|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
|
|
|
|
#3122 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Kto chce ktoooo chceeeeeee
- słodziutkie Hanae Mori Butterfly ( słodkie - piękna "jadalna" wanilia) ok. 40/50 ml. - zielone, "mokre", "trawiaste", letnie Blumarine Bellissima Acqua Di Primavera ...? 30 ml , bez 1 psika testowego...za bardzo mi przypomina Ogródek Nilowy.... ![]() Oddam za jakiegoś "letniaka" lub słodziaka
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
dokładam:
-Diane von Furstenberg, Diane, ok. 2,4ml -Lolita Lempicka, Fleur Defendue, ok. 1,4ml -Tommy Hilfiger, Woman, 1,5ml -Comme des Garcons, Zagorsk, ok. 0,3ml -Olivier Durbano, Pink Quartz, ok. 1,2ml -Parfum d'Empire, Osmanthus Interdite, ok. 2ml -Roberto Cavalli, Serpentine, ok. 4,5ml Puma, Create, 50ml, zużycie na zdjęciu, kartonik, (uwaga- od nowości nie są napełniane do końca, tak jak na zdjęciu) Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2014-07-24 o 17:33 |
|
|
|
#3124 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Zapraszam.
|
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Rozpaczliwie szukam Montale Intense Cafe
A na wymianę obecnie mam: - Estee Lauder Bronze Goddess Capri - ok. 50 ml / flakon 100 ml - Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia - ok. 35-40 ml / flakon 125 ml - Molinard Nirmala - ok. 40 ml / flakon 100 ml - Nina Ricci Les Belles Cherry Fantasy - ok. 20 ml / flakon 30 ml - Kim Kardashian edp - ok. 50 ml / flakon 100 ml - Celine Dion Belong - ok. 85 ml / flakon 100 ml - mogę oddać flakon lub zrobić odlewkę - Intimately Yours Beckham - 15 ml - DKNY Delicious Night - 2 flakoniki 7 ml - Yves Rocher Werbena - ok. 90 ml / flakon 125 ml - Yves Rocher Kokos-Ananas - ok. 18/20ml - Yves Rocher Neroli - odlewka ok. 4,5 ml - Miniatury: - Ralph Lauren Ralph - Aigner Explosive for Women odlewki oraz próbki: - Jesus del Pozo Arabian Nights - ok. 6 ml - Guerlain Shalimar Fleur de Shalimar 2008 - ok. 2,5 ml - Trussardi Python - ok. 7 ml - Prada Candy - 2 ml - Escada Taj Sunset - ok. 2 ml - Mauboussin Historie D'Eau Amethyste - ok. 6 ml - Gucci by Gucci edp - firmowe próbki 2 ml (2 sztuki) - Lolita Lempicka edp - ok. 0,5 ml - Stella McCartney Rose Absolute - ok. 2 ml - unikat - Prada Infusion d'Iris Leau - ok. 2 ml - Dior Dune - stara wersja - ok. 0,7 ml - Chanel Chance Eau Tendre - ok. 2,7 ml - Chanel No.19 Poudre - ok. 1,5 ml - Dior Dolce Vita - ok. 2,7 ml - Laura Biagotii Sotto Voce - ok. 2 ml - unikat - YSL In Love Again - ok. 0,4 ml - L'Occitane Ruban Orange - ok. 1 ml - Dolce&Gabbana Dolce (nowość) - ok. 1 ml - Love Potion Oriflame - ok. 4 ml Niszowe: - Mancera Roses - ok. 4 ml - Keiko Mecheri Peau de Peche - 10 ml - Jo Malone Blue Agava & Cacao - 15 ml (kakao z nutą egzotyki dzięki kwiatowi niebieskiej agawy) - Phaedon Rouge Avignon - 5 ml - L'Artisan Premier Figuier Extreme - 4 ml - Marc Buxton - Black Angel - ok. 9 ml - Rejouissance Yes for Lov - ok. 0,5 ml) - L'Artisan L'eau du Navigateur - ok. 3 ml - Byredo Pulp - ok. 1 ml - Eau D'Italie Paestum Rose - ok. 0,5 ml - Le Labo Patchouli 24 - ok. 2 ml - Parfumerie Generale Cuir Venerum - ok. 1 ml - Galimard Canaica - ok. 1,2 ml - L'Artisan Cote d'Amour - ok. 2,5 ml - Creed Love in Black - próbka firmowa ok. 1/2 - Creed Fleurs de Gardenia edp - ok. 0,5 ml - Tokyo Milk French Kiss - ok. ok. 2 ml - Micallef Aoud Man - ok. 1-1,5 ml - Annick Goutal Songes - ok. 1,5 ml - Folies des Seasons Automne - ok. 1 ml - Fueguia 1833 La Cautiva - ok. 1,3 ml - Nobile 1942 La Danza Delle Libellule - ok. 0,6 ml - Caron Montaigne - ok. 0,7 ml - Shiseido Feminite du Bois - ok. 1 ml - unikat - Clive Christian X for Women - ok. 2,5 ml - Diptyque L'Eau des Hesperides - ok. 0,5 ml Możliwe również odlewki z moich flakonów: Byredo Bal d'Afrique Mark Buxton Devil In Desguise Mark Buxton Wood&Absinth - lub mogę oddać flakon ok. 90 ml Thierry Mugler Angel La Rose Dior Forever & Ever Sonia Rykiel Woman - Not for Men edp Dita von Teese Erotique Eisenberg I am Zapraszam
Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2014-07-25 o 14:06 |
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, ale tez nic nie wypatrzyłam
Ale dokładam i chętnie oddam 90 ml Bright Crystal nowe w pudełku
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Chętnie się podzielę odlewkami: 1. L'Artisan Al Oudh 9/10 ml 2. Phaedon Rouge Avignon 9/10 ml 3. Juliette Has a Gun Lady Vengeance 4/10 ml 4. TM Alien edt 10 ml (bez "psika" testowego) - już nie ma 5. YSL Baby Doll Lucky Game 8,5-9/10 ml 6. Balenciaga Florabotanica 8,5/9/10 ml 7. Escada Cherry in the Air 7/10ml 8. Hugo Boss Orange edp 4/10 ml 9. Chloe L'eau de Chloe 6/10 ml 10 Dior Miss Dior (najnowsza wersja edp) 9,5/10 ml - już nie ma Dwie duże odlewki Poison: Hypnotic Poison Eau Secrete 40/50 ml Tendre Poison 45/50 ml (tylko na coś ekstra) W zamian interesują mnie oudy, kadzidła, a z kwiatków głównie róża i jaśmin Edytowane przez kasia-zuzia Czas edycji: 2014-07-25 o 14:02 |
|
|
|
#3128 |
|
Wtajemniczenie
|
no nikt nie ma Jadore na zbyciu ?![]() Do oddania mam : Perfumy: Dior Dune edt pojemność wyjściowa 50ml, kartonik Dior Hypnotic Poison 50ml, ubytek może z 2ml, kartonik -za łisza czyli Jadore ![]() Laura Biagotti Venezia edt 75ml, ubytek widoczny na foto Angel La Rose 100 ml pojemość wyjściowa, upadł mi flakonik, odpadło mi psikadło więc wahałam się czy wstawić ale udało mi się naprawić. Jak widać trochę zmieniony kolor, przechowywany w ciemnej szufladzie, brak korka,zapach bez zmian. So Elixir 50ml/ zostało około 30ml , rzadko używany, kartonik. Odlewki: Kingdom wyjściowo 10ml Lolita Si wyjściowo 10ml Armani Prive Cuir Noir wyjsciowo 10ml The One D&G wyjściowo 10ml Zdjęcia w wątku
|
#3129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Angel La Rose 100 ml pojemość wyjściowa, upadł mi flakonik, odpadło mi psikadło więc wahałam się czy wstawić ale udało mi się naprawić. Jak widać trochę zmieniony kolor, przechowywany w ciemnej szufladzie, brak korka,zapach bez zmian. czego oczekujesz w zamian i ilo go posiadasz? ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Przypominam sie : ANGEL LA ROSE w każdej ilosci
|
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj, a L'ora edp 50 ml byś nie chciała za Addicta? plus coś jeszcze ewentualnie, żeby nie było żem cwaniak
![]() nówka sztuka, dwa kupiłam ale jednak wolę Addicta od zapasu
|
|
|
|
#3131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale za Dune mogę oddać.Pojemność wyjściowa 50 ml |
|
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
pomyłka, przepraszam
|
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka:
- Stella Sheer 2008 - 2 x ok. 2 ml - unikat - Tom Ford Noir de Noir - 2 x ok. 1,5 ml - Tardes Carner Barcelona - ok. 4 ml - Vohina Huitieme Art Parfums - ok. 3 ml - Phaedon Tabac Rouge - ok. 2,5 ml |
|
|
|
#3134 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdybyś zrobiła odlewkę Jadore byłoby fajnie w zamian ![]() Lojalnie jednak uprzedzam iż perfumy trochę zmieniły kolor. Nie wiem z czego to wynika, stały w ciemnym , chłodnym miejscu tak jak reszta perfum, dodatkowo chowane do pudła przed światłem. Zapach , moc jednak się nie zmieniły ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapachu nie znam, a opisy o nucie maggi mnie odstraszają
|
|
#3136 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się
![]() Mam na wymianę: Oriflame Pretty Swan, ok 10-12ml Celine Dion Simply Chic ok 25ml w zastępczym flakonie Estee Lauder Bronze Goddess (raczej odlewka wchodzi w grę, ale za coś super oddam flakon) Yves Rocher Vanille Noire 15/30 odlewki J`Aime La Nuit La Perla 1,5ml-2ml Katy Perry Meow 1,5ml-2ml Gucci Eau de Parfum II 1ml Szukam -dowolnej ilości we flakonie Maroussia Cinema edt Eclat Weekend Mistero di Roma - tego zwłaszcza!!!!! Fancy -dowolnej ilości (flakon/odlewka/ próbka, whatever) Armani She Cacharel Gloria Celine Fever Demeter Fragrance Ylang-Ylang Dior Hypnotic Poison Extrait de Parfum Guerlain Spiritueuse Double Vanille Guerlain Aqua Allegoria Ylang & Vanille Guerlain Oriental Brulant Le Couvent des Minimes Cologne of the Missions Nikos Sculpture Delicate Fleur Oriflame Amber Elixir Night Tom Ford Tuscan Leather Victoria`s Secret Sexy Little Things Noir Tease
|
#3138 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na dole angel jest węższy niz u góry wiec nie wiem ile go moze być 20ml? czy wiecej?
|
|
|
|
|
#3139 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
choć nie mam zmysłu miary. Ile mogłabyś oddać Jadore aby było uczciwie?![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
|
|
#3140 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3142 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3143 |
|
|
Rozpaczliwie poszukuję Acqua Di Gioia EDP lub EDT ( ok. 30 ml), w oryginalnym flakonie...
oddam cały wątek lub Euphoria EDT 30 ml bez 1 psika... Ktoś ma i poratuje?
|
#3144 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Strrrraaaasznie, zależy mi choćby na sampelku LVEB oraz Alien Essence Absolue, może ktoś poratuje?
|
|
|
|
|
#3145 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiec wziełam ,ale wysyłke mogłabym dopiero coś w srodku tygodnia dokonac może na PW napisz ok ? Ja dziś uciekam już
|
|
|
|
|
#3146 |
|
Zadomowienie
|
Pozbędę się:
Rihanna Reb l Fleur, edp 100 ml minus ubytek widoczny na zdjęciu (jakieś max 15-20 ml) - TESTER Van Cleef & Arpels Feerie edp, 100 ml minus kilka psiknięć - TESTER Calvin Klein, Euphoria edp, ze 100 ml na oko zostało jakieś 30 ml Bourjois Glamour Lovely edp, z 50 ml zostało około 30 Szukam m.in. (choć jestem otwarta na propozycje): La Petite Robe Noir Guerlain Paris Cristobal Balenciaga Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia Parisienne L'Essentiel Yves Saint Laurent Parisienne Yves Saint Laurent Prada Candy Givenchy HC edp Passenger for Women S.T. Dupont Armani Mania Dahlia Noir Eau de Toilette Givenchy |
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
90 ml bright crystal, 60 ml angel edt, hugo boss woman 90 ml, hugo boss orange sunset 70 ml z mniejszych to jedynie mam Acqua di gioia satinee ok 20-25 ml z 50
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2014-07-26 o 08:33 |
|
|
|
|
#3148 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Dołożyłam:
J'adore edt - 25ml/50ml |
|
|
|
#3150 | |
|
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

Zapraszam.