|
|
|
|
#2794 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny kiedy najlepiej zacząć szukać sukienki?Chciałam w styczniu,ale nie wiem czy to nie za późno...
|
#2795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i przekonałam się że model, który odrzuciłam jednak jest dla mnie odpowiedni ![]() panie we wszystkich salonach doradzały żeby przyjść w październiku, listopadzie bo wtedy będą nowe kolekcje teraz w niektórych są spore promocje ![]() Millsy świetne doświadczenie!! ![]() aż miałam ciary na rękach patrząc na te zdjęcia w takim klimacie zabawa gwarantowana
|
|
#2796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znam i Ciebie i Twoją siostrę Ale nie wiedziałam że te świetlne dekoracje to Twoja firma. Chętnie się odezwę w PW.
|
|
|
#2797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie w piątek pierwsze podejście. Najbardziej podobają mi się takie proste koronkowe sukienki ale boję się że w tym fasonie będę źle wyglądać..zbyt obciśnięta wszędzie..
|
|
|
#2799 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję wszystkim P, że sie udała organizacja wesela! Długo mnie nie było....ale wracam
25 dni do ślubu mojego, a mój TŻ nie ma gajerka, gdzie najlepiej szukac??
|
|
|
|
#2800 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja dwa dni temu świętowałam naszą rocznicę ślubu (zresztą udzielałam się w wątkach XI i X chyba
). Tak bardzo wam zazdroszczę, że wasze śluby i wesela jeszcze przed wami!Ale do rzeczy Teraz przyszła kolej na moją siostrę, a że mieszka ona aktualnie w Holandii, to zobowiązałam się, że pomogę jej w organizacji ślubu i wesela (szczególnie, że właśnie jestem na zwolnieniu ciążowym i mam trochę wolnego czasu). Siostra chce wziąć ślub cywilny, ale najlepiej, żeby zorganizować ceremonię zaślubin na miejscu, gdzie będzie wesele. Słyszałyście o takim miejscu gdzieś w Świętokrzyskim? Mi właśnie nie za bardzo cokolwiek przychodzi do głowy. Pan Młody jest z okolic Krakowa i tam namierzyliśmy kilka takich miejscówek, gdzie urzędnicy zgadzają się zrobić wyjątek od reguły i udzielić ślubu poza USC. Ale chcieliśmy jeszcze sprawdzić czy gdzieś bliżej Kielc by się takie miejsce znalazło Dajcie znać, jak macie jakiś pomysł!
|
|
|
|
#2801 |
|
Raczkowanie
|
Podobno w Leśny Dwór mozna brać slub cywilny na dworze chyba jakaś altanka jest.
Moja kuzynka brała taki slub w dworku w Mircu(koło Starachowic) w zeszłym roku. |
|
|
|
#2802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie jest mega przylegająca. Fakt faktem, dużego wymachu nogą do przodu nie zrobisz ale nie ogranicza Ci wcale ruchów
|
|
|
|
|
#2803 |
|
Zadomowienie
|
Chodziło mi raczej o opięcie w okolicach brzuszka :P Ogólnie jestem drobna ale "te okolice" to moja zmora..
|
|
#2804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
mam na oku kilka zobaczymy co z tego wyjdzie
|
||
|
|
|
#2805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta potrzebuje pomocy... moja bratowa przyjechała z Anglii i chciałaby skorzystać w Kielcach z opalania natryskowego i chce też zrobić sobie paznokcie akrylowe, a ja nie mam pojęcia gdzie ją wysłać. Polecicie jakieś dobre miejsca??
|
|
|
|
#2807 |
|
Zadomowienie
|
Ale do rzeczy
Teraz przyszła kolej na moją siostrę, a że mieszka ona aktualnie w Holandii, to zobowiązałam się, że pomogę jej w organizacji ślubu i wesela (szczególnie, że właśnie jestem na zwolnieniu ciążowym i mam trochę wolnego czasu). Siostra chce wziąć ślub cywilny, ale najlepiej, żeby zorganizować ceremonię zaślubin na miejscu, gdzie będzie wesele. Słyszałyście o takim miejscu gdzieś w Świętokrzyskim? Mi właśnie nie za bardzo cokolwiek przychodzi do głowy. Pan Młody jest z okolic Krakowa i tam namierzyliśmy kilka takich miejscówek, gdzie urzędnicy zgadzają się zrobić wyjątek od reguły i udzielić ślubu poza USC. Ale chcieliśmy jeszcze sprawdzić czy gdzieś bliżej Kielc by się takie miejsce znalazło Dajcie znać, jak macie jakiś pomysł![/QUOTE]Mozesz podjechac do Dworku w Maslowie tam na bank nie ma z tym problemu,bo jak bylismy ogladac sale z Tz-em to wlasnie mial byc tam slub cywilny.W Lipowym Dworze tez jest taka mozliwosc i chyba urzednik nie roni problemu bo tez jak tam bylam na dworzu byla przygotowana dekoracja na ta uroczystosc.Plusem jest tez to ze na wypadek brzydkiej pogody maja namiot na miejscu.W Korzecku w testauracji Okraglak tez jest taka mozliwosc.Nawet Tz dzwonil do usc w Checinach podpytac i nie robli problemu.W Kielcach natomiast wiem ze trzeba miec zgode Prezydenta Miasta.Aha mozesz jeszcze sprobowac w Patverze w Borkowie.Wszystko zalezy na ile osob siostra planuje przyjecie
|
#2808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olenqa proponuje poszukac mniejszych gmin podkieleckich tam urzednicy bardziej chetni do dawania slubu w plenerze
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2810 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
opalałam sie kiedys w salonie Esenza na planatach bylam zadowolona
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety po nicku nie kojarzę ale czekam na wiadomość na PW.
|
|
#2813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2814 |
|
Przyczajenie
|
Ja sie caly czas zastanawiam czy warto isc na opalanie natryskowe. Mi glownie chodzi o efekt na ten jeden dzien. Bylam 3 razy na solarium- bylam zadowolona jednak to nie dla mojej cery. Powychodzily mi plamy na twarzy i musialam zrezygnowac. Teraz sie zastanawiam czy ooalanie natryskowe bedzie dobre, czy nie pozostawi na sukni sladow...
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
hey dziewczyny :0 jestem właśnie na etapie poszukiwania foto i video na przyszły rok na ślub. Uroczystosc i wesele odbedzie sie koło Kielc, a że ja z Kielc nie ejstem (robimy wszystko u TŻ) to baaardzo prosiłabym Was o pomoc. Jakies kontakty do sprawdzonych/polecanych usługodawców?
przejrzałam konatkty na początku wątku ale cześc jest nieaktualna itp. chciałabym uzyskac jakieś aktualne info i aktualne oceny - baaardzo Was proszę o pomoc ![]() mój budzet na wszystko to ok 5 tys. ale oczywiscie jeśli coś jest super extra też rozważe ale za więcej niż 8 tys. to nawet nie chce oglądać :p Bardzo Was proszę o pomoc
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wtedy to może i ślad by był ![]() Ja robiłam i byłam bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#2817 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za pomoc! Rzeczywiście w Chęcinach czy Zagnańsku nie ma z tym większego problemu. No ten Lipowy Dwór całkiem nieźle wygląda! Ja jeszcze wymyśliłam Kurozwęki i tam się mojej siostrze bardzo spodobało - managerka mi dzisiaj potwierdziła, że mieli tam kilka ślubów cywilnych, jutro zadzwonię do USC w Staszowie (gmina Kurozwęk) i podpytam jak tam się zapatrują na taki ślub.
A byłyście ostatnio na jakimś weselu w Kurozwękach? Na różnych forach są opinie, że bardzo słabą akustykę tam mają... Macie jakieś opinie? |
|
|
|
#2818 |
|
Zadomowienie
|
Oelnqa byłam wczoraj na spotkaniu z Dj i właśnie rozmawialiśmy o Kurozwękach i mówił że akustyka jest kiepska bo tam jest wysoko i wszystko bardzo się niesie. Lipowy Dwór rzeczywiście jest super, sama się nad nim zastanawiałam ale tam jest balkon na którym siedzą goście jeśli masz przyjęcie powyżej 100 osób. Mi to totalnie nie odpowiada bo na gorze nie ma klimatyzacji i jest spora różnica w temp. między dołem a górą. jak tam byłam z Tż-tem sala była przygotowana na ok.80 osób przy okrągłych stołach i wtedy jest bardzo mało miejsca do tańczenia, poza tym stół wiejski jest na tarasie. Polecam tam podjechać i obejrzeć bo na "żywo" sala jest dużo mniejsza niż na zdjęciach.
|
#2819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje wszystkim nowym PK-kom ![]() My juz jesteśmy po plenerze i już nie mogę się doczekać zdjęć. Widziałam już pierwsze efekty i szczena opada Dlatego polecam Marcina Kowalczyka. Na zdjęciach atmosfera była super, pomimo upału i tnących komarów. Zaskoczona byłam tym, że nasze pozycje często były poprawiane przez fotografa - inaczej na każdym zdjęciu byłabym garbata ze zmarszczonym czołem i buzią opadającą na klatkę piersiową . Także, dobry fotograf od razu poprawi modela i ustawi go tak, żeby wyszedł dobrze. W końcu i nam i jemu o to chodzi
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

Sorry, że poszłam za nazwą strony, że tylko białe

no i przekonałam się że model, który odrzuciłam jednak jest dla mnie odpowiedni
w takim klimacie zabawa gwarantowana 

Zaręczyny 11.10.2013