|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
Będę trzymać kciuki za Was ![]() Ja miałam tylko ten fioletowy. Mnie taki e zapachy nie przeszkadzają ![]() Jest tak gorąco, że pływam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem przyzwyczajona do ziołowych "smrodków", ale mimo, iż Seboradin jest naprawdę intensywny, podoba mi się ![]() Ja ratuję się wentylatorem, bez niego ani rusz ![]()
![]() |
#663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne, młoda, zdrowa, a tu ciągle takie komplikacje ![]() ![]() Skubana,Ty to masz tych ubrań ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś od 8 rano do teraz robiłam w ogródku. Ale smażalnia ![]() Przyszedł do mnie dzbanek Brita! ![]() ![]() Kupiłam wczoraj jakiś podkład- krem cc z eveline, ciekawe jak się będzie sprawować ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-07-22 o 11:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz i mnie się podoba, ale w ciąży nie mogłam go znieść, od razu brało mnie na wymioty ![]() http://www.sheinside.com/Green-Short...-cat-1727.html ta miała przyjść w poprzedniej paczce, ale przeoczyli i niedawno wysłali http://www.sheinside.com/Green-Round...-cat-1860.html http://www.sheinside.com/Yellow-Long...-cat-1735.html http://www.sheinside.com/White-Sheer...-cat-1727.html nie wiem jaki stanik do niej założę, ale to nic ![]() http://www.sheinside.com/Light-Blue-...-cat-1733.html http://www.sheinside.com/White-Short...-cat-1727.html Cytat:
![]() ![]() Mam Britę i codziennie używamy ![]() Mnie te drogeryjne kremu BB, CC itd. jakoś nie przekonują. Nie próbowałam, ale mam wrażenie, że właśnie mają bardzo słabe krycie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza sukienka mi się podoba. Ta biała chyba też, ale koszmarnie bym w niej wyglądała, więc nawet się nie zastanawiam
![]() Ale bym chciała mieć tyle ciuchów. Nie mam teraz nawet jednej sukienki na ramiączkach na wakacje. Niby często sobie coś kupuje, ale co wyciągam ciuchy letnie z ostatnich sezonów to albo są mocno sprane, odbarwione od słońca, albo dziurawe. Teraz robią ciuchy na jeden sezon i to wcale nie za małe pieniądze ![]() Ja teraz prawie nie używam podkładów, więc krem bb czy cc wydaje się niezłym pomysłem. Nie zależy mi już na mocnym kryciu, bo twarz mam elegancką ![]() A! Byłam na badaniach krwi. Wątroba w normie ![]() ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-07-22 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
To w kwiaty na ramiączkach to sukienka czy kombinezon (2) ?
Bosko wygląda ![]() ![]() Jeszcze trochę i będę się stroić ![]() ![]() Jak schudnę ![]() Maryha to skurcz. I niestety nieprawdą jest, że dziecko już mogłoby się urodzić. Ciąża bezpieczna to ciąża od 37 tygodnia. Rodzą się wcześniaki, pewnie, i są zdrowe, ale niestety nie w każdym przypadku. "Tragedii" by nie było, tak się mówi, ale nikt nigdy nie da Ci tej gwarancji. Także niech siedzi jeszcze ![]() Seboradin mi nie śmierdzi, a śmierdzi mi balsam Tisane w słoiczku. Cudownie działa, ale zapach... ![]() Cytat:
![]() Muszę kupić tusz i chyba wyślę Tż ![]() Skubany tak dobrze ostatnio sobie radzi, że chyba z kupnem tuszu nie byłoby problemu, zapiszę mu na kartce i niech idzie ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-07-22 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak jestem w szpitalu to przechodzę przez blok porodowy i jest tam zupełnie cicho ![]() ![]() Pewnie, że wysyłaj. Mój mi sam z siebie kiedyś Collosala kupił ![]() ![]()
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wiem, ale czasem naprawdę jest ciężko się nie zamartwiać.. Jestem dobrej myśli, wszyscy bardzo mnie wspierają i codziennie powtarzam sobie, że będzie mimo wszystko dobrze ![]() Dzięki ![]() O proszę, a to ci Tżcik ![]() Mój to sam z siebie by nie wpadł na to, bo on nie ogarnia takich tematów ![]() Ja się napatrzyłam w szpitalu, nasłuchałam, że az strach ![]()
![]() |
#670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i jak tam po wizycie? Wypiłam na miescie mrożona kawe i teraz mnie mdli ![]() Musze włoski umyc i nalozyc jakas maske, ostatnio mam troszke suche te kłaki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#671 | ||
Zakorzenienie
|
http://www.mojewypieki.com/przepis/g...ie-i-chrupiace
ten dobry. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na przyszłość możesz dużo zaoszczędzić kupując filtry AQUAPHOR. Są o wiele lepsze. Szybciej i skuteczniej filtrują, i na dłużej wystarczają. No i są o połowę tańsze. Ja zawsze z PL sobie przywożę. Filtrowanie nie jest idealne, bo zatrzymuje również niezbędne minerały, ale z dwojga złego wiadomo.
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak cieszyłam się na maskę drożdżową, ale jakoś teraz nie służy ona moim włosom, jak na początku. Może to przypadek, więc będę próbować dalej.
![]() |
#673 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ma też swoje minusy - nigdy nie wiem w co się ubrać ![]() Cytat:
![]() Ciąża Cię nie oszczędza ![]() ![]() ![]() Zobaczymy ![]() Cytat:
![]() Tą mam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...picka-edp.html ona też na początku zalatuje mi fajkami ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Asia, trzymam kciuki mocno!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Kurczę, listonosz mnie obudził ![]() ![]() Fitomed troszkę chyba matowi mi włosy przy skórze ![]() Dziwne są, trochę tępe jakby. A mam ten do suchych (szampon) ![]()
#677 |
Zakorzenienie
|
Miki zacznij od diety. Ćwiczenia Ci nie zaszkodzą, dobra kondycja się w życiu przydaje,ale "spala się" głównie dietą. Chociaż z drugiej strony, to też zależy
![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-07-23 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie diety nie wyobrażam,choć po porodzie na pewno będę się odchudzać
![]() Ostatni raz robiłam to w wieku 16 lat ![]() Kocham jedzenie, to lekkie również, jednak ciężko byłoby mi się powstrzymywać np. od moich ukochanych makaronowych potraw.
#679 |
Zakorzenienie
|
Ale nie trzeba przecież całkowicie rezygnować
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię pojeść, tak konkretnie, dlatego się obawiam diety ![]() U Miki też myślę, że szybko pójdzie bez zbędnego wysiłki ![]() We wrześniu pyknie mi 5 lat na Wizażu ![]() ![]()
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Gadałyście o tuszach do rzęs i Tżtach. Wczoraj listonosz przyniósł dla mnie paczkę, a tam tusz do rzęs. Tż zamówił.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
O proszę
![]() ![]()
#683 |
Zakorzenienie
|
Zobaczymy. Loreal, False lash wings. Na Gwiadzkę dostalam jakiś Lancome, to była totalna porażka.
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Idę pakować, potem wypróbuję to mazidło. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio i ja zmieniłam sposób odżywiania. Już nawet nie mam ochoty na słodycze. Choć wczoraj zjadłam kawałek czekoladowego ciasta jak byliśmy w chińczyku. Bardziej z ciekawości niż dlatego, że miałam ochotę. Ale też od kiedy inaczej się odżywiam, gotuję jedzenie do pracy, nie jem słodyczy, to kiedy tylko zjem coś z czekoladą, zaraz na drugi dzień pojawia mi się jakiś syf na twarzy
![]() Jedynie co muszę zmienić jeszcze to jeść więcej, choć mało nie jem. Chcę troszkę przytyć, bo mi łatwiej schudnąć niż przytyć i wbrew pozorom, to wcale fajne nie jest.
#685 |
Zakorzenienie
|
U mnie właśnie największą pokusą są słodycze
![]() ![]() Zrezygnowałam z hot-dogów, bo od nich spora oponka mi urosła ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Przyszła mi miętowa sukienka. Świetna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Ja mam to samo, bez słodyczy annnnnnni rusz
![]() ![]() Dziś mam ochotę na ptysie i czekam aż Tż mi przywiezie, dobrze mam z nim, tylko dzwonię i wymyślam ![]() Miki - poka, poka ![]()
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tamte to jest istny smród. Nie mogę znaleźć foci. ![]()
![]() |
#688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No dobra już ciii ![]() Mówisz i masz ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Słodycze nie. A juz snickersy i inne tego typu batony mnie zamulają szybko, za słodkie. Do kremowych ciast też mnie mocno nie ciągnie. Lubię za to kruche
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-07-23 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znacie może sposoby na pękniętą skórę pięt? Kupiłam dziś kapsułki z wit. a+e, dernilan. Boli jak nie wiem, nawet lekko dotknąć nie mogę tej lewej pięty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.