|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Panna Izabela nie dziwie Ci się że jesteś wkurzona taką postawą świadkowej
Powinno jej też zależeć na tym żeby było "dobrze" a nie patrzeć tylko na siebie mam nadzieję że się uda z nią dojść do porozumienia i będziesz miała super panieński ![]() cornflower_girl bardzo współczuje przejścia z cukiernią jednak podejście do klienta - żenułaaaa Papeterie piękne ![]() Kwaśna truskawka my też początkowo myśleliśmy o indywidualnych lekcjach tańca ale zdecydowaliśmy się na kurs, a po nim może weźmiemy 2-3 lekcje indywidualne ale to wszystko wyjdzie w "praniu" póki co podejście szkoły troszkę Nas zirytowało i TŻ napisał do nich zapytanie czy w takim układzie jest przewidziany np: jakiś rabat coś tam jeszcze nawciskał że zmiana dnia to dla Nas duże utrudnienie bo m.in z tego też powodu wybraliśmy tą szkołę .... Ja i tak wiem że na pewno odpiszą coś typu jak się nie podoba to spadówa, ale spróbować zawsze warto, może chociaż odechce im się kombinacji ![]() Kochane jutrzejsze PM missmalezji Wszystkiego najjjjjj lepsiejszego w tak pięknym dla Was Dniu, aby był dokładnie taki jak go sobie wymarzyłyście alucior hihihi cude cornflower_girl Sunrise28 oluska227887 i oczywiście brokuł na piękną pogodę musi być:
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-07-25 o 11:46 |
|
|
|
#842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Jutrzejszym ślubującym życzę spokoju, uśmiechu i niezapomnianych (pozytywnych) wrażeń, no i oczywiście ładnej pogody, bo to co ja widzę za oknem to masakra...
Cieszę się razem z wami ! Cytat:
ale jakoś nie marudzę, że nie zdążę, czy że nie mam wolnego dnia... ![]() Jestem zła na siebie, bo chciałam bardzo wybrać dziewczynę mojego brata, ale oni się często kłócili i nie wiedziałam, czy się nie rozstaną ![]() Myślałam nawet nad tym, żeby porozmawiać z moją świadkową i ją trochę opieprzyć, może to ją by jakoś obudziło, ale jestem pewna, że się obrazi i może nawet zrezygnuje z tej funkcji. [QUOTE=jumapili;47447529] Cytat:
więc wesele się spokojnie obyć bez tego może, niezbędna to jest muzyka, jedzenie, Państwo Młodzi i goście Ale na pewno jakiś ciekawy pomysł to jest, jakby mi nie było szkoda kasy na to, to z pewnością bym miała i u siebie ![]() Cytat:
przecież wiadomo, że menu odnosi się do posiłków, to nie jest plan dnia/imprezy tylko menu ![]() A ja mam dzisiaj koniec "wolnego', tzn. nawiedza mnie moja rodzinka, czyli rodzice z trójką braci. Mama z najmłodszym nie ma zamiaru wyjechać w niedzielę, tylko chce zostać do końca miesiąca ja nie wiem, jak z nimi tyle wytrzymam, skoro mamy tylko 2 pokoje... na pewno będziemy omawiać różne rzeczy związane ze ślubem czy weselem, ale to pewnie jedyne, co w ten weekend będzie u mnie związane ze sprawami ślubnymi...
http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png ŻONA od 30.08.2014 ZARĘCZENI 28.11.2012 RAZEM 17.09.2010 Edytowane przez Panna Izabela Czas edycji: 2014-07-25 o 13:11 |
|||
|
|
|
#843 |
|
Raczkowanie
|
co do menu, ja bede miala rowniez niemieckich gosci i tutaj menu to standart. dlatego tez sie zdecydowalam i osobiscie bardzo popieram.Poza tym goscie beda wiedziec ile bedzie cieplych dan i kiedy beda podane i wtedy mozna sobie zimny bufet jakos dozowac.
Edytowane przez jumapili Czas edycji: 2014-07-25 o 11:59 |
|
|
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych Panien Młodych!
U mnie było menu, ale bez godzin - sama nie miałam pojęcia, o której co miało być podane ![]() Dostaliśmy już zdjęcia od fotografa - było ich ponad 300, a i tak wydało mi się, że to mało jak cudze mnie nudzą, tak nasze mogłabym oglądać bez końca
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Elrosa, piękne fotki
|
|
|
|
#846 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Czy ktos mnie tu jeszcze pamięta? ![]() Wpadłam na chwilę pochwalić się wstępnymi efektami sesji ślubnej, która odbyła się dopiero niedawno (2 miesiące po ślubie ) bo wcześniej jakoś nie znaleźliśmy czasu ![]() Pogoda była beznadziejna ale nasze humory znakomite co doskonale widać. Całość zdjęć dostaniemy dopiero za miesiąc a już nie moge się doczekać ![]() No i tak wyglądam w 4 miesiącu ciąży PS. Wszystkim PMkom życzę wszystkiego najlepszego Bycie żoną jest super ![]() Załączniki usunięte
Edytowane przez Szczeperka Czas edycji: 2014-07-31 o 11:59 |
|
|
|
#847 |
|
Zadomowienie
|
Elrosa przepiękne zdjęcia - a moje ulubione jest ostatnie
Szczerperka jaka klimatyczna sesja
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-07-25 o 12:26 |
|
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
Elrosa
Szczeperka ale piękne macie zdjęcia
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Elrosa, Szczeperka - piękne fotki
Szczeperka - kompletne nie widać, że jesteś w ciązy!
|
|
|
|
#850 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Nie spodziewaliśmy się z mężem takich efektów bo modele z nas ZEROWI ![]() Powiem Wam że 2 tygodnie po sesji mi brzuszek urósł - widać dziecko czekało żeby mamusia się zmieścła w swoją sukienkę bez problemu ![]() Elrosa - Twoje zdjęcia też są przepiękne
|
|
#851 |
|
Rozeznanie
|
Elrosa
Szczeperka macie przepiękne zdjęcia Widać, że jesteście bardzo szczęśliwi ![]() Chciałam Wam wrzucić chociaż jedno zdjęcie z sesji narzeczeńskiej, ale wyskakuje mi błąd ładowania cały czas
Edytowane przez Sunset89 Czas edycji: 2014-07-25 o 13:48 |
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Elrosa, Szczeperka - piękne fotki
A ciąży w ogóle nie widać
|
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Nadrobiłam ale po łebkach. Gratuluję wszystkich załatwionych spraw ![]() Do ślubu co raz mniej, a ja wczoraj miałam wypadek potrącił mnie rowerzysta.W rezultacie upadłam na chodnik, i dość poważnie obdarłam sobie dwa kolana, szczególnie prawe. Skóra mi zeszła, krew lała się strumieniami. Byłam u lekarza, dostałam jakąś maść do smarowania i tyle. Nic na szczęście nie jest złamane. No ale w rezultacie nie dam rady chodzić, strasznie mi boli ![]() Nie mówiąc już o klękaniu na przykład. Mam nadzieję że polepszy mi się do następnej soboty, jestem przerażona.. Dzisiaj o 18:00 mam też drugą przymiarkę ale niczym się nie potrafię cieszyć.. Grafik robi się coraz bardziej napięty, jutro idziemy do księdza spisać protokół, potem muszę się spotkać z tą dziewczyną od dekoracji która ubiera ślub przed nami bo się okazało że ona nie chce zdjąć swojej dekoracji a moja firma by chciała żeby jednak zdjęła. Znając życie i mój charakter urządzę jej jutro awanturę i tyle skoro robi takie problemy. Tż powiedział że mi pomoże
|
#854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczęście w nieszczęściu że nic poważniejszego się nie stało i suknia będzie długa to nie będzie widać tych obdartych kolanek eh... mam nadzieję że do wesela jednak się zagoi Powodzenia z upartą dziewczyną, jak TŻ Ci pomoże to na pewno dacie radę ją przekonać
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda fotograf momentami za bardzo skupiał się na zwierzętach niż na Was, ale jest ładnie
|
|
#856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O nie, współczuję. A rowerzysta się chociaż przyzwoicie zachował ? Ja mam krótką suknie ślubną, więc by było źle. |
|
|
|
|
#857 |
|
Zadomowienie
|
Sunset89 Przepiękne foty! Kolor trawy tak pięknie kontrastuje z tym pochmurnym niebem, super!
marlenqa o kurczę, mam nadzieję, ze kolana szybko się zagoją!
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-07-25 o 13:44 |
|
|
|
#858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() missmalezji alucior hihihi cude cornflower_girl Sunrise28 oluska227887 najpiękniejszych wspomnień i aby ten dzień pozostał w Waszych sercach na zawsze ![]() Szczeperka klimat, Wy, zdjęcia - wszystko sprawia, że szczęka opada! Cudowne zdjęcia! I w życiu nie powiedziałabym, że jesteś w 4 miesiącu ciąży Gratuluję
|
|
#859 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zwyczajnei napisałąm ze dla mnie jest to zbędne Cytat:
no i brzusio niech rośnie, głasku głasku po brzusiu od cioci bardorki
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
missmalezji hihihi Wszystkiego najlepszego, dużo miłości, wzruszającej przysięgi, pięknej pogody oraz zabawy do rana cude cornflower_girl Sunrise28 oluska227887 Elrosa, Szczeperka, Sunset śliczne zdjęcia |
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
2014 jest stanowczo rokiem najpiękniejszych PMek
![]() Szczeperka - tak jak dziewczyny, w życiu nie powiedziałabym, że jesteś w ciąży, chyba maluch faktycznie czekał, aż wystąpisz w sukni ![]() Sunset - Wasza sesja boska, te kolory! <3 właśnie takie fotki chciałam, ale ten nasz coś ich nie czuł, i zrobił po swojemu ale i tak jestem zadowolona, jak to mawiała moja babcia - "jakby mi kto w kieszeń narobił" (ja bym wtedy nie była szczęśliwa, ale co kto lubi... )
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Marlenqa bidusiu
Kup sobie nalewkę z koszyczka arniki z Herbapolu - 8zł kosztuje, jest super na obrzęki, siniaki, stłuczenia. Mi ostatnio zlikwidowała w parę dni WIELKIEGO krwiaka na udzie (przewróciłam się wchodząc do wanny ).
|
|
|
|
#863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boże dziewczyny wyglądam jak w kiedyś w dzieciństwie jak spadałam z roweru.. Modlę się by się zagoiło.. Dziękuję za dobre słowa
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, do niedzieli w Vistuli jest -70% na garnitury, jak szukacie to zerknijcie, bo faktycznie niedrogo.
My podjedziemy jutro. Na co zwracać uwagę przy zakupie? Poza składem?
|
|
|
|
#865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na skręt wełny - im większy ( 100'S to minimum!) tym garnitur się mniej gniecie, łatwiej rozprostowuje i jest przyjemniejszy w dotyku. Najlepiej w sklepie zmiąć tkaninę i zobaczyć czy bez problemu wraca do swojego kształtu No i na zabawę weselną fajną rzeczą są zapotniki - czyli takie specjalne małe kawałki materiału doszyte w środku pod pachami gdzie4 wchłania się pot i Pan Młody nie ma plam pod pachami ![]() No i podszewka - tylko z wiskozy żeby Pan Młody się nie zapocił i miał "oddychający" garnitur. Bardorja - głaskanie przekazane
|
|
|
#866 |
|
Rozeznanie
|
Żeby było sporo bawełny w składzie.
A reszta zależy od gustu. mój TŻ wymyślił garnitur jakiego nie ma więc będzie szyć u krawca. W Vistuli nie chcą się podjąć Musze go z tym pogonić, bo już mała czasu. A on kocha robić wszystko na ostatnia chwilę. Pocisnę go w poniedziałek ![]() Ja dziś ruszam do rodziny z kolejną porcją zaproszeń. I tak do niedzieli. To mój przedostatni weekend z zaproszeniami. Uffffffff |
|
|
|
#867 |
|
Rozeznanie
|
Panna Izabela - Oj to nie sympatyczna sytuacja. Trzymaj się mocno, mocno.
Elrosa - Zdjęcia są super, ale najbardziej mi się Wy podobacie na nich, widać, że jesteście szczęśliwi. Ale to piękno PMek niech się i na mój rok przełoży, bo ja już nie ślubuje w tym roku. Marlenqa22 -
|
#868 |
|
Rozeznanie
|
Co do panieńskiego to ja się zastanawiam czy w ogóle chce.
Wiem, że to dziwne, ale czy jest taki obowiązek ? chyba nie. Nie lubię klubów, drinków, spotkań z samymi babkami etc Nie bawi mnie to. nienawidzę limuzyn, striptizerów. Szanuję, że ktoś to lubi, patrzy na to z przymrużeniem oka. chciałam panieński w ramach popołudnia - np. lot balonem, park linowy, paintball. Ale koleżanki marudzą i one chcą do klubu, one chcą facetów ( szkoda, że na swoich tak rok temu nie mówiły Szczególnie, że nie piję i nie planuję % .I tak sobie myslę, że może olewam to i już ![]() TŻ ma mieć 4dniowy wyjazd na łódki. Koledzy na siłe chcę panienek. On mówi, ze nie dopuszcza tego, a oni dalej Wkurza mnie, że dorośli ludzie nie słyszą nie.
|
|
|
|
#869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#870 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sprawa wygląda też tak, że teść ma dostęp do krawców luksusowych marek i podobna mają podjąć się uszycia garnituru. W poniedziałek będziemy decyzdowac co wybieramy. Nic na nic nie będzie nigdy dobrze leżeć, bo w większości sklepów romziarówka zaczyna się od 170, a on ma 164 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

Powinno jej też zależeć na tym żeby było "dobrze" a nie patrzeć tylko na siebie
mam nadzieję że się uda z nią dojść do porozumienia
i będziesz miała super panieński 

póki co podejście szkoły troszkę Nas zirytowało i TŻ napisał do nich zapytanie czy w takim układzie jest przewidziany np: jakiś rabat
coś tam jeszcze nawciskał że zmiana dnia to dla Nas duże utrudnienie bo m.in z tego też powodu wybraliśmy tą szkołę .... Ja i tak wiem że na pewno odpiszą coś typu jak się nie podoba to spadówa, ale spróbować zawsze warto, może chociaż odechce im się kombinacji 

ale jakoś nie marudzę, że nie zdążę, czy że nie mam wolnego dnia... 

).