|
|
#2821 | |||||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
. A droga taka impreza? Ja nie mam miejsca u siebie .---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
dobre buty to podstawa! Ja nie biegam, ale do æwiczeñ mam nike free run i s± cudowne . Chocia¿ ostatnio na jakim¶ fitblogu wyczyta³am, ¿e one siê akurat nie nadaj± do biegania nie wiem czy to prawda, chyba najlepiej spytaæ kogo¶ z obs³ugi w sklepie sportowym, tylko i¶æ do takiego, w którym bêd± faktycznie wiedzieæ . Ale je¶li siê nadaj± do biegania to Ci je serdecznie polecam . Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
. za podej¶cie!
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 506
|
Cytat:
ma³ymi krokami do celu a co do butów to z tañszych to teraz bêd± w Lidlu albo ju¿ s±
|
|
|
|
|
#2823 | ||
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
popatrz zatem na rebbok easy tone ok 140z³ w promo za 99z³ na all tez sa extra---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
namiot pod pache i zapraszam ![]() |
||
|
|
|
#2824 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Dziewczyny ale Wy zasuwacie, ledwo nad±¿am czytaæ.
Nie by³o mnie 24 godziny a naprodukowa³y¶cie 3 strony. Ale przeczytane. Ja te¿ jestem ¶piochem, ale ostatnio maksymalnie musi mi wystarczyæ ok 6 godz snu, na wiêcej nie mam czasu. Na tygodniu wstajê pomiêdzy 5:30-6:30 chodzê spaæ do 1 w nocy - bynajmniej staram siê. ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Zauwa¿y³am, ¿e moja motywacja gdzie¶ odp³ywa. Zaczê³am du¿o podjadaæ i je¶æ obfite posi³ki. Jestem najedzona, a jem bo mi bardzo smakuje. Mo¿ecie mnie opierniczyæ ??? ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Mój T¯ jest bardzo zadowolony ze zmian w moim wygl±dzie i to chyba mi przeszkadza w dalszym "rozwoju planu dietowego". Przecie¿ nie chudnê dla niego a dla siebie dla swojego zdrowia. ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Jutro wielkie grillowanie. Miêska ju¿ siê marynuj±. Bêdzie pier¶ z kurczaka, szyneczka i ¿eberka dla chudzin. Ka¿de w innej marynacie. Zobaczymy jak wyjdzie.
|
#2825 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
. Ale mo¿e za rok w wakacje zrobimy zlot i ka¿da siê bêdzie mog³a pochwaliæ, ¿e schud³a 20-30kg? To by by³o co¶! ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
No ale skoro zadowolony to chyba dobrze? Gorzej, jakby chcia³, ¿eby¶ zosta³a taka, jaka jeste¶. Dobrze, ¿e to robisz dla siebie, ale skoro jako efekt uboczny bêdzie Jego zadowolenie to nic tylko siê cieszyæ i staraæ dalej! Mmmm grilowane cycki z kurczaka . Najchêtniej we w³asnym ogrodzie, którego oczywi¶cie nie mam .
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieñ dobry ![]() ja zaraz znowu idê pobiegaæ
|
|
|
|
|
#2827 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 915
|
[QUOTE=LadyDagaMilon;47465 980]pochwala sie
dorobi³am sie rowerku stacjinarnego i tak jak ammidale bede mia³a swoje centrumm dowodzenia---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- [QUOTE=aamidale;47463727] Cytat:
![]() Fakt, ale ja to bardzo lubiê w tym forum, ludzie nad sob± panuj± i jest kulturalnie, a np na takiej kafeterii..szkoda gadaæ
|
|
|
#2828 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja ze snem mam inne problemy. Je¶li siê nie zmêczê, to czasem mój mózg prze³±cza siê w tak± fazê ¿e podsuwa mi jakie¶ makabryczne obrazy i generalnie rzeczy, które powoduj± u mnie strach. To czê¶æ sk³±dowa depresji i odk±d du¿o siê ruszam nie do¶wiadczam ju¿ tego. to ja jeszcze raz zamieszczê zdjêcie mojego centrum dowodzenia dla Ciebie truskawko
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
a mo¿e mog³aby¶ ju¿ spróbowaæ biegaæ? minuta truchtu i minuta marszu i tak na zmiane? tylko zaopatrz siê najpierw w dobry stanik
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2014-07-27 o 08:21 |
|
|
|
#2830 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w realu jestem bardziej z³o¶liwa, bo umiem kogos obraziæ czy objechac tylko patrz±c w oczy ;p dziwne, wiem, z regu³y jest odwrotnie. Te¿ sobie wczoraj pofolgowa³am najad³am siê popcornu, ale takiego domowego. bêdzie co spalaæ ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
Przyjemne ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ju¿ wróci³am z dzisjejszego biegania
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Rozeznanie
|
Na dobry dzieñ za³±czam jeszcze zdjêcie mojego kota, któremu najwyra¼niej futro ju¿ nie wystarcza wiêc nale¿y upolowaæ jaki¶ sweter...
|
|
#2833 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2834 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 192
|
Cze¶æ
Wsta³am, biega³am, zjad³am ¶niadanie i zaraz jadê na cmentarz. Dzisiaj fajnie mi siê biega³o, na dworze jeszcze nie jest tak gor±co. Wyspa³y¶cie siê? ![]() Melonade fajne te buty, które masz do æwiczeñ ![]() W tygodniu pójdê do sklepu sportowego i rozejrzê siê za butami ![]() Napisz jak Ci idzie nauka jazdy na rolkach ![]() Ja kupiê sobie te¿ ochraniacz, bo pewnie zaliczê kilka razy upadek nurek gratulujê biegania ![]() Wiem, ¿e za jaki¶ czas bêdzie lepiej. Najwa¿niejsze, ¿e zrobi³am ten pierwszy krok ![]() Widzia³am te buty w lidlu i zastanawiam siê czy s± dobre. By³am te¿ dzisiaj rano kawa³ek siê przebiec. By³o przyjemnie, bo nie jest tak gor±co z rana LadyDagaMilon dziêkujê Zobaczê te buty na all ![]() Jestem pewna, ¿e z Wami uda mi siê schudn±æ ![]() Moj± motywacj± s± te¿ Wasze wyniki. Wszystkie chudniecie, wiêc wstyd siedzieæ w domu z ty³kiem na kanapie. Trzeba zabraæ siê za siebie porz±dnie ![]() Malinka nie pojadaj, bo bêd± baty ! Nie poddawaj siê, jeszcze trochê i osi±gniesz swój cel. Szkoda je¶li teraz siê poddasz. Zobacz jak dobrze Ci idzie. Schud³a¶ 13 kg. Nie poddawaj siê i walcz dalej, dla siebie i swojego zdrowia. Pomy¶l o tym, ¿e jak schudniesz to bêdziesz dumna z siebie. Jeszcze trochê i bêdziesz ju¿ na mecie Ka¿dy z nas ma kryzys, ale najwa¿niejsze to nie poddawaæ siê i wyci±gn±æ wnioski z b³êdów. To chyba dobrze, ¿e t¿ jest zadowolony? To powinno dodawaæ Ci motywacji ![]() Je¶li jeste¶ bardzo g³odna miêdzy posi³kami to zjedz warzywa lub owoc. Ja zawsze do obiadu dodajê du¿o surówki, jest zdrowa i dobrze zapycha Udanego grillowania aamidale, dobrze ¿e ju¿ lepiej siê czujesz i nie masz takich makabrycznych obrazów przed oczami. Sny potrafi± byæ bardzo realistyczne. Kiedy¶ mi siê ¶ni³o, ¿e mój brat zmar³ i ja strasznie rozpacza³am. Le¿a³ w trumnie, a ja p³aka³am i p³aka³am. Nie chcia³am go pu¶ciæ. Obudzi³am siê w nocy i mia³am ca³e policzki mokre od p³aczu. Od razu posz³am zobaczyæ do brata czy oddycha. Nie lubiê takich snów, potrafi± nie¼le cz³owieka wystraszyæ. ¦wietne centrum dowodzenia Widzê, ¿e wszystko masz zawsze pod kontrol± Deska na myszkê jest ekstra Fajny kot ![]() Nie przepadam za kotami, wiêc ja i kot omijamy siê z daleka Ja kocham psy
|
|
#2835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja swoje wizje mia³am przez depresjê, jeste¶ nowa to powiem w skrócie - jako m³oda osoba straci³am ojca i mamê, potem paru znajomych a ostatnio babciê, miewa³am obsesyjne lêki po prostu. Odchudzanie, zmiana stylu ¿ycia to mój sposób na dobre samopoczucie. Wiem ¿e siê powtarzam, ale mo¿e kto¶ bêdzie w podobnej sytuacji ii to przeczyta Ruch jest moim ¶wietnym sposobem na depresjê i lêki, wszystko siê odsuwa. Swoich snów ja siê nie bojê, ja praktycznie ca³e ¿ycie jestem na granicy ¶wiadomego ¶nienia nic nie trenowa³am, tak ju¿ mam od dziecka, sny mam tak bajkowe i rozbudowane ¿e mogê ¶mia³o pisaæ opowiadania na ich podstawie a sama jeszcze czêsto nimi sterujê Taak, pod kontrol± jest wszystko ciêzko siê pisze tylko. Jeszcze z boku mam wentylatorek
|
|
|
#2836 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 222
|
Witam ! Moim celem by³o - 19 kg, ale obawiam siê, ¿e z efektu nie bêdê zadowolona, wiêc stawiam na -25 kg, czyli 62 kg.
Jestem ju¿ prawie na pó³metku, jednak robiê to bardzo powoli, od lutego schud³am 12 kg (pocz±tkowo dieta na 100%; teraz ci±gle dieta, ale ró¿nie to bywa, plus nie mam regularno¶ci w chodzeniu na si³owniê). Chcê unikn±æ efektu jojo, dlatego wszystko tak powoli. By³am w PL na Wielkanoc, na 3 tygodnie, jad³am normalne jedzenie i nic nie przyty³am, dlatego chcê kontynuowaæ taki tryb odchudzania. Mam nadziejê, ¿e wytrwam w postanowieniu i uda mi siê zrealizowaæ mój ostatni cel. Pozdrawiam !
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczê: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|
|
|
#2837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie te¿ siê rano ca³kiem nie¼le biega³o ale by³am o 7.30 i ju¿ robi³o siê ca³kiem ciep³o. Niestety nie mam mo¿liwo¶ci biegania rano na tyg wiêc w ci±gu tyg bêdzie rower albo bieganie wieczorem Cytat:
|
|||
|
|
|
#2839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wolê zainwestowaæ te parê z³otych wiêcej i mieæ komfort.kwejk mi wy¶wietla co jaki¶ czas co¶ na fejsie. Tym razem trafi³, u¶mia³am siê ![]() http://kwejk.pl/obrazek/2097940/typowi-dietetycy.html
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-07-27 o 12:36 |
|
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2841 | |||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 835
|
[QUOTE=aamidale;47463727][QUOTE=LadyDagaMilon;47462 888]
Cytat:
Mia³am te buty w rêku i faktycznie s± bardzo leciutkie. Cytat:
To znaczy bez przesady, nie ¿rê non stop ale muszê siê naje¶æ bo inaczej podjadam, a to dla mnie jest gorsze.Cytat:
Pozdrawiam |
|||
|
|
|
#2842 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2845 |
|
Rozeznanie
|
Przyznajê ¿e mo¿e chodziæ o rozmiar. 36 moze s³abo schodziæ. To by³o dwa i pó³ roku temu a mam je do dzi¶ i dobrze mi s³u¿±.
|
|
#2846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupowa³am w marcu, czyli nie w sezonie.
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-07-27 o 13:42 |
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytalam ze takie buty wytrzymuja okolo 800km ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Ale tu dzi¶ cisza od¶wie¿am co chwile a tu nic
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2014-07-27 o 18:33 |
|
|
|
|
#2848 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
Spa³am i teraz mnie g³owa boli ![]() aamidale, bardzo mi przykro, ¿e straci³a¶ swoich najbli¿szych Na pewno by³o Ci bardzo ciê¿ko, ja nawet sobie nie wyobra¿am co mog³a¶ czuæ. Nie mogê sobie wyobraziæ, ¿e moi rodzice i brat mnie zostawiaj± na zawsze. Nie wiem czy da³abym radê. Wiem, ¿e ponoæ po utracie najbli¿szych cz³owiek staje siê twardszy, ale ciê¿ko mi sobie wyobraziæ ¿ycie bez mojej rodziny. Nie zawsze jest ró¿owo, ale kocham moj± rodzinê. Jestem dumna z Ciebie, ¿e da³a¶ sobie radê i potrafisz siê u¶miechaæ. Mam nadziejê, ¿e teraz ju¿ Twoje ¿ycie bêdzie bajkowe i takie jak sobie je wyobra¿asz ¦wiadome sny równie¿ mia³am. Czêsto gdy osoba do¶wiadcza parali¿u sennego potrafi ¶wiadomie ¶niæ. Skoro masz takie bajkowe sny to mo¿e powinna¶ pisaæ opowiadania dla dzieci? ![]() Wentylatorek? Widzê, ¿e u Ciebie jest luksusowo ![]() Pewnie jeste¶ najwa¿niejsz± osob± na wiza¿u i musisz mieæ wszystko pod kontrol± ![]() Przyznaj siê! Jak napisa³am luksusowo to przypomnia³ mi siê cytat z Kogel Mogel 2 ![]() " Marian tutaj jest jakby luksusowo " ojp witaj Gratulujê 12 straconych kg ![]() nurek ja niestety te¿ nie mogê rano biegaæ, bo wcze¶nie wstajê do pracy. Szczerze? To nie wiem czy przed prac± chcia³oby mi siê biegaæ ![]() Zobaczê te buty w lidlu je¶li bêd±
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz musia³abym wstawaæ o 5? 4:45?
|
|
|
|
|
#2850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja musia³abym wstawaæ po 4, bo o 5 wstajê i szykujê siê do pracy. To nie dla mnie Wolê ju¿ wieczorem biegaæ ni¿ rano przed prac±. Ja chyba jestem za leniwa, ¿eby wstaæ po 4. za³o¿yæ dres i i¶æ biegaæ ![]() Jak Ci mija wieczór?
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

dorobi³am sie rowerku stacjinarnego
.
.
dobre buty to podstawa!
nie wiem czy to prawda, chyba najlepiej spytaæ kogo¶ z obs³ugi w sklepie sportowym, tylko i¶æ do takiego, w którym bêd± faktycznie wiedzieæ 

w realu jestem bardziej z³o¶liwa, bo umiem kogos obraziæ czy objechac tylko patrz±c w oczy ;p dziwne, wiem, z regu³y jest odwrotnie. 

To znaczy bez przesady, nie ¿rê non stop ale muszê siê naje¶æ bo inaczej podjadam, a to dla mnie jest gorsze.