|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Zamówiliśmy sobie aparat fotograficzny bo zauważyłam że mój stary namyśla się pół minuty zanim zrobi pierwsze zdjęcie
Kiedyś strzelał od razu a teraz się skupia i skupia W x-kom nam dodali kartę pamięci za darmo
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Samsung NX2000 - będzie się nam łączył z telewizorem, można go ustawić gdzieś indziej a zdjęcia klikać tabletem czy telefonem i ogólnie ma różne fajne opcje dla amatorów
![]() Tylko chciałam go wziąć na raty w RTV euro AGD ale chcieli żebym pracowała w danym zakładzie min. 3 miesiące :/ Więc kupiliśmy przez internet a tak by była historia kredytowa
|
|
|
|
#3514 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Mam pytanie... Przygotowalam sobie poszatkowane ogorki, papryke, cebule, marchew. Zasypalam sola. Macie moze jakis sprawdzony przepis na dobra zalewe octowa? W sumie potrzebuje proporcje na jakies 5kg - 6kg warzyw... Warzywa czekaja. Robilam kilka razy i ciagle to nie ten smak:/ |
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
\Ugotowałam garnek pomidorówki
|
|
#3516 |
|
Zadomowienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu
Wybralam przepis z internetu:/ pasteryzuje...
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
My za to kupiliśmy garniak ślubny
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Slim, w Brandzie
|
|
|
|
#3520 |
|
Konto usunięte
|
cześć Dziewczyny
czy ja kiedyś wstanę w poniedziałek wyspana? ![]() weekend bardzo intensywny i bardzo udany sałatkę z ziemniaków polecam bo na grillu zeszła pierwsza tylko ja zamiast czosnku dodałam łyżkę musztardy chrzanowej bo wiedziałam że czosnek nie wszyscy lubią, chociaż pewnie z nim byłaby jeszcze lepsza ![]() w sobotę impreza grillowo-imieninowa bardzo udana ) a później byliśmy na burgerowym obiedzie, Tż bardzo smakowało więc warto było iść ![]() w tym tygodniu ma być ładna pogoda więc przerzuciliśmy nasz całodniowy wyjazd nad jezioro (ten który nie udał się przez pogodę w piątek) na środę czyli pojutrze a jak tam u Was Dziewczyny? miłego poniedziałku |
|
|
|
#3521 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
Widzę że jak zwykle budzimy wątek Kash ![]() Stawiam herbatę mrozoną idealną na takie upały. (Wywaliłam zdjęcie bo za duże było )Melduję że ja już dziś jadę z nowego mieszkania. Tak tak! Wczoraj zwieźliśmy ostatnie graty i skręciliśmy łóżko. I mój fotel o którym tak marzyłam
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-07-28 o 07:56 |
|
|
|
#3522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie weekend też dosyć intensywny. Protestuję, jakim cudem ten poniedziałek tam szybko nadszedł ? ![]() W sobotę miałam z rana siostrzenicę, wieczorem mieliśmy imprezę z fotobudką, więc po południu już wszystko się wokół tego kręciło. Impreza była udana, może uda się podpisać 2 kolejne umowy - wtedy będzie jeszcze bardziej udana ![]() Cytat:
U Ciebie będzie spokój, u Kash wolne, a poza tym to środa mnie - tydzień zginie !
|
||
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
Kashmirka, ale super, wyjazd w środę
Rise, biedaku, na szczęście teściowie się zmyją niedługo Ja dziś do pracy, za to jutro i pojutrze wolne ![]() Wczoraj porobiliśmy jedzonko w domu, upiekliśmy ciasteczka, placki itp., żeby było co do pracy wziąć, a ja wyprasowałam górę prania, posprzątałam całą łazienkę, a TŻ kuchnię ![]() Dziś tylko odkurzy i umyje podłogi i jest elegancko ![]() Wczoraj nawet umyłam wieeeelkie lustro w szafie w salonie /a nienawidzę myć luster, bo mi smugi zostają /.
Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2014-07-28 o 08:21 |
|
|
|
#3524 |
|
Konto usunięte
|
no to byle do środy Dziewczyny!
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam plan działania. Dzisiaj duuuże zakupy, wieczorem będę prasować. Jutro generalne sprzątanie łazienki.
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Konto usunięte
|
chyba się nawalę z radości, serio. nie zdarza mi się chodzić podchmieloną za często, ale to będzie idealna okazja
taki mi wymęczyli TŻta że nie mógł spać, on ogólnie z powodu choroby swojej słabo znosi upały a jeszcze te potwory rzucają tekstami w stylu 'ciekawe czym jesteś taki zmęczony? może byś nam pomógł'... jak dobrze pójdzie mam dziś dzień nieroba w pracy ![]() dziewczyny, pytanie z cyklu pani domu: czy któraś z was ma może stację parową do prasowania? bo kupiliśmy, mamy jeszcze kilka dni na zwrot i zastanawiam się czy zostawić czy oddać. wrzucam herbatkę na ten gorąc:
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-07-28 o 09:17 |
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
![]() byle do czwartku, bo piątek mam wolny, bo mieliśmy jechać nad to morze, ale pójdziemy sobie na basen ![]() w sobotę byliśmy na grillu ![]() a wczoraj przebimbaliśmy cały dzień jedyne co, to ogarnęłam kuchnię i wstawiłam pranie i zmieniłam pościel, bo teraz to chwila moment w tym gorącu i już do zmiany |
|
|
|
#3528 |
|
Blond forever!
|
Taaaak ![]() Ja też nie wiem gdzie ten weekend zniknął... W sobotę impreza - dostałam dużo komplementów na temat mojego gotowania i urosłam bardzo, bo ja jestem dopiero początkującą kucharą ![]() I mogę Wam polecić przekąskę hit - robiliśmy już drugi raz i jest meeeega, zeszła w trymiga ![]() http://www.mytaste.pl/click/index/41...coolinarnie.pl Ja do tego jeszcze robię dip jogurtowo-koperkowy
|
|
#3529 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie ma 10 a już mam w biurze duchotę, mimo otwartego okna i chodzącego wentylatora ![]() a na co choruje Twój Tż, jeśli to nie tajemnica? |
|
|
|
|
#3530 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie chodzi na 5 stopni i jest ok ![]() a co do TŻta to w wieku podstawówkowym zdiagnozowali mu nadcisnienie i pomimo zabiegu do końca życia musi brać leki Blondi2989 - też je robiłam, są fajne. ale z ciasta francuskiego gotowego jeszcze lepsze i jeszcze szybsze
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-07-28 o 10:36 |
|
|
|
|
#3531 |
|
Konto usunięte
|
no właśnie nie mamy
takie upały są przekleństwem dla ludzi, którzy mają problem z ciśnieniem więc współczuję Twojemu Tż
|
|
|
|
#3532 | ||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Cytat:
Mój weekend jak zwykle w rozjazdach, jak zwykle w biegu - kiedy ja odpocznę to nie wiem ![]() Mam silne postanowienie, że w środę zaczynam jeździć na orbim
|
|
#3533 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
więc może jutro się uda a jak nie to od czwartku, przyznaję że te upały skutecznie mnie zniechęcają do wylewania z siebie 7 potów |
|
|
|
|
#3534 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
Czytam Was na biezaco ale pisac nie mam jakos weny Wlasnie lezymy do gory brzuchami po kolacji - bardzo udane grzybowe risotto z mlodym szpinakiem, cukinia, i kurczakiem I od razu Tz bedzie mial jutro na lunch |
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się po kilku dniach nieobecności.
Jestem chora a dziś służbowa kolacja. Jakby się tu z niej wykręcić... |
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
helloł
ale mamy prawdziwe lato ![]() ja już sie nie mogę doczekac naszego wyjazdu, już dzis zaczelam robić wstępną liste co musze zabrac Dagunia planujecie jeszcze w tym sezonie gdzies wyruszyc z przyczepa? może sie spotkamy na jakiś polu ![]() kash ty środe a ja jutro mam wolne :taniec: wczoraj dostaliśmy od rodziny taki wielki basen na ogród i planuje cały dzien tam przesiedziec ![]() rise nie mam stacji parowej ale wydaje mi sie ze to jest bardzo wygodne do prasowania koszul tak z ciekawości, ile takie cudo kosztuje?
|
|
|
|
#3537 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3539 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
A Wy gdzie jeździcie ? To ja też się wpraszam
|
|
#3540 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kupiliśmy w lidlu za ok 350 pln Cytat:
ja też się wpraszam
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

Kiedyś strzelał od razu a teraz się skupia i skupia
13.03.2008

\

Gdzie, jaki krój ?
czy ja kiedyś wstanę w poniedziałek wyspana? 

u mnie chodzi na 5 stopni i jest ok

tak z ciekawości, ile takie cudo kosztuje?