Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-24, 09:28   #721
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

witam się w moje ostatnie panieńskie urodziny , stawiam flache z rana

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-07-24, 09:34   #722
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Nie wiem czy pamiętacie ale jakiś czas temu pisałam o księdze gości, że zrobię sama w formie kroniki. Napisałam bajkę o nas, kiedyś tu ją wklejałam. Teraz księga jest już skończona. Nie wygląda tak jak ją sobie wyobraziłam ale nie mam na tyle czasu, żeby się z nią bawić Tyle teraz jest spraw na głowie przed weselem a mi się kroniki zachciało, no ale skoro się podjęłam tego to jest, taka i inna nie będzie
Wklejam ją na chwile ale proszę nie kopiować zdjęć i nie cytować ze zdjęciami bo chce usunąć za chwile.
Kilka zdjęc teraz cdn.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2014-07-24 o 12:55
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 09:38   #723
Sunset89
Rozeznanie

Hej Dziewczyny Ale pędzicie! Nie daję rady na bieżąco odpisywać, ale przynajmniej ze śledzeniem jestem in touch
Ze spraw ślubnych:
- zaproszenia rozdane 70/100
- w weekend kolejne zapraszanie
- sesja narzeczeńska za nami zdjęcia boskie!
- w sobotę widzimy się z dziewczyną od kwiatów
- przyszły nam akty urodzenia
- w sobotę rano załatwiamy 'poradnię'
- w poniedziałek rano załatwiamy USC a w południe załatwiamy protokół w kościele, wieczorem wracamy do Wwy...
- samochód ogarnięty
- menu wybrane (chyba)
- cukiernia wybrana
- piosenka na pierwszy taniec wybrana

Nadal brak:
- garnitur dla TŻ
- rozpoczęcie kursu tańca - ok. połowy sierpnia
- biżuteria ślubna
- ochrona do domu
- sukienka dla mamy i dla teściowej
- rakieta na Marsa dla siostry TŻ

tak z grubsza to chyba tyle
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 09:38   #724
docik10
Zakorzenienie

Mam nadzieję, że żadna nie jest z Sosnowca? CDN.

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2014-07-24 o 12:56
Stary 2014-07-24, 09:40   #725
docik10
Zakorzenienie

Koniec Zaśmieciłam wątek ale za chwilkę to usunę. Chciałam tylko zapytać, czy może takie być?

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2014-07-24 o 12:56
Stary 2014-07-24, 09:45   #726
Sunset89
Rozeznanie

docik10 rewelacja! Pierwszy raz coś takiego widzę ale mega mi się podoba! Super pomysł, myślę, że goście docenią i dołożą coś od siebie
Będziecie mieć świetną pamiątkę!
Stary 2014-07-24, 09:53   #727
ane3kaa
Zakorzenienie

Docik super to wygląda! masz talent !
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 09:59   #728
Must
Rozeznanie

Wydaje mi się, że usadzanie gości jest najgorsze ! Boje się tego.

Zapomniałam, że mamy też pierwszy taniec.
Od 7 miesięcy go męczymy
Must jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 10:05   #729
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jumapili Pokaż wiadomość
Hej, a gdzie i kiedy gra Borussia? na ich stronie nic nie ma kalendarzu :-( my jestesmy z Dortmundu i bedziemy przed slubem w Polsce... moze a noz a widelec moglabym zrobic mezowi niespodzianke
Borussia Dortmund gra ze Śląskiem Wrocław 6 sierpnia na stadionie we Wrocławiu.Wyczytałam na wp.pl
Oj sama bym chciała taką niespodziankę zrobić.Ahhh...

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Kolejny krok do przodu Kupiłam buty na przebranie
http://conhpol.pl/sklep/produkt/b-2074-nude610

Odebrałam też serduszka dla gości. Dołożymy tylko karteczkę z podziękowaniem i będzie idealnie
Potwierdziłam ostatecznie listę osób , wpłaciliśmy 50 % . Sala sama od siebie zaproponowała wysokie krzesła dla niemowlaków.
Przesunęło się nam nagrywanie znów podziękowań dla gości będziemy to robić 29 lipca :P a ślub 2 sierpnia. Ale dostaliśmy gwarancję że wszystko będzie tak jak chcemy więc się nie spinamy
Śliczne buciki Jakie serduszka dla gości?

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
mojej świadkowej nie było w Polsce, wczoraj wróciła i się mnie ciągle pyta co tu pomóc ale teraz nie ma co, luzik jest, w piątek najwięcej roboty
ludzie nie ogarniają terminów potwierdzeń, to jest norma
my musimy iść do drugiej spowiedzi, chyba w czwartek pójdziemy nie ma się czego bać
Moja świadkowa też będzie w Polsce dopiero przed weselem Mianowicie tydzień przed .Ona chyba bardziej się stresuje niż ja
ewapucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 10:07   #730
Must
Rozeznanie

Docik10, widać, że włożyłaś w to dużo serca i czasu ! Fajny pomysł.

Jeśli mam być szczera ( nie obrażaj się proszę, gust ma każdy swój ) to nie podobam się wykonanie.
Ale to może dlatego, że ja nic nie robię sama, bo wiem, że nie będzie idealne.

Ale uważam, że goście docenią i będą się dobrze bawić wpisując się do księgi .
Stary 2014-07-24, 10:07   #731
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
sto lat!!
Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy pamiętacie ale jakiś czas temu pisałam o księdze gości, że zrobię sama w formie kroniki. Napisałam bajkę o nas, kiedyś tu ją wklejałam. Teraz księga jest już skończona.
super wyszło goście na pewno docenią

u mnie ostatnia zmiana kodu! 9
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 10:09   #732
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem czy pamiętacie ale jakiś czas temu pisałam o księdze gości, że zrobię sama w formie kroniki. Napisałam bajkę o nas, kiedyś tu ją wklejałam. Teraz księga jest już skończona. Nie wygląda tak jak ją sobie wyobraziłam ale nie mam na tyle czasu, żeby się z nią bawić Tyle teraz jest spraw na głowie przed weselem a mi się kroniki zachciało, no ale skoro się podjęłam tego to jest, taka i inna nie będzie
Wklejam ją na chwile ale proszę nie kopiować zdjęć i nie cytować ze zdjęciami bo chce usunąć za chwile.
Kilka zdjęc teraz cdn.
Dorota jesteś Genialna!

Ja jestem wsciekla
Kwiaciarka u ktorej zamawialam wszystko powiedziala ze przesunal jej sie urlop i jednak nie zdazy mi tego zrobic bo wroci jeden dzien przed slubem i nie bedzie gonic za kwiatami dla mnie 'kij jej w oko, bo w D dla niektorych to przeyjemnosc '
polazłam do innej, pokazuje zdjęcia tłumacze co i jak i mowie ze uwielbiam margeritki i to z nich chce wsyztsko a ona do mnie: to takie tanie sama sobie moze pani zrobic
ide do drgueij nie ma terminu
do trzeciej stwierdzila ze nie potrafi takich rzeczy ale bukiet moze mi machnąć
jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuu
a jak spytalam w hotelu gdzie mam wesele czy ktos sie podejmie to oczywiscie zrobia jak mi sie podoba w kolorystyce jakiej chce i z kwiatkow jakie chce: kwiaty w gabce na stół, bukiet, kwiatek na reke swiadkowej i 2 butonierki za jedyne 800zł!!!!!!!!!!!!
help nie mam sily

czekooczekolada stolat sto lat

ale ze mnie pipka , dziewcyzny dzięki za życzenia urodzinowe

Daję z siebie 200%

Edytowane przez bardorja
Czas edycji: 2014-07-24 o 10:11
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 10:10   #733
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że usadzanie gości jest najgorsze ! Boje się tego.

Zapomniałam, że mamy też pierwszy taniec.
Od 7 miesięcy go męczymy
Przed nami usadzanie gości właśnie jest i tak zwlekamy z tym :P

To jak wy od 7 miesiecy ćwiczycie pierwszy taniec to już z zamkniętymi oczami pewnie tańczycie My byliśmy na 2 lekcjach i już nie jest źle do ślubu jeszcze jakieś 3 weźmiemy i mam nadzieję że będzie ładnie

Ewapucy _ wygrałam w konkursie na fb serduszka odlewane z gipsu az 80 sztuk Więc do placków bedziemy gościom jeszcze dokładać jako pamiątke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg serca.jpg (94,1 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg serca2.jpg (88,5 KB, 47 załadowań)
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-07-24 o 10:28
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 10:16   #734
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

ewapucy Z tego, co piszesz to w życiu bym nie posądzała Twojej rodzinnej miejscowości o kwalifikacje do "głębokiej" wsi Moi rodzice przeprowadzili się do rodzinnej miejscowości mamy na Podkarpaciu i powiem tak - wielu z ich sąsiadów/ znajomych stamtąd mentalnie zatrzymało się na weselach w ogrodzie sprzed 30 lat, bywa, że ludzie się wpraszają na przyjęcia. To ta miejscowość od wykupin za ukraińską wódkę, ale teraz też wystawnych wesel w remizach na ponad 300 osób oraz bardzo powszechnego zjawiska, jakim są puste koperty lub pocięte gazety. Moja mama tyle się nasłuchała o tym ostanim, że jest przerażona popularnością. Natomiast kuzynka z sąsiedniej miejscowości miała bardzo eleganckie przyjęcie weselne - niczym się nie różniło od krakowskich wesel w centrum miasta (poza ceną talerzyka) .
Żeby się wytłumaczyć, bardziej chodziło mi o mentalność niektórych gości niż sam fakt mieszkania w małej miejscowości.

Mam fotkę z odebrania sukienki - z poniedziałku w pełnym rynsztunku biżuteryjnym i welonowym niestety nie mam zdjęć. Ale nadrabiam teraz - sukienka jest trochę poszerzona, ja mogę oddychać, ale też zostały zachowane kształty (tzn. nie ma efektu wiszącego worka). Jestem zadowolona z tej przeróbki, jak i salonu - załapałam się na odprasowanie welonów (mimo, że nie było tam kupowane). Wybaczcie dziwną pozę, nie wiedziałam, że to ten moment, kiedy trzeba przestać się garbić
Masz rację,to zależy już chyba od wsi. U nas było kiedyś dużo przypadków pustych kopert,moja mama tak miała,albo właśnie pocięte gazety,ale to było 21 lat temu i teraz wstyd tak dać,tym bardziej,że ludzie mają podpisane koperty
Piękna suknia Super wyglądasz
Umówiłam się wczoraj na przymiarkę ,bo moja suknia jest wreszcie w salonie 31 lipca o godz 11.Śmieszna sytuacja była bo mój ślub jest o 13.30 a babka w salonie do mnie czy możemy się umówić równo przed ślubem miesiąc i mówi ,że na 31 lipca o godz 13.30 . Nawet z godz trafiła a ja jej nic nie mówiłam o której ślub

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość

mimi_77
pisałaś o sokach a jak liczycie wódką na 1 osobę litr, pół czy jak? zastanawiam się też ile bimbru, wina, szampana na 130 osób dorosłych

Co prawda nie mam zdjęć, ale ostatnio byłam w Galerii Rzeszów ( pisałaś coś o Full Markecie to pewnie mieszkasz w okolicy)i tam był taki sklepik z biżu, nawet były grzebyki bardzo ładne i też nie aż takie drogie 50-80 zł.
Mieszkam 50km od Rzeszowa ,ale ostatnio często jestem tam także mam dużo okazji ,żeby posprawdzać różne rzeczy,na pewno tam zajrzę.
Co do wódki,u nas się liczy 0.5 na łebka.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
To jesteś ty na dwóch zdjęciach ??
Jeśli tak to chyba w tych ciemniejszych włoskach ci lepiej
Stary 2014-07-24, 10:17   #735
Must
Rozeznanie

Właśnie z tym tańcem jest tak, że kroki umiemy idealnie. Ale jest to trudna rumba i ma być na poziomie turniejowym.
Mój TŻ tak chciał, bo kiedyś tańczył.

I on rusza się bosko, zna turniejowe kroki wszystkich tańców ( ja tylko podst. ) i ogólnie jest ciężko.

Moim zdaniem lepszy by był taniec przytulaniec niż trudne figury, podnoszenia, przeskoki.

Eh.....
Stary 2014-07-24, 10:31   #736
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
O Boże ,ty pięknotko Przepięknie wyglądasz.Suknia w 100% trafiona

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
moje dzisiejsze zakupy - biała na wyjście do Pana Młodego i na poprawiny a niebieska na sesję narzeczeńską
Śliczne te sukienki są.

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
W Factory Firma Kazar.
O Boże na słowo Kazar mam zawroty głowy! Tak chciałabym jakieś buty na platformie z tej firmy Ale ceny są zawrotne.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Przed nami usadzanie gości właśnie jest i tak zwlekamy z tym :P

To jak wy od 7 miesiecy ćwiczycie pierwszy taniec to już z zamkniętymi oczami pewnie tańczycie My byliśmy na 2 lekcjach i już nie jest źle do ślubu jeszcze jakieś 3 weźmiemy i mam nadzieję że będzie ładnie

Ewapucy _ wygrałam w konkursie na fb serduszka odlewane z gipsu az 80 sztuk Więc do placków bedziemy gościom jeszcze dokładać jako pamiątke
O to ci się udało.Bardzo fajny pomysł
Stary 2014-07-24, 10:37   #737
docik10
Zakorzenienie

Nie, nie obrażam się, doceniam szczerość To jest dla nas pamiątka, jakby to było dla gości to bym inaczej to zrobiła Z braku czasu troszkę tak na odwal jak pisałam wcześniej
Sunset89
ane3kaa
say-hello
bardorja
Dziękuję za opinie

:
Stary 2014-07-24, 10:41   #738
Must
Rozeznanie

Cytat:
Nie, nie obrażam się, doceniam szczerość To jest dla nas pamiątka, jakby to było dla gości to bym inaczej to zrobiła Z braku czasu troszkę tak na odwal jak pisałam wcześniej
Sunset89
ane3kaa
say-hello
bardorja
Dziękuję za opinie
domyślam się. Ja czasem też mam już dość i wolę się wcześniej położyć.

Księgę zamówie za miesiąc. Będzie taka sama jak zaproszenie. Więc w grochy, z kolorem przewodnim i naszymi zdjęciami.
Stary 2014-07-24, 10:47   #739
Konkardia
Wtajemniczenie

Must Piękna sukienka!

pysia1987 No właśnie z tymi naukami to różnie bywa. Nam powiedzieli, że są ważne rok, z kolei siostra mi mówiła że w liceum miała większość osób już po naukach, bo księża w okolicznych miejscowościach wyznawali zasadę, że każdy ma mieć już wcześniej zrobione...

A jeśli o fotografa chodzi... to, czy wcześniej wyjaśniłaś swojemu TŻ, jakie są Twoje oczekiwania względem rozmowy z fotografem (że już chcesz podpisać umowę, że mu napisałaś w mailu, że jesteście prawie zdecydowani)? Jeśli nie, to chyba nie możesz się aż tak wkurzać na swojego Ukochanego Odpuść mu trochę, może on faktycznie chce się powymądrzać w sprawie fotografii? A Ty na pewno o gimnastyce coś tam wiesz

kiss12550 Zleci, zobaczysz!

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
pysiu - grajmy w Totka!
My wczoraj już kupiliśmy! Na razie wygrałam 4 zł w zdrapce

asiulek8 Nic się nie martw tymi odmowami. My mieliśmy planowo ok 120 osób, będzie mniej niż 80. Na początku się trochę tym denerwowałam, ale mi przeszło. Za zaoszczędzone pieniądze (chyba) pojedziemy na podróż poślubną!

TysiaBB1989 Gratuluję rozdania zaproszeń!

21klaudyna Jak piszesz o Waszych tańcach, to jakbym czytała o naszych Idento sytuacja!

docik10 Genialna ta księga gości! Rewelacyjne są te plemniki i napis Sukces Słowa: Historia ich poznania jest krótka do opisania, Sami nie dowierzali, że przez internet się poznali... Kurcze... jak u nas... Do tej pory, mimo że minęło już ponad 5 lat zastanawiam się jak to możliwe, że nasze drogi się złączyły... Dlaczego akurat wtedy On do mnie napisał, czemu mu odpisałam...? Niesamowite to jest, za każdym razem ściska mi się gardło na tą myśl, że właśnie taki był dla nas plan... że tak miało być...

Cytat:
Napisane przez Sunset89
Nadal brak:
- garnitur dla TŻ
- rozpoczęcie kursu tańca - ok. połowy sierpnia
- biżuteria ślubna
- ochrona do domu
- sukienka dla mamy i dla teściowej
- rakieta na Marsa dla siostry TŻ
Padłam! Macie już namiary na jakieś okazje cenowe w sprawie rakiety?
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6

Edytowane przez Konkardia
Czas edycji: 2014-07-24 o 10:49
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 10:49   #740
Must
Rozeznanie

Nauki są ważne przez całe życie. Nie rok, nie miesiąc. Zawsze.
Stary 2014-07-24, 10:51   #741
Konkardia
Wtajemniczenie

Must Tak też myślałam, ale teraz dochodzę do wniosku że co parafia to obyczaj?

czekooczekolada
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6

Edytowane przez Konkardia
Czas edycji: 2014-07-24 o 11:14
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 11:03   #742
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Goście usadzeni

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Stooo lat, stooo lat!
Cytat:
Kilka zdjęc teraz cdn.
Ale się postarałaś!
Stary 2014-07-24, 11:15   #743
enzunio
BAN stały

Must , nie będziesz żałowała, goście beda jeszcze długi czas wspominać wasz taniec. U nas w rodzinie zawsze były przytulające, my jako pierwsi mieliśmy choreografię i każdy potem mówił, ze nareszcie cos innego, chwalili i mówili, ze bardzo wysoko postawiliśmy poprzeczkę. Nie żałuje ani minuty ani złotówki na naukę tańca...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 11:17   #744
cude
Zadomowienie

czekooczekolada, tak przed południem... Wszystkiego najlepszego!!!

docik, mnie się podoba

Winietki skończone, idealne nie są, ale teraz już nie pora na poprawki.
Zdjęć nie robię, bo nie mam na razie czym

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Pamiętacie jak pisałam, że TŻ zapomniał o 5 gościach. Tak się złożyło, że ktoś jeszce wtedy odmówił i byliśmy na plusie. Zatem zadzwoniliśmy do cateringu, aby uaktualnić liczbę gości. Całkiem niepotrzebnie, bo trzy kolejne osoby się nie pojawią :\
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 11:22   #745
tinyheart
Rozeznanie

Docik - Lubie takie rzeczy i bardzo mi się twoja księga podoba. Widać w niej super pomysł I jaki ty masz talent do pisania! Wymyśleć, że ma być bajka to jedno ale ją tak ułożyć to zupełnie co innego.

Czekolada - Sto lat! Mam nadzieje, że dziś wszystko pójdzie po Twojej myśli.

Bardorja - Mam w swojej okolicy fajną kwiaciarnię, nie wiem jak z cenami ale mogę Ci dać namiary, jak chcesz to skrobnij na priv.

Konkardia - No i jest jakiś początek, teraz jeszcze chociaż żeby po tej 4 z 3 zera były :P

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today

Edytowane przez tinyheart
Czas edycji: 2014-07-24 o 11:23
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 11:23   #746
Must
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Must , nie będziesz żałowała, goście beda jeszcze długi czas wspominać wasz taniec. U nas w rodzinie zawsze były przytulające, my jako pierwsi mieliśmy choreografię i każdy potem mówił, ze nareszcie cos innego, chwalili i mówili, ze bardzo wysoko postawiliśmy poprzeczkę. Nie żałuje ani minuty ani złotówki na naukę tańca...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Dziękuję.

Mamy cudowną nauczycielkę, baaaaaardzo wymagającą.
Tak się zaprzyjaźniliśmy, że będzie naszą świadkową zresztą.

Tańczymy rumbę do Black or white.
Wrzucę film po weselu.

A na podziękowanie dla rodziców tańczymy walca do Young and beautiful.
Stary 2014-07-24, 11:33   #747
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Bardorja - Mam w swojej okolicy fajną kwiaciarnię, nie wiem jak z cenami ale mogę Ci dać namiary, jak chcesz to skrobnij na priv.
dzieki kochana ale musze miec tpo blisko siebie tzn w mojej miejscowosci gdzie biore slub, nikt nie bedzie mial w sobote tyle czasu by jezdzic do wawy i z powrotem po kwiaty i to jeszcze tak jechac zeby nic im sie nie stalo :/

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 11:33   #748
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
gdzie kupiliście te literki ? właśnie też jestem na kupnie

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

ja kupiłam na ali i właśnie do mnie zmierza chińska poczta jak będę miała to się pochwale
dałam ok 6 USD

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

pięknie w niej wyglądasz
troszkę wredoty teraz - mam nadzieję że dopalisz te plamy po stroju kąpielowym :P
Myślę, że do października zdążę opalić

Pysia[nie dziwię się, że się na tżta wkurzyłaś, bo chyba też bym była zła, że postawił mnie w tak niezręcznej sytuacji z fotografem

21klaudyna , za zakupy !

czekooczekolada Wszystkiego najlepszego, cudownego ślubu i wesela !

docik10 bardzo mi się podoba ten pomysł!

bardorja to Ci numer florystka wywinęła!
Stary 2014-07-24, 11:49   #749
Sunset89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość

Padłam! Macie już namiary na jakieś okazje cenowe w sprawie rakiety?
Jeszcze nie, ale usilnie szukam Uwierz, po każdym kolejnym spotkaniu z nią mam wrażenie, że do ślubu nie dojdzie bo ja będę tymczasowo aresztowana z zarzutem zabójstwa w afekcie
Stary 2014-07-24, 11:50   #750
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Czekoczekolada, sto lat

Docik mnie sie podoba szczególnie to z Sosnowce, bo ja tez z Hanysowa jestem przeciez

A co do fotografa, no w tym dniu ńie mowilam nic o tym, ale umawiając sie z nim na spotkanie mówiłam Tżtowi, ze to jest najlepszy fotograf w najlepszej cenie. Poza tym ja mialam wszystko zalatwiać, podejmowac decyzje, dał mi wolną ręke, twierdzac, ze ja to wszystko lepiej ogarniam on tylko ze mna jezdził i wyciagał kase z naszego konta oszczędnosciowego i nie wiem co w niego wstapilo. Ale jestem mega wkurzona, zrobił idiotke ze mnie i z tego foto
Na dodatek jechalismy w sumie 80km zeby obejrzec zdjecia, ktore ma na swojej stronce (ja je wszystkie znalam ). Mowilam mu w tym dniu zeby wyciagnal kase na zaliczke no to chyba wiadomo jaki był zamiar.
Plus dochodzi jeszcze do tego afera o bluzke za 60zł (twierdzi, ze mam gdzies oszczedzanie) i odechciewa mi sie wszystkiego juz dzis zmiana kodu, a ja mam serdecznie dosc wszystkiego
Gdyby chcial mnie udobruchac przyjechałby do domu i by zacząl szukac jakies innego foto, a on puscil jakies durne gry i mial to w dupie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-07-24 o 11:53
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości