|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Basiu jaki nowy członek rodziny??
![]() Brawo za zupkę ![]() Jak noga? Mysiu podobno to Komorów, myślę że jakiś targ śniadaniowy a nie standardowy bazar. Postaram się wywiedzieć Coffee, jak tam? ![]() Byliśmy na ten Smykofonii, fantastyczna sprawa!!! Grają panowie na różnych instrumentach, śpiewa pani takim operowym głosem ale bardziej dziecięce rzeczy. Dzieci dostają dzwonki i inne małe instrumenty di wybijania rytmu, tańczą u rodziców na rękach
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Dziewczyny Kostek nawet nie zwrocil uwagi ze wrocilam do domku. Wlasnie pije energy drinka bo zaypiam. Jestem mega zmeczona. Odezwe sie pozniej. Ide jakas kawe spic. Wybaczcie mi.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiab.. dzięki, że pytasz
dzisiaj nie miałam problemu wstać ale na noc nie wzięłam jednego leku, bo bym właśnie nie wstała
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
My wracamy.
Bylam w facoty, ubrania zadnego nie kupilam. Ale w Ziajowym sklepiku dwa kremy. Jeden z nowej serii oczyszczanie, na no krem z kwasem migdalowym i taki zwykly z aloesem. Mialam dalej testowac serie z wit. C alw ja jestem kwasomaniaczka i jak zobaczylam ta nowa serie to wpadlam Bylismy tez nad Wisla Ola, test z rana tak bedzie napewno wiarygodniej. Kluska, fajne miejsce i musialo to przeuroczo wygladac.
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz obiecal zrobic testy alergiczne i sie odczulic jak by to bylo to i jeszcze raz wezniemy wtedy swinke morska ![]() noga nadal boli ale juz jest o niebo lepiej
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4927 |
|
Zadomowienie
|
Kluska u mnie spokojnie, wczoraj postraszyło, narazie się obserwuję, chętnie urodzę po wtorkowych badaniach
![]() Mysia odkąd odkryłam na Kanarach preparaty z aloesem, kupuję non stop ![]() Basia to Ci psikus ze świnką , szkoda. Ewcia odpoczywaj, dobrze, że jutro nie trzeba iść do pracy. |
|
|
|
#4928 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem padnięta. Skosiłam trawę w ogrodzie. Ostatni raz kosiłam jak wam o tym pisałam (2 miesiące temu). Wtedy uzbierałam 1,5 worka na trawę (chyba 100-120 litrowe). Dziś tych worków wyszło 6!!!
Siedzę właśnie we wannie i dochodzę do siebie (min. czekam aż odzielenieje ). Będę potem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak oduczyć cyca na noc?Dominik za nic nie chce chwycić butli ani z kaszką ani z mm
Byłam twarda i nie dałam cyca a on wszystko odrzucał.Mam doła bo poszedł spać nie jedząc nic Dziś z posiłków mlecznych zjadł tylko rano kaszke na mm.Osiwieje przez to żywienie go...
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Iza a moze sciagac swoje mleko do butli i dawac na noc a potem swoje podmienic na mm ja tak robilam i kaszki na moim robilam i z butli
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam wszystkich kombinacji i nic.Jestem załamana bo jedna kaszka na mm to zdecydowanie za mało mleka dla dziecka w jego wieku.Poza tym nie wiem jak go oduczyć tego nocnego cyca..Mam doła,a jeszcze tż i mama mnie wkurzają bo mi wmawiają że Dominik dobrze je
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Iza to ty juz w ogole chcesz zejsc z piersi tak? Czy dajesz cycka w dzien czy tylko na noc chcesz zrezygnowac? Wiesz skoro nawet twojego z butli nie chce to jest w takim razie kwestia butli tak jak u nas.cycek super butle be i ja wciskalam jej ciagle butle nawet do zabawy i sciagalam moje caly czas do butli no chyba ze u was jada z butli?
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wybaczcie że dzisiaj nie cytuję ale po prostu padam na fejs
jeszcze od rana praktycznie do 20tej nie było ani wody ani prądu i musiałam Kostusia kąpać w wodzie ze studni i to w ciemnej łazience
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry wieczór
![]() klusiu brawo dla Hanulki za stawanie przy lustrze, nadziwic sie nie moge ile to ona juz potrafi my sweet podpowiem ci ze wdychanie farb moze powodowac u dziecka żółtaczke, tak nam powiedziano w szpitalu jak Lenka miała żółtaczke,no i ja troszke malowałam. wiec odradzam. gianka no chyba trzeba wybrac czy zus czy ofe bo słysząłam ze 2 nie można,ale nie wiem na pewno. musze sie tym zajac jutro lub w poniedzałek, mam gdzies pismo. a dla naszej Natki za 5 miesiecyiza kurcze nie wiem co ci poradzic z tym mlekiem,ale nie chcesz karmic na noc czy w nocy??? ruda nawet cie Kostek nie zauwazył???o to dobre, urwisek mały. miałam dosyc intensywny dzien. moje dzieko od 3 spało niespokojnie i co chwile wstawałam do niej,o 4 dałam juz czopka i wysmarowałam dziasła,udało mi sie ululac,ale tylko odłozyłam do łóżeczka to sie obudziła i zaczeła czarowac usmiechami wiec wziałam do łóżka, przed 5 wrócił tz i jego pytanie "ooo,moje dziewczyny juz nie spią??" ale mi pozwolił spac a sam wział Lenke i uspił. obudziła sie o 7 wiec ja szybko kawa,pakuje ja ,siebie,w miedzy czasie kupka,pakowanie do auta,2 łyki kawy,gryz drozdzówki i jade w te ogórki. zajedzam na podwórko a oni juz z pola wracaja,w☠☠☠☠iłam sie na maxa,bo przeciez mogli zadzwonic no ale nic,pomogłam sortowac ogórki,potem pomogłam przy zbozu,i przed 19 wróciłam zakurzona do domu,tyle co zdazyłam tz zrobic kanapki do pracy i kolajce,dziecko szybko wykapałam,siebie w miedzy czasie, pranie,sprzatanie, i wpadłam do was. i chyba chc emi się jesc...
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska super ze wam sie podobalo
a gdzie to bylo? Jesli moge zapytac; )Mysiu fajnie ze taki dzien spedzilas mily a to z tz?Basiu swinka morska♡ mialam w mlodosci kochane zwierzatko! Szkoda ze tz uczulony ![]() Moje dziecko za to odkrylo ze mamy psa i strasznie jest nia zainteresowana patrzy za nia caly czas a dzis fionke glaskala pociagnela raz za ogon ale za to ja tylko wylizala na twarzy a mala byla przeszczesliwa![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Ewciu a to czemu tak bez wody i pradu? Jakies burze byly? Bo slyszalam ze maja byc gwaltowne a u mojej mamy tak lalo ze zalalo nam miezkanie na 1pietrze bo padal taki grat ze przez uchylone okno nawpadalo :/ mama z pracy wrocila a tam pol dywanu plywa:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Arletko ale dzien mialas intensywny odpoczywaj kochana ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
nie straszcie tymi burzami...
ide zjem płatki na mleczku.
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Yss kobieto jaki ty masz power zeby tyle skosic!!! W szoku jestem!
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Klusiu Hana przecudna Gianka Kostek kocha psa który jest u mojej mamy i koty Na koty woła KOTA a na psa PESEK MACEL Mysia ale miałaś cudny dzień Basiu ja nie lubię takich małych zwierząt tytuł jest z nami dość długo więc myślę że powinien zostać taki jaki jest Agabi za Tobą Zophiee?? Izka nie pomogę bo ja jak odstawiałam to całkowicie ![]() Arletko no chyba bym tam awanti zrobiła rodzicom a dzień jakbyś miała ADHD![]() Ola zrób jutro test Kasiu morela i miętka jak najbardziej super modne kolorki Miałam coś jeszcze napisać ale przez te 8h wśród świrów mam zaniki pamięci
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsza moja mama dzisiaj, mówie jej o tych kopkach i ze daje te zupki i kaszki, a ona "a rosołek jej dajesz?" mówie ze nie "no co ty, dawno powinna zjadac rosołek z kluseczkami" mówie ze przyjdzie czas to bedzie jadła. dalej, bawi się z nią grzechotką "czemu ty jeszcze nie trzymasz zabawek?" mówie ze dopiero sie uczy w dwie raczki trzymac bo zaczeła obie raczki składac i sie nimi bawi "juz dawno powinna trzymac i sie sama bawic grzeczotkami", kuźwa nie rozumie ze kazde dziecko sie rozwija w swoim tempie, to nie komputer ze jak zaprogramujesz to tak bedzie chodził, to tylko dziecko i sie uczy w swoim czasie, a nie na zawołanie.
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- ruda no powiedziałam im co miałam powiedziec,nie chciałam sie kłócic bo rocznice slubu dzis mieli. wiesz ja tez lubiłam takie dni ale wtedy gdy mogłam sie wyspac, teraz to srednio, choc juz przywykłam do wstawania. no i uciekam do wyrka polezakowac, bom zmeczona. a jeszcze wczoraj mi pękł ostatni palec u nogi pod spodem i kurde boli to. dobranocka.
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka, tak z tz bylismy.
Natka bedzie Wam niedlugo psine atakowac ![]() Basia, ja tez za mlodu mialam swinke. Szkods, ze tak wyszlo. No ale zdrowie wazniejsze. Yss, dalas czadu kobieto. Odmoczylas sie ?Arletka, nastepna z motorkiem w tylku. Podziwiam kobieto. Odpoczynek sie nalezy. Ja tez juz lezakuje. Mozecie polecic jakis chlodzacy krem do stop? Moje mnie az pieka
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
A wlasnie Kasia morela i mieta na tak
plus mietowe pozaury![]() Mysiu fajnie ze z tz, mam nadzieje ze juz u was wszystko elegansio jest ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Tz pojechal po moja mamuske a ja juz chyba zlegne do krainy fantsy spokojnego wieczoru kochane![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Gianna... generalnie sie nic nie zmienilo. Dopoki on nie zrozumie, to sie nie poprawi. Ale nie chce o tym gadac
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiu
ja myslalam ze juz zrozumial:/ koniec tematu.A te nowe kremy z ziajki to jaka to seria? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Mysia juz doczytalam ze seria oczyszczanie zwraz sobie oblukam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Seria sie nazywa Oczyszczanie - liscie manuka
|
#4945 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowuzalatany dzień. Spacer, do rodziców, znowu spacer i do znajomych na spontanie. Wróciliśmy przed 9
do tego Kubulka meczą zęby bo coś marudny, na spacerze zasnąć nie może, co chwilę się wybudza , trzeba atrakcje wymyślać mu cały czas, wiec padam na wieczór. Oczywiscie w gosciach Kubula czaruje.Ewcia odpocznij, ale miałaś dzień jak z horroru Kluska super sprawa z tym spotkaniem Mysia fajny dzień Gianka za 5 miesiecyKasia mięta i morela pasuje . A co z Oleńką? Bierzecie ze sobą? Arletko co za szalony dzień. Odpocznij Basiu ja też miałam świnkę morską Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Obym nic nie zapomniała...
Kasiu super połączenie kolorów Ewciu podziwiam Cię, że nie odpusciłaś kąpania a pewnie Ci się ociupkę przykro zrobiło jak nie zauważył, cooo Gianka super z pieskiem, będzie motywował Natkę do ruchu zobacz w necie smykofonia Iza a może zostaw na razie to wieczorne cycolenie ![]() Yss omg z motyką na słońce normalnie ![]() Mysiu to czyli miły dzień? mam nadzieję, że tż nadrabia za ostatnie wybryki Basiu szkoda, że się ze swinką nie udało może szczurek? Kochamm szczurki Do nas przyjechał szwagier, zostawiłam Hanię z chłopakami i pojechałam na basen teraz tż na basenie a ja siedzę na balkonie z radlerkiem i się relaksuję.Mam krępujące pytanie. Czy komuś jeszcze też się tak zmienił zapach przy kp? Śmierdzę tak kwaśno i to wcale nie muszę być spocona a jeśli jestem to już masakra... aż się zastanawiam czy może na coś chora nie jestem Jasny gwint, nie lubię być w swoim towarzystwie normalnie a nie mam wyjścia..Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia nic nie mów o zakupach bo ja na myśl o kosmetykach jestem chora tak je kocham
Ziajka Ty też masz ADHD a Kubula biedny,już te zęby by wyszły i dały dziecku spokój Klusia ja nie mam tego problemu ale polecam Ci Ziaja Bloker przeciw poceniu-kosztuje 7zł i jest super ,obecnie go używam a że w pracy latam jak szalona to mogę przysiąc że działa tu masz opnie z wizażu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nt-bloker.html
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia, kurde bele.
![]() Ziajka, następna z motorkiem w d.ce ![]() Ewciu myślałam o tym właśnie blokerze
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może ten Medispirant kup? jest teraz żel pod prysznic
|
|
#4950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karmienie było tylko po kąpieli,w nocy i rano.Chce zastąpić wieczornego cyca butlą/kaszką żeby lepiej spał.Poza tym jakby się udało się udało z pracą chce żeby ktoś inny mógł mu dać kolacje..Właśnie z tej butli już nieraz jadł i było wszystko ok.Nie wiem co się teraz zmieniło ![]() Cytat:
Co do tego zapachu to nie pomoge. Przepraszam że tak tylko o sobie,ale już naprawde nie wiem co zrobić.Mały się obudził o 21:00 butli nie chwycił,dałam cyca i co najgorsze też nie chwycił Od 16:00 nic nie jadł.Teraz płacze cyc nie,spać nie,nie wiem co jest![]() Zapomniałam wam napisać że przez 3 tygodnie praktycznie nie przybrał bo przybrał tylko 60 gram Ale wg lekarki to jest ok.Czuje że coś jest nie tak,znam moje dziecko i widze,a wszyscy to bagetelizują
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.

dzisiaj nie miałam problemu wstać 

jeszcze od rana praktycznie do 20tej nie było ani wody ani prądu i musiałam Kostusia kąpać w wodzie ze studni i to w ciemnej łazience
no ale nic,pomogłam sortowac ogórki,potem pomogłam przy zbozu,i przed 19 wróciłam zakurzona do domu,tyle co zdazyłam tz zrobic kanapki do pracy i kolajce,dziecko szybko wykapałam,siebie w miedzy czasie, pranie,sprzatanie, i wpadłam do was. i chyba chc emi się jesc...

tytuł jest z nami dość długo więc myślę że powinien zostać taki jaki jest