![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: 4 miesięczne wyzwanie_ kto dołączy?
Kurcze, duzo nas! Nawet sie nie spodziewalam, ze bedzie nas az tyle
![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Hej,
po raz pierwszy piszę na jakimkolwiek forum, jednak bardzo spodobała mi się ta inicjatywa ''wspólnego'' odchudzania. Właśnie dzisiaj minął mój pierwszy dzień diety, mój cel to zejść z 59 do 55 kg. Czekam na nasze efekty! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Najpierw się w ogóle nie ruszałam, a z biegiem czasu doszłam do tego, że codziennie robiłam Skalpel i godzinę jeździłam na rowerze, ale to były wakacje, miałam czas ![]() Wydaje mi się, że jednak najbardziej pomogło mi niejedzenie słodyczy i regularne posiłki - gdybym chciała jeść wtedy, kiedy jestem głodna, jadłabym górę żarcia raz dziennie albo co drugi dzień ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
jyyli gratuluję i zazdroszczę!
![]() ![]() ![]() Liviene uda też są moją zmorą, chociaż pozostałe części szału nie robią, to z tym jest najgorzej ![]() ![]() fajnie, że osób przybywa, bo zwykle po pierwszym boom, trochę osób się wykrusza, obym to nie była ja haha! ![]() udanego dnia ![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Hej.
Przyszłam dziś pochwalić się swoimi obwodami. Was również do tego zachęcam, lepsze to niż ważenie ![]() biust - 92 pod biustem - 80 talia - 77 pas - 85 kości biodrowe - 93 biodra - 97 udo góra - 59 udo dół - 42 łydka - 36 ramię - 28 jak widzicie tragedia ;( skorzystałam ze strony: http://www.fitlovin.pl/2012/08/74-ja...-kontrola.html
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny w 2 dniu wyzwania!
![]() jealousgirl dziekuje ![]() ![]() jyyli Gratulacje ![]() Jestem nadal mocno zdeterminowana i pełna zapału ![]() ![]() Śniadanko za mną, dziś zaserwowałam sobie sałatkę owocową, mniam ![]() Wytrwałego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Hej, ja również po śniadaniu (trzy łyżki płatków owsianych, cztery łyżki płatków z błonnikiem, trzy łyżki jogurtu naturalnego)
![]() ![]() Wytrwałości! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Dużo nas już ![]() jyyli gratulacje ![]() ![]() Jestem po śniadanku, jako że nie miałam nic za bardzo w lodówce to zjadłam banana ![]() Na obiad chyba kurczak ze szpinakiem będzie. Wczoraj pierwszy raz jadłam awokado, ale nigdy więcej, mimo że nie było jakieś złe w smaku to zrobiło mi się po nim niedobrze więc wolę nie ryzykować.
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Polecam wam zakupienie w sklepie mięsnym pieczonej piersi z kurczaka, idelanie nadaje się na kanapki oraz do sałatek (pomidor, ogórek, sałata+kilka plasterków pokrojonych w kostkę), poza tym dobrze się przetrzymuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Wlasnie zrobilam skalpel. Jestem cala mokra. A na sniadanko zjadlam serek wiejski z bulka
![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
ja na śniadanie dwie kromki ciemnego chleba z polędwicą i pomidor
![]() ![]() lekkie zakwasy po bieganiu wczorajszym mam ![]() ![]() Anita też kocham słodkości ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Liviene - Twoje wymiary, to wcale nie taka tragedia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Madelaine_O u mnie jest tak że jak wezmę coś słodkiego do ust wystarczy kosteczka czekolady to jest koniec cały dzień by mnie ciągło żeby zjeść więcej więc wole nie smakować nic słodkiego oczywiście nie ma co popadać w przesadę, raz na jakiś czas można zgrzeszyć
![]() ![]() a co preferujecie jeśli chodzi o picie napojów, tzn co pijacie w ciągu dnia? Oczywiście poza dużą ilością wody ![]() Ja zaparzam sobie zawsze rano w dużym dzbanie albo zielona herbatę, miętę, pokrzywę bądź inne "zioło" ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o kawe jestem typowym kawoszem i nie potrafię z niej zrezygnować ale ograniczyłam się tylko do jednej kawy rano więc myślę że nie jest tak źle ![]() Idę poskakać, zobaczymy ile dziś wytrzymam, pa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I to prawda, że jak odstawi się na jakiś czas to nie ciągnie tak, bo sama kiedyś nie jadłam ponad miesiąc nic słodkiego. Najgorszy jest pierwszy tydzień a potem to już leci z górki. Co do napojów to ja oprócz wody piję też zieloną herbatę codziennie nawet 2-3 kubki i czasem kawę mrożoną sobie robię.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Anita120690 ja piję głównie wodę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
hej,
![]() jakie polecacie ćwiczenia, ja chyba dziś powalczę ze skalpelem, jak znajdę chwilkę. co sądzicie o zuzce zwow? bo ja nigdy nie próbowałam? powinnam pić dużo wody, ale mimo upału, jakoś nie mogę wlać w siebie tyle, cóż poradzić ![]()
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
I ja chętnie dołączę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Widzę, że trochę się nas nazbierało ![]() Ja wczoraj nic nie zrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Dlatego każdy musi znaleźć swój własny złoty środek
![]() ![]() z piciem u mnie problem, pije też głównie wodę ale nie przepadam za nią ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Ja pije głównie wodę, z dietą czy bez diety wypijam 3 litry dziennie
![]() teraz nauczyłam się, że jak mam na coś ochotę, ale nie wiem na co, piję zimna wodę z lodem i cytryną i trochę pomaga ![]() ![]() Ze słodyczami i przekąskami mam tak, że jak nie wezmę to mnie nie kusi, ale jak zjem np kostkę czekolady to już wtedy cała tabliczka moja <bezradny> No i gubi mnie wieczorno/nocne podjadanie..
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Boze.. Jakie mam zakwasy. Dobrze, ze rano pocwiczylam, bo dzis bym umarla. Wieczorem tylko przysiady i spokoj
![]()
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
U mnie kluczem do zaprzyjaźnienia się z wodą było znalezienie odpowiedniego smaku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Mam taką propozycję może wpisujmy swoje wagi i wymiary w tabelce
![]() Łatwiej będzie kontrolować postępy ![]() Zrobiłam taką przykładową, jak ktoś ma ochotę i czas może pokombinować z funkcjami kolorami itp https://docs.google.com/spreadsheets...H1w/edit#gid=0 Proponowałabym wrzucić do pierwszego posta, żeby łatwo było ją znaleźć ![]() ![]() W pierwszym arkuszu jest waga, a w drugim arkuszu są wymiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Oto linki do świetnych kanałów, na których znajdziecie setki zestawów ćwiczeń na konkretne partie ciała
![]() http://www.youtube.com/user/Gymra1 http://www.youtube.com/user/XFitDaily http://www.youtube.com/user/ToneItUpcom Edytowane przez Noeloel Czas edycji: 2014-07-29 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
maureen92 tabelki robią furorę na tym forum
![]() ![]() tylko nie wiem jak tam z prywatnością tabeli, wyskakuje mi okno do logowania, a nie mam gmaila ani innego konta na google, jak pewnie wiele osób ![]()
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Jestem "za" tabelką
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Madelaine_O, blondi0602, Liviene, Noeloel, Beatagr3, Riddim witam wszystkie i każdą z osobna
![]() ![]() ![]() ![]() Ja właśnie schudłam skacząc na skakance i w zasadzie też nieświadomie, pewnego dnia po prostu się zważyłam i tu proszę ![]() Zapewne to zasługa warzyw i owoców, którymi zaczęłam zastępować drugie śniadanie, któro zazwyczaj było kanapką ![]() Madelaine_O tym razem musi nam się udać, obyśmy się tylko motywowały ![]() ![]() ![]() ![]() blondi0602 no właśnie ja też mam taki plan 10kg w 4 miesiące to jak najbardziej świetny pomysł i w sam raz na grudzień ![]() Liviene 4 miesiące ćwiczeń dzień w dzień ? o kurde podziwiam, ale chyba nie mogłabym tak, bo moje mięśnie by wysiadły ![]() ![]() Noeloel no to mam nadzieję, że odnajdziesz się na naszym forum ![]() ![]() Anita120690 u mnie niestety też ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie ćwiczę skalpela, bo zwyczajnie jest dla mnie za nudny... Zdecydowanie bardziej wolę turbospalanie, muszę się napocić jak świnia, żeby wiedzieć, że spalam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki, przyjmiecie mnie ? Chciałabym zrzucić zbędne kilogramy gdzieś do października. Jestem niska ale podobno nie wyglądam na tyle ile ważę, niektórzy dają mi dużo, dużo mniej. Ja jednak nie czuję się dobrze w swoim ciele. Czasami zaczynałam coś ćwiczyć ale jednak sama to motywacji nie miałam
![]() Najbardziej martwi mnie fakt, że teraz, gdy jest tak ciepło prawie nic nie jem a waga albo się trzyma albo nawet podskakuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.