Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-30, 16:11   #1141
Buczorek
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Wczoraj byliśmy na plenerze strasznie ciekawa jestem jak to wszystko wyjdzie nie mogę się juz doczekac!!! ��
Dziękuję za wszystkie zyczenia ����
Dziewczyny, jak to jest z wymianą dowodu? Ile mam czasu? 2tyg?
Stary 2014-07-30, 16:28   #1142
ewapucy
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez Kwaśna truskawka Pokaż wiadomość
Już bez przesady
Mój Tż planuje czarny garnitur i czarny krawat do białej koszuli. Podoba mu się tak to niech idzie
Ale co prawda to prawda- nie ważne co inni myślą, ważne, aby młodym się podobało

Ja chyba zwariuję, bo co idę do kancelarii to nie ma proboszcza a to z nim musimy ustalić co z kwiatami i w końcu zdobyć od niego nr tel do organistki (wikary nie ma numeru niestety). Eh... przynajmniej wszystkie dokumenty są już zaniesione tam także chociaż to jest załatwione. W przyszłym tygodniu już muszę dorwać proboszcza, bo i tak już przeciez późno jest.

Na przymiarkę będę umawiała się na połowę sierpnia jakoś... nie mam stanika. Trudno mi znaleźć bo potrzebuje biały bez ramiączek, który utrzyma mój biust 85 H.

W ogóle nerwówka jak nie wiem... gości zaprosiliśmy lekko ponad 150, narazie potwierdziły 72 osoby, a zapowiada się, że będzie max 110-115. Przykro trochę, ale cóż zrobić.

Winietki i plan stołów włącznie z menu miałam zamawiać, ale w ostateczności chyba wyjdzie na to, że będziemy sami je robili bo boje się, ze nie zdążą przyjść.
Nie mówię,że musi być biały,tylko chodziło mi o to ,że szary troszkę nie pasuje.To oczywiście zależy od koloru przewodniego.Czarny jest bardzo elegancki,mój będzie miał czarną muchę.Chcieliśmy czerwoną,bo chciałam czerwone buty i nawet taką muchę mu kupiliśmy ,ale takie buty kompletnie nie pasują do sukienki.
Cóż ,będą białe buty i czarna mucha

Aha,i dzisiaj byłam w poszukiwaniu biustonosza do jutrzejszej przymiarki i co? i nie znalazłam Jutro z samego rana na sklepy w Rzeszowie bo o 11 przymiarka

Mam termin potwierdzania do niedzieli.Jak narazie potwierdziły mi dwie koleżanki i kolega taty.U TŻ tylko 4 osoby potwierdziły,a mamy zaproszonych 200 osób
ewapucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 16:28   #1143
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Teraz przed ślubem to normalnie załamują mnie drobnostki.... Kupiłam sobie 3 pary pończoch i w domu okazało się że są za ciemne.... I nie wiem czy nie za cienkie (8 DEN).... I paragon wyrzuciłam

Dziewczyny, jakie pończochy będziecie miały?
Cienkie białe samonosne z getty czy jakoś tak

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 16:29   #1144
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy na plenerze strasznie ciekawa jestem jak to wszystko wyjdzie nie mogę się juz doczekac!!! ��
na pewno wyjdzie fantastycznie
Właśnie sama się zastanawiałam jak to jest z tą wymianą dowodu,ale wszystkie dokumenty chcę sobie od razu po ślubie załątwić dla świętego spokoju.
A do USC do ilu dni trzeba przynieść dokumenty i jak to jest w ogóle bo zapomniałam
Stary 2014-07-30, 16:39   #1145
Sunset89
Rozeznanie

Żeby składać wnioski o nowe dokumenty musicie poczekać, aż ksiądz dostarczy do USC akt małżeństwa a ma na to chyba 5 dni po ślubie. Dopiero potem można te rzeczy ogarniać z tego co się orientuję
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 18:02   #1146
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość

Na wymianę dowodu osobistego są 3 miesiące od daty ślubu

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 18:31   #1147
201803090921
Konto usunięte

Ktoś wspominał coś o stresie przedślubnym - u mnie objawia się przede wszystkim głupimi snami. Dziś śnił mi się wieczór panieński, w formie kursu spadochronowego, który prowadził...Cejrowski Nie znoszę faceta wręcz organicznie, a tu proszę...
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 18:50   #1148
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cude relacja dobrze że mimo tych drobnych wpadek było super

Kishlaczkowa i jak po przymiarce??

Ewapucy kciuki za przymiarkę

Zły jeż ale obsługa! Ta kobieta chyba na gazie była

Mysza współczuję odmów

Mimi wcale się nie dziwię, że jesteś zła... co za buractwo! o tyle dobrze, że pod domem wam tego nie zrobią tylko na sali, ale mimo wszystko to chamstwo...

Pysia foto jest ok fajnie, że w tej cenie macie już fotoksiążki dla rodziców.
Szkoda że nei ma pleneru w inny dzień, ale dla was to chyba bez różnicy bo i tak kogoś innego macie na plener z tego co pamiętam

Lusija zachowanie właściciela jest karygodne! Skoro sam nie może być na spotkaniu, bo mógłby chociaż przygotować pracowników tak, żeby byli w stanie go zastapić.

Ewapucy pierwsze słyszę zeby krawat PM był w kolorze bukietu - wystarczy butonierka mój TŻ bedzie miał prawdopodobnie czarny (lub w kolorze garnituru), ale to się jeszcze zobaczy bo nie ma garnituru
Stary 2014-07-30, 19:06   #1149
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Ewapucy kciuki za przymiarkę

Ewapucy pierwsze słyszę zeby krawat PM był w kolorze bukietu - wystarczy butonierka mój TŻ bedzie miał prawdopodobnie czarny (lub w kolorze garnituru), ale to się jeszcze zobaczy bo nie ma garnituru
Dzięki za kciuki
Niektórzy u nas tak robią ,ale to jak już się przekonałam na tym forum to kwestia regionu
Przeważnie widziałam krawat lub muchę w kolorze bukietu młodej,biały lub w kolorze przewodnim wesela.
Ja będę mieć biało-czerwony bukiet ale TŻ będzie miał czarną muchę ,stwierdziliśmy,że jeśli miałby mieć czerwoną muchę to ja buty,ale że buty takie mi nie pasują tooo...
A tak szczerze to jeszcze nigdy nie spotkałam się ,żeby młody miał krawat czarny,chociaż tutaj dużo dziewczyn pisze ,że ich luby ma czarny krawat tak u nas panuje biel i róż
Mój TŻ będzie pierwszy w rodzinie mojej i jego z muszką
Stary 2014-07-30, 19:22   #1150
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki
Niektórzy u nas tak robią ,ale to jak już się przekonałam na tym forum to kwestia regionu
Przeważnie widziałam krawat lub muchę w kolorze bukietu młodej,biały lub w kolorze przewodnim wesela.
Ja będę mieć biało-czerwony bukiet ale TŻ będzie miał czarną muchę ,stwierdziliśmy,że jeśli miałby mieć czerwoną muchę to ja buty,ale że buty takie mi nie pasują tooo...
A tak szczerze to jeszcze nigdy nie spotkałam się ,żeby młody miał krawat czarny,chociaż tutaj dużo dziewczyn pisze ,że ich luby ma czarny krawat tak u nas panuje biel i róż
Mój TŻ będzie pierwszy w rodzinie mojej i jego z muszką
Mój Tż też będzie miał muszkę. Miała być czerwona, bo ja mam wszystkie dodatki czerwone, ale wreszcie wybraliśmy czarną. A więc biała koszula, czarna mucha, czarny garnitur i buty
Stary 2014-07-30, 19:29   #1151
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Mój Tż też będzie miał muszkę. Miała być czerwona, bo ja mam wszystkie dodatki czerwone, ale wreszcie wybraliśmy czarną. A więc biała koszula, czarna mucha, czarny garnitur i buty
Witaj w klubie
U mnie TŻ będzie ubrany tak samo jak twój
Też mam dodatek czerwony,miało być kilka ale został tylko bukiet.
Stary 2014-07-30, 19:35   #1152
zły jeż
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Aaaaaaa Tż dostał urlop po ślubie i możemy jechać w podróż poślubną!!!!
A była pod znakiem zapytania. Boże co za ulga!!!!
Super, że TŻ ma urlop. Też nam się udało załatwić sobie wolne po ślubie, bo mamy taki system na naszej aplikacji, że okrągły rok pracujemy i wolne jest tylko na przełomie sierpnia i września - z góry ustalone, więc był problem i trzeba było kombinować.

Cytat:
Napisane przez sweetsunday Pokaż wiadomość
Przyszła koszula dla TŻ kolor idealny a cena jeszcze lepsza
I krawat rewelacja!!! Jaram się okropnie. Jutro przymuszę TŻ do przymiarki całości! Już nie mogę się doczekać
Fajnie wygląda, krawat mi się podoba.

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
już TŻ skrócił piosenkę na 2 minuty

Salon mistrzostwo

dziewczęta, jutro lub pojutrze dostanę moje butki dzisiaj je wysłali
2 minuty to może jakoś pójdzie. Fajnie, ze będą butki już.

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Piękni Wy

Dziewczyny, cudne relacje, naprawde

A u nas znów na tapecie temat fotograf co powiecie na tego? Bierze juz z rabatem za czwartek 1980zł i ma w pakiecie to: Pełna obsługa fotograficzna obejmująca przygotowania, błogosławieństwo, ślub, wesele do oczepin oraz plener w dniu uroczystości. Maksymalny czas pracy fotografa – 14 godzin.
Otrzymują Państwo wszystkie zrobione zdjęcia nagrane na płytę DVD, zapisane w formacie JPEG w pełnej rozdzielczości i niezabezpieczone przed kopiowaniem. Spośród tych zdjęć 100 wybranych przez Państwa, poddanych zostaje autorskiej obróbce graficznej i otrzymacie je Państwo w postaci odbitek w formacie 15x23cm.
Ponadto dołączam duży, tradycyjny album z wysoko gatunkowej eko-skóry lub materiału z jasnymi lub czarnymi kartami przekładanymi pergaminem oraz z możliwością personalizacji okładki, płytę DVD z multimedialną prezentacją zakupionych zdjęć, 1 wybrane zdjęcie w formie obrazu wydrukowane na płótnie o rozmiarze 45x30cm oraz dwie foto-książki A4 w laminowanej oprawie z 14 kartkami kredowymi (28 stron) jako pamiątka ślubu dla rodziców.
Dojazd na miejsce uroczystości w promieniu 50km od Sosnowca wliczony w cenę usługi (łącznie 100km wliczając powrót).
Nowość w cenie pakietu - plenerowe zdjęcia 3D oraz multimedialna prezentacja zakupionych zdjęć w jakości HD na pendrive. Rabat na sesję narzeczeńską: 10%.
Dla mnie ok, cena chyba uczciwa. Ciekawe jakie te zdjęcia w trzydeku.

Cytat:
A moja restauracja jest niepowazna.. menu ustalalam z pracownicami bo szef sobie zapomniał... Co za tym idzie nie były w stanie odp mi na moje kazde pytanie. Kazaly mi zadzwonić do szefa czy moje menu się zmieści w 180zl jak na umowie bo nie wiedziały. Dzwonie do szefa a ten do mnie ze mam cenę w umowie i o co mi chodzi... Do tego miałam więcej pytań np czy maja rzutnik to mi laska powiedziała że nie mają teraz czasu i się rozlaczyla! Chciałam robić menu na stoły ale raczej nie doprosze się wyslania na maila. Cóż... Jestem z lekka wkurzona i tydzień przed ślubem chyba się stanę dla nich upiorna panna młoda...

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni.
Rzeczywiście niepoważne. Dzwoniłabym chyba do niej z każdą pierdołą za to rozłączenie się. No i jak jest 180 zł, to nie mogą chyba zażądać więcej?

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Teraz przed ślubem to normalnie załamują mnie drobnostki.... Kupiłam sobie 3 pary pończoch i w domu okazało się że są za ciemne.... I nie wiem czy nie za cienkie (8 DEN).... I paragon wyrzuciłam

Dziewczyny, jakie pończochy będziecie miały?
Ja mam białe, tylko nie pamiętam ile DEN. Boję się z kolei, że za jasne, bo suknia ivory, buty kremowe. Może w sklepie przyjmą bez paragonu?

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
Ktoś wspominał coś o stresie przedślubnym - u mnie objawia się przede wszystkim głupimi snami. Dziś śnił mi się wieczór panieński, w formie kursu spadochronowego, który prowadził...Cejrowski Nie znoszę faceta wręcz organicznie, a tu proszę...
po takim śnie bałabym się zasnąć kolejnej nocy.
Stary 2014-07-30, 20:01   #1153
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie kolory krawatów mieli/mają wasi Tż? My kupiliśmy do białej koszuli biały, ale mamie tż nie pasuje, bo jego siostra powiedziała, że szary będzie ładnie wyglądać, a to nie Komunia żeby iść w białym
Mi się nie podoba biały, ani żadne szare srebrne itp. Chcieliśmy czarny, ale w końcu stanęło na muszce, czarnej

Cytat:
Napisane przez Kwaśna truskawka Pokaż wiadomość
JNa przymiarkę będę umawiała się na połowę sierpnia jakoś... nie mam stanika. Trudno mi znaleźć bo potrzebuje biały bez ramiączek, który utrzyma mój biust 85 H.
Ja mam 70 H i kupiłam białą bardotkę z Gossarda
Ładnie trzyma.

Cytat:
Mam termin potwierdzania do niedzieli.Jak narazie potwierdziły mi dwie koleżanki i kolega taty.U TŻ tylko 4 osoby potwierdziły,a mamy zaproszonych 200 osób
My taki sam termin, wczoraj zadzwoniły AŻ 4 osoby Z 210 zapraszanych.

Dziewczyny, świadek też ma butonierkę?
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 20:12   #1154
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
A moja restauracja jest niepowazna.. menu ustalalam z pracownicami bo szef sobie zapomniał... Co za tym idzie nie były w stanie odp mi na moje kazde pytanie. Kazaly mi zadzwonić do szefa czy moje menu się zmieści w 180zl jak na umowie bo nie wiedziały. Dzwonie do szefa a ten do mnie ze mam cenę w umowie i o co mi chodzi... Do tego miałam więcej pytań np czy maja rzutnik to mi laska powiedziała że nie mają teraz czasu i się rozlaczyla! Chciałam robić menu na stoły ale raczej nie doprosze się wyslania na maila. Cóż... Jestem z lekka wkurzona i tydzień przed ślubem chyba się stanę dla nich upiorna panna młoda...
a za to chamskie rozłączenie to trułabym im do skutku.

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
co powiecie na taki strój kąpielowy? http://www.esotiq.com/na-plaze/stroj...omplet-,id-830

chyba ze jakiś inny?
Nie podoba mi się. Nie uznaję strojów w rozmiarówce s/m/l tylko takie, gdzie górę masz w rozmiarze biustonoszowym.

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Dzięki za życzenia! Właśnie zarezerwowalismy podróż do Grecji - Thassos.
Udanego wyjazdu
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 20:13   #1155
asiulek8
Wtajemniczenie

Hej, ostatnio nie zaglądam za często. W ogóle nie czuję tego przedślubnego gorąca przygotować. To chyba dlatego, że fatalnie się czuję... Przychodzę z pracy i chodzę od razu spać i tak przesypiam do samego rana, prawie nic nie jem...

A tu trzeba ogarnąć tort, na sama myśl mnie odrzuca. Kwiaty do kościoła, spowiedź, mieliśmy zrobić malowanie pokoi i kuchni a nie ma kompletnie kiedy. Masakrycznie pogorszyła mi się cera, nie mam siły ćwiczyć naszego układu. Chciałabym żeby już było po wszystkim .

mysza93 - do nasz jeszcze kilka osób nie zadzwoniło, nie wiem co sobie myślą. Jeszcze w tym tygodniu to ja chyba będę musiała zadzwonić!

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 20:18   #1156
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

cude super że wróżby były pozytywne może okażą się jeszcze szczęśliwe

Sziket gratki postępów

re_nata mój ma granatowy garnitur, koszulę śmietankową i krawat -początkowo miał być w kolorze przewodnim - wrzos, ale stanęło na śmietankowym z delikatnym wzrokiem, do tego czarne buty i pasek

KaMilka4891 ja polecam z gatty i to samonośki, zawsze to dodatkowe zabezpieczenie że nie zjadą jakby czasem coś się odpięło tak mi Pani w salonie doradziła i sprawdzałam - jest ok Ja mam śmietankowe kolor dokładnie "off white" model Bella Donna 01
http://www.gatta.pl/pl/gw-michelle-p...cra-mat-5.html
które dodatkowo mają trzy małe kokardeczki z tyłu a drugie w razie "W" mam również kolor "off white" model Michelle

Buczorek super że jesteście zadowoleni z sesji, również czekamy na efekty

Lusija współczuje przejścia z właścicielem zachowanie masakra

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-07-30 o 20:20
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 20:30   #1157
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Mi się nie podoba biały, ani żadne szare srebrne itp. Chcieliśmy czarny, ale w końcu stanęło na muszce, czarnej

Ja mam 70 H i kupiłam białą bardotkę z Gossarda
Ładnie trzyma.

My taki sam termin, wczoraj zadzwoniły AŻ 4 osoby Z 210 zapraszanych.

Nie rozumiem tych ludzi Myślą,że to tak hop siup wszystko załatwić,muszę mieć jak najszybciej liczbę gości.Mogłam dać termin potwierdzania do dwóch miesięcy przed ślubem może akurat do 3-go by się wyrobili
U nas świadek nie będzie miał butonierki ani starszy ani młodszy
Stary 2014-07-30, 20:50   #1158
kallina_2014
Wtajemniczenie

Mój TŻ- mucha, a świadek chyba też będzie miał butonierkę, sama nie wiem.
Stary 2014-07-30, 21:27   #1159
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
mysza93 - do nasz jeszcze kilka osób nie zadzwoniło, nie wiem co sobie myślą. Jeszcze w tym tygodniu to ja chyba będę musiała zadzwonić!
Mam nadzieje że za chwilę Ci się polepszy

Eh nie wiem co Ci ludzie sobie myślą

Cytat:
Nie rozumiem tych ludzi Myślą,że to tak hop siup wszystko załatwić,muszę mieć jak najszybciej liczbę gości.Mogłam dać termin potwierdzania do dwóch miesięcy przed ślubem może akurat do 3-go by się wyrobili
U nas świadek nie będzie miał butonierki ani starszy ani młodszy
Ja muszę mieć do 25.08 także mam czas ale nie po to napisałam 'prosimy o potwierdzenie' żebym musiała sama dzwonić

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Mój TŻ- mucha, a świadek chyba też będzie miał butonierkę, sama nie wiem.
Bo jutro lub w piątek idę zamówić i NIE WIEM
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:10   #1160
mimi_77
Zakorzenienie

Lusija - szef masakra, jakie zachowanie względem klienta
cude -gratuluje podróży
mysza - nasz bedzie miał butonierkę
re_nata- mój TŻ ma srebrno ecru w jakies wzory

Dziewczyny, 10 dni przed slubem TŻ skrecił kostkę i ma pościeraną lewą nogę i ręke. Jechał na skuterze i zaciął mu się gaz. Ratował się wyciagnieciem kluczyka i w tym momencie kierownica mu odbiła, on spadł na ziemię, pęd skutera sprawił, że szurnął jeszcze tak z 1,5 metra, lewa noga została z tyłu i ostatecznie skuter przewrócił sie na niego. Dzieki Bogu, że na podwórku , które nie jest utwardzone, a nie na szosie bo odwoływalibysmy wesele. Chce mi sie płakac. Lekarz niby powiedział, że do 3 dni bedzie go boleć a do 5 mu powinno zejść tylko musi chodzić o kuli i usztywnić kostkę. Dał jakieś maści. Ale boje się, że podczas wesela sobie nadwyręży... Jeszcze w sobote gra wesele... Chyba bedzie musiał na siedząco no bo jak...

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:16   #1161
kallina_2014
Wtajemniczenie

mimi_77,
współczuję ale na pewno będzie ok jak będzie na siebie uważał. Trzymam kciuki!
Stary 2014-07-30, 22:20   #1162
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
o kurka
kurs spadochronowy super, ale Cejrowski może niekoniecznie

Cytat:
u nas będzie miał

zastanawiam się też nad mini butonierkami dla ojców, daje się takowe?

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, 10 dni przed slubem TŻ skrecił kostkę i ma pościeraną lewą nogę i ręke. Jechał na skuterze i zaciął mu się gaz. Ratował się wyciagnieciem kluczyka i w tym momencie kierownica mu odbiła, on spadł na ziemię, pęd skutera sprawił, że szurnął jeszcze tak z 1,5 metra, lewa noga została z tyłu i ostatecznie skuter przewrócił sie na niego. Dzieki Bogu, że na podwórku , które nie jest utwardzone, a nie na szosie bo odwoływalibysmy wesele. Chce mi sie płakac. Lekarz niby powiedział, że do 3 dni bedzie go boleć a do 5 mu powinno zejść tylko musi chodzić o kuli i usztywnić kostkę. Dał jakieś maści. Ale boje się, że podczas wesela sobie nadwyręży... Jeszcze w sobote gra wesele... Chyba bedzie musiał na siedząco no bo jak...
do wesela się zagoi!!! trzymamy kciuki za TŻ

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:25   #1163
Panna Izabela
Zakorzenienie

Jak dobrze, że nie ma dużo nadrabiania ja dzisiaj się byczyłam u wujka na basenie, wyleniuchowałam się jak nie wiem, ale z opalenizny i tak nici...

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość

Panna Izabela, to jak załatwiacie kwestię mieszkania?
Właściciela i nas obowiązuje miesięczny okres wypowiedzenia. I bez sprzedaży mieszkania go obowiązywał, więc nawet, gdyby nie sprzedawał mieszkania, mógłby się rozmyślić i nam wypowiedzieć umowę. Dlatego aneks podpisaliśmy, a właściciel powiedział, że uprzedzi wcześniej niż miesiąc.

Cytat:
Dziewczyny z 30.08 został miesiąc!
szalejemy

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie kolory krawatów mieli/mają wasi Tż? My kupiliśmy do białej koszuli biały, ale mamie tż nie pasuje, bo jego siostra powiedziała, że szary będzie ładnie wyglądać, a to nie Komunia żeby iść w białym
W ogólę coraz bardziej się wtrąca i nic jej nie pasuje: że namawiam Tż żeby poszedł w mundurze, że wzięliśmy zespół na poprawiny, że kogoś tam nie zaprosiliśmy, "bo on tak ładnie się bawi na weselach"
Mi się nie podobają białe krawaty czy muszniki... jak dla mnie po prostu ich nie widać, skoro w tle jest biała koszula mój tż ma miętową muszkę, a potem zmienia na miętowy krawat - i nie zastanawiam się, czy jakiś gość taki będzie miał

U nas duży problem z gośćmi. Nie dość, że nie wszyscy potwierdzili, to sporo odmówiło. Póki co z 220 osób mamy 120 pewnych gości. Lipa, bo sala na 300 osób, a żeby mieć darmowy wiejski stół musimy uzbierać 150 gości. Jesteśmy mega zaskoczeni, że odmówiło tyle osób.

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:39   #1164
mimi_77
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny, oby wyszedl z tego tak szybko jak z tego zatrucia miesiac temu.

Panna izabela - faktycznie, duzo odmow. Ale zazwyczaj tak jest, im wiecej sie prosi gosci tym wiecej odmawia.

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 23:01   #1165
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Witaj w klubie
U mnie TŻ będzie ubrany tak samo jak twój
Też mam dodatek czerwony,miało być kilka ale został tylko bukiet.
czemu TYLKO bukiet? Mam jak już może pamiętacie halkę, buty, kwiaty i paznokcie xD myślę o ustach jeszcze

zły jeż niby +5% ale nigdy to z nimi nie wiadomo...

Dzięki dziewczęta za poparcie co to szefa... Nie przeszło mi co do niego nic a nic!! No i miał oddzwonić a mija już 2gi dzień i nic... Ja rozumiem, że mają też inne imprezy, ale chyba nie wymagam wiele!?

DZIEWCZYNY wybielające CREST. Czy też bolały was potem zęby? Ja po ściągnięciu pasków czuje taki jednolity ból i utrzymuje się on do 12h. Nie wiem czy jest sens się katować...

Zrobiłam sobie właśnie świetny pilling z kawą, solą i cynamonem! Uh polecam! Ale pachnę D

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

A wyobraźcie sobie, że ostatnio tak "lukam" w wiadomości TŻta i widzę nażeczona przez ż!!! Mało nie padłam trupem... (ort jest ważna dla mnie! zawsze mnie pyta jak coś pisać). Więc nie wytrzymałam i pytam się go jak się pisze NARZECZONA! a ten mi, że wie, że przez "rz", ale o mnie pisze przez "ż" ponieważ pisząc przez "rz" kojarzy mu się to z "rzeczą" co uznał za mało właściwe, a poza tym kropeczka nad "ż" jest słodka

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-07-30 o 22:47
Stary 2014-07-30, 23:14   #1166
marlenqa22
Zadomowienie

Witam się po ciężkim dniu Normalnie padam na nos dziewczyny.
Ale od początku.
Najpierw pojechałam do salonu odebrać suknię. Założyłam ją żeby zobaczyć czy wszystko ok, wszyli mi miseczki (jednak zrezygnowałam ze stanika) i powiem Wam że miseczki to świetna rzecz.
Mało tego że biust wygląda fajnie to jeszcze nie trzeba się martwić czy stanik trzyma się na miejscu

Stałam sobie przed lustrem zachwycona, nagle patrzę a na środku sukienki jest mała dziurka!
Pani z salonu zdziwiona, ja zdziwiona skąd. Zadzwoniła do krawcowej i pyta ją czy ona niczym nie zahaczyła i nie zrobiła tej dziurki na co ta babka "no możliwe"
Jezu jak się zdenerwowałam. Na szczęście Pani z salonu zaczęła szukać w szafie takich aplikacji które można by było naszyć na tą dziurkę.
Udało się znaleźć takie dwa małe kwiatuszki, naszyła je i suknia nawet fajnie wyglądała

Potem się pytam czy już uszyto moje bolerko i okazało się że krawcowa zapomniała uszyć
No ale stwierdziłam ze ma być 34 stopnie więc obędzie się bez bolerka.. chociaż mimo to się wkurzyłam za ich niesłowność.

Koniec końców jak przyszło do płacenia za suknię (w umowie miałam że to wypożyczenie) Pani powiedziała że z powodu tej małej dziurki którą zakryła kwiatkiem i brakiem tego bolerka mogę sobie wziąć tą suknię i nie oddawać.
Czyli zamiast wypożyczenia mam kupno, ale cena jak za wypożyczenie.

W sumie nie wyszło źle ale chwilami myślałam że wyjdę z siebie..

Potem spotkałam się z Tż, załatwiliśmy fryzjera, spowiedź, byliśmy w biurze podróży pytać o wycieczkę ale nic fajnego nam nie zaproponowali, więc będziemy szukali dalej

Jutro jedziemy ustawiać winietki. Odpadły nam dwie osoby, mam nadzieję że właścicielka pozwoli nam odstawić te krzesła i nie płacić za te osoby..

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 23:42   #1167
say-hello
Zakorzenienie

Kolejny dzień za nami juz tylko czwartek,piątek i
Dziś dokonczylam plany stołów, dokupilam wyposażenie koszyczków ratunkowych i kilka innych pierdół. Byliśmy na sali ćwiczyć taniec i przy okazji zobaczyliśmy dekoracje sa idealne
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 23:45   #1168
Konkardia
Wtajemniczenie

Buczorek Wszystkiego najlepszego żonko!

mysza93 Mój TŻ będzie miał tylko kwiatka na klapie, więc butonierka sama w sobie odpada również u świadka

asiulek8 Trzymaj się Kochana!!! U niektórych kobiet te pierwsze tygodnie są najcięższe, ale zobaczysz że im bliżej dnia ślubu, tym będziesz się lepiej czuła!

cude -Ehh Gratki za podróż! Jak się czujesz jako żonka?

mimi_77 Dobrze, że wyszedł z tego cało... Ale ma jeszcze 10 dni by się wyleczyć całkowicie, zobaczysz - będzie się czuł super!

Panna Izabela Nie przejmuj się tak odmowami, nam też sporo odmówiło, w tym osoby których byśmy się nie spodziewali... No ale nie przewidzisz wszystkiego. Głowa do góry!

Lusiija Szef jakiś nie tego...

marlenqa22 Też szukamy fajnej wycieczki, ale w sierpniu trudno o dobre ceny... Też dalej przeglądamy strony i szlajamy się po biurach podróży

U nas: ustalona dekoracja auta, ustalone menu, termin próbnej fryzury, zrobienia paznokci... Jeszcze nie wybrałam bukietu...

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

say-hello Będzie super, zobaczysz!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 23:50   #1169
ewapucy
Raczkowanie

LUSIIJA.
Miał być bukiet ,już kiedyś go pokazywałam , miały być buty choć to decyzja na hop siup była,mogła być wstąźka w sukni, ale ta wstazka ag buty kompletnie nie pasowały do sukni także został bukiet. Nawet jestem zadowolona ze został tylko bukiet;-)
Stary 2014-07-31, 00:07   #1170
karolinuuusia
Zakorzenienie

UWAGA CHWALĘ SIĘ
Kupiliśmy dziś dla TŻ-ta:
- smoking czarny
- koszulę białą smokingową
- muchę czarną
- spinki do koszuli srebrne
- pasek
- buty skórzane lakierowane

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości