Offopowe Zapuszczanie, część 50! - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-22, 09:53   #661
trinee
Zadomowienie

GG do trinee
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Dziś zaczynamy 32 tydzień,więc jeszcze chociaż miesiąc
Mam rozwarcie na 1cm, ale tylko z zewnątrz, więc niby nie groźne
Nie, nic mnie nie boli dzięki Bogu, po prostu macica się stawia co jakiś czas i wiecznie twardy brzuch mam. Mój gin się przeraził i mnie wysłał do szpitala, a tam stwierdzili, że niby wszystko jest okej jeżeli nie boli. Mam leżeć, oszczędzać się i "nie nakręcać"
Ech, wiedzą co robią, więc jestem dobrej myśli, muszę

A mnie się podoba ten zapach, dziwne

O, a co idzie do Ciebie?

Trinee ten mam, o
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html

Będę trzymać kciuki za Was

Ja miałam tylko ten fioletowy. Mnie taki e zapachy nie przeszkadzają

Jest tak gorąco, że pływam
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 10:06   #662
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość
Będę trzymać kciuki za Was

Ja miałam tylko ten fioletowy. Mnie taki e zapachy nie przeszkadzają

Jest tak gorąco, że pływam
Dziękuję kochana

ja jestem przyzwyczajona do ziołowych "smrodków", ale mimo, iż Seboradin jest naprawdę intensywny, podoba mi się I długo czuć go na włosach.

Ja ratuję się wentylatorem, bez niego ani rusz

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 11:03   #663
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień doobry
Dochodzę do siebie po kilku dniach w szpitalu, moje dziecko mnie nie oszczędza
Po porodzie od razu dostanie lanie, że tak matkę straszy

Mam ciągłe skurcze, jestem pewna, że nie dotrwam do terminu

Jestem taka zmęczona, upały są straszne, pojechanie samochodem do lekarza sprawia, że potem godzinę dochodzę do siebie

Pora na śniadanko, wczoraj umyłam włosy i ciągle pachną Seboradinem, podoba mi się ten smrodek

Miki gratuluję rocznicy i super prezentów
Nie nakręcaj się, tylko chłodno pomyśl, że nawet gdyby mała się teraz urodziła, była by cała i zdrowa. To początek ósmego miesiąca, także tragedia by się nie stała. Oczywiście, że im lepiej tym dłużej, ale ósmy miesiąc jest już względnie bezpieczny. Także spróbuj się wyluzować (wiem wiem, łatwo gadać), spokój jest najważniejszy w takiej sytuacji.

Dziwne, młoda, zdrowa, a tu ciągle takie komplikacje trzymam kciuki, żeby mała siedziała spakowana jak najdłużej!

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Idą d
o mnie nowe zdobycze z Sheinside
Skubana,Ty to masz tych ubrań pokaż, co zamówiłaś

Cytat:
Nie, nic mnie nie boli dzięki Bogu, po prostu macica się stawia co jakiś czas i wiecznie twardy brzuch mam. Mój gin się przeraził i mnie wysłał do szpitala, a tam stwierdzili, że niby wszystko jest okej jeżeli nie boli. Mam leżeć, oszczędzać się i "nie nakręcać"

O, a co idzie do Ciebie?

Trinee ten mam, o
Twarda macica? Nigdy o czymś takim nie słyszałam, co to?

Ja dziś od 8 rano do teraz robiłam w ogródku. Ale smażalnia

Przyszedł do mnie dzbanek Brita! Zwlekałam z zakupem bo pieniążka nie było, ale w końcu mam

Kupiłam wczoraj jakiś podkład- krem cc z eveline, ciekawe jak się będzie sprawować oglądałam te nowe bb z ziai, co za badziewie! W ogóle nie kryje, nic, zero, żadnego koloru, matu, niczego.Bardziej przypominają zwykłe kremy nawilżające niż bb.

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2014-07-22 o 11:05
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 11:14   #664
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

O, a co idzie do Ciebie?

Trinee ten mam, o
Oby jeszcze trochę tam posiedziała!

Teraz i mnie się podoba, ale w ciąży nie mogłam go znieść, od razu brało mnie na wymioty

http://www.sheinside.com/Green-Short...-cat-1727.html ta miała przyjść w poprzedniej paczce, ale przeoczyli i niedawno wysłali

http://www.sheinside.com/Green-Round...-cat-1860.html
http://www.sheinside.com/Yellow-Long...-cat-1735.html
http://www.sheinside.com/White-Sheer...-cat-1727.html nie wiem jaki stanik do niej założę, ale to nic wygląda identycznie jak sukienka Asos na która kiedyś chorowałam. Zobaczymy jak ta będzie wyglądać.
http://www.sheinside.com/Light-Blue-...-cat-1733.html
http://www.sheinside.com/White-Short...-cat-1727.html

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

Skubana,Ty to masz tych ubrań pokaż, co zamówiłaś

Przyszedł do mnie dzbanek Brita! Zwlekałam z zakupem bo pieniążka nie było, ale w końcu mam

Kupiłam wczoraj jakiś podkład- krem cc z eveline, ciekawe jak się będzie sprawować oglądałam te nowe bb z ziai, co za badziewie! W ogóle nie kryje, nic, zero, żadnego koloru, matu, niczego.Bardziej przypominają zwykłe kremy nawilżające niż bb.
Wyżej wstawiłam linki Mam ze dwie siaty ubrań do sprzedania, ale jakoś nie mogę się za to zabrać

Mam Britę i codziennie używamy

Mnie te drogeryjne kremu BB, CC itd. jakoś nie przekonują. Nie próbowałam, ale mam wrażenie, że właśnie mają bardzo słabe krycie.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 11:32   #665
Maryha_ah
Zakorzenienie

Pierwsza sukienka mi się podoba. Ta biała chyba też, ale koszmarnie bym w niej wyglądała, więc nawet się nie zastanawiam

Ale bym chciała mieć tyle ciuchów. Nie mam teraz nawet jednej sukienki na ramiączkach na wakacje. Niby często sobie coś kupuje, ale co wyciągam ciuchy letnie z ostatnich sezonów to albo są mocno sprane, odbarwione od słońca, albo dziurawe. Teraz robią ciuchy na jeden sezon i to wcale nie za małe pieniądze

Ja teraz prawie nie używam podkładów, więc krem bb czy cc wydaje się niezłym pomysłem. Nie zależy mi już na mocnym kryciu, bo twarz mam elegancką Tylko ta ziaja przesadza w drugą stronę, to jest zwykły krem nawilżający, nawet nie koloryzujący.

A! Byłam na badaniach krwi. Wątroba w normie wysoki cukier, cholesterol, ale najważniejsze, że wątroba jeszcze trochę żyje. Kończę kurację za 2 tygodnie!

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2014-07-22 o 11:35
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 11:44   #666
Asia19x
Zakorzenienie

To w kwiaty na ramiączkach to sukienka czy kombinezon (2) ?
Bosko wygląda

Jeszcze trochę i będę się stroić
Jak schudnę

Maryha to skurcz.
I niestety nieprawdą jest, że dziecko już mogłoby się urodzić. Ciąża bezpieczna to ciąża od 37 tygodnia. Rodzą się wcześniaki, pewnie, i są zdrowe, ale niestety nie w każdym przypadku. "Tragedii" by nie było, tak się mówi, ale nikt nigdy nie da Ci tej gwarancji.
Także niech siedzi jeszcze

Seboradin mi nie śmierdzi, a śmierdzi mi balsam Tisane w słoiczku.
Cudownie działa, ale zapach...

Cytat:

Mnie te drogeryjne kremu BB, CC itd. jakoś nie przekonują. Nie próbowałam, ale mam wrażenie, że właśnie mają bardzo słabe krycie.
Ja nawet nie interesuję się takimi produktami, bo odcienie dla jasnych cer mogą sobie wsadzić w

Muszę kupić tusz i chyba wyślę Tż
Skubany tak dobrze ostatnio sobie radzi, że chyba z kupnem tuszu nie byłoby problemu, zapiszę mu na kartce i niech idzie

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2014-07-22 o 11:41
Stary 2014-07-22, 11:56   #667
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Bosko wygląda

Jak schudnę

Maryha to skurcz.
I niestety nieprawdą jest, że dziecko już mogłoby się urodzić. Ciąża bezpieczna to ciąża od 37 tygodnia. Rodzą się wcześniaki, pewnie, i są zdrowe, ale niestety nie w każdym przypadku. "Tragedii" by nie było, tak się mówi, ale nikt nigdy nie da Ci tej gwarancji.

Ja nawet nie interesuję się takimi produktami, bo odcienie dla jasnych cer mogą sobie wsadzić w

Skubany tak dobrze ostatnio sobie radzi, że chyba z kupnem tuszu nie byłoby problemu, zapiszę mu na kartce i niech idzie
Asiu! Ja coś tam wiem, jak rozwija się dziecko miesiąc po miesiącu i jakie konsekwencje może powodować przedwczesny poród. Ale musisz się uspokoić, nastawić, że będzie dobrze, że nawet gdyby coś to nic złego się nie stanie, psychika jest naprawdę ważna w tej chwili

Jak jestem w szpitalu to przechodzę przez blok porodowy i jest tam zupełnie cicho za każdym razem jestem tym zdziwiona

Pewnie, że wysyłaj. Mój mi sam z siebie kiedyś Collosala kupił o dziwo tak dobrze mu sprzedawczyni w rossie doradziła

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-22, 12:18   #668
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu! Ja coś tam wiem, jak rozwija się dziecko miesiąc po miesiącu i jakie konsekwencje może powodować przedwczesny poród. Ale musisz się uspokoić, nastawić, że będzie dobrze, że nawet gdyby coś to nic złego się nie stanie, psychika jest naprawdę ważna w tej chwili

Jak jestem w szpitalu to przechodzę przez blok porodowy i jest tam zupełnie cicho za każdym razem jestem tym zdziwiona

Pewnie, że wysyłaj. Mój mi sam z siebie kiedyś Collosala kupił o dziwo tak dobrze mu sprzedawczyni w rossie doradziła

Wiem, wiem, ale czasem naprawdę jest ciężko się nie zamartwiać..
Jestem dobrej myśli, wszyscy bardzo mnie wspierają i codziennie powtarzam sobie, że będzie mimo wszystko dobrze
Dzięki

O proszę, a to ci Tżcik
Mój to sam z siebie by nie wpadł na to, bo on nie ogarnia takich tematów

Ja się napatrzyłam w szpitalu, nasłuchałam, że az strach

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-22, 13:35   #669
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cześć
Idę do fryzjera, jeśli się uda, to podetnę konce.

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 18:17   #670
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień doobry
Dochodzę do siebie po kilku dniach w szpitalu, moje dziecko mnie nie oszczędza
Po porodzie od razu dostanie lanie, że tak matkę straszy

Mam ciągłe skurcze, jestem pewna, że nie dotrwam do terminu

Jestem taka zmęczona, upały są straszne, pojechanie samochodem do lekarza sprawia, że potem godzinę dochodzę do siebie
trzymam kciuki,aby wszystko bylo ok

Cytat:

http://www.sheinside.com/Green-Short...-cat-1727.html ta miała przyjść w poprzedniej paczce, ale przeoczyli i niedawno wysłali

http://www.sheinside.com/Green-Round...-cat-1860.html
http://www.sheinside.com/Yellow-Long...-cat-1735.html
http://www.sheinside.com/White-Sheer...-cat-1727.html nie wiem jaki stanik do niej założę, ale to nic wygląda identycznie jak sukienka Asos na która kiedyś chorowałam. Zobaczymy jak ta będzie wyglądać.
http://www.sheinside.com/Light-Blue-...-cat-1733.html
http://www.sheinside.com/White-Short...-cat-1727.html

Wyżej wstawiłam linki Mam ze dwie siaty ubrań do sprzedania, ale jakoś nie mogę się za to zabrać
na Tobie wszystkie te rzeczy beda sie fajnie prezentowac
Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Cześć
Idę do fryzjera, jeśli się uda, to podetnę konce.
i jak tam po wizycie?

Wypiłam na miescie mrożona kawe i teraz mnie mdli

Musze włoski umyc i nalozyc jakas maske, ostatnio mam troszke suche te kłaki.
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 18:32   #671
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Poszukam jakiegoś sprawdzonego przepisu i będę działać
http://www.mojewypieki.com/przepis/g...ie-i-chrupiace
ten dobry.

Cytat:
Mnie się podobają, ale wiadomo, zapach to kwestia gustu. Póki co moim faworytem jest niezmiennie Lolita Lempicka. Uwielbiam ten zapach
Która dokładnie? Bo niektóre Lolity to są takie smrody, ze szok. Żadna nie jest w moim guście, ale chyba zielona, to jest smród czegoś pomiędzy latryną, popielniczką i szpitalem. To jest jakiś stary zapach. Chyba go wycofują. Koszmarny jest.

Cytat:
Ja mieszkając w mieście nie wyobrażam sobie życia bez filtra. Jestem przyzwyczajona do wody źródlanej i wyczuję najmniejszą ilość chloru. Poza tym w tym zapyziałym mieście do wody dodają jeszcze fluor
A na przyszłość możesz dużo zaoszczędzić kupując filtry AQUAPHOR. Są o wiele lepsze. Szybciej i skuteczniej filtrują, i na dłużej wystarczają. No i są o połowę tańsze. Ja zawsze z PL sobie przywożę.
Filtrowanie nie jest idealne, bo zatrzymuje również niezbędne minerały, ale z dwojga złego wiadomo.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-22, 21:00   #672
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
i jak tam po wizycie?

Wypiłam na miescie mrożona kawe i teraz mnie mdli

Musze włoski umyc i nalozyc jakas maske, ostatnio mam troszke suche te kłaki.
Dobrze, straciłam 3 cm włosów, ale za miesiąc umówiłam się na kolejne cięcie. Miałam takie miotły na końcach, teraz jest inaczej, aż miło. Dostałam kilka komplementów na temat włosów i zapłaciłam za wizytę 5zł.

Tak cieszyłam się na maskę drożdżową, ale jakoś teraz nie służy ona moim włosom, jak na początku. Może to przypadek, więc będę próbować dalej.

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 21:04   #673
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cześć Dziewczyny Asiu jak tam Malutka?
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 22:12   #674
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsza sukienka mi się podoba. Ta biała chyba też, ale koszmarnie bym w niej wyglądała, więc nawet się nie zastanawiam

Ale bym chciała mieć tyle ciuchów. Nie mam teraz nawet jednej sukienki na ramiączkach na wakacje. Niby często sobie coś kupuje, ale co wyciągam ciuchy letnie z ostatnich sezonów to albo są mocno sprane, odbarwione od słońca, albo dziurawe. Teraz robią ciuchy na jeden sezon i to wcale nie za małe pieniądze

Ja teraz prawie nie używam podkładów, więc krem bb czy cc wydaje się niezłym pomysłem. Nie zależy mi już na mocnym kryciu, bo twarz mam elegancką Tylko ta ziaja przesadza w drugą stronę, to jest zwykły krem nawilżający, nawet nie koloryzujący.

A! Byłam na badaniach krwi. Wątroba w normie wysoki cukier, cholesterol, ale najważniejsze, że wątroba jeszcze trochę żyje. Kończę kurację za 2 tygodnie!
Ja do tej białej będę musiała zgubić brzuch Muszę w końcu zacząć coś z tym robić, bo sam się nie spali. Tylko jak wygospodarować czas i siły na ćwiczenia

To ma też swoje minusy - nigdy nie wiem w co się ubrać Teraz moją szafę w większości stanowią rzeczy z lumpeksu i Sheinside. Z normalnych sklepów mam baardzo mało ciuchów.

Cytat:
Bosko wygląda

Jak schudnę

Maryha to skurcz.

Kombinezon Ciekawe jak na żywo będzie wyglądać i jak leżeć.

Ciąża Cię nie oszczędza Jestem pewna, że mała Ci to wszystko wynagrodzi Ja ciążę dobrze zniosłam, no oprócz okrutnych mdłości i wymiotów jakoś do 6 miesiąca. Tyle co ja się orzygałam Za to po ciąży się trochę posypało.

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość

na Tobie wszystkie te rzeczy beda sie fajnie prezentowac
Zobaczymy

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
http://www.mojewypieki.com/przepis/g...ie-i-chrupiace
ten dobry.

Która dokładnie? Bo niektóre Lolity to są takie smrody, ze szok. Żadna nie jest w moim guście, ale chyba zielona, to jest smród czegoś pomiędzy latryną, popielniczką i szpitalem. To jest jakiś stary zapach. Chyba go wycofują. Koszmarny jest.

Ja mieszkając w mieście nie wyobrażam sobie życia bez filtra. Jestem przyzwyczajona do wody źródlanej i wyczuję najmniejszą ilość chloru. Poza tym w tym zapyziałym mieście do wody dodają jeszcze fluor
A na przyszłość możesz dużo zaoszczędzić kupując filtry AQUAPHOR. Są o wiele lepsze. Szybciej i skuteczniej filtrują, i na dłużej wystarczają. No i są o połowę tańsze. Ja zawsze z PL sobie przywożę.
Filtrowanie nie jest idealne, bo zatrzymuje również niezbędne minerały, ale z dwojga złego wiadomo.

Tą mam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...picka-edp.html ona też na początku zalatuje mi fajkami po chwili to się ulatnia i zostaje bardzo ładny zapach, przynajmniej dla mnie

Stary 2014-07-23, 08:29   #675
Bellitudoo
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!

Asia, trzymam kciuki mocno!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-23, 08:41   #676
Asia19x
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Kurczę, listonosz mnie obudził Otworzyłam mu taka roztrzepana, ale stary był, więc nie tak źle

Fitomed troszkę chyba matowi mi włosy przy skórze
Dziwne są, trochę tępe jakby. A mam ten do suchych (szampon)

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-23, 09:52   #677
Bellitudoo
Zakorzenienie

Miki zacznij od diety. Ćwiczenia Ci nie zaszkodzą, dobra kondycja się w życiu przydaje,ale "spala się" głównie dietą. Chociaż z drugiej strony, to też zależy Bo u Ciebie to ogólnie przytyłaś wszędzie, czy tylko brzuch po ciąży został? Bo chudnąć będziesz chudła z całego ciała, a Ty przecież drobna jesteś

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2014-07-23 o 13:07
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 11:04   #678
Asia19x
Zakorzenienie

Ja sobie diety nie wyobrażam,choć po porodzie na pewno będę się odchudzać
Ostatni raz robiłam to w wieku 16 lat

Kocham jedzenie, to lekkie również, jednak ciężko byłoby mi się powstrzymywać np. od moich ukochanych makaronowych potraw.

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-23, 11:10   #679
Bellitudoo
Zakorzenienie

Ale nie trzeba przecież całkowicie rezygnować . Makaron pełnoziarnisty, tani jest w Biedronce i Lidlu. Dieta to nie same warzywa i nabiał. Zresztą, jak się nie przekroczy kalorii to się schudnie na pączkach i twarogu. Myślę, ze u Miki akurat nie trzeba byłoby dużo, bo ma drobną budowę bez skłonności do tycia. Mniej węgli prostych, więcej białka, regularne posiłki i jakoś poszłoby pewnie do przodu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-23, 11:18   #680
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Ale nie trzeba przecież całkowicie rezygnować . Makaron pełnoziarnisty, tani jest w Biedronce i Lidlu. Dieta to nie same warzywa i nabiał. Zresztą, jak się nie przekroczy kalorii to się schudnie na pączkach i twarogu. Myślę, ze u Miki akurat nie trzeba byłoby dużo, bo ma drobną budowę bez skłonności do tycia. Mniej węgli prostych, więcej białka, regularne posiłki i jakoś poszłoby pewnie do przodu.
Wiem, wiem, ale o dziwo mi nie smakują te makarony za bardzo teraz, przed ciążą owszem, ale teraz nie bardzo
Ja lubię pojeść, tak konkretnie, dlatego się obawiam diety

U Miki też myślę, że szybko pójdzie bez zbędnego wysiłki

We wrześniu pyknie mi 5 lat na Wizażu

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-23, 11:20   #681
Bellitudoo
Zakorzenienie

Gadałyście o tuszach do rzęs i Tżtach. Wczoraj listonosz przyniósł dla mnie paczkę, a tam tusz do rzęs. Tż zamówił.
Stary 2014-07-23, 11:27   #682
Asia19x
Zakorzenienie

O proszę Chociaż dobry?

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-23, 11:46   #683
Bellitudoo
Zakorzenienie

Zobaczymy. Loreal, False lash wings. Na Gwiadzkę dostalam jakiś Lancome, to była totalna porażka.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Idę pakować, potem wypróbuję to mazidło.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-23, 11:47   #684
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Ostatnio i ja zmieniłam sposób odżywiania. Już nawet nie mam ochoty na słodycze. Choć wczoraj zjadłam kawałek czekoladowego ciasta jak byliśmy w chińczyku. Bardziej z ciekawości niż dlatego, że miałam ochotę. Ale też od kiedy inaczej się odżywiam, gotuję jedzenie do pracy, nie jem słodyczy, to kiedy tylko zjem coś z czekoladą, zaraz na drugi dzień pojawia mi się jakiś syf na twarzy
Jedynie co muszę zmienić jeszcze to jeść więcej, choć mało nie jem. Chcę troszkę przytyć, bo mi łatwiej schudnąć niż przytyć i wbrew pozorom, to wcale fajne nie jest.
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 14:55   #685
xxxMikixxx
Zakorzenienie

U mnie właśnie największą pokusą są słodycze Ciągle coś podjadam Śniadania jem ostatnio bardzo proste i szybkie, bo mała za długo nie posiedzi w wózku żebym mogła zjeść jak człowiek. Przeważnie są to kanapki z wędliną + pomidor lub ogórek, ewentualnie taki twaróg http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Twa...-59218-big.jpg Obiady to różnie, często jem pierś kurczaka + ryż (lub makaron) + warzywa, ewentualnie sosy, ryby. Kolacja to czasem jajecznica, kasza manna z owocami, duży jogurt z musli, twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem, zależy na co mam ochotę i co jest w lodówce.

Zrezygnowałam z hot-dogów, bo od nich spora oponka mi urosła Słodycze ciężko wyeliminować Bo jak tu nie zjeść batonika czy ciasta do kawy

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Przyszła mi miętowa sukienka. Świetna Tylko chyba będę ją nosić bez stanika No chyba, że znajdę taki z całym, silikonowym tyłem.

Stary 2014-07-23, 15:24   #686
Asia19x
Zakorzenienie

Ja mam to samo, bez słodyczy annnnnnni rusz A hot-dogi Moglabym jeść i jeść, tak samo pizza i kebab. Z resztą, czego ja bym teraz nie zjadła.
Dziś mam ochotę na ptysie i czekam aż Tż mi przywiezie, dobrze mam z nim, tylko dzwonię i wymyślam

Miki - poka, poka

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-23, 19:52   #687
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:

Tą mam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...picka-edp.html ona też na początku zalatuje mi fajkami po chwili to się ulatnia i zostaje bardzo ładny zapach, przynajmniej dla mnie
Ale to ju jeden z nowszych zapachów. One są dla mnie za ciekie i za słodkie, ale nie śmierdzą.
Tamte to jest istny smród. Nie mogę znaleźć foci.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 20:12   #688
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam to samo, bez słodyczy annnnnnni rusz A hot-dogi Moglabym jeść i jeść, tak samo pizza i kebab. Z resztą, czego ja bym teraz nie zjadła.
Dziś mam ochotę na ptysie i czekam aż Tż mi przywiezie, dobrze mam z nim, tylko dzwonię i wymyślam

Miki - poka, poka
Wczoraj jadłam Marsa, dzisiaj Snickersa, na jutro czeka na mnie Twix Fast foody też lubię, ale raczej rzadko jem. Był czas, kiedy hot-dogi jadłam codziennie. Nieskromnie przyznam, że robię pyszne
No dobra już ciii

Mówisz i masz https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=24056 udało mi się zrobić dzisiaj zdjęcia.

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ale to ju jeden z nowszych zapachów. One są dla mnie za ciekie i za słodkie, ale nie śmierdzą.
Tamte to jest istny smród. Nie mogę znaleźć foci.
A to nie wiem, nie znam innych zapachów

Stary 2014-07-23, 20:38   #689
Bellitudoo
Zakorzenienie

Słodycze nie. A juz snickersy i inne tego typu batony mnie zamulają szybko, za słodkie. Do kremowych ciast też mnie mocno nie ciągnie. Lubię za to kruche . No i wszystko co słone, paluszki, chipsy itp, ale staram się nie zjadać co dziennie dużej paczki. Za to z fast foodów tylko frytki, raczej na kanapkę z maca itp się nie skuszę, na hot doga też nie. Pizzę lubię, ale dobrą . Najlepsza domowa. A są takie okresy tydzień, dwa, że kompletnie nie mam ochoty na takie jedzenie. Ze słonymi to też mam tak, że sama rzaaaaadko kupuję, ale jak Tż przy mnie je to ciężko Przesypuję sobie wtedy najczęściej do maleńkiej miseczki i łudzę się, że zjem tylko jedną, co najczęściej oczywiście nie wychodzi. Ale sama nie kupię i wtedy problemu nie ma.

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2014-07-23 o 20:39
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 20:39   #690
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:

Mówisz i masz https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=24056 udało mi się zrobić dzisiaj zdjęcia.
Jak zwykle laseczka

Znacie może sposoby na pękniętą skórę pięt? Kupiłam dziś kapsułki z wit. a+e, dernilan. Boli jak nie wiem, nawet lekko dotknąć nie mogę tej lewej pięty
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości