![]() |
#361 |
Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Iwfka spoko, ja tez nie wiedzialam o istnieniu takich drogerii, bo u mnie ich nie ma :P
Sylwia prosze badz czujna, ja jakos nie wierze w to jego super nawrocenie po tych wszystkich akcjach ;/ Mam nadzieje, ze nie dasz mu sie omamic i namowic na powrot ![]() A Dady tez kupilismy na promo :P Nie chcialo mi sie specjalnie do reala jechac po pampersy z promo( tylko tam jest przyzwoita cena), i tak dziwnie, bo juz sie przyzwyczailam do 'luksusow' ![]() Nie pisalam wam, dzwonili do mnie w piatek z konkurencji mojego ex pracodawcy. Wszystko super, kasa ladna ale co? Oczywiscie 3 zmiany, pytali kierownictwa ale na 2 nie moga mnie zatrudnic, bo jest bardzo duzo pracy... Kolejny plaskacz w ryj ;/ A oferty ubogie, nie moge sie przemoc do marketow za najnizsza krajowa, to by byla moja zyciowa porazka ![]()
#362 |
Zadomowienie
|
marsi album wydaje mi się świetnym pomysłem, my wiele rzeczy tłumaczymy książeczkami. Na kiedy ty masz tp?
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpiszę Ci na pw wieczorkiem ok? Teraz nie mam za bardzo czasu bo muszę sobie obiad zrobić, zawieźć Darię do t. i do pracy jadę. Cytat:
![]() ![]() Za to moich rodziców Daria UWIELBIA, UBÓSTWIA, KOCHA NAD ŻYCIE ![]() Widzę że dziewczyny już Ci ospisały ![]() Cytat:
Wydawało mi się że Wy na gumkach ![]() Cytat:
![]() Ja tak samo miałam jak widziałam na wakacjach jak tż się Darią zajmował ![]() wogóle jestem dumna z niego że tak sobie sam z Darią poradził przez te 2 tyg. Moja mama powiedziała że też jest pod wrażeniem jak on sobie radził ![]()
![]() |
#364 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
pokazywałam na brzuszek, mówiłam, że malutka Dorotka tam jest, dawałam poczuć kopniaki, pokazywałam zdjęcia jak A. malutka była - że pieluszki, że maluszek, filmiki pokazywałam co ważne - NIGDY nie mówiłam, że jak się dzidziuś urodzi to będzie mogła się bawić ![]() jeśli planujesz jakieś zmiany typu łóżeczko - to przed narodzinami - potem będzie za duży szok i młody może poczuć się odrzucony, no i za wiele zmian jednocześnie nie ogarnie Cytat:
ja miałam lalkę dla A, o której zapomniałam ![]() ![]() Patent na usypianie - bo było tak, że (tylko przypominam, że jak P. w pracy to ja samiutka jestem do wieczora późnego) chciały równocześnie iść spać, to A. kładłam do łóżka u niej, dawałam na mojej starej komórce filmiki z nią samą do oglądania - uwielbiała, patrzyła jak ona malutka była ![]() A potem do A. szłam. Cytat:
![]() ![]() no właśnie, Sylwia, uważaj ![]() A na 3 nie chcesz, bo? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
silver, nuva ringi stosowałam
![]() sylwia uważaj słońce.... ![]() ![]()
#366 |
Lurker ;)
|
Szaja ja bym chciala na 3 jak najbardziej
![]()
#367 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szaja, kurde ja powiedzialam Leosiowi ze jak braciszek podrosnie to będą się bawić ![]() Uwaga uwaga! mąż po cichaczu kupil szelki ze smyczą dla małego, dziewczyny, ale rewelacja ![]() ![]() tesciowa az sie rwie by z malym wychodzic na spacery a to co innego niz tylko siedzenie w ogrodzie Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-07-29 o 11:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#368 | ||
Wtajemniczenie
|
Ultra wracaj
![]() ![]() Lady to masz już wszystko gotowe do bloga? Cytat:
![]() Cytat:
![]() a my mamy ten plecaczek co bokeh i Hania wcale nie chce go nosić;p jak go pokazuje to odpycha albo ja mam go zakładać;p i jak tu przekonać;p?
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-07-29 o 11:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Nie byłam, ale domyślam się ![]() Ja jeśli coś tłumaczę, to tylko stanowczym głosem. Krzyknąć tez się zdarza, ostatnio często, no ale jak nic innego nie pomaga... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle widzę, że "mamizm" się przyjął ![]() ![]() Moje dziecko chce mnie przyprawić o zawał ![]() Wczoraj zaliczyła pierwszy "niekontrolowany skok do wody" ![]() Mamy zabudowaną wannę i ona sobie wychodzi na murek. Umyśliło jej się zwalać kosmetyki z drugiego (po przekątnej). Zrzuciła te z bliska, więc potem juz musiała sięgać. I w końcu ŁUP, oczywiście poślizg, straciła równowagę - wpadła do wody głową w dół (tzn. twarzą), tylko ją wywinęło na druga stronę, głowa pod wodą. Jak zobaczyłam te jej wystraszone oczy, to.. ![]() ![]() ![]() Dziś rano po pobudce oczywiście poszła bancić na dom, ja w łózku dogorywam. Nagle "podejrzana cisza" - dziecko głodne na stole w salonie placki jadło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MISIA a o jakim plecaku mówisz? ? Dziewczyny miałam ćwiczyć jak mały usnie ale za nic nie mogę się przemoc w ten upał. Kopnijcie mnie. .. jeśli nie pocwicze wieczorem to chociaz pobiegam. Ale czy przy bieganiu coś zrzuce? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Lady jakoś się przekonałam i zaczęłam biegać od niedzieli. . Na te okoliczność kupiłam wczoraj buty z Lidla za całe 39 zl ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-07-29 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Lurker ;)
|
Neti ja tez nie daje rady cwiczyc w ten upal ;/ w pokoju mamy ponad 28 stopni, rekord. Moze porob sobie cos w stylu przysiadow, wymachow nog. Ja na przysiady sile jeszcze mam ale 40 minut chodaka czy 20 mel b odpada
![]() Moja mama farciara sie urlopuje w gorach, a ja cale lato w domu ![]() ![]()
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a plecaczek o kórymi pisze Misiael własnie też jest ze smyczą ![]() http://www.adaboo.pl/plecaczek-littl...biedronka.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
buty z lidla są okej na początek
![]() ![]() dzisiaj na śniadanie zrobiłam placki z owsianki - szał pał!!! ![]()
#374 |
Zakorzenienie
|
pamiętacie małego perkusistę?
to teraz Wam przesyłam gitarzystę ![]() mam nadzieję,że Was nie zanudzam moimi filmikami Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-07-29 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie Oliwki z weekendu
![]()
#377 |
Zakorzenienie
|
Oliwka to czysty tata
![]() Witałam się już dzisiaj? Jak nie to się Witam ![]() Oskar wczoraj i dziś spał z nami. Tak sobie dziecko zarządziło ![]() ![]()
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zadomowienie
|
Marsi, najmłodszy chyba na wokal bedzie musiał iść i bedzie cały wesoły zespół!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś cwiczylam skalpel wyzwanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale spaliłam plecy! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Amelka wlasnie ma drzemke......... Sylwia, miej oczy szeroko otwarte, nie wiem.. czytając ten post mam wrażenie że podświadomie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Witam się z drogi do domu. Blanka już śpi, przed nami 500km.
Dzisiaj na Molo zaczepił mnie facet i mówi że TVN organizuje casting i szukają takich dzieci jak Blanka, uśmiechniętych,radosnych, żywych,uzębionych ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
DELI ja biegam dziś 3 dzień i nadal tyle samo. Nie daję rady ani ciut więcej. Do 6 km jeśli już dojdę to raczej za kilka lat . Świetlnych ![]() No i jak skalpel wyzwanie? Czy to jest tzw skalpel 2? Czy dużo trudniejszy niż zwykły skalpel? Jak kolana? A boczki Tiffany są super. Jak robiłam pierwszy raz to następnego dnia nie moglam się ruszyć- Zasuwac cza nieźle cialkiem, nie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do biegania, masz problem z ? łapaniem oddechu? czy bolą Cię nogi? Boczki tiffany no kurde, niby takie proste cwiczenia a jakie zakwasy.
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie ten dzień się skończył
![]() Idę zaraz pobaraszkować z mężem ![]() Neti, odpisałam CI na pw ![]() Będę jutro. DOBRANOC!
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A możesz mi podlinkowac ale na fb na pw (bo potem to nie znajdę) ten skalpel wyzwanie. Bo ja chyba o czym innym mowie. Może i ja spróbuję- chociaż chyba za cienka jestem. Jeszcze za grubas ze mnie żeby się tak pięknie wyginać skoro skalpel ledwo robie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
hejka!
tesknilyscie? ![]() net mi sie spartolil ![]() ![]() ellmi - o jaaaaaaaa ![]() ifwka - a no powiedzialam ze pojdziemy do traktorka (przeubostwia ktaktory wszelakiej masci) i w momencie odechcialo mu sie spac ![]() meneq - u nas mowi sie tak: chodz, mama(tata) ci pokaze/zrobi/pobawi sie/wykapie Cie itd... do siebie zwracamy sie zazwyczaj bezosobowo. ostatnio wolalam tz na obiad bo cos tam robil na podworku z kuba na rekach no i sie dre Krzyyyyyysiek, obiad! i teraz jak jest pora obiadu a nie ma tz to mlody krzyczy Ksyś! Ksyś! ![]() mika - tak, mlody je czesto prosto z krzaczka marsi - nie, nie potrafi wypluwac. tzn ja mu nigdy nie kazalam, dostaje tak malo tej pasty ze niewiele w sumie tam zostaje. wole narazie chyba tego nie uczyc. ze wzgledow bezpieczenstwa ![]() Ifwka - slodkie zdjecie! marsi - ![]() mnie tez jakos nie przekonuja te szelki i plecaki. wole "zakazy" tlumaczyc lopatologicznie ![]() czy jest na swatku dziecko ktore nie potrafi dmuchac? ![]() ![]() lece do k. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spokojnej drogi ! ![]()
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
Pola nie umie
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Kochane jestescie wszystkie razem i kazda z osobna, ze tak o mnie myslicie i sie martwicie.
![]() Powiem szczerze, nie mam pojecia co dalej. Widze, ze przyjezdza bo chce (ani mu nie kaze, ani nie namawiam, sam dzwoni i pyta co mały robi, jak spał, czy spi, o której moze przyjechac ), dzis tez był. Z małym naprawde zaczyna sie dogadywac, zaczyna go poznawac. Dzis akurat podjechał jak my z Bartulem stalismy koło bramy. Zobaczyło dziecko auto i radosne TATA! Powiedziałam mu wprost, ze my razem byc nie musimy, ale jezeli teraz zrobi cos co wyrzadzi krzywde dziecku, jezeli mały sie przyzwyczai a on go nagle oleje to mu jaja wytne tępą żyletką. Bo nie pozwole, zeby dziecko przez niego cierpiało, teskniło, płakałao,nie rozumiało czemu tata była teraz nagle go nie ma. Ellmi, co do nas i naszej przyszłosci wspólnej.... hmmmmm....... Ciezko mi, w głowie mętlik niesamowity, nie wiem co robił przez ten prawie rok, zapewnia, ze nic ale to słowa tylko..... Trzeba byc niezywkle silna osobą, zeby sie uporac z czyms takim, zeby przy pierwszej lepszej kłotni nie wypominac, zeby nie miec podejrzen, zeby znowu umiec ufac... A ja nie wiem, czy jestem w stanie wybaczyc i byc własnie tak silną...... Z jednej storny chcialabym dla dobra małego,zeby miał rodzine, tate i mame, ale z drugiej nie wiem czy odwaze sie zaryzykowac po tym wszystkim jak wyglądało nasze zycie w ostatnich kilku "wspólnych" miesiacach...... Nie wróce do niego za wszelką cenę. Przede wszystkim potrzeba czasu, liczonego chyba w miesiacach, zeby sie okazało czy naprawde mu zalezy i czy bedzie sie starał robic wszystko zeby nas odzyskac. Bo powiem szczerze, ze mimo tego całego zła z jego strony gdzies jeszcze cos sie do niego telepie w sercu. Gdzies głeboko. Ale przykryte obawą, brakiem zaufania, przykrymi doswiadczeniami..... Przepraszam, ze o sobie tylko, czytam, jestem na bieząco, ale zupełnie nie mam głowy do niczego. Tak z automatu robie wiele czynnosci, tylko z Bartulem trzeba miec oczy dookoła głowy, ze mnie wykancza nerwowo..... Znowu schudłam 1,5 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.