Styczniowe mamusie 2015, cz. II - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-30, 21:42   #2821
Brawurka_29
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Właśnie jeszcze nie mam nic upatrzone Podoba mi się wózek -> KLIK ale jego cena powala (4tyś) a tyle zdecydowanie za wózek nie dam Zresztą będę musiała kiedyś podjechać do sklepu i obadać te wszystkie wózki bo w nazwach się gubie
Ja ten wózek kupuje dla naszego malucha iCandy

Cytat:
Napisane przez dormicum Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich
Widzę, że temat jest już dłuuugi. Znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie? Termin porodu mam na 3 stycznia
Witamy, witamy

11.05.09 żegnaj kruszynko
17.03.10 żegnaj kruszynko
wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę
07.05.13 ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki
20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud córeczka Hannah

Brawurka_29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 21:42   #2822
charliss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
a na kiedy masz termin? i kiedy ostatnia @
ja mam na 12 stycznia, ostatnia @ była 5 kwietnia, ale wg usg dzidzia ma 15t5d, a wg ostatniej @ dzidzia powinna być w 16t5d ot tak......

dormicum rodzinne strony......

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

nie ma reguły, to wszystko zależy od lekarza prowadzącego, u mnie było tak - termin miałam na 19 lutego, lekarz kazał mi się stawić do szpitala 7 lutego... a mała wyszła przez cc 5 lutego (tu zaważyły inne przyczyny na takiej decyzji - mała urodziła się dokładnie w 38t) czyli z założenia ginekologa 2 tygodnie wcześniej
ja mialam OM 14 kwietnia ale mialam bardzo krotkie cykle, termin to 16-20 stycznia. martwie sie bo moze sie okazac ze bedzie cc i ze mi kaza w tym tygodniu przychodzic co jest sylwester;p
charliss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 21:43   #2823
Martusia1499
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez charliss Pokaż wiadomość
dobra a tak na powaznie - mam wazne pytanie do zorientowanych: na ile wczesniej sie robi teraz planowe cc? 2 tygodnie? tydzien? ktos sie orientuje?
hm, wiesz co to też nie jest tak do końca, że zaplanują na dany termin i tak już zostanie. On też się czasem zmienia, bo obserwują rozwój dziecka stan szyjki itp. itd.. Dla przykładu dziewczyna PTP miała na ok 25 sierpnia potem jak się okazało że musi mieć cc to ustalili jej na sam początek sierpnia później zmienił się na 19 lipca ale okazało się, że może jest jeszcze czas i przełożyli na 5 sierpnia
Stary 2014-07-30, 21:44   #2824
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
tak e to może jak maleństwa się pojawią to zapraszam na spacerek
a tak Ruda Śląska a teraz Tarnowskie Góry

Cytat:
Mam na imię Basia i mam 26 lat
Już w tym roku raz byłam w ciąży, ale w lutym poroniłam. I w najmniej spodziewanym momencie szybko udało nam się z mężem zajść drugi raz w ciążę i jest wszystko ok Maluszek rośnie, w poniedziałek idę do gina na wizytę także może wtedy się pochwalę jaki już jest duży i czy widać płeć. Na razie jest wielka niewiadoma

Widzę, że już macie tutaj zaplanowane zakupy dla dziecka, a ja nie mam nic...
hej
Przykre, że straciłaś maluszka Mam nadzieje, ze wszystko będzie OK

Hola hola, jakie zaplanowane ja jeszcze nic nie mam oprócz 2 par skarpetek, i pampersa Dada, które dostałam na "szkoleniu" Mamo to ja

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 21:46   #2825
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
ja mialam OM 14 kwietnia ale mialam bardzo krotkie cykle, termin to 16-20 stycznia. martwie sie bo moze sie okazac ze bedzie cc i ze mi kaza w tym tygodniu przychodzic co jest sylwester;p
przy Twoim terminie nie ma szans, że przed sylwestrek każą przyjść. No chyba, że zacznie się jakaś akcja, a to już co innego.

Ja po ostatnich doświadczeniach muszę pozaciskać nogi od świąt już
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 21:46   #2826
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez Brawurka_29 Pokaż wiadomość
Ja ten wózek kupuje dla naszego malucha iCandy

Witamy, witamy
no on jest piękny a jak ceny wyglądają w UK?

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-07-30, 21:48   #2827
charliss
Zadomowienie

Cytat:
przy Twoim terminie nie ma szans, że przed sylwestrek każą przyjść. No chyba, że zacznie się jakaś akcja, a to już co innego.

Ja po ostatnich doświadczeniach muszę pozaciskać nogi od świąt już
ja mam taki stres ze nie donosze ze nie wiem... a nie mam powodu w sumie ale spedza mi to sen z powiek. a poprzednio co sie dzialo? pewnie kiedys pisalas jak mnie nie bylo..jak mozesz/chcesz to pls napisz
Stary 2014-07-30, 21:49   #2828
simonee
Zakorzenienie

Cytat:
ja ubranka nowe, w sumie wychodzi ze wszystko nowe bo w rodzinie nie ma malych dzieci a jak sa to w takim wieku ze same uzywaja, a u znajomych to samo. moze jakies maty edukacyjne sie uda "wypozyczyc" itp.
a co do tej ceny co podalas to tez sie zastanawiam co 6k bez wozka ona zawiera...
wozek ja biore maxi cosi mura plus 4 albo quinny mood albo mutsy igo albo bugaboo cameleon. nie moge sie zdecydowac;/ ale wszystko przewaza na mure poki co.
mi sie bardzo podoba quinny moodd Elvira wstawila zdjecie moodda(kika stron wczesniej) jak jest rozlozony na plasko

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
my tez ubranka nowe zresztą wszystko nowe, ale może bujaczek huśtawkę nam bart męża przywiezie właśnie mi maila napisał
a co do kosztów no to my bez wózka liczymy więc to jakieś 2k mniej na szczęście
i wybrałam nowy wózek nie riko nano bo go w sklepach nie ma
ale tako moonlight jest mega! no ale kosztuje 1800zł więc zobaczymy jak to będzie...
riko nano jest fajny lekko sie prowadzi i ma duze przednie kola (ponoc to zaleta) widzialam go w sklepie smyk

Cytat:
Witam Wszystkich
Widzę, że temat jest już dłuuugi. Znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie? Termin porodu mam na 3 stycznia
Witaj
przykro mi z powodu wczesniejszej straty...
Stary 2014-07-30, 21:55   #2829
dusiolka
Zakorzenienie

Kurczę ja jakos nie przywiązuje większej uwagi na wygląd wózka,wiadomo musi byc schludny itp no i najwazniejsze funkcjonalny nie chce przepłacać za design. Zreszta patrzyłam w sklepie na quinny mood i jakos tak ta gondola strasznie wąska mi sie wydane w porównaniu z innymi,taki wozek w pl srednio by sie sprawdził w miesiącach zimowych moim zdaniem.. (Elvirka nie odbierz osobiście tego,bo absolutnie nawet na mysli nie mam Ciebie z tym quinny mood)
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 21:56   #2830
Brawurka_29
Zakorzenienie

Cytat:
no on jest piękny a jak ceny wyglądają w UK?
Cena waha się między 950-1000 funtów.Używany na ebayu już za połowę ceny się kupi.Własnie cena najgorsza;/ Ale jako spacerówka tez się sprawdza, lekki .Tylko miejsce trochę w bagażniku zajmuje

11.05.09 żegnaj kruszynko
17.03.10 żegnaj kruszynko
wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę
07.05.13 ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki
20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud córeczka Hannah

Brawurka_29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 21:57   #2831
Princes 18
Raczkowanie

Dusiolka nie gniewaj sie ale wyobrazalam sobie Ciebie na wredna, krzykliwa mała istote a Ty jestes piekna kobieta no i zazdroszcze Ci tej naturalnosci
Princes 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:01   #2832
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam na imię Basia i mam 26 lat
Już w tym roku raz byłam w ciąży, ale w lutym poroniłam. I w najmniej spodziewanym momencie szybko udało nam się z mężem zajść drugi raz w ciążę i jest wszystko ok Maluszek rośnie, w poniedziałek idę do gina na wizytę także może wtedy się pochwalę jaki już jest duży i czy widać płeć. Na razie jest wielka niewiadoma

Widzę, że już macie tutaj zaplanowane zakupy dla dziecka, a ja nie mam nic...
Witam!

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:01   #2833
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
ja mam taki stres ze nie donosze ze nie wiem... a nie mam powodu w sumie ale spedza mi to sen z powiek. a poprzednio co sie dzialo? pewnie kiedys pisalas jak mnie nie bylo..jak mozesz/chcesz to pls napisz
w czwartek miałam pójść na ktg przed poniedziałkiem do gina i na ostatnią wizytę po resztę wskazówek. Wstałam rano z bólem żołądka, bądź brzucha, bo dziwnie był ulokowany. Nie jadłam nic od rana. Do tego w wynajmowanym mieszkaniu (mieszkanie 2-pokojowe, ale wynajmowaliśmy 1 pokój, a drugi był graciarnią właścicieli) w zamkniętym pokoju zaczął wydobywać się z pieca kaflowego dym (nikt nie palił, tylko od sąsiadów zaczęło wypychać). Niestety nawdychałam się dodatkowo tego dymu. Poszłam na ktg, tam powiedziałam lekarzowi o objawach. Ten kazał mi wziąć nospę forte i się położyć. Wstałam o 15, męża nie była, poszłam do łazienki, a tam: biegunka, wymioty, krwotok z nosa. Telefon do gina, ten kazał natychmiast jechać do szpitala. Tel do męża, szybkie pakowanie torby, bo oczywiście miałam jeszcze do poniedziałku czas . Jazda do szpitala. Tam mnie przyjęli i pomimo skierowania na cc lekarz oznajmił, że w poniedziałek mnie wypiszą, ja twardo "to się wrócę". Dodatkowo przeprowadził mi masaż szyjki - zupełnie niepotrzebny, ale padłam jego kolejną "ofiarą" z pacjentek do wywoływania - dobrze, że już nie miałam z nim styczności później. Po tym badaniu zaczęłam dodatkowo plamić. Następnego dnia ordynator zabrał mnie na usg, poinformował, że dziecko jest bardzo poskręcane (no nie ciekawie to wyglądało), do tego w ułożeniu pośladkowym. Kazał iść do sali. Wzywali mnie ponownie i usłyszałam, że w sobotę nie robią planowych cesarek, ale ze względu na te objawy jakie mam będę miała właśnie cc w sobotę. Oczywiście prosił, że gdyby ktoś się mnie pytał, to mam podtrzymywać, że źle się czuję nadal (ze stresu nic mi już nie dolegało) I tu mówię, że od czwartku do następnego wtorku nic nie jadłam - prawie tydzień
Sama cc to już osobna historia.....
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:03   #2834
dormicum
Przyczajenie

Jakoś z tą pierwszą ciążą tak się potoczyło... Szczęście, że szybko udało się nam z drugą, dlatego już o tym co było nie myślimy. Trudno, stało się.

Karoloo no to dobrze, że nie jestem sama Ja tak planowałam gdzieś od 7 miesiąca zacząć kupować rzeczy. Chociaż mąż już nie może się doczekać wózka. Bo bardzo chce oglądać, wybierać co lepsze. Trochę traktuje to jak zakup samochodu A jeszcze jak się chłopczyk urodzi... Będzie wniebowzięty
dormicum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:04   #2835
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princes 18 Pokaż wiadomość
Dusiolka nie gniewaj sie ale wyobrazalam sobie Ciebie na wredna, krzykliwa mała istote a Ty jestes piekna kobieta no i zazdroszcze Ci tej naturalnosci

Omg az sie zacZerwienilam;p dzieki ps za duża tez nie jestem bo 165cm
Stary 2014-07-30, 22:08   #2836
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Kurczę ja jakos nie przywiązuje większej uwagi na wygląd wózka,wiadomo musi byc schludny itp no i najwazniejsze funkcjonalny nie chce przepłacać za design. Zreszta patrzyłam w sklepie na quinny mood i jakos tak ta gondola strasznie wąska mi sie wydane w porównaniu z innymi,taki wozek w pl srednio by sie sprawdził w miesiącach zimowych moim zdaniem.. (Elvirka nie odbierz osobiście tego,bo absolutnie nawet na mysli nie mam Ciebie z tym quinny mood)
Spoko spoko kazdy ma inny gust i inne wymagania. Quinny maja ogolnie małe gondolę, to jest akurat słynne, ale skoro mozna w moodd wozić noworodki to spoko jak dla mnie, no i jeszcze fotelik maxi cosi sie przyczepia wiec tez mozna wozić. Ale jak gadalam z koleżankami mamami to mówiły ze bardzo mało ogolnie używały gondoli (rozne wozki), a jak maluch siedzi to juz sam nie chce w niej lezec. A co do śniegu to nie wiem bo tu raczej sie nie zdarza.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:10   #2837
dormicum
Przyczajenie

Ja co do wózka mam tylko jedno wymaganie - ma być lekki, bo mieszkam w bloku bez windy i będę musiała wtaszczać go na trzecie piętro. Nie ma opcji zostawiać go na parterze...
Stary 2014-07-30, 22:15   #2838
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez Brawurka_29 Pokaż wiadomość
Cena waha się między 950-1000 funtów.Używany na ebayu już za połowę ceny się kupi.Własnie cena najgorsza;/ Ale jako spacerówka tez się sprawdza, lekki .Tylko miejsce trochę w bagażniku zajmuje
Hmmm czyli w UK też jest drogi
No nic będę na niego polować

Cytat:

Cytat:
Jakoś z tą pierwszą ciążą tak się potoczyło... Szczęście, że szybko udało się nam z drugą, dlatego już o tym co było nie myślimy. Trudno, stało się.

Karoloo no to dobrze, że nie jestem sama Ja tak planowałam gdzieś od 7 miesiąca zacząć kupować rzeczy. Chociaż mąż już nie może się doczekać wózka. Bo bardzo chce oglądać, wybierać co lepsze. Trochę traktuje to jak zakup samochodu A jeszcze jak się chłopczyk urodzi... Będzie wniebowzięty
Mój jedynie o czym gada to o kupnie samochodu. Wczoraj miałam spotkanie ws leasingu ale muszę mieć już jakieś auto wybrane żeby móc cokolwiek myśleć

Chyba też zaczne kupować tak od 7 miesiąca Jak będę miała dziewczynkę to dostane w spadku dużo ciuszków, gorzej (dla mojego budżetu) jak to będzie chłopak

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-07-30, 22:26   #2839
dormicum
Przyczajenie

Cytat:
Mój jedynie o czym gada to o kupnie samochodu. Wczoraj miałam spotkanie ws leasingu ale muszę mieć już jakieś auto wybrane żeby móc cokolwiek myśleć

Chyba też zaczne kupować tak od 7 miesiąca Jak będę miała dziewczynkę to dostane w spadku dużo ciuszków, gorzej (dla mojego budżetu) jak to będzie chłopak
W sprawie ciuszków będę mieć podobnie, bo od znajomych będę mieć ciuszki po dziewczynkach. Chociaż większość rzeczy jest taka, że pasują i na chłopca i na dziewczynkę. Bo jeśli ma być dziewczynka to nie chcę jej całej na różowo ubierać. A jakieś białe, zielone czy inne śpioszki to będą zawsze pasować
A planujecie średnie autko czy jakieś kombi?
Stary 2014-07-30, 22:28   #2840
Kinqaa
Zakorzenienie

Takie btw. czemu dusiolka tylko wystawila swoje zdjecie? niesprawiedliwe :P

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:30   #2841
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Takie btw. czemu dusiolka tylko wystawila swoje zdjecie? niesprawiedliwe :P

No dokładnie haha:d jak wiadomo sprawiedliwości nie ma na świecie Kinqaa;p
Stary 2014-07-30, 22:30   #2842
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:

U mnie to samo. Stwierdził, że to idealny moment, żeby obecną furę sprzedać i kupić większy, rodzinny - a tak na prawdę lepszy i nie sądzę, żeby to miało rzeczywiście duży związek z tym większym komfortem dla "rodziny". Moje duże dziecko po prostu chce zaspokoić swoją zachciankę przy czym dałam mu swoje błogosławieństwo, ale i tak ciągle próbuje mi wmawiać, że wszystko dla nas. Co najmniej tak jakbym kazała mu się tłumaczyć
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:30   #2843
Kinqaa
Zakorzenienie

Chociaz ja swoje wstawilam w av:P , wiec jestem sprawiedliwa 50/50

you have lost a diamond

Stary 2014-07-30, 22:31   #2844
Princes 18
Raczkowanie

Niech kazda z nas wstawi swoje zdjecie zebysmy wiedzialy jak wyglada dana osoba z ktora piszemy
Princes 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:32   #2845
Kinqaa
Zakorzenienie

Cytat:
Niech kazda z nas wstawi swoje zdjecie zebysmy wiedzialy jak wyglada dana osoba z ktora piszemy
Otoz to w klubie , gdzie mamy odpowiedni dzial do tego

you have lost a diamond

Stary 2014-07-30, 22:33   #2846
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
No dokładnie haha:d jak wiadomo sprawiedliwości nie ma na świecie Kinqaa;p
Ja nadal się na buźkę Dusiolki nie załapałam
No to halo Panie niech w klubie pojawi się miejsce tylko na te twarzyczki i niech one chwile pobędą, co byśmy może miały okazję rozwiać te swoje wszystkie błędne wyobrażenia
Stary 2014-07-30, 22:34   #2847
dormicum
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez akrolowa Pokaż wiadomość
U mnie to samo. Stwierdził, że to idealny moment, żeby obecną furę sprzedać i kupić większy, rodzinny - a tak na prawdę lepszy i nie sądzę, żeby to miało rzeczywiście duży związek z tym większym komfortem dla "rodziny". Moje duże dziecko po prostu chce zaspokoić swoją zachciankę przy czym dałam mu swoje błogosławieństwo, ale i tak ciągle próbuje mi wmawiać, że wszystko dla nas. Co najmniej tak jakbym kazała mu się tłumaczyć
Mój chłop najpierw zmienił auto na kombi a dopiero potem ujawnił się u niego instynkt tacierzyński, żebyśmy popracowali nad dzieciakiem. U nas było totalnie na odwrót
Stary 2014-07-30, 22:35   #2848
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Napisane przez allgoodthings Pokaż wiadomość
no i brawo wizyta udana.

duży człowiek już

fajny, bardzo mi się podobają bujaczki i chyba się zdecyduję na zakup.

gratuluję syna to mamy ten sam termin

skóra swędzi, bo pewnie się rozciąga. Smaruj się regularnie.
No wlasnie smaruje..
Cytat:
Haha a ja mam siebie na avku...

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:38   #2849
charliss
Zadomowienie

Cytat:
w czwartek miałam pójść na ktg przed poniedziałkiem do gina i na ostatnią wizytę po resztę wskazówek. Wstałam rano z bólem żołądka, bądź brzucha, bo dziwnie był ulokowany. Nie jadłam nic od rana. Do tego w wynajmowanym mieszkaniu (mieszkanie 2-pokojowe, ale wynajmowaliśmy 1 pokój, a drugi był graciarnią właścicieli) w zamkniętym pokoju zaczął wydobywać się z pieca kaflowego dym (nikt nie palił, tylko od sąsiadów zaczęło wypychać). Niestety nawdychałam się dodatkowo tego dymu. Poszłam na ktg, tam powiedziałam lekarzowi o objawach. Ten kazał mi wziąć nospę forte i się położyć. Wstałam o 15, męża nie była, poszłam do łazienki, a tam: biegunka, wymioty, krwotok z nosa. Telefon do gina, ten kazał natychmiast jechać do szpitala. Tel do męża, szybkie pakowanie torby, bo oczywiście miałam jeszcze do poniedziałku czas . Jazda do szpitala. Tam mnie przyjęli i pomimo skierowania na cc lekarz oznajmił, że w poniedziałek mnie wypiszą, ja twardo "to się wrócę". Dodatkowo przeprowadził mi masaż szyjki - zupełnie niepotrzebny, ale padłam jego kolejną "ofiarą" z pacjentek do wywoływania - dobrze, że już nie miałam z nim styczności później. Po tym badaniu zaczęłam dodatkowo plamić. Następnego dnia ordynator zabrał mnie na usg, poinformował, że dziecko jest bardzo poskręcane (no nie ciekawie to wyglądało), do tego w ułożeniu pośladkowym. Kazał iść do sali. Wzywali mnie ponownie i usłyszałam, że w sobotę nie robią planowych cesarek, ale ze względu na te objawy jakie mam będę miała właśnie cc w sobotę. Oczywiście prosił, że gdyby ktoś się mnie pytał, to mam podtrzymywać, że źle się czuję nadal (ze stresu nic mi już nie dolegało) I tu mówię, że od czwartku do następnego wtorku nic nie jadłam - prawie tydzień
Sama cc to już osobna historia.....
bardzo mi przykro ze tak nieprzyjemnie sie to potoczylo. Oby teraz bylo dobrze!
Stary 2014-07-30, 22:41   #2850
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
Mój chłop najpierw zmienił auto na kombi a dopiero potem ujawnił się u niego instynkt tacierzyński, żebyśmy popracowali nad dzieciakiem. U nas było totalnie na odwrót
my zmieniamy samochód średnio raz na 6 miesięcy - bez większego powodu - ot tak, bo lubi tym razem skoro wszytsko z obecnym samochodem ok, chciałam żeby ten czas wydłużył się o kilka miesięcy więc nie chciałam o tym słyszeć, ale teraz niech się cieszy. To jego część przygotowań do zmiany jaka już niebawem nas czeka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości