|
|
#3061 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II
Emilka to za każdym razem jak się budzę w nocy to mnie gdzieś tam podkopuje
![]() Śmiejemy się z TZ że oby jej do grudnia przeszedł ten nocny tryb życia
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Eh dobrze ze zaraz słońce zajdzie i nie będzie świecić mi do mieszkania bo normalnie roztopię się zaraz
Wyciągnęłam jakąś spódnicę która w pasie była za duża dla mnie a teraz w sam raz jest Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zaczynam nabijac 22
|
|
#3064 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest właśnie magia Ja mam termin na 8.12 i zaczynam dopiero jutro 22
![]() Ale podejrzewam że na to sklada się także dlugość cyklów ??
|
#3065 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3066 |
|
Wtajemniczenie
|
To się nazywa szczęście !! Ciepła herbatka,ciasteczka i ''Przeminęło z Wiatrem"
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja jestem w 21+1 czyli zaczynam nabijac 22 ;-) ostatni okres mialam 7 marca a cykle mam 31 dniowe i tp na 14
![]() Tez zajadam ciasteczka belvita bo czekam na bielucha a na obiad zrobie szpinak i 2 jaja na twardo zeby bylo szybko bo sama w domu jestem wiec nie chce stac nad garami 100 lat
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2014-07-27 o 11:31 |
|
|
|
#3068 | |
|
Rozeznanie
|
Teoretycznie tak, praktycznie ok. 19.12 Jutro mam wizytę, więc w końcu zobaczę synka
![]() Cytat:
|
|
#3069 |
|
Wtajemniczenie
|
Maczuma
ogladalam go od najmłodszych lat z mamą, i teraz tez do niego wracam Kochana za Twoją jutrzejsza wizytę to juz połówkowe czy nie ??
|
#3070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakim sposobem?? Ja mam tp na 10.12 i jutro kończę dokładnie 21 tc,a od wtorku zaczynam nabijać 22 tc
|
|
#3071 |
|
Rozeznanie
|
Jestem chyba jedną w "wcześniejszych", bo ledwo zacznę 19 tc, a termin mam na 24 grudnia. Zazdroszczę Wam kopniaków, sama czuję delikatne pływanie. Pewnie tłuszczyk na brzuchu też się do tego przyczynił.
Znowu mam problem z lekarzem. Jest to świetny fachowiec i jestem zadowolona z jego pracy, ale na ostatniej wizycie po prostu mnie olał. Mam pracę stojącą, a co za tym idzie męczącą. Czasami kręgosłup boli mnie tak, że nie mogę się ruszyć, łapią mnie skurcze w tyłku i promieniują na całe nogi. Jednym słowem dewo zipię w te upały. Skwitował tylko, że jego też plecy bolą i nic na to poradzić się nie da. Dziewczyny, trochę się obawiam takiego podejścia. Póki mogę to pracuję, ale od razu mi powiedział, że nie jest to powód, aby wypisać l4. Nie chcę zmieniać lekarza, ale zastanawiam się czy we wrześniu nie iść do innego na konsultacje i poprosić o zwolnienie. Głupio płacić dwa razy za to samo, ale nie chcę robić dużego zamieszania... Jak myślicie? Chyba nie robi różnicy w zusie, że zwolnienie nie byłoby od lekarza prowadzącego? |
|
|
|
#3072 |
|
Rozeznanie
|
Miałam mieć 6.08 ale kazał przyjść wcześniej, jak się dowiedział, że byłam w szpitalu, więc pewnie jutro od razu nas zbada - przynajmniej mam taką nadzieję
|
#3073 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiec tym bardziej kciuki
jutro chyba ogólnie pełno wizyt jest Ja jutro na badania a wizyta we wtorek
|
#3074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za wizyty
|
|
|
|
|
#3075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki za szybką odpowiedź. Zmieniać nie będę, ale miesiąc czy dwa pójdę też do innego. Trochę bezczelnie, bo po zwolnienie, ale trudno. |
|
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wg usg mam termin na 6.12
|
|
#3077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale klasyki w stylu, że ja też jestem zmęczony, czy ciąża to nie choroba, jednak sprawiają, że włącza mi się czerwona lampka. Ale zrobisz, jak uważasz
|
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Mi jest dziwnie jak przy każdej wizycie lekarz mi nogi ogląda. Jakoś tak mnie bardziej krępuje niż całe badanie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3079 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale dobra kończę temat żale wylałam swoje i już mi lepiej ![]() Cytat:
. Ta biedna nie wiedziała co ma zrobić i poszła w ten sam dzień jeszcze do rodzinnego nakłamała że gardło ją boli dostała zwolnienie na tydzień.. a po tygodniu poszła znowu do rodzinnego że nie przeszło i znowu dostała na tydzień.. Dopiero od swojego lekarza gina dostała normalne zwolnienie. Więc ja nieco sceptycznie podchodzę do wzięcia zwolnienia od nie swojego lekarza, ale próbuj.
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
Mam nadzieję, że mnie nie wykopiecie z wątku bo już wieki tutaj nie pisałam Ale staram się czytać - choć nie wszystko i tak bo takie gaduły jesteście. Ale jeszcze trochę i córka idzie do przedszkola więc będzie trochę więcej czasu na pisanie i może już te upały miną. Gratuluję poznania płci ja idę we wtorek na usg i liczę, że potwierdzi się chłopak. Ale i tak wątek zdominowany przez dziewczyny
|
#3081 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie się ostatnio zastanawiał am gdzie Ty się zgubilas
za Twoja wizytę
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejrze to co wyslalas jak tylko bede miala dostep do kompa.
|
|
|
#3083 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w 23 tc
może teraz poleci z górki bo jakos mi sie to dłuży :/wózka wczoraj nie kupilismy, byl mocno zniszczony, widac ze po 2 dzieci, takze sobie darowaliśmy. U nas tez upały umieram dzis chociaz pomimo tego zmienilam firany dzis, ugotowalam 2obiady, zrobiłam ciasto, 2tury prania do malego, juz wyschło wiec i poskladalam, zrobilam miejsce w 2szufladach, ale tzreba było żonglowac zeby je zwolnic a tamte graty gdzies upchnac :/, ale czuje jak sie roztapiam ble.Hasiap- a ato ona nie pyta sie jaki model i firme chcecie?tak cos wspomniałaś...bo to dosyc ważna sprawa żeby nie kupic cięzkiego zbytnio i takiego co ma duzo wad, jak na necie piszą. Niech mąż zasugeruje mamie delikatnie że to taki ważny aspekt..albo ze jej pomoze wybrac i nakieruje na ten co wy chcecie ![]() uciekam robic kawe mrożona ![]() Aaaa zapomniałam !! czy ktoras z Was ma w domu nawilzacz powietrza i moze jakis polecic?chce kupic do pokoju gdzie maly bedzie spać bo zima znow bedzie suche powietrze. Chodzi o nawilzenie 10mkw no albo wiecej Może macie????
|
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
inka że ja ??
myślałam, że żadna z Was mnie już nie pamięta ![]() a tak w ogóle to ten 8.12 u Ciebie wbił mi się w pamięć bo to dzień moich urodzin ![]() U nas niestety nie będzie tak dobrze i będziemy musieli wózek kupić sami bo raczej nikt nie zasponsoruje a po córce wózka już nie mamy. Ciuszków trochę mam, ale to o dużo za mało no i raczej dla dziewczynki typowo jak już coś. Także zakupy też nas czekają, ale tż jakoś póki co nie angażuje się w wyprawkę. W tej ciąży chciałabym przygotować prawie wszystko przed narodzinami Malucha, w przypadku narodzin córki to był istny szał bo część rzeczy kupowałam jak już wróciłam z nią do domu ze szpitala ![]() justyssia przeoczyłam wcześniej...jaki wózek bierzecie pod uwagę? W ogóle to chyba żadna z Was nie pisała o wózkach bebetto a mi się taki już od dawna podoba i się zastanawiam cały czas
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2014-07-27 o 13:20 |
|
|
|
#3085 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak Olliwka
jak to nie pamiętamy ?! Akurat mojej pamięci malo można zarzucić Ja wczoraj TŻ pokazalam listę z naszej pierwszej strony załamał się biedny,kazał mi ja czytać na glos i omawialismy ![]() Ogólnie to czeka nas chyba przeprowadzka do Wrocławia bądź Krakowa :/
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
a no tak! przecież Ty masz pamięć doskonałą na wątku, ostatnio nawet o tym dziewczyny pisały
Ja trochę listę wyprawką okroję - bo niektóre rzeczy mamy już. Np. pytałaś ostatnio o leżaczek - u nas się sprawdził rewelacyjnie, ale to na pierwsze miesiące. Później jak już zaczęła chodzić a było to dość wcześnie to leżaczek stał tylko. Ale pierwsze miesiące to usypiała w nim po czym do łóżka ją przenosiłam Fajna sprawa.
|
#3087 |
|
Rozeznanie
|
oliwka- roznie zalezy jaki akurat jest na olx do kwoty 600zł :PP tamten to bł adbor alu cos tam, a teraz wlasnie ten bebetto znalalzam i podoba mi sie
moze dzis go skoczymy zobaczyć, chca 700zl ale moze zejda na 600zł no i zobaczyzmy jaki jest w ogole, pinie na necie sa w porzadku.Pozdrawiam
|
|
|
|
#3089 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Ja wczoraj spedzilam super dzien, a dzis sprzatam. Mam sporo energii wiec zabieram sie z mezem za mycie okna na taras. W Anglii lato piekne i az chce sie zyc Jutro usg to juz w ogole mnie roznosi. Przed osatnim usg sie denerwowalam, przed tym poki co w ogole, wiem, ze bedzie dobrze To juz polowkowe, masakra jak ten czas leci!
|
#3090 |
|
Rozeznanie
|
then4- na pewno wszsytko bedzie dobrze
trzymam kciuki za jutzrejsza wizyte zobaczysz swoje malństwo ![]() oliwka- to jest bebetto luca, facet pow ze mozemy za h podjechac zobaczyc spacerowka mi sie nie podoba ale zadna mi sie nei podoba, dlatego mam parasolke zwykla, mnie interesuje gondola z fotelikiem, a Ciebie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

za Twoją jutrzejsza wizytę
to juz połówkowe czy nie ??