Coraz więcej mam tu mamy na kolejne wciąż czekamy. Mamy po staraniach cz. IV - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-24, 19:26   #151
Juliette25
Zakorzenienie

Dot.: Coraz więcej mam tu mamy na kolejne wciąż czekamy. Mamy po staraniach cz. IV

U nas wszystko ok, choć przez ostatnie dwa dni Bertuś ma problemy z zaśnięciem. Po kąpieli je i zasypia ale za chwilę się budzi i to ze dwa razy zanim porządnie zaśnie. Niestety lub stety mój syn nienawidzi smoczka. Od początku go nie lubił, ale jakoś udawało mi się nim go uspakajać. Teraz nawet gdy płacze to smoczka nie chce - od razu wypluwa. Mam trochę problem, bo uspokaja go tylko pierś i tak też zasypia - przy piersi. Inaczej się nie udaje.
Ogólnie jest już super komunikatywny. Ciągle się ze mną przedrzeźnia - mówię do niego "aguuu' - a on mi od razu odpowiada "Aghhhuuu" . Chwyta już zabawki, podnosi się do siadu, ma mnóstwo siły. W nocy śpi z nami i powiem szczerze, że chyba czuję się lepiej gdy on jest obok nas. Mam problem z tym, że młody się w nocy rozkrywa. Jak były te upały to spał w samych bodziakach z krótkim rękawem. Mieliśmy otwarte okno więc na karmienie gdy się budził o 2:00 to był cały zmarznięty. Nie cierpi spać pod przykryciem a na grubsze ubranka w taki upał bym się nie zdecydowała. Dlatego też teraz gdy śpi z nami, chcąc nie chcąc jest przykryty. Po prostu jest zimnolubny jak tatuś
Nadal nie lubi pić herbatki ani wody. To jakaś masakra. Mleko mamine chce i koniec a nawet jak próbuję mu dawać z butelki czy z małego kubeczka, to bierze do buźki i od razu wypluwa. Nawet czkawki nie chce zapijać

W tych upałach nie dało się wychodzić na podwórko. Niestety wieczory odpadają, bo młody już przyzwyczajony do kąpieli po 18:00 a o 19:00 już śpi. Dlatego też zdenerwowana trochę jestem bo dziś np. chłodniej ale kurdę od rana pada deszcz. Idzie się w☠☠☠☠**. Same skrajności z tą pogodą.

Byliśmy u ortopedy na drugiej kontroli bioderek. Lekarz powiedział, że jest pięknie wszystko i jak chcemy to możemy wpaść jeszcze za 3 miesiące ale to nie jest konieczne. Ale pójdziemy.

Dziś mój syn ma równe 3, 5 miesiąca
Stary 2014-07-24, 19:31   #152
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Coraz więcej mam tu mamy na kolejne wciąż czekamy. Mamy po staraniach cz. IV

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Grzywkę ma nie wiem po kim ale normalnie dopiero teraz zrozumiałam co to znaczy kogoś kochać nad życie

Już niedługo i Bartuś też będzie na świecie wytrzymaj jeszcze trochę warto

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Ja to już nawet o porodzie zapominam, tylko się moim szczęściem cieszę
w to nie wątpię
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 19:40   #153
Jagatka_N
Zakorzenienie

Ale śliczny Elfik
Stary 2014-07-24, 19:53   #154
Kamel
Wtajemniczenie

Cześć
Przeczytałam na razie tylko ostatnią stronę, zaraz poczytam co było wcześniej

Ja po wizycie, miałam usg na przezierność i podobno wszystko ok, dzidziuś pięknie brykał i ma ok 6,2 cm Następna wizyta za miesiąc już wezmę M.
Przed wizytą miałam mierzone ciśnienie i było za wysokie i jak gin zobaczyła to powiedziała, żeby zmierzyć jeszcze raz bo takie to jest niewskazane bo może grozić poronieniem Zmartwiła mnie ale na szczęście po wizycie zmierzyli mi jeszcze raz i było w normie

W którym tyg miałyście pierwsze usg brzuszne? bo ja teraz czyli 11t i 6d, fajnie, że już tak

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
eee nie masz racji wypuszczają w soboty/święta ale w zależności czy się coś dzieje.. mnie wypuścili bynajmniej, moją siostrę też.

Zaszalałam dziś w lumpku
I co kupiłaś?
Ja też dziś byłam poszukać tych body całych zapinanych na zatrzaski i oczywiście ani jednego nie znalazłam, więc się wkurzyłam i poszłam do galerii i do Cubus-a i tam kupiłam 3 opakowania po 2szt Cena 1 opakowania to 39,99zł ale była MEGA przecena z 39,99 na 14,99 . Więc żal było nie wziąść i mam 2szt na 56, 2 szt na 62 i 2 szt na 68
Nigdzie nie było takiej super ceny bo np w smyku najtańsze za 1szt 17zł

Teraz nic więcej nie kupuję bo mam z synka, dopiero jak poznam płeć Szkoda tylko tych wyprzedaży

Ps jutro Wam pokaże jakie kupiłam ogrodniczki i bluzeczkę w hm dla koleżanki córeczki po 20zł i 10zł śliczne

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 19:56   #155
manieczka1
Zakorzenienie

Kamel no to świetnie, że wszystko dobrze
Ja usg przez brzuch też miałam jakoś w tym.tygodniu podczas badania przezierności
Kamel masz syndrom bialego fartucha stad to ciśnienie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013

Edytowane przez manieczka1
Czas edycji: 2014-07-24 o 19:57
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 19:56   #156
(kicia)
Zakorzenienie

Kamel ja miałąm w 17stym dopiero ale wtedy tylko sprawdzenie tętna i przepływów (bo mi nie mierzył dziecka na każdej wizycie) potem w 19stym w szpitalu i połówkowe w 20stym no i już do końca wiadomo

Stary 2014-07-24, 19:57   #157
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Cześć
Przeczytałam na razie tylko ostatnią stronę, zaraz poczytam co było wcześniej

Ja po wizycie, miałam usg na przezierność i podobno wszystko ok, dzidziuś pięknie brykał i ma ok 6,2 cm Następna wizyta za miesiąc już wezmę M.
Przed wizytą miałam mierzone ciśnienie i było za wysokie i jak gin zobaczyła to powiedziała, żeby zmierzyć jeszcze raz bo takie to jest niewskazane bo może grozić poronieniem Zmartwiła mnie ale na szczęście po wizycie zmierzyli mi jeszcze raz i było w normie

W którym tyg miałyście pierwsze usg brzuszne? bo ja teraz czyli 11t i 6d, fajnie, że już tak

I co kupiłaś?
Ja też dziś byłam poszukać tych body całych zapinanych na zatrzaski i oczywiście ani jednego nie znalazłam, więc się wkurzyłam i poszłam do galerii i do Cubus-a i tam kupiłam 3 opakowania po 2szt Cena 1 opakowania to 39,99zł ale była MEGA przecena z 39,99 na 14,99 . Więc żal było nie wziąść i mam 2szt na 56, 2 szt na 62 i 2 szt na 68
Nigdzie nie było takiej super ceny bo np w smyku najtańsze za 1szt 17zł

Teraz nic więcej nie kupuję bo mam z synka, dopiero jak poznam płeć Szkoda tylko tych wyprzedaży

Ps jutro Wam pokaże jakie kupiłam ogrodniczki i bluzeczkę w hm dla koleżanki córeczki po 20zł i 10zł śliczne
a jakie ciśnienie miałaś??

co do ubranek to jutro wkleję foty

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 20:00   #158
Jagatka_N
Zakorzenienie

Kamel super że z dzieciatkiem wszystko w porządku kamień z serca co?
Ja też pierwszy raz przez brzuch miałam właśnie na usg genetycznym, 12t3d
Fajną promocję ustrzeliłaś
Stary 2014-07-24, 20:05   #159
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cześć dziewczynki

Nawet nie mam was kiedy podczytać. Od poniedziałku u nas istny armagedon
Patusia chyba przechodzi skok rozwojowy ma problemy z zasypianiem i spaniem. Do tego jest strasznie marudna i płaczliwa. Nawet jak ją karmię to popłakuje przy cycu.
Dziś przez cały dzień spała aż 3 godziny
Mam nadzieję że niedługo jej to minie bo wykończymy się obie. Mi to się już płakać chce

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 20:06   #160
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Kamel no to świetnie, że wszystko dobrze
Ja usg przez brzuch też miałam jakoś w tym.tygodniu podczas badania przezierności
Kamel masz syndrom bialego fartucha stad to ciśnienie
Może, bo zwykle to ja raczej niskociśnieniowiec Ale mam coś takiego, że jak kogoś szłam odwiedzać w szpitalu np raz mama była po operacji, raz koleżanka w ciąży i po chwili robi mi się słabo i niedobrze i jak nie usiądę to mam czarno przed oczami Jak sama byłam to tak nie miałam

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Kamel ja miałąm w 17stym dopiero ale wtedy tylko sprawdzenie tętna i przepływów (bo mi nie mierzył dziecka na każdej wizycie) potem w 19stym w szpitalu i połówkowe w 20stym no i już do końca wiadomo
O widzisz to późno
A kto najwcześniej z Was poznał płeć? i w którym tyg? mi dziś powiedziała, że w 20 tyg i mnie trochę podłamała, bo wydaje mi się, że z synkiem wcześniej
Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
a jakie ciśnienie miałaś??

co do ubranek to jutro wkleję foty
No ja się nie znam zupełnie na ciśnieniu, bo nawet nie wiem jakie jest prawidłowe ale powiedziała, że za wysoki było, ale ona podejrzewała, że przez to, że trochę ten aparat nachodził na moją bluzę

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-07-24, 20:09   #161
manieczka1
Zakorzenienie

Kamel ja poznałam płeć na wizycie w 16t6d.
Beata tulę z całych sił!!!! bądź dzielna. Oby to szybko minęło

23.06.2011
01.06.2013

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-24, 20:12   #162
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

O widzisz to późno
A kto najwcześniej z Was poznał płeć? i w którym tyg? mi dziś powiedziała, że w 20 tyg i mnie trochę podłamała, bo wydaje mi się, że z synkiem wcześniej

mój gin mówił że w 12 tyg zrobi jeszcze dopochwowo bo lepiej widać szczegóły

no i ja w sumie od 12 tyg byłam gotowa na synka bo się wypiął siusiakiem do góry ale lekarz zastrzegał że może to być pępowina choć sam powiedział że na 90 % to nie to w 20 tyg to się potwierdziło

a no i oczywiście super że wszystko ok

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2014-07-24 o 20:16
Stary 2014-07-24, 20:14   #163
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Kamel super że z dzieciatkiem wszystko w porządku kamień z serca co?
Ja też pierwszy raz przez brzuch miałam właśnie na usg genetycznym, 12t3d
Fajną promocję ustrzeliłaś
Oj tak martwiłam się, ale każda chyba tak ma, no a ja po 2... to już w ogóle, jeszcze to niskie tsh, do tego zgubiłam skierowania na badania na nfz, ale w ostatniej chwili tata znalazł je u siebie w domu

A dziś jak byłam w tej galerii to byłam w wielu sklepach i gdzieś zgubiłam mój parasol taki duży ładny który dostałam od osoby która już jest w niebie i nie wierzyłam, że go znajdę, bo nie pamiętałam gdzie go zostawiłam, ma dla mnie ogromną wartość sentymentalną i ze świeczkami w oczach go wszędzie szukałam i pytałam, aż w ostatnim sklepie pani sprzedawczyni powiedziała, że go znalazła, cały czas prosiłam Św. Antoniego, żeby mi pomógł go znaleźć I udało się nie wierzę
Kurcze, jak nie dokumenty to parasol, strasznie gubię rzeczy

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-07-24, 20:15   #164
agaaga89
Zakorzenienie

Zuken no ładnie! Ale skoro robi się rozwarcie to jest i szansa, że niebawem rozpocznie się akcja może nawet nie zdążysz się wypisać Poza tym też chyba jestem trochę "odludek", miałam świetną towarzyszkę na sali, potrafiłyśmy pół dnia przegadać po głupotach, ale jak zostałam sama to mi było najfajniej
Elfka jakie włoski długie, mała czarnulka!! Witamy Majeczkę
Juliette jak cudownie się czyta o rozwoju Bertusia, to już taki duży i silny chłopiec... Ech, cudo, taki kontaktowy bobas już. Gratulujemy 3,5 miesiąca, matulu, kiedy to przeleciało??
Kamel pięknie, uwielbiam czytać takie cudowne wieści o zdrowych maluchach
Beata jak chcesz się rozbeczeć to uwierz lepiej popłakać i upuścić trochę emocji, Mała wyczuje jak będziesz dusiła wszystko w sobie zresztą każda Mama ma prawo do chwil słabości... Współczuję przejść, może to faktycznie ten skok oby szybko minął

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 20:16   #165
Jagatka_N
Zakorzenienie

Be@tko.... musicie to razem przetrwać

Kamel u mnie potwierdziła płeć dopiero w 19. tyg
Stary 2014-07-24, 20:22   #166
Kamel
Wtajemniczenie

Beat tak czasem bywa, trzeba to przetrwać, dużo siły życzę
Cytat:
Kamel ja poznałam płeć na wizycie w 16t6d.
Beata tulę z całych sił!!!! bądź dzielna. Oby to szybko minęło

O to szybciej, fajnie

Cytat:
mój gin mówił że w 12 tyg zrobi jeszcze dopochwowo bo lepiej widać szczegóły

no i ja w sumie od 12 tyg byłam gotowa na synka bo się wypiął siusiakiem do góry ale lekarz zastrzegał że może to być pępowina choć sam powiedział że na 90 % to nie to w 20 tyg to się potwierdziło
No właśnie mi gin mówiła, że jak nic nie będzie widać to zrobi dop.
Ja mam skrytą taką maleńką nadzieję, że będzie u mnie córeczka, ale to takie marzenia Mam już synka

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-07-24, 20:22   #167
agaaga89
Zakorzenienie

Co do poznawania płci to Filipa poznałam chyba w 18 czy 19 tc, a przy Helence baaardzo wcześnie dwóch lekarzy mi już mówiło, że na 90% dziewczynka dużo zależy chyba od sprzętu i umiejętności lekarza

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 20:37   #168
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Ja plec poznalam w 17 tygodniu jakos przed chwila zaliczylam ostatnie dzisiaj ktg, kolejne o 6 rano...
Przerabane ze trzeba tak szybko wstac hehe

Aga mysle, ze jednak nic sie nie ruszy, no chyba ze niespodziewanie mi odejda wody bo ogolnie czuje sie super, w porownaniu z innymi babkami tutaj to bym mogla gory przenosic:P

Zobaczymy co jutro lekarz powie na obchodzie

Kolezanka obok tez jest od dzisiaj rana i ma juz coreczke w domu wiec jej tez sie spieszy do domu to moze razem nas wypisza:P

I ja ogolnie jestem mega towarzyska, mam mnostwo znajomych ale ciezko mi na sile nawiazywac nowe znajomosci, pewnie jakbym miala bardziej kontaktowa dziewczyne na sali podobnym wieku to lepiej bysmy sie dogadaly...
A jestem z laska ktora ma kolke nerkowa, caly czas jest na kroplowkach przeciwbolowych i chyba sie biedna meczy bo tylko steka nic wiecej:P

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 21:05   #169
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Zuken no ładnie! Ale skoro robi się rozwarcie to jest i szansa, że niebawem rozpocznie się akcja może nawet nie zdążysz się wypisać Poza tym też chyba jestem trochę "odludek", miałam świetną towarzyszkę na sali, potrafiłyśmy pół dnia przegadać po głupotach, ale jak zostałam sama to mi było najfajniej
Juliette jak cudownie się czyta o rozwoju Bertusia, to już taki duży i silny chłopiec... Ech, cudo, taki kontaktowy bobas już. Gratulujemy 3,5 miesiąca, matulu, kiedy to przeleciało??
Kamel pięknie, uwielbiam czytać takie cudowne wieści o zdrowych maluchach
Beata jak chcesz się rozbeczeć to uwierz lepiej popłakać i upuścić trochę emocji, Mała wyczuje jak będziesz dusiła wszystko w sobie zresztą każda Mama ma prawo do chwil słabości... Współczuję przejść, może to faktycznie ten skok oby szybko minął
Dzięki Aga
A jeżeli chodzi o towarzystwo na sali to ja po porodzie przyjechałam do dziewczyny która już była na sali, fakt była noc więc nie gadałyśmy, ale potem w dzień też się do mnie nie odzywała, ale jak wieczorem przywieźli do mnie kolejną dziewczynę po cc to o matko
Też miałam cesarkę i cierpiałam tak samo jak ona, ale ja ani słowa się nie odzywałam, a ta tak jęczała, że ją tak boli, potem to aż się darła i cały oddział postawiła na nogi, że nie wytrzyma... Prosiła o mocniejsze leki przeciwbólowe a pielęgniarki mówiły, że nie ma mocniejszych już Pewnie czuła jak macica się obkurczała, no fakt boli no ale bez przesady, darła się tak kilka godzin i może ok 1-2 w nocy przestała A ja byłam strzępkiem nerwów i przez nią nie zmrużyłam już oka i tak w sumie te 3 dni w szpitalu nie spałam ani godziny i myślałam, że padnę
Cytat:
Be@tko.... musicie to razem przetrwać

Kamel u mnie potwierdziła płeć dopiero w 19. tyg
No to chociaż tydzień wcześniej niż 20

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Zuken zdrówka życzę, żeby było wszystko w porządku

Cytat:
Co do poznawania płci to Filipa poznałam chyba w 18 czy 19 tc, a przy Helence baaardzo wcześnie dwóch lekarzy mi już mówiło, że na 90% dziewczynka dużo zależy chyba od sprzętu i umiejętności lekarza
O widzisz, no jak będę na następnej wizycie to będzie 16t A jak dalej nie będzie widać, to może pójdę prywatnie do gin co prowadziła synka

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Przedyskutuje to ze swoim ginem

Tez liczylam rozpoczete ale z tego co zauwazylam to wszedzie licza skonczone a nie patrza na rozpoczete
Ja dziś miałam 11t i 6d a w karcie mi wpisała 11t

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
O widzisz to super

Mam pytanie jeszcze odnośnie tych majtek poporodowych i staników do karmienia, co i jak robicie? Bo ja nic nie mam w tym temacie i nie wiem jak się zabrać za to
Ja miałam po cc takie z siatki bokserki i chyba teraz tez takie wezmę, są delikatne i przewiewne Nie wiem czy można mieć zwykłe bawełniane.

Elfka gratuluję szybkiego porodu, cieszę się, że wszystko dobrze poszło i jesteście zdrowe

Aha dziś kupiłam sobie spodnie ciążowe takie atramentowe do trampek i zaniosłam do krawcowej do skrócenia i na jutro będąhttp://www.hm.com/pl/product/16668?article=16668-A

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2014-07-24 o 21:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-24, 21:13   #170
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
w to nie wątpię
I niedługo się przekonasz
Cytat:
Ale śliczny Elfik

Cytat:
Mam nadzieję, że jej już takie czarne zostaną

Ja płeć poznałam na usg połówkowym, bo gin chciał być pewien a pierwsze usg przez brzuch to było akurat prenatalne w 11 tyg.

Beat@ skok rozwojowy? na samą myśl mam cykora bo póki co jakoś sobie radzę, ale też mała bardzo grzeczna, je i śpi w zasadzie

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Elfka gratuluję szybkiego porodu, cieszę się, że wszystko dobrze poszło i jesteście zdrowe
Dzięki

Ja miałam salę pojedynczą, więc nie wiem co to towarzystwo za to w innych słyszałam, że gadają, mnie nawet odpowiadało bycie tylko z małą po cc wszystkie odwoziły dzieci na noc na salę noworodków, a ze mną Majeczka była cały czas także cieszę się, że udało mi się cc uniknąć i mogłam się cieszyć macierzyństwem od razu

Zuken weź urodź i wychodź do domu, po co masz tam leżeć na darmo
Stary 2014-07-24, 21:13   #171
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Elfka tż zorganizował mi laptopa i internet i mogłam zobaczyć Twoją księżniczkę, cudo małe Przesłodka jest!!!

Tutaj już wszyscy śpią a ja się nudzę
Stary 2014-07-24, 21:14   #172
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Elfka tż zorganizował mi laptopa i internet i mogłam zobaczyć Twoją księżniczkę, cudo małe Przesłodka jest!!!
Po mamusi
Stary 2014-07-24, 21:58   #173
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
I niedługo się przekonasz

Mam nadzieję, że jej już takie czarne zostaną

Ja płeć poznałam na usg połówkowym, bo gin chciał być pewien a pierwsze usg przez brzuch to było akurat prenatalne w 11 tyg.

Beat@ skok rozwojowy? na samą myśl mam cykora bo póki co jakoś sobie radzę, ale też mała bardzo grzeczna, je i śpi w zasadzie

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Dzięki

Ja miałam salę pojedynczą, więc nie wiem co to towarzystwo za to w innych słyszałam, że gadają, mnie nawet odpowiadało bycie tylko z małą po cc wszystkie odwoziły dzieci na noc na salę noworodków, a ze mną Majeczka była cały czas także cieszę się, że udało mi się cc uniknąć i mogłam się cieszyć macierzyństwem od razu

Zuken weź urodź i wychodź do domu, po co masz tam leżeć na darmo
No mój M niestety musiał odwozić małego na noc do pielęgniarek bo ja nie byłam w stanie wstawać do niego

Cytat:

Tutaj już wszyscy śpią a ja się nudzę
Ja jeszcze nie śpię, i nachodzi mnie na chipsy Idę po trochę
A Ty kobito lepiej śpij bo nie wiele Ci zostało spokojnych i wypoczętych nocy

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-24, 22:03   #174
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Dobra Kamel przekonalas mnie
Pewnie masz racje:P
Dobranoc wszystkim :-*!

Stary 2014-07-24, 22:13   #175
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobra Kamel przekonalas mnie
Pewnie masz racje:P
Dobranoc wszystkim :-*!

Dobrej i spokojnej nocy
A ja zjadłam kilka czipsów a teraz poprawiam orzeszkami w karmelu
I lepiej też będzie jak pójdę spać Do tego coś od powrotu od lekarza lekko odczuwam jakieś mini bóle w prawym jajniku, mam nadzieję, że to nic poważnego bo do tej pory nic nie bolało, tylko sporadycznie a to czuję już od kilku godzin a leżę.

Dobranoc

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2014-07-24, 22:24   #176
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Dobranoc :-*

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 01:57   #177
Juliette25
Zakorzenienie

Ja oszaleje - moj syn znow je co poltorej-dwie godziny. Czyzby kolejny skok?

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-25, 07:18   #178
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cześć

Dziś znów na szybko, jutro rano was poczytam przy kawce

Wstałam dziś bez bólu głowy, za to nieźle mnie sponiewierało przed wyjściem do pracy

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 07:35   #179
manieczka1
Zakorzenienie

Hej
Juliette rany, nawet nie wiem jak Ci pomóc i co napisać, bo mnie to wszystko przeraża życzę dużo sił
U mnie znowu zaczęło się nocne bieganie do wc...jeeeny, a już spokój był

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-07-25, 08:34   #180
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Juliette rany, nawet nie wiem jak Ci pomóc i co napisać, bo mnie to wszystko przeraża życzę dużo sił
U mnie znowu zaczęło się nocne bieganie do wc...jeeeny, a już spokój był

A u mnie odwrotnie byłam o 1 i drugi raz dopiero 10 minut temu

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Ja oszaleje - moj syn znow je co poltorej-dwie godziny. Czyzby kolejny skok?

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Wspolczuje kochana to musi być męczące

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości