|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Cytat:
|
|
#2492 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak bo to tez zalezy od krawienia co nie.. ojjj lignina to chyba tez nie za wygodna?
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a podkład poporodowy to taka duuuza podpacha..? ![]() to jak jedno drugim zastapic? jakie sa te z rossmana? ja laik w tym temacie jestem przepraszam...
|
|
|
|
|
#2494 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak czytam to co piszecie i jestem przerażona, wiadomo ciuszki trzeba kupic, pieluchy ale jeszcze te wszystkie podkłady, do majtek, na łóżko, na łożeczko, piżamy z takim rozciciem, do porodu, laktatory dla mnie to wszystko jakaś czarna magia
pewnie przyjdzie co do czego i połowy nie bede miała , jakoś nie wiem jak sie za to zabrać |
|
|
|
#2495 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja NADAL czekam w kolejce do glukozy, chociaz jestem pierwsza od godziny, to jest kpina zeby jedna baba siedziala ponad 40 min w rejestracji. Ledwo doszlam do przychodni, bo na glodnego nie potrafie a tu jeszcze siedzenie, cyrk na kolkach
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- podsumowanie ciuszków zrobiłam, wcale tak dużo tego nie mam, sporo braków do uzupełnienia.....a mój mąż mówił "sporo już tego mamy" to jak usłyszy ile jeszcze trzeba kupić to się chwyci za głowę pewnie
|
|
|
|
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kasiu trzymam kciuki za wizytę u kardiologa. Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty Ja też dziś wizytuję . Jutro zresztą też bo dziś u prywatnego gina jutro na nfz. Co do remontów to my wczoraj kupiliśmy sprzęt do malowania i chcemy działać z pokojem małej. Przeprowadziliśmy się miesiąc temu na szybko bez odświeżenia mieszkania a niestety ściany przybrudzone. Do tego musieliśmy zagipsować milion dziur po kołkach i gwoździach. Co prawda nie mamy o tym zielonego pojęcia ale stwierdziliśmy, że spróbujemy pomalować samodzielnie. Pokój małej jest maleńki i całkiem pusty więc zaczniemy od niego. Jak nie wyjdzie to będziemy szukać malarza. Na czas malowania nigdzie się nie wynoszę. Ba, mam pomóc tż malować. Kupiłam sobie maseczkę na twarz, otworzymy okna i mam nadzieję, że będzie ok. |
||
|
|
|
#2498 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie dzisiaj bez większych planów - na razie poobijam się w sieci, potem zrobię powtórki z języków. Czytam przedostatni tom Pottera po angielsku, więc zejdzie mi z nim pewnie pół dnia, potem trochę poćwiczę, przejdę się gdzieś z psem i będę wypatrywać powrotu męża. Generalnie w taki ukrop kompletnie nic mi się nie chce... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
ojj Aleaa, współczuje ;( mnie pewnie tez to czeka ;/ tez sie źle czuje na głodnego, ale jakos bedzie trzeba to przezyc ;/ Moze w nagrode poznasz dziś płeć
Chyba jako ostatnia? Ja tez zaraz zbieram się na wizyte
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
no ukrop jest nieziemski, ja siedzę w bezruchu i mi ciężko wytrzymać....
pochwalę się Wam, jakie ciuszki dostaliśmy od znajomych, którzy teraz przyjechali z Anglii w sobotę idziemy właśnie na ich ślub
|
|
|
|
#2501 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobila mi bez problemu, tylko glupie pytanie "czemu tak pozno?". Trzy razy pukalam i trzy razy uslyszalam jeszcze momencik...
Darmowe leczenie kosztuje nasze zdrowie.. Takze siedze juz prawie 40 min ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
całe szczęście że mnie przyjęły bo byłam już parę minut po 7 więc zdążyłam. no i też dzięki jednemu panu, który sam miał wchodzić jako drugi ale mnie przepuścił, tak sam od siebie a byłam w kolejce chyba 15-a....to bym na pewno nie zdążyła.Aleaa mam nadzieję dajesz radę |
|
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2504 | |
|
Zadomowienie
|
Hejoo
Byłam na zakupach , pozniej z psem i tam się nie da wytrzymać ... a znowu do sklepu po strój mi się nie chce w taki gorąc i bądź tu mądry ![]() Lola - powodzenia na wizycie i Kiara tu ostatnio wrzucała listę swoją , troche podpatrzyłam ![]() Alea tobie też powodzenia nio i Kasia- trzymam kciuki żeby u kardiologa wszystko dobrze wyszło ! Cytat:
zwłaszcza na tę złotą serie poluję , może mi szwagierka z UK przyśle..
|
|
#2505 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny !
miałam dziś pojśc na glukozę ale budzik mi nie zadzwonił i wstałam sobie po 9 ;/// dzisiejsza noc bez skurczy na szczęście, ale będę robić tak jak mi radziłyście. pokoik już pomalowany na raz, dziś drugi i koniec, zostanie tylko karnisz, żyrandol i pólka do przywieszenia idziemy dziś oglądać samochód, bo znajoma chce sprzedać a tymczasem ide z moim niedźwiadkiem na dwór
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w tym szpitalu w ktorym teraz bede rodzic daja podklady wiec nie trzeba miec swoich no i mozna majtki nosic
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2509 |
|
Zadomowienie
|
Zanet - jakie słodkości !!!
Idę coś zjeść, i pozniej chyba zrobie krem z kalafiora.... Przydałoby się ogarnąć też troche mieszkanie ...
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
parę razy zatkane ucho tez mi się zdarzyło w ciąży, ale było o tyle dziwne, że nie było zatkane non stop tylko co chwilę się zatykało i odtykało jak mówiłam.....co któreś słowo się zatykało.....masakra jakaś, aż ciężko się mówi z czymś takim :/
no i niestety dalej miewam problem z kolkami jelitowymi... może nie są tak silne jak wcześniej, ale częściej odczuwam dyskomfort na jelitach. obawiam się, że jak dziecko będzie coraz większe to coraz bardziej będę ucisk taki czuć |
|
|
|
#2511 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki w poniedziałkowy słoneczny poranek
![]() z mężem już pogodzeni, mniej więcej, bo oczywiście mimo swej winy i nawet o dziwo przeprosin usłyszałam "wypominki";/ że go ograniczam, bo on się nie może piwa z kumplami napić. Na co oczywiście we mnie zagotowało się wszystko. Co innego wyjście z kumplami a co innego wyjazd do pracy. Jak widziałam jak byli zgrzani tam na tym montażu to w ogóle jestem w szoku, że on się jeszcze czepiał. Wkurza mnie to, że o swoje to będzie się czepiał ale że z jego strony tez nie jest tak jakbym tego chciała to już się nie liczy. Chce z kumplami wychodzić, ja mówię do niego dobrze skoro tak to idźcie wypijcie po dwa trzy piwa i wróćcie jak ludzie a nie że każde wyjście kończy się awanturą, bo nie dość że jest nagrzany to jeszcze nie dotrzymuje godziny powrotu albo jeszcze lepiej muszę po nocy po niego jechać. To mu powiedziałam że jak będzie to grzeczne wyjście to ja nie mam nic przeciwko, żeby wchodził częściej. Bo kiedyś wychodził częściej a teraz raz na parę miesięcy a teraz nie i bla bla bla ale to moja wina że on nie wychodzi? No niestety tłumacze mu, że też inaczej życie już wygląda niz za szczeniaka kiedy nie miało się praktycznie żadnych obowiązków a teraz jak będzie dzidzia to będzie jeszcze gorzej żeby częściej się szlajał. To zaproponowałam mu rozwiązanie, niech się umawia z kumplami co piątek ale niech wypija po te dwa trzy piwka i wrócą do domku koło 23 okej ale ja tez chcę coś w zamian chcę sexy 2x w tygodniu i zdecydowanie więcej czułości i poświęcenia uwagi a nie tylko komputer i licytowanie się o kolejne piwko;/ wkurza mnie to, że ja go niby tłamszę nic na dobrą sprawę nie robiąc (bo czepiam się tylko picia, no i czasem jestem zazdrosna) a szczerze powiedziawszy to jest i tak że ja sobie pogadam a on robi i tak swoje więc nie wiem. Przepraszam za ten elaborat ale musiałam sie wygadać bo siedzi to we mnie;(Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() tematy były jak zawsze zróżnicowane, głównie wałkujemy wyprawkę pościele, łózeczka, przewijaki, rożki, ciuszki, koszule nocne dla nas itp. ![]() Cytat:
malujemy na żółto, chyba że jeszcze zmienię koncepcję:P Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciukasy żeby szybko zleciało
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia! Ile Ty masz ciuszków
to ja chyba mam mało haha ![]() Zanet przepiękne ciuszki ![]() Ja Wam powiem, że mi dalej ten brzuch się nie podoba. Niby krostek mniej, ale jakby czerwonawe plamki są...obawiam się, że brzuch mi za szybko rośnie i będą z tego rozstępy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2513 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A malowanie to nic trudnego, na 2 roku studiów sama malowałam swój pokój, z wiedzą absolutnie żadną, nawet meble sama przestawiałam ![]() Cytat:
przygotuję Wam też niebieską wersję, bez sukienek Ty się uczysz, a ja siedzę znowu nad pierdołami :PZanet, super! A jaki miś słodki!
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Justana najważniejsze, że już jesteście pogodzeni
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja oczywiście i koleżanki babskie combre też sobie czasem urządzamy :P Także tu nie mogę narzekać na niego napić się lubi, jak facet....więc na tych wspólnych wypadach czasem go muszę pilnować i upominać....No ale nie ma ludzi idealnych....i na brak czułości, okazywania uczuć też mogłabym się porozpisywać sporo.... ale on tez przykładu w domu nie miał, bo jego tata to już w ogóle jest oziębły i dziwny wiadomo to nie jest wytłumaczenie, ale po rodzicach dziedziczy się pewne cechy, niestety nie tylko te lepsze :P
Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-07-28 o 10:43 |
|
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez juz mam liste wyprawkowa
jestem nia przerazona ale robilam liste bez ubranek.Dzis zaczelam na all przegladac kocyki minky i siedzialam nad tym godzine i jeszcze nie wybralam jak nad kazda rzecza mam tyle siedziec to czasu nie starczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale malowanie, tapetowanie wiercenie zdecydowanie zostawiam mężowi :Pale mam już z sobą np. pomalowanie mebli w przedpokoju, planuję też pomalować jedną starą komodę do pokoiku małej napis w przedpokoju na ścianie kiedyś malowałam, fotel obijałam nową tapicerką i jeszcze by się coś tam znalazło :P chyba mam to po tacie i lubię takie robótki, zwłaszcza jeśli są związane z wystrojem wnętrz
|
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Zanet, zdolna bestia z Ciebie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2519 | |
|
Rozeznanie
|
no tak, dziekuję
![]() Cytat:
|
|
#2520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

bede teraz szalec bo przy chlopakach jednak inaczej 

Ja też dziś wizytuję . Jutro zresztą też bo dziś u prywatnego gina jutro na nfz. 

... a znowu do sklepu po strój mi się nie chce w taki gorąc i bądź tu mądry 
...
kupiła któraś już ??
23.06.2011