Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-27, 14:21   #3451
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX

Cytat:
Napisane przez AgusiA753 Pokaż wiadomość
Robiłam, ale dość dawno. U mnie po tym był wyprost tak samo jak po masce z miodem.
Zachęciłaś mnie. Maskę jajeczną z miodem i olejami na dzisiaj planuję.
Stary 2014-07-27, 15:28   #3452
Curly81
Wtajemniczenie

Klaudenc,dzięki

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Ja się stęskniłam za rulonami i na noc pokręciłam włosy w ten sposób: https://www.youtube.com/watch?v=SzBpRqILH3s
jak ja się cieszę,że nie muszę się tak bawić...i same mi się robią.

Nie mogę doczekać się tej suszarki Remingtona co zamówiłam.

Myszko,gdzie kupujesz olej z orzecha włoskiego?Masz jakieś sprawdzone żródło dobrych olejów?Co zamawiam jakiś olej to każdy wygląda inaczej pomimo,że z tego samego....

W oczekiwaniu na kolejne szczęście
Curly81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 15:33   #3453
iwonsia01
Zadomowienie

AgusiA753 tabletki odstawiłam gdzieś 6 grudnia (ostatnia) 2013. Od stycznia 2014 do połowy kwietnia włosy leciały na maxa. Zwłaszcza te najdłuższe, przez to miałam już lekkie prześwity Jednak u mnie doszedł też duży stres w tym czasie. Wiem, że on może strasznie namieszać. Ostatnio okres mi się zatrzymał na 3 tygodnie właśnie od stresu (chyba,że mój organizm jest taki wrażliwy na jego działanie) Masakra :/

Curly są cudowne! i Ty jaka śliczna!

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
Wrzucam fotki i prosze o szczere opinie
Osobiscie jestem bardzo zadowolona z ich stanu Tylko te boki nieco mnie draznia to chyba efekt cieniowania. I grzywke zapuszczam zeby sie jej pozbyc.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Śliczne loczki i świetny kolor, naturalki niech rosną! aczkolwiek tak jak pisałam, nie lubię prostowania grzywki do loczków.

Edytowane przez iwonsia01
Czas edycji: 2014-07-27 o 15:31
iwonsia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 15:50   #3454
Ania_Marysia
Raczkowanie

Dot.: Problem z włosami

Popieram ^^ Jak tylko się wyśpię (przed chwilą wypadłam z autobusu, 16 godzin "frajdy" :c) to robię spisik - recenzję
Ania_Marysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 16:01   #3455
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwonsia01 Pokaż wiadomość
Curly są cudowne! i Ty jaka śliczna!
Dziękuję.

Stary 2014-07-27, 17:30   #3456
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Klaudenc,dzięki

jak ja się cieszę,że nie muszę się tak bawić...i same mi się robią.

Nie mogę doczekać się tej suszarki Remingtona co zamówiłam.
Ciesz się, ciesz. Ja kiedyś tez nie musiałam się bawić w takie coś, ale co zrobić. Włosy mają swoje humory.

Ja tez się swojego Remingotona nie umiem doczekać. Jutro juz powinien przyjechać do mnie kurier
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 18:27   #3457
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciesz się, ciesz. Ja kiedyś tez nie musiałam się bawić w takie coś, ale co zrobić. Włosy mają swoje humory.

Ja tez się swojego Remingotona nie umiem doczekać. Jutro juz powinien przyjechać do mnie kurier
najbardziej ciekawi mnie jak będą wyglądały po wysuszeniu chłodnym nawiewiem na dyfuzorze.Po cichu mam nadzieję,że je odbije trochę od głowy.

Stary 2014-07-27, 19:06   #3458
Klaudenc
Moderator

iwonsia - niektórzy tak mają w stresie, mnie stres masakruje całkowicie, moja mama tak samo. w wieku 13 połowę włosów straciłam przez stres, potem odrosły. Chociaż jak włosy lecą to ujdzie bo gorsze rzeczy od stresu się robią.

włosom lepiej się zrobiło, chyba oliwę polubiły
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 19:26   #3459
wicherek1989
Zakorzenienie

Moje dzisiejsze, lubią kallosa vanilię oj lubią
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG433.jpg (72,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG434.jpg (44,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG435.jpg (85,7 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG436.jpg (83,0 KB, 39 załadowań)
Stary 2014-07-27, 19:35   #3460
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
Wrzucam fotki i prosze o szczere opinie
Osobiscie jestem bardzo zadowolona z ich stanu Tylko te boki nieco mnie draznia to chyba efekt cieniowania. I grzywke zapuszczam zeby sie jej pozbyc.

Ładne bardzo, taka roztrzepana fryzurka z pazurem jak dla mnie

Cytat:
Ja się stęskniłam za rulonami i na noc pokręciłam włosy w ten sposób: https://www.youtube.com/watch?v=SzBpRqILH3s
Szałowe, jak z reklamy, na zadowolone i nawilżone wyglądają

Wszystkie co ostatnio dodawały to ładne nie sposób każdej pochwalić z osobna tyle ostatnio fotek
Stary 2014-07-27, 19:47   #3461
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Ja mam żel Artiste z numerem 4 z 5-stopniowej skali siły utrwalenia (niebieski).

Znowu popełniłam błąd, kupując na wyjazd pierwszy lepszy mały szampon i odżywkę w Rossmannie. xD Kupiłam Alterrę owoc granatu i aloes. A Mysia ostrzegała, żebym nie używała szamponów nawilżających, w tym z aloesem... Mam teraz spuszone i bardzo szorstkie loki. Na szczęście wyjazd tylko na weekend, w domu zastosuję odpowiednie środki. Chyba niestety muszę na wyjazdy brać duże kosmetyki do włosów... :/
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-27, 20:21   #3462
Agnes93
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Agnes93

o rety jak mnie dawno tu nie było! Isane professional mi wycofali Co polecacie z odżywek z Rossa (poza alterrą)?
Stary 2014-07-27, 21:05   #3463
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Pokaż wiadomość
Ale świetne!!
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 00:02   #3464
AgusiA753
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Pokaż wiadomość
Nie, nic nie miałam badane. Moje rodzeństwo i tata mają takie same włosy Nie są podatne na łamanie i takie tam, więc to nie problem. Niedobór witamin wyszedł - nie wiem jak długo będę czekać na efekt na włosach. I stres, standard ^^ po zmianie diety jest bajka w samopoczuciu w każdym razie.

A no taki:
Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol. Phenoxyethanol, Camelia Sinesis Leaf Extract, Lawsonia Inermis Extract, Triglyceride, Isopropyl Myristrate, Cetrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, DMDM Hydantoin, Benzyl Benzoate, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Geraniol, Citronellol

wiele sie nie różni, ale jak ludzie pisali to nawet zapach i konsysencja inne. Moja pachnie jagodowymi lodami. Znalazłam na jednym blogu ten skład, może ten na kwc nieaktualny tak jak mi w mailu pisali.
Chodziło mi raczej o opis Twoich włosów, które są "wiotkie, przezroczyste i nienaturalnie błyszczą".
Kolejna zmiana składuChoć Pilomax szału u mnie nie robił, drzaźni już mnie to.
Curly81- i tak piękne rulony

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Zachęciłaś mnie. Maskę jajeczną z miodem i olejami na dzisiaj planuję.
Grunt to dobra reklama
Cytat:
Fajnie
Cytat:
AgusiA753 tabletki odstawiłam gdzieś 6 grudnia (ostatnia) 2013. Od stycznia 2014 do połowy kwietnia włosy leciały na maxa. Zwłaszcza te najdłuższe, przez to miałam już lekkie prześwity Jednak u mnie doszedł też duży stres w tym czasie. Wiem, że on może strasznie namieszać. Ostatnio okres mi się zatrzymał na 3 tygodnie właśnie od stresu (chyba,że mój organizm jest taki wrażliwy na jego działanie) Masakra :/
3,5 miesiąca? Niezbyt optymistycznie, aczkolwiek wolałabym tę opcję
Cytat:
najbardziej ciekawi mnie jak będą wyglądały po wysuszeniu chłodnym nawiewiem na dyfuzorze.Po cichu mam nadzieję,że je odbije trochę od głowy.
Powinien Jak miałam krótsze włosy to najlepszy na to był plunking i dyfuzor z głową w dół.
Cytat:
Widać Super wyglądają
Stary 2014-07-28, 07:43   #3465
iwonsia01
Zadomowienie

Cytat:
Taka długość to moje marzenie jeszcze ten kolor
Stary 2014-07-28, 09:18   #3466
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:

Zastanawiam się teraz po czym miałam takie fajne włosy, czy to zasługa oleju z pestek winogron (wczoraj pierwszy raz go nałożyłam, do tej pory nakładałam olej lniany), czy może maski biovaxa z keratyną i jedwabiem. A Wasze włosy, jakie oleje najbardziej lubią?

Na dniach planuję zrobić laminowanie żelatyną. Robiła może któraś z Was? Czytałam, że jeśli chodzi o włosy kręcone i falowane, to podobno można w ten sposób poprawić skręt.
W moim przypadku biovax z keratyną i jedwabiem cudnie skręca włosy, przez proteinki

Laminowałam sobie włosy saszetką mariona ostatnio, podkreśliło skręt ładnie Ale troszkę spuszyło.

Z olejów bardzo lubię te z omega 6 - krokosz, orzech włoski, kiełki pszenicy, konopny, pestki dyni, pestki arbuza, słonecznik - najładniej podkreślają mi skręt

Cytat:

Wczoraj umyłam włosy,suszyłam swoją starą suszarką na szybko bo się spieszyłam do wyjscia i wierzchnia warstwa nieładna była,lepiej wyglądają jak wyschną same ale włosy od spodu,które miały mniejszy kontakt z suszarką pokręciły się jak zwykle.Zauważyłam też,że lepiej jak nakładam żel na podsuszone włosy a nie na mokre ,chyba inaczej niż ma większość z Was..Przedobrzyłam tez wczoraj bo nałożyłam b/s,potem żel,następnie do odgniecenia serum biowaxa a na koniec olej.Zdecydowani e za dużo tego było co było widać po warstwie gdzie dałam tego najwięcej.Moje włosy jednak lubią minimum stylizatorów.Nie mogę łążczyć ich nie wiem ile,b/s i olej albo b/s żel i jedwab ale kapkę bo inaczej skręt się rozlużnia.

Wrzucam zdjęcia z wczoraj.Przyklap,zero objętości-za dużo oleju,jedwabiu...i suszenie stara suszarką z gorącym nawiewiem.Wybaczcie mi włoski.
Ale i tak są rulony

Cytat:
Myszko,gdzie kupujesz olej z orzecha włoskiego?Masz jakieś sprawdzone żródło dobrych olejów?Co zamawiam jakiś olej to każdy wygląda inaczej pomimo,że z tego samego....
Ja kupuję praktycznie tylko w sklepach z półproduktami, ale to drożej wychodzi pewnie, niż większe pojemności nierafinowanych w sklepach ze zdrową żywnością
Najczęściej kupuję na Zrób sobie krem --> http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Ole...-NATURALNY/565
lub na mazidłach --> http://mazidla.com/kategorie-poprodu...-woskiego.html

Cytat:
Oj lubią kallosa, cudnie się pokręciły
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 09:26   #3467
Mirabelka_20
Raczkowanie

Cytat:
Wyglądają przepięknie. Genialny skręt

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Odpisałam Wam każdej z osobna, ale kiedy chciałam dodać post okazało się, że niby jestem wylogowana (a byłam cały czas zalogowana) i wszystko szlag trafił.

U mnie jest tak, że im krótsze miałam włosy tym bardziej się falowały, a nawet kręciły. Puszą mi się te górne warstwy, które są krótsze więc możliwe, że właśnie o długość po części chodzi. Te dolne były ( i są dzisiaj) niemal idealnie proste, a górne już pofalowane. Zdziwiłam się też, że po nocy włosy były tak samo proste, jak wczoraj, bo bywało już nieraz, że wstawałam z szopą.

Zastanawiam się teraz po czym miałam takie fajne włosy, czy to zasługa oleju z pestek winogron (wczoraj pierwszy raz go nałożyłam, do tej pory nakładałam olej lniany), czy może maski biovaxa z keratyną i jedwabiem. A Wasze włosy, jakie oleje najbardziej lubią?

Na dniach planuję zrobić laminowanie żelatyną. Robiła może któraś z Was? Czytałam, że jeśli chodzi o włosy kręcone i falowane, to podobno można w ten sposób poprawić skręt.

Nie robiłam nigdy domowego laminowania żelatyną ale wypróbowałam saszetkę Marion. Włosy były błyszczące i miękkie ale skręt został rozluźniony. Muszę jednak przyznać, że efekt całkiem mi się podobał.

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Dziewczyny mam ostatnio spory problem z moimi falami. Panujące od kilku dni upały dają im naprawdę nieźle popalić. Stosuję bogatą pielęgnację: olejuję, maskuję i efekty są świetne ale tylko do momentu wyjścia na zewnątrz. Potem pojawia się gigantyczny puch i zamiast fal mam bezkształtne sianko. Już nie wiem co robić...
Stary 2014-07-28, 10:18   #3468
Klaudenc
Moderator

AgusiA - no to właśnie jest od niedoboru witaminy A, z paznokciami też tak miałam. Paznokcie po tygodniu są troszkę twardsze i zbielały, ale jeszcze niecałe. Przez brak tej witaminki brakuje pigmentacji a włosy są wiotkie ale baaaardzo suche jednocześnie. Pojawiają sie drobne zmiany bo tak to z pewnością bym się przebadała, wiec miło że zasugerowałaś mój brat wiem że ma niedoczynność, ale włosy ma super.

oj tak, ze zmianami składów to lipa. ja akurat kupiłam tą maskę za mocno zawyżoną cenę i dla mamy też bo pisali ludzie że nawet z wypadaniem pomaga - i bardzo mi zależało by mieć ta sama maskę.

Wicherek - jakie loczę, świetnie włoski wyglądają

Edytowane przez Klaudenc
Czas edycji: 2014-07-28 o 10:21
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 10:38   #3469
haru_haru
Rozeznanie

Dziewczyny, mam problem ze swoimi włosami .
Jakiś czas temu byłam u fryzjera i zmieniłam fryzurkę na boba. Problem pojawił się teraz, bo włosy są coraz dłuższe i zaczęło się - końcówki włosów wywinięte, każdy kosmyk w inną stronę... Czym je ujarzmić?
Wiem, że jak osiągną pewną długość (do ramion) to zaczynają się naturalnie falować i wtedy już jest lepiej - ale co stosować doraźnie?
Nie chcę ich ciągle męczyć prostownicą bo od niej rozdwajają mi się końcówki, a totalnie nie mam pojęcia jakie zabiegi/kosmetyki stosować to takich falujących i niesfornych włosów
haru_haru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 10:44   #3470
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez haru_haru Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam problem ze swoimi włosami .
Jakiś czas temu byłam u fryzjera i zmieniłam fryzurkę na boba. Problem pojawił się teraz, bo włosy są coraz dłuższe i zaczęło się - końcówki włosów wywinięte, każdy kosmyk w inną stronę... Czym je ujarzmić?
Wiem, że jak osiągną pewną długość (do ramion) to zaczynają się naturalnie falować i wtedy już jest lepiej - ale co stosować doraźnie?
Nie chcę ich ciągle męczyć prostownicą bo od niej rozdwajają mi się końcówki, a totalnie nie mam pojęcia jakie zabiegi/kosmetyki stosować to takich falujących i niesfornych włosów
Ja na poczatku po scieciu, albo je prostowalam na szczotce, albo zawijalam na walki mamy.

201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 13:28   #3471
Nieszka__
Zadomowienie

Jak spinacie swoje włosy? Znacie jakieś ciekawe upięcia? Ogółem ciągle w lato splatam moje kłaczki w warkoczyka na boku i trochę mi się to znudziło... Mam włoski rzadkie, cienkie... Może jakiś kok i wypełniacz, by jako tako się to prezentowało? Nie wiem totalnie jak się takie sprzęty używa
Nieszka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 13:35   #3472
Karen15
Zakorzenienie

dzisiaj dotarła moja suszarka. Kurcze, jaka ona jest duża! A dyfuzor to dla mnie czarna magia
Stary 2014-07-28, 15:45   #3473
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
dzisiaj dotarła moja suszarka. Kurcze, jaka ona jest duża! A dyfuzor to dla mnie czarna magia
Czy TY zamawiałaś tą co ja?rózową remingtona?

Stary 2014-07-28, 15:55   #3474
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Czy TY zamawiałaś tą co ja?rózową remingtona?
Tak model d3710
Stary 2014-07-28, 16:34   #3475
Cukiiereczek
Raczkowanie

Używała może któraś z was tej suszarki z rossmana http://www.rossnet.pl/Produkt/Ideenw...a-1-szt,118723 ? Zastanawiam się nad jej kupnem, co o niej sądzicie ? Narazie nie chce inwestować dużo kasy w suszarkę, a chciałabym zobaczyć jak włosy będą wyglądały po dyfuzorze

Cukiiereczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 18:49   #3476
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
W moim przypadku biovax z keratyną i jedwabiem cudnie skręca włosy, przez proteinki

Laminowałam sobie włosy saszetką mariona ostatnio, podkreśliło skręt ładnie Ale troszkę spuszyło.

Z olejów bardzo lubię te z omega 6 - krokosz, orzech włoski, kiełki pszenicy, konopny, pestki dyni, pestki arbuza, słonecznik - najładniej podkreślają mi skręt
To ja miałam je proste niemal jak druty w dolnych warstwach. Może to zasługa oleju. Dzisiaj zastosuję inną maskę po olejowaniu i zobaczę, co będzie.
Też czytałam o tej saszetce i myślę, że najpierw ją wypróbuję. Właśnie boję się tego spuszenia, bo podobno na jedne włosy laminowanie super działa, a na innych to może być kompletny niewypał.
Żadnego z tych olejów nie próbowałam oprócz słonecznikowego, jestem jeszcze początkującym laikiem, może kiedyś.

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_20 Pokaż wiadomość

Nie robiłam nigdy domowego laminowania żelatyną ale wypróbowałam saszetkę Marion. Włosy były błyszczące i miękkie ale skręt został rozluźniony. Muszę jednak przyznać, że efekt całkiem mi się podobał
Jutro poszukam w Naturze tej saszetki.

Cytat:
Napisane przez Nieszka__ Pokaż wiadomość
Jak spinacie swoje włosy? Znacie jakieś ciekawe upięcia? Ogółem ciągle w lato splatam moje kłaczki w warkoczyka na boku i trochę mi się to znudziło... Mam włoski rzadkie, cienkie... Może jakiś kok i wypełniacz, by jako tako się to prezentowało? Nie wiem totalnie jak się takie sprzęty używa
Ja do tej pory upinałam w koczek na czubku głowy, ale to trochę z tego względu, że odstawiłam suszarkę i prostownicę, dopiero zaczynałam włosy pielęgnować i nie mogłam takiego siana nosić rozpuszczonego, bo wstyd mi było. Poza tym do twarzy mi w takiej fryzurze, ostatnio znalazłam sobie trochę inspiracji na fryzury. Planuję popróbować zrobić m.in. takie fajne koczki, jak w załączniku, bardzo w moim typie.
Druga moja ulubiona fryzura to zwykły warkocz francuski. Często też w nim spałam.
Bardzo mi się podoba też taki kucyk jak na drugim zdjęciu, wykonanie jak widać proste. Na trzecim zdjęciu też fajna fryzura, ale nie wiem, czy dam radę sobie tak warkocz zapleść na boku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg inspiracje-kokowe-rozne-rozniaste-k.jpg (58,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moj-swiat.jpg (97,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wow-.jpg (38,6 KB, 28 załadowań)
Stary 2014-07-28, 19:29   #3477
Nieszka__
Zadomowienie

syklamen bardzo ładne fryzurki! A jak np. zrobić te koki na pierwszym zdjęciu?
Nieszka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 19:30   #3478
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cukiiereczek Pokaż wiadomość
Używała może któraś z was tej suszarki z rossmana http://www.rossnet.pl/Produkt/Ideenw...a-1-szt,118723 ? Zastanawiam się nad jej kupnem, co o niej sądzicie ? Narazie nie chce inwestować dużo kasy w suszarkę, a chciałabym zobaczyć jak włosy będą wyglądały po dyfuzorze
Ja ją mam.
Absolutnie nie jestem zadowolona z trwałości. Upadła raz z ok. 1m wysokości i od tamtego czasu dyfuzor spada przy jakimś gwałtowniejszym ruchu. Szybko zaczęła się przegrzewać i buczeć. Może coś się w nią wkręciło, ale nie da się rozkręcić i sprawdzić, bo wkręty są takie śmiszne, że zwykłymi wkrętakami się nie wykręci ich.
Co do dyfuzora - może i trochę rozwiewa, ale nie mam porównania, nie używałam żadnego innego.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 20:02   #3479
Karen15
Zakorzenienie

A jak suszyć z użyciem dyfuzora? Normalnie, czy głową w dół?

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Pierwsze spotkanie z dyfuzorem nieudane. Spodziewałam się czegoś lepszego
Stary 2014-07-28, 20:11   #3480
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Ale świetne!!
Cytat:
Napisane przez AgusiA753 Pokaż wiadomość
opcjęWidać Super wyglądają
Cytat:
Taka długość to moje marzenie jeszcze ten kolor
Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Oj lubią kallosa, cudnie się pokręciły
Cytat:
Napisane przez Mirabelka_20 Pokaż wiadomość
Wyglądają przepięknie. Genialny skręt
Cytat:
Napisane przez Klaudenc Pokaż wiadomość
Wicherek - jakie loczę, świetnie włoski wyglądają
Dzięki wszystkim też taka dumna latałam z nich że szok aż je olejem dziś nagrodzę na noc. Nie wiem czy pisałam że ucinałam je 2 tyg temu? Dlatego zwariowały tak z radości

A kolor - moja własna duma

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości