|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
witam się w moje ostatnie panieńskie urodziny , stawiam flache z rana
![]()
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Nie wiem czy pamiętacie ale jakiś czas temu pisałam o księdze gości, że zrobię sama w formie kroniki. Napisałam bajkę o nas, kiedyś tu ją wklejałam. Teraz księga jest już skończona. Nie wygląda tak jak ją sobie wyobraziłam ale nie mam na tyle czasu, żeby się z nią bawić
Tyle teraz jest spraw na głowie przed weselem a mi się kroniki zachciało, no ale skoro się podjęłam tego to jest, taka i inna nie będzie ![]() Wklejam ją na chwile ale proszę nie kopiować zdjęć i nie cytować ze zdjęciami bo chce usunąć za chwile. Kilka zdjęc teraz cdn.
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2014-07-24 o 12:55 |
|
|
|
#723 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
Ale pędzicie! Nie daję rady na bieżąco odpisywać, ale przynajmniej ze śledzeniem jestem in touch ![]() Ze spraw ślubnych: - zaproszenia rozdane 70/100 - w weekend kolejne zapraszanie - sesja narzeczeńska za nami zdjęcia boskie!- w sobotę widzimy się z dziewczyną od kwiatów - przyszły nam akty urodzenia ![]() - w sobotę rano załatwiamy 'poradnię' - w poniedziałek rano załatwiamy USC a w południe załatwiamy protokół w kościele, wieczorem wracamy do Wwy... - samochód ogarnięty - menu wybrane (chyba) - cukiernia wybrana - piosenka na pierwszy taniec wybrana Nadal brak: - garnitur dla TŻ - rozpoczęcie kursu tańca - ok. połowy sierpnia - biżuteria ślubna - ochrona do domu - sukienka dla mamy i dla teściowej - rakieta na Marsa dla siostry TŻ tak z grubsza to chyba tyle
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że żadna nie jest z Sosnowca?
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2014-07-24 o 12:56 |
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec
Zaśmieciłam wątek ale za chwilkę to usunę. Chciałam tylko zapytać, czy może takie być?
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2014-07-24 o 12:56 |
|
|
|
#726 |
|
Rozeznanie
|
docik10 rewelacja! Pierwszy raz coś takiego widzę ale mega mi się podoba! Super pomysł, myślę, że goście docenią i dołożą coś od siebie
Będziecie mieć świetną pamiątkę!
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Docik super to wygląda! masz talent !
|
#728 |
|
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że usadzanie gości jest najgorsze ! Boje się tego.
Zapomniałam, że mamy też pierwszy taniec. Od 7 miesięcy go męczymy
|
|
|
|
#729 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj sama bym chciała taką niespodziankę zrobić.Ahhh... ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Jakie serduszka dla gości?---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Mianowicie tydzień przed .Ona chyba bardziej się stresuje niż ja |
|||
|
|
|
#730 |
|
Rozeznanie
|
Docik10, widać, że włożyłaś w to dużo serca i czasu ! Fajny pomysł.
Jeśli mam być szczera ( nie obrażaj się proszę, gust ma każdy swój ) to nie podobam się wykonanie. Ale to może dlatego, że ja nic nie robię sama, bo wiem, że nie będzie idealne. Ale uważam, że goście docenią i będą się dobrze bawić wpisując się do księgi . |
|
|
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sto lat!! Cytat:
goście na pewno docenią ![]() u mnie ostatnia zmiana kodu! 9
|
|
#732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem wsciekla ![]() ![]() ![]() Kwiaciarka u ktorej zamawialam wszystko powiedziala ze przesunal jej sie urlop i jednak nie zdazy mi tego zrobic bo wroci jeden dzien przed slubem i nie bedzie gonic za kwiatami dla mnie polazłam do innej, pokazuje zdjęcia tłumacze co i jak i mowie ze uwielbiam margeritki i to z nich chce wsyztsko a ona do mnie: to takie tanie sama sobie moze pani zrobic ide do drgueij nie ma terminu do trzeciej stwierdzila ze nie potrafi takich rzeczy ale bukiet moze mi machnąć jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuu a jak spytalam w hotelu gdzie mam wesele czy ktos sie podejmie to oczywiscie zrobia jak mi sie podoba w kolorystyce jakiej chce i z kwiatkow jakie chce: kwiaty w gabce na stół, bukiet, kwiatek na reke swiadkowej i 2 butonierki za jedyne 800zł!!!!!!!!!!!! help nie mam sily czekooczekolada stolat sto lat ale ze mnie pipka , dziewcyzny dzięki za życzenia urodzinowe
Stylistka paznokci od 2004r-PASJA i MIŁOŚĆ Stylistka rzęs od 2013r-ZAFASCYNOWANA Daję z siebie 200% Edytowane przez bardorja Czas edycji: 2014-07-24 o 10:11 |
|
|
|
|
#733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jak wy od 7 miesiecy ćwiczycie pierwszy taniec to już z zamkniętymi oczami pewnie tańczycie My byliśmy na 2 lekcjach i już nie jest źle do ślubu jeszcze jakieś 3 weźmiemy i mam nadzieję że będzie ładnie![]() Ewapucy _ wygrałam w konkursie na fb serduszka odlewane z gipsu az 80 sztuk Więc do placków bedziemy gościom jeszcze dokładać jako pamiątke
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-07-24 o 10:28 |
|
|
|
|
#734 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas było kiedyś dużo przypadków pustych kopert,moja mama tak miała,albo właśnie pocięte gazety,ale to było 21 lat temu i teraz wstyd tak dać,tym bardziej,że ludzie mają podpisane kopertyPiękna suknia Super wyglądasz Umówiłam się wczoraj na przymiarkę ,bo moja suknia jest wreszcie w salonie ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() Co do wódki,u nas się liczy 0.5 na łebka. ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- To jesteś ty na dwóch zdjęciach ?? Jeśli tak to chyba w tych ciemniejszych włoskach ci lepiej |
||
|
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie z tym tańcem jest tak, że kroki umiemy idealnie. Ale jest to trudna rumba i ma być na poziomie turniejowym.
Mój TŻ tak chciał, bo kiedyś tańczył. I on rusza się bosko, zna turniejowe kroki wszystkich tańców ( ja tylko podst. ) i ogólnie jest ciężko. Moim zdaniem lepszy by był taniec przytulaniec niż trudne figury, podnoszenia, przeskoki. Eh.....
|
|
|
|
#736 | ||
|
Raczkowanie
|
O Boże ,ty pięknotko
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- O Boże na słowo Kazar mam zawroty głowy! Tak chciałabym jakieś buty na platformie z tej firmy Ale ceny są zawrotne.---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie obrażam się, doceniam szczerość
Z braku czasu troszkę tak na odwal jak pisałam wcześniej ![]() Sunset89 ane3kaa say-hello bardorja Dziękuję za opinie
|
#738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Księgę zamówie za miesiąc. Będzie taka sama jak zaproszenie. Więc w grochy, z kolorem przewodnim i naszymi zdjęciami. |
|
|
|
|
#739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Must Piękna sukienka!
pysia1987 No właśnie z tymi naukami to różnie bywa. Nam powiedzieli, że są ważne rok, z kolei siostra mi mówiła że w liceum miała większość osób już po naukach, bo księża w okolicznych miejscowościach wyznawali zasadę, że każdy ma mieć już wcześniej zrobione... ![]() A jeśli o fotografa chodzi... to, czy wcześniej wyjaśniłaś swojemu TŻ, jakie są Twoje oczekiwania względem rozmowy z fotografem (że już chcesz podpisać umowę, że mu napisałaś w mailu, że jesteście prawie zdecydowani)? Jeśli nie, to chyba nie możesz się aż tak wkurzać na swojego Ukochanego Odpuść mu trochę, może on faktycznie chce się powymądrzać w sprawie fotografii? A Ty na pewno o gimnastyce coś tam wiesz kiss12550 Zleci, zobaczysz! My wczoraj już kupiliśmy! Na razie wygrałam 4 zł w zdrapce asiulek8 Nic się nie martw tymi odmowami. My mieliśmy planowo ok 120 osób, będzie mniej niż 80. Na początku się trochę tym denerwowałam, ale mi przeszło. Za zaoszczędzone pieniądze (chyba) pojedziemy na podróż poślubną! TysiaBB1989 Gratuluję rozdania zaproszeń! ![]() 21klaudyna Jak piszesz o Waszych tańcach, to jakbym czytała o naszych Idento sytuacja! docik10 Genialna ta księga gości! Rewelacyjne są te plemniki i napis Sukces Niesamowite to jest, za każdym razem ściska mi się gardło na tą myśl, że właśnie taki był dla nas plan... że tak miało być... ![]() Cytat:
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6 Edytowane przez Konkardia Czas edycji: 2014-07-24 o 10:49 |
|
|
|
|
#740 |
|
Rozeznanie
|
Nauki są ważne przez całe życie. Nie rok, nie miesiąc. Zawsze.
|
|
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
Must Tak też myślałam, ale teraz dochodzę do wniosku że co parafia to obyczaj?
![]() czekooczekolada
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6 Edytowane przez Konkardia Czas edycji: 2014-07-24 o 11:14 |
|
|
|
#742 | ||
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#743 |
|
BAN stały
|
Must , nie będziesz żałowała, goście beda jeszcze długi czas wspominać wasz taniec. U nas w rodzinie zawsze były przytulające, my jako pierwsi mieliśmy choreografię i każdy potem mówił, ze nareszcie cos innego, chwalili i mówili, ze bardzo wysoko postawiliśmy poprzeczkę. Nie żałuje ani minuty ani złotówki na naukę tańca...
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
czekooczekolada, tak przed południem... Wszystkiego najlepszego!!!
![]() docik, mnie się podoba Winietki skończone, idealne nie są, ale teraz już nie pora na poprawki. Zdjęć nie robię, bo nie mam na razie czym ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Pamiętacie jak pisałam, że TŻ zapomniał o 5 gościach. Tak się złożyło, że ktoś jeszce wtedy odmówił i byliśmy na plusie. Zatem zadzwoniliśmy do cateringu, aby uaktualnić liczbę gości. Całkiem niepotrzebnie, bo trzy kolejne osoby się nie pojawią :\ |
|
|
|
#745 |
|
Rozeznanie
|
Docik - Lubie takie rzeczy i bardzo mi się twoja księga podoba. Widać w niej super pomysł
I jaki ty masz talent do pisania! Wymyśleć, że ma być bajka to jedno ale ją tak ułożyć to zupełnie co innego.Czekolada - Sto lat! Mam nadzieje, że dziś wszystko pójdzie po Twojej myśli. Bardorja - Mam w swojej okolicy fajną kwiaciarnię, nie wiem jak z cenami ale mogę Ci dać namiary, jak chcesz to skrobnij na priv. Konkardia - No i jest jakiś początek, teraz jeszcze chociaż żeby po tej 4 z 3 zera były :P
Pick Me, Choose Me, Love Me You're all I ever wanted I didn't see how it could change That something was missing until today Edytowane przez tinyheart Czas edycji: 2014-07-24 o 11:23 |
|
|
|
#746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mamy cudowną nauczycielkę, baaaaaardzo wymagającą. Tak się zaprzyjaźniliśmy, że będzie naszą świadkową zresztą. Tańczymy rumbę do Black or white. Wrzucę film po weselu. A na podziękowanie dla rodziców tańczymy walca do Young and beautiful. |
|
|
|
|
#747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pysia[nie dziwię się, że się na tżta wkurzyłaś, bo chyba też bym była zła, że postawił mnie w tak niezręcznej sytuacji z fotografem ![]() 21klaudyna , za zakupy !czekooczekolada Wszystkiego najlepszego, cudownego ślubu i wesela ! docik10 bardzo mi się podoba ten pomysł! bardorja to Ci numer florystka wywinęła!
|
|
#749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwierz, po każdym kolejnym spotkaniu z nią mam wrażenie, że do ślubu nie dojdzie bo ja będę tymczasowo aresztowana z zarzutem zabójstwa w afekcie
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoczekolada, sto lat
Docik mnie sie podoba szczególnie to z Sosnowce, bo ja tez z Hanysowa jestem przeciez ![]() A co do fotografa, no w tym dniu ńie mowilam nic o tym, ale umawiając sie z nim na spotkanie mówiłam Tżtowi, ze to jest najlepszy fotograf w najlepszej cenie. Poza tym ja mialam wszystko zalatwiać, podejmowac decyzje, dał mi wolną ręke, twierdzac, ze ja to wszystko lepiej ogarniam on tylko ze mna jezdził i wyciagał kase z naszego konta oszczędnosciowego i nie wiem co w niego wstapilo. Ale jestem mega wkurzona, zrobił idiotke ze mnie i z tego foto Na dodatek jechalismy w sumie 80km zeby obejrzec zdjecia, ktore ma na swojej stronce (ja je wszystkie znalam ). Mowilam mu w tym dniu zeby wyciagnal kase na zaliczke no to chyba wiadomo jaki był zamiar. Plus dochodzi jeszcze do tego afera o bluzke za 60zł (twierdzi, ze mam gdzies oszczedzanie) i odechciewa mi sie wszystkiego juz dzis zmiana kodu, a ja mam serdecznie dosc wszystkiego ![]() Gdyby chcial mnie udobruchac przyjechałby do domu i by zacząl szukac jakies innego foto, a on puscil jakies durne gry i mial to w dupie Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-07-24 o 11:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

Tyle teraz jest spraw na głowie przed weselem
a mi się kroniki zachciało, no ale skoro się podjęłam tego to jest, taka i inna nie będzie 
Ale pędzicie! Nie daję rady na bieżąco odpisywać, ale przynajmniej ze śledzeniem jestem in touch 

Jakie serduszka dla gości?
Mianowicie tydzień przed .Ona chyba bardziej się stresuje niż ja
sto lat!! 

, dziewcyzny dzięki za życzenia urodzinowe

Ale ceny są zawrotne.

właśnie też jestem na kupnie
). Mowilam mu w tym dniu zeby wyciagnal kase na zaliczke
dzis zmiana kodu, a ja mam serdecznie dosc wszystkiego