Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014 cz. V! - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Już x chłopcy, x dziewczynki, czekamy dalej na nasze kruszynki. 0 0%
Czopy poszły w zapomnienie, dzidziusiów u Nas zatrzęsienie. 3 5,66%
Czop odchodzi, sierpniówka rodzi. 4 7,55%
Sierpień leci, sypią się dzieci. 2 3,77%
Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. 31 58,49%
Sierpień piękną datą na zostanie Mamą i Tatą. 15 28,30%
Coś tak czuję, że się przeterminuję. 2 3,77%
Mamusie sierpniowe 2014. 8 15,09%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-24, 07:33   #3541
anetag80
Raczkowanie

Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014

Zaczarowana ja tu po nocy nie śpie,myśle że już po wszystkim,głowa mnie aż boli,a tu taka niespodziankawidocznie jeszcze czas.

Jedziemy dzisiaj po wózek i reszte gadżetów dla małej i wtedy też już rodzić moge.
U nas dzisiaj pada,dobrze bo nawet lepiej funkcjonuję
anetag80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 07:34   #3542
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014

mamuśka trzymam kciuki , daj znać jak będziesz po

Od 3 nie mogłam już spać. Co chwile miałam skurcze, teraz trochę przeszło. Ledwo siedzę, taka jestem śpiąca.

pogoda się popsuła, od wczoraj bardzo pada, zimno i wieje wiatr. Może się nie ugotuje w tym szpitalu

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 07:37   #3543
motylek_555
Raczkowanie

mamuska, sara - mocne kciuki za Was i za dzieciaczki
zaczarowana- tak jak na każdą z nas, przyjdzie kolej i na Ciebie choć szczerze współczuję Ci tych fałszywych alarmów, bo jakby nie było stres jest
optymistka - super, że możecie pobyc z TŻ a co do samochodu to kicha straszna nie sądziłam, że są samochody, w których nie da się zamontować fotelika

A u mnie dzisiaj leje, ale się ciesze gdyby ktoś kiedys powiedzial mi, ze bede sie cieszyc z zimnai deszczu latem, to nie uwierzyłabym, należę do tych ciepłolubnych a jednak

Piszecie o ZZO, ja tez wezmę jeżeli zdążę, nie wiem jaki mam próg bólu, ale wolę wziąć, tym bardziej, że dziecku to nie szkodzi, bo znieczulenie nie wnika do krwioobiegu. Mam pyanie do tych z Was, które miały juz znieczulenie - czy samo podanie go boli?

Wczoraj ogarniałam pokój Małej, układałam ubranka w szafie, przybory w komodzie, zostało jeszcze do ogarnięcia kilka pierdółek dekoracyjnych, jak skończe pochwale sie efektem, bo jestem zakochana w tym pokoiku

Lece zrobić sobie kawusie
motylek_555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 07:38   #3544
sara 85
Zakorzenienie

Zaczarowana jak się czujesz? mały uparciuch, widocznie bardzo dobrze jej tam u Ciebie w brzuszku

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2014-07-24 o 07:39
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 07:42   #3545
mamuska11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patrycja19894 Pokaż wiadomość
jak przytulisz malutka to szybko do ciebie dotrze

Skąd miałaś lewatywę? Ja też bym chciała sobie zrobic w domu czy nawet w szpitalu,a słyszałam ze tu nie bardzo dają lewatywy.
Mozesz zamówić w internecie w polskiej aptece nazywa sie ENEMA i kosztuje ok 2.99£ opłaca sie jak zamawiasz tez inne leki bo za przesyłkę płacisz nastepne 3£ conajmniej ale jak zamawiasz tylko lewatywę to na ebay tez jest nazywa sie "fleet enema"
Cos ok 5£ za jedną fajna jest ma odrazu czubek wysmarowany wazeliną

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Ja siedze i czekam w poczekalni.....oprócz mnie dwie kobiety jeszcze siedzą i nie wiem co dalej ale ciasno tu gorąco i siedzenia nie wygodne :/
mamuska11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 07:44   #3546
88natka
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]natka a co ty tu robisz? Jazda na porodowke:-D
Córka wstała po 5 ( bo już jasno). Więc nie pospałam za bardzo.
Cytat:
Napisane przez zVenus Pokaż wiadomość
mocno trzymam kciuki i pisz jak tylko bedziesz mogla...mam nadzieje, że będą dobre wieści, Jezu, nie mogą byc inne!!!!!!!!
trzymaj się!!!

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

dziś zaczynamy z Małą 38tc...kiedy to przeleciało??
dokładnie za 3tyg mam termin....Jezusie!!
nie wierzę w to w ogóle
Gratuluję 38 tygodnia
Cytat:
Wlasnie nie wiem czy sie da kupic, tu bez recepty to chyba tylko paracetamol sprzedaja
Nie mialam okazji nic kupować w aptece wiec sie nie orientuje czy tak Ooo sprzedaja lewatywki

Co ty masz z tym Jezusem od samego rana

Gratulacje 38tyg. Patrz ile czasu sie juz z nami męczysz

Ja zaczynam 37tydz i tez jestem w szoku
Brawo za 37, tydzień
Cytat:
Napisane przez pentuerka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny.

Zaczarowana i Natka powodzenia dziewczyny.
Hej dziękuję, narazie się nie zapowiada bo skurcze są ale nie regularne.

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 07:48   #3547
h4linka
Zadomowienie

Za wszystkie dzisiejsze porody!
h4linka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-24, 07:49   #3548
mamuska11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez motylek_555 Pokaż wiadomość

zaczarowana- tak jak na każdą z nas, przyjdzie kolej i na Ciebie choć szczerze współczuję Ci tych fałszywych alarmów, bo jakby nie było stres jest
optymistka - super, że możecie pobyc z TŻ a co do samochodu to kicha straszna nie sądziłam, że są samochody, w których nie da się zamontować fotelika

A u mnie dzisiaj leje, ale się ciesze gdyby ktoś kiedys powiedzial mi, ze bede sie cieszyc z zimnai deszczu latem, to nie uwierzyłabym, należę do tych ciepłolubnych a jednak

Piszecie o ZZO, ja tez wezmę jeżeli zdążę, nie wiem jaki mam próg bólu, ale wolę wziąć, tym bardziej, że dziecku to nie szkodzi, bo znieczulenie nie wnika do krwioobiegu. Mam pyanie do tych z Was, które miały juz znieczulenie - czy samo podanie go boli?

Wczoraj ogarniałam pokój Małej, układałam ubranka w szafie, przybory w komodzie, zostało jeszcze do ogarnięcia kilka pierdółek dekoracyjnych, jak skończe pochwale sie efektem, bo jestem zakochana w tym pokoiku

Jeśli chodzi o ZZO to oni przewaznien podają je jak juz sa silne skurcze juz i rozwarcie takze przy tych bólach porodowych to nic nie poczujesz oprócz ulgi jak zacznie działać a tak na zimno to dam znać pózniej bo bede miała dzis takze bede wiedziała czy boli ale raczej je bo dają tez miejscowe znieczulenie w miejscu wybicia igły w kręgosłup
mamuska11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 07:51   #3549
88natka
Zadomowienie

Cytat:

Czekamy na zdjęcia pokoiku
Ja miałam zzo i najpierw czymś psikneli, potem wbili igłe, nie bolało. Robią to pomiędzy skurczami.
Cytat:
Napisane przez mamuska11 Pokaż wiadomość
Mozesz zamówić w internecie w polskiej aptece nazywa sie ENEMA i kosztuje ok 2.99£ opłaca sie jak zamawiasz tez inne leki bo za przesyłkę płacisz nastepne 3£ conajmniej ale jak zamawiasz tylko lewatywę to na ebay tez jest nazywa sie "fleet enema"

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Ja siedze i czekam w poczekalni.....oprócz mnie dwie kobiety jeszcze siedzą i nie wiem co dalej ale ciasno tu gorąco i siedzenia nie wygodne :/
Trzymam mocno kciuki. Musi być dobrze

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:
Napisane przez h4linka Pokaż wiadomość

Za wszystkie dzisiejsze porody!
A Ty jak się dziś czujesz? Pewnie odliczasz już do wielkiego dnia

niespodzianka
Stary 2014-07-24, 07:52   #3550
White Cafe
Rozeznanie

Ja też trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze porody!! Czekamy na same dobre wieści! !
Stary 2014-07-24, 07:55   #3551
patrycja19894
Wtajemniczenie

Cytat:

Trzymaj się kochana !!!

Dzięki dobra kobieto!! Przeraza mnie myśl, ze miała bym "nabrudzić" pewnie z przejecia bym nie dała rady przec.

Apropo lewatywy i porodu, wlasnie obejrzałam odcinek angielskiej porodowki na YT. Akurat rodziła tam polka haha: Laska mówi do mamy: znowuuu srammm, a matka : No, bo jadłaś !
Albo dzwoni do ojca dziecka i mowi, ze juz urodziła, a on : o ja pier.dole, nie pier#ol, o ku#twa..a ona do niego : "nie pie#ol tylko ku#twa przyjeżdzaj" Jaka siaraaaa!

Drugiej rodzącej probowali obrocic dziecko, bo było źle ułożone.. troche mnie przeraził ten "chwyt". Ostatecznie i tak skonczylo sie cc.

Edytowane przez patrycja19894
Czas edycji: 2014-07-24 o 08:01
patrycja19894 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 07:56   #3552
motylek_555
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli chodzi o ZZO to oni przewaznien podają je jak juz sa silne skurcze juz i rozwarcie takze przy tych bólach porodowych to nic nie poczujesz oprócz ulgi jak zacznie działać a tak na zimno to dam znać pózniej bo bede miała dzis takze bede wiedziała czy boli ale raczej je bo dają tez miejscowe znieczulenie w miejscu wybicia igły w kręgosłup
Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
Czekamy na zdjęcia pokoiku
Ja miałam zzo i najpierw czymś psikneli, potem wbili igłe, nie bolało. Robią to pomiędzy skurczami.
Dzięki za odp Zdjęcia beda, ale pozniej
motylek_555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 08:00   #3553
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Trzymaj się kochana !!!

Dzięki dobra kobieto!! Przeraza mnie myśl, ze miała bym "nabrudzić" pewnie z przejecia bym nie dała rady przec.

Apropo lewatywy i porodu, wlasnie obejrzałam odcinek angielskiej porodowki na YT. Akurat rodziła tam polka haha: Laska mówi do mamy: znowuuu srammm, a matka : No, bo jadłaś !
Albo dzwoni do ojca dziecka i mowi, ze juz urodziła, a on : o ja pier.dole, nie pier#ol, o ku#twa..a ona do niego : "nie pie#ol tylko ku#twa przyjeżdzaj" Jaka siaraaaa!
Niestety, najczęściej nasi rodacy za granicą robią nam złą opinie. Najlepiej tam gdzie nas nie ma

niespodzianka
Stary 2014-07-24, 08:01   #3554
Moni 26
Zadomowienie

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze porody! Już za chwil kilka bedziecie tuliły swoje maluszki, po cichu zazdroszczę ale na każdego przyjdzie pora

Jestem załamana, do tej pory chodziłam w klapkach i mimo że wiedziałam, ze spuchły mi nogi to az tak bardzo to się nie rzucało w oczy....Wczoraj po deszczu poszłam do sklepu, odruchowo zakładam baleriny, nie to ze było mi ciasno, to wyglądały okropnie...Jak to zobaczyłam to mało sie nie popłakałam Cieszę sie z ezdjełam obrączkę przed szpitalem, co prawda z ledwością, bo pod woda dopiero, bo bym musiała rozcinać a teraz nawet na pół palca mi nie wchodzi a tak sie cieszyłam ze nie spuchnę, ale nadeszła i moja godzina

pentuerka he he , wiem kochana, że dla ciebie to nie dużo, ale ja porównałam z moim małym dlatego tak napisałam, mój ma 2700(miał tydz temu) a przez tydz jak byłam w szpitalu przybyło mu tylko 100 g, wiec chybna będzie malutki...A to usg w szpitalu zawyża na dodatek No chyba ze bardzo podrośnie ! abo mi akurat zaniża!
Angels2708 bardzo dobrze że twardnieje, bo to juz czas...Mi już zaczął twardnieć po 30 tyg i jeszcze nie urodziłam, a myślałam, ze wcześnie miałam bóle przepowiadające....Wiec jak widać każdy jest inny. Z tego co pisza dziewczyny to niektóre maja dopiero od niedawna, wiec jak widać każda ma swoja urode i tyle

Edytowane przez Moni 26
Czas edycji: 2014-07-24 o 08:10
Moni 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 08:08   #3555
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Moni 26 Pokaż wiadomość
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze porody! Już za chwil kilka bedziecie tuliły swoje maluszki, po cichu zazdroszczę ale na każdego przyjdzie pora

Jestem załamana, do tej pory chodziłam w klapkach i mimo że wiedziałam, ze spuchły mi nogi to az tak bardzo to się nie rzucało w oczy....Wczoraj po deszczu poszłam do sklepu, odruchowo zakładam baleriny, nie to ze było mi ciasno, to wyglądały okropnie...Jak to zobaczyłam to mało sie nie popłakałam Cieszę sie z ezdjełam obrączkę przed szpitalem, co prawda z ledwością, bo pod woda dopiero, bo bym musiała rozcinać a teraz nawet na pół palca mi nie wchodzi a tak sie cieszyłam ze nie spuchnę, ale nadeszła i moja godzina

pentuerka he he , wiem kochana, że dla ciebie to nie dużo, ale ja porównałam z moim małym dlatego tak napisałam, mój ma 2700(miał tydz temu) a przez tydz jak byłam w szpitalu przybyło mu tylko 100 g, wiec chybna będzie malutki...A to usg w szpitalu zawyża na dodatek No chyba ze bardzo podrośnie ! abo mi akurat zaniża!
Witaj w klubie, ja od paru dni taka jestem spuchnięta że aż mnie palce bolą jak składam dłoń w pięść.

niespodzianka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-24, 08:14   #3556
h4linka
Zadomowienie

Cytat:
A Ty jak się dziś czujesz? Pewnie odliczasz już do wielkiego dnia
Oj tak, odliczam cały czas. I cały czas też molestuję tżta i staram się nie oszczędzać, bo może się uda szybciej. Chcę już tulić mojego malucha, niech wyłazi!

Czuję się źle, brzuch i głowa bolą mnie już właściwie bez przerwy, już nawet branie apapu jest bez sensu.
Stary 2014-07-24, 08:17   #3557
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
Witaj w klubie, ja od paru dni taka jestem spuchnięta że aż mnie palce bolą jak składam dłoń w pięść.
ja najgorzej po spaniu, nie mogę palców zgiąć czuje się jak niepełnosprawna a potem już dochodzą do siebie...

U nas trochę chłodniej to mam nadzieję, ze opuchlizna trochę zejdzie, chociaż trochę...
Jeszcze mój mały kotek chce sie bawić i skacze mi po stopach i mnie drapie, jak naciska na nie to czuję jeszcze większy ból

ciekawe co u naszych bliźniaków, czy już są na swiecie, kamilast jakoś długo milczy.. Mam nadzieję, ze wszystko dobrze

Edytowane przez Moni 26
Czas edycji: 2014-07-24 o 08:20
Moni 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 08:21   #3558
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Zaczarowana jak się czujesz? mały uparciuch, widocznie bardzo dobrze jej tam u Ciebie w brzuszku
I jak tam skurcze przeszly czy nadal sa ?

Ach a ja, wrocilam do domu wczoraj i bolal mnie jeszcze brzuch po tym masazu i obmacaniu przez polozna, teraz nic sie nie dzieje ale mam strasznie duzo wydzieliny i w nocy wstawalam kilka razy do wc bo mialam pelny pecherz a to mi sie ostatnio zadko zdarzalo gora raz wstawalam na siku w nocy.

A niech siedzi jak jej dobrze, ja jej nie wyganiam, ale to meczace.

Chcialam tylko sprawdzic dlaczego mala sie nie rusza czy wszystko u niej okej a tu masaz szyjki i znowu nadzieja na porod, niech mnie zostawia w spokoju ja sobie poczekam na wlasciwa chwile, Olivka bedzie wiedziala kiedy wyjsc.

Kochana mocne dla Ciebie
Przykro mi ze sie nie wyspalas, Twoj synek wszystko Ci wynagrodzi

Nasze szczescie
Olivia Anna 27.07.2014r. 2850g/48cm
zaczarowanadlaniego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 08:21   #3559
h4linka
Zadomowienie

Cytat:
ja najgorzej po spaniu, nie mogę palców zgiąć czuje się jak niepełnosprawna a potem już dochodzą do siebie...

U nas trochę chłodniej to mam nadzieję, ze opuchlizna trochę zejdzie, chociaż trochę...
Jeszcze mój mały kotek chce sioe bawić i skacze mi po stopach i mnie drapie, jak naciska na nie to czuję jeszcze większy ból
Też jestem cała spuchnięta. Staram się pić jak najwięcej wody ale to już chyba nie pomaga.
Mały kotek! Pokaż!
Stary 2014-07-24, 08:22   #3560
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
Jestem w domu.
Zero skurczy rozwarcie tak jak było 4 cm tak zostalo
Tak mi wymacala brzuch ze masakra
Powiedziała ze na dniach na pewno urodze ( ta jasne )
Mała nie chce wychodzić po masażu główkę miała niziutko a potem się cofnela do góry
Uparciuch z tej Twojej Olivki.

Cytat:
nie wierzę w to w ogóle
za 38tc

Cytat:
za 37tc

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Od 3 nie mogłam już spać. Co chwile miałam skurcze, teraz trochę przeszło. Ledwo siedzę, taka jestem śpiąca.

pogoda się popsuła, od wczoraj bardzo pada, zimno i wieje wiatr. Może się nie ugotuje w tym szpitalu
Sara powodzenia dzisiaj!

Pogoda na rodzenie idealna. Chłodno i przyjemnie.

Cytat:
Podanie ZZO w ogóle nie bolało.

Cytat:
Dokładnie. Skurcze miałam tak bolesne, że nic nie czułam przy podawaniu ZZO. Miejsce wkłucia miałam miejscowo znieczulone.
Stary 2014-07-24, 08:25   #3561
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 201..

Cytat:
Dzięki i mam nadzieje ze tobie tez sie uda jutro urodzić....przeciez rozwarcie postępuje takze jest jeszcze szansa współczuje ci naprawde bo sie nameczysz pewnie w PL dawno juz by ci pomogli kroplówka...widać Oliwce za dobrze jest u ciebie w brzuchu

Ja chyba nie zasnę juz a o 5 rano muszę wstać....zrobiłam zakupy wszystko przyszykowalam i nawet udało mi sie wytłumaczyć Zuzi ze mnie nie bedzie az jestem w szoku ze zrozumiała wszystko co do niej mowie...chodziła smutna ale juz sie chyba z tym powoli pogodziła bo powtarza w kółko po swojemu ze zostanie z dziadziem i sie bedzie bawić i wieczorem wróci tatuś i bedzie z nim spała a mamusi nie bedzie jakiś czas bo dzidzius z brzuszka wyskoczy...a po chwili jak zdaje sobie z tego sprawę to mowi ze ona razem z mama bedzie w szpitalu spała....ale cieszę sie ze chociaz troche ja na to przygotowałam przynajmniej bedzie wiedziała co jest grane

Głodna jestem a nie moge juz nic zjeść
Moze to i lepiej ze nie pomagaja, nie chce zadnych wspomagaczy jak malej jest u mnie dobrze.
Nie mam parcia na porod ja moge jeszcze poczekac

Kochana Ty to jestes wspaniala kobieta!!!
Myslisz o wszystkim i o wszystkich, podziwiam Cie, ale teraz mysl o sobie !!!

Bardzo mocno trzymam
Wszystko musi byc dobrze !!!!!

Nasze szczescie
Stary 2014-07-24, 08:30   #3562
patrycja19894
Wtajemniczenie

Jakby któraś z dziewczyn w UK chciała kupic lewatywke to tu znalazłam za 1funt + przesylka.
http://www.chemistdirect.co.uk/fleet...e-enema/prd-ee
Stary 2014-07-24, 08:33   #3563
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
Niee, czekam na zaczarowana

Kochana Ty na mnie lepiej nie czekaj bo sie nie doczekasz

Jak sie dzis czujemy ?

Nasze szczescie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-24, 08:38   #3564
mysia111
Zadomowienie

Sara85, Mamuska - powodzenia dziewczyny

zaczarowana - z Twojej Olivki niezły uparciuch sie zapowiada.
Ja w nocy wstawałam 2 razy siku i sobie myslałam że ty juz pewnie małą tulisz a tu proszę. Nawet wcześniej dzis wstałam i szybko odpaliłam komp zeby sprawdzić jak Ci poszło a tu taka niespodzianka. Trzymaj sie kochana.

W końcu u nas zrobiło sie chłodno, deszcz pada i jest w końcu czym oddychać.

Idę robić śniadanie i się ogarnąć.
mysia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 08:39   #3565
pati1078
Rozeznanie

Cytat:
mocno trzymam kciuki i pisz jak tylko bedziesz mogla...mam nadzieje, że będą dobre wieści, Jezu, nie mogą byc inne!!!!!!!!
trzymaj się!!!

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

nie wierzę w to w ogóle

Cytat:
Wlasnie nie wiem czy sie da kupic, tu bez recepty to chyba tylko paracetamol sprzedaja
Nie mialam okazji nic kupować w aptece wiec sie nie orientuje czy tak Ooo sprzedaja lewatywki

Co ty masz z tym Jezusem od samego rana

Gratulacje 38tyg. Patrz ile czasu sie juz z nami męczysz

Cytat:

Jeszcze mój mały kotek chce sie bawić i skacze mi po stopach i mnie drapie, jak naciska na nie to czuję jeszcze większy ból

ciekawe co u naszych bliźniaków, czy już są na swiecie, kamilast jakoś długo milczy.. Mam nadzieję, ze wszystko dobrze
tez wlasnie myslalam dzisiaj rano o tym :ciekawe co u blizniakow
pati1078 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 08:41   #3566
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuulad Pokaż wiadomość
A mi sie dzis snila zaczarowana, ze bylam z nią przy porodzie i juz w sumie trzymala na rękach ślicznego dzidziusia ale poród caly czas byl w trakcie...ja mowie ze Olivka jest prześliczna a zaczarowana do mnie ze jeszcze nie wiadomo czy to chlopczyk czy dziewczynka bo poród sie jjeszcze nie skonczyl.... zglupialam bo dziecko juz bylo na rękach.

czyzbym spodziewala sie blizniakow ?

Nasze szczescie
Stary 2014-07-24, 08:41   #3567
TheFall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
Może masz rację i nie wszyscy tak do tego podchodzą jak ja ale wszyscy moi znajomi z branży, fryzjerskiej czy kosmetycznej mają takie samo podejście ;-)

Ojj z tym obiadem to już przesada. Były ciasta, napoje i prezenty to chyba wystarczy..

A ja myślałam że jak się chce to można samemu w aptece kupić?

---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Dziewczyny powodzenia dzisiaj z tymi porodami
Gosiu a jakie są zasady jak w salonie płaci się nie fryzjerce tylko idzie do lady i tam zostawia pieniądze innej dziewczynie, która wybija paragon? Jak zostawię więcej to w ogóle trafią do tej fryzjerki?
Przyznam, że ja nie słyszałam o napiwkach dla fryzjerek, ale nie mam nic przeciwko.

mamuśka, sara powodzenia życzę. Dajcie znać jak przebiegły cc.
TheFall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 08:41   #3568
UmiZumi
Rozeznanie

Dzień dobry

nie śpię od 6:30
byłam w laboratorium oddać krew do badań. Jutro będą wyniki w przychodni. Wzięłam sobie kod żeby sprawdzić przez internet wcześniej.
Zdążyliśmy też zrobić zakupy w Biedronce jeszcze, a o 8:00 TŻ pojechał do pracy.

teraz kombinuję czym się zając, bo nudzi mi się strasznie
Stary 2014-07-24, 08:41   #3569
kasia_ruda
Zakorzenienie

Bliźniaki bankowo już na świecie, pewnie Kamilast taka przy nich zapracowana, że nie ma jak napisać nam, co u nich. Mam nadzieję, że z maluchami ok, bo jeden miał tachykardię, a drugi był mniejszy.
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 08:44   #3570
UmiZumi
Rozeznanie

u mnie wczoraj była burza, w nocy padało, dzisiaj też co jakiś czas pada, a i tak jest mi potwornie gorąco. W domu mam jakieś 25 stopni, na dworze jest podobna temp, może nawet chłodniej, a mi ciągle ciepło.

Wam też jest ciągle tak gorąco?

W dodatku boli mnie dzisiaj głowa- może z niewyspania - wstawałam 4 razy w nocy na siku, a jeszcze ta wczesna pobudka. A w dzień za bardzo nie umiem spać.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości