Grudniowe mamusie 2014 cz.II - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-28, 21:40   #3271
yanca1
Raczkowanie

Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II

Cytat:
Napisane przez basiabasia989 Pokaż wiadomość
mam pytanie do bardziej doświadczonych mam chciałabym zainwestować w pieluchy wielorazowe i prać na bieżąco. Pranie to dla mnie nie problem, a że dziecko można przewijać nawet 12 x dziennie to koszt pampersów mnie przeraża moja mama wszystkich wychowała na pieluszkach tetrowych, z tym że to wyglądało tak: składała taką pieluchę albo nawet dwie, w taki podłużny prostokąt wkładała między nóżki tak jak pampersa i na to śpiochy. Z tym, że potem wszystko przemakało i trzeba było mieć extra kilkanaście par śpiochów na dzień. Nie używała żadnych body bo by trzeba było ściągać całość tylko takie koszulki kiedyś to się nazywało kaftaniki chyba. No cóż takie czasy były...

A teraz można kupić różne otulacze itp. Polega to na tym że to są jakby takie zapinane majteczki i tylko wymienia się wkład czyli taką np pieluchę tetrową? Czy jakieś specjalne wkłady muszą być? I ile takich otulaczy potrzeba?
Może głupie pytanie ale jestem kompletnie zielona...
Odpowiem jak o doświadczona Używałam wielorazówek czyli otulaczy z wkładkami. Miałam 11 otulaczy i 21 wkładek. Otulacz ma taką warstewkę w środku, że nie za każdym sikiem trzeba go zmieniać, a na zewnątrz jak dobrze założony nie przecieka. Rozmiar jest jeden tylko się guziczki przepina. NIe namaczałam wkładów tylko wkładałam do zamykanego pojemnika i po wieczornej kąpieli wrzucałam do wanienki i prałamm, a przez noc sobie schły. Nie miałam prawie żadnej różnicy w zużyciu wody (minimalną), wiem bo porównywałam rachunki. Jak mnie naszedł leń to prałam w małej pralce (typu frania) w wodzie po ciuszkach, które prałam właściwie co drugi dzień. Na początku oczywiście szło ich sporo więcej, a na noc zakładałam jednak jednorazówkę, bo nie chciało mi się w nocy tj po 22 przebierać po każdym siknięciu. dzięki wielorazówkom szybko zaczęłam sadzać na nocnik, baaardzo szybko wiedziałam kiedy idzie "coś grubszego" i właściwie zanim dobrze siedział sygnalizował, że coś się dzieje i był wysadzany, a raczej przytrzymywany nad nocnikiem. Ostatecznie pieluszki w dzień przestał nosić w wieku 20 m-cy, a w nocy chwilę później (nie siusiał już w nocy, ale zakładałam wielorazówkę, bo a nuż się wydarzy).
I najważniejsze -kupuj na e-bay będzie duuuuużo taniej. Wpisz AIO (all in one) nappies i wybieraj - z darmową dostawą.
Jak masz jeszcze jakieś pytania - wal śmiało

http://jamaska.pl
yanca1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 21:44   #3272
TheN4ti
Rozeznanie

Maczuma Tobie również gratuluję pomyślnej wizyty i zdrowego bombla A gdzie się reszta podziała?
Ja powoli wszystkich obdzwaniam, ciężka praca i każdemu to samo ;-) Cieszymy się strasznie, stroche się zestresowalismy jak sprawdzała lekarza wszystkie organy, każdy po kolei i tylko w głowie aby wszystko było dobrze. I jest dobrze zdrowy chłopczyk, sprawdzała dwa razy i nie ma wątpliwości, jest siusiak Jaka radość, że zdrowy. I widziałam stope, tak dokładnie I ostro, niesamowite.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-28, 21:44   #3273
antosia5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Suqub Pokaż wiadomość
antosia najważniejsze, że zdrowe

Ja mam wizytę w piątek i coś czuję, że jak maleństwo nie pokaże kim jest to prywatnie się wybiorę nie ukrywam, ze jestem ciekawa, oczywiście najważniejsze aby zdrowe było ale rozumiem niedosyt antosi.
U mnie grzmi ale deszczu brak
No wlasnie, gdyby chociaz widzialam ze kolejne usg za pare tygodni to da sie jeszcze poczekac, ale 10 tygodni to napewno nie wytrzymam
Cytat:
Napisane przez Justyssia87 Pokaż wiadomość
Dzięki za wsparcie olać ich, ja czasem cos odgryzłam typu "jak kto dba tak ma" jak mowili ze chuda no i sie obrazali ze od grubasow ich wyzywam ale oni moga eh.. olać to juz mamy śliczne brzuszki!
Mnie sie bój brzuch podoba Kraczam se dumnie z nim
Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
znów mnie nie było bo od środy byłam u rodziców. I mam do nadrobienia równo 25 stron ale naskrobałyście... mam nadzieję, że wszystko u Was wporządku nadrobię wieczorem... jaki upał, jeszcze kilka dni tak
A dziś mam usg połówkowe
OOO, nie wiedzialam,ze TY też dziś- kciuki trzymam
Cytat:
Napisane przez maczuma Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie! Wszystko przebiega wg norm, Janek to już całkiem duży chłopak i waży 310g, jest nieco młodszy niż tp, dlatego za tydzień mam dodatkowe usg, bo nie wszystkie parametry udało się uchwycić. Mały jest bardzo ruchliwy, gin ganiał go po całym brzuchu; przez to troche oplątał się pępowiną (wyślę na maila), ale gin powiedział, że przy jego ruchliwości jeszcze z 10 razy sie zdąży zaplątać i odplątać i na razie mam sie nie martwić
Cytat:
Napisane przez TheN4ti Pokaż wiadomość
Jestem juz Cały i zdrowy SYN :-D :-D :-D

Gratulacje dziewczyny

A do mnie wszyscy dzwonią zapytać kto tam
antosia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 21:53   #3274
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Maczuma Tobie również gratuluję pomyślnej wizyty i zdrowego bombla A gdzie się reszta podziała?
Ja powoli wszystkich obdzwaniam, ciężka praca i każdemu to samo ;-) Cieszymy się strasznie, stroche się zestresowalismy jak sprawdzała lekarza wszystkie organy, każdy po kolei i tylko w głowie aby wszystko było dobrze. I jest dobrze zdrowy chłopczyk, sprawdzała dwa razy i nie ma wątpliwości, jest siusiak Jaka radość, że zdrowy. I widziałam stope, tak dokładnie I ostro, niesamowite.

No to gratuluję synka najważniejsze, że zdrowy

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez 19Inka90 Pokaż wiadomość
Subub u mnie tak zimno się zrobiło po burzy ze pozamykalam okna a teraz siedze w skarpetkach i pije ciepła herbatke

Maczuma super ze wszystko dobrze to Twój synus to rzeczywiście juz spory chłopiec

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

OOo tego nie ogladalam chyba ...
Jeju ale zazdroszczę tego chłodu!!

Hasiap z chęcią bym się podzieliła. W tej chwili nie używane leżą

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 22:05   #3275
Hasiap
Rozeznanie

Dzieci są słodkie - a oto dowód
http://demotywatory.pl/4371113/Dziec...-temat-milosci

Tak a propo - zdarza Wam się kłaść na kanapę i jęczeć?? Powaliło mnie to na łopatki
Stary 2014-07-28, 22:08   #3276
Basjenia
Zadomowienie

zalogowałam się właśnie na tym family service ale jakoś nie mogę rozgryźć tego portalu....
chciałam poleżeć chwilę na kanapie ale w żadnej pozycji w której leżałam mały nie był spokojny. tak się wiercił że wkońcu usiadłam i....spokój już się drań rozpycha i ustawia pod siebie
Basjenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 22:13   #3277
jusssi
Rozeznanie

Cytat:

Cudowna wiadomość. Wyobrażam sobie, jak spada Wam kamień z serca. To wszystko jeszcze przede mną. Ja mam połówkowe dopiero 21 sierpnia. Mój Tż po raz pierwszy zobaczy szkraba na żywo. Ciekawa jestem jego reakcji, w sumie to nowa rola dla niego. Jeszcze raz gratuluję udanej wizyty
jusssi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 22:15   #3278
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
piekne fotki

Koniecznie pokaż jak będziesz juz miała

Bardzo ładnie

Melduję się po wizycie! Wszystko przebiega wg norm, Janek to już całkiem duży chłopak i waży 310g, jest nieco młodszy niż tp, dlatego za tydzień mam dodatkowe usg, bo nie wszystkie parametry udało się uchwycić. Mały jest bardzo ruchliwy, gin ganiał go po całym brzuchu; przez to troche oplątał się pępowiną (wyślę na maila), ale gin powiedział, że przy jego ruchliwości jeszcze z 10 razy sie zdąży zaplątać i odplątać i na razie mam sie nie martwić
Gratulacje

Cytat:

gratulacje!

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 22:16   #3279
19Inka90
Wtajemniczenie

A gdzie Paulinkus się zgubila ??

Emilka
19Inka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 22:22   #3280
skrzatek24
Rozeznanie

Gratuluję udanych wizyt!!! Paru chłopcó dzis się potwierdziło, więc nam sie powoli wyrównuje.
Alekaz dobry wybór jeżeli chodzi o imię Jak u mnie potwierdzi się dziewczę, też będzie Natalką.

Ależ macie już dużo różności dla maleństw. Ja na razie nieśmiało zakupiłam parę ubranek w wersji unisex, bo dalej nie mam pewności kto mnie okupuje Jutro mam wizytę, a usg dopiero w środę. Bez sensu trochę, że nie za jednym zamachem:/

U mnie dziś też upał nie do zniesienia. Do tego męczy mnie od jakiegoś czasu ciągłe odbijanie, żadna zgaga ani nic takiego, ale wkurza niemiłosiernie. Odbiera mi to ochotę na zjedzenie czegokolwiek Na dodatek bóle bioder, ktore dokuczały mi już przed ciążą towarzyszą mi teraz na każdym kroku. Nie wiem co będzie dalej To sobie ponarzekałam...
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 22:38   #3281
Basjenia
Zadomowienie

sporo przepisów jest na tej stronce. zawsze można coś podpatrzeć jak brak weny https://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/

ja mam USG w środę....myślałam że po połówkowym wezmę się ostro za zakupy ale narazie to...."palcem po mapie".... chociaż wczoraj dostałam torbę ciuszków takich 56-62 więc tylko dokupię pojedyncze sztuki, a jutro umowiona jestem na wymianę -wanienka za chusteczki rossmanowskie za całe 6.50
Basjenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 23:10   #3282
sasia25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hasiap Pokaż wiadomość
Dzieci są słodkie - a oto dowód
http://demotywatory.pl/4371113/Dziec...-temat-milosci

Tak a propo - zdarza Wam się kłaść na kanapę i jęczeć?? Powaliło mnie to na łopatki
Haha dobre! szczególnie to zdanie, że ubranie się nie liczy, mama kocha tatę nawet w majtkach
Mnie chyba nie zdarza się takie leżenie na kanapie

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i potwierdzonych płci!
sasia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 23:19   #3283
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Subub u mnie tak zimno się zrobiło po burzy ze pozamykalam okna a teraz siedze w skarpetkach i pije ciepła herbatke
Zazdroszczę. U nas jest niemiłosierna duchota mimo późnej pory kto to widział aby na Pomorzu nie padło od co najmniej 3 tygodni i takie upały się utrzymywały? To coś nad wyraz niespotykanego jest.

Cytat:

Gratulacje synka

Cytat:
Moim numerem jeden jest bardzo mało znany "Zagubieni w czasie"

Również polecam bardzo mi się podobał ten film

Cytat:
A gdzie Paulinkus się zgubila ??
Jestem byłam w odwiedzinach u rodzinki my też będziemy mieli syna junior pozostał juniorem lekarz pokazał mi takie dwie piłeczki i jak to ujął siuraka także raczej nic nie powinno się zmienić w tym temacie wszystko jest w porządku, na dokładniejsze i lepsze pomiary wybiorę się prywatnie. Kurcze to było niesamowite widzieć na monitorze jak mnie kopie i jednocześnie czuć to. Nadal jego ulubioną pozycją jest siedzenie w pionie na pupie. Coś czuję, że w tej pozycji będzie dawał mi ostro do wiwatu
Stary 2014-07-28, 23:22   #3284
Linka1984
Zakorzenienie

U mnie jakaś masakra w domu...aktualnie 27,8 stopnia i brak zimnej wody tylko gorąca...ani sie umyc w chłodnej wodzie ani spać w takim ukropie..mam tak dość ze mi się płakać chce...marze o jesieni!!!!!!

3690 gram szcześcia <3
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 05:45   #3285
maczuma
Rozeznanie

Doskonale Cię rozumiem Linka... Nie śpię dziś od 3 przez ten upał, który w mieszkaniu wcale w nocy nie zelżał... My tym bardziej taką gorącą temperaturę odczuwamy. Jeszcze te komary Na pocieszenie Janek dotrzymuje mi towarzystwa
Stary 2014-07-29, 07:04   #3286
kasienka1701
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluję

kasienka1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 07:06   #3287
doloresd
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulinkus Pokaż wiadomość

Jestem byłam w odwiedzinach u rodzinki my też będziemy mieli syna junior pozostał juniorem
Cytat:

Cytat:
piekne fotki

Koniecznie pokaż jak będziesz juz miała

Bardzo ładnie

Melduję się po wizycie! Wszystko przebiega wg norm, Janek to już całkiem duży chłopak i waży 310g, jest nieco młodszy niż tp, dlatego za tydzień mam dodatkowe usg, bo nie wszystkie parametry udało się uchwycić.

gratulacje dziewczyny

U mnie na szczęście po wczorajszej burzy przyszło ochłodzenie - cudowne 18 C
uciekam do pracy, miłego dnia
doloresd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 07:08   #3288
Ollliwka
Zakorzenienie

Maczuma, paulinkus, TheN4ti gratuluję udanych wizyt i synków
Trzymajcie kciuki proszę o moje dzisiejsze usg po 17 bo u mnie też synek ma być podobno, ciekawe czy lekarz potwierdzi dzisiaj.

linka u mnie tak gorąco w mieszkaniu nie jest, ale też upały dają się we znaki. Jak mieliśmy pokój na poddaszu kiedyś to temperatura miała tam ponad 30 stopni :/

Wstałam dzisiaj o 6 i pomaszerowałam do piekarni i warzywniaka żeby później w ten gorąc nie iść
Stary 2014-07-29, 07:39   #3289
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doloresd Pokaż wiadomość
gratulacje dziewczyny

U mnie na szczęście po wczorajszej burzy przyszło ochłodzenie - cudowne 18 C
uciekam do pracy, miłego dnia
U mnie żadnego ochłodzenia i nie przewidują w najbliższym czasie żadnego. Wszelkie deszcze omijają mój rejon.

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki proszę o moje dzisiejsze usg po 17 bo u mnie też synek ma być podobno, ciekawe czy lekarz potwierdzi dzisiaj.

linka u mnie tak gorąco w mieszkaniu nie jest, ale też upały dają się we znaki. Jak mieliśmy pokój na poddaszu kiedyś to temperatura miała tam ponad 30 stopni :/

Wstałam dzisiaj o 6 i pomaszerowałam do piekarni i warzywniaka żeby później w ten gorąc nie iść
za wizytę.
Ja się zbieram po zakupy bo później to męczyć się nie chce.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 07:48   #3290
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinkus Pokaż wiadomość
Jestem byłam w odwiedzinach u rodzinki my też będziemy mieli syna junior pozostał juniorem lekarz pokazał mi takie dwie piłeczki i jak to ujął siuraka także raczej nic nie powinno się zmienić w tym temacie wszystko jest w porządku, na dokładniejsze i lepsze pomiary wybiorę się prywatnie. Kurcze to było niesamowite widzieć na monitorze jak mnie kopie i jednocześnie czuć to. Nadal jego ulubioną pozycją jest siedzenie w pionie na pupie. Coś czuję, że w tej pozycji będzie dawał mi ostro do wiwatu
gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
U mnie jakaś masakra w domu...aktualnie 27,8 stopnia i brak zimnej wody tylko gorąca...ani sie umyc w chłodnej wodzie ani spać w takim ukropie..mam tak dość ze mi się płakać chce...marze o jesieni!!!!!!
współczuję takiego ukropu...

Cytat:
zaciśnięte

Nasza córa wczoraj po raz pierwszy zaszczyciła ojca kopniakiem właśnie piję kawkę i zjadłam czekoladkę czekając na jakieś jej znaki

Czy Wam też się wizaż dziwnie wyświetla? Wszystko mam na biało, zero ramek fioletowych...

Stary 2014-07-29, 08:06   #3291
Hasiap
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Czy Wam też się wizaż dziwnie wyświetla? Wszystko mam na biało, zero ramek fioletowych...
Mi wyświetla się wszystko jak zawsze

Cytat:
Trzymajcie kciuki proszę o moje dzisiejsze usg po 17 bo u mnie też synek ma być podobno, ciekawe czy lekarz potwierdzi dzisiaj. Wstałam dzisiaj o 6 i pomaszerowałam do piekarni i warzywniaka żeby później w ten gorąc nie iść
Oliwka w takim razie trzymam kciuki za zdrowego synka

Ja zaraz wybieram się do HM i CA z mamą i siostrą na jakieś dzieciowe zakupy dla bratanka Kupony wydrukowane więc liczę na rabaty Wypiję kawkę i w drogę bo najbliższe CH mam za 40km A wolałam z rana samego bo i mniej ludzi i nie tak upalnie

ps. przypomnijcie mi co z Bimbunią? Podejrzewam że wyjazd jakiś, ale nie mogę sobie przypomnieć teraz

Edytowane przez Hasiap
Czas edycji: 2014-07-29 o 08:08
Hasiap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 08:22   #3292
Ollliwka
Zakorzenienie

dziewczyny
Lubię ten dzień kiedy budzę się rano i wiem, że mam usg

jojla ja też mam dzisiaj jakiś inny wizaż, czcionkę mi zmieniło i te kolory

Idę z córką na plac zabaw póki nie ma jeszcze upału takiego...
Stary 2014-07-29, 08:22   #3293
Paulinkus
Zadomowienie

Wszystkim serdecznie dziekuje za trzymanie kciukow i za gratulacje

Cytat:
Dziekuje trzymam kciuki za wizyte.

Cytat:
Napisane przez Suqub Pokaż wiadomość
U mnie żadnego ochłodzenia i nie przewidują w najbliższym czasie żadnego. Wszelkie deszcze omijają mój rejon.

za wizytę.

Dzieki za kciuki
Niestety burze i ochlodzenie rowniez omija moj rejon w weekend ma byc ponad 30 stopni nie wiem jak wytrzymam na weselu na ktore idziemy

Stary 2014-07-29, 08:30   #3294
19Inka90
Wtajemniczenie

Witam panie
Olliwka i dawaj znać potem

Ja właśnie tez się zastanawiam co z bimbunia bo nawet jak na urlop tosporo jej juz nie ma.

U mnie pogoda względna,zapowiada się znowu gorąco ale przynajmniej noce zimne

Emilka
Stary 2014-07-29, 08:39   #3295
madziqqq
Rozeznanie

u mnie też upały i żadnego ochłodzenia narazie nie nadają dobrze, że chociaż w pracy mam chłodno, wczoraj wieczorkiem przeszłam się z mama tylko kawałeczek na działkę i już byłam cała mokra ja mam wizytę jutro i mam nadzieję, że junior dalej będzie juniorem bo ja na lumpkach tylko rzeczy dla chłopca kupuję wczoraj upolowałam chyba ze 3 pary jeansów takich słodkich i kilka koszulek ale zostały u rodziców w praniu od razy także jutro się pochwalę
madziqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 08:40   #3296
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hasiap Pokaż wiadomość
Ja zaraz wybieram się do HM i CA z mamą i siostrą na jakieś dzieciowe zakupy dla bratanka Kupony wydrukowane więc liczę na rabaty Wypiję kawkę i w drogę bo najbliższe CH mam za 40km A wolałam z rana samego bo i mniej ludzi i nie tak upalnie
udanych zakupów

Cytat:
d
jojla ja też mam dzisiaj jakiś inny wizaż, czcionkę mi zmieniło i te kolory
uff, bo już myślałam, że coś nieświadomie sobie pozmieniałam

Stary 2014-07-29, 08:42   #3297
Linea86
Raczkowanie

Gratuluje wizyt, wczoraj byl zdecydowanie dzien synkow
Ollliwka kciuki za wizyte
Rany ile ja bym dala zeby byly chociaz ze 3 dni deszczu, albo chociaz temp zeby byla nizsza o 10 stopni - no przeciez to tak nie wiele...
Stary 2014-07-29, 08:44   #3298
19Inka90
Wtajemniczenie

To jakieś pomysły na szybki obiad żeby w tym ukropie jeszcze nie stać przy garach ??

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

P.s nitka gdzieś ty się po tej wczorajszej wizycie podziala ??

Emilka
Stary 2014-07-29, 08:50   #3299
niteczka83
Zadomowienie

Dzień dobry
Synek wczoraj późno padł więc nie nadrobiłam tego co naskrobałyście podczas mojej nieobecności

Wieczorem miałam usg połówkowe - wszystko super, Mała jest zdrowa jakoś tak mi lepiej po tym usg nie chciała się ułożyć ładnie i cały czas przytulała się do łożyska (twarzą) ale widać ma to po bracie
I Mała pozostaje oczywiście bezsprzecznie Małą - mam na to dowód na opisie jest napisane "Płeć: prawidłowe żeńskie narządy płciowe"

Maczuma, Paulinkus, Natka - gratuluję wizyt i płci

Cytat:
Ollliwka - kciuki

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Nasza córa wczoraj po raz pierwszy zaszczyciła ojca kopniakiem właśnie piję kawkę i zjadłam czekoladkę czekając na jakieś jej znaki

Jojla - barwo dla córeczki Moja się uspokaja po dotknięciu brzuszka przez tatusia, co prawda kilka razy poczuł, ale tak to skacze że na brzuchu widać a tylko ręka męża ląduje na brzuchu i cisza
Mi też się wizaż dziwnie wyświetla.

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
To jakieś pomysły na szybki obiad żeby w tym ukropie jeszcze nie stać przy garach ??

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

P.s nitka gdzieś ty się po tej wczorajszej wizycie podziala ??
Inka - wywołałaś mnie i jestem telepatia
Ja spróbuję dziś pierwszy raz zrobić chłodnik z pomidorów.
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-29, 08:52   #3300
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Wieczorem miałam usg połówkowe - wszystko super, Mała jest zdrowa jakoś tak mi lepiej po tym usg nie chciała się ułożyć ładnie i cały czas przytulała się do łożyska (twarzą) ale widać ma to po bracie
I Mała pozostaje oczywiście bezsprzecznie Małą - mam na to dowód na opisie jest napisane "Płeć: prawidłowe żeńskie narządy płciowe"
gratulacje!

Cytat:
Jojla - barwo dla córeczki Moja się uspokaja po dotknięciu brzuszka przez tatusia, co prawda kilka razy poczuł, ale tak to skacze że na brzuchu widać a tylko ręka męża ląduje na brzuchu i cisza
Mi też się wizaż dziwnie wyświetla.
do tej pory też się uspokajała ale wczoraj ją wzięliśmy z zaskoczenia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości