Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-07-25, 16:11   #2761
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 915
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
tez nie jestem ze stolicy wiec mieszkam tu od kilku lat ale chcialabym zostac tu na zawsze
z pedzelkiem nie ma sprawy ciesze sie ze sie przydalo
a czy to nie Ty mi przypadkiem pisa³a¶ o tym, zebym serek homo zastapila wlasnie jogurtem naturalnym?
Tak, ale nie wiedzialam ze Ty je mieszasz! Sorry my¶la³am ¿e jesz p³atki osobno i serek osobno W takim wypadku jak najbardziej jedz z serkiem, z jogurtem to musi byæ wyj±tkowo paskudne
Ja w stolicy by³am kilka razy na krótki okres czasu, nie mog³abym mieszkaæ na sta³e. Ma swoje plusy takie jak dostêp do wielu rzeczy, lekarzy itp ale jest zbyt g³o¶na i nigdy nie ¶pi a ja jestem mi³o¶nikiem ciszy i spokoju

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Hm, czemu? "do zrzucenia" to jest waga pocz±tkowa - cel, tego nie zmieniam .

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Zapewniam Ciê, ¿e ¿adna jeszcze nie osi±gnê³a celu ...
Mo¿e z wyj±tkiem Donkje, która ju¿ jak do nas do³±czy³a to wygl±da³a super. Poza Ni± wszyscy mieli tyle do zrzucenia, ¿e to jest niemo¿liwe .
nie by³abym taka pewna, mo¿liwe - jak kto¶ wybierze inn± ¶cie¿kê ni¿ zdrowe chudniêcie to mo¿e i 20 kg w miesi±c zrzuciæ. Wiem bo nale¿a³am do tego typu geniuszy w liceum :P potem ty³am w takim têpie ¿e w³asne koty mnie nie poznawa³y

szkoda Donkje,widaæ by³o wyra¼nie ¿e fajna i m±dra dziewczyna, kopalnia wiedzy poza tym, mam nadziejê ze zrezygnowa³a tylko z forum a nie przez tego jakiego¶ frajera z odchudzaniaMa³o z ni± rozmawia³am personalnie ale bardzo mi³o mi siê czyta³o co ma do powiedzenia.

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-25, 16:15   #2762
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Tak, ale nie wiedzialam ze Ty je mieszasz! Sorry my¶la³am ¿e jesz p³atki osobno i serek osobno W takim wypadku jak najbardziej jedz z serkiem, z jogurtem to musi byæ wyj±tkowo paskudne
Ja w stolicy by³am kilka razy na krótki okres czasu, nie mog³abym mieszkaæ na sta³e. Ma swoje plusy takie jak dostêp do wielu rzeczy, lekarzy itp ale jest zbyt g³o¶na i nigdy nie ¶pi a ja jestem mi³o¶nikiem ciszy i spokoju

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

nie by³abym taka pewna, mo¿liwe - jak kto¶ wybierze inn± ¶cie¿kê ni¿ zdrowe chudniêcie to mo¿e i 20 kg w miesi±c zrzuciæ. Wiem bo nale¿a³am do tego typu geniuszy w liceum :P potem ty³am w takim têpie ¿e w³asne koty mnie nie poznawa³y

szkoda Donkje,widaæ by³o wyra¼nie ¿e fajna i m±dra dziewczyna, kopalnia wiedzy poza tym, mam nadziejê ze zrezygnowa³a tylko z forum a nie przez tego jakiego¶ frajera z odchudzaniaMa³o z ni± rozmawia³am personalnie ale bardzo mi³o mi siê czyta³o co ma do powiedzenia.
Patrz±c po tabelkach to co¶ nie wierzê . Oczywi¶cie mam nadziejê i tego Im ¿yczê, ¿e jaki¶ progres jest i ka¿da z nich schud³a, ale nie wierzê, ¿e kto¶ cel osi±gn±³ . Szczególnie, ¿e znaczna czê¶æ tych dziewczyn, które zrezygnowa³y, mia³a ponad 30kg do zrzucenia.

Donkje mia³a podobne podej¶cie i zainteresowania do mnie, dlatego bardzo mi tu pasowa³a .
Poza tym zawsze to mi³o widzieæ kogo¶, kto ju¿ sporo osi±gn±³ i kontynuuje to dalej .

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-25, 16:16   #2763
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Ok, ju¿ Ci zmieniam i wstawiam do w±tku .

Ja têskniê z Donkje bardzo!
A oprócz tego te¿ du¿o siê wypowiada³y i zdziw³o mnie, ¿e zniknê³y: bebemwls, pannaatopowa, Fragolka, dom_misia, jeszcze wcze¶niej Prannie, Eglel i BlankaSz .

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Mo¿e faktycznie teraz ta nazwa "do zrzucenia" tak ¶rednio pasuje, ale skoro jest zrzucone i % celu to stwierdzi³am, ¿e to by mog³o pozostaæ jak jest ... nie wiem, jak macie jakie¶ sugestie to walcie ¶mia³o .
To¿ pannaatopowa jest, tylko choruje! i schud³a 1,7 kg przez ten cholerny refluks bo nic je¶æ nie mo¿e. Ominê³a¶ najwidoczniej, pisa³a dzi¶!
bebemwls to i mnie okropnie brakuje, bardzo j± polubi³am. Jeszcze pare dni i zmolestujê j± na mailu, bo napisalam pm wczoraj. Ona ma remont, mo¿e nie mieæ internetu.

Zgrzeszy³am dzi¶ Mullermilkiem i proszê mnie zbiæ, ale tyle siê namêczy³am, naje¼dzi³am i nawkurza³am ¿e nawet nie mam wyrzutów Poza tym wyszed³ nowy smak czekolada z orzeszkami ;p i nie ma a¿ tylekcal, 80 na 100 ml

27.02.2012
Stary 2014-07-25, 16:19   #2764
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 506

Cytat:

nie spi ale ja mieszkalam przez 4 lata w saym centrum 100metrow od Marsza³kowskiej i ju¿ cisza by³a

tak wk³adam do miseczki 4 ³y¿ki p³atków, dzi¶ jogurt naturalny + kilka borówek to wszystko wymiesza³am i czekam a¿ troche p³atki napuchn± i jem
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-25, 16:25   #2765
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Patrz±c po tabelkach to co¶ nie wierzê . Oczywi¶cie mam nadziejê i tego Im ¿yczê, ¿e jaki¶ progres jest i ka¿da z nich schud³a, ale nie wierzê, ¿e kto¶ cel osi±gn±³ . Szczególnie, ¿e znaczna czê¶æ tych dziewczyn, które zrezygnowa³y, mia³a ponad 30kg do zrzucenia.

Donkje mia³a podobne podej¶cie i zainteresowania do mnie, dlatego bardzo mi tu pasowa³a .
Poza tym zawsze to mi³o widzieæ kogo¶, kto ju¿ sporo osi±gn±³ i kontynuuje to dalej .
Mo¿e zrezygnowali w³a¶nie z powodu nie pasuj±cych zasad zdrowotnych? Albo pykaj± jakie¶ tabletki gniecione na fecie, wiesz sama ile osób jest zdesperowanych bo naturalne sposoby zawodz± wiêc to z pewno¶ci± znaczy ¿e trzeba sobie zniszczyæ zdrowie ale za to schudn±æ! Jedyny w±tek, który mi siê podoba w filmie "requiem dla snu" to w³a¶nie w±tek odchudzaj±cej siê kobiety. Warto zobaczyæ chod¼by sceny z ni±[samego filmu nie polecam chod¼ ma wielu zwolenników]. Genialnie pokazuje jak to wygl±da, frustracja bo trzeba szybko schudn±æ, uzale¿nienie...Koñcówka przegiêta na maksa, ale Aronofsky chyba taki mia³ cel.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
nie spi ale ja mieszkalam przez 4 lata w saym centrum 100metrow od Marsza³kowskiej i ju¿ cisza by³a

tak wk³adam do miseczki 4 ³y¿ki p³atków, dzi¶ jogurt naturalny + kilka borówek to wszystko wymiesza³am i czekam a¿ troche p³atki napuchn± i jem
To z pewno¶ci± serek lepszy Wybieraj te lokalnych firm, z regu³y maj± mniej konserwantów
Ja teraz mieszkam przy trasie ¶rednicowej i przy pocz±tku naszych lasów - cisza jest jak GKM nie æwiczy [stadion motorowy 300 m dalej ]. W nocy mo¿na us³yszeæ jak je¿ chodzi, bardzo cichutko tu jest.

27.02.2012
Stary 2014-07-25, 16:33   #2766
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 506

Cytat:

To z pewno¶ci± serek lepszy Wybieraj te lokalnych firm, z regu³y maj± mniej konserwantów
Ja teraz mieszkam przy trasie ¶rednicowej i przy pocz±tku naszych lasów - cisza jest jak GKM nie æwiczy [stadion motorowy 300 m dalej ]. W nocy mo¿na us³yszeæ jak je¿ chodzi, bardzo cichutko tu jest.
zazwczaj jem z Rolmleczu
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-25, 16:42   #2767
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
To¿ pannaatopowa jest, tylko choruje! i schud³a 1,7 kg przez ten cholerny refluks bo nic je¶æ nie mo¿e. Ominê³a¶ najwidoczniej, pisa³a dzi¶!
bebemwls to i mnie okropnie brakuje, bardzo j± polubi³am. Jeszcze pare dni i zmolestujê j± na mailu, bo napisalam pm wczoraj. Ona ma remont, mo¿e nie mieæ internetu.

Zgrzeszy³am dzi¶ Mullermilkiem i proszê mnie zbiæ, ale tyle siê namêczy³am, naje¼dzi³am i nawkurza³am ¿e nawet nie mam wyrzutów Poza tym wyszed³ nowy smak czekolada z orzeszkami ;p i nie ma a¿ tylekcal, 80 na 100 ml
Chodzi mi o tabelkê, pannaatopowa nie poda³a wagi przez 5 tygodni .
¯e w ogóle jest to wiem, przecie¿ sama czêsto Jej odpisujê . Mo¿e niefortunnie siê☠wyrazi³am, znowu .

Mullermilk to jes to takie mleko smakowe?

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Mo¿e zrezygnowali w³a¶nie z powodu nie pasuj±cych zasad zdrowotnych? Albo pykaj± jakie¶ tabletki gniecione na fecie, wiesz sama ile osób jest zdesperowanych bo naturalne sposoby zawodz± wiêc to z pewno¶ci± znaczy ¿e trzeba sobie zniszczyæ zdrowie ale za to schudn±æ! Jedyny w±tek, który mi siê podoba w filmie "requiem dla snu" to w³a¶nie w±tek odchudzaj±cej siê kobiety. Warto zobaczyæ chod¼by sceny z ni±[samego filmu nie polecam chod¼ ma wielu zwolenników]. Genialnie pokazuje jak to wygl±da, frustracja bo trzeba szybko schudn±æ, uzale¿nienie...Koñcówka przegiêta na maksa, ale Aronofsky chyba taki mia³ cel.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Mo¿e, mo¿e, kto Ich tam wie ...
Z w³asnego do¶wiadczenia mogê powiedzieæ, ¿e znika³am z w±tków o odchudzaniu jak siê poddawa³am . W pojedynczych przypadkach z ciê¿szych powodów osobistych, natomiast w znacznej wiêkszo¶ci to by³o po prostu "ju¿ mi siê nie chce, grubas for life".

Bella2212, gosia2071, isabelka00, ch_aga, karrynka i wszystkie inne nowe dziewczyny, któych tu nie wymieni³am
jak chcecie byæ w tabelce to czekam na PW z danymi do tabelki i dzisiejsz± wagê.

Smutne to w sumie, lista osób, które siê wy³ama³y (przynajmniej z tabelki, jak kto¶ z tych osób tu jeszcze jest i chce do niej wróciæ to ja serdecznie zapraszam ): siabra
misislipy
Chotykczka
mamdwaoka
klapkowa
katka11s
paula87_w
MagdalenaK1985
Prannie
Eglel
julkkka
addda
misha8787
pannaatopowa
saira__
ewela93
donkje
Fragolka
dom_misia
BlankaSz
bebemwls
izula1987
zarysa

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-07-25 o 16:50
Stary 2014-07-25, 16:48   #2768
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
zazwczaj jem z Rolmleczu
to pewnie wasze z mazowieckiego bo nie widzialam nigdy :P

27.02.2012
Stary 2014-07-25, 16:49   #2769
Melonade
Zadomowienie

Mam te¿ wra¿enie, ¿e ArcymoneQ siê dawno nie odzywa³a? Pisa³a parê dni temu, ¿e urlop, a potem cisza?

Stary 2014-07-25, 16:54   #2770
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Chodzi mi o tabelkê, pannaatopowa nie poda³a wagi przez 5 tygodni .
¯e w ogóle jest to wiem, przecie¿ sama czêsto Jej odpisujê . Mo¿e niefortunnie siê☠wyrazi³am, znowu .

Mullermilk to jes to takie mleko smakowe?

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Mo¿e, mo¿e, kto Ich tam wie ...
Z w³asnego do¶wiadczenia mogê powiedzieæ, ¿e znika³am z w±tków o odchudzaniu jak siê poddawa³am . W pojedynczych przypadkach z ciê¿szych powodów osobistych, natomiast w znacznej wiêkszo¶ci to by³o po prostu "ju¿ mi siê nie chce, grubas for life".

Bella2212, gosia2071, isabelka00, ch_aga
jak chcecie byæ w tabelce to czekam na PW z danymi do tabelki i dzisiejsz± wagê.

Smutne to w sumie, lista osób, które siê wy³ama³y (przynajmniej z tabelki, jak kto¶ z tych osób tu jeszcze jest i chce do niej wróciæ to ja serdecznie zapraszam ): siabra
misislipy
Chotykczka
mamdwaoka
klapkowa
katka11s
paula87_w
MagdalenaK1985
Prannie
Eglel
julkkka
addda
misha8787
pannaatopowa
saira__
ewela93
donkje
Fragolka
dom_misia
BlankaSz
bebemwls
izula1987
zarysa
No proszê Ciê, jak Ty nie wiesz co to jest Mullermilk to nie ¶miej siê nazywaæ grubasem ! Tak, mleko smakowe, bardzo je lubiê. Co jaki¶ czas wypuszczaj± limitowane edycje które ja z rado¶ci± wpuszczam do swojego ¿o³±dka

Ja czasem mam braki w czytaniu ze zrozumieniem, zw³aszcza jak kogo¶ ju¿ poznam na forum wiêc mo¿e to moja wina

Faktycznie lista d³uga, ale ca³y czas do³±czaj± nowe osoby, cykl siê toczy - najwa¿niejsze, ¿e o nikim siê tu nie zapomina i ka¿dy ma miejsce w naszym ma³ym, forumowym serduszku <3

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Mam te¿ wra¿enie, ¿e ArcymoneQ siê dawno nie odzywa³a? Pisa³a parê dni temu, ¿e urlop, a potem cisza?
ona chyba wyjecha³a. albo nie ma czasu

27.02.2012
Stary 2014-07-25, 16:59   #2771
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
No proszê Ciê, jak Ty nie wiesz co to jest Mullermilk to nie ¶miej siê nazywaæ grubasem ! Tak, mleko smakowe, bardzo je lubiê. Co jaki¶ czas wypuszczaj± limitowane edycje które ja z rado¶ci± wpuszczam do swojego ¿o³±dka

Ja czasem mam braki w czytaniu ze zrozumieniem, zw³aszcza jak kogo¶ ju¿ poznam na forum wiêc mo¿e to moja wina

Faktycznie lista d³uga, ale ca³y czas do³±czaj± nowe osoby, cykl siê toczy - najwa¿niejsze, ¿e o nikim siê tu nie zapomina i ka¿dy ma miejsce w naszym ma³ym, forumowym serduszku <3

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

ona chyba wyjecha³a. albo nie ma czasu
E tam, ja nie przepadam za nabia³em. My¶lê, ¿e tytu³ naczelnego grubasa mi siê i tak nale¿y, wszystkie czekolady, kawy smakowe i batony znam lepiej ni¿ w³asn± kieszeñ . Nie zdetronizujesz mnie!

Mo¿e, mo¿e, ja mam kiepsk± pamiêæ do tego co przeczytam -.-
W ka¿dym razie ju¿ drugi raz nie poda³a wagi do tabelki, wiêc bêd± baciki . I mam nadziejê, ¿e wróci szybko .

Nie, to nie Twoje czytanie ze zrozumieniem, to stanowczo moje wypowiedzi. Czêsto siê tak skrótowo wypowiadam, a potem siê dziwiê, ¿e kto¶ nie wie, o co mi chodzi .

My¶lê, ¿e nasze forumowe serduszko jest gigantyczne i znajdzie siê w nim miejsce dla ka¿dego .

Patrzcie, ile tych wy³amañców :
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg wy³amañce.jpg (142,6 KB, 8 za³adowañ)

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-07-25 o 17:00
Stary 2014-07-25, 17:07   #2772
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
E tam, ja nie przepadam za nabia³em. My¶lê, ¿e tytu³ naczelnego grubasa mi siê i tak nale¿y, wszystkie czekolady, kawy smakowe i batony znam lepiej ni¿ w³asn± kieszeñ . Nie zdetronizujesz mnie!

Mo¿e, mo¿e, ja mam kiepsk± pamiêæ do tego co przeczytam -.-
W ka¿dym razie ju¿ drugi raz nie poda³a wagi do tabelki, wiêc bêd± baciki . I mam nadziejê, ¿e wróci szybko .

Nie, to nie Twoje czytanie ze zrozumieniem, to stanowczo moje wypowiedzi. Czêsto siê tak skrótowo wypowiadam, a potem siê dziwiê, ¿e kto¶ nie wie, o co mi chodzi .

My¶lê, ¿e nasze forumowe serduszko jest gigantyczne i znajdzie siê w nim miejsce dla ka¿dego .

Patrzcie, ile tych wy³amañców :
To ja tak znam lody i chipsy kawy smakowe tylko te z biedronki ;p Dobra nie gadajmy bo smaka sobie narobimy i znowu bêdê musia³a wpylaæ kapustê
Jasne ¿e dla ka¿dego, bo to jest magiczne serduszko - jest ma³e ale wielkie i zaprzecza prawom fizyki
Wy³amañców faktycznie jest od groma, ale to jak z kazdym forum - popatrz na listê userów na wizazu, nickow jest od groma a 70-80% z nich jest martwe albo odwiedzane raz na dwa lata

27.02.2012
Stary 2014-07-25, 17:17   #2773
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 394

ej! ja jestem pisa³am wczoraj. Mój b³±d, ¿e nie pogrubi³am wagi (aby nie by³o lekarska waga) 85 po przecinku by³o 2, ale obciê³am bo w ubraniach siê wa¿y³am

Malinko wspó³czujê sajgonu mam nadziejê, ¿e siê naprostuje

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-25, 17:22   #2774
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
ej! ja jestem pisa³am wczoraj. Mój b³±d, ¿e nie pogrubi³am wagi (aby nie by³o lekarska waga) 85 po przecinku by³o 2, ale obciê³am bo w ubraniach siê wa¿y³am

Chod¼ zupe³nie nie bylo potrzeba broni³am Ciê jak prawdziwy rycerz ! ha

27.02.2012
Stary 2014-07-25, 18:11   #2775
Zaczarowana_Truskawka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 192

Cze¶æ

Mia³am dzisiaj m³yn w pracy. Cieszê siê, ¿e jutro sobota
Jutro siê wy¶piê i odpocznê

Jak Wam mija dzieñ?

Ja niestety nic nie zrzuci³am
Mam nadziejê, ¿e za tydzieñ zobaczê spadek wagi.

Dalej mam 81 kg

01.05.2014
Zaczarowana_Truskawka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-25, 18:22   #2776
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zaczarowana_Truskawka Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ

Jak Wam mija dzieñ?

Dalej mam 81 kg
A dobrze mija, tylko mêcz±co
Na pewno zobaczysz. A mierzysz siê?
Te¿ siê cieszê, ¿e jutro sobota, w koñcu zagoniê mojego stwora do roboty w domu a sama siê poleniê

27.02.2012
Stary 2014-07-25, 18:44   #2777
Zaczarowana_Truskawka
Raczkowanie

Cytat:
A dobrze mija, tylko mêcz±co
Na pewno zobaczysz. A mierzysz siê?
Te¿ siê cieszê, ¿e jutro sobota, w koñcu zagoniê mojego stwora do roboty w domu a sama siê poleniê

Mierzy³am siê kiedy¶, ale nie wiem gdzie jest miarka. Zmienia³am meble w pokoju i gdzie j± wrzuci³am. Teraz nie wiem gdzie jest. Muszê kupiæ now± i zapisywaæ swoje wymiary

To bardzo dobry pomys³
Ja czekam a¿ mój T¿ wróci i w koñcu go przytulê
Zapowiedzia³ mi, ¿e bêdziemy biegaæ przez dwa tygodnie codziennie. Nie wiem czy ja to wytrzymam On jest wysportowany, wiêc dla niego to pestka

Napisa³ mi dzisiaj, ¿e chce sobie zrobiæ kolejny tatua¿

Macie ju¿ plany na wieczór?

01.05.2014
Stary 2014-07-25, 18:56   #2778
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Mierzy³am siê kiedy¶, ale nie wiem gdzie jest miarka. Zmienia³am meble w pokoju i gdzie j± wrzuci³am. Teraz nie wiem gdzie jest. Muszê kupiæ now± i zapisywaæ swoje wymiary

To bardzo dobry pomys³
Ja czekam a¿ mój T¿ wróci i w koñcu go przytulê
Zapowiedzia³ mi, ¿e bêdziemy biegaæ przez dwa tygodnie codziennie. Nie wiem czy ja to wytrzymam On jest wysportowany, wiêc dla niego to pestka

Napisa³ mi dzisiaj, ¿e chce sobie zrobiæ kolejny tatua¿

Macie ju¿ plany na wieczór?
No to bêdziesz mia³a przyjemny trening Jako¶ dasz radê, zobaczysz
Ja mam plany na kazdy wieczor takie same - ³oso¶ z avocado i dobry serial/film uspokaja mnie przed snem

27.02.2012
Stary 2014-07-25, 19:00   #2779
Zaczarowana_Truskawka
Raczkowanie

Cytat:
No to bêdziesz mia³a przyjemny trening Jako¶ dasz radê, zobaczysz
Ja mam plany na kazdy wieczor takie same - ³oso¶ z avocado i dobry serial/film uspokaja mnie przed snem
Mam nadziejê, ¿e dam radê
Znaj±c mnie to bêdê marudziæ, ¿e on biegnie i nie jest zmêczony, a ja padam z nóg

Nie jad³am nigdy ³ososia z avocado, masz jaki¶ dobry przepis?

Polecasz jaki¶ film?
Ja ostatnio ogl±da³am serial " Jej szeroko¶æ Afrodyta "

01.05.2014
Stary 2014-07-25, 19:10   #2780
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ

Ok, wybacz, nie zauwa¿y³am albo zapomnia³am dopisaæ do tabelki, ju¿ Ciê tam wrzucam !

Stary 2014-07-25, 19:11   #2781
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Mam nadziejê, ¿e dam radê
Znaj±c mnie to bêdê marudziæ, ¿e on biegnie i nie jest zmêczony, a ja padam z nóg

Nie jad³am nigdy ³ososia z avocado, masz jaki¶ dobry przepis?

Polecasz jaki¶ film?
Ja ostatnio ogl±da³am serial " Jej szeroko¶æ Afrodyta "
rozgniatam avocado z mielonym pieprzem kolorowym i smarujê nim plastry wêdzonego ³ososia proste, zdrowe i pyszne

z filmów mogê poleciæ jak mi podasz przyk³ady swoich ulubionych
Jej szeroko¶c afrodyta jest super! obejrza³am ca³e Niestety sezon zrobiony w tym roku na 80% by³ ostatnim
Ja teraz ogl±dam Seks w wielkim mie¶cie po raz 23525235 to wieczorem, w dzieñ Gotowe na wszystko tez po raz dziesi±ty

27.02.2012
Stary 2014-07-25, 19:20   #2782
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Cze¶æ

Jak Wam mija dzieñ?

Dalej mam 81 kg
Ehh, a ja w³a¶nie jutro wstaæ rano muszê, bo trochê za³atwiania ró¿nych spraw mnie czeka :/.
Ale za to pó¼niej jaki¶ odpoczynek i przyjemno¶ci na pewno!

Jak chcesz byæ w tabelce to mi pode¶lij dane do tabelki (jak w pierwszym po¶cie).

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
rozgniatam avocado z mielonym pieprzem kolorowym i smarujê nim plastry wêdzonego ³ososia proste, zdrowe i pyszne

Jej szeroko¶c afrodyta jest super! obejrza³am ca³e Niestety sezon zrobiony w tym roku na 80% by³ ostatnim
Ja teraz ogl±dam Seks w wielkim mie¶cie po raz 23525235 to wieczorem, w dzieñ Gotowe na wszystko tez po raz dziesi±ty
A mi siê nudz± seriale, jak je ogl±dam po kilka razy :/.
Szukam czego¶ nowego .

Stary 2014-07-25, 19:25   #2783
Zaczarowana_Truskawka
Raczkowanie

Cytat:

Dziêkujê, na pewno spróbujê ³ososia z avocado

Lubiê horrory, komedie romantyczne, komedie, filmy oparte na faktach. Uwielbiam seriale kryminalne, Dr. House'a

Nie pamiêtam tylko czy Deb/Jane by³a na koñcu z Graysonem? Wydaje mi siê, ¿e nie ale mo¿e siê mylê.

Gotowe na wszystko te¿ bardzo lubiê

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Ehh, a ja w³a¶nie jutro wstaæ rano muszê, bo trochê za³atwiania ró¿nych spraw mnie czeka :/.
Ale za to pó¼niej jaki¶ odpoczynek i przyjemno¶ci na pewno!

Jak chcesz byæ w tabelce to mi pode¶lij dane do tabelki (jak w pierwszym po¶cie).
Wspó³czujê.
Ja ca³y tydzieñ wstajê po 5, wiêc jutro zamierzam spaæ do 9
Trzymam kciuki, ¿eby uda³o Ci siê wszystko za³atwiæ

Ju¿ wys³a³am Ci dane. Dosz³y? Mam nadziejê, ¿e nie wys³a³am ich komu¶ innemu

Dziêkujê za wpisanie

Idziecie w przysz³ym roku do kina na " 50 twarzy Grey'a " ?

01.05.2014

Edytowane przez Zaczarowana_Truskawka
Czas edycji: 2014-07-25 o 19:26
Stary 2014-07-25, 19:30   #2784
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

Lubiê horrory, komedie romantyczne, komedie, filmy oparte na faktach. Uwielbiam seriale kryminalne, Dr. House'a

Nie pamiêtam tylko czy Deb/Jane by³a na koñcu z Graysonem? Wydaje mi siê, ¿e nie ale mo¿e siê mylê.

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Wspó³czujê.

Dziêkujê za wpisanie

te¿ nie pamiêtam chyba w koncu by³a
Nieee, mnie o konkretne filmy chodzi³o nie o gatunki
Jak lubisz krymina³y i gotowe na wszystko to polecam Ci trawkê [weeds]

27.02.2012
Stary 2014-07-25, 19:35   #2785
Zaczarowana_Truskawka
Raczkowanie

Cytat:
te¿ nie pamiêtam chyba w koncu by³a
Nieee, mnie o konkretne filmy chodzi³o nie o gatunki
Jak lubisz krymina³y i gotowe na wszystko to polecam Ci trawkê [weeds]
Nie mam swoich ulubionych filmów. Ogl±dam ka¿dy film z gatunków, które wymieni³am. Obejrzê ka¿dy, który mnie zainteresuje

Dziêki, z chêci± obejrzê
Czyta³am opis i mo¿e byæ ciekawy

01.05.2014
Stary 2014-07-25, 19:44   #2786
Melonade
Zadomowienie

Cytat:

Wspó³czujê.

Dziêkujê za wpisanie

Nic mi nie dosz³o . To napisz tutaj i lepiej sprawd¼, komu to wys³a³a¶ .

O rany, wstawanie o 5 jest dla mnie nieludzkie.

Stary 2014-07-25, 19:49   #2787
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Nie mam swoich ulubionych filmów. Ogl±dam ka¿dy film z gatunków, które wymieni³am. Obejrzê ka¿dy, który mnie zainteresuje

Dziêki, z chêci± obejrzê
Czyta³am opis i mo¿e byæ ciekawy
z horrorów uwielbiam sierociniec, to tak na pocz±tek - ale nie jest to mój ulubiony film.
Komedie lubiê totalnie kretyñskiedate movie, z mniej idiotycznych "czy leci z nami pilot" "onion movie" itp
z komedii romantycznych lubiê "legaln± blondynkê" i "dziewczynê z alabamy"

27.02.2012
Stary 2014-07-25, 19:50   #2788
Zaczarowana_Truskawka
Raczkowanie

Cytat:
Nic mi nie dosz³o . To napisz tutaj i lepiej sprawd¼, komu to wys³a³a¶ .

O rany, wstawanie o 5 jest dla mnie nieludzkie.
W³a¶nie sprawdzi³am i wys³a³am jakiej¶ innej wiza¿ance
Napisa³am ju¿ do niej wiadomo¶æ o pomy³ce i przeprosi³am za pomy³kê

Waga obecna: 81 kg
Cel: 60-61 kg
Wzrost: 166 cm

Mogê wstawaæ o 5:30, ale ja muszê siê przygotowaæ do pracy. Wstajê o 5 a w weekend sobie nadrabiam

01.05.2014
Stary 2014-07-25, 20:02   #2789
isabelka00
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 023

witajcie moje piêkne puszyste i mniej puszyste!
jestem po wa¿eniu..... waga 72 kg a by³o 78 !
stosuje siê do waszych porad, którymi siê wymieniacie miêdzy postami nie g³odze siê a jem regularnie ma³e porcje ale czêsto.
ponad to zakupy produków spo¿ywczych robiê bardzo d³ugo... patrze na ilo¶æ wêglowodanów i bia³ka no i na kaloriê.
nie robie ze swojego ¿o³±dka ¶mietnika, tak jak to by³o kiedy¶... patrzê na to co jem i widzê efekt po niespe³na miesi±cu... jestem zmotywowana do dalszego dzia³ania!
dziêkuje wam za porady i wskazówki!
Jeste¶cie wielkie !
Wasze porady s± o niebo lepsze ni¿ portale o odchudzaniu
Stary 2014-07-25, 20:45   #2790
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

a to ze jestem w swietnym chumorku pochwale sie troche na publicznym hihih
brzuch mi spada zauwazy³am ¿e waga dopiero ruszy³a o,5kilo ale i tak figura siê zmieni³a nabra³a kszta³tu (miesni) najbardziej ciesze siê z nóg i posladków jutro wrzuce do klubu
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4817-001.jpg (51,0 KB, 16 za³adowañ)
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.