![]() |
#4981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Coś dla mam chłopaków ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyta, ale co z tego, jesli siebie uwaza za najmadrzejszego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4984 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4985 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zakorzenienie
|
Niemogłam się oprzeć (siedze i rycze ze śmiechu):
http://zszywka.pl/p/ha-ha-p-9936276.html
#4987 |
Zadomowienie
|
Co do Energylandii, jak pisałam mam mieszane uczucia. Dziecko do lat 3 wchodzi gratis. Inni płacą po 89 zł (do końca lipca 69 bo jeszcze nie wszystko otworzyli). Korzystanie z atrakcji bez ograniczeń. Teoretycznie, bo jak trzeba godzinę odstać w kolejce żeby się 2 minuty przejechać no to słabo, w ten sposób to można przez cały dzień zaliczyć raptem z 5 przejażdżek. Nie ma biletów "spacerowych", więc mój mąż zapłacił pełny bilet za pilnowanie wózka. Nie skorzystał z niczego, bo interesowały go tylko atrakcje ekstremalne, a tam kolejki były naprawdę kilometrowe. Gdyby on poszedł stać, to ja ponad godzinę byłabym uwiązana z dwójką dzieci, wózkiem i wszystkimi betami, więc nic byśmy w tym czasie nie zaliczyli bo z rzeczami na karuzelę nie wejdziemy a zostawić strach. Dla takich maluszków jak nasze były dwie karuzele, jedna malutka a druga piętrowa, takie z konikami. Oprócz tego safari i farma (jeździ się po torach, na safari jeepem a na farmie traktorkiem). Oczywiście rodzic musi z dzieckiem. Moim zdaniem teraz się nie opłaca jechać bo po prostu za duży tłok (my byliśmy w niedzielę ale ludzie mówili że w tygodniu jest podobnie)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4988 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
on fajny, bo ma 33cm, dziewczyny zwróćcie uwagę, te inne wszystkie niziutkie są, a z tego spokojnie do umywalki da się sięgnąć, wygodnie Cytat:
i nawet teraz na stronie widać, że niby 126 kotów... Cytat:
![]() Cytat:
![]() -------------------------- Dzień przetrwania :/ Dorotka od rana taki marud mega, że już mam dość, położyłam spać bo normalnie płacz o wszystko, nic nie pasuje, jeść nie, pić nie, tulić nie, bawić nie, chodzić nie, masakra. I do tego pady na ziemię ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Kija, cena kosmos! masakra, 89zł??? w życiu nie dam. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Zadomowienie
|
A w parkach byliśmy w tamtym roku. Mieliśmy największe pakiety, na wszystkie 5 parków, coś koło 40 zeta to kosztowało. Dziecko gratis. Fajne to. Jest park ruchomych dinozaurów (suuuuuper), park owadów (tam są tylko takie figury owadów w powiększeniu, nudne ale ładne zdjęcia wychodzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
Kija cena mnie z nóg zwaliła
![]() dziewczyny, czy wasze dzieciaki też mają fazę na jakieś konkretne zabawki? Pisałyście o samolotach itd, mój ma fazę na śmieciarki (po tacie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4991 |
Zadomowienie
|
Szajka no kosmos, w dodatku takie dziecko jak Grześ płaci pełny bilet, nie ma zniżek. Gdyby się rzeczywiście dało korzystać bez ograniczeń z wszystkiego to ok, ale na wszystko kolejki, na karuzelki krótkie bo kilka minut się czekało, ale już na takie samolociki czekałam z Grzesiem chyba ze 40 minut żeby się przejechać 2 minuty. Babka przed nami mówiła że na coś tam czekała 1 h 15 min (sama atrakcja koło 2 minut). Chyba taniej wyszłoby w tym układzie płacić za pojedyncze wejście. Zwłaszcza w sytuacji osób "towarzyszących", jak mój mąż. On naprawdę nie skorzystał z NICZEGO a zapłacił za cały bilet.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
Wtajemniczenie
|
a tak jeszcze w starej kwestii włosów
![]() ![]()
#4993 |
Zadomowienie
|
meneq Twój tz pewnie chce dla Ciebie jak najlepiej, żebyś sobie odpoczęła, stąd takie propozycje
![]() Jeszcze a propos tztów to mój na szczęście ma takie podejście, że mały to członek rodziny i jak mamy gdzieś jechać to razem z nim. Oboje nie zostawilibyśmy go nigdzie, żeby wyjechać gdzieś w podróż. Natomiast jak podrośnie to czemu nie. Little, zdrówka dla was! |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zadomowienie
|
A najbardziej mnie rozwalił w E. sklep z klockami Lego. Fajny, klimatyzowany, pudełeczka ślicznie poukładane...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o zupach moge zapomniec. Dzis zrobie kurczaka z ziemniakami i burakami, kiedys jadla zobaczymy jak dzis ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4996 |
Zadomowienie
|
acha!
meneq super ta nakładka na wc, sama chętnie bym taką kupiła, bo u nas nocnik służy już tylko do zabawy, a załatwiamy potrzeby do wc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4998 |
Konto usunięte
|
W Zatorze Bokeh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co... nie pamietam nazwy i nie wiem czy on istnieje bo ten tatuaor Rudi mial wyjezdzac do Niemiec. Ale to bylo w kato w bramie gdzie City Pub jest i po takich schodkach w gore sie szlo, jaa mi sie przypomni to Ci napisze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47432796]W Zatorze Bokeh ![]() o to moze sie do Ustronia przejedziemy wygogluje sobie potem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#5001 |
Zadomowienie
|
a gdzie nowy wątek???
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Zakorzenienie
|
oooooo hje się zagapiła
![]()
#5003 |
Wtajemniczenie
|
Lady u nas Hania bawi się tylko klockami i tymi pociągami tomek. zakosiła mojemu siostrzeńcowi dwa i teraz non stop z nimi chodzi wszędzie. z drugiej strony Antoś, wie dokładnie jakie miał u babci pociągi i nie wiem czy zostaną u nas na dłużej bo siostra przylatuje za 3 tygodnie;p
aha jeszcze ma jedną ukochaną lalkę, pawia i tukana z arki fp;p
#5004 |
Zadomowienie
|
w zatorze park bajek bodajże 19 zeta (bilet normalny), ale opłaca się kupić pakiet na całość bo ruchome dinozaury są absolutnie zajefajne, a łódeczką po parku mitologii też się przyjemnie jeździ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#5006 |
Zakorzenienie
|
Cena kosmos 89 zł
![]() Zgadzam się z parkiem dinozaurów ![]() ![]() Może się w sierpniu wobec tego wybierzemy na dinusie, mitologie, bajki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Zakorzenienie
|
dobra zakładam skoro nikogo chętnego
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- NOWY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post47433089
#5008 |
Zadomowienie
|
w zimie w zatorze jest kraina św mikołaja, Grześ był z przedszkolem
|
![]() ![]() |
![]() |
#5009 |
Zakorzenienie
|
Lady: ja pisałam, moja ma fazę na lalę Smiki i takiego misia figurkę z lego, ale ciii od dwóch dni nie mogę znaleźć i o dziwo jeszcze nie zareagowała. Ale już się boję.
Lala jest naj naj, wszystko z lalą. Ma też fazę na swoją podusię z łożeczka, nosi ją wszędzie i kładzie się na niej, ostatnio wieczorem śpiewa sobie "aaa" i na podłodze się kładzie z nią ![]() Czy Wasze pociechy też są takie, że wszystko z Wami, tak jak wy, we wszystkim pomagają i wszystko podają? Moja musi : * zanieść szklankę jak pusta/talerzyk etc etc po sobie i po nas, na blat przy zlewie * domyka drzwi i szafki * jak mówię że robimy obiadek/kolację cokolwiek : podaje talerzyki : dla mnie, dla taty, dla siebie. * podaje nam pic - szklanki * jak mówię, że idę robić sobie kawę, biegnie, żeby mi dać kubek i sama wtedy chce wodę do takiego samego * rozwiesza ze mną pranie * musi włączyć pralkę * spuścić wodę w wc * wyciera rozlane * jak mówię, że idę ziemniaki obrać to wyjmuje ziemniaki z pojemnika, idzie po garnek mały, przynosi mi i czeka aż będe obierać i podawać jej ziemniaka do włożenia do gara ![]() * jak obieram coś , warzywa np na zupę to sama musi to robić drugim obierakiem i tak dalej i tak dalej.. * ubierać też chce się sama, spodnie już umie, tylko muszę podciągnąć. Jakiś ma strasznie szybki pęd do samodzielności. Może to przez to, że jak coś robimy to razem bo jest jednocześnie strasznie mamowa i przynożna? Szaja: łączę się, moja też śpi, z tego samego powodu wcześniej co Dorotka. Moja głowaaaa ![]() Od dwóch tygodni gdzieś jest krzyko-pisk i pady na ziemię ze łzami jak grochy - co chwila. |
![]() ![]() |
![]() |
#5010 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.