|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: COS-nowa marka w Polsce
Tą pierwszą słabo widać, ale te dwie pozostałe
.A swoją droga szybko Ci się udało te kilogramy zrzucić, jeden dzień to chyba jakaś dieta maxi-cud
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Z czego ty chcesz odjąć te 5 kg?
![]() Bluzeczki fajne ale najbardziej biała Pierwszej mało co widać ;(---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez hrm Czas edycji: 2014-07-28 o 10:36 |
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Jesteście bardzo miłe i kochane
Diety-cud nie zastosowałam, najgorszego nie widać, bo bluzki są luźne i brzuchol ukryty niestety jeansy MD na zdjęciach to rozmiar 40, więc jak wy gadacie o 34/36, to ja wzdycham przed ekranem....Wiem, że tej granatowej to nie widać, zastanawiałam się czy w ogóle wrzucać. |
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
są takie co mają 34/36 , ale ja w to się z pewnością nie wcisnę także bez kompleksów proszę No co innego COS tu to w 36 wchodzę
|
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
No a przymierzałaś jakąś fajną?
Tak jak dziewczyny napisały, pierwszą mało co widać (ale to chyba tak jest ze zdjęciami, które robi się jak jest światło za plecami, wtedy foty rozmywają się) a szara i biała są |
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Bazinga łupy super
, ja bardzo lubię takie koszulki a za przesadę dostaniesz Koleżanka popadła w przesadę a niech zobaczy jakie ma na przykład nogi szczupłe .... a w sumie to każda z nas ma coś, co chcialaby ukryć
|
|
|
|
#127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ann będą dziś fotki, jak z paczką, doszła? Moja dzis dotarła do Wrocka to obstawiam na jutro no w ostateczności w środę.Napisałam też do nich co z tym zaległym zamówieniem, a oni trzeba czekać ale żeby nie było tak smutno z tym czekaniem to dostałam 5% rabatu na kolejne zakupy i przesyłke free, więc tak jak pisałaś wcześniej
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Just moja tez we Wroclawiu
wiec focimy sie jutro wieczorem![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- A trojkaciki mi wyjasniaja w magazynie,zaraz bede sie przepisywac,bylo to powinni wyslac a teraz jej wcale nie ma.Jutro bede miala cytrynke,szara z kieszeniami i taka fioletowa w ciapki.I obfoce plaszczyk
|
|
|
|
#129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oby jutro było co focić, w sensie, że ciuszki okażą się dobre ![]() Ja przyznam, że z COSowymi rzeczami spotkałam sie poraz pierwszy w second handzie. Mam sweterek rozpinany musztardowy i super bluzkę, od razu było widać, że jakoś jest |
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz Just, spoko, jakby nie było o zawsze jakies 40-50 zł taniej
|
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
Czekamy na relację zdjęciową
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Po moich ciągłych pytaniach wysłali zaległe zamówienie, ale co z tego jak bez wszystkich trzech sukienek które zamówiłam, a tylko z jednym sweterkiem
Rozczarowana jestem
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Just to Ci anulowali w takim razie....Musisz znowu polować na tą sukienkę.U mnie też są jaja, bo te 36 poszły w weekend do innych zamówień i obecnie znowu czekają na sukienkę, która nie będzie mogła wejść na strone tylko od razu jakby zostanie przypisana do zamówienia, a tamte weszly, ktos je kupil a ja muszę czekac i tez dostałam 5% i wysyłkę darmową.Tak to jest jak jest w innym miejscu dział zamówien a w innym magazyn i z jednego miejsca wysyłają a do drugiego odyłasz zwrot...Przez to tyle zamieszania.Wiec mi tez pewnie anulują i bedę musiała zamówić raz jeszcze.
Mam nadzieję, ze upolujesz |
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Chyba już nie ma szans
![]() Widziałam ją na all, ale tak wymiętą, ze nie wiem czy się rozprasuje, bo z wełną wymiętą może być problem ![]()
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj poniedziałek, nie jeździli w weekend, dużo kurierów dziasiaj dotarło - wiec jutro może być wysyp...
Ja liczę na jutro.. |
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, wrzucam obiecana fotke w cytrynce. Chcialoby sie w niej chodzic naokraglo, mocno energetyzujacy oversize
![]() Czekam na Wasze obfocenia
|
|
|
|
#138 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() Jeśli miałoby tak być, to normalnie |
||
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Greta śliczna jest
i widać, że materiał taki porządny ![]() Just - z moich obserwacji wynika, ze zawsze wysyp jest wtorek, sroda największy, obym się nie pomyliła.... |
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, super łupy!
Ja już od tygodnia czekam na jakikolwiek znak w temacie mojego zamówienia, ciemno widzę, że przyjdzie kompletne... Boję się, że szara kiecka z wielkimi kieszeniami nie dojedzie, a dziś rano widziałam w windzie dziewczynę odzianą w niąże i wyglądała super! Chyba też maila do nich wystosuję. |
|
|
|
#144 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Jedno z moich zamówień dotarło
Po pierwszej szybkiej przymiarce, bo upał niemiłosierny, wszystko jest ok Jak coś ochłodzi to cyknę zdjątka tylke, że ja mam wszystko ciemne więc pewnie nie będzie tak sie ładnie prezentować jak cytrynka .---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
a Ty pewnie zamawiałaś eSeczkę.[COLOR="Silver"]
Edytowane przez Just321 Czas edycji: 2014-07-29 o 17:38 |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki do mnie dotarlo wszystko,ale obfoce jutro,jeszcze do domu nie dotarlam,pisze z trlefonu
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Trojkacikowa nie
anulowali zamowienie,zla jestem,bo w weekend byla na stronie...paranoja jakas...---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Mam szarke z kieszeniami,cytrynke i w ciapki fioletowa,przerzucmy focenie na jutro pk? padam dzis....
|
|
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałaś rację dziś się trochę rzeczy pojawiło, ale żadna z tych na których mi zależało. Trudno, te sukienki z dziś też są fajne. I ten sweterek jest cudny |
|
|
|
|
#150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tymi przesyłkami to jest skaranie - no przecież nie kupię emki teraz, dorzucając znowu 9 euro za transport!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

.

Pierwszej mało co widać ;(
, ale ja w to się z pewnością nie wcisnę
ale żeby nie było tak smutno z tym czekaniem to dostałam 5% rabatu na kolejne zakupy i przesyłke free, więc tak jak pisałaś wcześniej 

anulowali zamowienie,zla jestem,bo w weekend byla na stronie...paranoja jakas...
Miałaś rację dziś się trochę rzeczy pojawiło, ale żadna z tych na których mi zależało. Trudno, te sukienki z dziś też są fajne.