![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Zerwałam tydzień przed ślubem
Cytat:
Niewiedza jest jakimś powodem do radości? No proszę cię. Btw nie znam twoich kolegów ale sądząc po twoim opisie nawet nie wnikam w dywagacje na temat ich honoru i systemu wartości. Przecież to zwykli dziwkarze i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Ale ja czegos tu nie rozumiem...przeciez kazdy normalny czlowiek, ktory jest w monogamicznym zwiazku i nie zdradza partnera/partnerki nie zmienia sie magicznie pod wplywem jednej nocy? Jezeli ja faceta od wielu lat nie zdradzam to w przedziwny sposob mam sie odmienic podczas jednej imprezy? To samo w przypadku mezczyzn. Kompletnie nie rozumiem takiego pogladu - to tzci pan, ktore pisza, ze wiekszosc tak robi, nie byli nigdy nigdzie sami? Bo wieczor kawalerski/panienski to po prostu biba a nie jakis magiczny moment, ktory zmienia charakter. Jak ktos jest gnojkiem to jest gnojkiem zawsze
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wredny kotecek
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;47502069]Ale ja czegos tu nie rozumiem...przeciez kazdy normalny czlowiek, ktory jest w monogamicznym zwiazku i nie zdradza partnera/partnerki nie zmienia sie magicznie pod wplywem jednej nocy? Jezeli ja faceta od wielu lat nie zdradzam to w przedziwny sposob mam sie odmienic podczas jednej imprezy? To samo w przypadku mezczyzn. Kompletnie nie rozumiem takiego pogladu - to tzci pan, ktore pisza, ze wiekszosc tak robi, nie byli nigdy nigdzie sami? Bo wieczor kawalerski/panienski to po prostu biba a nie jakis magiczny moment, ktory zmienia charakter. Jak ktos jest gnojkiem to jest gnojkiem zawsze
![]() ![]() [/QUOTE] Ale mnóstwo osób właśnie tak o tym wieczorze myśli, że wolno więcej niż na zwykłej imprezie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak autorka posta wyżej napisała-jedna noc nic nie zmienia, a na pewno nie porządnego faceta w palanta ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- No,taki mają charakter i system wartośći:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Taniec bym przełknęła, choc by mnie to zabolało, ze nie szanuje mojej prosby, ale obmacywanie i całowanie to zdecydowanie za duzo, więc wg mnie zrobiłas dobrze, bo to jest zdrada...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorko-wcale Ci się nie dziwię,następnym razem życzę więcej szczęścia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;47502069]Ale ja czegos tu nie rozumiem...przeciez kazdy normalny czlowiek, ktory jest w monogamicznym zwiazku i nie zdradza partnera/partnerki nie zmienia sie magicznie pod wplywem jednej nocy? Jezeli ja faceta od wielu lat nie zdradzam to w przedziwny sposob mam sie odmienic podczas jednej imprezy? To samo w przypadku mezczyzn. Kompletnie nie rozumiem takiego pogladu - to tzci pan, ktore pisza, ze wiekszosc tak robi, nie byli nigdy nigdzie sami? Bo wieczor kawalerski/panienski to po prostu biba a nie jakis magiczny moment, ktory zmienia charakter. Jak ktos jest gnojkiem to jest gnojkiem zawsze
![]() ![]() [/QUOTE] Do-kła-dnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że dobrze zrobiłaś. I jestem absolutnie w 100% pewna, że i wcześniej było mnóstwo sygnałów, że Twój eks to zwykły cham i szowinista. Naprawdę, traktowanie kobiet jako zakupu, takie poglądu o "wyszaleniu się przed ślubem" etc idą w pakiecie. I jeżeli któraś z dziewczyn boi się, że ją to spotka, to może takie zachowania idą w pakiecie wraz z osobą jej misiaczka.
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Wg tego co słyszałam od mojej byłej sąsiadki - striptizerki to to jest promil w gremium. One często mają po 4-6 tańce w ciągu wieczoru i tylko się rozbierają, nic więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Life is a drink ...
|
jeżeli jest to profesionalna tancerka go-go to owszem. Rozbiera się i nara - koniec imprezy ale czasami to nie jest tancerka go-go ani nawet striptizerka tylko zwykła prostytutka która została wykupiona na taniec
![]()
![]() |
#74 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Zrobiłabym tak samo.
Widać, że masz charakter ![]()
![]() |
#76 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
różnie to bywa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że od facetów nie można wymagać zbyt wiele i takie sytuacje nie powinny być zaskoczeniem, ale i tak jestem zszokowana. Nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji, jak autorka. Jedno jest pewne, postąpiła jak najbardziej słusznie.
Nigdy nie zrozumiem zdrady. Kocham = nie zdradzam. Ludzie chyba zbyt często mylą miłość, z potrzebą ustatkowania się, założenia rodziny itp. Przecież jeśli kogoś kochasz, to nie wyobrażasz sobie jakiejkolwiek bliskości z kimś obcym. I nie wierzę w żadne chwilowe pomyłki, kiedy to się jednorazowo "zbłądziło". Autorko, trzymaj się. Postąpiłaś słusznie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
W sumie utwierdziłam się w przekonaniu, że zrobiłam dobrze. Nie porozmawiam z nim, bo nie mam na to zwyczajnie ochoty - może kiedyś.
Czym się zajmują striptizerki to mnie mało interesuje i nie obchodzi mnie jak się nazywała profesja tej panienki - ważne, że wiem co widziałam. Co do silnego charakteru to przyjaciółka bardzo mi pomogła. Gdy tylko zobaczyłam te zdjęcia najpierw po nią zadzwoniłam (mieszka drzwi obok) i ona pomogła mi zebrać do wszystkiego siłe. Teraz namówiła mnie na wyjazd nad morze i w sumie bardzo się cieszę, że się zgodziłam. Też myślę, że dobrze zrobiłam, a pana z opowieści o wieczorze kawalerskim pozdrawiam, że ma kolegów dziw*i. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
![]() To co się dzieje na tych kawalerskich i panieńskich to szkoda gadać. Ostatnio byłam świadkiem jak przyszła panna młoda na wieczorze panieńskim, poznała jakiegoś przyszłego pana młodego, który imprezował z okazji kawalerskiego. Tak się blisko poznali w ciągu tego wieczoru, że skończyli obściskując się na sofie w klubie. Aż się niesmacznie zrobiło... ![]() Niestety wiem, że wiele takich wieczorów kończy się bardzo nie fajnie. Ludzie koniecznie muszą się 'wyszaleć' ![]()
![]() |
#83 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Podziwiam Cię LadyNikt za siłę i zdecydowanie, jesteś wielka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;47506968]Niektórzy to normalnie się jak zwierzęta zachowują, i to obrażam w tej chwili zwierzęta
![]() ![]() No niestety, ale panuje na coś takiego przyzwolenie. Przecież gdyby każdy wiedział, że po wieczorze ze striptizerkami narzeczona odwoła ślub, to popularność tego typu "atrakcji" drastycznie by się zmniejszyła. Przyzwolenie jest zresztą bardzo spójne z popularną koncepcją ślubu, mianowicie: ślub-mogiła, ślub-zrządząca i roztyta żona, ślub-koniec spotkań z kumplami, w ogóle koniec wszystkiego. Wręcz logiczną konsekwencją takiego podejścia jest "wyszumienie", zaznanie ostatnich rozrywek, szalone spuszczenie z łańcucha tuż przed Wielką Mogiłą. Mnie tego typu informacje upewniają tylko w tym, że ludzi prymitywnych jest po prostu bardzo wielu i że mam spore szczęście nie mieć takich w kręgu dobrych znajomych.
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
Yyyyyyyyyyy co to za tekst, ze od facetow nie mozna zbyt wiele wymagac?? No rece opadaja, naprawde. No to ja sie nie dziwie czemu tak rzekomo zdradzaja - no skoro nie mozna od nich wiele wymagac to co se beda...smutek, ze kobieta w xxi w tak pisze.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;47509391]Yyyyyyyyyyy co to za tekst, ze od facetow nie mozna zbyt wiele wymagac?? No rece opadaja, naprawde. No to ja sie nie dziwie czemu tak rzekomo zdradzaja - no skoro nie mozna od nich wiele wymagac to co se beda...smutek, ze kobieta w xxi w tak pisze.
[/QUOTE] Dokładnie! Dziewczyny, wymagajcie od swoich facetów! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
zgadzam sie z PrincessMadelaine!
moj maz mial kawalerski. w wynajetej willi, striptizerki tez byly. dwie. i na pewno sobie poklepal, byly tez rozne sprosne zabawy. i co ? i nic. ja mialam panienski ze striptizerem ![]() ale to sa nasze (moje i tzta) zasady, nikt nie mial o nic pretensji. o pocalunkach ani niczym wiecej nie bylo mowy (to juz by byla zdrada, wedlug naszych zasad). i wszyscy zadowoleni. jak facet jest gnojkiem to jest nim zawsze a jak nie jest to i dwie striptizerki nie dadza rady ![]() ale moze my jacys specyficzni jestesmy... wczoraj byl tez kawalerski kolegi meza ![]() autorko, uwazam, ze dobrze zrobilas. wasze zasady byly jasne i on je zlamal, masz prawo czuc sie zdradzona. jesli on zaluje i ty zechcesz wybaczyc, to moze jeszcze sie zejdziecie, ale teraz to zalezy przede wszystkim od ciebie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
to chyba byla ironia z tym wymaganiem przynajmniej ja tak zrozumialam.
co do samopoczucia autorki to nie bardzo wiem o jaka sile chodzi no chyba taka by nosic walizki dzentelmena choc ja bym mu sie kazala samemu spakowac i mu nie matkowala. i tez nie robila zakazow i nakazow co do imprezy raczej bym plotkowala "po kumpelsku" co planuja wieksza szansa ze pusci sam pare to nawet aparatu nie trzeba potem przegladac. A co do samej zdrady to moze wizyta u psychologa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.